girdi
stringlengths
1
2.1k
etiket
stringclasses
2 values
2 gün oldu alalı çok güzel bir ürün denemek için 1 tane almıştım 1 tane daha sipariş vereceğim.
pozitif
tavsiye ederim içiniz rahat olsun.
pozitif
kitap mukemmel, hikaye cok guzel. ama filmini sakın izlemeyin hic guzel olmamis.
pozitif
urun beklenilenden erken geldi montaji gayet kolay ve kullanışlı bir urun
pozitif
piyasayla karşılaşılamayacak kadar uygun
pozitif
ürün amerikan markası ve kullanım sonrası aracınızı tamamen aynı emsali araçlardan gözle görünür parlaklığını sergiliyor.aracını sevip değer veren ilgi duyanların hiç düşünmeden alması gereken tek şampuan tek kötü yanı fiyatı o da bizim satıcılardan kaynaklı değil
pozitif
memnun kaldım güzel bir çalışma
pozitif
sipariş vermemden bir gün sonra kargoya verildi ve hızlı bir şekilde geldi.sorunsuz aldım.kalite olarak çok iyi.araştırma yaptıktan sonra aldım.alan pişman olmaz.teşekkürler hepsi̇ burada com.
pozitif
ürünü uzun süredir kullanıyorum ve çok memnunum. özellikle telefonlarımın şarj aletiyle uyum sağlaması beni büyük bir külfetten kurtarıyor. diğer kulaklıklar gibi kaba bir görüntüsü yok kesinlikle tavsiye ederim.
pozitif
1- perde kenarlarında 4 er cm siyah bant var ekran genişliği net 172 cm e geliyor.
pozitif
yaklaşık 4 aydır kullanıyorum alırken çok tereddütte kalmıştım ama alıp kullandıktan sonra iyiki almışım dedim.
pozitif
çok başarılı hizmet için teşekkür ediyorum
pozitif
bence kullanışlı bir ürün. 2 aydır kullanıyorum. güzel parlatıyor. leke bırakmıyor. sıkması da çok pratik. başlık her yeri silebiliyor. tavsiye ederim. verdiğiniz paraya değer.
pozitif
sert plastik kasasının içinde fonksiyonlu bir dijital makina barındırmaktadır.
pozitif
bu fiyatı gayet iyi ve kullanışlıl
pozitif
ürün pazartesi sipariş edildi, alanya'ya perşembe ulaştı yoğun kar yağışı ile kargo süresi fena değil. ürünü almadan önce firmaya telefon ile ulaşmak kolay oldu. siparişten önce firmayı aramamın nedeni telefon ile ulaşılabilir olup olmadığını anlamak içindi. ürün siparişi verdiğim renkte ve havalı torba ile korunaklı geldi. dönüştürücü adaptör yanında eğer siz dönüştürücü adaptör kullanmak istemezseniz usb type c şarj satılıyor alabilirsiniz. ekran koruyucu üzerine takılı olarak geldi. kutusundan kulaklık iğne adaptör ve garanti belgesi ( delta ) garantisi olarak mevcut idi. ürün fiyat olarak bakıldığında performans ve beklenti olarak ihtiyacınızı fazlası ile karşılayacaktır. 1,5 aylık araştırma sonucu lg5 ve p9 en sonda mate 8 arasında git gel yaşamış biri olarak p9 doğru seçim oldu benim için kullanım ve ekranın her yerine ulaşamk tek el ile çok kolay . kibar ve kaliteli malzeme kullanılmış.içinde arka kapak kılıf da çıktı. ürün yeni kılıf alıncaya kadar kullanabileceğiniz bir kılıf. kenarlar umarım samsung ürünü gibi soyulmaz ve rengini atmaz .batarya değişmiyor bilginiz olsun. birde sd karta uygulama taşımayı beceremedim uygularım girdiğinde kaldır ve durdurmaya zorla seçeneği var daha önce kullandığım android versiyonda sd karta taşı seçeneği vardı bu android sürümünde görmedim yapan yorum ile nasıl yapıldığını tarif ederse sevinirim. özetle bu fiyata bu telefon çok uygun ayrıca satıcı ulaşılabilir bir mağaza.
pozitif
bodybuilding sporcusuyum ve günlük 8 öğünümüde gram hesabı ile yemem gerekiyor,bu ürün imdadıma yetişti hem ucuz hem kaliteli gayet kullanışlı bir ürün tavsiye ederim ????
