girdi
stringlengths
1
2.1k
etiket
stringclasses
2 values
cok kullanisli ve kaliteli bir urun. ayrica hizli teslimat icinde teşekkürler.
pozitif
ürün 1 gün sonra elime geçti. gayet sağlam ve kusursuz. ayrıca türkiye şarj aleti ile yollandı yabancı değil. sorunsuz teslim aldım ve kullanmaya başladım. bu fiyata başka yerde bulamassınız. tavsiye ederim..
pozitif
3 günde elime ulaştı orjinal paketinde gelmektedir.alacak olanlar tereddüt etmesin..
pozitif
kendim için 2 çift siyah ve 1 çift lacivert aldım. normal çoraplara göre topuk bölgesi takviyeli, ayrıca epey sıcak tutuyor. normal çoraba göre oldukça kaliteli. yalnız evde giyerken sürekli siyah pamukçuklar bırakıyor, ona dikkat ederseniz süper bir ürün.
pozitif
otobüs lastiği vs hiç zorlanmıyor, çelik gövdeli, 12v girişine takarken kaba olmayın, metalini yamultabilirsiniz benim gibi.
pozitif
arabamı ve evimin önünü yıkamak için aldım. 2 defa kullandım. basıncı tatmin edici, tabanca kablosu da gayet uzun. fakat tetik için on pozisyonunda kilitleme mekanizması olmadığı için alışıncaya kadar avuçlarınız ağrıyabiliyor. bir kaç kullanım sonunda alışacaktır. araç şampuan ucu ile gayet kullanışlı. fiyatı çok uygun. teşekkürler hepsiburada.com
pozitif
çok hızlı rengarenk görüntüsü bni etkiledi bide yanında mouse pad olması kalitesiz sanmıstım ama oda mouse gibi kaliteli geldi sizde bunu kaçırmayın
pozitif
cuma sipariş verdim , c.tesi öğlen kargo elime ulaştı. fiyatı şuanda çok makul. 200 ml almanızı öneririm. i̇lk kez kullanacaksanız tereddütleriniz olabilir fakat hiç düşünmeden almanızı öneririm. kesinlikle orj. üründür.
pozitif
çok güzel ve kaliteli bir ürün rengi harika. üzerimde gören herkes çok beğeniyor.
pozitif
kış için ideal, tavsiye ederim..
pozitif
bu fiyata diğer ürünlerle birlikte alınabilir.
pozitif
i̇ki yaş üstü için uygun değil açıyorlar. ancak ben çok memnunum tavsiye ederim
pozitif
-ses kısma ve arama tuşlarına birlikte başarsanız pil doluluk seviyesini ingilizce söylüyor.
pozitif
tek kelime ile mükemmel.kendim bir yıldır kullanıyordum.şimdi de eşime aldık..bu özeliklerde başka telefon yok..
pozitif
cok guzel bi ütü. piyasaya göre cok düşük fiyata yine hepdiburada sayesinde ayağımıza geldı. cok cabuk ıstıyor ve buhar gucu kuvvetli. kesinlikle oneririm. ihtiyacı olan hiç dusunmeden alabilir
pozitif
ürün çok güzel kitap 30 dk bitiyor , uygulama önemli , mutlu olmak isteyen biri için ideal, en azından benim için güzel ????
pozitif
fiyatına göre cok iyi bir ürün çok memnunuz
pozitif
arzum ürününü senelerdir kullanıyorum ve çok mutluyum. gerek iş yerimde gerekse evimde kullanımı çok kolay bu üründe hiç sorun yaşamadım ve herkese tavsiye ederim.
pozitif
2 ay önce aldım fiyat hala burada daha ucuz ürün mükemmel birde radyo özelliği olsa daha da mükemmel olurdu. kesinlikle herkese tavsiye ediyorum 2008 yılından beri hepsibueada yı kullanıyorum.
