girdi
stringlengths
1
2.1k
etiket
stringclasses
2 values
harika bir kitap sürükleyici
pozitif
üründen 2 adet aldım çok şahane güzel ve kalıcı bir koku hepsi buradaya teşekkür ediyorum. vede 50 ve 100 ml parfümlerdede bu tarz indirimler bekliyorum:) almak isteyen arkadaşlara tavsiye ediyorum.
pozitif
şimdilik sorunsuz gözüküyor. teşekkür ederiz.
pozitif
makinayı 2 haftadır kullanıyorum. oldukça sessiz yıkıyor, sadece su alırken suyun sesini duyuyorsunuz. kurutması dolap kuruluğunda bile ayarlasanız eğer çok çamaşır atarsanız biraz nemli bırakıyor. bunun dışında oldukça güzel. tavsiye edilir.
pozitif
bu kadar ucuza bu kalitede telefon bulmak süper.
pozitif
ürün için söyleyeceğim tek şey şiddetle tavsiye ederim çok güzel ve çok iyi kullanmaya kıyamıyorum;-)
pozitif
oğlum 2,5 yaşında alırken küçük gelecek diye endişem vardı. evet! oyuncak küçük ama çocuğum onunla rahatça oynayabiliyor üzerinden indiği yok...
pozitif
ben teredddütle almiştim.di̇z üzstü bi̇lgi̇sayarim sesi̇ cok düşüktü.şi̇mdi̇ bu ci̇hazla zevkle müzik di̇nli̇yor ve film izliyrm..çekinmeden alin.biraz dikkatli kullnamk lazim ama.
pozitif
yeni nişanlıyım. çayı çok severim. kaynanamın yanına ne zaman gitsem tekrar tekrar çay istemekten utanıyordum. anneler gününde hem kaynanama hediye almış oldum, hem de sınırsız çay keyfi yaşıyorum artık.
pozitif
kitap tam anlamıyla mükemmel
pozitif
bu güne kadar androi̇d telefon kullandim i̇pone karşi bi̇raz soğuktum di̇yebi̇li̇ri̇m arkadaşlarimin tavsi̇yesi̇ üzeri̇ne i̇pone aldim çok memnunum hi̇ç yabancilik çekmedi̇m kisacasi androi̇dlerle kiyaslanmayacak kadar güzel
pozitif
ürünün kalitesi tatmin edici, dışarıda en az 4 katı fiyatına satılıyor. fiyat kalite ve kargo hızı çok iyi. teşekkürler.
pozitif
senelerdir eziyet cekiyormusum ben bu kadar diyorum.
pozitif
eski tefal tavalardan daha derin, kalın ve ağır tabanlı. kaliteli görünüyor.. yapışmıyor, iyi pişiriyor..
pozitif
arkadaşlar ürünü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum... ilk aldığımda yorum yazmak istemedim... kurulumu gayet kolay yaklaşık 10dkda yaptım... içinden herşey çıkıyor tornavidaya dahi gerek yok... yalnız bu koltuk üst serilerinden biraz daha dar ama ben ufak tefek olduğun için benim daha çok hoşuma gitti bana daha rahat geldi.... koltuğun bel desteği çok güzel... derisi de şimdilik güzel havalar soğuk olduğu için terletme yapmıyor ama yazın ne olcak görücez... 2 ayda hiçbir yıpranma olmadı bence gayet güzel bir ürün... kesinlikle tavsiye ediyorum neden daha önce almadım diye soruyorum kendime koltuğu aldığımdan beri...
pozitif
i̇ki̇zleri̇m i̇çi̇n aliyorum ekonomi̇k... tavsi̇ye ederi̇m
pozitif
yastık çok yüksek değil alçak denilebilir. altına yastık koyuyorum ben. elinizle bastırdığınızda yumuşacık geliyor. başınızın yastığa gömüleceğini düşünüyorsunuz. ama başınızı koyduğunuzda o yastık sanki bir taş oluyor. başınız kesinlikle yastığa gömülmüyor. fotoğraftaki gibi de eğimli değil dümdüz neredeyse.