pozitif
30 haziranda sipariş verdim 1 temmuzda ürün elimdeydi. çok güzel bu fiyata göre kalitesi çok güzel. aparatları sağlam. ;kesinlikle tavsiye ederim
pozitif
ürün gayet güzel ama ürünün hızlı kargo ile yollanmadığını bilin. geç geliyor
pozitif
görüntü kalitesi çok güzel.fiyatı uygun.biraz yavaş açılıyor ama bence gayet güzel bir uydu..
pozitif
günısıdan su basınçsız geliyor ama yinede tazyikli su veriyor gören beğendi onlarda istiyor bu yüzden ilk kampanyada 3 adet daha alacam
pozitif
uydu alıcıyı dün alıp taktık, anında görüntü. ilk kapatıp açıldığında kendini güncelledi beş dakika falan sürüyor. hd görüntü kalitesi iyi. sdler idare eder. tvyi uydu kumandasına tanıttım, televizyonu uydu kumandasıyla açıp kapatabiliyorum fakat tv sesine hükmedemiyorum. çözümü tv sesini sabitleyip alıcının sesini gerektiğinde değiştirmekte buldum. uydu kumandansının tvyi açıp kapatması bile yetti bana. tv kumandası rafa kalktı. güzel bi özellik. verdiğiniz parayı hakeden bi ürün.
pozitif
ürünü çok beğendim. paketleme ve hız çok iyiydi. özellikleri de fiyatına göre çok iyi. teşekkürler
pozitif
bu ürün hakkında karar verirken yapılan olumlu yorumlar etkili olmuştu. bu nedenle ben de ilgilenenlere yardımcı olmak istedim. tabi ki herkesin kendine göre tercihleri farklılık gösterebilir, bu nedenle ben ve ailem gerçekten hem ürünü hem de rengini beğendik. hatta eşim bir de başka bir rengini alsak demeye başladı bile.. gönderim ve kargodan da memnun kaldık. hepsiburada'ya teşekkürler...
pozitif
kesinlikle olumsuz yorumlara kulak asmayın orjinal bir ürün uzun süredir kullanıcısıyım zaten
pozitif
daha öncede aldiğim ve hala kullanmakta olduğum bi̇r ürün çok memnunum. fi̇yat olarak ta çok uygun i̇hti̇yacim olduğunda hemen yi̇ne ve yeni̇den tabi̇ ki̇ hepsi̇ burada teşekkür ederi̇m.
pozitif
tabiki güzel...
pozitif
ürün güzel ve kullanışlı bu paraya iyi bir ürün
pozitif
kurulumu çok kolay. 5 dak. içinde aracıma monte ettim.bisikleti koyduktan sonra tabiki kemerleri tekrar sıkmak gerekiyor. yaptığı işe göre fiyatı çok uygun. bu fiyattan daha aşağı bu kalitede ürün bulunamaz herhalde.
pozitif
mükemmel bir ürün, fiyatı çok iyi. parfüm kokusu bütün evi bürüdü bitene kadar geçeceğini sanmıyorum
pozitif
arkadaşlar cihazı 7 haziran günü aldım, aracım 2008 ford focus titanyum model cihazı bağladım, telefonum xperia z2 telefonuda bağladım, müzikleri aktarmada problem yok güzel, ancak karşı tarafın seside geliyor, tek sorun benim sesim karşı tarafa hiç gitmiyor, araç içerisinde bağırsam da sesim gitmiyor, cihaza yakından bağırsam da yinede gitmiyor başka bir sorun yok. tahminim her telefon yada müzik sisteminde farklı sorunlar çıkıyor.
negatif
bu ürünle beraber farklı tablolar da aldım. fakat onların üzerinde askı aparatı yok iken bu ürün çivisine kadar hazır şekilde teslim edildi. ürünün kokusuna bakılırsa da baskıdan çıkıp hemen gönderilmiş. her bir ürün görselde gösterildiği gibi farklı farklı ve göründüğünden daha gösterişli.
pozitif
çok dekoratif ve kullanişlı..kurulumu kolay..
pozitif
ağırlık olarak buhar kazansız ütüden bir farkı yok bence ama performans olarak çok başarılı. 2 farklı buhar kademesi olması şahane. henüz açamadığı bir kırışıkla karşılaşmadım. ütü yapmaktan nefret eden biri olarak, her haftasonu ütü yapmaya başladım :)
pozitif
ses çıkışı önemli değildi bizim için.
pozitif
küçük ekranlı telefon sevenler için kaçırılmayacak telefon..
