girdi
stringlengths
1
2.1k
etiket
stringclasses
2 values
arabanın koltuklarını silmek için almıştım. benim işimi gördü ancak kalitesini beğenmedim.
negatif
ip camerada kullanıyorum veri akış hızı gayet yeterli.
pozitif
ürün kaliteli kullanışlı fiyatı çok iyi
pozitif
tek eleştirim paketlemeye: bildiğiniz herhangi bir sarıp sarmalama olmadan karton kutu içine atıp göndermişler. kutu sallandıkça kenarlara çarpıp durmuştur ürün ama sağlam şekilde ulşatı.
pozitif
epey süredir araştırma yapıyordum,kiminin ekran kartı iyise işlemcisi kötüydü,ram i yüksekse ekran kartı işe yaramaz oluyordu, bilgisayardaki bu özelliklere göre fiyatı gayet uygun(2.099tl)... işlemcisinin 7. nesil olmasi ve ekran kartının 940mx oluşu bilgisayarı cazibeli hale getiriyor... ben çizim yapmak amacıyla aldım gayet memnunum... ilerde gerekirse ram ve ssd desteği ile performans artırılabilir... diger markalara sadece isminden dolayı para dökmenin anlamı yok...acer orta düzeyde tam bir fiyat performans bilgisayarı.
pozitif
cihaz az evvel elime ulaştı ürün istediğim renk ve istediğim ürün kutu içeriği şarj adaptörü,data kablo ve kulaklık türkiye versiyonu ve orjinal samsung kargoda çok iyiydi hızlı geldi ve muntazam paketlenmişti bu sitede elinizden geldiğince özellikle elektronik olarak direkt hepsi̇burada yı satıcı olarak seçerseniz süprizle karşılaşmazsınız tekrar teşekkür ederim
pozitif
=radyo yok
pozitif
güzel ve kaliteli bir ürün. görüntü olarak olsun ürünün kullanımı olsun gayet iyi. fiyat olarak samsung bayileri indirime girdiği halde burası daha ucuz. tavsiye ederim.
pozitif
fiyatına göre fena bir ürün değil. i̇şinizi görecektir. çok daha iyi bir şeyler bekliyorsanız, marangoza yaptıracaksınız.
pozitif
ayaklarım üşümüyor kaliteli çorap
pozitif
urunu fiyati cazip oldugu icin aldim ama kesinlikle bu fiyata gore mukemmel bir urun tavsiye ederim tesekkurler
pozitif
fena değil kalıcı değil diyenlere katilmiyomm taze guzel ferah nefis anlayanaa
pozitif
fiyat-performansta çok beğendim
pozitif
ürün fiyat performans olarak gayet iyi fakat 120x35 cm aldım 120x40 alsaydım daha iyi olacakmış boks, kick boks eğtiminiz varsa daha ufak ebatları tavsiye etmem ufak olunca daha hafif olduğunda profesyonel vuruşlarda kum torbaları çok salanacagını unutmayın.
pozitif
bu fiyata alabileceğiniz en iyi ürün ihtiyacınız varsa kesinlikle pişman olmazsiniz kargolamada çok başarılı ve hızlı
pozitif
esime yil donumu hediyesi olarak aldim. fiyati iyi ama biraz daha indirim olsa tadindan yenmez. son derece saglam gorunuyor. ayrica tasarimsal olarakda son derece sik. icindeki mavi yuvarlak kadranlar daha tok daha guzel bir mavi. fotoda daha acik mavi durmus. super bir saat. babaya ese abiye herkese hitap ediyor bence
pozitif
sonuç olarak, bu cihaz alınır mı? kesinlikle alınır. yeni bir teknoloji çıkana kadar en iyisi bu gibi duruyor.
pozitif
enseyi tam olarak almıyor onun dışında iyi
pozitif
motorsiklet plakanızı kesinlikle harika bir görünüme dönüştürüyor. aksamları iyi parlıyor birde plaka ustune band çekerseniz renkli ben turkuaz cektim cok guzel duruyor.
