girdi
stringlengths
1
2.1k
etiket
stringclasses
2 values
sarj suresi mukemmel..kullanımı super...buyuk ekran tum ıstegımı karsılar...daha ne dıyeyım...fakat sarj takma yuvası cok zayıf..dıkkatlı kullanmak lazım...sagol hepsı burda.......
pozitif
evde spor yapmak için ideal bir alet
pozitif
sık uçak yolculuğu yapanların alması gereken bir ürün.. kullanımı basit, malzemesi kaliteli, hafif.. ..uzun yıllar kullanılabilecek bir ürün.. terazisi doğru tartıyor..diğer alışveriş sitelerinde de araştırma yaptım fiyatına göre en kaliteli olan bana göre budur..çok düşünmeden atın sepete bir tane ;)
pozitif
hizli sarj ediyor kablo uzunlugu cok iyi malzemesi de saglam yapilmis etrafinda ki kaucuk kapli bir sey var ezilmelere kopmalara karsi saglam duruyor
pozitif
gerçeten çok iyi ürün tavsiye ederim
pozitif
bu paraya alabileceginiz en iyi telefon bence. hızlı bir telefon.
pozitif
tuşlar çok yumuşak ve sessiz denebilir. klavye boyutu çok ideal ne fazla büyük ne çok küçük, ancak tuşların arası bence gereğinden fazla uzak, ama genede kısa zamanda alışıyorsunuz. ayarlanabilir 12 tane fn tuşu bulunuyor, f tuşları gayet okunaklı, f tuşlarını çok kullanıyorum, bazı klavyelerde o kadar küçük ki her seferinde hangi tuşa bastığımı kontrol etmek zorunda kalıyorum. allahtan bu klavyede böyle bir sorun yok
pozitif
bu ürün çok basi̇t bi̇ ürün olmasina rağmen çoğu mağzalarada bulamadim ama hepsi̇burada da gerçekten hepsi̇burada teş. ederi̇m.yalniz tedari̇k kisminda bi̇raz sikinti oldu sanirim o kadarda acelesi̇ yoktu zaten.
pozitif
geceye doğru siparişini vermiştim yarım gün gibi kısa bir sürede geldi . süper satıcı . teşekkürler hepsiburada.
pozitif
kargo çok hızlı geldi adınıza faturasıyla beraber.iki ürün çok ucuz normalde birisinin fiyatı o kadar çok kullanışlı jilet gibi kesiyor temizlenmeside çok kolay tavsiye ederim
pozitif
güzel bir ürün 2 günde teslim almam en güzel yanı
pozitif
arkadaşlar bu alet gerçekten işe rıyor. daha bugün aldım. malzeme kalitesi ilerleyen günlerde belli olur. ama ilk izlenimlerim gayet işe yarayacak olduğu yönünde. tavsiye ederim.
pozitif
5 fincan kahve yapabiliyorum .kahve makinasının en güzel özelliki cezvenin yıkanabilir olması ayrıca kısa sürede kahveler hazır buyüzden kesinlikle tavsye ediyorm.
pozitif
ürün i̇le i̇lgi̇li̇ tek söylenecek şey prati̇k ve çok rahat kullanilir olmasi alacak olanlara tavsi̇ye ederi̇m.ürün çok kisa zamanda eli̇me ulaşti teşekkürler.
pozitif
fiyatına göre başarılı bir ürün.
pozitif
çok iyi ve güzel bir kitap en iyi yeri ise sonlara doğru giderken ve sonu sonu öbür kitapta neler olacağına dahil bir kopya veriyor bizlere
pozitif
arçelik markasına güvenerek fiyatı da uygun olduğundan annem için aldım, bir süredir kullanıyor ve henüz şikayet etmediğine göre işe yarar bir ürün.
pozitif
hi̇çbi̇r etki̇si̇ni̇ görmedi̇m arkadaşlar. paranizi çöpe atmayin.
negatif
herkese tavsiyem dir hic kaçırmayın derim cok etkileyici bir telefon internet te sörf un tadina varmak için şiddet le tavsiye ederim
pozitif
herkese şiddetle tavsiye ederim.
