text
stringlengths
11
9.97k
label
int64
0
1
Vil på ingen måde støtte dette sted! Føj for en heks der står bag stedet
0
For lang ventetid. Hvis det er pga corona, så ansæt dog nogle flere.Første oplevelse var en forsinkelse på over en uge. Kan man annullerer ordren?
0
Jeg ville ønske jeg havde læst anmeldelserne før jeg smed penge ud på Le mini Macaron! For alt hvad der er skrevet af dårlige anmeldelser, passer på min egen oplevelse. Lakken er tyk, grænsende til det seje, farven dækker ikke og lakken er fedtet og smitter af efter at have været i lampen. Fuldstændig ubrugelig. Og jo! Jeg fulgte vejledningen.
0
Smukke kvalitets produkter
1
Super fedt tøj og lækker service. Fedt der holdes åben hus så man kan se og prøve tøjet👍🏼😊
1
Kan føje mig i rækken af misfornøjede kunder. De kom for tidlig, var uhøflige og ubehøvlede, forlangte kontant betalning, gik med beskidte sko på tæppet i gangen og efterlod pletter. Og som om det ikke var nok, var heller ikke arbejdet pent udført. Til trods for at vi ringede og tjekket på forhånd for at være sikre på at gulvsliber-maskinen kunne komme ind under køkkenskaberne, var det pludselig ikke muligt da de dukkede op. Så det blev grimme streger flere steder hvor de ikke kunne komme til, og man fik splinter af at røre ved dørkarmerne.OBS OBS Den håndskrevne kvittering vi fik viste et andet firmanavn - ALT Service, så man skal muligvis være opmærksom på dette firma også. Ikke brug dette firma. Det vil du fortryde!
0
Dårlig oplevelse som IKKE skyldes selve produktet, men den service som vi fik ifm. vores køb af en varmepumpe inkl. levering.1) Alle kan lave fejl, men man skal ikke skylde skylden på en stakkels ekstern montør for ikke at få besked om leveringen. Når vi køber et produkt af Energiland skal kommunikationen foregå via dem og ikke en ekstern montør, som ikke er klogere end det han får at vide fra Energiland. Vi brugte rigtig lang tid på at give besked videre til montøren fordi Energiland ikke magtede at gøre det. Det tog derfor længere end lovet at få varmepumpen installeret - og man skal ikke love noget man ikke kan holde.2) Der gik hele 3 måneder før de trak pengene fra vores konto - og det krævede endda vi måtte igennem et nyt betalinglink. Det virker uprofessionelt at der skal gå 3 måneder før det kommer på plads, om end det fra vores stol er fint med 3 måneders kredittid.
0
Lidt underligt, bestilte en rom, på hjemmesiden, fortrød så dagen efter, da jeg fandt ud af at jeg kunne få den billigere et andet sted, skrev en email til kundeservice email, hørte intet, bortset fra, da jeg modtog sms om at min vare kunne hentes i min nærmeste gls shop. Er jo selvfølgelig også en måde at have en omsætning på, så er ikke et sted jeg vil handle fremover, ej heller et sted jeg vil anbefale andre at handle
0
Har prøvet mange, men Partner-Ads er det bedste og mest troværdige affiliate netværk i Danmark. Det kan ikke diskuteres.
1
Jeg har lige tage speed båds certifikat hos Nautic - Super oplevelse som jeg varmt kan anbefale til andre. God service og behagelig stemning
1
Jeg modtog ikke varen indenfor den lovede leveringsfrist. Annullerede ordren, hvor jeg skrev til dem både på mail og fb, intet svar, men efter et par dage hævede de pengene på min konto.De sendte ikke varen, svarer stadig ikke på mail og jeg har ikke fået pengene retur.Update. Varen kom aldrig. De svarede aldrig på mine mails og jeg har til sidst måtte starte en sag gennem paypal, for at få mine penge tilbage, klart den dårligste nethandle jeg nogensinde har oplevet
0
Modtager utallige spam e-mails og sms’er. Har aldrig tilmeldt mig dette. Desuden står jeg på robinsonlisten.Det er ulovligt!!Har endda skrevet til jer på nedenstående e-mail adresse, men det stopper åbenbart ikke??Det er jo chikane!!
0
Hurtig levering og lækre bukser! Køber helt sikkert igen.
1
I alle byggemarkeder for at finde monteringsbøsninger i 8 mm. Silvan havde dem, men til en ublu pris. Beslagsmanden klarede det på 1.5 dag til 1/5 del af prisen og samme eller bedre kvalitet. Så blev der råd til et par ekstra til skuffen.
1
Kan slet ikke anbefale Roll on sugaring. Den opvarmer langsommere end de 15 min, påfører dårligt og ikke alle hår kommer med ud. Til gengæld har jeg nu blodudtræk på det ene ben og i bikinilinje. Behøver jeg sige at jeg stoppede der..? Virkelig spild af mine penge.
0
Jeg har handlet med Parfumeplus siden de startede og de blev nævnt i Custome første gang. Der har aldrig været problemer og kun gode oplevelser og gode priser:-)
1
Kan kun anbefales. Firmaet hjælper dig hele vejen
1
Hurtig og nemt købNår der opstår problemer, kan man ikke forvente bedre kundeservice.
