text
stringlengths
11
9.97k
label
int64
0
1
Motorlampen på en vens Golf 5 var begyndt at lyse. Mobilscan kunne fortælle det var gløderne 3 der var afbrudt. Efter fejlen var rettet var det nemt at nulstille CPU'en. En ny scanning viste 0 fejl...super nemt.Super tilfredsstillende..
1
God service til en rimelig pris.
1
Det kan selvfølgelig skyldes sygdom at der faktisk kun var 2 servitricer på en travl torsdag aften i København?! Der var faktisk flere til betjeningen, men det var mænd - 3 stykker. Ikke noget ondt ord om mændene. Men når man har sat forventningerne op til stramme T-shirt og pans, bliver man skuffet når der drøner 3 fyre rundt, totalt forvirret. Hvis det skyldes sygdom på dagen, må der være en anden plan-B, eller holder konceptet ikke. Vi var der ikke for maden, men for konceptets skyld. De piger der var på arbejde virkede presset, hvilket jo er synd når der sidder mange mennesker der gerne vil bruge penge. God burger til prisen, derfor giver jeg den 2 stjerner.
0
Udover at DM er en politisk svag organisation, har de utroligt ringe service og dårlige ydelser generelt. Jeg vil kraftigt anbefale, at man melder sig ind i en anden relevant fagforening - der er dog hele 3 måneders udmeldelse, så de kan klemme citronen til det sidste.
0
Hurtig levering og pæne smykker. Det er som det skal være.
1
God og hurtig service, ikke sidste gang jeg handler der
1
Det er et virkelig rart sted at gå, der er skønt! Og alle er så imødekommende og smilende :-)
1
På trods af betaling for hjemmelevering blev varen sendt direkte til pakkeshop. Reaktionen var at så måtte jeg bare vente på at de fik varen tilbage inden den kunne sendes til mig. På mit ønske om stedet at få refunderet hjemmelevering gad de ikke engang at svare!
0
Super hurtig levering
1
Bestilte 14 dage før tid til til 30min. F1 til 3 mennesker på en søndag kl. 17:002 fra min familie kom helt fra Aalborg og havde glædet sig til gokart Da vi ankom var der FULD af mennesker. Det viste sig at der var le-man og da vi var ved skranten blev vi mødt af en sød pige som nævnte at der var noget forsinkelse, men en Marshall ville komme og udbyde, han kom op til skranten meget ligeglad og nævnte at de var forsinket og der var ikke noget at gøre, og gik kort igen over til hans ven og snakkede mens hende den søde pige stod tilbage med nogen meget utilfredse kunder. Der blev tilbudt at køre om 11/2 time, men vi kom ikke fra Aarhus og havde bestilt bord et sted senere på aftenen, så vi måtte aflyse det hele. Det er godt nok for ringe!!Ligeglad medarbejder(undtagen pigen)Dårlig håndtering af en situation hvor der kunne ringes ud. Og dårlig planlægning som racehall som ellers burde være professionel virksomhed.
0
Vi købte et Stigegolf i Bauhaus til 250kr. Og havde glædet os til at lege i haven, med børn og børnebørn🤗 Men allerede efter få timers spil, ja så gik det i stykker. Så ud og få pengene tilbage. Vi syntes at det var et sjovt spil, men ville gerne have noget i en god og bedre kvalitet. Så jeg søgte på nettet, og faldt flere gange over Raw Home hjemmeside. Jeg syntes det var mange penge, det var jo BARE et spil til haven. Men jeg gav mig og bestilte og betalte. Sikke en fantastisk service dette firma yder. Jeg valgte at hente selv, og de kom selv ned på gaden og afleverede det personligt. Da vi kom hjem og spillede på det, ja så var det heldigvis ALLE pengene værd😘 Kvalitet hænger som sagt sammen med pris. Og en fantastisk god kvalitet er det. Dagen efter valgte vi så at bestille et mere til vores børnebørn. Og glæden var bestemt også stor her. Kunne vi give 10 ⭐️ Så havde de fået det. Tak for en fantastisk service😘❤️😘
1
Stod og skulle bruge en dock til min telefon og da Apple på daværende tidspunkt ikke havde en dock til den pågældende model, fandt jeg en på motil.dk.Dejlig overskuelig side. Jeg foretog bestillingen direkte fra min telefon så nemt som ingenting. Man kan godt mærke at der er tænkt på brugervenlighed da de byggede siden.Hurtig levering. Kan anbefales!
