text
stringlengths
11
9.97k
label
int64
0
1
Var alt i alt meget tilfreds med servicen fra Classic Clean.Havde bestilt flytterengøring på en 75 kvm stor lejlighed. Det tog dem 1½ dags arbejde. Men så var alt også ordnet. Inklusiv vinduespudsning udvendigt og indvendigt, rengøring bagved køkkenapparatur, afkalkning af badeværelse etc..Absolut pengene værd.
1
Jeg har et abonnement hos Grøn Polering med vinduespudsning 6 gange årligt. Når jeg har været i kontakt med dem, har de været imødekommende, og det har været nemt at få en aftale om indvendig pudsning, når der er behov for det. Jeg er tilfreds, og jeg har anbefalet Grøn Polering til flere bekendte.
1
Knækkede en tand pga fremmedlegme i maden. De anerkendte at det var sket, men var fuldstændig ligeglad med deres kunde og ikke interesseret i, at løse sagen! De henviste til et forsikringsselskab, som kræver at man fremviser fremmedlegmet - hvilket jeg jo ikke kunne. I sidste ende burde restauranten, tage ansvar!
0
Hurtig levering, god service, endnu bedre øl
1
Har købt en udtrækkelig børneseng hos Flexa: møblerne har en fin design og fremstår elegante i showroommet. Men min oplevelse er:A) der ligger forkerte dele i pakkerne (2x venstre sengegavl men ingen højre sengegavl, afdækning af skruer i forkert farve), B) materielkvaliteten er ringe (delene er bløde og ridsede allerede når de pakkes ud), C) samlingen er meget indviklet (for eks. til den samme del bruges der 5 slags meget lignende skruer mellem 16 of 20 mm længde og 3.5-4-5 mm bredde), og D) inkonsekvent vejledning (i samlevejledningen står der at der skal bruges lim til samlingen men når man spørger om man kan få ekstra lim, for den gamle lim er tørret ind mens de fremstiller den rigtige sengegavl, får man at vide at der ikke skal bruges lim til samlingen og der er ikke nogen lim i deres sortiment). Alt i alt: premium priser men kvaliteten og service følger ikke med.
0
Jeg bruger Invirk regelmæssigt og er glad for samarbejdet da de altid er proaktive og med meget kort responsetid. De håndterer opgaverne hurtigt og vi har fået nogle fremragende resultater på bl.a online bestillinger som de har designet modulet til på vores website. Vi anbefaler klart Invirk da de er en stabil og fremragende service.Yasar NazirDirektørAMMI JEESWokkabox Phi Mo
1
Foodie Ordrupvej 78D“Luksus smørrebrød” købt på Spotdeal.Maden levede overhovedet ikke op til som lovet. Ejeren var også yderst ubehøvlet.Bestilte roastbeef som manglede peberrod, agurkesalat og syltede løg. Til gengæld var der glas rødkål på! Maden var fuldstændig overhældt med købe ristede løg, så man ikke kunne se, hvad der var neden under.En kartoffelmad uden det lovede igen. Ingen radiser, karse eller sprøde ringe af løg. Til gengæld ligeså mange ristede løg som på roastbeefen.Sidste mad var en laksesalat, og som også var besynderlig. Her manglede kaviaren.Har desværre købt 2 deals mere, men det må komme på tabs kontoen, medmindre der kan blive leveret det, der bliver reklameret for. Så hold jer langt væk fra den her butik!
0
Jeg bestilte noget tøj fra dem d. 1/8, hvorefter at jeg får en mail fra dem d. 18/8 om at min vare var blevet sendt afsted og at den ville være hos mig ugen efter. Den er stadig ikke ankommet. Jeg har skrevet 2 mails til dem, og ringet hver dag i den her uge uden held. Hver gang jeg har ringet hører man lige 2 sek. ventemusik og derefter direkte på telefonsvarer. Aldrig i mit liv har jeg prøvet noget lignende, og jeg kan forsikre dem om at det er sidste gang at jeg bestiller noget fra dem igen. Det værste ved det hele er at de har hævet pengene fra min konto, hvilket man ikke må før varen er blevet sendt afsted. De har ikke engang skrevet noget mht. problemer med min vare el.lign.. Den værste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Hvis dette er sådan man vil drive en forretning, så håber jeg da virkelig at de mister en masse kunder og går konkurs. Jeg kræver mine penge tilbage, MED DET SAMME!!!
0
Kalkmaling i topkvalitetSuper professionel og hurtig respons på mine spørgsmål. Idet jeg ikke har super meget erfaring med maling havde jeg en del spørgsmål og fik besvaret dem alle lynhurtigt, så jeg var godt klædt på til at kunne eksperimentere med kalkmalingen. Resultatet er blevet super fint og alle gæster der har været forbi indtil nu og se malingen på væggen, synes den står skarpt!
1
Kanon tur gennem Tadjikistan, Afghanistan og Kirgisistan. Jeg har intet negativt at sige!
1
Desværre blev vores nytår også ødelagt grundet deres fejl, det kan vi ikke give stjerner for. Nåede aldrig at prøve dem, gør det nok heller ikke nogensinde. Vi føler ikke vi kan støtte nogen der ødelægger det for så mange.
0
Rigtig god oplevelse at handle hos Annemania.dk.Smykkerne er super fine, og kundeservicen var absolut godkendt. De tog kontakt for at høre, hvordan jeg ønskede en levering - i én eller to og ganske omkostningsfrit. Smykkerne var omhyggeligt beskyttet under transporten.Vil bestemt anbefale andre at handle hos Annemania.
1
dårlig betjening på lager, de virker ikke interasseret i at sælge, desuden kender de ikke den trailer de selv har importeret og solgt, deres klistermærker står på siden af traileren????