1
Stort udvalg af modeller og mange størrelser. Fik leveret med GLS og det gik lynhurtigt. Havde kontakt telefonisk pga spørgsmål og der var super god service.Top karakter, bare ærgerligt butikken ikke ligger i Aarhus😉
1
Modtog min “nye” brugte iPhone 6s 32gb for nogle dage siden, desværre oplevede jeg fejl ved skærmen fryser og fejl ved når der skrives beskeder i forskellige programmer. Jeg henvender mig via mail i weekenden og i dag mandag bliver jeg ringet op fra Mac-Schack der beklager mange gange. De oplyser mig, de med det samme sender mig en ny tlf og jeg ved modtagelsen bare sender den anden tilbage, i returemballagen de sender med. Desværre havde de ikke en 32gb tilbage så de sender en 64gb i stedet. Tingene skal være i orden! Og det må jeg da nok sige de er. En behagelig samtale og en ekstrem god og yderst professionel service. Kan kun give mine bedste anbefalinger til Mac-Shack, det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.Med venlig hilsen Gitte 😀
1
Jeg bestilte plakater d. 8/1. Jeg modtog en odrer bekræftigelse med ordre nr.Jeg har endnu ikke modtaget nogen mail om at ordren skulle være blevet afsendt. Jeg har forsøgt at kontakte dem via deres kundeservice på mail samt jeg har skrevet til dem på deres facebook side - men der er ingen respons på noget som helst! Her d. 14/1 har jeg stadig ikke hørt fra dem eller modtaget noget.Skod firma og så uprofessionelt!!
0
Jeg fik svar på de ting jeg spurgte om, som jeg kan bruge videre i min jobsøgning. Hun var meget imødekommende i hendes måde at være på og havde sat sig ind i min ting på forhånd.
1
Da jeg havde betalt for min smukke nye taske, hvor den var sat 50% ned, så opdagede jeg yderligere, jeg kunne få trukket 20% mere fra, for jeg er medlem af Ældresagen. Straks skrev jeg til Octopus, og forklarede hvordan og hvorledes med mine 20%, jeg havde glemt.Steen og de andre gav mig en fantastisk behandling. Ja, jeg blev meget rørt, for han skrev, jeg ikke skulle være bekymret, for de troede på mig, og der ville blive trukket 100 kr. fra mit køb.Kan varmt anbefale Octopus.Alice L.
1
12-6-2020Guldbryllupsfrokost på ”Sagafjord”. Men sådan gik det ikke.D. 30. maj havde vi første samtale med ”Sagafjord”. Beskeden lød, at vi skulle afvente regeringens udspil, om man kunne samles mere end 10. Fint. Derefter fulgte flere samtaler og mails om arrangementet generelt. Alt forløb i en imødekommende atmosfære.Lørdag d. 6. var vi så ombord og blev vist rundt på det smukke skib . Vi fik forevist forskellige steder, hvor vores selskab på 11 kunne sidde, meget fint alt sammen. Vi talte også om menu og vinkort. Vi foreslog, at vi kunne bestille 5+6 pladser, men det var ikke nødvendigt. og nu var det kun at vente på Mette Frederiksens udspil. Det var heldigvis til vores fordel. Vi skulle tale endeligt sammen tirsdag.( Mandag har ”Sagafjord” lukket ).Glade var vi, og vi overvejede at bestille pladser på Dan Hostel til overnatning.Invitationen blev skrevet, men ikke sendt. Vi blev nødt til at vente til tirsdag.Det blev tirsdag d. 9-6, og beskeden lød : DER VAR IKKE PLADS . Vi blev fuldstændig overrumplet. Der må da være sket en fejl. Ingen har på noget tidspunkt nævnt, at der måske ikke var plads. Det er et guldbryllup, der skal fejres og det på dagen !Det kan ikke undre, at vi blev vrede og meget kede af det. Det havde været en god dag at mindes, når nu den store fest var aflyst pga Corona.Der blev foreslået, at vi kunne booke en anden dag... !Vi føler os i den grad snydt. Forløbet har været både uprofessionelt og inkompetent håndteret. Sammenfattende : På intet tidspunkt er det blevet tjekket, hvor mange der allerede havde bestilt pladser. Måske fik de et bedre tilbud om mandagen ?Et skuffet guldbrudepar.
0
Jeg skriver denne anmeldelse på baggrund af et behandlingsforløb som var under al kritik på Evidensia Vordingborg Dyrehospital (EVD), da jeg også vil give andre mulighed for, at få kendskab til bare nogle af de ting man kan opleve, når man har med Evidensia at gøre. På ivcevidensia.com kan man under etiske retningslinjer bl.a. læse følgende: ”Ensure that a thorough examination and diagnostic process are the basis for any plan, only beginning treatment, having obtained sufficient knowledge of an animal.”Det var netop den komplette mangel på udredning og diagnosticering af min hund, og de skiftende forklaringer, der til sidst endte med, at man på EVD helt fralagde sig ansvaret for den manglende diagnosticering, der fik mig til at mistænke, at man nok havde foretaget ændringer i journalen, for at dække over det mangelfulde forløb. Ingen kan benægte, at der er masser af dokumenterbare ”fejl” i min hunds journal. Man kan jo altid spørge sig selv om, hvordan der kan være så meget rod og så mange alvorlige fejl i en journal, hvis den er som den skal være og i orden (en journal kommer forhåbentlig ikke til at se sådan ud af sig selv, det er der simpelthen for mange uregelmæssigheder til) fra et dyrehospital tilhørende en kæde, som vil være de førende indenfor veterinærbehandling. Ud fra journalen kan jeg se, at min døde hund blevet ”ejerskiftet” til en anden kunde! Hvordan i alverden kan det gå til, da døde hunde jo ikke kan ejerskiftets hverken af mig eller andre, men på EVD kan alt åbenbart lade sig gøre. Den anden kundes personoplysninger (navn, tlf. nr. email, kontonr.) er desuden sat ind i min hunds journal i stedet for mine, ligesom journalnummeret heller ikke passer. Endelig står der, at journalen kommer fra et dyrehospital, hvor hverken jeg eller min hund nogensinde har været. Jeg har gentagne gange påpeget de mange problemer med journalen overfor EVD, men her fralægger man sig ethvert ansvar og mener, at jeg selv er ansvarlig for, at hunden er ejerskiftet. Nu har jeg ikke adgang til Evidensias journalsystem, ligesom det også vil fremgå af journalen, at hunden er død og jo derfor af indlysende grunde heller ikke kan få ny ejer. På aflivningskvitteringen og på den æske, hvor min hunds urne blev leveret står jeg som ejer, ligesom det også er mine personoplysninger, som står på disse. Hvordan kan man udvise så lidt ansvarlighed på EVD, når en kunde fortæller, at der er problemer af den slags med en af dyrehospitalets journaler? Den forventelige og ansvarlige reaktion på en sådan henvendelse burde da ellers være, straks at undersøge sagen og finde ud af hvad der er gået galt. Og om der er problemer med andre journaler, da Evidensia har ét fælles journalsystem. Men på EVD ved man jo udmærket godt, hvorfor journalen ser ud som den gør, ellers ville man forhåbentlig have reageret helt anderledes, langt mere ansvarligt og så hurtigt som muligt fået styr på sine ting og levet op til lovgivningen vedr. personoplysninger, men det kniber det tydeligvis også med på EVD. Det er i hvert fald ikke et udtryk for hverken tryghed, kvalitet eller høj faglighed, når dette får lov til at finde sted. Det må være fordi Evidensias syn på patienter såvel som kunder nok heller ikke tilnærmelsesvis kommer i nærheden af det man kan læse på kædens hjemmesider.Evidensia er åbenbart også et sted, hvor patienterne udelukkende diagnosticeres efter dyrlægens forgodtbefindende og baseret på antagelser i stedet for på fakta, hvilket heller ikke er i overensstemmelse med de før omtalte IVC retningslinjer. Denne fremgangsmåde øger også risikoen for alvorlig fejlmedicinering/fejlbehandling, når ikke en gang dyrlægen kan være sikker på, at den valgte medicin nu også er den rigtige. Hvordan ovenstående kan finde sted hos en dyrlægekæde, der vil være verdens bedste og den førende indenfor veterinærbehandling er svært at forstå, men det er måske endnu mere ubegribeligt, at ingen tager ansvar for det man laver.