1
Ringer med telemarketing, selvom man er reklamebeskyttet. Det er imod loven og ikke ok. Jeg har blokeret jer, men kan se hver gang i ringer, hvilket er sket flere gange.
0
Selvom det tog længere tid end forventet at få godkendt vores gaspejs, var det hele ventetiden værd. Lasse fik hurtigt revet vores gamle skorsten ned og sat den nye pejs op i en kasse i rummet, der ser rigtig flot ud - og så varmer pejsen oven i købet rummet op.Gennem hele processen var Lone god til at svare os hurtigt, når vi spurgte ind til forløbet med at få godkendelsen i hus.
1
Fik monteret ny varmepumpe i vores sommerhus og vi er yderst tilfreds med den service vi fik og alt spille Max.Stor ros til montører 👍🏻
1
Jeg har handlet derfra et par gange uden problemer, MEN det er dybt forkert og totalt grotesk, at når man afmelder Deres nyhedsbrev, så tilmelder De én igen!!! Jeg afmeldte i går og vågner op til en velkomstmail........Uacceptabelt. Ulovligt. De skal have tilladelse til at reklamere og den har De ikke!
0
Dårlig stil,... manglende og forkerte varer i ordre, lover at eftersende, det sker aldrig?! Samtidig med at jeg har sendt det forkerte retur. Og nu er butikken tilsyneladende lukket ned?!Skod butik.
0
God dialog, stolt håndværk og høj finish.
1
Hele processen har været super fin. Jonas kom forbi og gav et godt estimat på hvad en fast prisen ville blive.Da vi kom til selve dagen gik det på skinder og det endte med at vi gik under estimatet både tid og pladsmæssigt som resulterede i en langt lavere pris end forventet.Kan helt klart anbefales :)!
1
God og professionel service ved måltagning og bestilling. Kvaliteten over gik min forventnigner og jeg er rigtig glad for det jeg har fået lavet.
1
Skulle kæmpe for at få dækket noget som tydeligt stod omfattet i forsikringsvilkårene. Hvis jeg ikke selv havde arbejdet med forsikringer, havde det været en virkelig svær situation at stå i.
0
Var inde og afhente mit Omega ur d. 6/4/18 efter at butikken havde serviceret det. Til min store ærgrelse ser jeg, at uret i samme omgang er blevet poleret. Dette på trods af at jeg ved indlevering specifikt siger, at det IKKE skal poleres. Jeg var glad for urets skrammer/historie og bryder mig heller ikke om at der fjernes materiale fra uret ved polering, som gør skarpe kanter blødere og udvisker detaljer som tekst.Den kvindelige ekspedient samt Peter Halse kan så samstemmigt informere mig om at jeg lyver, fordi Claus, som modtog uret, ikke har skrevet det ned. Det er derfor umuligt at jeg har sagt det. Claus kan pr telefon også fortælle mig at jeg lyver, da han ALTID vil skrive sådan noget ned. Peter Halse får tilføjet at han selv måske godt kunne lave den fejl, men at det i hvert fald ikke ville kunne ske for Claus. Så åbenbart er denne slags fejl mulig i butikken, bare på ingen måde i dette tilfælde. Jeg siger at jeg egentlig ikke er interesseret i at betale for servicet, da de ikke har udført det job, som jeg har bedt om. Dette afviser de blankt, men den kvindelige ekspedient siger at hun da godt kan lave nogle nye ridser i uret, hvis det er.... Et sløjt forsøg på at være morsom, vil jeg tro. Jeg går fra butikken med en rigtig dårlig fornemmelse i maven og har betalt den fulde pris 3000 kr for servicet (samt uønsket polering).Handler naturligvis aldrig nogensinde i butikken igen og kan ikke anbefale nogen det. Personalet er voldsomt arrogante og har ingen fornemmelse for kundeservice.Bonusinfo: Da jeg indleverede uret fik jeg at vide der ville gå ca. 4 uger. Efter 5 uger ringer jeg selv for at høre status, og får at vide der nok går 1 uge mere. Efter 7 uger ringer jeg igen uden at have hørt noget, og får samme besked igen - der vil nok gå en uges tid… Efter 8 uger og et par dage ringer de og melder uret klar til afhentning. I min optik sejler alt hos Poul Halse og er min til dato absolut dårligste kundeoplevelse. 0 stjerner.
