girdi
stringlengths
1
2.1k
etiket
stringclasses
2 values
hepsiburada.com ailesine teşekkür ederim. kısa sürede geldi 2 adet aldım 1 adet daha alacağım. ürün gayet iyi ve uygun fiyatlı
pozitif
ne zamandır alacam unutuyorum, mantar pano siparişi verdim altta da tavsiye edilen ürünlerde gözüme çarptı. hazır kargo ücreti verecekken 2 tane attım bundan sepete. gayet kaliteli
pozitif
açıkçası baştan şüpheliydim fakat ürün geldikten sonra araştırdım tamamen orjinal ve çok kalıcı bir koku olduğunu gördüm kaliteyi uygun fiyatlı almanında keyfini yaşadım tavsiye ederim....
pozitif
kediler bayram yapıyorlar
pozitif
ürün fiyatına göre kaliteli ve kurulumu gayet kolay.hızlı kargo uygun fiyat.
pozitif
bu ürünü almak çok istedim ama sonunda aldım ve çok mutluyum iş yaparken müzik dinleyebiliyorum ve ben 5 metre uzaktayken telefona kim yakınsa açıyor ben konuşuyom
pozitif
çeşitli araştırma ve kıyaslardan sonra almaya karar verdim ve pişman olmadım. tavsiye ederim.çok hızlı ve pratik, ebatları normal öyle çok kaba saba bir şey değil yani.. en az rakipleri olan büyük ağabeyleri kadar estetik.. ürünü başka sitelerde de araştırdım toner demo cevabını aldım,buradan almya karar kıldım. siteye teşekkürler not: ayrıca usb kablo sipariş etmiştim, kendi kutusunda çıktı bilginize..
pozitif
yaklaşık 3 aydır kullanıyoruz gayet başarılı ve şık bir ürün. tek eksiği kaynadıktan sonra sıcak tutma modunda fazla buharlaşma oluyor ve su çabuk bitiyor. birde cam kalınlığı ince olduğu için kapatınca çabuk soğuyor. ama bunlar almanıza engel değil bence alınabilecek bir ürün.
pozitif
ürün çok güzel. gerçekten çok güzel fırçalıyor. tavsiye ederim.
pozitif
mükemmel tavsiye ederim. hızlı kargo
pozitif
+ görünümü çok iyi.
pozitif
urun gozuktugu gibi. kolay montaj ve şik.
pozitif
hızlı gönderim ve kullanışlı bir ürün.
pozitif
ürün ve hizmetleriniz i̇çin teşekkür ederim...
pozitif
çok güzel ürün tavsiye ederim. bence sadece mutfak değil, diğer odalarda da güzel durabilir :)
pozitif
parasına göre çok güzel , fazla para ödeyip iyisini almaya gerek yok ben gayet memnunum
pozitif
spigen'e yakıştıramadım başarısız bir ürün. s7 edge'in cazibeli ekranı, koruyucu ve kılıf kombosu yapma bakımından sizi dertlendirebilir. kılıflar ekseriyetle koruyucuları kaldırıyor. çözümü standart bir ekran koruyucuyunun tüm kenarlarını maket bıçağıyla 0,25mm kadar kesmekte buldum. bu sayede tough armor ile iyi geçinen bir ekran koruyucum oldu. not: kırılmaz camlardan özellikle uzak durun. kılıf kullanımını imkansız hale getirmeleri yanı sıra, aleti gözle görülür biçimde kalınlaştırıp kabalaştırıyorlar. doğru düzgün ürün olmaması da cabası. son olarak telefonu düşürmeyin.
negatif
eşime hedıye olarak almıstım uzun zaman once daha yenı bıttı parfumu sısenı atmaya kıyamıyor esıme aynısından tekrar alacagım.tesekkurler hepsı burada
pozitif
kenarları yere sert koyunca biraz içe göçebiliyor ama çok ufak bir zedelenme söz konusu, o da çalışmayı etkilemiyor.