0
jeg er igang med et skole projekt, det gider de tydeligvis ikke at hjælpe men de er kun interesseret i at sælge. Dårlig stil. :)
0
Dont just dont kører som svin uden at tage hensyn gv transport sikkert en Øst bil uden nogen evner bag et rat......minder om deres egne uduelige chaffører
0
Super service. Bestilte min vare mandag eftermiddag og kunne allerede hente den tirsdag.
1
Efter indgåelse af kontrakt, har vi kun oplevet frustration ved kommunikation med GermanSolar Danmark A/S og her til sidst, lagt flere end 5 beskeder til et callcenter, om det er muligt at blive kontaktet pr. tlf. da vi gerne vil have kontakt til en teknikker. Hvilke har resulteret i en mail!
0
Super god service online! Stor hjælpsomhed og fin opfølgning. Jeg vender tilbage! :-)
1
Dårligste restaurantoplevelse jeg længe har været ude for Dårlig service, dårlig mad og arrogant tjener. Tvivler iøvrigt på, at kokken nogensinde har været i indien og smagt rigtig indisk mad.Var inde og spise og jeg vil IKKE anbefale den til nogen. Deres butter chicken smagte af makrel i tomat og de andre retter var slet ikke god.
0
Simpelthen verdens DÅRLIGSTE oplevelse jeg havde ved JER igår! Jeg havde bestilt et tandtjek hos jer til 97kr, og det skal lige siges at jeg ikke har været til tandlægen siden folkeskolen hvilket i UDEMÆRKET var klar over! Så jeg vidste ikke hvordan sådan et tandtjek forgår. Da jeg kommer ud til receptionen og skal betale får jeg at vide jeg skal af med 527kr!!!!! Tandlægen har taget 2 røntgen billeder, og lavet en tandrensning UDEN AT INFORMERE MIG OM DET IKKE ER EN DEL AF TANDTJEKKET!!! Jeg er simpelthen SÅ rasende, og i kommer ALDRIG! Til at se mig der inde igen!
0
Super flotte læbebalsam, med flotte farver. Jeg har alle farver og jeg er vild med dem. Det eneste ændring, der kunne være fedt var mere produkt, da den hurtig bliver brugt op.
1
Dårlig service og kunde service jeg havde købt sofa, seng , spisebord, 6 stole og sofabord. Til 32000 kr de var dårlig kvalitet.. jeg vil aldrig anbefale 123lager salg 🖓🖓🖓🖓🖓👊👊👊
0
Hold jer langt væk fra denne online forhandler - magen til dårlig service og kundetække skal man lede længe efter. Fejlleverancer, lang responstid på mailen -som er det eneste mulige kontaktmiddel - og nu også store problemer med at få refunderet min penge, er nogle af de udfordringer, jeg fortsat kæmper med.
0
24. maj bestiller vi en vare hos ovennævnte firma. Der står på hjemmesiden at jeg kan forvente levering indenfor 1-3 dage. 26. maj sender jeg dem en lille venlig forespørgelse på, hvornår vi kan forvente levering, da vi håber at den når frem til pinsen.Samme aften får jeg besked på, at pakken er blevet væk fra deres lager. Altså - de "tror nok" at de sendt den - men de har ikke noget pakkenr. fra GLS, så de ved ikke helt hvad de skal gøre. De lover dog, at undersøge sagen dagen efter.Og ja, de overholder aftalen om at vende tilbage - desværre blot for at meddele at pakken ser ud til at være forsvundet fra deres lager - så jeg får det indtryk, at de ikke helt ved om de har sendt den eller ej for de har intet GLS pakkenr. på min pakke.Summa summarum - jeg annullerer handlen og bestiller varen andetsteds - og nej, jeg kan ikke anbefale folk at handle hos dette firma - som i min optik slet ikke har styr på deres lager - og tilmed virkede det som om, at det kun var fordi jeg kontaktede dem, at de fandt ud af, at der var et problem med min ordre.
0
Jeg har været hos dem i 4 måneder men i hver måned blev jeg nød til at få kontakt til dem om at få afsendt pakken. Eneste svar jeg for er "undskyld system fejl"
0
God kommunikation og meget fleksibel. Professionelt udført arbejde. Service på 3 højtvandslukkere samt reparation af den ene.
