text
stringlengths
11
9.97k
label
int64
0
1
Aldrig har jeg haft en så dårlig bank . Lige med et . Begynder banken at tage gebyr på min konto. 1500 kr om året . De kalder det udling gebyr 😈😈. Ringer til dem og får at vide . Hvis jeg ikke køber andel hos dem . Koster det 😈😈. Ellers kan jeg jo bare finde en anden bank . Tak for 15 år. REND JER . Når man så skifter bank . Så snupper de lige gebyr igen 😈😈. Samt spærre mit kort . Men sætter ikke penge ind på min nye bank 😈😈. Forstår godt folk skifter bank .
0
Jeg bestilte prøvepakken for 29 kr, og da jeg stod op, havde DAO lagt den ved min dør - lige til morgenmaden!Kapslerne er af god kvalitet:- De danner IKKE prop- De har et meget bedre gennemløb af vand end mange af dem, man kan købe i supermarkederne (det går superhurtigt i forhold til f.eks. Lavazzo or L'or)Kaffen har også en lækker og afrundet smag. Mange andre smager af kaffegrums, men det gør de her virkelig ikke.
1
Fair pris og levering 2 dage efter bestilling. Super oplevelse. :-)
1
Har nu købt bil for anden gang hos Don og oplever kun meget højt serviceniveau og professionel kundebehandling, tak for det Don og fortsæt endelig, så ses vi ved næste bilhandling.
1
Har haft en fantastisk oplevelse med JKS Bordplade. Til vores nye køkken fik vi lave en L formet stålbordplade i massiv stål. Kontakt, opfølgning, opmåling levering og montering er foregået fuldstændig gnidningsfrit. Konkurrencedygtige på pris samlignet med andre tilbud vi fik. Pladerne blev svejset på stedet og poleret op uden at nogle samlinger var det mindste synlige. Der blev ryddet pænt op og vejledt i pleje inden de dygtige montører smuttede igen. En kæmpe anbeafling herfra
1
Advarsel!!!!Brug aldrig dette firma. De tager betaling for uforpligtende tilbud og de holder ikke hvad de lover. Oplevede endda en råbende og truende medarbejder. Hold Jer væk og brug en anden elektriker!Sikke en forfærdelig oplevelse.
0
Min svigerinde har netop fået brev i sin e-boks, til trods for at hun aldrig har været kunde. Skod firma !
0
Cph cars og Oscar biludlejning i Kastrup har stjålet alle vores materialer og et komplet golfsæt i en bil som vi har lejet i Kristinehøj i Kastrup. Glen ejer har derudover trukket et kæmpe beløb på et kredit kort som han havde i hans system uden vores godkendelse og samtykke - det er groft bedrageri og dette er netop anmeldt til Politiet sammen med tyveriet af alle vores materialer i den lejede bil. Jeg har forsøgt at få vores penge tilbage - men han forsøger at bortforklare hans handlinger - jeg vil på det kraftigste anbefale at man ikke oplyser sit kreditkort ved udlejning igennem Oscars bil udlejning og cph cars i Kastrup
0
Det er et dejlig sted, tæt på Limfjorden. Det er en campingplads hvor der bliver gjort alt for at man føle sig tilpas. Der bliver arrangeret aktiviteter og samvær i ferierne. Bliver man sulten, laver de gerne noget lækkert til os.
1
Falske profiler der ikke svare på Facebook. Uforstående og generelt ligeglad kundeservice, der afviser alt kritik og fastslår, at de har alt på det rene, selv når når 1/3 af deres samlede anmeldelser, er med 1 stjerne (og det er nok fordi folk ikke kan give 0).
0
Kære Forex jag vidste i ville henvise til "At det skal i gøre" i følge loven om hvidvasking, men folks penge er folks penge, og går i mod vores bevisthed når banker lige har hvidvasket for milliarder.Og alt det fis med at bruge terror finesering som belæg på at krænket folk, jeg mener 1 ud af 500000 transaktioner, er måske til en eller anden lyssky gruppe. den 0.01% promillie skal ikke gå ud over resten.i fatter ikke vores hård tjente penge, skal der ikke stilles spørgsmål ved. i bryder ind i folks privat liv, men bare vent i får hård konkurrence frem over, som det er nu beskytter i staten, ikke jeres kunder.Som selskab må i sætte en rimlige minimum grænsen for ID. Respekt hvis i lagde sag an imod Staten, fordi i har kunder at tænke på og kan godt forstå hvis de følger sig krænketHvor langt kommer man for 500 kr? 2000? wow Det er diktatoriske kontrol, når det er værst.Jeg er ikke dum , jeg ved godt hvordan i tænker, hvis personen går og veksler 5000 der og 5000 der så har personen på en dag veksle mere ind vores grænsen på lad os sige 8000! før ID er aktuelt.I Burde give kunder der har forsøgt at veksle under 2000kr en undskyldning. Og så tage slagsmålet med staten
0
Jeg har for 3 uger siden bestilt en lader til min iphone, fik en ordrebekræftelse på mail, ja det var så det, jeg har ikke hørt noget siden, har prøvet at kontakte dem på mail flere gange, uden held. Det er nok det mest useriøse firma jeg har oplevet.
0
Fik 2 forsendelse, hvor der i hver af dem var defekte varer
0
En god hobby forretning med god service og hurtig levering. Kan varmt anbefale denne hobbybutik.
1
Vi fik hos Viika A/S hjælp fra Archa Advokater til at stifte ejendomsselskab samt køb af erhvervsdomicil. Det var en meget behagelig oplevelse, hvor jeg hele tiden følte mig tryg og havde overblikket. De er uden tvivl meget dygtige til deres områder, og samtidig er de meget behagelige at samarbejde med – jeg kan kun give dem de varmeste anbefalinger herfra.
1
Altid en fornøjelse at handle hos Ginbutikken.dk
1
Top service :-)
1
Det var en fornøjelse at der er ansatte der ikke taler ned til os der ringer .Tak for det og GODT NYTÅR.MVH OB.
1
Utroligt nemt at tilmelde sig og fantastiske øvelser
1
Fuldt ud professionelt! Der blev vist stor passion, vision og entusiasme. Tydeligt at se det er mere end bare arbejde for pengene. Jeg kunne ikke være mere tilfreds!
1
Maden kom aldrig. Og de svarer ikke på telefon. Mega dårlig service.
0
Som så mange andre skriver - Fuskere der aldrig betaler og aldrig vender tilbage.Jeg udarbejdede noget arbejde for dem i 2017, og har ikke set en krone, Do Cao Thang kan ikke træffes på nogen måder.Hold jer langt væk!
0
Købte en badekåbe som gik i stykker efter et par dage. Skrev til dem at jeg syntes det var dårligt men de skrev aldrig tilbage.
0
Første køb af bitcoins, gjorde jeg hos dem. Fik hjælp af support, da jeg havde nogle spørgsmål omkring hvilken Wallet jeg skulle bruge. Top service!