0
Intet mindre end forfærdeligt. Guld pakken lover dig i hoved og ræv, bogstaveligt talt. Hvis bare personalet forstod at det var bilen og ikke kunden det skulle udføres på. Det du får tilbage er noget der knapt nok er påbegyndt, som varede 1/4 del af den tid som der var slået af til det, og som både lugter og ligner noget der burde være ulovligt at kræve 1200kr for.
0
Jeg kommer for at få standard undersøgelse og tandrens. Eftersom jeg ved de er glade for at skrue op for priserne, så spørger jeg specifikt ind til prisen for undersøgelse som er 95kr og tandrens 205kr. Når vi er ved at være færdige siger tandlægen at han gerne vil give mig noget rensende væske, som jeg antager er en del af tandrensning. Han fortæller ikke noget om pris selvom jeg har udtrykt klart at det kun var de to jeg vil have. Når jeg får prisen ved kassen, beder jeg om regningen og ser en ekstra post, som hedder “Individuel forebyggende behandling” 163kr efter støtte. Da jeg henvender mig til tandlægen indrømmer han, at han ikke har oplyst pris og fortæller mig at de endda smider det gebyr på hvis de anbefaler hvordan man børster tænder. På trods af indrømmelsen vil han ikke fjerne gebyret Selvom jeg som forbruger ikke har været bekendt med merpris. Han er simpelthen bange for hvad Dennis (hans grådige chef) vil sige om det. Jeg fortæller at jeg ikke skal være kunde hos dem længere. Nu overvejer jeg at gå til min advokat - ikke fordi jeg smålig, men fordi uretfærdigheden og deres måde at køre forretning på er usmageligt.
0
Hurtig service og lækker kvalitet
1
Bestilte et footprint til mit Robens telt. Baseret på de andre anmeldelser forventede jeg lidt længere leveringstid end hos andre webshops (måske der bruges drop shipping). Og ja, der gik et par dage, men alt var som det skulle være og fine priser. Så absolut intet at klage over. Jeg handler gerne her igen.
1
Har arbejdet med Paylike i snart 2½ år og er meget tilfreds.God kundeservice altid behjælpelige og hurtige til at svare på spørgsmål.Hjælp med opsætninger er nemt og hurtigt.
1
I en travl hverdag har vi brugt Servicegruppen NORD i ca. 1,5 år. Det har helt igennem været en dårlig oplevelse. Meget ringe rengøringsstandard, skiftende assistenter og den løbende dialog med selskabet har bare været op ad bakke. Hold jer fra dette selskab. Det er spild af penge.Svar til Frank fra Servicehuset NORD:Jeg kunne bestemt ikke finde på at skrive en urigtig anmeldelse. Eneste formål er at advare andre mod at bruge jer, da min oplevelse har været rigtig dårlig. Og skal vi så ikke lige få fakta på plads:1) det er korrekt, at det er anden gang, vi bruger jer i håb om, at I havde fået styr på standarden. I den mellemliggende perioden havde vi gennem 5 år en meget tilfredsstillende rengøring, som desværre kun kunne gøre rent 2 gange om måneden, derfor skiftet.2) ofte skift af assistenterne har vi også været meget kede af, da jeg hver gang skal starte forfra med at sikre, at de følger den udleverede rengøringsplan. Skiftet er sket fordi assistenterne enten er blevet langtidssyge eller har sagt op.3) I de år vi har brugt jer har der været kvalitetskontrol en gang trods ofte skift af assistenterne. Stort ønske om mere løbende kontrol fra jeres side, da vi gentagne gange har oplevet mangelfuld rengøring som følge af, at 2 rengøringsassistenter kun har brugt samlet 30 min. på rengøring af 160 kvm.4) Vores ønske har aldrig været gratis rengøring men en god og grundig rengøring. Jeg betaler med glæde 675,- pr. gang, men de gange rengøringen har været meget mangelfuld, har jeg naturligvis krævet en refundering.
0
Jeg er i et forløb der indtil videre har varet 9 uger. De resultater jeg har nået, en hverdag jeg har skabt samt den energi og positivitet jeg har fået er ikke til at tage fejl af. Tak til Anders for hans kompetente hjælp og støtte! Jeg kæmper videre under Anders fantastiske vinger! Al anbefaling her fra..
1
Hold jer væk - Fup og fidus.Jeg tager min kæreste og køre fra KBH til Næstved for at hente en Opel Corsa (næsten helt ny) til omkring 100.000,- dkr.Bilen ser rigtig pæn ud på papirene og billederne.Da vi kommer er bilen totalt ridset, og sælger har virkelig undgået alle de dårlige sider og været u-ærlig.Da min kæreste er ved at underskrive kontrakten, går jeg lidt mere i sømmene på sælger, og lige inden hun underskriver, beder jeg hende stoppe så vi kan tage et ekstra kig på tingene.Det viser sig sørme at bilen ikke har overholdt et eneste service!!Sælger påstår: Det er alt sammen digitalt idag (Som om at jeg er en eller anden idiot).Jeg beder om garranti på dette så handlen kan gå tilbage hvis det ikke er sandt.Pludselig er alle service overholdt, bare uden stempel, men vi kan være sikre på at bilen er ok.Jeg siger nej tak til sådan noget fusk, og sælger kvittere med at sige "Bare rolig, vi skal nok få solgt bilen".Og sørme ja, den står stadig med alle deres løgnhistorier på deres side.Den der "uheldige fejl fra værkstedets side af" med fuld service, står der stadig, selvom de godt ved den ikke har nogle stempler.FUSK FUSK FUSK.Spildte lige 5 timer på at køre frem og tilbage 140 km for en løgnhistorie
0
Kan IKKE anbefales. Skulle bestille dem til en stor hovedrengøring af min gamle fars lejlighed. Hørte aldrig fra dem efter de havde været ude for at besigtige lejligheden. Rykker for svar to gange men.......😤😠Brug dem ikke! De er useriøse og har dårlig/ingen serviceAnja Skov
0
Fik belagt 60 m2 tagterrasse med 2 lag "pap" fra ICOPAL i god kvalitet. Prisen var i orden.Arbejdet udført lidt hurtigere end aftalt... det bliver man jo aldrig sur over, så længe kvaliteten er i orden. :-)
1
De flyttede for mig i oktober, og jeg har forgæves forsøgt at få svar.Det har været umuligt at få en kvittering for min afsluttende betaling, hvorfor jeg er sikker på at det er kulsort. Ikke noget jeg frivilligt støtter.De ødelagde mine spisebordstole - Igen ingen reaktion på min reklamation.'De lavde tydelige huller i væggen i trappeopgangen - ingen reaktion.Dem der dukkede op var søde og rare, men tydeligt ikke trænede flyttemænd. Og talte så dårligt dansk/engelsk at kommunikationen var tæt på umulig. Slutprisen var (bortset fra de ødelagte møbler) fair nok. Salgs-service op til flytningen virkede professionel nok, hvilket gør det så meget mere ærgerligt.