0
Fik en god service idag
1
Langsom levering og langsomt svar fra Kundeservice
0
God og hurtig handel
1
Virkelig lang leveringstid og elendig kundeservice. Nu har jeg ventet i 20 dage og skrevet flere gange til kundeservice. Men de er ligeglade og henviser bare til deres betingelser, som ingen læser. Et godt råd: læs betingelserne inden du bestiller. Jeg regner ikke med nogensinde at modtage noget fra dem, så nu begynder jeg kampen for at få mine penge tilbage. OPDATERING: da Aluo ikke kan lide dårlige anmeldelser og derfor har redigeret sit svar tre gange nu, synes jeg også lige jeg vil gøre det. Det er ikke fair at give PostNord skylden, da de slet ikke har fået pakken i deres besiddelse. Man kan som han skriver, vælge GLS men det koster dyrt. Han har dog trods alt efter jeg lagde pres på, indvilliget i at refundere beløbet. Så jeg har kun spildt en del tid og ærgrelser.
0
Har reddet mig her midt i f... Corona lockdown! Super meget at vælge imellem og god service.
1
Alt er fint :-)
1
For +15 år siden en god, kompetent og serviceminded fagforening og med relevante arrangementer over hele landet. Ikke de sidste +5 år og i dag skal min advokat forklare dem, hvordan de skal være min fagforening; administrativt og juridisk. Tung, langsommelig og fejlagtig kommunikation med økonomiske konskvenser for mig. Relevante arrangementer udenfor København en sjældenhed. Dårlig sammenhængskraft fra Finansforbundet til FTF-A (a-kasse); god den modsatte vej. Sikkert god til overenskomstforhandlinger; men derudover har Finansforbundet mere eller mindre udspillet sin egen rolle, og der er plads til - markante - forbedringer. Jeg ønsker ikke at være medlem af en af de billigste fagforeninger; jeg vil have en af de bedste.
0
Fik en uheldig skade der bl.a. betød nedsat mobilitet. Igennem hele forløbet var Falck meget forstående og nærmest hver eneste medarbejder fra lægen til alarmcentralen, sørgede for at jeg havde det jeg skulle bruge. Selv når der opstod mindre komplikationer blev det håndteret professionelt og der blev taget hensyn til min situation og kontekst. Tak til Corie og resten af temaet!
1
Sjovt med alle de engelske reviews på en Dansk side. Man skulle tro de var falske ;-)Skån jer selv og lad vær med at købe her fra. Varen kommer ALT for sent og endnu værre så bliver de ved med at trække fra jeres konto.
0
Bestille og modtog julemandskostyme dagen efter, og dragten levede fuldt ud op til forventningerne
1
Innovativ & Uovertruffen support Igen og igen vælger jeg Peytz til mine webprojekter Det er alle pengene værd.