1
Jeg bliver sku gal når man modtager en rykker for både min og min kærestes bil, før vi overhovedet har modtaget en regning. Når man så ringer ind til jer får jeg af vide den er sendt på mail, og det må være vores mail system den er gal med. (Men rykkeren kom da så fint frem i systemet) Så vi dobbelt tjekker og kan se ingen af os har modtaget noget, men påstålige er hun og nægter det er jeres system der kan have lavet en fejl.. Men det er da i øjenfaldende ingen af os har modtaget en regning på 2 forskellige mail. Normalt gider jeg ikke bruge tid på sådan noget her, men det bliver en princip sag for mig når jeg får sådan en opførelse når jeg kontakter jer. Derfor får i kun 1 stjerne herfra.
0
Ville ønske jeres kundeservice faktisk kunne hjælpe eller besvare spørgsmål og ikke blot tage telefonen. Har bestilt to varer onsdag aften og ringer for at høre om den bliver afsendt i dag torsdag, da det haster og skal bruges i weekenden. Desværre kan medarbejderen ikke svare, da hun endnu ikke kan se et pakkelabelnummer i systemet. Så får absolut intet svar. Jeg spørger om jeg kan hente den et fysisk sted, på et lager el.l. Svaret er nej. Heller intet tilbud om at tjekke op på status på ordren og vende tilbage, og slet intet om at de selvfølgelig sørger for at den bliver sendt, hvis overhovedet muligt. Tror desværre jeg dropper mit medlemskab og handler et mindre sted næste gang, hvor man går den ekstra mil for at sikre sig glade og tilfredse kunder. Trods alt to stjerner fordi I tog telefonen, selvom det ikke hjalp.
0
Innovato har været fantastiskeInnovato har stået for at bygge størrestedelen af min hjemmeside og været utrolig nemme at komme i kontakt med. Marco og Andrei er fantastiske til det de laver. Fortsæt det gode arbejde! Kan klart anbefales.Mvh. Robin - Indehaver hos Makana.dk
1
2 gode folk der udførte et godt stykke arbejde til en god pris.
1
Jeg kan ikke få mine penge for udlejning i 3 perioder. Kontakten med Airbnb virker ikke. De reagerer ikke. De lover at kontakte mig telefonisk, men intet sker. De mener at de ikke kender min konto til indbetaling, men de kender fint min konto til udbetaling. Hver gang jeg vil kontakte hjælpeservice skal jeg have nyt login, som så omgående udløber.
0
hverken billigere eller bedre end andre steder, kan ikke anbefales som et sted at handle bil
0
Fik noget tøj der var flere numre for småt. Nordicsuit frakendt sig alt ansvar. Mangel på viden og service. Fik noget tøj der var 2 numre for småt og kunne ikke bruges.
0
Sengene på BB i Herning er forfærdelige! Alt for bløde, lagenet kan ikke nå og bliver til en krøllet klump, og man ligger i en trækasse med ubehageligt høje kanter, som er svær at komme ud af, og som man slår sig på. Det var en prøvelse og en meget lang nat. Og så nytter det ikke, at værelset var stort. En overnatning handler trods alt om at kunne sove godt.
0
Bestilte noget garn d. 18. November. Har endnu ikke modtaget en besked om at det overhovedet er blevet afsendt, og de svarer ikke på mails. Den ene gang det er lykkedes mig at få fat i dem på telefon lovede de at de ville kigge på min mail med det samme, og få fikset min ordre. Det er et par dage siden nu, og der er endnu ikke kommet er svar på nogen af de mails jeg har sendt dem..
0
Snyd og humbug, tager penge fra kunden selvom de ved at varen ikke er på lager og klar til levering!Disse folk bør ikke styre en forretning for de har tydeligvis ikke styr på det..Kan se at eftersom 1/4 af anmeldelser viser, jeg ikke er alene om at blive skidt på som kunde!
0
Puttede hvad der minder om sekundlim i ruden og var væk i løbet af 5 min. Det faldt ud af ruden ved første vask ! Spild af penge
0
Løgnagtigt foretagende ... som småkunde bør du holde dig langt væk!Vi har haft en kedelig oplevelse med afdelingen i Hillerød!Vi bestiller en lift for 3 dage - og får ved bestilling at vide, at vi ikke behøver at gøre yderligere vedr. afmelding, da vi jo allerede har meldt klart ud, hvornår den kan afhentes.Til vores overraskelse bliver den ikke hentet. Det rykker vi for efter nogle dage.Chokket kommer så, da vi modtager regningen, som lyder på leje også for de dage, hvor vi ikke har benyttet den!Vi gør naturligvis indsigelse med det samme - men for at gøre en lang historie kort, påstår de, at vi lyver - og er på ingen imødekommende. Med den grove tone den beslutningstagende lagde for dagen, ville vores eneste udvej være en advokat.Det orker vi ikke - men vil da skynde os at give en STOR ADVARSEL videre.Mage til elendige og løgnagtige forretningspolitik er jeg aldrig stødt på i de mange år, jeg har drevet firma.SMÅKUNDE ... HOLD DIG LANGT VÆK!
0
Jeg har modtaget, som jeg har bestilt, uden problemer.
1
Virkelig en skuffende oplevelse. Vi havde fået kæden anbefalet af en der havde oplevet den for år tilbage. Vi bliver som familie plantet nede i kælderen og får at vide at mad og drikke skal vi selv hente på øverste etage. Fint nok, det gør vi. Vi havde på præsentationen fra hjemmesiden forventet en form for underholdning, der var intet ud over at personalet var klædt ud og de hentede de tallerkener som vi havde efterladt på bordet. Maden virkede som noget der var varmet op fra køleskab eller frys, det eneste vi syntes om os voksne var risottoen og pigerne var ikke imponeret. Alt i alt en skuffende oplevelse. Men vi blev da mætte. Billeder fra menuen svare heller ikke overens med virkeligheden. Vi var på Axeltorv.
0
Fedt mærke.Intet mindre!
1
Fejlfri betjening - dog først modtaget efter 10 dage pga postvæsen
1
Altid god service og hurtig levering.
