text
stringlengths
11
9.97k
label
int64
0
1
Det var engang en super forretning, men det er dælme gået op af bakke efter ejer skift i Randers, har handlet alt mit hifi der i mange år, har henvist min børn og bekendte til og handle i hifi klubben, men det tør jeg ikke mere, det er blevet noget løssluppen og INGEN opfølgning på aftaler og email's som jeg har ventet svar på i flere måneder, kunde supporten sender bare "aben" videre, den er også blevet ubrulig, og der er stadig ingen svar. Jeg kan desværre ikke anbefale hifi klubben længere, da det er en useriøs butik.I kan ikke blive ved med og undskylde med corona, system nedbrud, fejl på server, fejl på det en og det andet så må det også være utrolig dårligt udstyr (IT) i har eller så nogle utrolige inkompetente personer der betjener det, men det drejer sig bare om at i kan få solgt nogle vare og penge i kassen så F....n med kunderne.PS. Jeg kan se når en email er leveret og læst ...!!!!!!!!HilsenAndré Olsen RandersTilføjelse: Jeg er ikke forsøgt og blive ringet op flere gange, der er blevet ringet en gang og ingen mail svar er modtaget. Jeg er ikke disponibel på telefon, så i må jo kikke alle mine ubesvarede mails igennem og svare på den.👎👎👎👎
0
Vinen lever slet ikke op til forventningerne 🤔
0
det er et lille hyggeligt sted at komme og bruge sin tid, man får penge for stort set alt, et godt sted at handle
1
Bestilte d. 13/12 en dukkestol på hjemmesiden, med lovning på 3-6 hverdages lev. tid. D. 15/12 trækkes pengene på min konto uden bekræftelse på afsendelse. D. 16/12 får jeg at vide, at pakken endnu ikke er afsendt, og at de har tralvt, så de kan faktisk ikke love levering iden jul. Jeg beder dem derfor om at annullere bestillingen, da jeg derfor må finde alternativ til julegave, og ikke kan satse på en evt. levering inden. De nætede at annullere bestillingen, da de mente de kunne nå og sende den inden d. 21/12. Hvis ikke den ville blive sendt inden da, ville de gerne annullere, men skrev at jeg skulle være tålmodig! Jeg bad dem fortsat om at annullere, da jeg på dette tidspunkt, allerede have bestilt andet sted, for at få pakken inden jul. Jeg hører intet fra dem, men modtager d. 19/12 en mail på, at pakken er afsendt.. Jeg beder dem sende en returlabel, og får at vide de vil forsøge at stoppe pakken. D. 23/12 modtager jeg pakken, men nægter modtagelse, og får at vide den vil blive sendt retur til afsender. Her d. 15/1 har jeg endnu ikke modtaget en kreditnota, selvom jeg har rykket for den flere gange. Nu har Pink or Blue netop bekræftet, at pakken stadig befinder sig i Køge, og jeg ikke får mine penge retur, før de har modtaget pakken. Pakken har altså ligget hos PostNord i Køge siden d. 23/12.. Jeg er fuldstændig chokeret over deres kundeservice, og står nu måske og har mistet mine penge.. Aldrig vil jeg anbefale nogen at handle på denne side!
0
Har købt ETH for 5-cifret beløb gennem banktransfer men har intet modtaget. Aflagde ordren d.7/1-2021, og har idag fået en email om at overførslen er udløbet. Supporten fatter ingenting og påstår de intet har modtaget. Nordea bekræfter at pengene er sendt til korrekte modtager. Aldrig køb herfra medmindre du magter at kæmpe for dine penge.
0
Alt som forventet, og hurtig levering til adresse. 👍
1
Gode ægte produkter til en god pris
1
Rare mennesker - lynhurtig hjælp - kompetente håndværker de samarbejder med.
1
Til alle jer herinde,husk på at gæld kan blive forældet efter 3 år,bare i lader være med at svare på deres henvendelse og ignorerer deres breve og opringninger, ligeså snart ihar lavet en aftale pr telefon eller brev,starter forældres fristen forfra.. SÅ IGNORERER ALLE DERES HENVENDELSER.!!!!!!!!!!!!!!
0
Jeg kan varmt anbefale NA byg til alle der gerne vil have leveret et godt og solidt arbejde. Vi (min kæreste og jeg) havde været igennem et langt forløb med HTH, hvorefter vi måtte finde anden hjælp til at gøre mit køkken færdigt. Her trådte dette firma til med hurtigt og godt arbejde. Nu kan vi endelig bruge det køkken, som vi så længe havde drømt om!
1
Printer Epson et-2711 ordrenr. 1725543 bestilt d.16/1Oplyst leverings tid 3 til 5 dage, varen er på fjernlager...Havde ikke lige regnet med at fjernlageret var i Barcelona.Men syntes 11 dages ventetid er lige i overkanten, derfor kun 2 stjerner...Teksten herunder er klippet og klistret fra track and trace GLS27/01/2020 12:50:56 Taastrup DanmarkDin pakke er blevet leveret / stillet.27/01/2020 06:27:42 Taastrup DanmarkDin pakke forventes at blive leveret i løbet af dagen.25/01/2020 02:56:43 Taastrup DanmarkDin pakke er ankommet til et GLS depot.24/01/2020 23:06:21 Kolding DanmarkDin pakke er blevet videresendt.24/01/2020 23:05:39 Kolding DanmarkDin pakke er ankommet til et GLS depot.24/01/2020 09:05:15 Neuenstein TysklandDin pakke er ankommet til et GLS depot.23/01/2020 05:45:54 Santa Perpètua de Mogoda SpanienDin pakke er blevet videresendt.22/01/2020 19:52:25 SpanienDin pakke er ankommet til GLS.21/01/2020 15:58:53Afsenderen har oprettet label til din pakke, men den er ikke kommet til os endnu. Evt. er chaufføren ikke ankommet til depotet eller afsender har ikke givet os pakken endnu. Prøv igen efter kl. 20.00. Er der stadig ingen scanninger, så kontakt afsender.