1
Har lige modtaget følgende sms besked fra CircleK”Circle K Juleskrab er tilbage. Over 4.000 præmier hver dag. Spil med på: [link]Afmeld: Send CIRCLEK STOP til 1272.”Har aldrig spillet noget med CircleK eller givet tilladelse til at skrive til mig og er også noget bekymret over hvor i har mit nummer fra har handlet hos CircleK men aldrig haft en konto/medlemskab eller oplyst dette til CircleK. Gad vide hvordan dette forholder sig til GDPR.
0
Altid en god oplevelse at handle på Groce. Dk. .
1
Lægger en ordre d 18. august. Dagen efter er pengene trukket fra min konto.21 august sender jeg en mail og beder om tracking nummer, da min ordre jo må være undervejs siden de har taget penge fra min kontoD.d. 27. august har jeg stadig intet hørt fra firmaet
0
Ejeren beholdt simpelthen vores penge (ca 800 kr) uden at sende et billede. Vi snakkede med ham mange gange og han var vældig flink, men der skete aldrig andet end, at han brød alle løfter. Han leverede ikke den bestilte vare og returnerede heller ikke pengene, da ordren blev annulleret. Efter 8 måneders korrespondance har vi nu meldt ham til politiet. Hold jer fra butikken/siden - der er virkelig tale om en skrupelløs person.
0
Bestilte en kagemand som var over alt forventning, super service
1
Elsker alt den service man får, Helge er en super sød mand! Smykkedelene er så dejligt billige og ingen klager herfra
1
Brug aldrig dette site!!!!!De kan ikke levere og svarer ikke på mail telefon og mail.
0
Jeg har fået mad fra High Way 69 flere gange, og der har aldrig været noget at klage over.Det er sød og venlig betjening, god mad og så er prisen til at betale. :)Jeg vil anbefale stedet til andre. :)
1
Fantastisk bordplade og fantastisk service 😊 kan kun give mine varmeste anbefalinger.
1
Bestilte 46 ildfastesten til en udendørs pizzaovn. Da stenene kom kunne jeg konstatere der var revner/flænger i næsten halvdelen. Da jeg kontakter byghjemme, siger de at producenten siger det er som det skal være. ????For så at vide jeg kan levere stenene tilbage for egen regning???Rigtig træls håndtering af at de har sendt mig ødelagte sten!!
0
Den ene vare, jeg havde bestilt, viste sig at være udsolgt. Det var lidt ærgerligt, men det kan jo ske. Ellers lynhurtig besked fra firmaet og hurtig levering.
1
Har nu to gange i træk ikke mødt op den dag, hvor der var bestilt tid. Det er overhoved ikke okay.
0
DK’s bedste Dive shop!!! Servicen er seriøst i top her!
1
Ventede over 1 time på maden til trods for der ikke var ret mange på restauranten den aften og ellers rigelig med medarbejder. Halvvejs gennem bøffen bestilte vi ekstra kartofler, men efter at have ventet i 35min på dem valgte vi at spise det sidste af bøffen uden og komme ud i en fart. Alligevel ville de have betaling for de ekstra kartofler selv om vi aldrig havde fået dem.Det skal siges at maden smagte godt, men det blev desværre overskygget af den usædvanlige dårlige service. Og pris niveauet er ellers i den meget høje ende.
0
Efter lidt start problemer fungerede, fungerede fint og god service.
1
piskesmæld sag.. advokater arbejder i mod en... de virker som om de bliver betalt for at tabe deres sager... hold jer langt væk.
0
God service + hurtig levering = Living Nordic
1
Jeg finder en anden leverandør med lavere priser - sådan nogen propper skal ikke koste 50 kr
0
Gode tilbud hos Roomsa og varer der både lever op til beskrivelse og forventninger. Helt sikkert en god oplevelse på alle måder.
1
Hurtig ekspedition og godt udvalg af varer.
1
Sprarede en del kr. På at købe min stang her. Problemfri levering dagen efter. Tak for handlen.
