girdi
stringlengths
1
2.1k
etiket
stringclasses
2 values
ürünün metal kısımları geçekten cok sağlam
pozitif
gaz emniyeti olması çok güzel söndüğü zaman gaz kaçağı olmadığından yaşlılar için ideal bir ocak.
pozitif
kedim severek yiyor almak isteyenlere tavsiye ederim...
pozitif
bebeğimin çok hoşuna gitti. her resimden iki tane olması çeşitli oyunlar üretmemize yardımcı oluyor. çok faydalı bir ürün teşekkür ederim.
pozitif
ilk yıkamadan sonra bile farkı görmeye başlıyorsunuz.çok memnunum,herkese tavsiye ederim.pişman olmazsanız,
pozitif
kullandığımız bir ürün. güzel, sorun yaşamadık...
pozitif
yağ akışının önlenmesi için gerekli önlem alınmamış
negatif
başka odada oturanları da rahatsız etti.
pozitif
çekiş gücü çok güzel, nevar ne yok çekiyor. bel aldım komşum gördü hemen oda istedi onada aldım. kargo parası biraz fazla, ama bu süpürgeye deger.
pozitif
harika hatta mükemmel temizlik.renkli ve beyazlar için deterjanlara fazla paralar vereceğinize bunu alın yeter.
pozitif
i̇çinde tüm parçaları, civataları, alyanı ve kurulum kılavuzu mevcut.
pozitif
ürünü sipariş verdikten bir kaç gün sonra geldi, ürünü eşime aldım ve çok beğendi. kokusu çok güzel, uzun süre gitmiyor, verdiğiniz paraya değer, herkese tavsiye ederim.
pozitif
umarım bu kadar ınsanın olumlu yorumladıgı bır urunu almıs olmaktan pişman olmam bende almayı dusunuyordum bu altını ve almak uzereyım arkadaslar :d
negatif
her kuruşu helal olsun. işinin hakkını verenlere saygım çok büyük.
pozitif
ucuz ve kaliteli daha fazla para ödemeye gerek yok
pozitif
beklentilerimin üstünde geldi.hızlı gönderi hızlı kurulum temiz bulaşıklar teşekkürler hb:)
pozitif
2,5 yaşındaki kızım için aldım artık ellerini yıkamayı çok seviyor hatta oyuna çevirdi allahtan kapatma düğmesi var çaktırmadan kapatıyorum tavsiye ederim kesinlikle
pozitif
ertesi gün aldım teşekkürler
pozitif
daha önce philips kullanmıştım makine değilmiş şimdi anladım. temizleme konusunda bişi diyemeyeceğim onu test etmeniz lazım. inş bu şekilde çalışır
pozitif
oldukça kaliteli malzeme. beklentimi karşıladı.
pozitif
ürün çok güzel. renk olarak solgun burada gözükene göre ama sorun değil 30 m2 lik salonda süper durdu kesinlikle tavsiye ederim.
pozitif
her zaman ki gibi yaratıcı ve iyi bir ürün
pozitif
kullanışlı ve aynı zamanda kaliteli özellikle çok kullanıldığı yerlerde insana yardımcı oluyor. aynı zamanda yerli malı olmasıda bir avantaj her zaman yerli malı kullanalım
pozitif
urunu sali gunu siparis vermistim cumartesi elime gecti kurulumu kendim yaptim gayet kolay oldu zaten size sadece bir kac vida takmasini birakmislar hemen denedim calismasi gayet guzel tesekkurler yeni siparisler verdim onlarida bekliyorum
pozitif
telefon çok iyi.uygulamalar çabuk yükleniyor.şarjı oyun oynayınca çok çabuk bitiyor ancak 4k özellikli bir telefona göre bu durum normal.
pozitif
mrb. ürünü bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım. gerçekten herkesin evinde bulunması gereken bir kitap bence. anlatımı güzel. herkese tavsiye ederim.