0
Kan kun forstærke de anmeldelser her på Trustpilot💪Det er fint ind til du fx mister din bil eller får uventet besøg..De dækker ikke en skid og de kaster bolden videre mellem hinanden ingen vil tage ansvar.. Jeg havde altid drømt om at tag min hævn👌 Aldrig for sent. F.... jerProsam skulle lukkes med det samme🤞🤞🤞I skylder mig stadigvæk mindst 50000 kr for et flytte læs.. Jeg er helt sikkert færdig med jer og vil skide på jeres rådgivning kommer problemet er i væk og kan ikke hjælpe🤥🤥🤥🤥
0
Når man køber på deres hjemmeside bliver man automatisk tilmeldt deres medlemskab, og ved accept af handelsbetingelserne gør de sig retten til at trække 89 kr. om måneden for et medlemskab man ikke vil have!! jeg opdagede først at de automatisk havde oprettet et medlemskab under mine kontooplysninger efter et år... så kan i selv regne ud hvor mange penge der er røget ud af vinduet. Handler aldrig der igen
0
Jeg lavede en bestilling den 01,07,2020 har stadig ikke modtaget min pakke, jeg har skrevet flere mails, og jeg får det samme svar, din pakke er på vej, du vil modtage den i morgen,jeg har prøvet at bestille vare hos dem, 4 gange i alt, det er kun lykkes mig at modtag varen 1 gang.Jeg kan kun sige, det er et amatør firma de have pengene med det samme, det kan de finde udad.
0
Super god oplevelse i forbindelse med køb af ejerlejlighed i Aalborg. God service hele vejen igennem. Telefonen bliver taget når man ringer, og man får altid et svar man kan bruge til noget på sine spørgsmål. Gode fremvisninger med fokus på køberens ønsker til den nye bolig. Høflig betjening og super rådgivning. Alt i alt en mægler man gerne vil benytte i fremtiden.
1
Kan varmt anbefales!
1
Et godt sted at købe træpiller
1
Vi har i vores virksomhed, købt en JDE kaffemaskine. Det er nu 1,5 år siden og den har kun givet os en masse problemer. Historien er lang, men kort fortalt, så har vi haft teknikerbesøg 6-8 gange, samt ombytning til en anden brugt maskine, med samme fejl. Konklusionen er at maskinen ikke holder til at køre med vand med kalk. For en uges tid siden havde vi så besøg af en fra salgsafdelingen for at finde en løsning. Han vil kontakte os dagen efter, men vi har intet hørt fra dem. Det er simpelthen så useriøst. Vi har købt en maskine til 20.000 kr. og er blevet fejlinformeret, da den IKKE holder til vand med kalk. Vi følger os magtesløse og helt til grin.
0
Jeg er ikke kunde endnu. Jeg kan ikke forstå, at firmaet ikke tænker på at sælge en smart el-scooter som f.eks. Apolle 915 med en helt almindelig saddel, som på en knallert. Hvorfor skal man have en pensionistlænestol på sit køretøj, hvis man har brug for at komme rundt og er forholdsvis ung og har problemer med at holde balancen eller med at gå p.g.a. et dårligt knæ?
0
Da jeg alligevel skulle til Kongens Lyngby, fik jeg lov til at hente MiWire og få en lille snak over en kop kaffe. Jeg fik en lille demo og prøvede forbindelsen inden jeg betalte. Dejligt at vide, hvad man får for sin investering.Min gamle koppertråd leverer 10/2 Mbit på gode dage, men selv om MiWire lå på bordet inde i huset fik jeg 50/50 Mbit, lige så snart den havde fundet signalet. Senere skal den op på taget ved siden af min antenne, så er der nok mere at hente.Selve udstyret virker robust og gennemtænkt og skal nok holde til at være ude i vejr og vind.
1
Hurtig og imødekommende service.
1
Mere sandHilsen sandmanden
1
Vi har hver uge glæden af at få gjort rent af Elvira, Iuliana eller Carmen og er meget tilfredse. De er super effektive og altid møde stabile. Det er en fryd at komme hjem til og der er aldrig en finger at sætte på kvaliteten
1
Personalehåndteringen er helt ude at skide. Der bliver hverken betalt sygepenge til alle fuldtidsmedarbejdere, løn under møder og diverse andre basale ting. Der er kun fokus på indtjening i form af lavkvalitetssandwiches, som der tages overpris for. No wonder at de får så dårlige anmeldelser, når prioriteringerne sejler.
0
I sep 2018 købte en malebog - November/December 2018 fandt jeg ud af at jeg var "bondefanget" ( trods 14 dages fortrydelsesret )...der blev trukket penge fra min konto. Jeg opsagde skriftligt mit abonnement - de fortsatte med at trække penge. Hvorefter jeg spærrede mit kort i dec 2018.......I nov 2020 (!!) kommer der en RYKKER på forfaldent "kontingent"- fra et "inkasso-firma" med et meget blaket ry - som ikke havde fakta på hverken beløb, faktura nr og ej heller havde mit RIGTIGE navn. Kan kun fraråde jeg det fup foretagende. Fup og svindel.
0
Bestilte den 18-maj sent om aftenen LED-pærer fra 3 forskellige firmaer .. For de to firmaer fik jeg så varerne dagen efter (20.). Havde også forventet dette fa LED-Manden da de jo højt og flot på forsiden, reklamerer med "Bestil inden kl 18 og modtag din ordre i morgen".. Her den 22. maj er intet modtaget ... Ikke fordi det er den store forsinkelse, men hvorfor reklamere for noget man ikke kan overholde og så heller ikke lige sende en service-mail om forsinkelsen. !!!OPDATERING 22-5-2015Der er korrekt at jeg har modtaget dem idag :-)MEN ... Jeg bestilte 6 stk ledpærer LED G4, 3w, varm hvid, men har kun modtaget 5 stk og 1 stk LED G4, 1.8W, varm hvid, pakket ind i en G9 æske ... Øeee det kan jeg ikke bruge til noget ... 6 pærer på række hvor den ene lyser meget mindre !!!De 5 stk er iøvrigt modtaget i en helt hvid æske uden nogen som helst form for produktinformation !!! Så i bund og grund aner jeg ikke hvad jeg har modtaget, idet de på ingen måde ligner det produkt der er afbildet ifbm købet. DERIMOD ligner den et endnu billigere kina-produkt jeg bevist fravalgte hos en anden forhandler til 19,95 kr pr stk pga dårlige specifikationer.
