girdi
stringlengths
1
2.1k
etiket
stringclasses
2 values
hayat kurtaran böylesi bir ürün için hem fiyat hem performans açısından başarılı ve sade, kullanışlı bir ürün.
pozitif
çok güzel ve dokunaklı bir kitap.elinizden bıarakamak istemeyeceksiniz.insanın engelinin aşka engel olamayacağını çok güzel anlatmış sonu mutlu bitmesede.kesinlikle okuyun derim.
pozitif
çıkardığı ses kadar toz çekse keşke. iki yıl içinde bozuldu almayın aldırmayın
negatif
65cm boyunuza uygunsa düşünmeden alın derim. hızlı teslimatla aynı gün elime ulaştı. teşekkürler..
pozitif
almakta tereddüt edenlere sesleniyorum ürün harbiden harika
pozitif
i̇şe yaramaz sanmıştm. artık istediğim gibi pişirebiliyorum yumurtaları
pozitif
jetblack renkli telefon elden çok kayıyor. onun dışında çok iyi. şarjı da az.
pozitif
iyi alışveriş güzel ürün ingilizce bilmeyenler için en baştan alınmıs türkçe anlatılmış ...
pozitif
i̇le için şirket almış kullaniyorum ama dokunmatiği resmen parmak vurma dokunma değil o zaten telefondan insanı soğutuyor bu çağda dokunmatik değil vurmaktık telefon isteyen alabilir
negatif
süper bir ürün herkese tavsiye ederim. diş fırçalarken aşırı derecede zorlanan mide bulantısı olan hassas insanlarda bile mükemmel sonuç veriyor.
pozitif
mukemmel bir telefon, onerilir
pozitif
bir haftadır kullanıyorum şikayet yok.
pozitif
babam uzun zamandır bu kitabı istiyordu burda görünce siparişettim daha elime ulşmadı umarım faydalı olur babama televizyonda kaçırmadan izliyor canan hanımı birde kitabını okusun istiyorum umarım güzel çıkar kitap elime geçtiğindede yorumlarımı paylaşırım.
pozitif
koşu bandı aldım.beraberinde tavsiye edildigi için sweat sauna eşofmanını aldım.30 dakikalık bir yürüyüş sonucu süper terletiyor.bu sayede kilo verebilecegime inanıyorum.i̇nşallah umdugum gibi olur.çok memnunum tavsiye ederim.
pozitif
bu süpürge gayet iyi biz memnun kaldık tavsiye ederim...
pozitif
ürünü mesleğim gereği devamlı kullanıyorum 3. kez sipariş verdim dün. diğer markalara göre daha kaliteli daha kalın zaten elinize aldığınızda fark ediyorsunuz zar gibi değil yıpranmıyor çabukca fiyat biraz pahalı ama tavsiye ederim.
pozitif
ve satın aldım..
pozitif
kamera ve pil ortalama. geri kalan öğeler aşırı tatmin edici. çok da makul fiyata.. f/p canavarı denebilir.
pozitif
ariel sıvı çamaşır deterjan ürünlerinden bu dağ esintisi beyazlar ve renkliler i̇çin 4lü paket daha ekonomik geldi bana. eşim hergün kullandığından epey almış oldum.
pozitif
hepsiburada güvencesiyle bu ürünü aldım, 1 gün gecikmeli olsa da elime ulaştı çok kaliteli ve çok şık. milletin iyi bir bilgisayar markası olan asusu bilmemesinden dolayı biraz fiyatı düşük kalıyor, ayrıca bu telefonda 4g özelliğide var, klavuz ve kabında yazıyor. telefonu kötüleyenler size servisi yok falan diyecektir telefonuzdada garanti süresince bir sorun olursa kargo ile kapınızdan ücretsiz alıyorlar
pozitif
bir haftadır kullanıyorum özellikle hareketli fotolarda başarılı olurmu diye merak ediyordum tek kelimeyle profesyonel
pozitif
500 ml olması ve fiyatının uygun olması nedeniyle aldım..denedim tekerleri simsiyah yaptı. alabilirsiniz.. ayrıca kargoda bedava daha ne olsun
pozitif
ayni telefondan 2 adet aldim gayet güzel kali̇teli̇ ve şik bi̇r telefon ve fi̇yat olarakta son derece uygun almak i̇steyenlere tavsi̇ye edi̇li̇r en azindan güzeni̇li̇r bi̇r si̇te
pozitif
fiyatına göre en kalitelisi bu.kalınlığı ideal, yeri kesinlikle hissetmiyorsunuz.. tertemiz paketinde gayet hızlı bir kargo ile evinizde.mat arayanlar kaçırmasın, kesinlikle tavsiye ederim..