negatif
bu güne kadar her markanın bebek bakım ortusunu kallandık ve en çok bundan memnun kaldık. özellikle kaka durumlarında kesınlıkle kullanılması gereken bı urun. uzerındekı desenlerde bı harika
pozitif
çok kullanışlı tavsiye ederim küçük gibi görünse de yarım ekmeği rahat tost yapabilirsiniz
pozitif
gerçekten harika bir ürün , kalitesi çok yüksek tek sorun kesinlikle montajını yapamadık , servisine götüreceğiz.. ama nerdeyse her ilde birden fazla servisi var, montaj zorluğu sizi yanılmasın ürün gerçekten çok iyi
pozitif
böyle bir eser bu fiyata harika doğrusu
pozitif
beklediğim gibi geldi ince olmaması avantaj
pozitif
gilette fushion power ile birlikte kullanıyorum gerçekten çok uyumlu sakalların arasına iyi giriyor ve diğer jeller gibi elinize bir miktar aldıgınız jel lavaboya dusup zıyan olmuyor ben memnunum gayet basarılı
pozitif
renk ayni, kalitesi güzel, cok hafif. teşekkürler!
pozitif
beğendim gayet başarılı. özellikle parmak izi sensör olayına hasta kaldım. düşünmeden alabilirsiniz bu fiyata en iyilerden. hb ayrıca teşekkür ederim hızlı ve sorunsuz 1 günde elime ulaştı.
pozitif
versatilli kalemde hem uygun fiyat hemde işime yarasın diyorsanız tam sizlik bir kalem. teknik çizimlerde cetvel ile kaleminiz arasında kusursuz bir bağ kurarak çizimlerinizi kalemden kaynaklanan milimetrik hatalardan kurtarıyor. başlangıç ve orta düzeyli el ile çizimciler için biçilmiş kaftan diyebiliriz :). teşekkürler hepsi̇burada.
pozitif
ürün çok şık ve güzel kullanışlı herkeze tavsiye ederim.
pozitif
-kullanma kılavuzu çok yetersiz
pozitif
fiyatına göre gayet kullanışlı yalnız arkadaslar dikerken dikiş atlamayın yavas yavas gerdirerek dikin , ipi zaten yetiyor. yuvarlak halde geliyor gayette esnek direksiyon kasnağından esneterek geçiyor hiç sıkıntı yok.
pozitif
yeni sipariş ettim asacak yer sorunu var ama gelince ayarlama yapıcam sitres atmak icin idael olduğunu düşünüyorum ürün elime oluştığında tekrar bilgi veririm.
pozitif
3. almış olduğumuz düzleştiricide doğruyu bulduk. bu ürün mükemmel. herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. seyehat çantasıda çok güzel ve kılıfta var kutusunda.
pozitif
ürünün hızlı teslimatta hemen kargoya verilmesi çok güzel.
pozitif
muhteşem hızlı gönderi için teşekkürler hepsiburada.com
negatif
ürün belirtildiği şekilde kısa zamanda adresimize ulaştı. teşekkürler..
pozitif
c7 yi 2 haftadır kullanıyorum gayet güzel.kamera gayet iyi.kasma ısınma kesinlikle yok iyiki almışım. çok araştırdım bu fiyata bu kalite gerçekten süper.tavsiye ederim
pozitif
boşuna eziyet çekmeyin kolay kurulum güzel çekim alanı ikinci katta wifi cekmiyordu şimdi ful
pozitif
gençlere göre ağır bir koku.kalıcılığı çok iyi.sıcak havalarda kullanılmasını önermem.kış için ideal.maskülen ve orta yaşa hitap eden bir koku.erkeğin özü sloganıyla bir döneme damgasını vurmuş ve klasikleşmiştir.
pozitif
diğer markada gözlemlediğim olumlu değişiklikleri maalesef bu üründe göremedim. sonuç maalesef hüsran. sanırım yine diğer üründen alacağım.
negatif
gerçekten arkadaşlar hanıma hediye aldım çok güzel bir makine yapan arkadaşların ellerine sağlık bence herkese tavsiye ederim. makinayı alınca hemen işe koyulduk ya öyle harika çekim gücü var ve aparatları çok amaçlı turbo başlıkları bir harika alanın memnmun olaçağına garanti veririm. temizlik bittikten sonra içindeki toz ve su karışımını görmeniz gerek ve bu artık malzemeyi kesinlikle lavabolara dökmeyin herkese tavsiye ederim.