pozitif
çok beğendim tam göründüğü gibi geldi yalnz lambanın ic kısmında boya atikligi olmuş ama küçük bisey olduğu için gondermedim gayet hoş
pozitif
hızlı gönderim, kaliteli ürün, başarılı ticaret. teşekkürler.
pozitif
kitabın dış görünüşüne vurularak almıştım ama okuduğumda gerçekten çok beğendim
pozitif
az yer kaplayan, bence eğitici çok faydalı bir oyuncak. kutuya atılan parçalar kaybolmadıkça sorun yok. bir yerlerden çıkıyor zaten küçük çoçuğunuz varsa bilirsiniz :). şiddetle tavsiye edilir. kaliteli de
pozitif
apple kablolu kulaklıktan neredeyse farksız ses
pozitif
en düşük fiyat hızlı teslimat teşekkürler.
pozitif
çok kaliteli ve çok güzel bir ürün. hemde hepsi̇burada dan uygun fiyata aldık. beğendiyseniz hemen alın derim. çok güzel paketlemişler.
pozitif
normalde ağırlığından dolayı çelik kordon kullanmıyordum. hatta bunu alırken de tereddüt ettim ama gerçekten çok hafif bir saat. çok güzel. tavsiye ederim.
pozitif
harika bir icat yorulmadan ve zaman kaybetmeden temizlikten kurtulduk hanımla yehuuuu????????
pozitif
kilit yuva delikleri açılmamış
negatif
temizlemesi çok kolay, işlevsel. 1 tane daha almayı düşünüyorum.
pozitif
2 gün önce sipariş ettim telefonu , 2. gününde ulaştı . bizzat kontrol ettim . apple türkiye garantili , orjinal şarj aleti ve kulaklık . uygun fiyat , hızlı kargo . müşteri memnuniyeti gayet yüksek . bir kıl bile yoktu cihaz üstünde . teşekkürler hepsiburada :))
pozitif
yeryüzü kitabevini kurdu, yönetti.
pozitif
araç yıkarken yüzeyinde oluşan çizikleri engellemek için oldukça kaliteli bir ürün. fırça ile yıkama oldukça zararlı. hızlı kargo için hepsiburadaya teşekkürler.
pozitif
tanesi 50 kuruşa gelir daha ne olsun
pozitif
şu an piyasadaki en uygun fiyat hepsiburadada yaninda 3 lü nivea islak havlu hediyesi de çabası.1 taşla 2 kuş vurdum.kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ederim.
pozitif
kaliteli bir ütü masası çok sağlam çok memnun kaldım. üstelik kargo da hızlı. teşekkürler.
pozitif
ben çok memnun kaldım bu cihazdan. 2 haftada bir düzenli olarak kullandım, tüylerde azalma oldu ve tüyler daha geç çıkmaya başladı. modern ağda tekniği diyebiliriz aslında. ağrısız, acısız, temiz bir şekilde uygulama yapabilmeyi sağlıyor. almayı düşünenler bence bir şans vermeliler.
pozitif
5s için şarj sürelerini iphonenun orijinal şarj adaptörü ile ölçtüm.
pozitif
ürün malzemesi açısından çok kaliteli, tasarımı şık ve pil kapasitesi olarak gerçek değerini kullandırıyor, 2 haftadır kullanıyorum ve hep tutarlı şekilde çalışıyor
pozitif
ekran kalitesi, renklerin gösterimi detaylar kusursuz. gıcırdayan oynayan tek bir yeri bile yok.
pozitif
harika o kadar sıcak ki arada bir birlikte konuşuyoruz. harika ve konuşan bir makina.
pozitif
mükemmel görüntü tavsiye ederim.pişman olmayacaksınız.
pozitif
10 aydır lg g3 kullanıyorum ve gayet de memnunum.. kullanım yönünden güzel bi telefon.. ekranı çok sağlam.. 5-6 sefer sert düşüşler oldu kırılmaz jelatin olmadığı halde ekran da en ufak bi çatlama olmadı.. bi kere garantiye gönderdim.. kendi kendine kapanma sorunu vardı.. ve şarj hızlı tükeniyordu.. garantiden 1 hafta içinde geldi ve batarya ekran ve kasasını değiştirmişlerdi.. telefon yeni gibiydi adeta ve hiç bir ücret talep edilmedi.. ve telefonum ilk günkü gibi.. hiç düşünmeden alın..