1
Efter et år som kastebold mellem indlæggelser forskellige steder, henvisning til kræftpakke regionalt, mm., uden at nogen lægefaglige kunne finde årsagen til, at jeg var enormt syg, blev jeg anbefalet Aleris-Hamlet i håbet om, at de kunne hjælpe mig. Receptionspersonalet behandlede mig godt og seriøst, og jeg var håbefuld, da jeg kom til min dobbeltkonsultation d. 17. november 2020. Jeg havde aftenen forinden brugt et par timer på at udfylde det korte spørgeskema, jeg var blevet tilsendt, men med en sjælden genetisk bindevævssygdom mm., har jeg på trods af, at jeg kun er 29, haft nær 100 indlæggelser i løbet af mit liv, så jeg kom med en stor stak papirer til lægen den næste morgen. Personligt ville jeg gå ud fra, at lægerne skal kigge på spørgeskemaer og anden relevant dokumentation på forhånd, når de beder om det, eller måske bare snakke med den gode sygeplejerske, jeg bookede konsultationen hos dagen inden, og som jeg havde sat ind i min komplekse helbredshistorik; men det var ikke tilfældet. Jeg kom ind til en læge, der gav mig intet mindre end et møgfald. Han havde ikke læst noget på forhånd, og han kendte ikke min bindevævssygdom – så jeg sad i kørestol i hans lokale til konsultationen, mens jeg i den tid blev anklaget for at udnytte min familie, der finansierede mit besøg dér, hvorved han med det samme annoncerede, at det var etisk ukorrekt for ham at beholde det som dobbeltkonsultation, og ordet ”hypokonder” blev ikke brugt (også medicinsk outdated terminologi), var det dét, jeg skulle forstå: jeg var hypokonder. Oven på mit livs værste år, var den morgen helt sikkert i toppen af de værste stunder for mig. Det har siden hen vist sig, at jeg i månedsvis havde fået en meget sjælden bivirkning på et alment vitamintilskud, som til sidst ville have endt med at have lukket mine organer ned. Gudskelov blev det opdaget i tide, men det var ikke med Hamlets hjælp. Tværtimod var den oplevelse så voldsom for mig, at jeg måtte tage noget tid, før jeg overhovedet kunne tage fat i lægefaglige igen. Jeg er helt enig: det var spild af min families velmenende hjælp, men det kostede ikke kun på pengepungen, men også både mit og mine næres mulighed for at bearbejde mine helbredsproblemer. Det var intet mindre end traumatiserende.
0
Jeg har desværre et nylavet Københavnerbadeværelse fra Badmodul. Fra start har gulvvarmen ikke virket, Badmodul er blevet kontaktet utallige gange uden at vende tilbage. Til sidst vender de tilbage og får lavet gulvvarmen. I den forbindelse overholdes aftaler ifm. tid, oprydning og rengøring ikke. Det er min klare opfattelse, at de ikke prioriterer små sager som dette.Ifm. udbedring af gulvvarmen er gulvets fald blevet meget stejlere, så det nu er ubehageligt og svært at stå på. Før udbedringen af gulvvarmen var der også et lille fald, som man sagtens kunne stå på. Faldet er nu 2 cm på en 65 cm bredde, faldet er ikke jævnt og er allerstejlest der, hvor man normalt vil stå ved hhv. vask og bad. Mine gæster er ved at vælte på badeværelset og selv jeg som kender gulvet kan ikke stå på det i flere minutter, så nu skal man børste tænder i køkkenet og kan kun bade siddende på wc'et. Bad-Modul forklarer den nye hældning ved, at de har lagt en ny gulvvarmemåtte ovenpå den første, som ikke virkede, og at de derfor blev nødt til at hæve gulvet. Jeg forstår ikke, hvorfor gulvets hældning skal ændres af den grund, og Badmodul svarede ikke på mine spørgsmål til det.Badeværelset har kostet over 166.000 kr.Badmodul afviser at udbedre den nye hældning, de har lavet på gulvet, og jeg skal videre til Byggeriets Ankenævn.
0
Kom med en bil, der var meget beskidt indvendig. Personalet var fantastiske, så jeg kørte derfra med en "ny" bil. Stor ros.
1
Jeg giver gerne 5 stjerner. Der har været god og behagelig snak med Mathias fra start af, som er yderst professionel & dygtig, god til at indformere omkring det tekniske på et forståeligt plan, så alle kan forstå det. Holder de aftalte aftaler, god til at besvare alle mine spørgsmål og tanker som der løbende kommer. Rigtig godt samarbejde vi har nu, jeg ser frem til at følge videreudviklingen af min shop.Hilsen An-Marie.debracyplus.dk
1
Jeg har modtaget en el opgørelse, som er uforståelig og indeholder flere fejl.Jeg håber der bliver rettet op på dette.
0
Super glad for resultatet. Venlig og høflig medarbejder, som var meget grundig i sit arbejde
1
Kan absolut ikke anbefale detur.Vi bestilte d. 17.februar 2020 en rejse til Alanya.D. 2. juni 2020 blev vores rejse aflyst og vi valgte at vi ville have vores penge tilbage. Vi fik besked på at vi ville få vores penge inden for 90 dage.Detur er blevet rykket flere gange for pengene og vi er blevet lovet op til flere gange at nu ville der snart komme information om tilbagebetaling.Uanset om man ringer eller skriver, kommer der blot et standartsvar tilbage om at der arbejdes på højtryk.Nu er der gået 232 dage siden rejsen blev aflyst af Detur. Der er stadig intet nyt og der kommer stadig blot et standardsvar tilbage når man skriver til dem. Rejser aldrig med Detur igen!
0
Altid varer der svarer til forventningerne og hurtig levering 👍
1
Liselund Slot dårlig oplevelseHavde booket to værelser en overnatning på Liselund Slot.Ved ankomst var værelserne allerede booket ud til anden side, og vi måtte til stor skuffelse køre hjem igen 2.5 times kørsel, udover dårlig bortforklaringer, blev vi tilbudt gratis kaffe og kage. Stor skuffelse.
0
Modtog aldrig min pakke, det eneste de skriver til mig er. Pakken er sendt for længe siden med gls. Spørg så efter et forsendelse nr. Og de svare ikke. Kontakter så andre og fortæller om min oplevelse. Hvorefter jeg får en ubehagelig besked fra me-mos.com om hvad jeg bilder mig ind osv. Jeg er i chok over deres måde at håndtere dette på. Så uprofessionelt! Havde forventet et firma der ville undersøge sagen (som alle andre firmaer ville ha gjort) men i stedet blir de grove. Jeg kommer ALDRIG til at handle hos dem. Og vil heller ikke råde andre.