1
Jeg bestiller to varer d. 5. januar, der er oplyst, om at der er fire ugers ventetid. Det er fint, da det først skal bruges til en fødselsdagsgave d. 1 marts. D. 18 januar kommer der en opdatering på, at leveringstiden er længere end forventet. Her står der, at der arbejdes på højtryk på at få varerne hjem. Jeg forventer, at jeg snarest muligt at få en ny opdatering på varerne. Jeg vælger så d. 4. februar at kontakte Moodings, da jeg stadig ikke har hørt noget. Jeg får et hurtigt svar på, at de først har fået besked nu på, at varerne kan sendes til dem d. 23. april. Jeg synes, det er utrolig dårlig stil, at jeg ikke bliver kontaktet med denne oplysning. Jeg burde ikke selv række frem og finde ud af, at leveringstiden er blevet så meget forlænget. Det betyder, at leveringstiden på 4 uger er blevet sat op til 15 uger...
0
Tabte hår allerede efter 2 behandlinger - mange fortæller lignende historier - pas på - mega dårligt produkt
0
Dårlig kundeservice...!
0
En af de sødeste og bedste barber i KBHHar fået klippe mit skæg mange gang her og det bliver ALTID godt
1
D. 3/11-20205-stjerner efter at have talt med Omar fra IQOS, som var super venlig, dedikeret og informativ. Jeg er sikker på at jeg med hans gode råd, vil bliver rigtig glad for IQOS DUO 👌🏼D. 2/11-20203-stjerner:Køb af IQOS DUO. Jeg er overordnet set tilfreds med produktet (en genial idé), MEN een ting er jeg meget utilfreds med og det er den ekstreme korte rygetid. Det er stressende og ubehageligt at skulle nå at ryge så hurtigt. Man kan ikke sidde og nyde cigaretten eller for den sags skyld snakke med nogen, mens man ryger, da man så ikke når at ryge ret meget inden den slukker. Og det bliver hurtigt en dyr fornøjelse, hvis man skal tænde 2 cigaretter lige efter hinanden for at få noget ud af rygeoplevelsen. Som en anden skriver her på Trustpilot, så kommer man på ingen måde op på ca. 14 inhaleringer, som der blev reklameret med ved købet. IQOS virker på tid og ikke på inhaleringer, hvilket er en meget skuffende oplevelse at finde ud af efterfølgende. Er det muligt at forlænge rygetiden på den (rent fremtids-/udviklingsmæssigt)?
1
Sandheden om restaurant Ankara. Jeg har tidligere arbejdet som fuldtids tjener på restaurant Ankara i Krystalgade nr. 8-10 igennem næsten 2 år.I den forbindelse vil jeg gerne fortælle lidt om mine oplevelser derfra. Efter jeg opsagde min stilling som tjener, har min tidligere chef nægtet at udbetale mine velfortjente drikkepenge. Nu, næsten 6 måneder efter, afventer jeg stadig at modtage mine 715 kr. som jeg selv har tjent ved at yde en ekstra god service for mine gæster.Så i den forbindelse vil jeg gerne opfordre jer som kunder/(gæster), til at stoppe med at give drikkepenge hos netop denne restaurant, (da jeg desværre ikke er det eneste tilfælde, i hvortil han tilbageholder hårdt tjente drikkepenge, der selvfølgelig (normalt) aldrig ville have noget med selve restauranten at gøre.) Da disse drikkepenge kan gå udelukkende til chefen bag, og IKKE til den servicemindede tjenere der har ydet dig en fantastisk service den pågældende aften. Jeg har førhen arbejdet i fødevarestyrelsen, og igennem min skoletid på hotel- og restaurantskolen har jeg bestået et hygiejnekursus. Derfor vil jeg mene at jeg, udover almen viden, har en faglig baggrund for hvordan man skal håndtere hygiejnen i nærheden af netop fødevarer.Ejerne af Ankara ryger cigaretter inde i selve restauranten når der ikke er gæster tilstede. Nårrestauranten er fyldt, har medarbejderne mulighed for at ryge på bagtrappen, vel og mærke indenfor ved køkkenet. Kommer der ved et uheld snavs i drikkevarerne som fx støv, fluer, citronrester osv. har vi tjenere fået besked på at vi ikke må kassere det. I stedet skal vi bruge en ske eller fingerne til at fjerne det. Vandkanderne, som følger med til vinen, kommer ikke til opvask efter brug. De bliver bare tømt og hængt på plads igen. Dvs. fingerberøring fra tidligere gæster bliver aldrig fjernet. I løbet af min ansættelses periode hos restaurant Ankara oplevede jeg desværre ofte stor skuffelse i forbindelse med håndteringen af fødevarerne. De rådne grøntsager bliver nemlig ikke altid sorteret fra, og kan derfor ofte ligge blandt de friske. Dette kunne fx være i en kasse med citroner. Her ligger de rådne citroner så side om side med de friske citroner. Maden i buffeten bliver desværre heller ikke altid skiftet i tide og overholder derfor desværre ikke altid den tidsramme, som den skal. Dette er fra ejernes side argumenteret som værende for dyrt, og de går derfor (ifølge min personlige mening) mere op i kvantitet end kvalitet. Men bevares, til dessert kan du til gengæld købe et stykke to-tre uger gammelt Baklava, der konstant har været opbevaret ude ved stuetemperatur, kun lige overtrukket at et enkelt lag husholdningsfilm, chokoladekagen er også desværre bare købt hjem til fryseren og derefter optøet, men den smager jo også en del bedre af lige at komme en tur i mikrobølgeovnen, hvis den er blevet alt for tør fra køleskabet, men ellers tilbyder de også to optøet, men stadig halvfrosne købe-pandekager, men for din egen skyld, så hold dig væk fra alt der hedder fugt.Hvis vi som tjenere mener at engangskluden vi dagligt bruger til at tørre bordene af med, fra dagen før er for beskidt, og derfor vil kassere den, bliver vi hurtigt irettesat af cheferne. Da de mener at