0
Ordren gik nemt igennem og jeg modtog ordrerbekræftigelse med det samme. 8 dage senere havde jeg endnu ikke hørt om afsendelse eller levering, hvorfor jeg skrev til dem. De vendte tilbage med flere forklaringer på at mailsystemet var nede, udsolgt lager, langsom opfyldning grundet Corona, men at min ordrer nu var sendt og den ville komme inden for 7-16 dage. Dog uden at medsende sporingsnr. eller pakke id. Jeg kan se, at pengene blev trukket på min konto allerede to dage efter mit køb, men jeg venter stadig i spænding på om pakken så faktisk dukker op i løbet af den næste uge. Jeg er ret spændt.
0
rykkede en ledning ud af min el tavle - og nægter at erstatte en pumpe til 4200 kr - kan ikke anbefales........................
0
Jeg har fået lavet de smukkeste beton bordplader af Jes / JC Entreprise Aps i mit nye køkken samt badeværelse. Alt blev klaret til tiden og resultatet er over al forventning. De varmeste anbefalinger herfra! Mvh Kir :)
1
Jeg bestilte et par støvler med 70% rabat under udsalget. Jeg fik mail om, at min bestilling var modtaget, og Shoe the bear trak pengene fra min konto, før jeg fik besked om, at varen var afsendt. Da jeg havde ventet 10 dage på, at få mail eller SMS om, hvor og hvornår jeg kunne hente min bestilling, skrev jeg til dem og rykkede for varen. Jeg fik dagen efter det svar, at de desværre ikke kunne levere varen, og at de ville refundere min indbetaling. Hvordan de kunne trække mine penge uden at have varen, der skulle leveres, og hvorfor jeg først fik besked om det, da jeg selv reagerede, forstår jeg ikke. Sidste: efter jeg har fået besked, om at de ikke havde støvlerne, kan jeg se, at de (igen?)har et par på hjemmesiden i den størrelse, jeg havde bestilt, nu blot med 50% rabat, og ikke 70%, som jeg skulle have haft. Hvis jeg får mine penge retur, tror jeg ikke, jeg går videre med sagen, men spørgsmålet er, om den måde Shoe the Bear agerer, overhovedet er lovlig. I hvert fald handler jeg ikke der mere, hvis det er betingelserne.
0
UPDATE: 30/8 og 31/8 har jeg modtaget en undskyldning og hvad der ser ud til at være en solid rapport. Jeg ændrer derfor den ene stjerne til to. Selvom dette blev et frustrerende forløb kunne jeg godt finde på at bruge Dansk-Skimmel igen pga. den oplevede faglighed.-----7. juli har vi konsulten ude til en skimmelundersøgelse. Lad os kalde personen K. K kommer knap en time efter aftalt tidspunkt. Da vi ikke har modtaget nogen skriftlig bekræftelse og aftalen er flyttet ringer jeg for at tjekke, at der er en konsulent på vej. Det er der heldigvis. Forsinkelsen er heldigvis ikke et problem for mig den dag. K virker behagelig og kompetent. Vi får at vide at rapporten vil komme i løbet af 3 uger. Hvis der er alvorlige problemer vil vi blive ringet op efter cirka 2 uger.Omkring 10. august - cirka 5 uger efter besøget - kontakter jeg Dansk-Skimmel. Jeg får kontakt til K, som sender mig DNA-analysen per mail (en del af den samlede rapport). Jeg skriver tilbage samme dag "Hej KTak. Er det korrekt forstået, at der ikke er noget at bekymre sig om ift. DNA analysen?Hvornår kan vi forresten få resten af rapporten?Mvh ..."Det har jeg ikke fået svar på.23/8 skriver jeg til K:"Hej KDet vil være dejligt med et svar på mit spørgsmål, samt at få resten af rapporten.Mvh ..."Det har jeg ikke fået svar på.25/8 kontakter jeg Dansk-Skimmel og fortæller, at jeg ikke kan få hverken svar eller rappport. De lover mig at tage fat i K.Det har jeg ikke fået svar på.Denne anmeldelse er oprettet 29/8 og jeg venter stadig på en afklaring af om jeg har et alvorligt sundhedsproblem ift. skimmel i mit hjem.Det eneste positive ved forløbet er, at jeg trods alt ikke har modtaget nogen faktura.Sagsnummer DS-20-1715.D1.
0
God og hurtig hjælp, til alt med min afdøde far. Meget tilfreds.
1
Super fede skjorter, har købt 2. De er helt i klasse med Eton, måske endda bedre.
1
Størrelse forkert.. og så koster det penge at sende retur..
0
God hurtig service 😍 produkterne kom med det samme. Pakket forsvarligt ind, med en lille sød nytårs hilsen ! Tak handler helt sikkert hos jer igen❤️
1
Rigtig god service og rådgivning. Alle spørgsmål blev besvaret hurtigt og præcist.
1
Den 10 september lagde jeg en ordre hos Ba10, da jeg fandt en kjole som jeg havde ledt længe efter, på udsalg hos dem. Den 19 oktober er kjolen stadig ikke modtaget, og jeg undrer mig. Jeg skriver derfor til deres mail i håb om et svar eller en løsning. Den 1 november ringer jeg til dem, og får beskeden, at jeg ikke kan komme i kontakt med telefonnummeret. Jeg har ikke fået svar fra dem, og har heller ikke fået mine penge retur. Der er tale om 909 kr. som jeg meget gerne vil have retur snart! Kan ikke give andet end 1 stjerne, det er simpelthen ikke i orden. Jeg håber lidt at denne anmeldelse får jer til at svare mig. Ellers bliver jeg nød til at gå videre med dette til min bank, hvilket jeg jo helst vil undgå.