pozitif
copierbond , instant , mopak , xerox ve navigator kağıtlardan test amacıyla birer paket aldım,hepsini yan yana koyup inceledim .navigator ün yanında diğerleri kirli gibi duruyor.kesinlikle navigator haricinde diğerlerine bakmayın bile. 80gr lık kağıtlar içinde bence 1.numara.
pozitif
günlük kullanıyorum, uykudan kalkınca toplaması 10 dak. mi alıyor, katlayıp çantasına, bukadar;))
pozitif
i̇ndirimdeyken almıştım fiyatına göre güzel bir ürün
pozitif
hemen yoğun karlı havada deneme şansım oldu. bir iki sert dönüş ani fren ve dik rampada dur kalk yaptim hepsindede başarılı buldum. güvenlik c. yakıt e . eriket bilgiside bu.iyi alışverişler
pozitif
ürünün 750 watt olanını aldım şuan kullanmaktayım tam bi delme canavarı prof düşünenler hiç düşünmesin hemen alsın size bi tio vereyim bosh un mavi seriler daha iyi gibi geldi bana he bide piyasada en uygun fiyatı burda buldum üstelik hepsi burada farkı ile..alana hayırlı olsun.
pozitif
urun yeni ulaştı elimize gercekten uygun ve kaliteli tavsiye ederim. hepsiburada.com a çok teşekkür ederim gercekten özenerek paketlenip gönderilmiş baştan sagma değil
pozitif
arkadaşlar ürün suntadan üretilmiş . su aldığı zaman direk şişme yapar devamlı kurulamanız gerek .ürünü montajını yaptırdım lojmanda kaldığım için idare etsin diye aldım . kargo ürünü kapak kısımlarını ezmiş birkaçını ki zaten ağır yükleri kapıya kadar taşımıyorlar binanın önüne kadar getiriyorlar kendiniz alıyorsunuz . yani işimi görüyor görselli güzel . fiyatta iyi . lavaboyu kendiniz alıyorsunuz büyük olanından aldım su değmesin rahat çalışması için. ofis için uygundur hatta süperdir .
pozitif
1 aydır hiç kapatmadan jbl a300 hava motoru ile 35 litrelik akvaryumda kullanıyorum, suyu filan temizlediği yok. emişi o kadar zayıf ki 35 litre suyu anca 1 yılda temizler o da balıklar olmadan. para verip de paranızı çöpe atmayın düzgün bir iç filtre kullanın yeter.
negatif
ürün bugün elime ulaştı bir çok şampuandan memnun kalamazken elidor kalelerimi yıktı.çok çok mükemmel.ve saç kremiyle şampuanlara avuç avuç para vermektense elidorun bu ürünü çok başarılı saç kremi kullanmadan ipek gibi oldu saçlarım..teşekkürler elidor.bundan sonra sürekli alacağım ve asla degiştirmeyeceğim tek şampuandır :)
pozitif
öncelikle hızlı bir alışveriş oldu bunu belirtmek isterim. parfümü hediye olarak bir arkadaşıma aldım.daha öncede kullanıyormuş zaten parfümü görünce işte bu dedi.gerçekten süper bir koku şiddetle tavsiye ederim
pozitif
çok memnun kaldım. oldukça kaliteli ve fiyatıda çok uygun. teşekkür ederim
pozitif
herseyi güzel ancak hareketli tekerlekler fayans mermer gibi zeminlerde mesela avm lerde sıkıntı yapıyor yön değişmi yapıldıgında ayağınızla tekerlege yön vermeniz gerekiyor.buda sıkıntı oluyor.birde üst bıranda ayagına kadar kapanmıyor ancak ürünle gelen ve fermarla takılan ilave yağmurluk takılabiiyor.
pozitif
piyasadaki tum bezleri kullanmis biri olarak. kesinlikle molfix diyorum hem kaliteli hem hesapli hemde turk mali.
pozitif
araba için aldım küçük olması büyük avantaj bir sıkıntıyla karşılaşmadım güzel ürün .