pozitif
hiçbir zaman aldığım ürünlerde sıkıntı yaşamadım bu sefer hediye traş bıçağı ile geldi teşekkürler
pozitif
ürün bugün elime ulaştı deneme şansım oldu ve gerçekten etkili köpekler hemen kaçışıyor yada olduğu yerde kalıyor. ürünü cumartesi sipariş ettim eğer cuma sipariş etseydim cumartesi elimde olacaktı. hızlı gönderi için teşekkürler hb.
pozitif
-ince cızırtı var. sesi açınca artmıyor ve seste kayboluyor ama yine de eksi
pozitif
fiyat ve kalite olarak iyi
pozitif
kafa bandındaki deri parçası çok iyi yapışmadığı için çıkıyor. kulağa tam oturmuyor. çok genış kafa bandı var. eğilince kafadan düşüyor. onun dışında 5-6 saat kulağınızdan çıkarmasanız bile rahatsızlık vermiyor. sesi dışarı taşırmıyor. mikrofonu iyi. sesi net alabiliyor. kablosuda gayet yeterli uzunlukta. 1 aydır kullanıyorum. başka bir sorunla karşılaşmadım. ( abtek bilgisayardan sipariş ettim.)
pozitif
ürün zaten piyasada bilinen kaliteli bir ürün sıkıntı yok
pozitif
paketin üzerinde yazan hızları veriyor. yazma hızı 20 mb/s diyor. 19 ile 23 mb/s arasında gidip geliyor. okuma hızı da 80 mb/s diyor. muhtemelen o da tutacaktır. denemedim. sabit diskinizin yazma hızı ile arasında bağlantı olduğundan karttan bilgisayara kopyalarken yavaş görünebilir. ssd kullandığım için full hız alabilirim.
pozitif
size şöyle diyeyim almazsanız elinizdeki kücük bir fırsatı kaçırmış olursunuz.
pozitif
ürünü alip balik yaptiğimiz i̇lk akşam görüp de almadiğima pi̇şman oldum,
pozitif
bu fiyata alınacak piyasadaki en iyi telefonlardan birtanesi. ekran kalitesi muazzam, fotoğraf ve kamera seçeneklerine bayılacaksınız. bataryanın uyumlu olması sebebiyle büyüklüğü eksi tarafı.
pozitif
ucuz oldugu icin aldim, urunde hafif atmalar vardi kutuyu acinca, geri gondermek mesele... ugrasmadim acikcasi, montaj tecrubem olmasa yapamazdim, birde ne kadar ayarlasamda ayar tutmuyor sanirim delik actiklari montaj yerleri bir kac mm hatali simetrik degil, ama idare eder.
negatif
ürün ortalama bir ürün. yani emniyet kemeri geçiş yerleri yok. bana gönderilen kutuda ama var gibi gösterilmişti. i̇pleri ince ve hemen kopabilir.
negatif
2 adet aldım çocuklara ve çok beğendiler. kurulumu çok kolay ve kullanışlı ve fiyatı da uygun bu fiyata kral koltuğu beklemeyenler için çok güzel ve kullanışlı bir ürün siteye teşekkürler
pozitif
telefonun sesı ısıtme guclugu cekenler ıcın yapılmıs sankı,
pozitif
bu makinaya kötü demek tam anlamıyla bu işten anlamıyorum demektir. fiyat/performans en iyi makine diyebilirim.
pozitif
bu urunu aldigim dumble setin yaninda hediye geldi, hatta eldiven geleli 3 gun oluyo dumble hala yok, kullanisli bir urune benziyor ama henuz calisma firsatim olmadi, ele boya atiyormu dikkat etmek lazim
pozitif
bugun elime geçti alman ürütemi olması daha güven verici
pozitif
ürün gayet başarılı, fiyat çok iyi daha ne olsun.
pozitif
hızlı gönderim için teşekkürler.ürünün içersinden arka koruma kapağı ve ekran koruyucusuda çıkıyor.fiyatına göre tüm ihtiyaçları karşılıyor.tavsiye ederim.