0
Kontaktede Rejser247, for at høre hvornår man kunne forvente at velkomstgaven vill komme, og fik en meget nedladende besked tilbaget, at man aktivt havde accepteret betingelserne om at indsende billedlegitimation og en max 3 mdr. gammel regning samt udfylde sine oplysninger på deres side. Og altsammen skulle stå på forsiden og på betalingssiden.Har dog hverken på hjemmesiden, eller velkomstmailen kunne finde andet, end at oplysningerne skulle udfyldes på deres side, så nu får jeg ikke gaven.
0
Fantastisk service - god feeeback da jeg sendte en vare retur der var for lille, de spurgte hvad skaden skyldes for at finde det bedste produkt til mig.
1
Har ikke tjent noget endnu, men har på fornemmselsen at Søren skal nok gøre en indsats for at man får noget ud af pengene.
1
Kan kun tilslutte mig det de andre har skrevet. Snyd og bedrag :(
0
Jeg har modtage min første bestilling fra basic clean. Jeg har bl.a. bestilt ovnrens og toiletpakken. Jeg har prøvet mig ad med begge produkter og er desværre ikke begejstret. Ud fra videoer man ser på hjemmesiden, så ser det nemt ud, men hold nu op der skal muskler til, og selvom der er skrubbet og processen er gennemgået flere gange, så er hverken ovn, bradepande, bund på pande eller toilet ordentlig rent. Jeg synes bestemt jeg er kommet lige så langt med billige alternativer. Til den pris jeg har givet og når man skal bruge en halv flaske, fordi man skal gentage processen så mange gange, og diverse ting stadig ikke er ren, så er det ikke noget jeg vil anbefale til andre.
0
Bestilte en mixbox til 299 hvor de reklamerede med at man fik vine til snildt det dobbelte. Jeg modtog en 1 alkoholfri hvidvin, 3 tyske hvidvine, 1 tysk rødvin og en californisk Zinfandel. Alle vinene har en kostpris på 25 kr undtagen een, som har en kostpris på 68 kr. Det er meget ringe vin. Mit gæt er at de opkøber de discountvine som supermarkederne brænder inde med og sælger dem til overpris. Inden jeg bestilte skrev jeg til dem via chatfunktionen på deres website, og spurgte hvilken typer vine man kunne forvente når man bestilte en mixbox. Her fik et flabet svar om at den jo var mixet og det kunne jeg så når jeg fik den.Jeg kan ikke anbefale bacchusbox.dk. Brug istedet dine penge hos vinhandleren eller køb det samme skrammelvin til billigere penge på nederste hylde i Netto.
0
Nemt at ansøge om lån
1
Super dygtigt og engageret team. Formår at konverter tanker og ideer til løsninger der virker.Vi kan klart anbefale Dynamik.
1
Gode produkter, hurtige forsendelse og generelt en fantastisk service. Der har ikke været det mindste at sætte fingeren på. Jeg benyttede mig af deres 'gratis forsendelse'-tilbud og havde pakken i hånden efter meget kort tid. Gode produkter til billige penge. Her kommer jeg til at handle mange gange fremover :)
1
Venlig service og hurtig reparationstid
1
Har købt et skab via deres hjemmeside - og indtil videre har der været en super service. Indehaveren virker sød, hjælpsom og ærlig. Kan varmt anbefale denne hjemmeside
1
HOLD JER LANGT VÆK fra dette firma. I hvertfald fra advokat Peter Skrøder Jakobsen. Vi havde første kontakt med firmaet d. 5. december 2013, og INTET absolut INTET er sket i sagen. Mails bliver ikke besvaret og mobil ikke taget. Når man ringer til kontoret er det sekretæren, der må stå for. Hun kan selvfølgelig kun sige, at hun vil be' advokaten om at ringe tilbage, men det sker ALDRIG. Lykkedes det endelig at få kontakt, bliver man f.eks. bedt om at sende div. papirer (hvorfor skulle vi vente i flere måneder på den oplysning). Eller f.eks. bliver der sagt, at han vil vende tilbage med dato og tidspunkt for et møde (det kunne være aftalt for længst). OG der bliver IKKE ringet tilbage.Det er SÅ USERIØST og SÅ DÅRLIG service!!!!!!!!!!!!
0
Pga uenighed med transportør, glemte de at levere mine varer. Efter to tlf opkald, det første lovede de at vende tilbage, men gjorde aldrig, og en mail, håber jeg at mine varer nu er på vej. For pengene er trukket for længst. De udviste ingen fortrydelse over at jeg selv måtte kontakte dem for at høre, hvorfor jeg ikke havde fået mine varer. Faktisk lød det til, at jeg skulle have forståelse for deres problem. Handler aldrig der igen.