pozitif
hakkında yapılan kötü yorumlara şaşıryorum. aynı üründen bahsetmiyoruz mu acaba diyede düşünüyorum. aklınızda soru işareti kalmasın gerçekten memnun olacağınız bi ürün. ben çok memnunum tavsiye ederim
pozitif
çay tiryakileri için önerilir. plastik kısmı iyi. çayın rengini direkt görebiliyorsanız. nede olsa beko dünya markası
pozitif
sağlam kutu,sağlam ve hızlı kargo, kitaplar ise birinci sınıf alın okuyun, hediye edin...
pozitif
telefon bir haftadır kullanmaktayım şimdiye kadar her hangi bir sıkıntısını görmedim sadece diger arkadaşların dedigi gibi şebekedenmi nedir bilmem ama wifi çekimi biraz zayıf geldi bana onun haricinde bir sıkıntı göremedim telefon olarak apabileceklerinin fazlasını veriyor. kargo ve hepsi budana teşekür ederim aynı günde sipariş verip aynı günde teslim aldım
pozitif
ürün kumaş ve iskelet kalitesi olduça iyi. araç bağlantısı kolay. gayet güvenli ve rahat bir etki yarattı üzerimde.
negatif
aldığınıza pişman olmayacaksınız. çok güzel bir ürün.
pozitif
bu fiyata bu cihaz tek kelime ile mukemmel tesekkurler hepsi burada
pozitif
mükemmel.
pozitif
ürünü 1 aydır kullanıyorum, tereddüt edilecek birşey yok. gayet stabil, ev için ideal. hatta bir tanede hediye alacağım. eğiminin ayarlanabilmesi sayesinde çok yönlü çalışabilirsiniz. tavsiye ederim.
pozitif
bu uzun hikayeden sonra yeni 9 serisi için söyleyebileceğim tek şey; mükemmel. ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. 7 serisi ile yaşanılan konforu biraz daha yukarı taşımışlar. sadece düzeltme bıçağının konumunu sevmedim ancak tıraşı çok rahat. jiletle bile tıraş olurken tahriş olan cildim, bu makine ile tıraş olduktan sonra pürüzsüz, hasarsız ve hatta dinlenmiş olarak tazeleniyor diyebilirim.
pozitif
ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı.hızlı ve kaliteli hizmet teşekkür ederim.gönderdiğiniz hediye için ayrı teşekkür ederim :)
pozitif
ürün kargodan hasarli geldi. hemen kolay iade işlemini baslattim. kargo tutanak tutarak ürünü aldi. i̇ki gun icinde param hesabima iade oldu. adamsin hepsiburada.çok tesekkur ederim.
pozitif
gayet memnun kaldik.almanizi oneririm.sicak tutuyor
pozitif
çok beğendim çok hızlı bir telefon gelişmiş işlemcisiyle kişiye çok güzel bir haz veriyor kamera ses mükemmel olmuş tasarımı güzel bir telefon
pozitif
kaliteli ve başarılı bir ürün ..teşekkürler.
pozitif
5-6 yıldır bilindik bir yapımarketin kendi adına ithal ettiği basınçlı yıkama makinasını kullanıyordum.100 bar bir makinaydı ve iş görür,idare eder halde idi.fakat bozulunca iyi bir şey almaya karar verdim ve tercihim bosch oldu.basıncı,amatörden proya geçmekle arasında bir makine (bence).yani basıncı çok iyi.plus aksesuarların yanında gelmesi ise harika.sadece araba için değil tüm ev için ideal (bahçeli evler !).haftada 3 arabamızı 2şer sefer yıkayan birisi olarak beni yormuyor.deterjanı da bu makinenin yurtdışından aldığım harici bir aksesuarıyla (snow foam lance adapter) püskürtünce yıkamacılardan pek bir farkım olduğunu hissetmiyorum.hepsiburada.com yıllardır online alışverişimin tek tercihi ve gerçekten öyle kalacak.teşekkürler hb ;)
pozitif
çelik sap, çelik bel... müthiş sağlam ve kullanışlı.. kesinlikle tavsiye ederim. offroad araç için aldım. tavsiye ederim.
pozitif
içi geniş tepsisi büyük büyük miktarlarda yemek hazırlamak için ideal bir ürün. indirimdeyken aynı fiyattaki ürünleri katlayacak kalitede. indirimde gördüyseniz kaçırmayın.
