text
stringlengths
11
9.97k
label
int64
0
1
Hej.Jeg har bestilt en cykel hos enghousebike søndag 2. August. Alt går som det skal og jeg regner med at der lige går et par dage. Så onsdag 5. August ringer jeg og spørger hvor den bliver af, fordi jeg forstår ikke hvor den bliver af. Nå men jeg talte med en mand fra enghousebike (meget venlig) han sagde at havde fået en masse bestillinger og de simpelthen ikke kunne følge med (det er selvfølgelig iorden), manden jeg talte med sagde at cyklen SENEST ville blive sendt fredag. Nå men jeg venter og det bliver Mandag, og venter, og venter på min cykel,og den kommer bare ikke. Så jeg ringer og spørger om et Tracking nummer, så siger manden jeg snakkede med (også meget venlig) at de ikke havde fået lavet cyklen..... Det syntes jeg godt nok er lidt sløvt at de siger at cyklen vil bliver sendt senest fredag 7.August og de så ikke har fået lavet den Mandag 10.August. Og jeg håber at i tager det her til efterretning.MVH Axel
0
Har købt garn flere gange. Er meget tilfreds.Denne gang var der en fejl i leveringen. Jeg havde bestilt et 500 grams og et 100 grams nøgle, men det var 2 forskellige indfarvninger. Da farven imellemtiden var blevet udsolgt, fik jeg tilbudt levering af 600 gram i en anden farve, helt uden beregning. Jeg skulle ikke engang sende dokumentation eller andet. Garnet blev sendt til mig en halv time efter, jeg havde talt med Winnie, som forøvrigt var yderst venlig.Det kalder jeg for god service.
1
Jeg havde en virkelig god oplevelse med deres produkt hvor de sælger en gasinstallation som et færdigt produkt i deres webshop. Jeg var lidt skeptisk over at man skulle betale på forhånd, da jeg havde tidligere haft en dårlig oplevelse med en anden VVS'er hvor de sendte en regning på 2700 for at have været her et kvarter. Men denne oplevelse var virkelig.
1
Anbefaler ikke det her firma, jeg har fortrudt at jeg fik Flexleaset min bil igennem Scanleasing. Salgschef er total useriøst, laver aftaler og glemmer dem senere, vender ikke tilbage når man kontakter ham. Nu har jeg afmeldt bilen og venter på de skal sende mig registreringsattest, men de vælger og sende mig regninger og med rykker på ovenikøbet
0
Jeg bestilte min ordrer d. 4 april, og pengene blev trukket med det samme. Jeg fik en ordrebekræftelse, men har ikke hørt mere.Jeg har også forsøgt, at komme i kontakt med jer, men har ingen svar fået.
0
Måtte rykke for varerne mange gange. Skrev flere mails og ringede uden respons, først ved SMS skete der noget. Fik 2 af de 3 ting jeg havde bestilt, en måned efter bestillingen var lagt. Anbefaler ikke man handler her.
0
Super hurtig levering
1
Jeg har flere gange købt sushi hos Onsushi, og de første gange var jeg begejstret for kvaliteten. Men nu har jeg 4 gange oplevet mangler i levering samt levering på forkert dato. Jeg vil fraråde folk at bestille herfra, med mindre man er klar på, at få en overraskelse i fejl og mangler i den leverede vare. Kvaliteten er faldet en del, og gyozaen, som bør leveres varm (og som jeg er vild med), var sidst sej og lunken.Ved seneste levering, manglede en ret, og det blev leveret 24 timer for tidligt! Vi blev tilbudt 20% rabat - COME ON!!! Det er hermed "the final goodbye" til jer Onsushi.dk.. Tror ikke I overlever, hvis ikke I opper jer - og husker på, at en utilfreds kunde, gerne taler andre fra at handle hos jer.Det bedste I kan tilbyde er jeres søde smilende bud!!!