pozitif
çok basit bir düzenek ama gerçekten doğru ölçüyor, arabada bulunması gereken bir alet. bu fiyatla bu kadar önemli bir işlevi yapabilmesi çok güzel.
pozitif
3 nedeni̇m en uygun fi̇yat hepsi̇ burada com dadir gönül rahatliyla alabi̇li̇rsi̇ni̇z...
pozitif
çok iyi fiyata aldım. hem de yeni tarihli. çooook teşekkürler hepsi burada. yalnız şu var ki, kargo gecikti. altını henüz bozdurmadım. bozduran arkadaş olursa yorum yazsınki kimsenin aklında bi şüphe kalmasın. hadi hoşçakalın.
pozitif
ses i̇le alakali kesi̇nli̇kle bi̇ sikinti yok görünüş ve kullanimida gayet güzel tavsi̇ye ederi̇m kablolu kulakliği extra rahatlik sağliyor şi̇mdi̇den baş ağrilarim azaldi
pozitif
eğer kapı ölçülerinize uyuyosa kaçırmayın.evimdeki kapılara uymadığı için barfiks çekemiyorum.ama ürünün çok fonksiyonlu olması şınav mekik ve dips hareketlerini yapmamı kolaylaştırıyor.
pozitif
telefon caldiginda ekran karariyor çalmaya devam ediyor
negatif
çok farklı kalıcı ve ferah bir koku. insana enerji veriyor. son kalan koku çok yumuşak. farklı kokmak isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum.
pozitif
pil olsun hehsiburada olsun gayet güzel ve başarılı
pozitif
firmanızdan alım yapmış olduğum bluetooth kulaklık üründen fazlaca memnun kaldım teslimat ve ürün tedarik süreside çok iyi kısa sürede yapılmıştır ,teşekkürler
pozitif
i̇nternet üzerinden ilk defa parfüm siparişi yapmıştım. lolitayı da koku içeriğine bakarak aldım önce 30 ml aldım ve kesinlikle bayıldım. en çok tercih edilen parfümler arasında şimdi ise 100 ml aldım. sabırsızlıkla ürünümü bekliyorum :) herkese de kesinlikle tavsiye ederim.
pozitif
gerçekten de harika ve lezzetli kahve yapıyor... hem de çok kısa bir süre içinde... alternatif kahve seçenekleri çok iyi ve tam da içilebilecek sıcaklıkta kahve... bu arada küçük bir tavsiyem var.. mutfak tezgahınızın üstüne koyduğunuzda kahve yaparken motor biraz ses çıkartabilir... tezgahınızla uyumlu olacak renkte bir sünger koyarsanız altına, ses tamamen gidiyor...
pozitif
samasung galaxy ace s5830i kullanıcılarını cezbeden harika bir smart phone android özelliğide görmemezlıkten gelinemez tabi ki smart phone alacaklara tavsiyem..
pozitif
ürünü aldım. sanırım artık 2 ay daha kullanmama gerek kalmayacak çünkü gerçekten tüm kirlerin kolayca çıkmasını sağladı. 4 jantı abartmıyorum 5 dakkada temizledim. heralde bir kutu 2-3 yıl yetecek.
pozitif
i̇yi bir telefon
pozitif
aynı ürün birkaç gün ara ile değişik fiatlarla satılabiliyor.ürün kargo ile 1-2 gün içerisinde adresinize gönderilmesi çok iyi.
pozitif
gayet hızlı geliyor
pozitif
sandisk 16gb cruzer usb bellekten ikinci alışım.birinide arkadaşıma aldım.ebatı küçük, şık ve kaliteli bir ürün.almanızı tavsiye ederim.hepsi burada yine hızlı bir şekilde gönderdi teşekkür ederim.