pozitif
lepistesimin bir sürü yavrusu oldu. pul yemi yemeleri zor oluyor. bu yeme bayıldılar. granülleri küçük tam ağızlarına göre. suyu da kirletmeyen güzel bir yem. sera kalitesine hayranım.
pozitif
alali 15 gün oldu sigaradan kaynaklı disimde sararak ve taş oluşumu coktu 15 günde yari yariya azaldi on alt dislerin arkasını temizlemek zordur ama hiç te öyle değil bu ürünü kullninca anladım çok iyi temizliyor. teşekkür ederim hepsi burada. com
pozitif
beyler ürün cok kullanışlı kapıya da uydu sağlam da. almanızı tavsiye ederim. ilk kurarken olmaz diye düşündüm çok dandik duruyodu kurduktan sonra kapıya astım cuk oturdu kapıyı filan da zorlamıyor.
pozitif
bu cihazı alırken emin değildim. ancak alıp kullanmaya başladığımda telefonun gerek hız,gerek akıcılık,gerekse ekran yönünden beklentilerimin üzerinde olduğunu mutlulukla fark ettim. gerçekten harika bir cihaz ve bu fiyata olması çok ilginç. film seyrederken ve müzik dinlerken de gayet güzel. herkese tavsiye ederim.
pozitif
fiyatı emsallerine göre uygun. sertlik dereceleri iyi ve kullanışlı.
pozitif
lyl ürün
pozitif
çok güzel de ideal bir tv fiyatı da i̇yi kanal geçişleri daha i̇yi olabilirdi ve kutuda ikinci kumanda olsaydı çok daha güzel olurdu :)
pozitif
ürünü kısa bir süre önce aldık.ben sağlam olup olmaması konusunda tereddütlüydüm.lakin ürün gayet sağlam ve çok kullanışlı.ayrıca hiç yer kaplamıyor.oldukçada konforlu molduğunu söyleyebilirim.kesinlikle tavsiye ederim
pozitif
makineyi aldığımda ön kapağı hasar görmüş geldi, arçelik servisi değiştiriyor. kargoda dikkat edilmemiş olması muhtemel. ne satıcı ne de üretici sorumlu değil tabii ama arçelik'in bila bedel ilgilenmesi güven verdi. makine çok ahım şahım bir şey değil. eski tip bulaşık makinelerinin aynı iç yapıya sahip gibi görünüyor. kalite algısı var. yalnız kontrol düğmeleri sanki pek uzun ömürlü değil gibi. genel olarak klasik bulaşık makinelerini tercih eden ve 3.raftan hoşlanmayanlar için sessiz ve güvenilir bir makine.
pozitif
ürünü sipariş vermemin 2 gün sonrasına geldi.kullandım ve memnun kaldım.bence fiyatını hak edenbir ürün.bu segment için daha fazlasına gerek yok.ucuz mallar gibi plastik kokusu da yok.öneririm!
pozitif
yanından geçerken dokunmamaya özen gösterin, her an üzerinize devrilebilir bir havası var.
negatif
tek sorunu kaygan süngerlerin kaygan olması
pozitif
i̇lk önce bi tedirgin oldum ürün orjinal mi diye ama sonra kesinlikle memnun kaldım teşekkürler hepsiburada
pozitif
otomatik kapanma olma özelliğine bayıldım, tefalin her ütüsü mükemmel
pozitif
arkadaşlar merhaba, ürünü evde kullanmak amcıyla aldım. tavan ve kolon delmek için birkaç kez kullandım, aşırı zorlamama rağmen banamısın demedi. evde kullanacaklar için evladiyelik olduğunu düşünüyorum .
pozitif
telefonu şekil olarakta beğendim, tasarım güzel.
pozitif
motorum dışarda olduğu için hemen bu üründen aldım. gayet güzel hassasiyeti iyi ve kullanışlı. yanında ekstra pil çıkıyor çantasıda güzel tavsiye ederim.