0
Dårlig oplevelse.Jeg havde bestilt garn den 27/7 (ordrenr. 60002) velvidende at butikken var ferielukket frem til 10/8. Bliver dog kontaktet pr. mail den 5/8 at garnet ikke er på lager. Beder om pengene retur, da jeg har betalt med MobilePay.....jeg har intet hørt fra dem. Afgav ligeledes en ordre den 29/7 (ordrenr. 60187). Igen betalt med MobilePay og jeg har intet hørt. Har sendt mail ang. ovenstående, men har ikke fået svar. Jeg ønsker bare begge ordre annulleret og mine penge tilbage.Handler der ALDRIG igen.Mvh Pernille
0
Jeg har "forsøgt" at købe et produkt via Lapni. Til at starte med, lovede de guld og grønne skove, men jeg modtog aldrig varen. Da jeg begyndte at spørge til vare sagde de, at den var forsinket, og at jeg kunne bede om refund, via deres refund afdeling. 4 måneder efter det forsøgte køb, er jeg sat på autosvar fra deres normale mail, hvor jeg i 110 dage har fået samme svar "vi har problemer med vores everandør.. varen vil komme om 20 - 25 dage". Deres Refund afdeling har ikke svaret på over 10 henvendelser. (det var en playstation min datter skulle have i julegave)
0
Nemt at bruge og hurtig levering. Helt perfekt!
1
I maj fik jer repareret en kældertrappe af firmaet. Umiddelbart så tilbuddet godt ud, og arbejdet blev gennemført. Men finishen :-(Først var der en afløbsrist, som var muret fast. Det blev rettet, men finishen er stadig ikke i orden. Betonen er ikke ordentlig afpudset.Jeg har skrevet til firmaet, men har ikke modtaget nogen form for svar.Og fejlene er revner i trappetrinnene = mulighed for frostsprængningManglende afslutning i hjørnerne = mulighed for indtrængning af vand og frostsprængning.Så nu sidder jeg her og ærgrer mig over at jeg betalte inden det hele var godkendt af mig.
0
Har bestilt håndvægte fra dem, har intet modtaget efter godt en måned nu.. har skrevet til dem et utal af gange, uden noget som helst svar - har også bedt om penge retur hvis de ikke kan levere, men ingen kommunikation fra deres side. Føler mig fuldstændig snydt. Lad vær med at bestille fra dem.
0
Hurtig levering - kan varmt anbefales
1
Elendig kvalitetsikring.Købte hat i størrelse 59, men modtager størrelse 60.1 cm er meget i hovedmål. De skriver endda at de kontrollere målene??? Hmmmmmmm.Ingen refusion af fragtomkostning.Skal aldrig handle her igen. Blev også snydt af, at det er en svensk hjemmeside selvom den hedder .dk.
0
Anbefalelsesværdigt!Har fået en times massage af Claus, og stor ros herfra! God massage, der kan mærkes på den rigtige måde og virkeligt behageligt selskab!
1
I Lyngby. Altid klistrede borde og bardisk også om eftermiddagen. Sur betjening som ofte er væk fra baren for at gøre rent i anden afd. Usselt !
0
Jeg har skrevet fire gange til Dagensbedste.dk for at få mine penge retur - ingen reaktion. Ved henvendelse til restaurent får jeg oplyst, at de ikke længere samarbejder med Dagensbedste.dk - det kan man jo godt forstå. Lav derfor ikke køb med dette firma - snyd og bedrag.Jeg har skrevet direkte via Jeres hjemmeside og skrevet via email på kundeservice-dagensbedste.dk - uden at få svar.
0
Jeg kan desværre ikke give nul stjerner. Det har ubetinget været den værste købsoplevelse, jeg har haft på nettet. Leveringstiden endte med at være næsten tre måneder. Varerne ankom drypvis og ingen forklaringer på forsinkelser og mangler. Jeg har virkelig aldrig oplevet noget så ringe. Som mange andre kan jeg kun advare på det kraftigste mod nogensinde at købe varer hos Gorilla Sports. Alle andre webshops vil give bedre service. Produkterne kan desuden i bedste fald beskrives som middelmådige.