pozitif
halı süper bayıldım.komşumda çok beğendi.kaçırmayın derim.
pozitif
ürünün kokusu fena değil ama yeterince kalıcı değil. şuan pişman olmuş durumdayım.
negatif
3 al 2 öde kampanyasından faydalandım fiyat ürün orantısı kargo vs. güzel
pozitif
tek yapmaniz gereken pompa gövdesi̇ni̇n üst kapağindaki̇ deli̇kleri̇ i̇nce bi̇rşeyle açmak. deli̇kler belli̇ zaten fakat kapali hemen açiliyor!
pozitif
sequential write (q= 32,t= 1) : 44.537 mb/s
pozitif
ürünler tam beklediğim gibi geldi çok teşekkür ederim bebeğim doğunca kullanacağım
pozitif
ürün 15 programlıda alsanız aynı işi yapacak bir makine.yıkama enerji performansı a kurutma performansı b ama bittikten 15 dakika sonra kapağını açın 1 saat bekletin mükemmel kurutur parlatıcı varsa daha kolay olur taci iş.sadece deterjan seçerken dikkat edin yeter her bulaşık makinesinde olduğu gibi deterjanın pahalı veya ucuz olması değilbölgenizdeki suyun kireç oranına uygun olanını tercih edin.en iyi seçimide bölgenizdeki arçelik servisleri bilir.
pozitif
haftasonu pazar günü siparişi verdim ve salı günü öğle vaktinde kurulmuş durumdaydı. kargonun gelmesi yönünden gayet hızlı olduğunu düşünüyorum. ayrıca bir önceki buzdolabım yine profilo idi. ses konusunda kapağını kapattığınızda birkaç saniye ses çıkartması (anormal değil bence :) ) dışında gayet sessiz. hacim, sessizlik, fiyat ve kaliteye bakılırsa oldukça başarılı ;)
pozitif
telefon tasarim olarak, donanim olarak cok ama cok mukemmel..
pozitif
sıkıntısız alışveriş oldu.2 günde elime ulaştı.
pozitif
lastik için verilen açıklamalar doğru ve ürün görseli ile aynı fakat lastik yanakları çok hassas tabi bilinen markalara göre.polis çevirmesinde cezadan kurtarır ve yol tutuşu iyi.
pozitif
ürün tedarik süresinden sonra 24 saatten daha az bir sürede elime geçti. bu açığı bu hız ile kapatan ve bana bu hizmetleri ile ilk kez yorum yaptıran hepsiburadaya teşekkürler.
pozitif
sipariş tarihinin ertesi günü ütümü aldım. hepsiburada yetkililerine teşekkür ediyorum. kaliteli hizmet bu olsa gerek. ütümden çok memnun kaldım.
pozitif
bu pilden ilk defa kullanıyorum el fenerinde kullanıcam çok güzel bir ürün çok kibar çok şık pil ömrünüde kullandıktan sonra görücem şimdide sepetime 2 tane daha ekledim piyasa fiyatına göre uygun birde kargo bedavası var çok hoş :)tşkler hb
pozitif
çok kali̇teli̇ ve güzel
pozitif
yeşil rengide oldukça hoş bu arada.
pozitif
hepsiburada.com sitesinden devamlı alışveriş yapıyorum ve herzaman memnun kalıyorum sizlere de şiddetle tavsiye ediyorum
pozitif
alırken tereddüt etmiştik, ama ürün kaliteli ve rahat fiyatı da uygun.tavsiye ederiz
pozitif
hassasiyeti çok güzel en önemlisi takılmıyor hafif malzemeden yapılmış fiyatı çok ucuz kablosuz çok güzel bir ürün
pozitif
+ ince ve zarif.
pozitif
ürün çok iyi.zamanında gönderim yapıldı.hepsiburda ya teşekkür ederim.
pozitif
bu ütüyü ne zamandır almayı düşünüyordum aldım ve mükemmelliğini gördüm.herkesi bu ütüyü almasını şiddetle ve şiddetle almasını öneririm. burada n tüm türkiyeye sevgi̇ler!!!