denne klud sagtens kan holde op til flere dage, selvom den allerede er blevet brugt i mange timer og har tørt meget snavs (og muligvis glasskår) op. Kluden skal derfor ligges ud i køkkenet, så den er klar til videre brug. Men det største problem og spørgsmål (for mig personligt) er så, at når der ligger 25 forskellige brugte klude, hvordan kan man så holde styr på alle de forskellige bakterierne som nu er i kluden fra tidligere brug? Svaret er, det kan man umuligt! Når der skal citronskiver i drikkevarerne, skæres citronerne mange timer i forvejen, og derefter får de lov til at ligge i en åben plastiskebeholder i flere timer, ofte helt til lukning, alt efter gæstantallet den pågældende dag. Når de indtørret citronskiver så skal bruges til servering i drikkevarerne, tages de direkte fra plastiskbeholderen med fingerne, og her kan den almene håndhygiejne også godt glippe.Det er desværre heller ikke altid, at chefer og ansatte bruger en is-ske til at tage isterninger med. I stedet benyttes fingrene igen, men de er ikke altid rene efter rådne grøntsager, cigaretter og beskidte karklude.Så, hvis du søger en spiseoplevelse på en restaurant, med ejerne/chefer der ikke tager sig den nødvendige tid, med hverken hygiejnen eller kvaliteten, men istedet laver overspringshandlinger, der resultere i beskidte og brugte vandkander, gammelt indtørret mad, og man skal selvfølgelig også være helt vild med optøet købe-desserter, (bevares de har da også dejlig kold filterkaffe til 20 kr, eller en lille kop tyrkisk te, der har trukket fra morgenstunden (det bliver jo selvfølgelig varmt igen med en lille sjat kogende vand)), men så skal man selvfølgelig samtidigt ikke have noget imod lugten af cigaretrøg indendørs. Men hvis du nu stadig syntes, at alt dette lyder professionelt, tolerant og tiltalende i dine ører, så er restaurant Ankara lige noget for dig! Men hvis du derimod, ligesom jeg, synes at det er dybt chokerende, uacceptabelt og meget forkert, så vær venligst med til at dele budskabet.For selvom jeg (har været og) er dybt pinlig og flov, over at ha været tvunget til at arbejde under sådanne uhørte og uhygiejniske forhold. Så synes jeg nu stadig, at det er min pligt som tidligere ansat, at viderebringe mine personlige erfaringer og oplevelser omkring Restaurant Ankara til offenligheden, og måske, så derved også forhåbenligt være med til at formindske risikoen for sygdom eller lign. et eventuelt restaurantbesøg på Restaurant Anakara, kunne ende med at resultere i.Venlige & Sandfærdige Hilsner- Jessica
0
Selve betjeningen og leveringen af eBookReader var ok. Men readeren (Onyx Boox Poke 2) syntes jeg ikke fortjener så fantastisk god annoncering. I forhold til en Kindle er den meget langsom i betjeningen, svær at navigere rundt på og flimrer mellem indstillingerne. Har en irriterende navigations-knap, der hele tiden er i vejen.
0
Brugervenlig platform, flotte designmuligheder og god support. Jeg er super glad for at bruge Bloggers Delight! :-)
1
Udført service på min BMW. God service med hurtig respons på lånebil og hurtig svar pr mail.
1
Dårlig butik der er ikke nogen der svarer på mail heller telefon nummer kan ikke anbefale dem og har lige købt to gx350 købt det i torsdags og har ikke fået noget fra dem
0
Hurtig levering. Rigtig vare.lav pris.
1
Det er de mest behagelige trænings bukser jeg nogensinde har ejet. Jeg fortryder helt at jeg ikke købte nogle flere forleden, men det er vel aldrig for sent 😉 super godt stræk i og de sidder til, samt ingen irriterende syninger. Kæmpe fan!!!! ❤️
1
Min pengene bliver ikke Retur.Og jeg har ringe til jer og skrevet til jer 2 dagen før som min bestilling skal aflys, Men I svarede ikke og præcis svar til min e-mail på denne dato som jeg skulle på besøge.
0
MEGA SKOD fordi I slet ikke løste mit problem
0
Er blevet bedt om at anmelde e-cigaret, spørgsmål - om jeg er tilfreds med min varer- har ikke modtaget varen, så det kan kun blive negativt.
0
Gammeldags kommunikation.Det er kun muligt at rette fejl oplysninger på fax. eller sende brev ind.Det siger alt om virksomheden!
0
Jeg bestilte på siden d 10/1 og har nu d 24/1 stadig ikke modtaget noget. Allerede tre dage efter min bestilling ringede jeg til kundeservice, da de lover levering på 2-3 dage. Jeg får af vide at ordren er afsendt fra dags dato, og at jeg har pakken senest to dage efter. Efterfølgende har jeg ringet mange gange, uden svar og ved nu ikke om jeg nogensinde modtager noget. Jeg kan på INGEN måde anbefale Macron, og jeg vil personligt aldrig handle der igen. Jeg gav dem egentlig et skud trods dårlige anmeldelser, som jeg fortryder nu - jeg har aldrig oplevet noget lignende.
0
Jeg synes det er så ringe en forsikring. De er MEGET forbeholdne med at ville give betaling til kiopraktik og osteopat + jeg har nu brugt flere uger for at fortælle dem, at jeg IKKE har adgang til en lægehenvisning til en ortopæd-kirurg. Det er lige som om, at deres svar er nogle virkelige endelige standardsvar. Jeg kunne lige så godt have brugt tiden på at kæmpe med det offentlige....Hvis ikke det var fordi min arbejdsplads har valgt DS som sundhedsforsikring, så ville jeg bestemt ikke bruge dem.
0
Bravo Computing er en virksomhed med nogle unge mennesker der går ind for god service, samtidig med at de laver et professionelt stykke arbejde, man kan trygt benytte sig af denne virksomhed.