0
Fantastisk salon med skønne Rene og kollega. Priser, som alle kan være med på :)
1
Bestilt en Luna kobber. Blev noget skuffet da der dukker en plastikemhætte op. Ikke antydning af kobber. Men ellers en fin brun farve.....
0
Besværlig at kontakte pr. telefon
1
Ordren er bestilt den 4. september. Det er nu den 15. september og ordren er ikke afsendt endnu. Uacceptabel langsom service.De svarer dog hurtigt på mail. Her var beskeden at ordren ville blive afsendt dagen efter. Det var den 11. september.
0
De er bagmænd for ufattelig mange af de såkaldte facebook-konkurrencer som er direkte svindel. Hold jer væk fra dem.
0
Jeg har et par gange været på RODEO Vesterbro.Det er en fantastisk og hyggelig salon, med de mest imødekommende, serviceminded, snaksaglige og tilstedeværende ansatte jeg har oplevet 😁 Jeg vil uden tvivl blive klippet hos dem fremover! Det er en fornøjelse at være der
1
Super hurtig betjening.
1
Fin kundeservice. Godt produkt.
1
Korrekt og fuldendt rejseplan - og alt fungerede perfekt.God og høflig betjening og alle var parate til at hjælpe, uanset hvad der blev spurgt om.
1
Har delvist fået lavet Facade, omfangsdræn, underfundering, nyt kældergulv, flise arbejde samt kloak arbejde.Intet af arbejdet er udført i en kvalitet man kunne forvente, samt at Fjældhøj har meget svært ved at forstå hvad en aftale er.Påpegede nogle fejl og Fjældhøj svarede med en skrivelse fra advokat med trussel om retsag hvis de ikke fik deres penge samt opfandt ekstra regniner på anselige beløb.Gå langt uden om Rune Fjældhøj - 100% utroværdig og driver forretning kun gennem chikane og trusler.
0
Havde købt to ure til min mand. Han blev helt vild med dem begge, men han ville bytte det ene til et "arbejdsur" - der er så mange fede ure i den shop i super kvalitet. Ombytning gik uden problemer og hurtigere end forventet så jeg kan uden problemer anbefale coolwatch.dk og vil helt sikkert handle der igen - han skal jo have et ur til alle lejligheder :)
1
Burgerne var lækre og meget smagfulde! Serveringen var super hurtig og tjeneren havde rigtig god følelse med gæsterne. Vi kommer helt sikkert igen! 😄
1
Ingen problemer overhovedet
1
Hurtig levering.
1
Det er en besynderlig, eller måske ikke engang lovlig måde at lokke folk i uføre på, jeg har aldrig bestilt noget MasterCard hos nogen som helst heller ikke re:member, det bliver klippet i stykker og smidt ud.
0
Bygherren anlagde en træterrasse i vores have i april 2016. Det er meget fint arbejde, som vi er fuldt ud tilfredse med, og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.Susanne Leleur
1
Fik et mangelfuldt produkt og har henvendt mig gentagne gange uden at få svar!
0
Jeg har taget mit kørekort hos JAPI trafikskole og bestod i første forsøg, både teori og praktisk prøve. Jeg fik fornøjelsen af at få Jan som min kørelærer, og jeg har ikke fortrudt på et eneste tidspunkt. Jan er en dygtig, hyggelig og fleksibel lærer hvilket gjorde at alle timerne var hyggelige, lærerige og man følte sig tryg i bilen. Jeg anbefaler klart JAPI trafikskole!
1
Rigtig god thé, men fir dyr...
1
Super service, høj kvalitet og hurtig levering.
1
De er effektive en hurtig levering ,Så er meget godt tilfreds
1
De venter MED VILJE til allersidst med at fortælle deres gæster, at de altså kun tager imod kontanter, så man er bundet til at betale dem i kontanter. Det er ikke noget som de fortæller inden man bestiller deres frygtelige mad.Min veninde fik en smagsløs, lille portion stegte nudler. Der var kun kedelige stegte nudler, uden sovs og et par kyllingestykker og lidt grøntsager.. Det er altså en ret til 140kr!Mine kartoffelbåde smagte gammelt og var meget tørre.Virkelig dårligt mad.. og meget dårlig service.