0
UPDATE: torsdag d. 21-06-18 blev jeg kontaktet af indehaver via. sms med trusler om advokat og sigtelse for injurier.Jeg har rettet 2 linjer med ukorrekt info som er oplyst i teksten, men derudover holder jeg fast i alt hvad jeg har skrevet.Min kones oplevelse med kokholms køreskole var under alt kritik.Hun startede 24 oktober og og afsluttede teori 20 dec.22 januar mailede vi kokholm med besked om at hun vil skifte køreskole.3 måneders forløb og kun kørt 3 gange og 2 aflyste tider uden at finde ny tid.Altså totalt usammenhæng mellem teori og kørelektioner.Der er en grund til at man har en lektionsplan som skal følges. Det er netop for at der skal være sammenhæng i teori og kørelektioner, så eleven prøver tingene af i praksis i rækkefølge som de lige har modtaget i teori.Vores oplevelse:*Meget svær at komme i kontakt med, både på mail, tlf, sms, Johan svarer kun hvis det passer ham, enten svarer han ikke, eller så går der dage imellem.*ingen læring under kørsel, sad blot passivt og dagdrømmede*Usammenhængende undervisning og kørsel*Lektionsplan og underskrifter blev ikke ajourført efter hver lektion og datoer for teoriundervisning i Januar 2018 var ikke korrekte, da teoriundervisningen sluttede onsdag d. 20 dec 2017 (det er decidere ulovligt)*3 køretider og 2 aflyste af kørelærer, uden at finde ny tid*syltede aflevering af min kones papir og tilbagebetaling i 1 måned, så hun ikke kunne komme igang ved ny køreskole.Johan er kort sagt totalt ligeglad med hans elever, (tro mig, jeg har snakket med en del af dem) elever er til for ham og ikke omvendt.Adskillige jeg har snakket med beretter om det samme jeg nævnerDe gode anmeldelser på trustpilot i 2015 er forlængst fortid og de var desuden rettet til de "gode kørelærer" han havde dengang.Lidt facts om Kokholm's køreskole:Kokholms køreskole består idag kun af indehaveren Johans Kokholm, samt hans kone.På deres hjemmeside fremgår det dog at der er flere ansatte."De 2 nedenstående linjer er rettet d. 27-06-18 pga. ukorrekt info, køreskolen er ikke smidt ud af de 2 foreninger, de har aldrig været medlem."Kokholms køreskole er ikke medlem af "Dansk Kørelærer-Union" og "Randers og Omegns kørelærerforening"De må fragte deres elever helt til Silkeborg for at komme på manøvrebane samt glatbane.Kokholms køreskole promovere sig en del på facebook, men de har i april/maj 2018 fjernet deres "anmeldelses" funktion da den var ved at flyde over med dårlige anmeldelserJeg vil anbefale alle om at gå udenom Kokholms køreskole.Hvis du har læst så langt, så kan du i hvertfald ikke sige, at du ikke blev advaret ;-)
0
Smukke plakater og god service!
1
pakken kom meget hurtigt, pakket fint ind, og fandt noget rigtig fint og billigt regntøj til hverdagsbrug, prisen kan ikke slåes i butikkerne! :)
1
Kære dig, som læser med lige nu og måske overvejer et forløb hos Dansk Center for Neurocoaching. Jeg havde, sikkert ligesom dig, været igennem mange forskellige psykologer og lægesamtaler for ikke at snakke om negative kropslige symptomer og følelser før at neurocoaching kom min vej. Efter en voldtægt for 7 år siden, en international modelkarriere hvor spiseforstyrrelser var normalen, mønstre fra en far, hvor voldsomme psykiske og fysiske vredesudbrud var min hverdag, en vennekreds hvor sammenholdet var at drikke hjernen ud og fylde lungerne med røg, har jeg kæmpet for at finde min vej tilbage til mig selv. Disse uforløste traumer, negative overbevisninger og følelser indeni mig viste sig udadtil som angst, stress og depression. Jeg havde i mange år prøvet at bryde disse negative mønstre og overbevisinger indeni mig selv men uden vedvarende held. Min tankegang dengang var, at jeg bare skulle tage mig sammen, så gik det hele væk. Men endnu engang blev jeg ud af det blå ramt af et voldsomt angstanfald som endnu engang skulle vise sig at blive min hverdag i mange måneder. Jeg var til sidst et sted, hvor jeg ikke længere kunne se nogen udvej og jeg begyndte oprigtigt at tro på at der var noget galt med mig. Det hjalp ikke på denne overbevisning da det eneste min læge kunne foreslå mig, var en tur på psykiatrisk afdeling hvor det enten var indlæggelse eller medicin, fordi hun var bekymret for min tilstand. Jeg ved, at det var det bedste, ud fra hendes midler, som hun kunne tilbyde mig, men desværre fastholdte hun mig i denne dårlige cirkel, jeg var i, ved at behandle mig som et offer fremfor den intelligente, stærke og ressource dygtige kvinde jeg i virkeligheden er. Jesper var den første person hos Dansk Center For Neurocoaching som jeg kom i kontakt med og han gav mig allerede der håb om en bedre fremtid. Jeg blev ikke mødt med andet end forståelse og empati da jeg først ringede derud. Jeg valgte selv min neurocoach Pia ud fra hjemmesiden, og det har bare vist sig at være det helt rigtige match for mig. Allermest har jeg sat pris på hendes ærlighed, engagement og ikke mindst humor gennem hele processen, samt hendes evne til at videregive redskaber, viden og oplyse mig om roden til mine udfordringer. Jeg kan med hånden på hjertet sige, at jeg i dag har fundet mig selv. Den sunde kerne som jeg fremover vil dyrke endnu mere, der hvor mit selvværd vokser, som en stor rod i jorden under et træ. Der kommer stadig storm og blæst men nu ved jeg hvad jeg skal gøre. Jeg har alle de redskaber jeg skal bruge, lige ved hånden, og de ressourcer der skal til indeni mig. Neurocoaching gav mig kontrollen tilbage over mit eget liv, som jeg har indset kun skal leves for mig, og ingen andre mennesker. I perioden hvor det var allerværst var Pias stemme i morgen og aften lydfilerne et lyspunkt, som jeg så frem til, og det hjalp mig til at gøre mit bedste fordi jeg følte at Pia var med mig og heppede på mig hele vejen. Men selvom din neurocoach er med på sidelinjen og hepper, så er der ingen andre der kan forbedre dit liv, end dig selv. Derfor hjælper neurocoaching dig med at tage magten tilbage. Hjernen er et redskab, som du kan træne til det du vil, ligesom du måske træner dine arme og ben for at blive sund og stærk. Det kræver vedholdenhed, optimisme og tillid - ikke kun til dig selv men også til din neurocoach og processen. Men resultatet er det hele værd. Lad ikke dit liv gå til spilde i offer-rollen, hvor andre mennesker eller begivenheder skal diktere dit liv. Fra en som har været det mørkeste sted, fortæller jeg dig, at der er en vej ud i lyset. Giv dig selv eller en du kender den gave, som neurocoaching er. Du vil ikke fortryde det.
1
Købte stof for 100 kr og porto kostede 50 kr. Alle andre steder ved handel på nettet koster porto ca 30 kr.Forstår ikke det skal koste 50 kr at sende et lille stykke stof.