0
Har bestilt kapsler. De skriver de har sendt mandag - og her er pengene trukket, har ikke modtaget pakken i dag torsdagIntet tracking nr. at søge på og intet svar fra firmaet på mail🙁Har altid brugt kaffekapslen her er der dag til dag levering og aldrig problemerSå det gør jeg fremover
0
Skrevet til jeg den 23 jan og har ikke fået svar fra jer
0
Bestilte uld hue, fik den leveret næste dagFin service .Farmor
1
Min mand inviterede mig på Retour Steak igår, fordi jeg havde fødselsdag. Positiv: Sød personale, hurtig betjening og lækker bøf.Negativ: Dårligt atmosfære, meget larm, sild i en tønde, forretten bestod af kold hummer direkte fra køleskabet (foretrækker en varm hummer, når der står kogt hummer), og vi fik tilbudt vand på en måde så man tror det hører til den flaske vin man har købt, men det tog de ekstra for.Vi skal ikke prøve Retour Steak en anden gang.
0
Jeg har fået en personlig og venlig betjening, og prisen er meget rimelig.Jeg kan varmt anbefale dem.
1
Problemløst og venlig telefonvejledningVhViggo Smitt
1
David har malet vores gamle badeværelser så de fremstår nye og lækre! Der var god sparring ift. de valg vi skulle tage. Han er professionel, effektiv og ikke mindst super dygtig. En klar anbefaling herfra.
1
Fik i 2018 afhøvlet og lakeret gulve og trappe, samt malet vægge og paneler i mit hus.Én stjerne gives for pris og hurtig udførelse af arbejdet, og én stjerne for gulv i stuen, og vægge i soveværelse, som var rigtig fint.Da arbejdet var udført var der dog mange fejl, maling der var løbet og ikke malet nok gange, så den gamle farve skinnede igennem, lak fra gulvet på skabe, sokler, nymalede paneler og trappe. Bobler og “helligdage” i lakken flere steder og malerpletter på døre, gulve og håndtag. De kom igen og fiksede noget af det, men det endelige resultat er ikke super godt, og jeg fjerner fortsat pletter og lakrester rundtomkring.
0
Jeg bestilte nogle jakker da jeg var i tvivl om størrelsen og som forventet varieret størrelsen også flere numre Per model. Da jeg ville returner to af jakkerne kan jeg ikke finde min returseddel og da jeg forsøger at kontakte dem bliver jeg spist af med en mail om at se på min konto på hjemmesiden. Der står ikke noget under min konto jeg kontakter dem igen men får samme svar desværre. Først sidste gang jeg kontakter dem bliver jeg informeret om at returneringen for det første koster 49kr jeg selv skal betale og at jeg skal printe den vedhæftede fil og udfylde i hånden. Jeg synes det er ret dårlig service i forhold til mange andre hjemmesider jeg har prøvet. Jeg handler der ikke igen ds servicen ikke matcher prisen.
0
Vi købte en næsten ny 508 for lidt over 2 år siden og siden da har vi måtte smide på den gode side af 20.000 efter den i reparationer. Peugeot anerkender ikke produktionsfejl og der er ingen hjælp at hente. Vi føler os i den grad snydt og taget ved næsen, så til alle der overvejer at købe en Peugeot: gør jer selv en tjeneste og lad være!
0
Godt tilbud, super og hurtig service 😊
1
Vi har nu boet i godt et år i vores Lasse Larsen hus, og vi kunne ikke være mere tilfredse med hverken hus eller Lasse Larsen Huse som byggefirma.Lige fra første møde med byggerådgiver Jens, under byggeriet med byggeleder Michael til igangværende proces med udbedring af mangler efter 1-års eftersyn (de få der er) med Daniel og Jan, har vi følt os i de tryggeste og mest kompetente hænder. Intet problem har været for stort eller for småt til at blive taget seriøst, og alt er løst til vores fulde tilfredsstillelse. Hurtigt, effektivt og professionelt.Det har simpelthen været en fornøjelse at føle, at alle der har været i berøring med projektet, har ønsket at give os den bedst mulige oplevelse.Der har naturligvis været udfordringer, småfejl og bekymringer undervejs, men på intet tidspunkt har vi følt, at det ikke ville blive løst. Det er ikke bare salgsgas, når LL lover, at der ikke gås på kompromis med kvaliteten.Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger, og kvittere med 5 kæmpe store stjerner.Liselotte & Simon
1
Jeg købte et batteri og en kangertech evod. Evod'en viste sig desværre at lække væsken ned i batteriet. Da jeg forsøgte at returnere produktet, blev jeg mødt af en masse dårlige forklaringer og undskyldninger, men det blev ikke taget retur. Da vi snakker om et produkt der kun koster 60 kr. overlever jeg nok, men servicen er ikke værd at tage til Søborg for. De fleste af deres produkter kan fås billigere hos diverse sælgere på eBay og når du betaler med paypal er du sikret at kunne returnere defekte produkter.Update: 1. Damp Butikken gjorde alt hvad de kunne for at få fjernet denne anmeldelse. Jeg var nødt til at indsende dokumentation til trustpilot for at få den op igen. 2. Batteriet er nu også gået i stykker :(
0
Købte et par sko via butikkens fb. Fik dem som aftalt, men de var alt for små, så jeg henvendte mig via fb omkring størrelsen. Efter lidt skriveri frem og tilbage i en, fra butikken, ret ligegyldig tone, fik jeg besked om, at det var restsalg og så tog de ikke varen retur og det stod i øvrigt under handelsbetingelser på deres website. Det undersøgte jeg selvfølgelig og da der ikke stod noget om dette (plus at jeg i øvrigt havde betalt 50kr i fragt mod de 39kr der stod under handelsbetingelser), tog jeg igen kontakt. Jeg fik desværre bare et flabet svar om, at det stod der (har selvfølgelig kopieret betingelserne) og det gad han ikke diskutere mere og så slettede han mig på fB. Magen til barnlig og umoden måde at drive en butik på skal man lede længe efter.Kan KUN fraråde at handle med shoecity.dk!!