pozitif
geçen hafta teslim aldım.gayet sessis ve problemsiz çalışmakta..
pozitif
biz bu markanın çay makinesini kullanıyoruz. bir kaç defa servise gönderdim. her seferinde sorgusuz sualsiz %100 müşteri memnuniyeti servis hizmeti verdi. ürünü evden alıp bakımı yapıldıktan sonra tekrar eve getiriyorlar. garanti belgelerim yoktu. isimden tarihten kayıtlardan buldular. bir daha belgeyi sormadılar. her seferinde arayıp bilgilendirdiler. teşekkür ederim. kalitede ismi duyulmuş markalardan daha iyi. fiyatıda gayet uygun.
pozitif
i̇lk elime aldığımda korktum, ilk düşüşünde kırılır bu dedim hiç düşürmeyeceğim dedim kendime. sonra ilk 20-30 denemenin tamamında yere çakılmak mı dersiniz duvara sürtüp takla atmak mı dersiniz üstüme düşmesi mi dersiniz neler olmadı ki. ama hiçbir şekilde bozulmadı, hâlâ çalışıyor sadece kanatlarında çizikler oluştu. ama ben de öğrendim düşe kalka, artık pek düşüş olmuyor. şarjı da 15 dk kadar kullanabiliyorsunuz ama hızlı şarj oluyor usb ile şarj ediyorum. fiyat performans olarak çok memnun kaldım bu bozulunca büyüklerinden alırım tek eğlencem oldu. :)
pozitif
kesinlikle mükemmel. bu kadar kaliteli beklemiyordum. kesinlikle tavsiye ederim...
pozitif
attila i̇lhanın bilinen en ünlü şiiri sevdiğinize hediye olarak alabileceğiniz harika eser.kitaptaki tüm şiirler birbirinden güzel ama özellikle ben sana mecburum farklı
pozitif
makine gerçekten başarılı fiyatı da uygun herkese öneririm ??
pozitif
kullanışlı bir ürün. soğutucu da çok iyi çalışıyor.
pozitif
tam istediğim telefon, son derece gelişmiş küçük bir teknoloji harikası.
pozitif
duvar ti̇pi̇ stoklara gelsi̇n onuda alacağim
pozitif
bu ürünü almak istiyorum. ama bir türlü alamadım. stoklara girdiği an bitiyor.en kısa zamanda stoka girmesi ümitiyle. hepsiburdaya çok teşekkürler.
pozitif
pazartesi sipariş verdim ürün perşembe elime ulaştı sesi yüksek çıkıyor ses kalitesi en yüksekte çok az bozuyor kaliteye, 4 puan geriye 5 diyebilirim .
pozitif
gp gibi bir markanın 12 li kalem pilini bu fiyata almak gayet hesaplı
pozitif
ürün çok kullanışlı. üzerinde ne ayarda yıkanıp yıkanmaması gerektiği yazmıyordu ama çamaşır makinesinde yıkadık. geldiğinden beri kızımız içinden çıkmıyor. sadece gezmek ve iş yaparken üzerimizde tutmak için kullanırız dedik ancak şu an en sevdiği uyuma yeri burası. burada uyuduktan sonra ancak yerine koyabiliyoruz.
pozitif
arkadaşlar beyaz renk arabam var ve sonax hizli ciladan önce hi̇ç arabami kendi̇m yikamadim hep oto yikamaya verdi̇m .arkadaşim önerdi̇ si̇pari̇ş verdi̇m 1 günde gedi̇. ve i̇zi̇n günümde arkadaşimla beraber uyguladik süper ötesi̇ oldu aracin başinda 1 saat kalmişim .2 tane daha si̇pari̇ş verdi̇m araci gören sonax ci̇la i̇sti̇yor.teşekkürler sonax.
pozitif
üründen öemnun kaldım
pozitif
üstünde yazan bütün kahveleri çok güzel yapıyor
pozitif
süt yapmaya bire bir katkısız bir çay 4 aydır kullanıyorum herkese tavsiye ederim tadı da çok güzel sıcak ve soğuk içiliyor
pozitif
makineyi gittigidiyordan daha ucuza ve kargo bedava olarak banka kampanyası ile birlikte satın aldım. güzel makine tavsiye ederim.