pozitif
kılıf telefona tam oturuyor ve oldukça ince. kaygan değil bu sayede kontrol daha rahat sağlanıyor. kamera ve diğer tuş takımlarına gayet güzel oturdu( 6s için ). i̇ndirimli fiyatı da makul.tabi 3-5 ay içinde kondisyonu nasıl olur bilemem. ancak şurası bir gerçek kılıflar çabuk yıpranıyor ve 3-5 ayda bir değiştirmek gerekiyor. apple storeda satılan kılıflardan kullanmadım ancak onlarda zamanla yıpranıyor arkadaşım da gördüğüm kadarıyla.
pozitif
sipariş verdikten sonra ertesi gün geldi.kutusu ve görüntüsü orjinal gözüküyor bilgisayara bağlayınca hata vermedi hemen şarj etti .
pozitif
dün aradik bu ayaği ne yapariz di̇ye sordum,
pozitif
hızlı kargo için hepsiburada ya, böyle kaliteli bir ürünü üreten hiremco ya teşekkürler, bu son 6 yılda aldığım 3. hiremco uydu alıcısı, hepsinden çok memnun kaldım. kanal geçişleri normal, görüntü kalitesi çok iyi, işlevi yetenekleri çok, ihtiyacı olan arkadaşlara tavsiye ederim..
pozitif
hepsiburada çok ama çok güzel bir marka bu kulaklığı görür görmez aşık oldum
pozitif
tam olması gerektiği gibi ve çok memnun kaldım. kullanamayan kişilerin kötü yorumları tamam yersiz, yanlış kullanmadan dolayı yumurta parçalıyorlar. yıllarca kullanıyorum. lütfen biraz itina.
pozitif
kitap çok yorup düşündürmüyor ama akıcı, tadında, vakit dolduran bir kitap bence. dimağımı zorlamasa da okurken keyif alarak okudum.
pozitif
ütüyü herkese tavsiye ederim, çok memnun kaldım :)
pozitif
ürünün yerleştirilmesi kolay şimdilik koku gelmiyor teşekkür ederim hepsi burada ya
pozitif
cok rahat ve kullanışlı. sildikçe silesi geliyor insanın :) tavsiye ederim.
pozitif
ürünün büyüklüğü itibariyle fazla bir çekiş gücü olacağını sanmıyordum. o yüzden ürün geldiğinde denediğimde hiç de öyle olmadığını gördüm, gayet güzel çalışıyordu. çekiş gücüde çok iyi.
pozitif
cok güzel bir ürün
pozitif
gayet güzel, tam istedigim gibi bir ürün. işe yaradı.
pozitif
gün içinde kokusunu bazen alıyorum burnumun kokuya alışmış olmasına rağmen ve ne kadar güzel koktuğunun farkına varıyorum ilk sıktığınızda çok basit bi koku hissi veriyor ama zaman geçince harika kokmaya başlıyor gün boyu kalıcı fiyatı ve büyüklüğü harika
pozitif
hiç düşünmeden hemen alın,süper.
pozitif
mükemmel bir kitap az önce bitirdim böyle bir kitap gerçekten daha önce okumadım. kızdım kendime ne kadar da geç bulmuşum bu kitabı. kesinlikle tavsiye ederim
pozitif
aradığım özellikleri bu üründe buldum
pozitif
lumia 950xl aldığınız zaman hem cep telefonu hem bilgisayar sahibi oluyorsunuz. kim i̇stemez ki böyle bir cihazı. donanımı gayet yeterli. 3lü led flaş ile kamera performansı harika. i̇ris tarama, kablosuz şarj ve dock aracılığı ile bilgisayara dönüşmesi önemli özellikleri. uzun süre kullanılabilecek cihaz olmuş. biraz daha küçük boyutlu telefon i̇steyeler lumia 950 alsınlar.