0
Kan desværre ikke sige det har været en god oplevelse at handle varer hos denne shop. Bestilte varer d. 24 Jan og modtog bekr. helt som normalt. Da varerne blev bestilt sent ville det være forventet at de skulle sendes d. 25 jan da der står i handelsbetingelserne at varer bestilt før kl. 12 afsendes samme dag. Således forventer jeg at jeg tors / fredag modtager en tracking mail og en besked om at ordren er afsendt.. ingenting så skriver jeg en mail til firmaet d. 26 jan. hvor jeg spørger til hvor langt ordren er da jeg intet har modtaget og der står intet om forsinkelser på hjemmesiden eller bekræftelsen... intet. Afventer til mandag for at se om pakken dukker op.. intet. Onsdag eftermiddag rykker jeg så på Facebook da jeg kan se der er masser af aktivitet. Her får jeg så et svar onsdag kl. 21.45 og svaret lyder at der er problemer med mailen og man PT er igang med flytning. Man håber på min forståelse. Jeg svarer med det samme jeg gerne vil udvise forståelse men også håber man som firma forstår at man gerne vil have sine varer eller i det mindste informeres om at der er forsinkelser så man kunne vurdere om man så ønsker at vente. Til denne besked får jeg blot en melding om at man vil undersøge hvor min ordre er og vende retur. Dagen efter hører jeg så intet fra firmaet før jeg selv sent på aftenen kl. 22 skriver "hvordan går det med at finde min ordre"? Jeg får besked på at jeg ikke er glemt men man er ved at flytte... vi sender din ordre i morgen er beskeden det var så d. 1 Feb. så følger der en weekend hvor der hverken dukker tracking info eller anden besked op og når jeg så rykker igen mandag d. 5 Feb. og spørger til hvor pakken eller alle de info der burde have været i forbindelse med en afsendelse er henne ? Ingen svar. Og i dag d. 6 Feb kl. 9.16 har jeg så endnu engang skrevet at jeg forventer at høre hvad der sker for dem. Beskeden er set kl. 10.29 men man har endnu ikke overkommet at melde retur... så hvis du står og skal bruge dine varer så find et andet sted at handle for det er virkelig dårlig kundeservice. Jeg har stadig ikke set skyggen af varer eller en undskyldning. Så 1 stjerne er givet for håbet om at der kommer en ordre en dag. Men det er så sidste gang jeg handler her.
0
Vi bestilte en lille Petra stol samt skammel i midt november. Leveringstid på hjemmesiden var 4-5 uger. Da vi stadig intet havde hørt i start januar tog vi kontakt. Kundeservicen meddeler at grundet situation er der længere leveringstid, og vi er selvfølgelig forstående overfor dette. Moodings fortæller os at varen er på deres lager 23/1, og de lover, at vi modtager den i januar. Da februar begynder har vi stadig intet hørt fra Moodings, og vi kontakter igen selv kundeservicen. De må meddele os at produktet først er hos dem midt febuar. Vi har stor forståelse for at vare kan blive forsinket. Men at man skal vente næsten 3 måneder på vare, uden på noget tidspunkt at blive ringet op af firmaet- det er ikke god service. Kundeservicen er sød ved opkald, men det ændre ikke ved at vores modtagelsen er nu blevet rykket 3 gange uden vi er blevet kontaktet, og at vi har ventet snart 3 måneder.
0
Jeg har købt det lækreste pelstørklæde. Så dejligt blødt og så fælder det ikke. Det kan varmt anbefales.
1
Ingen problemer overhovedet. Meget venlige ved personlig kontakt. Nøgleboks ved huset gjorde ankomst og afgang let. Ingen timelang kø et sted langt fra huset for at få/aflevere nøgle
1
Fantastisk hjemmeside og fantastiske medarbejdere :)
1
Vi sendte en reservedel retur som de modtog den 13 december. Vi har stadigvæk ikke set skyggen af penge eller noget fra dem. Vi anbefaler dem ikke til andre.
0
Jeg vil gerne give Form Plus mine varmeste anbefalinger. Vi valgte Plus Line fronter i valnød og massive træskuffer. Vi er meget tilfredse med resultatet og glæder os over køkkenet hver dag.Det var par småfejl i leverancen, men det løste Form Plus til vores fulde tilfredshed.
1
Jeg har fået lavet et køkken alrum med gulv fra CS Colorscreed Danmark. Gulvet er flot og er blevet lavet som aftalt. Det eneste minus er at det støver når der slibes, hvilket kræver en omgang rengøring når de er færdige med gulvet.
1
Har købt et vildt dyrt toilet - +20.000 kr. Elektronikken sætter ud, fordi det ikke er vandtæt (sic). Geberit fralægger sig ethvert ansvar, og påstår det er pga tis. Wow. Et toilet, der ikke kan tåle tis. Svindlere.
0
Mathias Airas udførte et sublimt arbejde ved lægning af nyt badeværelses gulv. Vi har brugt Mathias før til lægning af gulv i vores udestue.Pia og Per Rasmussen
1
Firmaet skrev til mig, som formand for Haderslev Starup Cykelklub.De mente at vores spritnye hjemmeside, som er lavet i samarbejde med et troværdigt firma Schmidt Grafik i Silkeborg, var fyldt med fejl. Jeg blev dog lidt mistroisk så sendte denne mail retur:"Hej Rasmus - kan du give mig lidt eksempler på hvad der skulle være galt? Og hvorfor du endte på vores hjemmeside i første omgang?Ikke fordi jeg mistror dig, men det lyder lidt som en simpel måde at gafle kunder på!Med venlig hilsenJeppe TolbøllBestyrelsesformand, træner og webmaster"Herefter skrev firmaet tilbage til mig (læg mærke til de pludselige stavefejl):"Hej Jeppe,Gafle kunder er hverken noget eller noget i vores firma er interreseret i, jeg faldt over jeres side i forbindelse med en pen-test for en anden kunde!Jeg kan skam godt give dig nogle eksempler, men det kræver du giver mig din samtykke, så jeg kan scanne og tjekke dine filer (Det siger loven) og nej ligemeget hvad vi falder over hverken rører vi eller kigger i jeres sider!Jeg vil gerne understrege vi arbejder med IT sikkerhed mm. & på ingen er i den beskidte verden af hacking miljøet, jeg skrev egentlig ikke til dig for at få en aftale eller et salg i hus det var blot en venlig information.Jeg kan sagtens forstå hvis du mistror mig, men der er egentlig ikke så meget at mistro, som sagt ville jeg blot gøre jeg opmærksom på. det var jo ikke fordi jeg prøvede lokke dig til at købe en iPhone for 1kr eller noget vel :)"Jeg lavede hurtigt en (Ulovligt link ifølge trustpilot) søgning og fandt ud af websiden JBFwebdesign.com var registreret i Panama. Det gjorde mig endnu mere sikker i at de nok prøvede at snyde mig.Derfor sendte jeg følgende mail retur:Hej igen Rasmus.Hvorfor er dit domæne registeret i Panama?