pozitif
ürün elime hızlı bir şekilde ulaşttı teşekkürler hepsiburada.com. kalıcılığı inanılmaz duştan sonra bile kokusu kaybolmuyor. bayanlar kokusunu çok sevdi bazıları dolabımdan alıp kendi üstlerine sıktılar, kesinlikle tavsiye ediyorum bu fiyata kaçmaz
pozitif
çok beğendim ve kesinlikle tavsiye ederim,kırmızı dikişleri iki atlayarak yaptım ama bir atlamakda gayet yeterliymiş
pozitif
görüntü güzel ama süs olarak duracaksa yoksa kullanılmaya başlandığı gibi eriyor veya kırılıyor çok dayanıksız tavsiye etmiyorum
negatif
ürün bataryadan dolayı sıkıntılı diye düşünüyorum. çünkü şarza takılı iken traj olamıyorsunuz dolmasını beklemeniz lazım buda 2-3 saat sürüyor bunu göze alıp almanız lazım.
negatif
rolanti de silkeleme sorunu olan 1,5 dci scenic aracımda kullandım. mazot valfinden enjektorlere kadar değişir diyen ustalardan kurtuldum. depoya boşalttım bir şişe sallama kalmadı. boşa masraf da etmedim. tavsiye edebilirim.
pozitif
yan aynların buğlanması ve ıslaklığının giderilmesi için uygun boyutta.
pozitif
geriye fazla yaşlanmanın dusebilirsiniz
pozitif
urun yeni tarihli orjinal paketleme guzel daha ne olsun. tesekkurler hb
pozitif
ürün fena değil zemin bandı ayarsız o yüzden kayıyor ama kurulumu kolay , zemin band ayarında yapılıyor birkaç dakikada . ekran sağ sol unda bulunan yuvalara tel su vs sığmıyor avuç içi kadar yerler koşu bandında bakkallık yapacaz sanki bozuk para için yapılmış gibiler. görünüm çok güzel ve ağır duruyo sağlamlık hissini oluşturyo.
pozitif
eksizsiz ve kısa sürede teslim edildi.
pozitif
sesi 89 db. çok çok yüksek. 85 db'in üstü insan kulağı için zararlıdır.
negatif
bu fi̇yata bu ürünü başka bi̇r yerde bulamazsiniz kullanişi çok basi̇t ve i̇yi̇ bi̇r sonuç veri̇yor. düşünmeden alin deri̇m pi̇şman olmazsiniz.
pozitif
çok çabuk ve iyi ambalajlı geldi. telefon harika. çok kullanışlı ve hızlı. ses kalitesi çok iyi. pahalı telefonlarda olan herşey var. kesinlikle tavsiye ederim.
pozitif
alalı 2 hafta oldu. telefonu almakta çok kararsız kaldım. araştırdım ve sonunda almaya karar verdim. i̇yi ki de almışım. memnun kaldım. kamerası güzel. bataryası 2600 mah olmasına rağmen uzun gidiyor ve hızlı şarj oluyor. çocuklar gün boyu telefonda oyun oynadığı halde ısınma yapmıyor. ama hızlı şarj özelliği açıkken şarjda az da olsa ısınıyor. dokunmatiği güzel. parmak izi okuyucusu pratik. genel olarak memnunum.
pozitif
neredeyse jilet gibi 1 sürmede alıyor. daha önce de philishave kullandım ama bu kadar iyi kesmesi şaşırttı doğrusu. şarjı 1 haftadır bitmedi. fiyatı uygun olmasına rağmen trimmeri olması süper. dahası ıslak da kullanabiliyorsunuz. kusursuz bir makine...
pozitif
ben bu urunle tanisip kullanali 2 yıl oldu.hiçbir şikayetim yok.gayet kullanışlı.elektriktede fazla bir oynama olmadı.yazın her türlü sebzemi atıyorum.mısırıma kadar.şimdi siteyi gezerken gördüm alacaklara faydam olsun diye yazdım.almak isteyenler düşünmeden alabilir tavsiye ederim.şimdiden hayırlı olsun.
pozitif
mükemmel bir ürün.ürün elimize çabuk ulaştı.
pozitif
3) tutma süngerleri kısa ömürlü. metal bar da alışık olmayan elleri acıtabiliyor. eldiven kullanabilirsiniz veya farklı çözüm önerisi: tenis raketi sapları için satılan yumuşak bantlar var (bisiklet gidonu için de benzer ürün var ama daha ince) bunlardan alıp bara sarabilirsiniz.
pozitif
lastikleri carsamba siparis ettim cumartesi geldi.bu lastikleri tercih etmemde hem yorumlar hemde hb nin kampanyasi etkili oldu. alışveriş sureci super umarım lastiklerin performansı da yanıltmaz.
pozitif
beyaz rengini aldım. alacak olanlarada tavsiye ederim. ampul olmadan geldiği için ampul olarak ta osakalight 5w lık ampulü almanızı öneririm.