0
Meget tilfreds.Mange gode varer. Købte sko og de passede meget fint. Hurtigt levering.
1
jeg har bestilt nogen bil måtter med brodering, men har stadig ikke modtaget dem. Jeg bliver ved med at skrive og der går lang tid før jeg bliver svaret. På hjemmesiden skriver de at det tager 3-5 dage, jeg har nu ventet næsten 3 uger og pengene er hævet den dag jeg bestilte.Det var bestemt ikke et sted jeg ville handle igen.Og jeg vil råde andre til at tænke over det en ekstra gang før de bestiller fra dette firma!!!Jeg havde desværre ikke læst de andre anmeldelser, for så havde jeg aldrig bestilt herfra. Jeg håber bare at de måtter jeg har bestilt også passer, eller må jeg forlange mine penge tilbage!
0
Vi var en skoleklasse på besøg. Studiet var fint nok, men lokalet hvor man kunne opholde sig mens børnene var i stuediet var meget småt og hverken rent eller opryddet. Personen der skulle administrere det virkede som om han egentlig bare skulle have tiden til at gå - ingen motiverende intro - ingen klar struktur på noget. Da der skulle indspilles video var der ligeledes få instruktionener, hvilket resulterede i at børnene stod i små gruppe her og der og dansede - mange dansede ikke. En virkelig skuffende oplevelse, når man tænker på hvad der betales for dette og hvad man kunne have fået ud af det.
0
Jeg bestilte varer den 30. juli og dagen efter var pengene trukket. Varen er endnu ikke leveret, her 24 dage senere, og trods gentagne rykkere og telefonopkald har jeg ikke hørt noget tilbage fra butikken. Jeg har indleveret en indsigelse mod betalingen I min bank, og den er nu under behandling hos Nets, så jeg får mine penge tilbage, men jeg ville hellere have haft mine varer.Aldrig har jeg oplevet sådan en behandling af en Web-butik.
0
Meget dårlig dårlig sted at handle , lang vente tid , svær at komme i kontakt med ,masser af dårlige undskyldninger . :-(
0
Kan varmt anbefales. Hjemmesiden er meget overskuelig og sortimentet er bredt, servicen er helt i top og varerne sendes omgående.
1
En rigtig god dag og nat. Den mest fantastiske aftensmad . Vi fik laksepate med rogn,syltere rødløg ,rødbedestrimlrr og rejer lagt på salat. Alt frisk og veltillavet og nybagt brødDerefter kalvemørbrad på mos af kartofler og anden mos af blomkål pyntet med timian.Vi har aldrig fået så mørt et stykke kød på restaurant før og igen veltillavet og velsmagt.En miceling stjerne til kokken fra os.Også rigtig god morgenmadTudind tak for en dejlig oplevelsejer
1
Fin handel.😊
1
God oplevelse - der gik kun en dag fra jeg bestilte varen til den kom, så super service.
1
Dårligt firma.Overholder ikke deres aftaler.Og tager ej tlf.Selvom man ringer flere gange om dagen.Ej heller på SMS.
0
Super hurtig!Bestilte igår middag, og allerede idag har jeg modtaget det :)Så super!
1
Jeg har i dag været ude og hente min og min kærestes nye bil. Og den stod som var det en nærmest ny bil jeg overtog! Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at den vil være en fornøjelse, at køre i de næste mange år. Og ud over bilen, ud gør de også en helt enormt god service, med smil og snak, og viser en god interesse for folk. Sikre sig, at det de ikke bare sælger dig en bil, bare for at sælge den, men at du får en bil der er i top, og udbedre de skader, så godt som muligt, der kan være på brugte biler. I mit tilfælde, kan jeg sige at der var en rimelig bule i den en af dørene, som vi ikke troede ville være til at fjerne helt. Men da jeg kommer ud for at hente den, har de lavet det så godt, at jeg ikke har den fjerneste ide om, hvor bulen var henne i første omgang.Stor tak og ros til Sælgeren Niels, som var front manden for salget af min nye bil! Kan varmt anbefale at handle hos bilhuset Laursen! Mvh Nicki(Kia ceed)
1
Forkælelse på højt niveau. Havde bestilt en økologisk ansigtsbehandling og følte virkelig Charlotte ydede sit ypperste for at jeg skulle have en god oplevelse. Kommer helt sikkert igen.Flot og ren klinik.
1
Handlede for første gang mad til levering fra Coop. Vi er ikke tilfredse.Rucola salat havde fået frost - is mellem bladene. Blomkål var råddent Kødvarer (kylling, medister og koteletter) havde kort holdbarhed(2 dage)Clementiner var misfarvede.Varer for over 170kr eller ca 10% af leverance var ikke tilfredsstillende.Alt i alt en dårlig oplevelse.Levering til tiden, var nok også det mest positive vi kunne sige.Efterfølgende blevet kontaktet af Coop kundeservice, hvilket var en meget positiv oplevelse.