1
Jeg er meget tilfreds med handlen. Der er mange spændende ting på hjemmesiden og vi fandt hurtigt det, vi skulle bruge til at lave bordkort til min datters konfirmation. Pakken blev leveret efter to dage. Tak for en god handel!
1
Jeg har købt en familiekalender, super flot kvalitet, virkelig gode billeder, det er ikke sidste gang jeg prøver jer.)
1
Hurtig levering. Lækker indpakning med det fineste kort til mig som kunde! Virkelig en hyggelig pakke at modtage. Jeg skal klart handle her igen. Mvh Pia
1
fik leverte uret 4 dag efter bestillingZanne
1
Vi benyttede Photostudiet til at tage billeder af vores søn og fik taget nogle rigtige gode billeder og service på et meget højt niveau til en meget rimelig pris. Vi kan varmt anbefale Photostudiet.
1
Hjemmeside løsningen er flot og moderne, enkel og nem at redigere og lægge nye oplysninger ind på. Man får altid en hurtig og super god behandling når man ringer til supporten.
1
Genbrug er fedt, også som netbutik. Men når en trøje, et par sko, et par bukser eller en taske, koster nær de 200 - så tager man hellere og går ned i genbrugsbutikken og giver 1/4 prisen. Alt for dyrt, alt alt for dyrt. Og der er ingen undermenuer når du skal kigge på varer, du SKAL gå igennem de 134 sider med alt hvad de har indenfor dame-området, der opgiver man. Det ville være fedt med undermenuer der inddelte bukser, bluser, sko, jakker, smykker, tasker, ect. Og da tingene er brugte ville det være en god ide at skrive standen på varen.
0
Vi har i september måned købt en startpakke hos hønsegården, som vi er fuldt tilfreds med! Da vi også oplevede at der ikke kom svar tilbage, kørte vi ud og besøgte Hønsegården. Her blev vi mødt af Rikke og Michael og det var køreturen værd. Vi fik en god snak, selvom der var en del andre end os den dag. Vi bestilte en startpakke og aftalte en dag hvor det passede godt for os. Michael kom og satte huset op og vi fik en snak imens og besvaret de spørgsmål vi havde.Efterfølgende dukkede der flere spørgsmål op, skrev en sms og fik svar med det samme - selv en sen fredag aften. Vi er meget tilfreds med vores lille hønsehold og har haft en rigtig god oplevelse.
1
Næsvis medarbejder da vi klagede over det gamle kød de havde proppet i burgeren. Dårlig service.
0
Hurtig levering og dejligt med en personlig hilsen i pakken. Vi købte Sishi Go Party. Mega sjovt og underholdende spil.
1
Betjeningen på Hereford i Århus er simpelthen ikke professionel nok. Vi var tre ude at spise og bad om at få to regninger. Det kunne godt lade sig gøre fik vi at vide men blev præsenteret for en enkelt regning. Da vi sagde, at vi havde bedt om to regninger fik vi at vide at det kunne ikke lade sig gøre! Da vi insisterede på at få to regninger, kunne det alligevel godt lade sig gøre men ikke uden sure miner og rullende øjne. På vej ud af restauranten kunne vi se at tjeneren var mere end utilfreds med det og gik hen til overtjeneren og beklagede sig. Mener aldrig at man skal lade sin frustration over kunder være så åbenlys og slet ikke når man blot beder om at få to regninger.
0
Et fantastisk sted at arbejde med billeder, god kvalitet og brugervenligt
1
Fra primo 2015 har firmaet taget mod bestilling, trukket betalingen, men ikke leveret. Ejerne kan ikke træffes hverken på mail eller telefonisk. Den gode nyhed er, at jeg fik leveret mine varer fra en tysk adresse nogen tid efter at jeg havde gjort indsigelse til banken for at få mine penge tilbage.
0
Fantastiske tilbud og rimelig pris på tanke .ikke sidste gang jeg handler hos jer.