(Ulovligt link ifølge trustpilot, hvor man søger domæners ophavssted)"Jeg ved selv en del om IT-sikkerhed og om jura, og jeg kan også ret hurtigt se når nogle prøver at scamme mig.Jeg takker nej til dit tilbud, og held og lykke med at finde andre kunder.Med venlig hilsenJeppe TolbøllBestyrelsesformand, træner og webmaster"Og uanset hvad om de prøver at snyde mig eller ej, så viser gutten bag siden sit virkelige uprofessionelle ansigt. Her er sidste mail jeg modtog fra dem:"Hej igen JeppeMit domæmer registeret ved Namecheap.com men der er whois beskyttelse på, som man for gratis ved oprettelse af domæner.Hvis du nu havde undersøgt lidt nærerme omkring emner ved eller ret faktisk vidste noget om data/love/sikkerhed og verdens herredømmet.Ville du lyn hurtigt se at det er købt ved namecheap, som så tilbyder en en whois beskyttelse igennem (Ulovligt link ifølge trustpilot) og (Ulovligt link ifølge trustpilot)(Ulovligt link ifølge trustpilot) er det firma namecheap benytter sig af for at håndtere ICANN, intet med mig at gøre, mit firma er ikke registeret i Panama eller har haft noget med det at gøre og kommer aldrig til det, hvorfor skulle jeg dog det? Og hvad er det lige du tror jeg vil scamme med, jeg skrev en flink påmindelse omkring din sikkerhed ikke en skid andet, du kunne jo bare skrive "tak for info" tilbage og igonere det hvis du tror jeg scammer. Sku da egentligt for meget at blive kaldt det ved at skrive en besked til websted hvor jeg har set en fejl i.Vi arbejder slet ikke med kunder som jer, i er for små og der ikke rigtig noget at komme efter alligevel men almindelig pli og min opdragelser har lært mig man kan informere folk om f.eks det der.BTW. lad nu vær med at spille fandango over du kender til IT sikkerhed når din side, er fuld med sikkerhedfejl, updated like (bandeord) og ikke belær mig om datasikkerhed tak, for det kan vi godt diskuttere.Mærkelig og utaknemmelig måde og sige tak på du har dig der, jeg behøver ikke held til at finde kunder! Går skam fint, så jeg behøver ikke det held og lykke fis fra dig. Du kan komme til mig den dig, en eller anden møgunge defacer din side, og du vil få et simpelt svar tilbage "i told you so!"Husk og tjek din side for XSS (Ved du hvad det er, ellers google det) opdatere dine dine moduler, og kig efter SQL fejl. Jeg var sku da bare så flink og rar og nævne at jeres sikkerhed halter, jeg hverken ville sælge eller opnå en skid andet et sølle tak!Smil til livet og jeg er sikker på at det smiler tilbage til dig. Ville sige have en forsat god aften/nat, men det fortjener du sku ikke!Im out."Så hvis man vil arbejde sammen med sådanne typer, så beder man selv om det. Jeg prøvede bare at finde ud af om de ville snyde mig, men fik aldrig helt klart svar, og takkede nej, og fik så en kæmpe sviner.
0
Fik aldrig varen! Pengene blev dog heller ikke trukket. Man kan ikke ringe til dem og deres dør er låst!
0
Køber vores hundefoder her og hunden er virkelig glad for det. Har også købt 2 tøjdyr til hunden, og hun ææælsker dem. Leveringen er hurtig og altid med en lille gave, så alt i alt 5 stjerner herfra
1
Dårlig service ventes over en time på maden
0
Rigtig godt tilfreds, god service, kan helt sikkert anbefales 👍👍👍👍
1
Jeg har købt en havelåge i imprægneret fyrretræ til 700 kr., bevares det er måske ikke den dyreste, men den er heller ikke pengene værd.........Den er lavet af meget simpelt træ, jeg tænker faktisk om det er affaldstræ?Træet var flosset i siderne, så vi sleb alle brædderne, desuden er det så spinkelt at jeg tænker om det holder til ret meget blæsevejr.........Jeg ved godt, at jeg kan returnere det, men jeg har været på ferie og overskredet returneringsdatoen med flere uger, surt show..De 2 stjerner er for leveringen, som trods alt blev overholdt.Elin Kristensen, Herning.
0
Den ene gang jeg har spist på Retour, bestilte jeg en bøf medium stegt, men den jeg fik var temmelig rå, så den gik ud igen. Den kom så medium stegt tilbage med brændte kartofler.
0
Jeg havde kigget en del på markedet efter firmaer der kunne lave mit garagegulv, Valget faldt på Perssons Gulvteknik og har ikke et øjeblik fortrudt, flinke og rare mennesker, der samtidig kan udfører et flot stykke arbejde, så er man som kunde rigtig godt tilfreds, så skal du til at vælge, går alle mine anbefalinger til Perssons
1
Har handet hos Shop 7d et par gange. Altid hurtig forsendelse og varer af god kvalitet. Generelt god service
1
Jeg har været på Øjenhospitalet hos ejeren 2 gange nu og kan virkelig anbefale det. Ejeren er både dygtig samt god at tale med. Man får ikke en bedre behandling.
1
Hurtig og nem at ansøge
1
Her en lille bitte historie. Den kommer her.AAAAAARRRRRGGGGHHHHVAD SKER DER FOR INGO?JEG SPØRG OM DET ER SLUT MED AT BETALE MINE REGNINGER? SOM JEG BETALTE FOR EN MÅNED SIDEN' I SIGER JA MEN HVAD SKER DER SÅ...BINGO DER KOM 2 RYKKER GEBYR!FY FOR POKKER FØJ FØJ SIGER JEG BAR. ALDRIG OPRET ET BENZIN/INGO KORT HOS INGO..HAR ALDRIG KENDT MAGEN TIL DÅRLIG KUNDESERVICE, HVIS MAN IKKE FORSTÅR HVAD DE SIGER, BEGYNDER DE NÆRMEST AT RÅBE I TELEFONEN, HOLD JER LANGT VÆK! BETAL HELLERE 1KR MERE LITEREN
0
Fantastisk service! Bestilte torsdag aften, fik en sms fredag om levering lørdag mellem kl 10-11, hvis det passede mig. Virkelig hurtig levering 😊
1
Umiddelbart rigtig fedt koncept, som jeg var hooked på at prøve! Desværre synes jeg ikke skraberen er så god som beskrevet. Ærgerligt.. synes slet ikke den barberer håret ordenligt..
0
Arvin, lover og lover, at han nok skal levere en perfekt hjemmeside til dig & webshop.Jeg har siden Arvin lukkede mig ude af min egen webside/webshop og jeg måtte betale ham det sidste jeg skyldte som jeg havde holdt tilbage, da intet fungerede, siden der har jeg skriftligt klaget til Arvin, over at folk ikke kunne lokke ind og at betaling ikke fungerede, nu 1 1/2 efter han afleverede en ikke fungerende webside/shop har jeg fundet penge til, at få en anden til at kigge på den, han kunne konstatere, at i hele den periode havde Arvin, sat min webshop det som offline, hvilket har betydet et stort omsætningstab. Hold Jer langt væk fra denne mand.