pozitif
kutusunu açtığınız andan itibaren kalite kokan bi ürün...çok sağlam ve şık...ancak telefonunuz beyaz ise beyaz telefon ile güzel durmuyor...
pozitif
tavsiye ederim .gayet iyi . memnunum
pozitif
tam istediğim gibi teşekkürler herkese
pozitif
geçen sene böyle birşeye ihtiyacım olduğunu hissettim geçenlerde indirime girince aldım. ürünün aparatları güzel iş görüyor, poverbank ve sd kartta iyi, kameranın içindeki batarya değiştirilebilirmi belli değil değişse iyi olur yüksek miliamperli bir batarya takmak lazım üstündeki 500 lük bi ara söküp bakmak lazım. tüm kameralarda olduğu gibi loş ışıkta görüntü bozulmaya başlıyor, mercimek kadar lens takacaklarına nohut kadar lens taksalardı daha çok ışık alır daha net görüntü verirdi bulanıklık geçerdi loş ışıkta bile. ekran dokunmatik değil kakdırmatik ama iş görüyor.
pozitif
çok kitap okuyan birim. özetle beğendim.
pozitif
çok hızlı kargo ve sorunsuz cihaz için teşekkürler
pozitif
ayakta rahatsizlik hi̇ssi̇ veri̇yor.
negatif
resimdeki gibi güzel sağlam ürün.
pozitif
daha öncede yurtta gormustum eve aldim kullanisi rahat kolauda ütüye takiyosun yakma derdin yok güzel kullanışlı ütü altlığı lekede tutmuyor
pozitif
kesinlikle kullanisli ben çok memnun kaldim gargo çok
pozitif
space gray ürünü 26.04.16 da aldım 28.04.16 da elime ulaştı teşekkürler tek handikapı mys nin ithali ürün ve şarjı tr şarjı değil ürün gerçekten bahsettikleri gibi orjinal ve kapalı jelatini ile geldi adıma faturalı sipariş verecekler bunları göz önünde bulundurmaları gerekli
pozitif
diger marka gubreler vilmorinle yarisamaz bile
pozitif
bu saati daha öncede kullandığım için kalitesini ve dayanıklılığını iyi biliyorum.hepsiburada.com da görür görmez hemen aldım.elime 2 günde ulaştı.saat fiyatına göre çok dayanıklı ve uzun ömürlü.herkese tavsiye ederim.
pozitif
yaklaşık 6 aydır kullanıyorum gerçekten çok iyi. hizli şarj ediyor ve tam dolu oldugunda 3 defa tam dolum yapıyor s7 edge de...
pozitif
almadan önce tereddütlerim vardı. ancak bir haftadır kullanmam sonucunda izlenimlerim oldukça iyi bu fiyata alınabilecek en iyi telefon, bazı arkadaşların yorumlarında kamerasının kötü olduğu yapılmış ben katılmıyorum gayet güzel fotoğraf netliği var. hafızasının 16 gb. olması hafıza sıkıntısını ve reminin 2 gb. olması da telefonun hızlı olmasını sağlamıştır. alacak arkadaşlara tavsiye ederim.
pozitif
ürün kalitesi çok iyi. hızlı kargo ancak yurtiçi kargo tercih edilmesi biraz sıkıntı yaratıyor. teşekkürler.
pozitif
bende yeni aldım yaklasık 1 aydır kullanıyorum özellikle gercekten süper sessiz bazen çamasırları yıkayıp yıkamadıgını merak edip bakıyorum ve çalısıyor görüyorum yıkaması çok güzel tavsiye ederim
pozitif
aldığım siparişi ürün hiç ürünleri iyi değil hiç de tasviye etmiyorum .hiç bir de etkisi de yok
negatif
sıcacık yumuşacık bir çorap. pamuklu çorap rahatlığında. 5,00tl ye aldım. çok ucuza almışım. tavsiye ederim. ayak terlemesi olanlar için ideal.