pozitif
benim boyum 1.50 :) yani bu araba tam bana göre yapılmış uzun boyluysanız uzak durun derim arabayı benden başka kimse kullanamıyo iki büklüm oluyo herkes.. onum dışında gerçekten inanılmaz hafif bi araba oğlum arabada asla uyumadığı için yatma özelliği varmış yokmuş beni çok etkilemedi o yüzden. apartmanın girişinde bırakıyorum gir çık kullanıyorum bizim için gayet yeterli çokta memnunuz. ama dediğim gibi boyunuz 1.60 ve üzeriyse kesinlike tavsiye etmiyorum.
pozitif
urun fotograflarda gorundugu gibi canli renklerde degil. ayrica asma aparati olarak sadece bir vida gonderilmis ve tabloda vidayi asacak herhan bir yer yok.
negatif
kumaşı çok kaliteli terletme konusunda gayet başarılı koşarken kullanıyorum.
pozitif
i̇lk görüşte baharat haznesi insanın gözüne ufak geliyor ama 4 kişilik bir aile için yeterli olduğunu kullandıkça anlayacaksınız.işıklı olması da çok güzel fikir.ama metali zamanla paslanır mı bilmem.yapanın eline sağlık.tavsiye ederim.
pozitif
10. gerçekten sessiz. ayakları iyi ayarlanırsa...
pozitif
çok sağlam bir kaliteli bir ürüne benziyor almakda fayda var
pozitif
oldukça sevimli :) mutfak için aldım
pozitif
hemde kendi uydu alıcısı çok hızlı olmayacak sizi yoracaktır.
pozitif
temizleme sıvısı sayesinde bi kere makinenin temiz ve hijyenik olduguna dair bir rahatlama yaşıyorsunuz. yaklasık 4 yıldır kullanıyorum ve bi süre de temizlik sıvısı olmadan makinemi kullandım arada dağlar kadar fark var. hem makinenin performansını artırıyor hem ömrünü uzatıyor yanında da hijyen sağlıyor. daha ne olsun
pozitif
ilk kullanımdan itibaren kaslarınızın çalıştığını hissetmeye başlayacaksınız. yanında gönderilen broşürde spor salonlarındaki aletlerdeki bir çok hareketi yapabileceğiniz gösterilmekte. bel fıtığım var, bel ve sırt kaslarınız kuvvetlendirmek için aldım günlük 5 dk çalışmalarla 2-3 günde belimdeki ağrılar azaldı daha rahat ve uzun yürüyüşler yapar oldum.
pozitif
gerçekten beklediğimden iyi çıktı tekekkürler
pozitif
bu arada fiyatı da gerçekten çok uygun.
pozitif
hepsiburada'dan sipariş verdiğim ürün kutusundan kaynaklı kırık elime ulaştı ve yetkilileri aradım. eskisini dahi geri iade istemeden yenisini gönderdiler. ürün 1. sınıf. eşim banyo , lavabo , fırın gibi çok is ve yağ tutan yerlerde kullanıyor. ürün kesinlikle artık vazgeçilmezimiz diyebilriz. yoğun yağ ve is lekelerini sizi yormadan çıkartıyor mutlaka her evde olası gereken bir ürün. halıda da kullandık sonuç başarılı ama temizletmek daha sağlıklı diye fazla yoğunlaşmadık. parasını sonuna kadar hak ediyor. sadece güçlü bir kimyasal oldugu için kullanılırken eldiven takılması daha sağlıklı olabilir. kesinlikle öneriyoruz.
pozitif
aynı markanın dizel olanını yılda 2-3 kez aracımda kullanıyorum (doblo 1.9 jtd) faydasını gördüğüm için diğer aracımada bunu aldım.fiyatı uygun keşke kargo bedava olsaydı, marka kaliteli bilindik.ürün orjinal.yılda 2-3 kez kullanmanızı tavsiye ederim faydalı .benim dizelde kara dumanı kesmişti.
pozitif
ürünü alalı 3 ay oldu ve çok kullanışlı , via v5 telefonum var %15 ten %61 e rahat çıkarıyor ve sonra bitiyor bu fiyata bence çok iyi herkese tavsiye ederim
pozitif
güzel tavsiye ederim en önemlisi akmaması ve kullandığınız cihaz performansı bayılmadan alabiliyorsunuz pili son oktasına kadar kullanmakta cabası tavsiye ederim,teşekkürler
pozitif
kutunun içinden çıkan kodla çiçeğimi ısmarladım. bekliyorum : ) şu ana kadar her şey guzel
pozitif
samsung j7 kullanıyorum.3000 mah.bataryası var.2 tam şarj yaptı ve tek ışık hala yanıyordu.bence bu fiyata çok iyi bir ürün.