0
Fint tørt træ, hurtig levering et sted hvor ikke alle vil levere til.
1
#NevertrustajuicerDatede en fra Joe and the Juice. Han var min lover i 3 måneder. Han kunne lide dem ældre. Jeg kan lide dem yngre. Livet var lækkert, lige indtil jeg installerede instagram på min ipod touch, og jeg fandt ud af, at han havde en kæreste. Hun var 23, vistnok noget der hedder "influencer", og så havde hun silibabser. Det kan man jo ikke konkurrere med som 79-årig. Slem fyr. Også i sengen hehe. ;)) Men tror stedet havde en dårlig inflydelse på ham. Derfor ville jeg give 1 stjerne, men han gav mig en gang den der sandwich med tun. Den smagte sgu meget godt. 2 stjerner herfra.
0
Jeg købte en WalkingPad den 8. marts. Jeg modtog det den 11. Jeg brugte det hver dag og den 19. startede det en mærkelig høj lyd der starter efter flere minutter. Jeg skrev til dem samme dag, og de siger at de har travlt, sender mig manualen, og beder mig om at lave noget, det ikke står i manualen. De spørger det samme spørgsmål hver gang, og hver gang jeg svarer, vender de tilbage med ingen løsning. Sidste gang jeg modtog et svar var det den 30. marts. Jeg har brugt WalkingPad'en en dag siden da, fordi jeg er bange at det sker noget og jeg kommer til skade. Nu er de på Påskeferie... *Ikke* anbefalet.
0
Super god kvalitet og godt udvalg af træningstøj :)
1
Jeg kan klart anbefale Christian som coach. Utrolig motiverende, samt lytter han til dig, hvilket jeg klart vil sige jeg har manglet, hos de andre coaches jeg har haft. Han er meget involveret i sine klienter, samt sørger han for du bliver fulgt hele vejen i mål. Han sørger for du aldrig står alene! Vi havde sat et 6 måneders mål, hvor jeg allerede efter 4 måneder var der. Derefter satte vi nye mål og fortsatte derfra, jeg opnåede bedre resultater end jeg havde forventet! Jeg kan klart anbefale Christian til alle, som ønsker en dedikeret træner som elsker sit arbejde!
1
Flytning af et enkelt værelse København-Århus: Fleksibilitet og hurtig kommunikation, den billigste pris, jeg kunne finde, og muntre, effektive flyttemænd.Døgnflyt var anbefalet af en veninde, og jeg kan sagtens anbefale dem videre.
1
Det er svært at beskrive hvor dårligt arbejde og efterfølgende håndtering vi har oplevet fra Homebob. Vi fik sidste sommer klippet vores hæk af firmaet. Klipningen blev ikke udført som aftalt. Blandt andet manglede ydersiden og det meste af toppen, at blive klippet. Jeg var derfor nød til, at ringe til dem. Efterfølgende kom de så igen for at rette op på det. Her blev toppen og dele af ydersiden klippet. Der blev dog ikke fjernet, det som de havde klippet af på ydersiden. Dette resultere i flere mails mellem os og firmaet. Hvilket indeholdte beklagelser men også en lang drøftelse af pris. I september sender jeg en mail til homebob som svar på det forslag de er kommet med. Her skriver jeg at jeg ikke kan accepter den pris de har foreslået. Der kommer aldrig et svar på denne mail og aldrig en faktura. I dag har jeg så modtaget en besked om, at deres krav er overgivet til inkasso. Jeg er rystet. Udover at være i direkte modstrid med loven, så er det også den mest elendigt og pinlige kundebehandling som jeg har oplevet.
0
Jeg har for 1 md. siden sendt en mail til Jer, hvori jeg stiller min bestilling på pause.Alligevel sender I en ny pakke.Herefter ringer jeg til Jer, hvor svareren siger jeg står nr. 1 i køen og det bliver den ved med. Herefter indtaster jeg mit nr. for at blive ringet op. Hvad sker der: Absolut intet! Hvad er I for et firma? Skal man virkelig gå til Forbrugerrådet eller andre instanser. Jeg kan jo se herinde, at jeg ikke er den eneste, der bliver behandlet på denne måde. Kom venligst meget hurtigt med et svar.