0
Altid god service og personlig betjening.Aalestrup Tennisklub
1
Var så uheldig og kører over en udstødning autoophuggeren havde smidt på vejen fra en af deres skrotbiler. Var efterfølgende inde og hos dem hvor de erkendte det var fra en Mercedes de lige havde taget ind. Der var kommet en skade nederst på forkofangeren og under på plastik skjoldene. Vi aftalte jeg skulle melde det til min forsikring og jeg fik deres police nr. Autoophuggeren afviste så bagefter overhovedet og kende til skaden.! Har efterfølgende hørt om de ikke vil lave den forklaring om uden held. De lyver stadig for at slippe for at dække skaden. Dårlig moral. Efterfølgende har jeg set og lagt mærke til plastik stumper, en hel starter motor, jern affald fra skrot bilerne smidt på vejen. De er ligeglade. Dårlig øv oplevelse fra mennesker man burde kunne have en go og ærlig dialog med. 1 stjerne. Steffen Sørensen
0
Købte 3 e-væsker herfra.Da jeg åbnede dem fik jeg en ubehagelig lugt i næsen. Det lugtede af en blanding af sprit og kemisk ananas.puha. Smagen var heller ikke god, og væsken var for tyk.
0
Jeg har i flere år - faktisk så længe jeg kan huske levet med en angst for katte. Det har været ”fjollet”, og der er ofte blevet grinet ad det - fordi det er jo ”bare” en kat. Men for mig har det også været ødelæggende, hæmmende og enormt ensomt. Jeg var efterhånden blevet ekspert i at undgå katte i min dagligdag i et naivt forsøg på at beskytte mig selv. Det krævede mange tanker, enorm meget energi, og en følelse af aldrig helt at være i kontrol. Angsten gjorde at jeg aldrig helt har følt mig fri til at gøre det, som jeg allerhelst ville uden forbehold. I de senere år har jeg ligeledes kunnet se, hvordan jeg - til dels - ubevidst har givet det videre til mine børn. Mine børn har hele tiden været en stor motivationsfaktor i forhold til at blive angstfri. Jeg har i løbet af de sidste 15 år prøvet mange slags behandlinger: antidepressiv medicin, psykologsamtaler, hypnose og andre behandlingstilbud uden held. I slutningen af juni kunne jeg for alvor se, at jeg var ved at overføre min egen frygt til mine børn, og derfor viste jeg, at jeg måtte gøre noget helt andet, end det jeg har prøvet før. Jeg forsøgte mig med neurocoaching. I juli havde jeg min første session med Birgitte, og i starten af september havde jeg fået så mange redskaber, at jeg nu kan klare mig selv - der er stadig opfølgninger men ikke så mange som i starten.Processen kan virke overvældende fordi der sker så meget inde i hovedet på en selv, og forandringen er så markant, hvis man selv gør en indsats. Neurocoaching virker fra dag til dag - DU kan mærke forbedringerne fra dag til dag. Den aften, hvor jeg havde haft min første session og sad og læste mit referat sagde jeg til min mand: ”jeg ved ikke, om jeg kan det her - jeg ved heller ikke om jeg har tid til det her”. Hertil svarede min mand: ”skat, vi har ikke tid til, at du lader være med at prøve”. Han fik ret. Neurocoaching er ikke et quick-fix - det tager tid - MEN DET VIRKER! Det, som har gjort forskellen ved neurocoaching for mig, er, at jeg på kort tid (1 session) fik rigtig mange håndgribelige redskaber, som jeg kunne bruge med det samme jeg mærkede tegn på angst eller ubehag. Derudover gjorde det en stor forskel for mig, at jeg i starten skulle skrive træningsdagbog hver dag - jeg skulle træne hver dag - og jeg fik positiv, motiverende, anerkendende respons hver dag. Det hjalp mig! Og hvor er jeg så nu? Her små 4 uger siden sidste session med Birgitte har jeg netop været ovre ved vores naboer sammen med mine piger og se, nusse og røre ved deres nye kat. Jeg er ikke bange for at være udenfor længere, jeg er ikke bange for at gå forbi parkerede biler - kort sagt jeg er IKKE bange længere. Jeg er glad, fri og har kontrollen helt selv. Det har UDELUKKENDE kunne lade sig gøre fordi jeg mødte Birgitte, der hjalp mig med at komme af med min angst. Neurocoaching som metode og min coach Birgitte får mine varmeste anbefalinger!
1
Super godt kursus, med gode underviser og brugbart materiale til at tage med hjem
1
Flex Media fandt problemerne med vor internetplacering og er godt igang med at løse dem. Vi bliver altid behandlet pænt, høfligt og effektivt.
1
Det er en dejlig metode for at lære dansk og at være sammen med skønt mennesker! Man er til gavn for andre, og de er til nytte for dig!
1
Virkelig skuffende oplevelse. Holder max i et døgn hvorefter det skaller af. Har prøvet 4-5 gange og haft en lang dialog med kundeservice omkring hvad jeg kunne gøre men intet virker. Spild af penge desværre især fordi det ikke er et billigt produkt.
0
Forstår virkelig ikke, hvordan man kan have samvittighed til at tage røvene på sine faste kunder der har støttet en i årevis 🤷‍♀️En ting er man går konkurs, men så skal hun da ikke tage imod alle retur pakkerne, her snyder hun jo bevidst alle kunderne 😡 Har
0
Jeg fandt siden igennem nogle reklamer og blev helt vild da jeg fandt ud af at man fik 100kroners rabat på det første køb.Til min store ærgrelse har jeg dog fundet ud af at min ordre er annulleret - uden mulighed for at genbruge rabatkode og uden nogen form for kommunikation. En mail i det mindste ville være rart, hvis det er fordi de ikke kan levere produktet?Det er da spildt tid på min side og spildt talent på deres side.De har da lige mistet en fremtidig kunde, det er helt sikkert. De havde ellers massere af gode priser jeg kunne bruge i fremtiden.Med en ordrebekræftelse, er jeg slet ikke sikker på at det er lovligt. Det hører jeg da lige e-mærket om, og forbrugerstyrelsen.Føj for en behandling at give betalende kunder.