pozitif
topların bir tanesinin takılmaması ve slikonla yapıştırmak zorunda kalmış olmamız dışında sorunsuz ve şık bir aydınlatma. salonuma güzel bir hava verdi. fiyatı gayet uygun. tavsiyemdir.
pozitif
ürün gerçekten çok süper...macro ayarını videolar yardımı ile yaptım.boyut olarak tam kıvamında.kesinlikle tavsiye ederim...
pozitif
teslimat hızı olsun kurulumu olsun sarj suresi olsun hepsi bakımından cok guzel bir urun ayrica bisiklette de kullanmak icin yani basi coj hareket ettirmek gereken yerlerde kullanabilmek icin uygun kulak ici silikonuda var. güzel urun tavsiye ederim
pozitif
favorimdi. teşekkürler hepsiburada.com fiyat çok iyi idi
pozitif
hediye olarak aldım. güzel çok hoş bir kokusu var. ayrıca amlajıda şirin kargoda zamanında geldi. tavsiye ederim.
pozitif
öğrencilerime aldım onlar da benim gibi okumaktan memnun. tavsiye ederim herkese kitaplıklarında buılunması gereken bir eser. öğretmen arkadaşlarım da beğendi her sınıfa almaya karar verdik.
pozitif
ürün geldi hemen kullandım bence süper samsung s4 kullanıyorum gayet hızlı şarj oluyor samsungun kendi orjnal kablosundan daha iyi olduğunu söyleye bilirim ve üstelik 2 m olması büyük avantajlar sağlıyor harika bir ürün estetik yapısı harika parasını sonuna kadar hak eden bir ürün asla pişman olmazsınız ...hepsi̇burada.com ailesine benim bu ürüne sahip olmama vesile olduğu için çok teşekür ederim.
pozitif
. ekran boyutu tam ideal
pozitif
günümüzde isim yapmış bir yığın parfüm var.brut yıllara meydan okumuş bir fenomen. kokosu diğer kokulara hiç benzemeyen bir notası var. kimine göre hacı kokusu 30 yaş üzeri için iz bırakan farklı bir duruşun parfümü. çok değişik marka olmuş parfümlerim var. kırsekiz yaşındayım 20 yaşından bu yana hiç bir koku yerini dolduramadı . brüt bir efsanedir herkes üzerinde taşıyamaz herkesede yakışmaz, pişman olmazsınız deneyin.
pozitif
ekran teknolojisi gayet iyi..ram,işlemci,ekran genişliği,hafifligi çok iyi...eksi yönü kullanılan malzeme ve kamerası fakat orta segmentteki telefonlarla eş deger...fiyatıyla kıyaslandıgında parasının hakkını veriyor..kamerası bir samsung değil ama arasın,mesaj atsın yeter diyenler için çok çok iyi...zaten fiyatına diyecek yok..vergiler ötv,kdv,gümrük vergisi düştügünüzde 100 doların altında imal edilen bir telefon olduğu anlaşılır..kısa sürede fark edileceğine eminim...kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim.
pozitif
1 haftadır kullanıyorum. temiz görünen evi süpürdüğünüzde suya hapsedilen kire şaşıracaksınız. karcher ve türevi yüksek kalite makinelerle kıyasladığımda performansını beğendim. fiyatı nispetinde tercih edilecek bir makine. sesi anormal değil, diğer makineler gibi sesli çalışıyor.
pozitif
çok güzel bir kutusu var. horutumu kullanışsız gözükmekle beraber nargile çok şık. temiz kullanılırsa uzun süre iş görecektir. şıklık 8/10 kullanışlılık 7/10
pozitif
bu fiyata bu mükemmel ikili hiçbir yerde yok.marketlerdeki tüm kampanyaları takip ediyorum bu kadar uygununa rastlamadım. kaçırmayın hemen alın derim .üstelik kargo bedava!
pozitif
salondaki abajur için almıştım memnun kaldım. 8w sarı ışık tam istediğim gibi oldu. fiyat iyi şimdi diğer odadaki lambaları da değiştireceğim.
pozitif
kaliteli bir malzemeden üretilmiş baya titiz tasarlanmış belli oluyor.telefona zorlamadan tam oturması, düğmelere yapmış oldukları kabarmalı koruyucular ve kameranın yüzeye değmesini önleyen çıkıntılar hoşuma gitti.telefon bu koruyucu ile ışıl ışıl duruyor.