pozitif
1 haftadır kullanıyorum memnunum bi sıkıntısı yok
pozitif
buhar miktarı ve kırışıklıkları açma kapasitesi cok iyi.
pozitif
ürün güzel lakin yetişkin kedilerime iyi olacağını düşünmüştüm ama biraz küçük geldi :)
pozitif
alırken yorumları okudum .almaya karar verdim .kısa sürede teslim edildi hemen hemen tüm ihtiyaçlarımı artık hepsi burada .com dan yapıyorum aldığım tüm ürünlerden çok memnunum bu siteye çok teşekkürler
pozitif
yani çok abartıldığı gibi değil ama fiyatina göre iyi sayılır
negatif
ürünü eşim için aldım, gayet güzel bir görüntüsü var. fiyatıda makuldü. zaten markasıda belli kalite adında gizli. hepsi buradaya teşekkürler.
pozitif
alalı 1 hafta oldu, yurt i̇çi kargonun ürünü elime ulaştırması biraz geç olsa da, ürün beklediğimden küçük olması dezavantaj olsa da oğluşum çok sevdi kullanımı da iyi. dediğim gibi banyoyu delmektense böyle bir ürün kullanmak daha mantıklı.
pozitif
çok beğendim mükemmel bir kitap
pozitif
ürün bana kısa süre içerisinde geldi.ürünü aldığım gibi denedim ve çok memnun kaldı.hem kullanımı kolay hem de saçınızı kısa sürede düzleştiriyor.
pozitif
fi̇yata göre mükemmel ürün bence tavsi̇ye ederi̇m
pozitif
hepsi burada sitesi ürün portföyü olarak kaliteyi düşürmeden bizlere sunmaya devam ediyor/etmeli de. ürün son derece kaliteli ve bu hissi tüm fonksiyonları ile hissettiriyor. vakum gayet sağlam şekilde camı tutuyor ve çok kolay şekilde çıkartılabiliyor. telefonu ister dik ister yan şekilde navigasyon ya da araç kamerası şeklinde kullanabilirsiniz. telefonu çıkarmak istediğinizde sadece 1 tuşa basarak tırnağı serbest bırakıp alabiliyorsunuz. çizilmeleri önleme maksadıyla yumuşak süngerlerle desteklenmiş. ayriyeten aşağı-yukarı, sağa-sola hareket ettirilebilmesi ve sağlam şekilde sabitlenmesi ile tavsiye edilebilecek bir ürün.
pozitif
ürün başarılı ve kaliteli. almak isteyenlere tavsiye ederim
pozitif
tam ihtiyacım olan pencere denizliğine sığdı. hafif, düzgün.
pozitif
süpürgeç daha iyi bir tercih olabilir.
pozitif
cihaz çok stabil çalışıyor arayüz gayet akıcı ve hoş,ısınma problemi yaşamadım,hızlı sarj oluyor ve pil iyi dayaniyor.kameralar yeterli,wfi çekim gücü çok basarılı.tamamen türkçe degil biraz ingilizce lazim.kısacası abartılı meblağlar ile alinan telefonlardan eksigi yok.güncel bir cihaz tavsiye ederim.
pozitif
oncelikle yorum yapan arkadaslardan biri disinda kimse cihazda sim ve sd kart girisinin ayni yer oldugunu belirtmemis bence yapilan yorumlarda buna deginilse hic degilse insanlarin fikri olusur alip almamayla ilgili cihaz hiz konusunda iyi ve hizli stabil calisiyor g4'e gore sarj kontrolu ve isinma durumu daha iyi ama cift hatti kullanacaksaniz demin bahsettigim gibi sd card girisi iptal oluyor bilginize
pozitif
ürün açıklandığı gibi sıfır geldi.kazanlı kazansız diğer tüm modelleri eylül 2016'da araştırdım, yorumlara baktım, kısaca rahatlıkla bu ütüyü alabilirsiniz. yorumlarda yazan şu konularda hep iyi çıktı:
pozitif
çok güzel ve kullanışlı bir ürün. boyum 165 cm, o yüzden topu 20 cm de alsam olurmuş ama bunu da kullanabiliyorum.
pozitif
24 saat sonra teslim edildi.makina çok kullanışlı,3 ayrı rafı olması mükemmel.düşünmeden tercih edebilirsiniz.hepsiburada ya teşekkürler.