pozitif
ürün gayet güzel paketlenmis olarak geldi.deneme amaçlı 2 adet resim aldım renkler çok canlı ve parlak tavsiye ederim
pozitif
ürünü dün sipariş verdik,bugün elimize ulaştı.buradan sık sık alışveriş yapıyorum.bu alışverişim de öncekiler gibi çok hızlı sonuçlandı.bu kadar dakik ve prensipli çalıştıkları için hepsiburada ekibini tebrik ediyorum..teşekkürler.
pozitif
ben anneme aldım bir ayı aşkın kullanıyor ve çok memnun olduğunu söylüyor özelikleride harika tek eksiği 2 program olması o da önemli değil zaten diğer programlar fazla kullanılmıyromuş enerji sınıfda çok ii fiyat performans en ii ürün bu ben çok araştırdım pişman olmazsınız alın derim.
pozitif
bu sitenin kargolamada ve ürün göndermedeki başarısını bildiğimden ariel sıvı deterjan çeşitlerinden alma fırsatım oldu. sağolsun en iyi şekilde gönderdiler, kullanıyoruz
pozitif
baharatlı kokuları sevenler için ideal bir parfüm. çok az miktarda kullanmak yeterli. kesinlikle çok kalıcı.
pozitif
saçları yumuşacık yapıyor ve hafifletiyor yıkadıktan sonra kafamda saç yok sandım nerdeyse , kokusu hoş ve ferah
pozitif
oğlumla beraber inceledik son derece şık ve zarif orjinal kılıfı ile mükemmel ötesi bir telefondan ötesi bir alet oğlumla hasta olduk ve oğluma piyano derslerinde başarı sağlarsa (başarılı olacağından eminim) almaya karar verdim.
pozitif
verdiginiz hizmetten oturu sizleri tebrik eder tesekkurlerimizi sunariz.aldiginiz parayi gercekten hakediorsunuz.tesekkur eder iyi calismalar dileriz.
pozitif
güzel ve sağlam top marka olarak bilinen bir marka
pozitif
sarah jio nun tüm kitapları mükemmel..
pozitif
harika ötesi bir ürün. bağımlılık yapar tek kötü tarafı bu diyebilirim. traş olduktan sonra kesinlikle herhangi bir yanma yapmıyor. herkese tavsiye ederim.
pozitif
etkileyici, duygusal, gerilim yüklü, psikolojik bir polisiye şizofren. kurgusu çok iyi ve gizem dolu. wulf dorn okurla oyun oynuyor son ana kadar. bu türü sevenlerin dışında da her okurun kesinlikle okuması gereken bir roman.
pozitif
kaliteli bir malzemesi var arabada yuksek duruyor çocuk rahatlıkla disariyi seyredebilir henüz kemerlerini ayarlayamadim. benzerleri alis veris mağazalar inda çok pahali bunun minderi yumusak dandik iskelet üzerine kilif taktilanlardan değil gercekten fiyat uygun teşekkürler hb
pozitif
güzel ürün çok beğendim harika.
pozitif
türk kahvesini çok seven biriyim,önceden hazırlaması biraz zahmetli oluyordu.ancak;bu makina bir harika,zahmetsizce kahvemi bol köpüklü olarak hazırlıyor ve keyfini sürüyorum.tavsiye ederim.
pozitif
ilk defa internetten parfüm alıyorum fiyatı bu kadar uygun olduğu için şüphelerim vardı kargom iki günde geldi barkodunu internette check ettim yüzde yüz orijinal artık mağazalardan parfüm almam hepsi burada ya teşekkürler burada koku esmerlere inanılmaz yakışıyor ve çok kalıcı imza koku
pozitif
telefonu başka bir teknoloji firmasından ve kurumsal kredi kartına 9 taksit ile almıştım. telefon, hız bakımından kafadan iphxxx telefonlarını ikiye katlayıp üçe böler çünkü üzerinde saf android var. millet android 5.0 güncellemesi alamamışken ben 6.0 ı kullanıyorum. hatta şimdi çoklu ekran destekli android n beta desteği de geldi. (muhtemelen nutella ismini alacak daha resmi isim gelmedi). kamerası bence yeterli. i̇şle ilgili her türlü işimi halledebiliyorum ve kasma,donma yok. üzerinde zaten 2 gb ram var bir de diğer telefon üretici firmalarının yaptığı gibi abuk sabuk ve gereksiz bir sürü programda yüklü gelmediğinden telefonun rami bomboş. bu kadar ramle internette resmen uçuyorsunuz. cepte okuduğum şeyleri veya izlediğim filmleri akıllı tv ye yansıtma özelliği ile de yansıtıyorum. keyfim yerinde yani. verdiğim her kuruşa helal olsun.