pozitif
braun cruzer 5 face 3 in 1 tıraş makinesi alacaktım ama iyi bu ürünü aldım çok memnunum performansı çok iyi yalnız benim sakalım çok sert değil ve çok sık değil belirteyim.
pozitif
fiyatına göre ürün
pozitif
güzel bir telefon, fakat 3g olmaması herşeyi bitiriyor. ayrıca nternet içinde o kadar kullanışlı değil, beklentileri fazla olanlar için tavsiye etmem. fakat bu fiyata iyi telefon..
negatif
speedtest üzerinden ile yaptığım hız testi sonucu 55 mbitlik hız elde edebildim, ki bu da neredeyse kayıpsız anlamına geliyor. herkese tavsiye ediyorum.
pozitif
memnun olduğum bir alışveriş oldu. üründen de posta süresinden de memnun oldum. ürünün musluğa bağlandığı kısımda ek conta kullanmak zorunluluğu var. teşekkürler.
pozitif
:)))
pozitif
ürün kaliteli daha önce spigenin deri kılıfını kullanmıştım, onun üst ve altında boşluklar vardı bu ise tam koruma sağlıyor, fiyatıda uygun spigen kalitesi
pozitif
cok begendim..odaya yakisan şık bi durusu war..
pozitif
koku kötü değil ama ne bileyim sanırım bir uyum sorunu yaşadık, beklentimin altnda kaldı diğer kullandığım parfüler kadar etkileyici gelmedi bana. özetle önerim bir yerde önce kokuyu deneyin beğenirseniz sonra burdan alın çünkü fiyat ideal ..
pozitif
5 ki̇tap si̇pari̇şi̇ verdi̇m perşembe si̇pari̇şi̇
pozitif
bu kalemi 3. kez sipariş veriyorum hepsiburada.com dan tedarik süreci açısından fazlasıyla hızlı, kaleme gelicek olursak her açıdan kullanışlı ve şık , soru çözmenin en ideal yolu :)
pozitif
arkadaşımın 90 liraya aldığı, bu renk ve şekilde olan geniş sehpalardan uygun fiyata bulduğuma sevinerek sipariş vermiştim. fakat koliyi görünce hayal kırıklığı oldu. bu sehpaların meğer çeşitli boyutları varmış ve bunlar o kadar küçük ve alçak ki, en fazla kızımın bebekleriyle oynayabileceği bir ürün olurdu. aslında görsellere dikkat edilirse 1 kahve fincanı sehpanın yarısını kapladı bile ama buna dikkat etmeden almıştım. alacak olanlara duyurulur.
negatif
turbo şarjlı ve 3000 mah batarya telefonun hakkını vermiş.kamera güzel.işlemcisi gayet stabil çalışıyor.telefonda yok yok.bu fiyata başka marka olsa 2000'den aşağı vermez.fiyatının çok üstünde kaliteli bir cihaz.çift hatlı ve hafıza kartlı daha ne olsun.çift hat aktif kullanıyorum.bırakın şarjımın bitmesini daha pil zayıf bile demedi.sabahtan akşama kadar yoğun kullanıyorum batarya %50
pozitif
öncelikle telefon kalitesini konuşmaya gerek yok.kamerası efsane diyebiliriz gerek gece çekimi olsun. tek düşüncem ithalatçı garantili olmasıydı cihaz sorunsuz elime ulaştı ve herhangi bir sorunda görünmüyor.gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.tekrardan teşekkürler hepsiburada.
pozitif
resmen aradığım süpürge buymuş. tavsiye ederim herkese özellikle yeni evli bayanlar işinizi kolaylaştıracak.
pozitif
biraz tereddüt ederek eşime hediye olarak olarak. zevkler ve kokular kişiye göre değişir biraz çekincem vardı ama parfüm çok çok iyi çıktı kokusu çok hoş. hepsiburada kargo aşamasındaki hızından dolayıda da kutlarım.
pozitif
artıları: 1. dört fincana kadar kahve yapma imkanı veren büyük haznesi. 2. sesli ve ışıklı pişme uyarısı. 3. susuz çalışmayı engelleyici tertibatı. 4. taşma önleyici tertibat. 5. bol köpüklü kahve lezzeti.
pozitif
tadı güzel, kahvaltıda bu çaydan içiyorum.fiyatı normal gibi indirim falan olduğunda kaçırılmaması gereken bir ürün.fiyat olarak bu ürünün 6lı olanları sürekli kullanım için hem daha hesaplı hemde ikide birde almak zorunda kalmazsınız.