0
En svindler af format !Hold jer langt væk fra Cars by Riisager...
0
Jeg må give findforsikring fem stjerner, for jeg fik jo tre lovede tilbud, ganske som lovet. Henvendelsen til findforsikring var fordi jeg var overbevist om, at jeg betalte for meget for vores forsikringer.At de tre selskaber, som henvendte sig til mig, stik mod mod min forventning, viste sig at være lidt / meget dyrere er en anden sag.
1
Virkelig god og effektiv behandling.Man bliver godt modtaget og behandlet.
1
Alt er fint med tilbud, indtil jeg havde spørgsmål og kom med andre forslag. Så blev der en larmende tavshed.Niels Jørgen Rasmussen. Jeg kom med forslag, fordi jeg kan læse en bygningstegningRadon-StopDu ville gerne tage opgaven, indtil jeg spurgte ind til, hvilken suger du bruger, og derefter kommer den besked du skriver.
0
Varen svarede slet ikke til mine forventninger, manglede oplysning på siden om hvor langt hovedgærdet kunne lægges ned på solsengen. Den kunne ikke lægges helt ned, så man kan ikke bruge den hvis man vil have sol på ryggen.Kvaliteten af varen: overfladen var uens i strukturen og med mange plastik flapper som ikke var fjernet efter støbningen.Leveringen gik fint. men varen var en stor skuffelse og havde der været mere uddybende oplysninger, på jeres hjemmeside så havde jeg ikke bestilt den.
0
God og hurtig service! Kan klart anbefales, at handle hos Bæklund Design.
1
Professionelle og super dygtige folk.
1
Dårlig service ! Har ventet 4 uger på at få mine lamper og så er den ene lampe ikke den jeg bestilte ! Øv Man kan ikke få fat på dem telefonisk
0
Det kan godt være at de har nogle superskarpe priser men man skal ikke lade sig snyde af det.Har købt en benzin RC scala 1/5 og først kunne de så ikke levere den ønskede bil og valgte derfor et alternativ da den nu var betalt på nettet. denne kom da som lovet men derefter stopper AL service.Jeg ved jeg har købt en bil der kan og vil blive slidt og nogle dele også vil gå i stykker under brug.Men så nytter det simpelthen ikke at man ikke kan bestille de dele man mangler da ALT som i ALT ALTID er i restordre.Hvordan kan man have en hjemmeside med produkter hvor reservedele altid er udsolgt ???????SÅ HOLD JER LANGT VÆKK FRA DEM OG GIV SÅ HELLERE LIDT MERE VED AT HANDLE PÅ ANDRE SIDER.
0
Stillede et spørgsmål via deres hjemmeside. Svaret jeg fik svarede overhovedet ikke på mit spørgsmål. Tydeligivs havde advokaten der svarede ikke læst min mail ordentligt. Hun var desuden uhøflig. Uhøflig, ukompetent & ubrugelig service. "Man får hvad man betaler for" stemmer perfekt i dette ærinde - services kostede nul og gav nul hjælp. Nej Ret&råd, I tilbyder ikke en god service!
0
Vi kom 5 minutter i lukketid og skulle kigge på vielsesringe, og selv om vi have nogle meget specifikke krav - bla. leveringstid på max én uge - gav ekspedienten sig god tid. Hun var god til at vise os et udvalg, der opfyldte vores krav og vi fandt nogle fine ringe til en fornuftig pris. Hun kom senere hjem fra arbejde den dag men fik nogle tilfredse kunder.
1
Oplever desværre gang på gang, at pakken bliver leveret på den anden side af byen. Der er enormt mange PakkeShops i Slagelse, derfor virker det mere belejligt for chauffør, at vælge ud fra sin egen rute, frem for distance for kunden. GLS er blevet mit sidste valg når jeg shopper på nettet.
0
Jeg flyttede med Discountflyt d. 11/7., hvilket var en stor fejl; Discountflyt benytter sig af de selvsamme flyttemænd som et firma jeg tidligere har benyttet mig af. Dengang havde de ridset flere af mine møbler, hvilket jeg selvsagt informerede firmaet GoService om. Det endte med en masse beskyldninger om, at jeg selv havde ødelagt et helt nyt spisebord, og at jeg bare ønskede at give firmaet et dårligt ry, hvilket selvsagt ikke er sandt. Denne gang gik det da heller ikke ret meget bedre. Da både flyttemændene og jeg fandt ud af, at flytningen skulle udføres af dem, blev det ubehageligt. Den ene flyttemand ville slet ikke tale med mig, og hver gang jeg spurgte om noget ift. min flytning, ignorerede han mig (han ville dog gerne spise de snacks jeg havde købt). Mine ting blev behandlet utrolig dårligt. Da jeg ankom til lagerhotellet hvor mine ting skulle mellemlande, så jeg til min overraskelse, at flyttemændene igen ikke havde lyttet til min bøn om, at passe på visse flyttekasser som var markeret med et glas. Jeg bad derpå den ene flyttemand om at passe på mine ting, og ikke lægge alle de tunge ting oven på de lettere kasser. Det troede jeg, var logisk nok. Da jeg så, hvordan rummet var blevet pakket, blev jeg endnu mere frustreret; poser med tøj var bare blevet smidt tilfældigt, og flere af mine flyttekasser var ødelagte. Da jeg nævnte flyttekasserne fik jeg selv skylden, da “flyttekasserne ikke var stærke nok”. Jeg har aldrig før haft problemer med den type, men tvivler på, de kunne klare den noget hårdhændet behandling.Det hele var desværre ret ubehageligt at være i, men ydermere var hele flytningen ret uprofessionel udført; at der ikke blev svaret på mine spørgsmål når jeg stillede dem, og at den ene flyttemand kun talte sit modersmål - og kun ville kommunikere med den anden flyttemand - fandt jeg utrolig ubehageligt. Jeg kunne ligesom regne ud, at han talte om mig. Havde jeg vidst, at de to forskellige firmaer arbejder sammen, havde jeg ikke takket ja til deres tilbud. Det gør jeg aldrig mere.