0
Har aldrig oplevet noget lignende. Jeg ringede ind i nat og snakkede med en camilla. Hun sagde meget hurtigt at hun ikke kunne hjælpe mig fordi jeg har bank i nordea. Efter en snak med Nordea, fik jeg afvide at det ikke var rigtigt da de er en bank og det er nets der står for alt omkring koder og adgang når det omhandler online handel osv, Så de mente at jeg skulle ringe til jer igen. jeg ringer så og får igen fat i Camilla. Og så gik den ligesom derfra.. jeg har aldrig oplevet et menneske være så nedladende, ubehagelig og direkte skælde mig ud fordi jeg ringer ind angående et teknisk problem. Jeg ringer om natten, da det er der at jeg altid er vågen, hvilket hun gav indirekte men tydeligt udtryk for at det kunne jeg overhoved ikke tillade mig kl 3 om natten og hvad jeg havde gang i. Aldrig i min vildeste fantasi, havde jeg forestillet mig at det skulle være en service medarbejder fra det offentlige, der skulle hive tåre frem i mig. Det her var virkelig en ubehagelig oplevelse for mig og Jeg håber samtalerne hos jer bliver optaget så en ansvarlig selv kan høre hvordan hun snakkede til mig.
0
AutoOffer giver gode instrukser på hvordan forløbet foregår, og guider potentiale købere din vej. Jeg fik fornøjelsen at arbejde med Søren til at sælge min bil, og det var til at få kontakt med ham selv efter fyraften eller i weekenden.Det eneste kritik fra min side var at det var ikke altid let at få kontakt med mobil opkald, men det skyldes også at jeg havde få tidsrum at arbejde med, og jeg er jo ikke den eneste der sælger sin bil. :)
1
***EDIT-2*** bliver endnu engang nødt til, at mane din falske og uærlige natur i jorden, for den synes nu mere skamløs og løgnagtig end på noget tidligere tidspunkt.Igen er du ude i spekulationer og fremkommer igen med åbenlyse falske anklager om truende adfærd. Dine piger er ikke bange for mig - for jeg er for det første ikke den truende type og for det andet så skriver du at jeg har truet dem - hvordan og med hvad/hvem???At jeg beder én kvindelig ansat, om at meddele dig om, at jeg nødtvungent må blive nødt til, at at gå rettens gang (hvor i dette ser du/I trusler) for at få lidt retfærdighed. At jeg nævner familie for at få juridisk støtte og rådgivning, skyldes jo nok at der er flere i familien der beskæftiger sig med jura.Kan kun sige, at jeg glæder mig til at vi eventuelt kan stå i byretten og du skal afspille dine såkaldte videoer hvorom du hævder at "ved gennemgang af vores videoovervågning kan jeg jo tydeligt se og høre at du du truer dem" og det viser sig at, hvis lyden og billedet er klar nok, kun vil bekræfte at du også er en gemen løgner der spiller alle dine maipulerende og desperate kort, i forsøget på at fremstå som den eneste der har ret og er fejlfri, ærlig og fair.Tænk at nogen stoler så meget og så blindt på sine talegaver og evne til at argumentere, at man i sin arrogance glemmer alt om realiteterne og fakta? Lige meget hvor stædigt du forsøger at spille kortet om trusler og frygt, så vil det ikke gavne dig - for det har INTET og ABSOLUT INTET på sig.IGEN: selvrisiko er stadig IKKE lig med købesum!... og du kan ikke løbe fra denne væsentlige kendsgerning eller om hjørner her - selvom du med falskhed og propaganda, inderligt gerne vil fremstille mig som en truende aggressor. Desværre, så lykkedes det ikke for dig at provokere mig til, at gøre eller sige noget dumt.....selvom du selv nu gør det igen og igen ;)***EDIT-2******EDIT* bliver nødt til at redigere denne anmeldelse - for nu viser Michael sig igen som han er allerbedst: at fordreje tingene og udnytte sin manipulerende kløgt for at få ret.For det første har jeg på INTET tidspunkt været truende eller truet - faktisk så har jeg været yderst behersket og roligt forsøgt at tale til jeres jeres fornuft. logik og samvittighed. AT du nu fremstiller det som om jeg er en gangster eller kommer fra et bandemiljø er jo blot din måde at fremstille tingene på. Havde du kendt mig, havde du ikke skrevet den slags nonsens.Hvad angår din såkaldte "optagelse af ubehagelige adfærd" har intet på sig - den vil blot vise en skuffet kunde, der forgæves at få lidt opmærksomhed og rimelighed. Ingen store kropsbevægelser eller noget der bare antyder truende eller upassende adfærd. Men du er åbenbart også blandt dem der spiller på at tegne et scenarie der stempler dem du ikke bryder dig om. Tænk, at man man kan synke SÅ dybt....tsk tsk.Jeg har IKKE behov for at true med brødre oppe i 40'erne og 50'erne - men venligt og på sober facon at gøre opmærksom på at denne urimelighed fra din side berettiger mig til, at klage til relevante instanser er IKKE at true og kan ejheller betegnes som "ubehagelig adfærd"....meeen, måske i din optik som jo allerede er kendetegnet med usandheder og kreative fordrejninger?Faktisk er det dybt krænkende og fornærmende at Michael nu forsøger sig med at spille den stakkels lille hæderlige butik der bliver angrebet af den farlige og truende kunde - for jeg 100% SLET IKKE den type som han nu forsøger at male af mig!!!!!Det korte af det lange er, at du, som allerede anført, forsøger (nu igen) at definere selvrisikoen som om det var 'købesummen' og dermed værdien af brillen og giver dig selv ret til at ophæve handlen ved at "refundere købesummen".***EDIT***Købte et par briller i butikken inklusiv en forsikring der dækker ved ved skade og uheld.Sidste måned bliver jeg uheldigvis ramt af et kedeligt uheld og brillen beskadiges svært. Kontakter butikken og vi vælger en erstatningsbrille, hvorefter jeg betaler kr 3.000 i selvrisiko. Efter nogle dage tjekker jeg om størrelsen på selvrisikoen nu også var korrekt og det viser sig, at jeg betalte kr 400 mere end hvad der skulle. Kontakter butikken og bliver fortalt, at det var en ganske "uskyldig fejl" og får lovning på at det for meget betalte beløb bliver refunderet når brillen hentes.Efter en uges tid hentes brillen og jeg konstaterer øjeblikkeligt, at brillen sidder helt forkert og hælder ned i den ene side. Michzael fortæller at mit hovede er skævt og at det er normalt for alle mennesker er ikke 100 % symmetriske. Jeg forklarer ham at jeg har haft briller i mere end 36 år og aldrig har oplevet dette ubehag før ligesom det føltes MEGET forkert at bære brillen udover at jeg aldrig tidligere havde fået fortalt, at mit hovede var så skævt at nye briller ikke passede?Går med brillen i en uges tid og kigger forbi Ørgreens butik tæt ved Kongens Nytorv, for jeg kunne ikke holde ud at den sad så skævt og konstant