pozitif
herkese tavsiye olur.i̇kinci kitabı sabırsızlıkla bekliyorum.
pozitif
fakat büyük bir sorun var o da tonerin cidden pahalı olması.
pozitif
fiyat için hepsiburada ya hizmet içinde asus'a teşekkürler
pozitif
ürün çok şık ve kullanışlı. montajı çok pratik ve kolay. sanıldığı gibi küçük değil. oldukça büyük duruyor. tavsiye ederim.
pozitif
golden & pincher & jack russell & alman kurdu & setter & pointer & rottweiler & doberman ırkları besliyorum.
pozitif
çok güzel güvenilir b,r site herkese tavsiye ederim çok ürün aldim
pozitif
urun gosterildigiyle birebir ayni, cok begenerek aldik. oturma odamiza ayri bir hava katti, kargolama da sorunsuz oldu. tskler hepsiburada ;)))
pozitif
bende aldım bu üründen bu gün elime geçti yeni hatasız üstelik "12 taksit olması açısındanda gayet karlı bence tavsiye ederim
pozitif
alırken biraz endişeliydim,bu kadar ürün bu fiyata olur mu diye, ama çok beğendim eşim, çocuklarım ve kendim kullanıyorum,spor salonunda gibi hissediyoruz aynı anda farklı ürünleri birlikte kullanmak eğlenceli oluyor,tavsiye ederim.
pozitif
gayet güzel kokuyor.hediyeler için de teşekkürler.
pozitif
ev için çok yeterli bir ürün. ürünün beğenmediğim tek özelliği bildirim ışıklarının çok ufak olması... :)
pozitif
çok kötü hava şartlarına rağmen ürünü getiren kuryeyi ıslanmış görünce çok üzüldüm,
pozitif
takılmalar oluyor. windows bilgisayardan yansıtma yaptığınızda tv izletmiyor mesela. bu takılmalar nedeniyle kullanışsız. apple tv de kullanıyorum ve hiçbir takılma söz konusu değil. tavsiye etmiyorum pişman olursunuz.
negatif
uygun fiyatıyla almaya değer, iş görüyor, sesli ve görüntülü ekranı ile uydunuzu ayarlayabilirsiniz.
pozitif
ürünü zaten daha önceden de kullanıyordum.uygun fiyata,kapıma kadar gelmesi de çok iyi oldu.çamaşırlarımda ariel jel ile birlikte kullanırsanız daha kalıcı koku ve yumuşaklık elde edersiniz.
pozitif
tasarım güzel hafif sayılır malzeme kalitesi iyi sesi biraz kısık çekimi benim için çok önemli değildi bu nedenle bakmadım . genel olarak tercih edilebilir
pozitif
günü kurtaracak kadar iyi ama uzun süre kullanmak yerine yedek almakta fayda var
pozitif
fiyat ve kalite olarak gayet memnun kaldığım bir ürün
pozitif
uzun tüyleri kısaltmak için olan taraklar işe yaramıyor. kısa tüyleri sıfırlamakta çok iyi. kısaltmak için almayın ama sıfırlamak için çok iyi.
negatif
çok teşekkür ederi̇m zamaninda ve sorunsuz bi̇r şeki̇lde i̇stedi̇ği̇m ürünü tesli̇m aldim.bu çi̇zgi̇ni̇zi̇ hi̇ç bozmayin
pozitif
kanadı kırık kuşlar romanı ile tarihte bir yolculuğa çıkartıyor bizi ayşe kulin.
pozitif
tabi ki yine hepsiburada ile mutlu alışveriş keyfi :)
pozitif
fiyatı gerçekten fazlasıyla hakediyor kesinlikle tavsiye ederim
pozitif
wi-fi çekim gücü çok zayıf. aldığım gibi iade ettim. modeminiz televizyonun hemen yanındaysa sorun yok. ama 3-5 metre uzaksa kesinlikle wi-fi çekmiyor.
negatif
gerçekten büyük ustaya saygılar
pozitif
bunu ben 18 e ayarladım. pazartesi -salı-çar-per-cum-cmt-pazar a kadar istediğiniz saatlerde konforda,istemediğiniz saatlerde ekonomide çalışması için ayarlıyorsunuz. ör; sabah 6 da yansın 8 de sönsün, öglen 10 da yansın 12 de sönsün gibi yanmasını istediğiniz saatlerde evi 23 derecede tutuyor. 23 olduğunda kombiyi kapatıyor. ısı düştüğünde 23 e sabitlemek için tekrar çalışıyor. içinden masa yada sehpaya koymak için stand çıkıyor ve ürün inanılmaz şık. gelen komşuların bile dikkatini çeker cinsten. duvarın soğuğunu cekip daha cok calışmasın diye ben sehpayı tercih ettim.