1
Synes at det er nemt at bestille og deres systemer virker hurtig
1
Utrolig flinke indtil aftalen var indgået. Derefter var fleksibiliteten ovre. Vær forberedt på en ret afvisende kundeservice hvis du henvender dig efter garantiens udløb.
0
Har da aldrig været udsat for ringere service end hos den klovn ved Elite Plæneklipperservice i Åbyhøj... Han nægtede at sælge mig en prop til benzintanken på min fjernstyrrede bil, "Sådan en havde han da ikke" Ehh jo, du har, den sidder på samtlige af dine maskiner i butikken? "Øhh nej, og jeg vil ikke rode med den der" Du skal heller ikke rode, jeg skal bare købe proppen, og så monterer jeg den selv... "Nej sådan en har vi ikke" -.-
0
Dårlig oplevelse. Hyldet skadet under transport 2 steder. Bord 15 cm lang meget synlig revne. Manglende bejs og nu konstaret det ikke er vokset som bestilt. Der handler vi ikke igen.
0
Jesper Søkbæk - Digital marketing er en super seriøs og god leverandør af digital marketing.Min hjemmeside er opsat af Jesper og jeg er fuldt ud tilfreds både med servicen, men også alle aftaler blev overholdt og til aftalt tid!Kan klart anbefale Jesper! 😊
1
Absolut sidste gang jeg benytter mig af dem. Købte en vare hos Garnius og pengene blev trukket som de skulle. Anden gang jeg så købte hos Garnius, så røg der 100kr på i rykkergebyr.Fup firma af værste skuffe. Så pas på derude.
0
Gå ind på Mille og frede dk og her finder man en nem overskuelig hj side med gode tilbud og flotte nyheder til gode priser.
1
Rigtig god side med god og personlig betjening!
1
Mangler stadigvæk at få refunderet tilgodehavende for for lidt udbetalt for aflyst sprogrejse.Bliver, ved rykker, mødt med samme sang, øget administrativt pres.Men der var ikke administrativt pres da regnskabet skulle gøres op.Man var ikke langsom, da der skulle indbetales !Meget utroværdig organisation, og på ingen måde tillidsvækkende, kommer aldrig til at bruge eller anbefale EF.
0
Tak for hurtig udrykning og god service
1
Jeg sendte en mail til Byens Bilpleje i vinters. Jeg regnede med jeg havde kontaktet afdelingen liggende ved My Garage i Vejle, men så fik jeg svar fra 2 forskellige personer. Bl.a. en mail fra Kolding. Efter flere mails fik jeg dog fundet ud af at lave en aftale med afdelingen ved My Garage. Jeg mødte op som aftalt i dag kl. 11.30, men hvor var firmaet blevet af? Alt var lukket, skiltene var væk, så jeg sad der med håret i postkassen.Jeg spurgte så en på stedet om han vidste hvor firmaet var blevet af. Han mente at de var flyttet ud til transportcentret. Så jeg ringede dertil, for at spørge om det var dem jeg havde en aftale med. Det var det ikke, så vedkommende henviste til afdelingen på Bugattivej, som han godt kunne stille om til. Det virkede nu ikke. Et kvarters tid senere, fandt jeg nummeret til Bugattivej, her var der telefonsvarer på.Få minutter senere blev jeg ringe op af Byens Bilpleje på Bugattivej, som sagde at jeg kunne komme derop. Jeg bor 1,6 km fra My Garage, hvilket var årsag til jeg bestilte en tid her. Så kunne jeg nemlig gå hjem og derop igen når jeg skulle hente bilen. Pludselig at skulle til Bugattivej kunne jeg ikke drømme om, det tager jo en evighed med bussen.En helt anden sag er, at jeg aldrig kunne drømme om at støtte en forretning der er så lidt servicemindet, at de ikke engang kan finde ud af at meddele kunderne at forretningen hvor man har bestilt tid er nedlagt. Nej, Byens Bilpleje vil fremover kun få dårlig omtale fra min side.