pozitif
ürünü aracımı yıkatıp kuruladıktan sonra meguiarsın kaliteli bir mikrofiber bezi ile uyguladım. yıkama sonrasında araca gözle görülür bir parlaklık kazandırıyor. özellikle aracınız metalik renk veya siyah ise kesinlikle tavsiye ederim. arabamı galeriden teslim aldığımda bu kadar parlak değildi. uyguladıktan sonra yağmur yağmadığı için suya karşı direncini test edemedim ama parlaklığı araba azcık tozlansa bile farkediliyor. fiyatı çok uygun ve kullanımı kolay. tavsiye ederim.
pozitif
bu ürünü gecen yıl fiyat ve tasarımı cazip olduğundan dolayı aldım. bir yılı aşkın süredir kullanıyorum. çok iyi bir ürün. önce tutacakları metal olması beni korkuttu ısınırmı diye ancak öyle bir sorun olmuyor. bekarlara tavsiye ederim. (:
pozitif
ben muziç kılların alınması için kullanıyorum. özellikle kulak kılları için çok kullanışlı. bence tanıtımlarında bu durum ihmal edilmiş.
pozitif
i̇ndirim zamanında almıştım.açıkçası alırken tereddüt ettim fiyatında inanılmaz bir düşüş vardı.i̇yi ki almışım. mükemmel ve kalıcı bir koku. i̇lki geldikten sonra kardeşime ve arkadaşımada aldım . hepsiburadaya teşekkürler.
pozitif
i̇yi iyi alın kullanın biz hatunla rahat ettik rahat rahat sabitliyoz konuşuyoz aga bir paket sigara parası ver gitsin
pozitif
i̇ntel dp35dp anakart, i̇ntel e6550 işlemci ve sapphire x1650 ekran kartı olan sistemime uyguladım..i̇şlemci, kuzey köprü, güney köprü ve grafik i̇şlemci üzerinde 10 derecen fazla fark yarattı..diğer markaları düşünmeden alın derim..macunun uygulanması da gayet kolay, şırınga şeklinde, biraz yoğun..küçük bir kartvizit ile çok kolay bir şekilde uygulanabiliyor..teşekkürler hepsiburada.com
pozitif
ürün biraz önce elime ulaştı. delta markasının ürünlerinden alışık olduğum kaliteye sahip bir ürün. beklediğim gibi çok iyi çıkti. tavsiye edebilirim.
pozitif
ürün çok kaliteli. renkleri parlak ve dikkat cekıcı. mouse kadifemsi yapısı cok guzel. orjınal bir urun. i̇lk defa duydugum bır markaydı. bekletimin cok ustunde cıktı. fıyat olarak cok ucuz.
pozitif
hızlı teslimat. kullanımı kolay memnunum .i̇kinci defa sipariş verdim.
pozitif
iyi ,tek eksiği taşıma ipinin olmaması.
pozitif
on yıl önce philips in bir makinasini almistim.o zamandan simdiye kadar teknoloji cok gelismis.acik konusayim bu kadar güzel tıras edecegini beklemiyordum.daha kisa zamanda daha rahat daha pürüzsüz daha tahrişsiz tıras.bu makinanin tirasi bu kadar güzelse daha pahali makinaların tirasi nasildir diye düsünüyor insan. alın alın hayirli olsun.
pozitif
pen gayet iyi note 3e gore.
pozitif
daha öncede bir çok alış veriş yaptım, hiç kusur bulamiyorum.güvenilir.
pozitif
dün edirnede yağan 20cm kardan sonra denedim bir kış lastiği için vasat ama dört mevsim için mükemmel performansta bir ürün. yağmurda ve sıcakta denemedik ama dört mevsim kullanılabilecek bir lastiğin buzda ve karda bu performansta olması muhteşem bi kolaylık. kışları çok ağır geçmeyen heryerde şiddetle tavsiye ederim..yapanın emeğine sağlık.
pozitif
teslimat çok hızlı , 1 gün içinde kargoya verildi.
pozitif
benim arabamda bluetooth olmadığı için arabanın aux girişine kablo ile bağladım. arabada spotifydan müzik dinliyorum. bu arada çağrı gelirse, müziği kesip çağrıyı alıyor ve eller serbest konuşuyorum. görüşme sesi arabanın hoparlöründen geliyor. yankılanma falan yok.