pozitif
i̇dare edecek kadar diye bilirim
negatif
fotoğrafta göründüğü gibi. pratik kullanışlı bir ürün.
pozitif
tv, buzdolabı derken çamaşır makinemi de grundig aldım. çok sessiz. çamaşırları tertemiz yıkıyor. eski makinemde 2 parça halinde yıkattığım tüm çamaşırları tek seferde yıkıyor. ben çok sevdim, tavsiye ederim.
pozitif
her bebek için gerekli
pozitif
* kadınlar için ferah ve çiçeksi bir parfüm.
pozitif
böyle kaliteli bir narenciye sıkacağını bu fiyata alamazdım.eşimin evde en çok istediği ürünlerdendi. ağır oluşu ve nar dahil meyvaları sıkışı süper. ayrıca aynı gün kargoya verildi ve kısa sürede elime geçti.emeği geçenlere teşekkürler.
pozitif
ürünü uygun fiyata aldım başta tereddüt ettim ama gerçekten hakkını veriyor parası da iyi bence. dolap monte ettim banyo ve tuvalet fayans arasını delip ayna seti monte ettim gayet iyi ve güçlü şarjı iyi gidiyor. matkap ucu alacaklara sözüm önce 3mm sonra 4,5,6 mm alabilirsiniz. önce küçükle delik açın sonra büyük uçlarla deliği genişletebilirsiniz. yoksa direkt büyük uçla denerseniz biraz zor olabilir. teşekkürler hepsiburada
pozitif
ürün gerçekten hiç bir işe yaramıyor tavsiye etmiyorum
negatif
piyasada çinde üretilen duracell piller de var.özellikle bu göstergeli olanlarını tercih ediniz çünkü onlar çinde üretilmiyor en azından şimdilik.bu fiyata da hiçbir yerde bulamazsınız.
pozitif
herkeze öneririm almazsanız çok pişman olursunuz :)
pozitif
daha once bir tanitimi yapilan yerde fiyatini yuksek bulan esime yeni yil hediyesi tesekkurler hepsiburada.. urunun keratin ozelliginin sac omrunu uzattigi israrla vurgulanmisti..
pozitif
kremin bir tek kokusu çok hoşuma gitmedi ama kolay sürülebilir olmasını sevdim.
pozitif
köpegim severek yiyor kaliteli ve hesaplı bir ürün bitmesine yakın tekrar almayı düsünüyorum fakat fiyatı böyle devam ederse ben memnun kaldım sampuanda aldım hepsi buradanın kendi ürünlerini begendim
pozitif
gayet güzel bir ürün tavsiye.
pozitif
kurulumu çok basit.i̇çinden resimli anlatım çıkıyor.parçalar numaralı.malzemeside kaliteli , alınacak bir dolap.oldukça kullanışlı ve şık.
pozitif
hizli gonderim ozenle paketleme orjinal urun cok cok guzel zaten spor salonunda kullamiyordum bu fiyata hic aramayin hemen alin derim :)
pozitif
özlemişim kokusunu. bir süre ara vermiştim yenide kullanmaya başladım.
pozitif
kısa sürede elime geçti. çok sürükleyici ve özenli yazılmış. arada ufak tefek yazım hataları var ama bu kadar kısa sürede yazılan bir kitap için çok başarılı.
pozitif
fiyatı kalitesi ve kargo teslimatı süper teşekkürler.