pozitif
bu fiyata daha iyisini bulamazsınız...
pozitif
hepsi̇buradadan si̇pari̇ş verdi̇m tam 1sa sonra kargoya veri̇ldi̇ 24sa i̇çersi̇nde eli̇ni̇zde olacagindan emi̇n olabi̇li̇rsi̇ni̇z.telefon her açidan çok güzel şiklik,tasarim,yapim malzemesi̇,800mhz hiz ve androi̇d olmasi büyük artilaridir.eğer yükselti̇lmesi̇ gereken bi̇r uygulama düşünüyorsaniz her i̇lde bulunan samsung y.servi̇si̇ne garanti̇ belgesi̇yle gi̇di̇p tekni̇k servi̇ste güncelleme yapabi̇li̇rsi̇ni̇z kesi̇nli̇kle roota gi̇tmeyi̇n garanti̇dn çikar benden tavsi̇ye... herkese öneri̇ri̇m .. hepsi̇burada yi̇ne konuşturdu kendi̇ni̇ hepsi̇burada eki̇bi̇ne çok teşekkürler..
pozitif
ben hediye aldım ama ürün çok güzel ve çok kaliteli çıktı. öneri̇m herkese
pozitif
akıllı telefonlar arasında özellikleri, kullanımı ve sağlamlığı açısından bir konuda önde diğerinde geride kalabilir ama hepsinin toplamında bir bütün olarak kıyaslandığında en iyi telefon. fiyat olarak da en uygun yer burasıydı. kargoya hemen verildi ancak kargo şirketindeki anlamsız gecikme sebebi ile 2 günde ulaştı.
pozitif
fiyat olarak türkiye garanti desteğiyle alabileceğiniz en uygun fiyata sahip, sabah 10 civarı verdiğim sipariş akşam 10'da sorunsuz teslim edildi. kaliteli hizmet için teşekkürler.
pozitif
ürün kullanımı çok kolay ve anında etki ediyor. amatör kullanım için çok rahat, elini kolunu batırmadan işini yapıyor. tereddütsüz alın.
pozitif
hediye olarak aldığım için kendim kullanmadım, ama kullanıcı memnun gibi. benim de kullandığım başka versiyonu var. bu marka ürünler genelde tatmin edici.
pozitif
buradaki değerli yorumlara güvenip toplam 3 adet sipariş verdim. kargo sorunsuz geldi. gayet şık ve güzeller. ampulü de içerisinde.. teşekkür ediyorum.
pozitif
daha önce de buradan nokia 5800 express almıştım. uzun süredir kullanıyorum. eşimde de bir telefon almam gerekiyordu ki nokia c5-09 ü gördüm. kısa sürede elime ulaştı. i̇ncelediğim zaman kullandığım 5800 ile aynı menü hızlı ve şeffaf bir kullanım sağlıyor. ama daha şık ve zarif duruyor. zaten nokia telefon sağlamlığı tartışılmaz. herkese tavsiye ederim. sağlam ve kullanışlı telefon için nokia, güvenli alışveriş için siteye çok tşkler.
pozitif
fiyata göre çok iyi ürün
pozitif
ürünü tesimaldım br aparat için güzel adamlar terazisini bile düşünüp içine koymuşar teşekkür ediyorum tavsiye ederim herkese teşekkürlr hepsi burada
pozitif
yağlı boya tablo gibi duruyor, şık bir görünüşü var. renkleri gayet canlı. askı aparatı olduğu yazıyordu ama paketin içinden çıkmadı. tavsiye edilebilir bir ürün.
pozitif
hızlı kargo tak çalıştır çok teşekkürler herkese tavsiye ederim ??
pozitif
arabamin uzaktan kumandali anahtari icin siparis ettim, urun hizla geldi, hemen anahtara taktim ve sorunsuz bir sekilde calismaya basladi.siteye çok tesekkurler
pozitif
siparişten 2 gün sonra elime ulaştı.paketlemede sıkıntı yoktu. teşekkürler hepsi̇burada????
pozitif
bence çok güzel kullanışlı bi ürün,herkesin almasını tavsiye ediyorum,beliniz kalınsa biraz zorlanıyorsunuz ama,neyse)aslında biraz daha uzun olabilir dye düşünüyorum ltfen bunu dikkate alın.ben 2aydır kullanıyorum,gerek spor yaparken gerekse üşüttüğüm zamanlar evde,şöyle bi sıkıntım oldu,artık yapışkan yeri tahriş olmuş tüylenmiş ki bu yüzden zor yapışıyor.bu fiyata göre bence yinede güzel bi ürün.