1
Elendigt, pinligt, svindel!Har bestil en vare d. 29/11 og siden den dag, har der stået at ordren behandles. Har forsøgt at sende flere mails, som de ifølge deres hjemmeside, besvarer indenfor 24 timer. Har intet svar fået. Har ringet flere gange, indtil jeg til sidst fik fat på en mand, der intet kendte til firmaet. Svindel, lad være med at handle der. Spild af mine 600 kr!
0
Kan godt være man er skeptisk i starten, men det virker!
1
Boltelageret
1
Hurtig og effektiv
1
Virkelig fantastisk oplevelse! Bestilte søndag klokken 20.30. Dagen efter kokken 12.46 var pakken registeret hos PostNord og på vej. Virkelig hurtig levering og nem handel. Kan klart anbefales.
1
Jeg har nu i mange måneder betalt 89,00 kr Jeg ved ikke hvorfor Jeg vil gerne meldes ud nu med det samme
0
Kan desværre ikke ændre min første anmeldelse, har købt en i10 med serviceaftale som jeg fik at vide var landsdækkende, men nej det er den så ikke, har efterfølgende forsøgt at kontakte via mail. Stormgaard men uden respons, en anden forhandler af Hyundai har forsøgt at maile til Stormgaard, ligeledes uden respons, han også forsøgt via telefon men bliver bare sendt videre, er sidste gang jeg har købt noget hos Stormgaard!! Men da vi var ude at kigge på bil var servicen helt i top, men efter købet, ja der er servicen sgu noget pis.
0
Vi prøvede kassen i 2 uger. Vi udskiftede den ene ret til deres “opgradering” og vi noget udefinerbart elastisk moset masse som ikke lignede det lækre annonce foto. Retten skulle have været en lækker cremet svine-bacon gryde. Hvert stykke kød var små og meget mørke. Der var store flager af østershatte som var kogt til ukendelighed og som mere lignede skiver af kalvetunger. Saucens farve var orange og ikke lækker cremet flødefarvet som deres foto. Selvfølgelig forventes en afvigelse, denne ret var så uappetitlig at både voksne og børn ikke ønskede at spise den. Vi smed den ud. Jeg tog billeder og var i dialog med kokkenshverdagsmad. Deres svar var at det var kokkens opskrift 🙊 jamen så bruger vi en anden kok fremover.Så nul stjerner for ret og forståelse for at det kunden modtager ikke modsvarer det de havde annonceret.De andre retter vi modtog var fine, derfor kniber den sig op på to stjerner.
0
I første omgang havde min kæreste og jeg givet 5 stjerner til Nordic Vikings.Efter at de ikke har svaret os i nu 3 måneder, bliver vi nødt til at lave dette om til 1 stjerne.Da vi i første omgang fik vores plankebord hjem, var der ingen problemer - det var rigtig flot, og nemt at samle. Efter bordet havde stået i vores nye lejlighed i 2 uger, ubrugt, flækkede en af plankerne hele vejen igennem midten.Dette synes vi selvfølgelig ikke var acceptabelt, og da vi skrev til Nordic Vikings, var de enige, og sendte os med det samme en ny bordplade. Dette var vi meget glade for, både da det var hurtig og god service.Men da vi modtog bordet havde bordpladen taget skade under transporten, og havde mærker i overfladen. Jeg kontaktede igen Nordic Vikings... og siden da har de slet ikke svaret mig. Ikke ét ord. (Dette var i starten af februar, det er nu midt i april).Jeg har e-mailet dem flere gange, og skrevet på facebook, og de svarer ikke.Bordet er også blevet meget skævt, - jeg er med på at det er levende og kan flytte lidt på sig, - men den tilstand bordet befinder sig i nu, er slet, slet ikke acceptabelt til den pris, og den behandling vi har modtaget fra Nordic Vikings. Vi har desuden næsten ikke brugt bordet, og da bordpladen bukker opad, har det intet af gøre med slid/brug.Vi er meget, meget skuffede, føler os dårligt behandlede, og snydt. Jeg vil bare gerne have mine penge tilbage igen.Dårlig oplevelse. Anbefales bestemt ikke herfra.
0
Købte et epoxi bord for en tid siden, og trods den store afstand blev alt ordnet over tlf, alt forløb perfekt og jeg fik et rigtig flot bord og alle mine ønsker opfyldt, og jeg kan kun give mine varmeste anbefaling til det lille firma som tydeligvis sætter kundens ønsker i højsædet. Stig.
1
Super hurtig og god service👍 Samtidig til meget rimelig pris.
1
Jeg købte en dyr læderjakke hos dem og skrev flere dage før i 2-3 mails at jeg rigtig gerne vil have pakken blev pakket forsvarligt ind, jeg skrev med en andsat og har stadig mailen hvor han forsikrer mig de pakker den forsvarligt ind;den blev foldet sammen på en barnlig måde og smidt ned i en sort affaldspose... jeg handler aldrig mere hos jer! Hvordan kan i forsikre jeres kunder på denne måde og herefter være så uprofessionelle?Jakken er i fin stand men det ændrer ikke på faktummet at jeg blev lovet en forsvarlig indpakning.
0
Jeg har af en eller anden grund fået Newsbreak ind på min mobil. Der kommer notifikationer flere gange om dagen. Newsbreak er efter min mening den aller værste form for journalistik. jeg vil rigtig gerne af med disse notifikationer, men det er umuligt. Jeg bliver vækket om natten, og så vil nogle sige, så sluk for telefonen, men er af personlige grunde umuligt. Det må vel også være mit valg om jeg har telefonen tændt eller ej. Det skal i hvert fald ikke være Newsbreak der bestemmer det. Hvis nogen ved hvordan man kommer af med disse notifikationer vel jeg gerne have hjælp. Til sidst en lille opfordring til Newsbreak: Lav dog noget ordentlig journalistik, og lad være med at luske jer ind i folks pc'er og telefoner.