0
Nemt at handle hos firmaet, manglede dog mulighed for at få en leveringsdato, rart med muligheden for at kunne kører sin investering indenfor så den ikke står ved vejkanten og skrige kom og tag mig. Ellers en positiv oplevelse.
1
Fine blomster og hurtig levering. Jeg synes dog ikke blomsterne dufter, som beskrevet, men ellers er alt som lovet.Jeg er vildt med konceptet, så jeg kommer nok tilbage :-)
1
Jeg bestilte pakken til levering på adressen, men den er endt på et posthus der ligger så langt væk, så jeg endnu ikke har fundet ud af, hvordan jeg får den hentet. Pakken bliver sendt retur om en uge. Den har aldrig været i nærheden af min adresse, for der har hele tiden været nogen hjemme :-(
0
Jeg har siden December haft et gavekort til et sushi-kursus hos Soya 2. Stedet er på ingen måde til at samarbejde med. Flere gange har jeg ringet, og skrevet og prøvet at forklare, at min veninde og jeg har brug for at blive meldt på et hold i god tid. Vi ønskede ganske enkelt bare at kende datoen i et par uger, så vi begge kunne få fri. Hver eneste gang fik jeg svaret at der var et hold "nu på onsdag" (dvs 2 dages varsel) hvis dette kunne have interesse ... Begræbet "god tid" er åbenbart uhørt hos Soya 2. Så er du vild med dårlig service, så er Soya 2 helt sikkert stedet for dig.
0
Godt nok et useriøst firma,har prøvet at maile flere gange men ingen svar og tlf eksistere IK mere. I skriver min vare er sendt ordrenr WFMUYYAKS men var inde på gsl trak and trace men ingen vare???? I er jo hurtige nok til at trække penge,havde jeg bare læst Trustpilot havde jeg IK bestilt,og sker aldrig igen....
0
efter at have rykket efter ordren, hvor pengene var hævet på konto, fik jeg en tilbud på rabat næste gang jeg bestiller inden august, men hvorfor kunne der ikke gives rabat på levering, som jeg modtog ca 14 dage for sent
0
Bestilte et par ski på nettet mellem jul og nytår. Havde ikke regnet med at høre noget før efter nytår, men der gik kun 1 dag, så fik jeg en sms med spørgsmål omkring ski-støvle størrelse. Jeg svarede tilbage, men det viste sig at være det forkerte tal, hvilket Snow4you lynhurtigt regnede ud. Det er virkelig god service og det sparede os begge for problemer eftersom den binding der er monteret ikke kan justeres. Jeg fik skiene tilsendt og de passer! Virkelig god service - kan varmt anbefalde dem!
1
Min forlovede havde en tid til opmåling ved Nordicsuit, hvilket vi glædede os til, da det virker som en fedt koncept. De aflyste så desværre ugen op til og sagde at de nok skulle finde en ny tid og beklagede mange gange. Undskyldningen var at de alligevel ikke havde en medarbejder i KBH den dag... Tre uger senere har vi stadig ikke fået en ny tid og de svarer hverken på emails eller telefonopringninger... Det er super dårlig stil og efterlader os en smule irriterede og frustrerede, da suited var til vores bryllup midt februar... Øv!
0
meget tilfreds, fik en god og omsorgsfuld behandling. Kan varmt anbefale ham.
1
Ingen postevand - kun vand på flaske ! 😡249kr for en total utilsvarende buffet - og det kun fordi de nu har lagt deres is buffet oveni - vores familie har sommerhus i området så vi har været der de første 10-15 gange, men det var absolut sidste gang ! ! !