0
Jeg kan ikke andet en at fraråde folk at handle ved dette firma. Jeg bestilte en halskæde til min kæreste d. 18 dec.Varen var i rest ordre. Okay fair nok.Pengene blev trukket på min konto d.2 jan 2019 Jeg har ikke modtaget min vare. Jeg har intet der skulle indikere at min vare er på vej. Og der er ingen svar overhovedet fra deres kundeservice. Til alle andre der har handlet der. Kontakt Forbrugerklagenævnet og lig sag an mod dem. Det gær jeg om 2 dage, hvis ikke jeg har hørt noget fra dem.
0
Køb ikke her..DU giver overpris og mister penge dette sted, pga deres manglende beskrivelser omkring køretøjer og væsentlige defekter!!..såsom at KM tæller IKKE virker korrekt!!Solgte effekter bliver IKKE oplyst korrekt beskrivelse af varen og derved opnåes højere salgspriser, som du aldrig vil vinde noget på!, Du taber kun ved køb hos JYSKAUKTION.DKKøbte en bil med kran, hvor til de oplyser den kører og virker som den skal, eftersyn giver ikke dig noget indblik i noget andet visuelt, da man ikke kan andet hos JYSKAUKTION.DK!Denne bil med kran blev oplyst teknisk info og ikke andet, såsom diverse defekte og kran f.eks ikke kunne kører blev IKKE oplyst eller instrumentbord med KM tæller er defekt!!, derved køber man noget som man forventer virker, ellers kunne man jo ligeså godt købe uden og derved til billigere pris!Når men bliver oplyst at den fungere fint og kører som den skal osv..På afhentningsdagen ser jeg så at bilen IKKE har noget strøm overhovedet og de har jo så startbatterier til samme lejlighed, men batteriet i bilen er blevet udskiftet med gammel dødt batteri som nu står løst og polerne er løse og lige til at tage af!...hvilket jo ikke hænger sammen med deres udmelding!, den mangler kølervæske osv..disse 2 ting bliver så nemt afhjulpet på pladsen, men gør så også at bilen absolut IKKE må gå ud nogen steder på hjemturen og den var i forvejen IKKE nem og starte!!Man køber en bil med kran som er indreg. med oplyste kran!, INGEN oplysninger om defekter på køretøjet overhovedet under auktion eller ved afhentning eller inden i tlf!, de lyver så det sejler!Hold jer langt væk fro JYSKAUKTION.DK...det fup og fidus og de eneste som forsat vil vinde indtil det bliver lukket eller folk holder sig væk, er JYSKAUKTION.DK...
0
Super god oplevelse med flytning udført af Brdr. Skov. Alle aftaler er overholdt, og prisen er yderst rimelig. To unge flyttemænd der var kompetente, høflige og venlige. Burde give 10 stjerner.
1
fik mine ting hurtigt
1
Rigtig god service og gode produkter. Kan helt klart anbefales!
1
1. Min kones cykel trænger til ny kæde. Easy Bike mener at bagklinge skal skiftes også, hvilket er helt OK og normalt ved kædeskift. EB forklarer min "ikke cykelkyndige" frue at det ville være godt med skift af fortandhjul også da det er slidt. Cyklen er købt i juni måned 2017 og kørt under 2000k km., så skulle det virkelig være nødvendigt, eller er der tale om "mersalg"2. Min datter som har en cykel der "hakker over". EB kikker på og samme løsning som min kone. Kæde med bagklinge skiftes (denne gang skal forklingen ikke skiftes selvom cyklen er ældre og kørt væsentlig længere ?) Juna kører hjem på cyklen men den hakker stadig over når den er i 1. gear. (indvendig gear) Tilbage til EB på Rosenvangs Alle som vurderer at et skift af gearkabel vil løse problemet. Juna tror på EB og må slippe 249 kr (249 kr er mange penge når man er studerende så hun er ikke glad). Jeg vil mene at andre cykelsmede vil starte med at justere gearet før man tyer til skift af kabel, men der er jo nok ikke så mange penge i justering af et gear der tager 5 minutter som skift af indvendig gearkabel.Jeg vil anbefale dig at tage en cykelkyndig med hvis du skal gøre forretning med Robert.