0
Super oplevelse af de to flyttemænd! Flinke, hårdtarbejdende og glade. Kan kun varmt anbefales plus en fornuftig pris! De skal helt sikkert kontaktes igen næste gang vi skal flytte! Mvh os fra Slagelse med den store grønne sofa
1
Jeg kontaktede dingæld.dk for snart 2,5 år siden, da jeg havde læst positive anmeldelser af dem her på trustpilot.dk.På daværende tidspunkt var jeg i behandling for et misbrug og kunne intet overskue, så der kunne din gæld hjælpe mig med at håndtere alle mine kreditorer, så jeg kunne koncentrere mig om at komme ud af mit misbrug.De har i den grad hjulpet med at spare mig for en masse renter og besparelser på slutgældenDe har været en kæmpe hjælp til at jeg snart kan se en ende på tingene og at jeg kan komme ud af RKIMvhThomas
1
Yderst smukke og charmerende smykker, der kan bruges til enhver lejlighed 😊 Er meget taknemmelig for mit armbånd og super tilfreds 😍👌
1
Jeg var nede hos denne forhandler og købe en WV Passat fra 2006. Da jeg kommer derhen bliver jeg budt velkommen af en flink smilende sælger. Efter at have prøvet bilen sætter vi os ind for at lave en handel, og under hele handelsforløbet var han hjælpsom og fortalte os vigtige informationer om bilen, og vi fik 3 måneders garanti på bilen. Jeg har snart haft den over et år, og der har aldrig været noget ved den. Dog havde jeg en lille smule problem med noget el-rude efter 4 mdr, som de var så søde at lave for mig. Kan helt klart anbefales, og du får en rigtig god service og oplevelse hos dem!
1
Rigtig rar og dygtig frisør - tager sig den tid det tager i behagelige rammer. Kan helt klar anbefales.
1
Har endnu ikke modtaget min ordre. Jeg afgav ordren for 2 uger siden. Har også forsøgt kontakt til jeres kundeservice på mail. Har aldrig modtaget svar.
0
27 pakker Berry Alloc leveret gratis lige til døren og til en OK pris.Køber gerne igen
1
Havde bestilt gaver til levering i sidste uge. De er ikke kommet endnu allesammen og ca. 1/3 af gaverne mangler. Det var så sidste gang vi handler med Mitgavevalg.dk
0
Var ude og snakke med Asgar, i Miljø Tæpper i Rødovre. Han var virkelig flink og virkelig sevicemindet vi kunne allerede for lagt tæppe i vores stue ugen efter. Idag har vi fået lagt vores tæppe og er så tilfreds. Så vi kan varmt anbefale Miljø Tæpper i Rødovre.
1
Hvis der kunne gives færre stjerner, så var det gjort.Upersonlig og uprofessionel bank. Dårlig rådgivning, langsommelig behandlingsprocess, forældede metoder og arbejdsgange.Er målløs over at en bank kan tillade sig at hæve renter, tage diverse gebyrer, uden så meget som kontakte kunden personligt. Kan aldrig anbefale Dronninglund Sparekasse.
0
Lykkebo har været gode til at formidle og rådgive i form af Tim, som udarbejdede vores tilbud og gav råd til behandling af vores gulv, og arbejdet, som blev udført af Martin, har været glimrende. Ved gennemgang fandt vi få skønhedsfejl (hvilket altid kan forventes) som blev rettet øjeblikkeligt, uden beregning og efterlod et fantastisk resultat. Prisen er højere end jeg har set andre steder reklamere med, men til gengæld har der ikke været svinger i valsen - kommunikationen har været helt i top og den færdige regning var endda lidt billigere end det første tilbud. Jeg vil helt sikkert anbefale Lykkebo i fremtiden.
1
Bestilte julegave til min søn d. 8-12-13 i dag har vi d. 13-2-14 og jeg har stadig ikke modtaget min vare. Pengene er forlængst trukket fra min konto. Er bare så skuffet handler aldrig hos Legetøjsgiganten igen.
0
Mit tidligere Webhotel var jeg meget tilfreds med, men prisen var begyndt at være alt for høj og service var ikke altid optimal. Så fandt jeg HostingDK og tog chancen og jeg kan kun sige service er helt i top og med en hurtig response. Prisen er også der hvor den skal være. Kan helt sikkert anbefale HostingDK for alle :-)
1
Vi fik et opkald i sidste uge om vi ville støtte en hjertestarter til en REMA 1000 butik og vi forklarede at vi ikke havde nogle penge i budgettet, men det kunne damen jeg snakkede med ikke forstå nu når det var så vigtigt at opsætte en hjertestarter der. Hun blev ved og ved selvom jeg flere gange måtte sige nej og til sidst blev jeg simpelthen nød til at smide røret på.Mvh Lone
0
Man bøder for deres manglende succes med inaktivitetsgebyrer også er der gebyrer på alt du kan forestille dig. Hold dig væk
0
Selve burgeren var ok, men kold og leveret efter meget lang ventetid og selv om vi havde bestilt menuer fik vi kun selve burgeren.
0
Okay børne solbriller til gode priser!!
1
Jeg lagde en ordre i går og modtog den allerede i eftermiddag. Super service og alt er som det skal være. :-)
1
Fik en ansigtsbehandling(resurgence) lørdag den 5/12-20. Egentlig en ok oplevelse - men dagen efter begyndte mit ansigt dog at blive rødt og små hæve ligesom min hud blev meget tør (lidt som hvis man har været for længe i solen uden solcreme). Det endte med, at jeg måtte omkring min praktiserende læge og have recept på 2 forskellige cremer til mit ansigt. I forbindelse med disse "bivirkninger" har jeg 2 gange ringet til CityFys og bedt om nærmere info om hvorvidt behandlingen har været foretaget korrekt samt hvilke produkter, der har været benyttet. Ved første henvendelse blev jeg lovet, at de ville vende tilbage. Da jeg intet hørte ringede jeg atter efter et par dage tilbage - her kunne man slet ikke se min første henvendelse. Men der blev nu lavet en note og man ville vende tilbage til mig - jeg venter fortsat......Har tidligere været hos CityFys og haft en god oplevelse - men synes det er under al kritik, at der ikke svares retur, når nu en kunde oplever voldsomt ubehag efter en behandling.