pozitif
ari̇el farki, söze gerek yok..
pozitif
usb bellek gayet kullanışlı ancak içindeki şifreleme uygulamasının düzgün çalıştığını söyleyemem kaldı ki o konu önemli değil fiyat / performans açısından çok iyi gayet hızlı
pozitif
sorunsuz geldi gayet iyi salonda çok şık duruyor ancak altının suntadan olması kırılma ihtmalini beraberinde getiriyor o yüzden üstüne basmayın onun dışında bi problem yok gayet memnunum..
pozitif
bir ürün alacak olana tavsiye ederim.hiç teklemeden
pozitif
sürekli her yıkamadan sonra kullanırsanız gerçekten arabanızın kolay yıkandığını ve kir tutmadığını görürsünüz...
pozitif
slazenger hem sport mavi hemde sport yeşil parfümün siparişini verdim zaten hepsiburadanın güvenilirliği ve hızlı teslimatı tartışılamaz sport yeşilin biraz hafif kokusu var sport mavi ise biraz ağır sonuç olarak ben sport maviyi daha çok beğendim
pozitif
ürün elime yeni geçti, beklediğimden daha hızlı gönderildiği için teşekkür ederim. matkap uçları kaliteli, yanında gelen tornavida uçları kaliteli ama vida ve dübellerin kalitesi konusunda bir yorum yapamam onların kaliteleri konusunda bilgim yok çünkü, fakat matkap uçlarının ve dübel-vida gruplarının uygun şekilde yerleştirilmesi gerçekten çok hoş olmuş, tavsiye ederim.
pozitif
yıllardır aynı markanın farklı bir epilatörünü çok memnun kalarak kullandım. artık değiştirme zamanı geldiğinde farklı bir markaya yönelme ihtiyacı duymadım bile, beklentilerimi karşılayacağını düşündüğüm braun silk-epil 5 / 5380 epilatör edindiğimden beri çok memnun olarak kullanıyorum. ilginiz ve teslimattaki hızınız için teşekkürler hepsiburada ....
pozitif
arkadaslar urun guzel kendini ispat etmis bir telefon gercekten bunu bizzat aldiktan sonra yasadim ancak pil tek sorun gibi duruyor cok guzel ozellikler hiz var fakat bu guzellikleri mevcut tek pil ile yasamak zor oyuzden pil takintisi olmayacak kisiler icin tercih edilesi ikamesi olmayan bir urun alana hayirli olsun hb ailesine tesekkurler
pozitif
ürünü sipariş ettim ve hızlı şekilde elime ulaştı ve daha birçok ürün elime sağlıklı şekilde geldi. teşekkürler hepsiburada. ayrıca android uygulamasını yükledim telefonumdan boş kaldığımda alışveriş marketi olarak faydalanıyorum tavsiye ederim.
pozitif
bu pedi meguiar's ultimate compound çizik giderici pasta ile kullandım ve çok memnun kaldım.
pozitif
teşekkür ederiz. zamanında ve iyi bir ürün geldi.
pozitif
ürünü "süper hızlı" seçeneği var diye tercih ettim ama 6. gün temin edebildim :( kısmet
pozitif
ürün gayet iyi tavsiye ederim
pozitif
parlaklığı 1 gün sürüyor sonraki 2-3 gün mat siyah ama güzel. tabi bulunduğunuz yere ve kullandığınız yollara da bağlı olabilir bu parlaklığın süresi.. inşaat toz toprak vs varsa parlaklığı 1 gün bile sürmez.
pozitif
ürün geldiginde sıcak su koyup denedim tam 9 saat sonra su hala sıcaktı.gercekten kaliteli bir ürün.hepsi burada ya hızlı teslimat için tesekkürler
pozitif
için almış olduğum bu set gerçekten hem şık ve kaliteli
pozitif
alıştım; ağırlık , sıvı tüketimi , kırısıklıklar gibi tüm dertler ortadan kalkıyor.i̇lk kötü hissettim ama şimdi çok memnunum.bir daha olsa yine aynı ütüyü alırım.buhar ayarlanabiliyor, o zaman su tüketimi normale dönüyor.
pozitif
şarj süresi ve performansı ile çok başarılı bir ürün
pozitif
ürününüzden ve hizmetinizden dolayı çok memnunuz teşekkürler
pozitif
güzel kullanışlı ve kaliteli, amortisörüde gayet iyi
pozitif
usb sarj çıkışlarıda çok işime yaradı usb kablolarını takılı halde prizi tv dolabının arkasına koydum.