pozitif
takması pratik , kullanışlı ve kaliteli bir ürün
pozitif
aracın yer döşemeleri ve koltuklara ve kapılarla bagajın kumaş kaplı bölgelerine uygulayınca şişe bitti ancak fiyatına göre buda iyi bir temizlik sağlıyor keşke daha yoğun ve güzel bir koku bırakabilseydi
pozitif
ürünün kalitesini konuşmaya gerek yok teslimat çok hızlıydı.
pozitif
hızlı kargo iyi ürün teşekkürler
pozitif
i̇şyeri için aldım çok pratik hiç düşünmeyin.
pozitif
ürün sorunsuz olarak geldi. isıtması çok iyi suyu her zaman kaynar şekilde alıyorsunuz ancak ürünün ağız kısmı 10. ayında paslanma yaptı. bu yüzden manisa vestel servisine göndermek zorunda kaldık. 2 yıl garanili olan ürün için şu anda yanıt bekliyoruz.
pozitif
ürün kablolu olması bence en kullanışlı özelliği kullanmaya başlayınca diğer özellikler hakkında fikir sahibi olacağım.
pozitif
hardiskimin hızı ise 80mb/s
pozitif
kesinlikle tafsiye ediyoruz fiyatı da çok uygun
pozitif
ürün mükemmel iphone yarısı kadar incelmiş. şarjı çok iyi.
pozitif
aldım almaz olaydım çok kötü ve etkisiz bir parfüm kısacası bu ürüne bulaşmayın arkadaşlar
negatif
çok iyi telefon herkese tavsiye ederim..
pozitif
ürün normal şartlarda 2 gün içinde elime ulaştı ama evde olmadığım için ertesi gün şubeden teslim almak durumunda kaldım.ürün uygun fiyatlı ve kaliteli daha önceden almış olduğum başka bir markanın plakası gibi yüzeyi pürüzlü değil pürüzsüz ve temiz.tartıya göre kilolar aşağı yukarı doğru kiloda.bundan sonra tercihim delta.kısaca uygun fiyat, güzel kalite, hızlı kargo.ağırlık alırken tercihiniz döküm olsun arkadaşlar hem az yer kaplıyor hemde daha uzun ömürlü.tavsiye ederim, iyi sporlar.
pozitif
ürün bugün eli̇me ulaşti yani̇ 1 günde geldi̇ ve çok kullanişli kesi̇nli̇kle tavsi̇ye ederi̇m bu fi̇yata bu kali̇te....
pozitif
ben halının üzerine parçaların da yapışacağını düşünmüştüm.ancak hiç tutunma olmuyor.halı oldukça büyük ve geniş alana sermek gerekiyor.rengi keşke seçenekli olsa idi.
negatif
ürün çok sık duruyor ,uygulama ile ilgili tavsiyem dikiş iplerinden çapraz geçirip yapın sanırım 45-60 dk arasında bitti sonuç süper 2005 hyundai getz e uyguladım çok fazla germeye çekiştirmeye gerek olmadan
pozitif
aldım ama memnun kalmadım, tavsiye etmem
negatif
oldukça iyi bir ürün tavsiye ederim baya büyük bahçe için ideal. ben odaya kurdum fazla büyük
pozitif
çekim gücü, ses netliği, fiyatı vs. çok güzel. ürünün içinden 2 tane şarjlı pil çıktı. 2 tanede bende vardı. kablosuz olması da priz derdi olmadığı için harika. kesinlikle tavsiye ederim.
pozitif
uygun fiyata, çok da seçici olmayan kalabalık bir kedi güruhunun yiyeceği bir mama arıyorsanız, işinizi göreceğini düşünüyorum.
pozitif
fiyatı piyasaya göre çok uygun olduğundan 2 tane aldım.kargoda bedava oldu.1 günde kargoya verdiler. tşk
pozitif
sırt filesi ve en dış çerçeve arasındaki fitil çıkıyor. rahat bir koltuk ancak kafa dayama kısmı başımızdan alçakta kalıyor. ürün demonte şekilde geliyor kendiniz basit bir şekilde kurabilirsiniz.