føltes forkert. De kigger på den og siger med det samme, at glassene ikke er slebet korrekt. De viser mig at der var primært var et synligt mellemrum mellem glas og stel samt at der sekundært var udført en ringe og uprofessionel slibning af glas, så overfladen ragede meget udover fronten af stellet. De fortæller mig også at med en sådan fejl ved en helt ny brille, så ville enhver butik omgående ombytte glassene og slibe dem korrekt uden hulrum mellem glas/stel samt at særge for at glas ikke ragede ud over stellets forside.Kontakter igen Koss & Krasnik til at begynde med forsøges der ihærdigt med bagatellisering og mindregørelse af fejlen samtidig med at jeg igen får den med at mit hovede var skævt. Under vores samtale får jeg nu at vide, at det med hulrum mellem glas og stel kan "tilrettes" (hvilket Ørgreen butikken sagde var for sent, når først de var slebet forkert). Med hensyn til glassene der ragede ud over stellets forkanter, hævdede Michael at det var "helt normalt" og hvad alle mennesker foretrækker. Bad ham vise mig sine egne briller og andre færdiglavede briller med "samme standard", hvilket han ikke kunne fremvise mig. Han tilbyder mig at ophæve handlen og tilbagebetale mig den selvrisiko jeg havde betalt - altså kr 2600, hvilket jeg blankt afviste.Han går derefter ind i baglokalet og forsøger at tilrette stellet og glassene. Efter en halv times tid kommer han tilbage med brillen, men stadig føles de ikke korrekte og hulrummet mellem glas/stel forsøger han at fylde med noget skum eller lignende. Samtidig bemærker jeg at der løber væsker (lim?) ned langs stellet, som han hurtigt tørrer af, men det fortsætter med at løbe væske ud fra brillen. I samme øjeblik bemærker jeg at der under hans forsøg på reparation også er kommet to markante ridser på det ene glas, hvilket jeg gør ham opmærksom på. Først kunne han naturligvis ikke se det, men da jeg insisterede på at der var kommet ridser i glasset, så måtte han erkende det og udtalte at det endda var meget alvorlige ridser.Efter at samtalen yderligere fortsatte, giver han sig og taler nu om at der måtte oprettes en "forsikringssag" for at gøre skaden god igen. Og hér er at jeg udtrykkeligt spørger ind til om der for mit vedkommende ville være forbundet yderligere udgifter, hvortil han kort og bestemt svarer "nej" og vi aftaler at jeg hører fra ham når brillen er klar.Efter et par uger får jeg besked om at brillen er klar, jeg kører for fjerde gang til Køge i håb om, at brillen nu er klar og sagen kan afsluttes. Da jeg får brillen udleveret, synes den umiddelbart til være uden ridser og de tidligere fejl. Men netop som jeg ville tak for en ok service, omend den var langtrukken, bliver jeg gjort opmærksom på at der skal betales yderligere kr 1.000 i selvrisiko igen??? Jeg står og måber lidt, for brillen jeg fik tidligere var ikke i orden og skyldes butikkens fejl. At jeg nu skulle hæfte for deres fejl og oven købet, af damen har ringet til Michael og fået at vide, at sådan var det....til trods for at han udtrykkeligt havde forsikret mig om, at der jeg IKKE skulle betale yderligere for at gøre fejlen god igen.I morges får jeg så en besked om "som aftalt returnerer vi kr 2.600 for dine briller". Hvilken aftale mellem hvem??? Jeg har sort på hvidt at brillen jeg får som erstatning koster kr 10.588 og mener bestemt og holdent, at såfremt butikken ønsker at ophæve handlen og tilbagebetale købsprisen, så må det være hele brillens pris og ikke selvrisikoen. Det svarer lidt til, at man har en forsikret en mobiltelefon med tilhørende selvrisiko på kr 100 og hvis sælger ønsker at ophæve handlen og tilbagebetale købsprisen, så tror man kan nøjes med at tilbagebetale kr 100, da dette beløb betragtes som 'købsprisen'.Nå, men var i dag i kontakt med Forbrugerstyrelsen og fik nogle fine hint om hvor vi som sælger og køber stod i denne sag, ligesom jeg fik flere links til rettigheder hver i sær, men denne sag burde være klokkeklar, da:1. butikken leverer ikke en vare som er i orden og som forventet, da den havde væsentlige fejl - især hulrum mellem glas/stel2. Butikken ridser glassene under desperat forsøg på at rette op på skaden.3. At kalde selvrisiko for købspris er lidt for kreativ antagelse og påstand.Nu må vi så gå den lange vej, for jeg synes på ingen måde at utikken lever op til et minimum af service og forventninger....tværtimod. Michael er yderst skart og intelligent, men desværre er han i ligeså høj grad manipulerende, arrogant og vildledende, der har store tanker om sig selv og sine faglige kunnen og ekspertise, hvilket får ham til at glemme at kunden altid bør være i centrum og at rådgive og vejlede ligeledes bør gøres med oprigtighed og tillid samt under ansvar.Er i fortsat kontakt med Forbrugerstyrelsen og fik endvidere oplyst at vi måske også kan blive nødt til at inddrage Ankenævnet for Forsikring. Om jeg skal lade en rigtig advokat føre min sag, vil vise sig indenfor de nærmeste dage, for lige nu synes jeg bare opsat på at køre sagen gennem flest mulige instanser, hvor der klages kan over denne butik!
0
hold jer væk fra lapni .dk
0
Super hurtig levering og lækker kvalitet. Kan bestemt anbefales
1
Jeg har i et stykke tid været på jagt efter en BMW 325i/335i cabriolet, og jeg så at der var en til salg hos Midtbil. Da det kun er 30 km fra hvor jeg bor, tog jeg min far med ud for at prøve den. Vi kommer ud og kigger på bilen, der ser fin ud, og vil gerne prøve en tur, for at vurdere bilen.Min forespørgsel på en prøvetur bliver dog afvist, da sælgeren ikke mente at det var normal kutyme at prøvekøre en bil. Han købte tit biler på auktion uden at prøve dem først, men han kunne fortælle mig, at den kørte som sådan en skal. Jeg måtte skuffet gå derfra, uden at have prøvet en tur i bilen. Jeg ved ikke om det var noget galt med bilen, eller om han har vurderet at jeg var useriøs, men jeg vil da aldrig købe en bil uden at have prøvet den. Jeg kommer i hvert fald aldrig til at købe en bil hos Midtbil.
0
Rumbles Helsingør, så dårlig service efterhånden, har spist der mange gange og stille og roligt er kvaliteten bare blevet dårligere. Det er endnu ikke lykkedes mig at få en well done burger endnu, på trods af hver gang vi bestiller lægger tryk på at den skal være gennemstegt, kommer hjem med en rød bøf🤔 og fritter der er så hårde og saltede at de er uspiselige. Og at tage ekstra for bacon og ost når man så får 2 små stk bacon. Trist meget trist, dette var engang vores ynglings sted at spiser gode burger...