0
Man er åbenbart nødt til at have fat i huslejenævnet hvis man på nogen måde ønsker at få et svar ud af CEJ
0
Jeg har været på besøg hos Hønsegården. Og jeg må desværre sige, at det ikke var nogen fornøjelse. Tværtimod. Der var 3 bure med høns i. Der manglede vand i alle burene. Der var ganske store beholdere til vand, men de var tomme. Vi henvendte os til ejeren, og påpegede, at hønsene ikke havde vand. Fik udleveret en stor vandkande med vand. Vi tilbød selv, at vande hønsene, hvilket vi så gjorde. Efterfølgende opdagede vi så, at der ikke var foder i burene. Endnu engang kontaktede vi ejeren, og gjorde opmærksom på manglede foder. Denne gang var beskeden, fra en synligt irriteret ejer, at: det styrer jeg selv! Hvorpå døren blev smækket i. Efterfølgende så vi, at der lå 3 døde høns i det ene bur. De havde ligget der flere dage. Da de var i en tilstand af begyndende nedbrydning. Så formentlig er de døde af tørst. Og sult. Som ejer af forsvarsløse dyr, i dette tilfælde høns, så har man altså pligt til, at varetage dyrenes behov. Det er ejerens ansvar. Fuldt og helt. Trist og forstemmende, at opleve sådan et svigt. Jeg kan absolut ikke anbefale Hønsegården.
0
Nøjagtig som frygtet. Har ikke modtaget pakken endnu. Blev bestil 3 uger før jul 2020. Nu er den på vej mod betaling af importopkrævning af Moms og Told i dag 2.febr.2021. Da man ikke kan se hvor varen kommer fra, når du bestiller, kan man ikke vide denne opkrævning kommer. Et firma der tjener penge på folks uvidenhed og dumhed, som jeg.
0
Jeg, Karen Lunde Christensen, synes, at de er yderst gode til deres job.
1
Der er fuldstændig styr på alle processer og en online betjening, der er lige til at gå til.
1
ordren blev aldrig sendt-sendte mail der blev læst men aldrig svarede på, pengene blev ikke tilbageført til min konto-advarer mod denne butik
0
Bestilte mine vare for over en måned siden og fik først det i dag..
0
Fant jer via Google, min datters kilehæls støvler var gået i stykker, fant nogle hos jer i mørke grågrønne med lidt kobber stribe på i str 41😊 bestilte mandag, onsdag morgen var de her.. natacha har ikke haft andre støvler på siden.. lige før hun sover med dem🤣 det er ikke sidste gang jeg handler med jer😍
1
God betjening og fint udvalg
1
Har købt div. tilbehør i poleret stål til badeværelse. Flot design og god kvalitet.
1
Første og sidste gang!!!
0
Fin service og god vejledning
1
Spiste der d 3 maj via Foodie.dk. Jeg er glad for jeg ikke skulle betale 1/3 mere af den pris, de " siger" de havde skåret fra. Meget små anretninger- Hovedretten var helt ligegyldig uden særlig meget smag, En helt forfærdelig dessert, med en meget varm chokoladekage ( sikker lige fra microovnen-og en kedelig is. Forfærdelig trist tynd kaffe.....Ok betjening. Dårlig mad.Vi kommer ikke igen.....
0
1 stjerne for adressen.. ligger fint på Axeltorv0 stjerner for betjeningen0 stjerner for maden (mangler minus-stjerner)0 stjerner for pris og kvalitet 0 stjerner for indretningen0 stjerner for den generelle oplevelse.. og nåh jo, når man så gerne vil betale for den ultimative ringe oplevelse, så bliver man lige bedt om at drible hen og hæve nogle kontanter, fordi etblissementet tager desværre ikke imod hverken kreditkort eller mobilepay ...
0
Jeg prøver igen da min anmeldelse bliver fjernet. Brug gerne tiden på at tilbagebetale mine penge end fjerne dårlige anmeldelser:Det er nu 3 måneder siden jeg returnerede en powerbank og afventer fortsat at pengene tikker ind på min konto. Vil aldrig anbefale qualigaming til nogle og synes det er virkelig ringe service. Kunne aldrig finde på at handle der igen.
0
Efter en at være blevet trukket rundt ved næsen hele december af inkompetente ungarbejdere blev jeg i forbindelse med annulering af min ordre lovet en refusion . Jeg gik ud fra at alt var ok. Checkede min konto i dag, jeg har ikke fået mine penge! Tak Power, i har igen overgået jer selv ud i uduelighed og ligegyldig behandling af jeres kunder!
0
Kunne man gi jer - stjerner så var det hvad i skulle ha . Manglende respekt for folks penge , skal man lede længe efter . Ventede og ventede , fik de mest utrolige historier om hvorfor der intet skete.Afmeldte til sidst min ordre...... men tænk overraskende lige så mange dårlige undskyldninger og stadigvæk ingen penge sendt retur.Kun 2 ting at gøre ... ALDRIG handle med dette firma og håbe at politi anmeldelsen kan hjælpe , om ikke andet så for andre ikke kommer i denne situation . 😡😡😡😡😡
0
Kære Ergomåtter.Jeg vil benytte lejligheden til at give jer ros.Jeg har som bekendt købt 11 måtter hos jer og jeg må indrømme at jeg er mere end tilfreds med den handel.I fik afleveret til tiden, kvaliteten er bare super god, og selve behandlingen at min ordre var meget professionel. Og så gør det jo ikke noget at det heller ikke er så dyrt :)Jeg vil på det varmeste anbefale jer til andre. Kærlige hilsener, Flemming Madsen, Aarhus.
1
Havde købt et Downtown bevis (deal) og det har da kun været "op ad bakke" med Joachim Siig, adm. "direktør" i flyttefirmaet.Det har simpelthen været umuligt at få ham i tale og arrangere en flyttedato......Først da jeg på mail "truede" ham med at rette henvendelse til Downtown for at få mine penge tilbage, reagerede han.....Efterfølgende måtte jeg vente en måned og stadig UDEN svar på, hvornår han havde planer om at flytte for mig.Mail afsted igen og efter 3 dage uden et svar har jeg nu annulleret købet hos Downtown og fået mine penge tilbage - Downtown er super.Det kan man absolut ikke sige om Joachim Siig og Dinforetrukne flyttemand.