0
Havde desværre ikke det store held med de to banker, som kontaktede mig efterfølgende 😢
1
Tirsdag aften kl 20:30 bestiller jeg to geardrop. De står til at være på lager. Da jeg så bestiller kan jeg se den ikke er på lager fordi jeg skal have to stk. Skriver en mail til AllBike, 10 min senere ringer han og siger at han kun har en og den sender han ASAP og den den anden vil komme så hurtigt han kan. ca 21:30 kommer der en SMS at hvis det er ok så bytter han den med den der passer til den cykel jeg har købt hos ham 4 mdr før. Forskellen er om det er 2020 eller 2019 udgaven. Hvis alle internet butikker havde samme service niveau og samme lave priser var det hele bare meget lettere!!!
1
Havde købt et værdibevis hos SPOTdeal til pedicure med Shelllac hos Aquafeet.Da jeg møder op til min aftalte tid, får jeg af vide, at behandlingen kommer til at koste yderligere kr. 50,- , da jeg har neglelak på fødderne! En pisstigning på 50%, i forhold til hvad jeg havde givet for værdibeviset. Nu er 50,- ikke mange penge, men jeg fik alligevel en øv oplevelse. Blev ikke oplyst om dette, da jeg bestilte tid og det stod ej heller på værdibeviset.Begrundelsen var, at det tager ekstra tid samt forbrug af produkter. Men synes ikke ligefrem at arbejde/produktforbrug står mål med prisen.Har da heller aldrig oplevet andre steder, at det koster noget at få fjernet helt almindelig neglelak. Gav Aquafeet mulighed for at rette op på den dårlige oplevelse, men de svarede blot, at de havde givet mig 50% på fjernelse af lakken. Så standardpris er kr. 100,- for noget der tager 2-3 min.!!På nettet står der, at benahdlingen varer 30 min. Den tog 15 min. incl. fjernelse af lak!Heldigvis samler SPOTdeal på tilfredse kunder og har tilbudt mig en rabatkode på kr. 50,.-.
0
Lad være med at handle med de to personer bag denne virksomhed. De samme personer står bag flere sider, som skifter navn og udseende med jævne mellemrum.Fælles for siderne er at de ender på .dk, men varerne sendes fra Østeuropa. Hvis man får sine varer er de ofte af elendig kvalitet, eller de er ødelagte under forsendelse, da varerne ikke pakkes ordentlig ind. Når man så kontakter firmaet, for man et svar tilbage, der siger at man bare skal søge erstatning hos Post Nord. Post Nord vil selvfølgelig ikke betale, når varen ikke er pakket forsvarligt ind til at klare transporten. Så sidder køberen tilbage med aben og må tage tabet selv.Da man ikke må nævne navne her på Trust Pilot, kan jeg kun sige at folk selv kan gå ind på CVR registerets hjemmeside og søge på navnene. Det hele er offentlig tilgængelig.
0
Pole academy har alt hvad et polestudie skal have: god stemning, udfordrende undervisning og fantastiske instruktører. Hvis I ønsker at starte til pole fitness så er pole academy stedet.
1
Jeg har solgt bøger via siden, og synes konceptet er ganske godt - der var dog lidt ventetid på at jeg fik mine penge, men jeg skrev til deres e-mail og fik lynhurtigt svar tilbage. Anbefaler klart denne side :-)
1
Så fin kvalitet!! Vil med glæde købe der igen!
1
Vores allerallerstørste og mest hjertelige anbefalinger går til Bolighed og deres fantastisk dygtige medarbejdere, som går flere ekstra mil for at hjælpe bedst muligt i en købsproces. Hans Møllnitz Olsen har fulgt os og vores sommerhus-drømme i et års tid, og har været en helt uundværlig hjælp og støtte hele vejen fra de første, spæde overvejelser til det reelle køb. Den hjælp, han reelt har ydet os og den tid, han har lagt i det, har på ingen måde været repræsenteret i den pris, vi har betalt. Han er GULD værd, og han er langt hen ad vejen den største grund til, at det til sidst er lykkedes os at gennemføre en købsproces og nu kan kalde os sommerhusejere. Ellers havde vi sgu nok ikke turdet.Som førstegangskøbere er processen tit uoverskuelig og overvældende - Man er bange for at misse 100 ting undervejs - men Hans (og hans kollega Merethe) har med tålmod og overskud rådgivet os, talt med os om usikkerheder, fordele/ulemper og ikke mindst stået forhandlingen af huset. Vi kommer aldrig nogensinde til at foretage et huskøb uden Hans med på råd, og vi kan slet ikke tale varmt nok om ham og Bolighed. De får vores varmeste anbefalinger og et KÆMPE tak for hjælpen. Det har betydet alverden, simpelthen. Kh Kristian og Emma
1
Vi havde booket tur til Bali for 7 pax i juni, og har stadig ikke fået vores penge retur. SwissAIR har informeret os at de har refunderet vores billetter til Flightfinder, men vi har intet hørt. Vi har skrevet til dem flere gange via deres kontakt formular, men har intet hørt, siden vi bad dem refundere vores billet for 5 1/2 måned siden. DE SVARER IKKE!Man kan ikke ringe til dem eller skrive til dem andre steder. Virkelig, virkelig dårlig service. Vi køber aldrig mere flybilletter via buro.