pozitif
beklentimi karşıladı, babama babalar günü hediyesi aldım bugün elime ulaştı.
pozitif
ben ürünü alalı biraz oldu anca yazabildim. ürünü alır almaz kargoya verildi çok şaşırdık hemen elimize ulaştı eşim ilk başta beğenmedi su vurmayalım kabarır fln dedi ama ben çok beğendim rengi de banyoya çok yakıştı lavabosu çok hoş bu fiyata tereddüt etmeden alın :)
pozitif
gayet kârlı ve kolay bir alışveriş oldu. hepsiburadaya teşekkürler.
pozitif
artık express kahvenin rahatlığını yaşıyoruz, teşekkürler hepsiburada...
pozitif
çok fazla kitap okuyan biri değilim ama en hızlı okuduğum kitap olasılıksız oldu, çünkü kitap kendini okutuyor, herkese tavsiye ederim.
pozitif
arkadaşlar bu tür birşey düşünürseniz kesinlikle kaçırmayın harika bir alet
pozitif
merhaba önceki gün deneme fırsatım oldu. i̇lk önce sünger ile dairesel bir şeklide yüzeye uyguladım hafif kurumasını bekledim daha sonra mikro fiber bez ile sildim sonuç gayet başarılı tavsiye ederim
pozitif
pratik, çabuk da geldi. tavsiye ederim.
pozitif
hızlı gönderim ve temiz ürün gönderimi için teşekkür ederim.
pozitif
dolap montajını kendim yaptım. montajı yaparken biraz akıl yürütmeniz gerekiyor. sağ sol ve ürünün altı ve üstü olayına dikkat edin. birazcık marifeti olan için eğlenceli bir montaj olabilir. montaj için standart ekipman (tornavida, şarjlı matkap vs) bulundurun. malzemeleri tam çıkıyor, endişe etmeyin. ben çekmeceyi tam oturtamadım ama gene de çok beğendim. her yere sığabilen şık bir ürün. bu fiyata böylesi alınır da kullanılır da...
pozitif
ürün elime geçene kadar tereddütlerim vardı. denedikten sonra iyi ki almışım dedim. çok pratik ve kullanışlı.
pozitif
ürün hasarsız ve sorunsuz şekilde elime ulaştı. teşekkürler.
pozitif
her araca orjinal bir ürün. düşünmeden alabilirsiniz...
pozitif
ben oğlumun kumandalı arabası için almıştım.
pozitif
ben çok zayıfım niye alıyım niye füşündüm biraz ama, iyikide almışım diyorum;; kargo pakedinidr çok güzel yapmışlar herkeze almasını tavsiye ederim verdiginiz paraya deger teşekürler hepsiburada.com
pozitif
ürün süper terletiyor spor yaparken giyiniz ürün elime çok çabuk ulaştı hepsi buradaya çok teşşekkürler eşofmandan beklediğiniz herşeti karşılıyor pedometresi kötü
pozitif
ürün yenilenmiş 2 yıldır kullandığım bez sanki tamamen değişmiş geldi. ürün orta bölümünden sızıntı yapıyor. önceden 8 saat bile dursa sızmaz şişerdi bez şimdi yenilenen üründe 2-3 saat gibi kısa bir sürede orta bölümünden sızıntı yaşanıyor. tasarım hatası olduğunu düşünüyorum.
negatif
ürünü klima polen filtresini değiştirdikten sonra 15dk gibi bir süre uyguladım. kokusu 3 gün oldu hala duruyor. temizlediğini hissediyorum. önceki araç sahibinin sigara kullanmasından dolayı ürünü kullandım memnun kaldım.
pozitif
senelerdir kullanıyorum ve olumlu yorumlar alıyorum.denemenizi tavsiye ederim.kalıcı ve hoş bir kokusu var.her yaşda ve her mevsimde rahatca kullanabileceğiniz bir parfüm
pozitif
fiyat/performans olarak başarılı.
pozitif
süper arkadaşlar
pozitif
hızlı kargo teşekkürler hepsi burada
pozitif
süper bi ürün körpüsü olanlar için birebir
pozitif