0
Jeg var utilfreds med det beløb Guldexpressen ville betale for mit guld, og krævede det tilbage. De fik deres penge retur, men mit guld har jeg ikke fået ! Det er efter min mening et svindel foretagende !
0
Jeg bestilte et knivsæt 30/4 og i dag 11/6 er de da også dukket op.Prisen var ganske fin og jo firmaet der sku sende dem oplyste da også de skulle komme senest i uge 23, hvilket jo så stadig gør at min varer kom 1 uge for sent.Jeg måtte flere gange kontakte firmaet der skulle levere for faktisk at få min varer og da jeg mailede til my deals egen kundeservice fik jeg aldrig nået svar.Det bliver i hvert fald sidste gang jeg køber nået gennem dem, for det virker ulogisk at det skal tage mig 1½ mdr., at få en varer hjem jeg f.eks. kunne ha fået på under 2 uger fra et hvilket som helst andet land i EU.Men nu er mit knivsæt da kommet og det sætter jeg pris på, bare synd jeg har været nød til at brokke mig så mange gange og true med at trække min betaling tilbage førend det kom.
0
Spild af pengeDer bliver aldrig inddrevet et krone fra dette firma. De sender et rykkerbrev, og mere sker der ikke.
0
Butikken i Randers var lukket selv om det var åbningstid. Har flere gange forsøgt at kontakte dem telefonisk og pr sms. Uden resultat. Ringede til butikken i Ebeltoft via hjemmeside. Personen der tog telefonen kendte intet til Betterfelt. Tør ikke at bestille via nettet
0
Du drunkner i gebyr og sende rykker ud i vildskab som du så skal bruge tid på at bevise er uberettet, hold jer væk er mit bedste råd.
0
Fik helt uovertruffet hjælp. Blev mødt af stor expertise og imødekommenhed.
1
Super dårlig service!! vi købte nyt gasfyr igennem afdelingen i Ølstykke. vi betalte for at de skulle fjerne det gamle pille fyr, som stod i stuen i samme omgang. men de glemte bare at afmontere det fra det gamle oliefyr, så da vi kom hjem om aften var der vand i hele stuen. hvilket resulterede i en mindre vandskade.efterfølgende da de skulle montere det nye gasfyr, lavede de hul igennem vægen fra bryggers til stue, hvor vi lige havde fået sat væv og malet så der måtte vi forfra!desværre har vi så også måtte trækkes med dem, i de 2 år der garanti på fyret. den sidste omgang var forleden hvor fyret begyndte at sige underligt. jeg ringede til dem og fik dem til at komme ud, det er trodsalt dem der skal overholde garantien på fyret. da de kommer ud går han i gang med at kigge på det, og efter han har lavet det konstatere han, at det nok har været noget skidt der har sat sig i pumpen. på intet tidspunkt bliver jeg gjort opmærksom på, at dette ikke er noget der er dækket af garantien. 2 dage efter modtager jeg en regning på rensning af pumpen. fair nok men lidt info havde været dejligt, og da jeg ringer og spørg til hvorfor jeg får regningen, bliver jeg mødt af en meget nedladende person der bare fortæller mig at jeg skal komme i gang med at betale.jeg vælger her at skrive en klage til dem over den behandling jeg har fået, helt fra opsætningen af fyret med vandskade og hul i den ny malet væg. men ingen gang her, kan de finde ud af at svare tilbage!kan kun sige at servicen hos dette firma, ikke er eksisterende! vil på ingen måde anbefale deres Ølstykke afdeling, de har i hvert fald ikke forstået hvad kundeservice går ud på!
0
Super hurtig levering. Bestilt torsdag og leveret om fredagen. 👍🎸
1
Hjemmesiden er nem og overskuelig og jeg fik mine varer allerede dagen efter min bestilling. Alle varer var som de skulle være og jeg har været meget tilfreds med mit køb hos fabrikkerne.dk!
1
Jeg skal selvfølgelig ikke kunne sige, om Nicarpe agerer på samme måde over for andre. Men min oplevelse er en mand, som:- Har brudt alle løfter og aftaler- intet har leveret- intet arbejde har udført- aldrig fulgt op på noget- aldrig har vist interesse for opgaven- aktivt afviser næsten samtlige opkald- kun viser interesse, når man til sidst fortæller ham, at man agter skrive om sin dårlige oplevelse på Trustpilot- Og når man konfronterer ham med det, truer han med, at hvis der "ryger noget ind på Trustpilot, så får du af mere end samme kaliber makker. Held og lykke".Hvis han herefter agter at forsvare sig med, at man ikke kan forvente andet, når det er "gratis", er der blot følgende at sige til det:Det er ikke gratis, når man har fået sit logo og link til egen hjemmeside ind på min hjemmeside og i øvrigt kan få en skattefordel ud af det, fordi min hjemmeside er et almentvelgørende projekt til støtte for børn af ressourcesvage forældre med adhd eller fysiske handicap.Og med denne sidste lille detalje vil jeg overlade det til folk selv at bedømme karakteren på den unge mand, der står bag Nicarpe.(Oplysning til opfyldelse af Trustpilots nye retningslinjer: Aftalen blev indgået den 14. juli 2018).
0
Sender reklamation 12. jan. om at vores toiletsædes safeclose er gået i stykker, og beder om udbedring inden for garantiperioden. Modtager intet svar og ringer 18. jan., hvor det oplyses at en kollega er i gang med sagen, og det er en fejl jeg ikke er orienteret herom, men at jeg meget snart hører fra dem. Nu er det 29. jan. og intet er meldt tilbage til mig. Det er altså ringe!
0
Har brugt GoboByg til 3 større ombygningsprojekter.De er blandt det meste kompetente firmaer!Jeg ville helt sikkert bruge dem igen.
1
Hurtig levering og flot produkt
1