0
Min bestilling var på 154,00 kr hos et pizzaria. Jeg får at viden, at min ordre er bekræftet og at den vil komme en halv time senere. En time senere kontakter jeg pizzariet for at høre, hvornår min mad kommer. Der oplyser virksomheden, at de ikke havde bekræftet ordren fordi leverancedistancen var får stor og at jeg skulle kontakten Easy2eat for at få mine penge tilbage. Jeg kontakter Easy2eat og det er nu en uge siden og jeg har hverken modtaget et svar eller fået mine penge tilbage!! Dårlig virksomhed/kundeservice. Den kan virkelig ikke anbefales! De har heller ikke oplyst deres telefonnummer på deres hjemmeside. Det er nok fordi, de ikke vil have, at sure kunder ringer :D
0
Jeg har brugt Michael som bikefitter de sidste mange år. Jeg er blevet fittet på tri cykel, racer cykel og nu her på min gravel cykel. Jeg er altid kørt derfra klogere og med et fit lige i skabet. Michael gør rigtigt meget ud af at finde den optimale position, samtidig med at det føles rigtigt for dig.Jeg vil til hver en tid anbefale en tur til Michael og Peak power. Her er nørdes der cykel på den store klinge, i et sprog der er til at forstå
1
Jeg har fundet et par sko, som jeg gerne vil eje.I butikken er skoen ikke længere tilgængelig i min størrelse - jeg søger derfor på nettet.Der er tre hjemmesider, der sælger skoene. To af siderne sælger skoene til 495, easyshoes sælger skoene til 995 - dobbelt så meget.Dette undrer mig, og jeg skriver derfor en mail til easyshoes (på den mailadresse der er listet på deres hjemmeside)Da jeg vil sende mailen, kan den ikke sendes, da mailadressen er ukendt.Jeg synes det virker underligt - Jeg kan se, at der er flere på trustpilot, der ikke kan komme igennem til easyshoes... Er det et reelt firma?mvh Trine
0
God service hurtig visa invitation
1
Ringeste service man kunne forstille sig. Ikke nok med at de ikke kommer i den fulde time som adviseret, så er ens bolig langt fra ren når de går. Jeg ringede ydermere og brokkede mig og fik lovning på at jeg ikke skulle betale, men nu, over et år senere, modtager jeg opkrævning og truening om inkasso. Lad være med at bruge dette firma
0
Ifm køb af bog hos Buuks for nu flere måneder siden har de tilsyneladende valgt at ligge et abonnement ind i deres pris som de mener man bekræfter blot man bekræfter deres handelsoplysninger hvilket er total dårlig stil, for de ved jo godt at ingen læser alle de handelsoplysninger igennem ....SÅ KØB ALDRIG noget ved dette fub firma - fub fordi de snyder og bedrager kunderne til at betale et abonnement de ikke er klar over at de har indgået
0
Har forsøgt at booke et ophold på den kro som vi har købt gavekort til gennem KGS - de siger der ikke er noget samarbejde med dem og at jeg skal kontakte dem. Efterfølgende har jeg fået fat i Alex som vil give os et nyt gavekort til et andet hotel/kro, men nu kan jeg ikke ringe ham op og hjemmesiden er nu "under fornyelse" og der er ingen oplysninger at finde... Ikke i orden!
0
Vi har været tilfreds med vores samarbejde med Profectus Media.De er hjælpsomme og vender hurtig tilbage, hvis de er optaget på mobil.
1
Fin trøje, jeg har ikke haft problemer med at bestille her kun lidt med en ordrebekræftelse :)
1
Min kones lille virksomhed, blev bondefanget til at skrive under på en lang kontrakt. Hun har aldrig modtaget et produkt, hun blev nægtet at komme ud af kontrakten, og selvom Corona er ved at lukke hende lille forretning, måtte hun betale 17.000 kr. + moms for absolut ingenting! Det kan være, at de er gode til nogle ting, men deres salgsarbejde, deres forretningsbetingelser og almindelig moral er helt af H til. Læs betingelserne rigtig grundigt, og vær helt sikker på, at det er det rigtige for dig, inden du overdrager kreditkortet til dem!UPDATE: Generaxion har anmeldt denne anmeldelse til Trustpilot. Dokumentation for “samarbejdet” er sendt afsted!
0
Magen til fup firma har jeg aldrig oplevet. Jeg bestiller en kaleche, som Amladcykler påstod over telefonisk henvendelse ville passe til min ladcykel. Jeg modtager kalechen og konstaterer lynlåsen defekt og får derfor tilsendt en ny. Den nye Kaleche passer på ingen måde på min ladcykel og varen kan ikke returneres ifølge Amladcykler, da hele min sag betragtes som en reklamationssag. Jeg ringede til Amladcykler og fik klart afvide, at kundeservice kun tog imod mails. Det undrer mig bare, at da jeg ringede havde Amladcykler ingen problem med at sælge kalechen til mig.Aldrig køb noget fra Amladcykler!
0
Jeg er altid blevet betjent på bedste måde.Kompetent og venligt, og alt virker som det skal.Venlig hilsen Elin
1
Hurtig respons på mails. God service. Generelt god købsoplevelse. Anbefales. Jeg savnede dog noget info om, at den returnerede vare er blevet modtaget.
1
Jeg har siden 2012 arbejdet sammen med Nord Advertising. Et bureau som mest af alt kendetegnes ved en ekstrem stor professionalisme, seriøsitet og fokus på service over for deres kunder. Man føler sig altid velkommen og godt tilpas i deres lokaler, og medarbejderne signalerer passion og glæde. I en svær branche, mestrer bureauet både at skabe nye og relevante projekter, samt at holde gang i deres eksisterende. Jeg kan kun give Nord Advertising de bedste anbefalinger herfra.
1
HANDEL PÅ GAVEBOD.dk FRARÅDES(Fortsættelse til anden anmeldelse)Jeg vil gerne dele min oplevelse. Den korte version er, at jeg købte og returnerede en vare, men trods mange høflige henvendelser til butikken blev beløbet aldrig returneret. Ved telefonisk opkald var telefonen nedtaget/ikke i drift.Anders F. Møller
0
Jeg er en meget skuffet kunde.Jeg har afgivet to ordrer (848 og 850). Pengene blev trukket på kontoen, MEN varerne blev ALDRIG LEVERET.Desværre er det heller ikke til at komme i kontakt med firmaet pr. mail eller telefon.