pozitif
ürünü yeni aldım o kadar sessiz ki bir ara dolap çalışıyormu diye kapağı açıp kontrol ettim.önceki dolap okadar ses çıkarıyordu ki geceleri hiç çekilmez olmuştu.
pozitif
yaklaşık 1 hafta önce 32 gb gold olan modelini aldım.aldığım ilk gün internette dolaşan çok ağir ve kalin sözlerinden korkarak gittim fakat alakası bile yok.ben daha önce 5,5 inc boyutunda telefon kullanmadığım için biraz büyük geldi ama şimdi çok alıştım.öncelikle telefon çok hızlı ve şarjı mükemmel gidiyor(uğraşsanız bile).4 gb ram olması da telefonu ayrı bir mükemmel yapıyor.arayüz geçişleri çok hızlı ve açıkçası sizi hiç yormuyor.şarja değinecek olursak kendimden örnek vereyim öğlen 11de şarjdan çıkardığım zaman uğraşsam bile en kötü akşam gece 11-12yi çıkartıyorum.arka kamerasını ayrı bir beğendim fakat ön kamera 5 mp olmasına rağmen daha iyi bir lens ile kaliteli olabilirdi.
pozitif
ön farda çakar yok sadece yanıyor.güzel ışık veriyor.arka farın pil takmak için cam sökülüyor pil zor takılıyor ve yerinden çıkıyor.
negatif
neden a firmasını b firmasını ya da en çok satılan tplink değil de bu ürünü seçtim?
pozitif
venüs ün ilk serisini bir yıldır kullanıyordum, bu modeli aldım. çok şık olmuş. i̇stisnasız her gören beğendi. bundan sonra tek markam bu, daha güzel ve performanslı ürünlerde zamanla olacaktır diye ümit ediyorum. yerli üreticileri desteklemek lazım.?
pozitif
fiyatına gore gayet güzel bir avize. taşları da çok şık duruyor. hem kargo hızından bende avize kalitesinden çok memnun kaldık teşekkürler..
pozitif
ürünü alırken tereddüt etmiştim, fakat geldiğinde boşyere tereddüt ettiğimi anladım.gerçşekten ses kalitesi güzel ve kullanışlı, diger kulaklıkları sevmiyordum ama bu üründe titreşimde var ve arama yapacağın zaman kulagına takıyorsun.tavsiye ederim.
pozitif
kaliteli ürün detaylı içerik 3 adet jelatin çıkıyor
pozitif
i̇ç hacmi fena sayılmaz gayet iyi gözüküyor, eşim memleketten gelen mis kokulu tereyağımızı ve peynirimizi koydu, işimizi görüyor.
pozitif
ürün elime ulaşır ulaşmaz detaylı bir şekilde inceledim. görünüş ve malzeme kalitesi oldukça iyi. güvenlik donanımları ve kullanışlılık bakımından beklentilerin üstünde bir ürün.fiyat açısından mükemmel.tavsiye edeceğim bir ürün.
pozitif
4 çeşit kahve yapıyor,yapmanın da ötesinde, hepsini mükemmel yapıyor.tek kelimeyle harika bir alet.
pozitif
ben 2. sini almayı düşünüyorum, bendekini kayınvalidem kaptı :)
pozitif
iş yeri için aldım iki kişiyiz arada da misafir geliyor ihtiyacı karşılayacak düzeyde parasına göre kullanımı falan iyi tavsiye ederim. daha kaliteli almak isteyenler farklı markalara bakabilirler....
pozitif
yeni kurulumlarda özelikle kullanılması gereken ürün, ayrıca su değişim ve filtre temizliğinde tankın biyolojik dengesinin sarsılmasını minimuma indirmek için kullanılmalıdır.