0
Virkelig elendig service - og ingen vare!! Jeg bestilte et pudebetræk, som skulle være julegave, tirsdag den 18. december, og der stod på hjemmesiden, at varen var på lager. Fik fin mail med bla ordene: Tak for din bestilling. Herunder ser du detaljerne om din ordre.Så snart din ordre afsendes, sender vi dig endnu en bekræftelse pr. e-mail. Fredag den 21. ringer jeg - og får at vide, at varen har været udsolgt hele tiden. Og at jeg har fået mail om det, hvilket jeg ikke har. Kanon dårlig service. Første og bestemt også sidste gang at jeg prøver at købe noget hos "Seng & Bad"
0
Kun haft dårligt oplevelser
0
Købte varer til min søns 1 års fødselsdag, men varerne kom først en uge senere, hvor hans fødselsdag var afholdt. Da flere af varerne var påtrykt "1", kan jeg ikke bruge dem senere. Jeg skrev til CTIparty, at jeg fandt dette utilfredsstillende, til hvilket de svarede: "Utilfredsstillende! ??? du har vel læst handelsbetingelser.. der stå der meget klart hvad leveringstiden er.Du skrevet under på du har læst dem,.."Da jeg svarer, at jeg finder deres tone uprofessionel, får jeg følgende svar:"Ærligt,, så skriver til os som om vi har gjort noget forkert.,"Det er meget utilfredsstillende! Hvad gør vi ved det?"Og vi henviser til det du allerede har læst,, og du var klar over, ,,så hvis du syntes at vi har gjort noget forkert, selvom det er dig selv,, så er det da ok for os at du angriber os.. MEN fejlen er hos dig selv,, og Det er meget utilfredsstillende! Hvad gør vi ved det?"Jeg er helt rystet over en så uprofessionel og nedladende tone - her skal jeg helt sikkert ikke handle igen!
0
Jeg laver en fejlbestilling, og vil derfor returnere min ordre. Jeg ber om en returlabel, men får bare beskeden...”Øv, vi tilbyder ikke returlabel”. Det er første gang, at jeg har oplevet at skulle betale for at sende en vare retur i en onlinehandel. Fejlbestillingen har kostet mig 80kr i fragt. Jeg kommer derfor ikke til at handle hos jer mere!
0
Jeg vælger at skrive her så folk ikke skal tage på kebabish og blive skuffet ligesom min familie gjorde. At man opkræver kunderne penge for maden inden de overhovedet har sat sig ned er for latterligt. Midt i maden ville min svoger bestille yderligere to naan, det skal man altså betale for med det samme (under maden) og da deres dankort terminal var i stykker skulle han over på den anden side af gaden for at hæve penge, hvorefter vi kunne få vores ekstra naan! Det virker som en joke, men sandt er det desværre. Vi tager aldrig nogensinde derhen igen! Maden er okay.. servicen er elendig, totalt mangel på respekt! Hvis man kunne give minus stjerner havde jeg givet kebabish minus 5 stjerner herfra. Skuffende oplevelse.. suk!