0
Bestilte en kaffemølle 1. juli. Først 3. juli modtager jeg en GLS pakkeneummer, her burde varen allerede have været leveret. Om fredagen d. 5 juli var der stadig ikke blevet afsent nogen, varen skulle være brugt til en fødselsdagsgave om lørdagen.Mandagd. 8 skriver jeg til kundeserive om hvor kaffemøllen bliver af, men har aldrig hørt noget fra dem. Kan se at varen er fjernet fra deres hjemmeside. Super dårlig service
0
Peter og jeg havde en fornuftig samtale, omkring en lidt speciel idé til en webshop. Vi er netop startet op og alt tyder på en rigtig god og fornuftig prissat løsning.
1
Var forbi kinesisk behandlingscenter i dag. Utrolig venlige mennesker og dejlige lokaler. I god beliggenhed lige ved søerne, fandt en P-plads lige foran. Her kommer jeg nok igen.
1
Dette er dog en ældre sag men synes nu stadig at autocentro Vordingborg fortjener den, efter den enooormt ringe service eller mangel på samme...Tilbage i august 2017 havde jeg min bil til service hos Kia Vordingborg, her gik det ret problemfrit og der var ingenting i vejen. Jeg bed dog mærke i at de nævnte for mig at de ikke ville smøre mine bremser da de så helt fine ud...I starten af september flytter jeg til Odense, hvor min så begynder og larme helt vildt når man bremser, jeg tænker jo straks at det er bremse klodserne den er gal med. Så jeg køre til en mekaniker i Odense og ber ham om at fikse problemet.Da jeg fortæller ham at den netop kommer fra service bliver han virkelig forarget over at Kia Vordingborg ikke har “opdaget” at jeg slet ikke har nogen bremseklodser tilbage på fordækene...Jeg bliver selvfølgelig vred da jeg også selv vil mene at det burde være opdaget og fortalt... så jeg ringer selvfølgelig til Kia Vordingborg og ber dem om at forklare. De er sådan set pisse ligeglade, da udgiften til nye bremser jo alligevel ville komme, om så det var dem der skiftede dem eller mekanikeren i Odense.Min mening i det her. Man er autoriseret Kia mekaniker, for at man kunne holde sig bare nogenlunde kvalitets ry, så burde man da have opdaget sådan noget.Nok om det, jeg blev super frustreret over at de var så ligeglade og at de i det mindste ikke engang kunne sige undskyld......Et år senere, august 2018, skal jeg så til service med min bil igen, denne gang hos Kia Odense. Da jeg dertil aflevere min service bog, kigger de i den og fortæller mig at Kia Vordingborg mangler og stemple den...Jeg ringer igen, igen til Kia Vordingborg og spørger hvorfor i al verden at den ikke er blevet stemplet. De vidste de egentlig ikke og de kunne ikke hjælpe mig for de havde smidt “2017 stemplet” ud...Det var tidspunktet hvor jeg absolut lige var ved at koge over.Jeg fortalte dem at det på ingen måde kan blive mit problem og de måtte fikse det. Jeg havde en længer diskussion over mail med dem, indtil de endelig indså den kæmpe brøler de havde lavet.Næste problem hvor manglen på service opstod endnu en gang: Naturligvis forventede jeg at de betalte min Porto så min service bog kom frem og tilbage til Odense. De ville de på ingen måde betale for, de var med på at betale den ene vej men jeg måtte selv betale de 54kr fra Odense til Vordingborg...Tilsidst truede jeg med at kontakte Kia Danmark for at høre hvad de mente om sagen, men pludselig så var alle knuder løst...De betalte min Porto, fik stemplet bogen og sendt bogen hvorefter jeg kunne få min bil til service i Odense.Jeg takker for den totalt dårlige og mega ringe service og jeres elendige kvalitet. Og en lektie i så kan lære, har i lavet en fejl, så indse den og ret på den hurtigst muligt! Kia Vordingborg
0
Jeg elsker disse Merino sokker om vinteren. Hurtig levering, top kvalivare!
1
Pænt og rent hotel, men kan ikke anbefale dette hotel i sommermånederne. Her er der ikke nattero pga udendørs musikarrangementer i århus. Vi fik først nattero kl. 02.20. hottellet kendte åbenbart godt til problemstiilingen men fortalte os ikke om det ved check-in.Morgenmadrestauranten er under totalt pres af mange gæster. Maden er fin, men man skal stå i kø op til tre forskellige steder. Det betød at vi kom til at spise hver for sig (den ene stod i kø til maden mens den anden sad ved bordet for at forhindre at personalet skulle rydde bordet til andre gæster som ventede).Pris 1500 kr for et dobbeltværelse + 150 kr for parkering - dyrt synes jeg når man ikke får sovet ej heller spist sammen.Hotellet siger at hvis vi kommer igen kan vi få et bedre værelse - vi kommer ikke igen.
0
Har op til jul bestilt et fotoalbum, som jeg også får og som er fint. Her en måned efter får jeg så en mail med et rykkergebyr på 109 kr. det er SÅ uprofessionelt at de ikke bruger de oplysninger som de har fået ved bestillingen. Handler der aldrig igen
0
Altid en fornøjelse :-)Friske råvarer og en kæmpe tallerkenfuld mad.Super god service og betjening
1
Super fantastisk flot arbejde lagt fliser i min baghave effektiv og præcision kort sagt knald dygtige
1
En stjerne er faktisk alt for meget, men den får chaufføren så. Jeg kommer aldrig til at købe et rejsekort, jeg nægter at lade mig tvinge. Giv os for pokker mobilklippekortet tilbage.Sms billet er fuldstændig håbløst, ja du kan nok godt komme den ene vej, men når du skal hjem kender appen hverken dato eller tid. Så må man ind i en taxa, der er jo ikke andre muligheder. Super nedtur til Lyngby.
0
Hurtig og nem service
1