0
Jeg havde behov for en effektiv "opstramning" af mit engelsk, da jeg fremadrettet skal deltage ved møder med internationale spillere. Jeg modtog ene undervisning i 10 moduler, og kan nu deltage på lige fod med øvrige mødedeltagere – Jeg kan kun anbefale International Communication A/S til sådanne opgaver. Vh. Per Søgaard, Teknisk projektleder.
1
Fantastisk hurtig levering - fantastike ridebukser - fed service - er ikke sidste gang jeg handler der 😍 i love it.. Kan varmt anbefales
1
Jeg har stadig ikke fået min pakke og det er over en måned siden jeg bestilte hos dem!
0
Super rådgivning og præsentation af Mickey.
1
Overvej overhovedet ikke Hamlet! Bare find et andet sted.Sidder på 6. måned med blødninger og absolut ingen hjælp at hente fra Hamlet - der bare påstår de ikke kan se det. Problemet er at der sidder et stykke nylontråd med en spids der stikker hul på arret INDEFRA og det derfor selvfølgelig ikke vil hele. Men det påstår kirurgen hun ikke kan se, og dermed skal de ikke gøre noget ved det. Det er nu konstateret af en anden læge, som jeg så må betale for at ordne dette. I øvrigt utilfredsstillende resultat - men det kan jeg leve med, havde Hamlet bare ville tage det seriøst, at jeg stadig væk har blødninger fra sårene efter operation i 2019. De er meget venlige og imødekommende indtil du har betalt - så skal jeg love for at indstillingen skifter.
0
God service, god kvalitet
1
Vi har med gobo byg som entrepenør fået skiftet tag samt fjernet gammel isolering og lagt nyt. Samarbejdet med håndværkerne har været super - kommunikationen gennem forløbet har været nem og hurtig.
1
Hurtig levering og god service
1
👌🏻 Super hurtig levering
1
Skulle købe Bodum Pavina Drikkeglas 35 cl 6 stk. til gave, søger på nettet og finder på pricerunner at Campingworld.dk har dem til 300,- så går på deres hjemmeside, hvor de står som ”Glas "Bodum Pavina" 0,35 L. 6 stk. | dobbeltvægget”.Da jeg så modtager pakken, viser det sig at det er Bodum Pavina Outdoor krus i plast så tænker der må været sket en fejl, så skriver til dem da jeg også kan se at prisen på sådan 6 stk. Outdoor koster 150,-.Jeg får besked tilbage at det er de rigtige jeg har modtaget og det står også med småt på siden at det er plast, skriver så igen til dem da jeg synes at man bør skrive i overskrift hvad produktet er (Outdoor) og der jo står glas, men får dette svar tilbage ”der bliver stort set aldrig solgt et glas af glas til campingfolket” så deres webshop er kun til campingfolk.
0
Læs de dårlige anmelderser de har – De passer – PAS MEGET PÅ med at lade arbejde udføre her.Forløbet:Vi fik undervognsbehandlet vores vogn hos Autostationen og efter 14 dage kunne konstatere at denne behandling flere steder falder af eller sider i guirlander under vognen uden vedhæftning.Sammen med dette, var der olieplet på forsæde og mange stænk på hele bilen af materialet fra undervognsbehandlingen-Det reklameret vi naturligvis overfor Autostationen og her opstod det første problem. De svare aldrig på nogen af de mange mails jeg sendte (efterfølgende fik jeg oplyste at man ikke læste mails, da der var så mange der skrev til dem). Tja gad vide om det er om de samme problemer jeg har haft.Efter gentange forsøg på telefon fik jeg kontakt til den omtalte person, hvor jeg efter en længer dialog fik en aftale om at jeg skulle køre forbi og fremvise bilen. På dette møde var der meget lidt forståelse for at fejlen var et problem.Det blev aftalt at Autostatione fik mulighed for at udbedre fejlen og afrense bilen. Vi aftalte at de fik bilen i tre dage, så den kunne være tør og fejlen kunne blive rettet.Vi hentet vognen efter tre dage. Her kunne det konstanters at intet var udbedret eller afrenset. Ingen forklaring andet at det regnet (det startet tirsdag en time før vi skulle hente bilen) og derfor kunne de ikke gøre noget ved fejlen. Selvom det var aftalt at den skulle stå tørt og dermed at de kunne udbedre fejlen.Vi stå nu med en bil med ingen undervognsbehandling, plet på sædet og masser af stænk på lakken.Bedste råd til alle – Hold jer langt væk fra dette sted.
0
Købt en Audi A5 (CJ 52658) vigtigt for mig den havde farven og det udstyr jeg søgte,samt at den SKULLE være fuld serviceret hos Audi, fik jeg også.Så startet problemet, ringer til Audi for at få skiftet olie, kørt 96000km men vil gerne have olieskift for hver 30.000km istedet for 60.000km men han siger der li er skiftet olie, hvilket jeg undersøger nærmere, så Audi Amager har bilen inde ved 84000km ca hvor en mekaniker opdager at hans kollager ved 57331km han GLEMT at skifte olie, selvom bilen viser den skal have skift! Den er kørt 24000km over Audi egen krav til service interval! Dette er sååå piv ringe, nu er jeg anbefalet at skylle gearkassen! Omkostning. Grundet en Audi fejl. Olie er skiftet uden beregning ved tidligere ejer os fint, men der burde være stillet en garanti på gearkassen fra Audi side eller de fik den skyllet.Skal tit forsvare hvorfor jeg bruger Audi værksted, for familie og venner. Men efter denne episode har jeg svært ved det mere!Vh Kasper B
0
Hurtig levering og god kvalitet
1
God service og hurtig levering
1
Elendig service! Har ventet over 1 måned på vare herfra, været i dialog med dem flere gange hvor de lover levering, og intet sker. Pludselig stoppe de helt med at svare
0
Forfærdelig oplevelse nytårsaften. Fik aldrig vores mad. Sad uden mad og kunne ikke handle nogle steder. ALT havde lukket. GFolk stod i kø ca 7-8 timer for at afhente deres mad - uden dessert. En skandale. Især for en Michelin restaurant. Sød ejer ellers når man skriver med ham - men grådigt og respektløst.
0
Vi kan på det varmeste anbefale CB Auto i Ribe som bilforhandler og serviceværksted. I september 2019 købte vi en Fiat 500X, 1,6 MJT 120 Lounge DCT hos CB Auto. Fra første øjeblik har der været super service fra alle ansatte hos CB Auto, det være sig sælgeren Klaus, kontorpersonale, mekanikere, værkførere og selvfølgelig indehaverne af CB Auto. Alt i alt har vi haft og har fortsat en fantastisk god oplevelse omkring køb af vores bil og servicering af samme. Vi har derfor kun rosende ord tilovers for CB Auto og ser frem til fortsat godt samarbejde omkring vores bil.Vi er efter købet absolutte Fiat Fans - aldrig har vi haft en bil, som vi føler os så godt tilpasse med - alt lige fra comfort og til køreegenskaber.Birthe og Steffen KaaeBrørup
1