pozitif
cüzdanda bile taşıyabileceğiniz tasarım harikası bir ürün. yeni aldığım için hiç kullanmak nasip olmadı daha :)) ama çok estetik. küçük, minik..
pozitif
hediye olarak aldım. çok memnun kaldılar.çay makinesi kırılmasına son. herkese tavsiye ederim. kullanışlı. kaliteli işçilik. mükemmel bir alet.tesekkurler ısıtıcı olarak da kullanılabilir
pozitif
i̇şini iyi yapıyor. 404 zaten yılların markası. tüm kimyasallarını güvenle kullanırım.
pozitif
mükemmel bir ürün fiyatıda iyi teşekkür hepsi burada
pozitif
çok güzel temizliyor. tavsiye ederim. fiyatı diğer sitelere göre çok daha uygun.
pozitif
bandrollü orjinal ürün , vadedilen tarihte kargoya verildi teşekkürler
pozitif
arkadaslar sevgililer gunu icin siparis ettim bugun kiz arkadasima verdim cok begendi kesinlikle almanizi tavsiye ediyorum farklilik arayanlar icin ustelik
pozitif
şık tasarım hızlı kargo başarılı
pozitif
oldukça başarılı ve sorunsuz bir alışveriş
pozitif
telefon süper fiyatına göre, siyah rengi ekran siyah yan çıtaları ile daha uyumlu, kullanımda tamamen türkçeye çevrilemeyen terimler var. yazı boyutunu m 'den l'ye çevirdiğimde maalesef mesajlaşma durdu uyarısı geldi ve mesajlar menüsü açılmadı..üretici firma umarım güncellemelerle aksaklıkları düzeltir.
pozitif
gerçekten çok güzel bir telefon sarz girişi yeni telefonlarla aynı. radyosu süper tam asker ler icin
pozitif
ekran 4,5
pozitif
her zaman kullandığım ürün. kaliteli ellerde kurutma yapmıyor.
pozitif
bence daha ziyade 6-18 ay arası uygun
negatif
6 aydır kullanıyorum. ne koku vardı, ne de şu ana kadar herhangi bir sıkıntı.gayet rahat. bilindik markalara fahiş fiyatlar vermeye gerek yok. tavsiye ederim.
pozitif
isıtıcımın derecesiyle aynı dereceyi gösteriyor.
pozitif
gelelim kötü yanlarına
pozitif
müthiş hoş bir kokusu var, herkeze tavsiye ederim
pozitif
güvenilir magaza.tavsiye ederim.teşekkürler başaran mobil ve hepsiburada.hayırlí kazançlar.
pozitif
hepsi̇ burada ai̇lesi̇ne teşekkürleri̇mi̇ sunarim
pozitif
telleri hemen yamuldu ilk kullanımda. 10 kere kullanırsak iyi. sapıda kısa olduğu için ızgara telleri elinizi yakıyor. sapı uzun daha kaliteli birşey alın.
negatif
bayanlar için gerek ağırlık gerek renk seçenekleri çok güzel... hacim olarak tam istediğim gibi geldi ve zamanında geldi.. işlevine göre fiyatı da çok uygun :)
pozitif
gece iyi iş görüyor.
pozitif
si̇pari̇ş ve eve gelmesi̇ tam 48 saat sürdü (hizli kargo), tam i̇hti̇yacimiza göre, sessi̇z ve yeterli̇ boyutta. tavsi̇ye ederi̇m.
pozitif
ürün sipariş verdikten 2 gün sonra elimize ulaştı. hicbir sorun yaşamadık ve faturası ile geliyor. yani firma garantisi geçerlidir. genelde halk arasında bu tip alışverişlerin garantisiz olduğu söylenir ama bence bu yanlış bir algı...
pozitif
ben ürünü bir kaç ay önce başka bir yerden almıştım,gerçekten kullanışlı bir ürün üstelik kamerası da güzel bence,tabi çok fazla beklentiniz yoksa ve özellikleri ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa uygun bir ürün telefon almak isteyenlere duyurulur..
pozitif
4 sesli. 5 ses baya artıyor ama 5. kademede kalın bir kartonu tutacak kadar kuvvetli çekiyor. test ettim.
pozitif