pozitif
uygun fiyat, ürün de çok güzel teşekkürler
pozitif
daha önce 12 lisini kızıma aldım memnun aldım ama 24lüsünü bu fiyata bulmak gerçekten imkansız gibi bir şeydi teşekkür hepsiburada.com
pozitif
ürünün kokusu gayet güzel pişman olmazsınız.fresh bi kokusu var.pudrasız.ben bu yüzden tercih ettim.pudralılar leke bırakıyor çünkü.ücretsiz kargo daha ne olsun. düşünmeden alın...
pozitif
eski düzleştiricime devam :)
negatif
i̇lk trasimda çene altı almadı gibiydi ama benim acemiligimmiş 2-3 den sonra kararım iyi olduğunda
pozitif
daha önce almıştım çok memnun kaldım şimdi ikinci ürünü sipariş ettim. sağlam malzemeler kullanılarak imal edilmiş. montaj vidaları uzun ve kalın tv nin ağırlığıyla esneme yapmıyor. dubel atarak monte ediliyor yani montajda matkap şart. paket içinden onlarca vida çıkıyor elbet biri sizin tv nize uyar.
pozitif
ürünün hızı gayet iyi. usb 2.0 ile yazmayı denediğimde 20 mb/sn leri buldu. çoğu flash disk bile bulamıyor bu hızları.
pozitif
çok memnunum alin kesi̇nli̇kle lütfenn
pozitif
ürünü annem icin almistim. zenfone serisi tasarimi harika. urun emsallerine gore ozellikleri cok guzel ve fiyati uygun. ekran boyutu ideal. kamerasi gunduz gayet guzel. uygun fiyata bir cihaz almak isteyenlere tavsiye ediyorum. cift sim olmasi da bir artı.
pozitif
gecen gün geldi kalıte ve ucuz diye tercih ettim tavsiye şiddetle ederim kapanya ile olunca kargo ücret de vermedim tesekkürler.
pozitif
ci̇haz çok hizli olarak geldi̇ si̇teye teşekkürler fakat i̇çi̇nden gelen yazilim cdsi̇ çalişmadi ben i̇nternetten net masterin si̇tesi̇nden i̇ndi̇ri̇p kurdum ve gerçekten başarili bi̇r ci̇haz tavsi̇ye ederi̇m.
pozitif
beş yıldız mükemmel sprey erken teslimat yani uygun fiyat!
pozitif
çocuklu evlerde kesinlikle çok yararlı olacağını düşündüğüm bir ürün. özellikle çekiş gücü harika, çok uzun süre kullanılmasına gerek olmadığı için şarj süresi yeterli....
pozitif
hiç traş makinesi kullanmamış biri olarak, ürün elime geçer geçmez çok kolay traş oldum. tek sıkıntısı boyun altındaki kıllar, malesef bu kısımda uzun süre zaman harcıyorum ve bazı yatay kılları ne yaparsam yapayım almıyor. zaten eğer uzun süre bir bölgeyi traş ederseniz tahriş yapıyor ki gayet normal. ama onun dışında yüzü, çeneyi, bıyığı bir traş bıçağı kadar temiz ve pürüzsüz alıyor. 3 traştan sonra mutlaka kapak temizlenmeli..
pozitif
boyut ve fiyat olarak gayet iyi bir ürün. kedilerim severek yiyorlar. yalnız ona göre de çiş yapıyorlar.
pozitif
bence ürün pratik (sıvı gıda) kullanımlar için uygun, yalnız daha kalın pamuk yüzeyli önlük bekliyordum.
negatif
w1ini kullanıyorum, gerçekten maske etkisi yaratmıyor, sivilce vs izi gibi kapatıcılığı yok ancak sürünce ipeksi bir görünüm veriyor,çok doğal duruyor.ayrıca altına fondöten kullanmıyorum.
pozitif
çok tereddüt ettim alırken. bir haftada ancak geldi. bu sürede sipariş iptali yapmayı bile düşündüm. i̇yiki iptal ermemişim. dokunmatiği çok iyi akıcı. windovs 10 güncelledim , daha güzel oldu. paketleme zayıftı bu sefer. bu fiyata alınacak en iyi telefon. şarzı normal kullanımda 2 gün gidiyor. kameraları iyi. zarif bir telefon. beklentilerimi karşıladı. bir sürü para vermeye gerek yok
pozitif