pozitif
fiyatına göre gayet güzel tavsiye ederim
pozitif
ilk başlarda biraz yoruyor fakat etkili bir ürün 2 tane aldık 2 sinide arkadaşlarım aldı tavsiye ediyorlar kendim içinde almayı düşünüyorum
pozitif
bence kesinlikle denenmesi gereken bir parfüm sonra alışkanlık yapıyor aldığınıza değecek bir koku bir arkadasım tavsiye etmişti aldım ve bundan başka bir parfüm kullanmıyorum
pozitif
bekledigimden cok daha iyi geldi...cok tesekkurler.
pozitif
videoda gösterilen kahveleri aynı şekilde yapıyor.kahve soğuk olmuyor,latte yaparken sütün içine şekeri katıp, makineye koyuyorum, güzel oluyor,şekersiz de içilebiliyor acı olmuyor. boyutları umduğumdan büyük ve sağlam duruyor,kahveleri jacobs gold kullanarak yaptık bi sorun olmuyor,normal bir kupayı dolduruyor,tavsiye ederim.
pozitif
ürün elime 4 günde ulaştı okadar ahım şahım olmasa bile çok kullanışlı bir ürün tek sorun var oda çantasının malının yumuşak olması oda herhalde kargoda kırılmasın diye ama benim hoşuma gitti tamı tamına 19 kilo 240 gram okadar kusur kral kızındada olur
pozitif
fiyatı da cok uygun dısardakı kedı ve kopekler de bayılıyor ancak evdekı kedılerın pek beğendığı bır marka değil..ancak dısarda baktığınız hayvanlar varsa tavsıye ederım
pozitif
arzum hera 4013 aldım ancak borsusu kalın yuvaya olmadı dikkat edelim internet alışveriş yaparken iyi geri iiade eziyetli ürün olumsuz
negatif
gerçek bir klasik. hoş bir koku.
pozitif
arkadaşlar ürünü aldım kurdum ve güzel tavsiye ederim
pozitif
toplam boyut yaklaşık 29 gb.
pozitif
güzel ve ekonomik bir ürün
pozitif
fiyat uygun bence
pozitif
fiyatına göre kaliteli ve iş gören bir set.
pozitif
fiyat / performans oranı oldukça iyi.
pozitif
2 hafta oldu alalı ve gerçekten başarılı bir telefon. bundan önce iphone 5 kullanıyordum. şarjı çok iyi. hızlı bir telefon. büyük ekran takıntınız yoksa tek elle kullanabileceğiniz ve hızlı bir telefon arıyorsanız hiç düşünmeden alın.çok memnunum
pozitif
siyah telefona beyaz kötü bir şarj aleti göndermişler. onun dışında telefon tam bir fiyat performans canavarı. ses kalitesi motorola klasiği zaten. çok ince bir telefon yapısına göre.
pozitif
yine bir hepsi burada klasiği, sipariş verdim ertesi gün kapımda. mükemmel bir ütü .ütü yapmayi zaten seviyordum, simdi hiç bırakmak istemiyorum. kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim. teşekkürler hepsi burada??????
pozitif
ben ürünü çok beğendim. fiyatına göre çok fazla iyi.
pozitif
ürün evde pratik bir şekilde bilek kası yapmak isteyenler için ideal düzenli bi şekilde kullanıldığında etkisini farkedeceksiniz h.b.teşekkürler
pozitif
öncelikle çok çabuk 1 günde elime ulaştı, ben esnaf olarak iş yapıyorum ve benim işimi görüyor bütün esnaf arkadaşlara tavsiye ederim
pozitif
oldukça kalitesiz malzemelerden üretilmiş, kısa sürede işlevsiz kalarak çöpe gidecek son derece basit bir ürün.
negatif
uzun zamandır araştırdığım bir makinaydı. hafif olması ,kapalı mekan ve gece çekimlerinde kaliteli fotoğraflar elde edebilmek için tercih ettim. ilk izlenimlerim olumlu düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
pozitif
almak isteyen hiç düşünmeden alsın. kalınlığı muhteşem ve çok rahat. taşınması da kolay tavsiye ederim.
pozitif