pozitif
diş hekimim dişlerimi yeterli fırcalamadığım konusunda uyarınca bu ürünü almaya karar verdim. yaklasık bir haftadır kullanıyorum ve sonuç mükemmel. hem çok kısa sürede harika temizlik sağlıyor, hemde diş etlerine yaptığı masaj sayesinde ferahlık etkisi yaratıyor. sarjı yaklasık 4 gün gidiyor. tek kusuru sarj aleti kablosunun kısa olması. gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
pozitif
cihaz buyuklugu ideal
pozitif
telefon boyut ağırlık ve kullanım kolaylığı açısından çok güzel bir telefon. yeni nesil bir telefonda araya bileceğiniz birçok özellik var. kamera çok güzel. şarj aleti kaba ama takmayın hızlı şarj ediyor.
pozitif
hepsiburada ailesine teşekkür ediyorum. parasının çok üstünde bir ürün.
pozitif
lastiğin kargo veriliş çıkışı 21.11.2016 , 24.11.2016 elime ulaştı. 4 adet (3816) tarihli tertemiz ve en beğendiğim kısımı taban tasarımı derin hatlara sahip olması. yaklaşık 1 saat önce teslim aldığımdan daha aracıma taktırmadım. ben lastik üreticisinin testlerini gördüm ,lastiğin taban tasarımını ve bulunduğu sınıfa göre kalitesini beğendim , buna ek fiyat olarak uygun bulduğumdan aldım.
pozitif
parasına göre çok kaliteli bir ürün yetişkinlere göre çok güzel ama çocuklar için tehlikeli olabilir. cetvel diyip geçmemek lazım böylesi evladiyelik tabi yazıları silinmezse
pozitif
bu lensle güzel makro da çekilir. bundan önceki modelle hiç alakası kalmamış. en azından plastikten kurtulmuş. daha keskin. 7 bıçaklı diyafram, en az 35cm yaklaşma mesafesi vs.
pozitif
hem araç hem bisiklet disk freni için kullanıyorum, fren balatalarını çok iyi temizliyor.
pozitif
oğluma aldım.inceledim ve çok güzel bi ürün. hemen bir tanede kendime sipariş ettim.bu fiyata bu donanım gerçekten harika.kararsız olanlara tavsiyem bu telefonu kacirmasinlar.kimse sar değerine dikkat etmiyor.bu telin sar değerlerinde gayet düşük
pozitif
kısa sürede elime geçti amatör işler için mükemmel.
pozitif
ben lol ve cs i̇çi̇n aldim ve çok güzel bi̇r mause. bu mauseyi̇ herkeze tavsi̇ye ederi̇m.
pozitif
not: ürünün yanında gelen enerji kablosu ile telefon şarj etmeyin. zira çok yavaş şarj ediyor.
pozitif
kurulum için destek aldım fiyatına göre kalitesi de tartışılmaz.
pozitif
bu kokuyu yıllar önce bizim hocamız kullanıyordu.sırf bu koku yüzünden adamın tüm vizitlarine katılırdık,ama eşim pek beğenmiyor ben bayılıyorum bu kokuya kesinlikle bu koku insanı arkasına baktırır...
pozitif
kedim daha kabini gorur gormez pesimde kosmaya başladı ve konservenin 3/1 ini yedi 2 adet siparis etmistim bitince 10 adet almayi düşünüyorum ilk kez bir mamayi severek yedi. tesekkurler
pozitif
kullanması kolay, hesaplı ve pratik bir ürün.
pozitif
genellikle parfümlerde koku kalitelerinden ve kalıcı olmalarından dolayı fransız markaları tercih edilir. calvin klein bir amerikan markası, ama bu önyargıyı kırdıracak bir ürün çıkarmış. yoğun ve kalıcı bir koku. eşim beğendi. fiyatı emsalleriyle kıyaslayınca hesaplı, kalitesi iyi, üç gün içinde bize teslim edildi. tavsiye ederiz.
pozitif
bi çok bez kullanmama rağmen bunun gibisi yok bebeğim de bnde çok mutluyuz ayrıca kargoda çok hızlı her işlemden haberdar ediliyoruz site tarafndan??
pozitif
harika bir kulaklık arkdaşlar içiniz rahat olsun apple kulaklığı zaten bas ve tiz aayarı harika. :)
pozitif
2- ekranlar arası geçiş dahil yavaşlıkla ilgili tek sorun görmedim. 400 -500 mb dosya indirimlerini yaptım, beklentilerinizi yükseltin çünkü gerçekten hızlı.
pozitif
görüntü kalitesi herseyi belli ediyor.. ısrarla tavsiye ederim
pozitif