pozitif
bağlantı elemanları sorunlu. borularında delik eksiği var. cıvatalar çok kısa somunları tutmuyor. tasarımı hoşumuza gittiği için almıştık şimdi memnun değiliz.
negatif
hızlı ve kalite tşk hepsi burada
pozitif
bu ürünü 2. kez alışım ilk aldığımda motora ekedim 1 gün sonra farketti. araba sanki 1 vites yukarıda gidiyormuş gibi gelmişti. ben her yağ değişimde ekliyorum. tavsiye ederim
pozitif
ürünü arkadaşımın tavsiyesi ile aldım.. 1 haftadır kullanıyorum..ne kokusu güzel ne de kalıcı ..aldığıma çok pişmanım..bundan sonra arkaş tavsiyesi ile hiç birşey almam..
negatif
hepsi burada da çalışan tüm personele teşekkür ederim
pozitif
ürün parasını sonuna kadar hakkediyor. denediğim 2 sd kartıda sorunsuz okudu. bence gayet başarılı.
pozitif
ürünü yeni aldım güzel göze hoş gelen bi tasarımı var üst kısmın oynar olması sayesinde tostu yaparken ekmeği kaydırma gibi bi şansınız yok 3 yıl süreyle garantisinden faydalanabiliyosnuz arnicada iyi bir marka bence içiniz rahat olsun
pozitif
ürün elimize 4 gün içinde ulaştı. gerçekten çok hızlı gönderdiler. kurulumu oldukça kolay. servis çağırmadan kendimiz kurduk. ses düzeyi çok düşük. paneli kullanışlı. bu fiyata aldığımıza memnunum. tavsiye ederim
pozitif
hugo boss 7 puan
negatif
bu tarz ürünlerin su ile teması çok olduğu için belli bir zamandan sonra metal aksamında renk atmaları vs oluyor, ama bu sabunlukta asla öyle bir şey olacağını zannetmiyorum zira çok kaliteli ve ağır bir metal yapıya sahip, vakum kısmıda gayet başarılı, uzun süre sorunsuz kullanılacak bir ürüne benziyor.
pozitif
çok güzel ve beğendiğim bir koku. normalde kalıcılığı da idare eder.ama hepsiburadadan aldığım parfümün kalıcılığı sıfır.kimseye tavsiye etmiyorum. gidin başka yerden alın..
negatif
tencerem bekledigimden daha buyuk cikti.kulanımı rahat cam kapak cok şık duruyor kalın taban.kalıtelı celık.sapı ısınmıyor .20 kişilik corba yapıla bılınıyor
pozitif
ben eşortmanı 19.03.2010 günü aldım 1 kere kullandım tek kelimeyle harika teşekkür ediyorum, almayanlara tavsiye ederim. hepsi burada com teşekkürler.
pozitif
hanıma feda olsun artık.....
pozitif
arkadaslar yeni aldim inanın kagit kalitesinden içindeki konuya kadar sıkılmadan okuyacağınız bir eser tavsiye ederim
pozitif
hepsiburadadan ne aldıysam, bu ürün gibi daha ucuz ve evime kadar bedava kargo. daha ne isterim ki?
pozitif
23.04.2015 tarihinde beğenerek aldığım bir ürün. gayet kullanışlı ama hiç sağlam değil. yaklaşık 3 gün önce egzersiz yaparken elimde kaldı. yani ancak 1 ay kadar dayandı. tavsiyem kesinlikle almamanızdır. çünkü alırsanız mutlaka elinizde kalır...
negatif
mükemmel bir ürün tavsiye ederim...
pozitif
beklentilerimin üstünde çıktı gayet güzel ve kullanışlı bir ürün.. fiyatı da çok uygun..
pozitif
çok güzel bir telefon. bence anlatıldığı gibi o kadar da ısınmıyor. güncelledim kasıyo diyenler için tavsiyem ilk önce açın sadece wifiye bağlayın ve güncelleyin ve daha sonra fabrika ayarlarına sıfırlayın ve kullanmaya başlayın.
pozitif