0
Fantastisk!!At kunne slippe tøjlerne og bare slappe af velvidende at der er styr på alt omkring rejsen
1
Sindssygt fedt og lærerigt forløb hos Christian! Det var en fornøjelse at stå op om morgenen med tanken om en god træning og lækker mad i løbet af dagen. Og så var han god til at tilgodese ens behov og guide én på vej. Kan kun anbefales 👍🏼
1
Rigtig hutig levering og super flotte kuverter
1
Ej men det er for sygt jeg har nu i 6 måneder fået et forkert beløb på mit girokort jeg har ringet til dem hver måned og fra første gang jeg ringede ind fik jeg at vide at det ikke ville ske igen, har takt med nogen fra økonomi afdelingen og har fået at vide flere gange at det ville blive sendt videre til hans chef og her vi så 6 måneder senere med den samme problematik og frustration jeg kan på ingen måde anbefale resurs bank de har ikke styr på tingende
0
Det er da lidt mærkeligt at varen “pludselig” ikke er på lager 🤨😒 De skrev at mine jeans som jeg havde bestil “pludselig” ikke var på lager. Jeg har ik modtaget andet end en ordre bekræftelse og den mail?
0
Jeg har bestilt adskillige folie streamers, og alle af samme høje kvalitet, lige så høje som det budskab "hold til højre" nu éngang er. Hurtig levering, samt sikker databehandling.- Vi er mange som støtter budskabet, og det er klart vi må være flere, før der bliver taget politisk hensyn/aktion.Stor støtte herfra.By Buch.
1
Kan kun give Aarhusmæglerne vores aller varmeste anbefalinger! Jeg vil til en hver tid bruge dem frem for de andre mæglere i Århus. De solgte vores lejlighed efter 3 af de store kæder ikke kunne klare opgaven, lejligheden havde været til salg i 1,5 år og Aarhusmæglerne klarede opgaven på kun 4 mdr. Både Henrik og Jonas knoklede for at løse opgaven og gav en både varm og top professionel service. Hos dem føler man sig ikke bare som et nummer i rækken, de er knald dygtige og arbejdede meget seriøst, samt er de rigtig gode til at følge op.De giver ikke op efter 3 mdr. som vi følte alle de andre gjorde og deres passion for faget og de mennesker de møder, er tydelig i den måde de arbejder på. Et kæmpe stort tak til Henrik og Jonas for at være med til at virkeliggøre vores drøm. I er efter min mening Århus dygtigste mæglere.
1
Jeg bestilte nogle varer, men da jeg skulle betale gik browseren i coma og jeg lukkede den efter flere minutter.Jeg gentog bestillingen som gik glat igennem.Kort tid efter modtog jeg en mail om at jeg havde bestilt de samme varer to gange og om det var meningen.Jeg svarede med en forklaring og 5 minutter efter var pengene for den ene ordre tilbageført.Hvis varerne er lige så gode som forretningsmoralen er de super gode.Jeg glæder mig allerede til næste uges vinterferienattekørsel.
1
Bestilte en rom og nogle glas. Afsendelse en dag senere end forventet, men alt var godt indpakket og muligheden for at følge sin ordre samt trække faktura ned via deres website fungerede fint, derfor ingen minus stjerne for den lidt senere levering. Min ordre var også fint indpakket. Kan anbefales!
1
hurtig betjening, en gode kommunikation pr. e-mails, varerne svarer til hvad man ser på billeder. Tusind tak.
1
Ringe batterier og serviceHar købt 2 x 11.1v batterier på 7000mah sammen med en Infraction. Begge batterier var pakket i Arrmas original kasse til bilen, uden emballage eller lign (ingen mulighed for at vide om de er nye)Begge Lipo batterier er fra modtagelse ude af balance med op til 0.5 mellem cellerne! Med 2 forskellige balancechargers og flere storagecharge cycles har batterierne ikke været mulige at balance og har begge fortsat hver en celle, som varierer med op til 0.5 ifht. de andre.Rc kongen stoppede med at kommunikere efter 1. Mail, som forøvrigt tog en uge at få.Har nu 2 batterier til 1000kr, som ikke kan Bruges
0