pozitif
4. elektrikli olması; şarjlı versiyonların aküsü zaman içinde bitiyor ve cihaz çöpe gidiyor.
pozitif
çok ucuza aldım indirim vardı ve telefon gerçekten harika 3 4 tane aldık sorun yok
pozitif
ürün yeterli sağlamlıktadır. güvenli ve rahatça kullanılabilir.
pozitif
arkadaşlar ürünü aldım fakat hiç memnun değilim.atlarken bile ip kıvrılıyor ve atlamayı engelliyor.sayacı da düzgün çalışmıyor.ucuz bir ürün gibi ama bu fiyatın bile hakkını vermiyor.kesinlikle tavsiye etmiyorum.bakkaldan 2 metre çamaşır ipi alın çok daha fazla işe yarar.
negatif
neyse taktım
pozitif
merhabalar general mobile 4g 2500 mah telefon ile test ettim telefon açık şekilde yüzde 3 sarjdan %100 e 3 defa sarj etti bir seferde yüzde 15 sarj etti. hızlı sarj ediyor. çıkışı 2,4 a
pozitif
ürün güzel hesaplı ve kullanışlı teslimat zamanıda yapıldı altus kulanmaktaydık zaten gözümüz kapalı aldık.
pozitif
bebeklerin en sevdiği kaşık maması diyebilirim.piyasada en uygunu da burada. tavsiye edilir
pozitif
kalitesi güzel olmakla birlikte poşet dosyanın tam şeffaf olanı güzel. buzlu görüntü ile şeffaf dosyanın içindeki yazı tam okunmuyor. tam şeffaf olmasını yeğlerim.
negatif
ürün 3 gün önce eli̇me geçti̇.kurulumu yaklaşik 10 daki̇kada tamamladim.görünüş konfor açisindan hari̇ka bi̇r ürün.deri̇ kaplamasi i̇yi̇ fakat daha i̇yi̇ olabi̇li̇rdi̇.bi̇r konuda geri̇ye yaslanma özelli̇ği̇ var fakat sabi̇tlenmi̇yor.
pozitif
sandisk firması bu işin piri. tavsiye ediyorum.
pozitif
ürün çok güzel çok ayakkabi aliyor.kurmasi da kuruluş şemasi olduğundan kolay.tavsi̇ye ederi̇m.
pozitif
rahat ve kullanışlı bir çanta. i̇çi gayet geniş olduğundan hem kitaplarınızı hemde diz üstü pcnizi yerleştirebilirsiniz. ürün hızlı bir şekilde kargoya veriliyor ve kısa sürede elinizde oluyor. i̇htiyacınız varsa içiniz rahat alabilirsiniz.
pozitif
4 pil haznesi ile çok hızlı şarj ediyor. piller de duracell olduğu için uzun ömürlü gidiyor. çocuğun oyuncakları için çok iş görüyor.
pozitif
almadan önce çok tereddütümüz vardı. ama gelince çok beğendik. gerçekten çok güzel. tavsiye ederim. aynı makinenin farklı markaları 3 katı fiyata.
pozitif
i̇kiz bebeklerim için aldım. ford cmax 2012 model titanium x paket araçlarda 2 tane isofix yer almakta.seyahat ederken artık etrafa bakabiliyorlar. 4 kademe yatma şekli bence gereksiz olmuş. 1. kademe ve 5. kademe olmalıymış. biraz daha yatsa fena olmazdı.i̇lk kurarken aydınlatıcı rehber olmadığı için zorlanabilirsiniz. kurulumu öğrendikten sonrada rahat rahat söküp takabilirsiniz.fiyatına göre iyi bence.
pozitif
ilk kez bir ürüne yorum yapıyorum. çok çok iyi bir teknoloji dişlerinizi temizlediğiniz anlıyosunuz ve haftada bir kez şarj yapıyorum çok kullanışlı. artı yanında gelen hediyeler zaten ürün fiyatı kadar
pozitif
ürün mükkemmel ancak şarj göstergesi olmaması kötü şarj a takıyorsun ne olduğu bellibile değil
pozitif
iphone 6 yı 3 tam şarj yapabiliyor ısınma diye bi şey olmuyor fakat tek sıkıntı birazcık ağır olması
pozitif