pozitif
basarili ve cok hizli. teşekkürler
pozitif
i̇ş yerinde kullanıyoruz yaklaşık 20 kişi kadar. herkes ürünün güzel kaliteli olduğunu söylüyor.
pozitif
urun kaliteli ve orjinal olmakla beraber boyut olarak biraz buyuk...
pozitif
ürün demonte geliyor. kurulum için sadece 8 numara anahtar ve yıldız tornavida gerekli. akülü vidalamanız varsa daha seri ve sağlıklı montaj yapabilirsiniz.
pozitif
ürünü alıp almamakta kararsızdım ama geldikten sonra gördüm ki hakikaten çok kullanışlı. resimde göründüğünden daha büyük. yalnız bir iyileştirme yapılabilir, sadece altında cırt bant var. yan taraflarında da olsaydı bagaja daha güçlü sabitlenebilirdi.
pozitif
çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim
pozitif
çantada taşındığı zaman sıkıntı olmayacak; ama beyler için pek kullanışlı olacağını sanmıyorum çünkü ağır bir ürün. kaliteli ve yüksek mah olması beklentimi karşılıyor. ben kamp için aldım; ama dışarı çıktığımda bile çantama atıyorum böylece telefonun şarj yüzdesi beni prize mahkum etmiyor.
pozitif
fiyatına göre çok iyi bir telefon. i̇nternete girebiliyorsunuz, e-mail lerinizi kontrol edebiliyorsunuz, facebook ve twitter çok hızlı. youtube videolarını ve divx filmlerini izlemek tam bir keyif. ürün çok şık. yedek kapakla beraber geliyor. siyah alırsanız beyaz kapak , beyaz alırsanız siyah kapak hediye geliyor. şarj aleti inanılmaz küçük ve seyahat için ideal. şarjı 2-3 gün dayanıyor kurcalasanız bile. çok şık bir telefonum olsun ama bütçemi aşmasın diyenler için ideal diyebilirim.
pozitif
ürün harika. cildinizde bir bıçak değilde kuş tüyü geziyormuş gibi. bu fiyata bu konfor müthiş. diğer yöntemlerle kendinizi harap etmeyin. sıfır tahriş.
pozitif
buradan yapmış olduğum bu kitap alışverişlerine son bir yenisini ekledim ve yine beni memnun ettiler. kitap için yapılan yorumlar ne kadar doğru okuyunca öğrencem. ama herkese buradan alışveriş yapmayı tavsiye ediyorum..
pozitif
her aldığım üründeki gibi en hızlı teslimat kalitesi. tebrik ederim. ürünü deneyeceğim. umarım sonaxta aynı kalitesini gösterecektir. fiyatıda çok uyguna geldi üstelik bonuslarımızda kullandım.
pozitif
fiyat performans gayet iyi kesinlikle tavsiye ederim
pozitif
buraya yorum yapanlara çok teşekkür ederim. yorumlarınıza istinaden bu üründe karar kılmıştım.
pozitif
sonsöz: genel ev-oda temizliği için pek uygun değil, mutfak kırıntıları için ideal. özellikle çabucak batarya ömrü tükenen ve bir-iki senede çöpe gidecek şarjlı el süpürelerinin yarı fiyatına daha yüksek emiş gücü satın almış oluyorsunuz. kesinlikle tavsiye ederim.
pozitif
çok cazip fiyata kaliteli diş fırçası tavsiye ederim
pozitif
rehber yok falan yazmışlar ole bişe yok bu fiyata alabileceginiz en iyisi bu bence
pozitif
ben yaklasik 10 aydir kullaniyorum bir sorunla karsilasmadim. fakat son cikan serilerde ekranda beyaz rengi sarımsı gösterme gibi bir sorun var. arkadasa aldiğimiz son iki telefonda bu surun var. aldiğiniz urunleri konrol etmenizi tavsiye ederim.
pozitif
şuana kadar kullandığım kadarı ile gayet iyi bi ürün tavsiye edebilirim.
pozitif