0
Hey. Kan i ik ringe til mig. Jeg har fået nyt hæve kort. Så det er vigtig. Hilsen Timm Andersen
1
Rigtig god køreskole, som uden tvivl kan anbefales. Der er styr på tingene, og både teori- og køretimer er lærerige og givende. Danny som kørerlærer skaber et rum, hvor der er plads til nervøsitet og fejl, og hvor stemningen altid er god.
1
Utrolig hurtig levering, og meget flinke medarbejder som svarede på alle mine spørgsmål
1
Fremragende service og med god og forståelig forklaringer ved henvendelse. Købte obligationer tilbage i 2009, som allerede nu har forrentet sig stort. Fik positivt opkald både i 2016 og igen i år. Har du penge du ønsker at investere langsigtet, køb obligationer hos Nordens😉
1
Rest. Sommerlyst/Den Gamle Jagtkro, KorsørDette er min anmeldelse af oplevelsen omkring afregningen for min 70 års fødselsdag, som jeg holdte på restauranten. Havde jeg kunne give 0 stjerner, så havde anmeldelsen fået det! Jeg aftalte menu og pris forud med ejer, hvor der blev lovet ½ pris for børn af tjeneren Niels på restauranten, af voksenprisen, og jeg betalte depositum på 2.500 kr. som kontrakten udbad.Festen forløb som ønsket, men jeg erfarede efterfølgende at jeg var blevet opkrævet for mange penge for festen. Jeg havde betalt fuld pris for alle gæster, også børn - og det indbetalte depositum på 2.500 kr. var ikke blevet modregnet ved afregningen for festen. Jeg har forsøgt at få ejeren af restauranten, Jesper Jensen i tale af flere omgange omkring problemet, men han reagerer ikke. Jeg har ringet, mailet og er mødt personligt op for, at indfri vores mellemværende, men Jesper meddelte blot, at jeg INGEN penge ville få - det til trods, at der var sket en åbenlys fejl. Jeg har alle bilag og der er ingen tvivl om, at jeg har 3.945 kr. til gode, når man sammenligner kontrakt og kvitteringer. Jeg føler mig i dén grad snydt og bedraget af Jesper Jensen - og kan på INGEN måde anbefale hans restaurant. Lyder restaurantens navn bekendt, så er det formegentligt fordi at den har været med i programmet "Med kniven for struben" udsendelse nr. 5, klart beskrivende at Jesper Jensen ikke er god til, at drive restaurant. Servicen kan man i hvert fald ikke klage over, for der er SLET ikke nogen.
0
Værste sted i verden! De levere simpelhen den værste service i verden! Ud over det har de ikke styr på en skid. Ikke brug jeres penge her !!
0
DUER ikke.Jeg kan ikke kommer igennem ved køb på nettet. Det kræver betaling med nem-id bekræftelse. Og skønt jeg tre gange på nets har oprettet kodeord accepteres det ikke.
0
Brug aldrig dette enkeltmandsfirma, da Bestun Overholder absolut ikke sine aftaler, har brugt 4 mdr. på nedrivning, hvor kan brugt unge under 18 år. Vi fandt ud af det da vi kom uanmeldt på vores grund. Vi har endda filmet det. Bestun var åben i starten omkring, at han har erfaring med nedrivning og ingeniør beregning til vores nybyggeri og som også fremgår på hjemmesiden. Kort sagt :VI HAR BETALT FOR NOGET VI IKKE FIK.Han holdte os hen med at færdiggøre opgaven i 4 mdr. indtil han selv skrev en mail hvor han oplyser, at han ikke kan klar opgaven og at han vil returner beløbet til os. Men vi har aldrig modtaget vores penge. 1. Han tager ikke vores opkald eller ringer tilbage. 2. når vi møder op på hans kontor får vi af vide at han kun kommer om aften.3. Han besvar ikke vores mail. (Selvom vi har det på skrift fra ham at han vil returner beløbet)Den dårligste byggerådgiver til dagens dato og den største løgner.
0
Manglende til ingen kommunikation ved bestilling af reservedel til Kia. Op ad bakke, endte med at købe delen via en anden forhandler.Svarer ikke på henvendelser og tager ikke telefonen. Tør slet ikke tænke på kommunikationen hvis man skal rapportere en reklamation.Edit:Brugte kontaktformularen på jeres hjemmeside hvor jeg i første omgang fik fat i Michelle, som faktisk til hendes forsvar ydede en rigtig fin hjælp. Hun arbejder desværre kun ulige uger, og det virker som om der ikke rigtig er styr på overgangen.Endte med at få besked fra en Nikolaj om at jeg skulle ringe fordi han ikke kunne se historikken - intet svar da jeg ringede. Her giver jeg op d 11. Den 25 får jeg en mail helt ud af det blå fra en Bjarne om at den nu er kommet, men her har jeg allerede bestilt, modtaget og installeret reservedelen fra en anden leverandør...
0
Kim fik min cykel der trængte til en at få skiftet mange komponenter med kort varsel og to dage efter havde jeg nærmest en ny cykel.
1
Først da vi booker opholdet så trækker de det som det koster fra mit kort, da vi så tjekker ud trækkes beløbet igen, vi forklar så at vi har betalt for opholdet en gang og at det bare var det i restauranten vi skulle betale for, hun mente ikke vi havde betalt for opholdet, det bare sjovt når de har trukket fra mit kort da vi bookede det og tjekkede ud. Så husk at tjek hvor mange gange de trækker fra kortet af.
0
Har fået så god og fantastisk service både på mail og tlf. Absolut top sevice
1
Fremragende
1