0
I december 2014 brugte jeg El gruppen til at udføre et el og VVS tjek inden jeg købte min andelslejlighed. VVS synet var uden anmærkninger dog manglede der en drypbakke til opvaskemaskine. Foreningen får udskiptet faldstammer af firmaet Bravida i øjeblikket og lige så snart VVS folkene kommer på mit badeværelse ser de at VVS installationerne er ulovlige grundet at der mangler Pex dåser alle steder hvor de skal sidde både i bruseren, ved toilettet og ved håndvasken. Jeg kontakter firmaet og får at vide at dette er et visuelt VVS tjek og der ikke skal skilles noget ad ved tjekket. Det skulle Bravida’s folk som er på opgaven heller ikke. De kunne sagtens se at installationerne var ulovlige bare ved at se på dem. Dvs. at den rapport EL gruppen har lavet er ikke til at stole på og nu skal jeg også have en elektriker på for at tjekke om elsynet er noget værd. Penge ud af vinduet og de har udygtige folk på som ikke kan se fejl med sine bare øjne som andre dygtige VVS’er kan. Brug dem ikke det er spild af penge.
0
Skulle afsted på en par ferie uden børn, men der var køjesenge selvom ingen billeder på deres side viser at det var køjesenge, da jeg spurgte om vi kunne bytte værelse så var svar nej selvom næsten alle lejligheder var tommeDejlig sted men kan ikke anbefales til en par ferie
0
ADVARLSE pas med at få lavet en skite tegning af GIVEHUSEThvis du fortryder at de ikke skal bygge for jer, og vælger en anden bygherreså for du tilsendt en regning på 30000 kr for en skitse af en grundplans tegningdet syntes jeg er dårlig stil over for unge menesker så pas på der ude
0
Super dejlige flyttefolk og god oplevelse! Tak til Kasper og Monir.
1
God service, bestilte mine ting i går (torsdag) og har modtaget smykkerne her til morgen. Ca 50 min efter min bestilling får jeg en mail, om at de var gået i gang med at pakke mine ting. Der er 2 små problemer, 1 min navlepiercing var ikke pakket ind, den var bare blevet smidt ned i konvolutten, hvilket ikke er specielt lækkert. 2 en af varerene var forkert, men dette er den eneste gang der har været fejl i ordren. Har bestilt derfra før og kan klart anbefales😊 Update: Jeg modtog en mail om at det med navlepiercingen, var imod deres retningslinjer. Og fik tilsendt nogle navlepiercinger, som julegave. Jeg har allerede modtaget piercingerne. Mega god service!
1
Har for over 3 uger siden købt og betalt 2 sæt cykellygter men modtager ingen varer. Har over 2 uger skrevet flere emails uden svar og telefonen går direkte på en telefonsvarer. Har nu eskaleret sagen via paypal - håber jeg får mine penge retur den vej.
0
De fortjener slet ikke en stjerne. Man kan åbenbart ikke bruge reklamations ret hos dem, da de mener at det ikke er et ta selv bord. Man kan ikke få reklameret noget hvis man ikke får lavet service hos dem. Købt brugt bil som efter 5 måneder kølede dårligt fra A/C system. Værkstedet sagde at det var helt tomt men ingen utætheder. Så det påfyldte systemet helt op. 6 måneder senere viser det sig at den er utæt i A/C køleren, fra en samling bag ved køleren. De mener ikke at man kan bruge reklamation over sådan noget, da vi ikke får service fra deres værksted. Total uprofessionelt opførsel.Kan ikke anbefale denne virksomhed.
0
Jeg er med på at coinify ikke er en wallet, men havde bitcoin og nu kan jeg ikke se dem mere på coinify.com, har skrevet til dem “hvorfor er mine penge der ikke mere”men får bare svar på at det ikke er en wallet, og de ser sagen som afsluttet,men ikke noget om hvorfor mine penge ikke er der mere. Dårlig service
0
Hver eneste gang vi har benyttet os af MyAuto har alt været super godt. Både betjening, service og pris. Kan helt klart anbefale dem til andre! Vi har været faste kunder siden første gang vi prøvede dem.
1
Skide god service, det hele spillede bare! Jeg havde lavet en smutter ved bestillingen, men blev ringet op og vi fik det løst med det samme. Jeg ville ikke selv have opdaget det. Tusind tak!
1
Har handlet her i over et år, men jeg bliver stadig overrasket hver gang. Leveringen er ekstremt hurtig. Og priserne er i øvrigt de laveste jeg har fundet (på det foder vores hund får).Har desuden været i telefonisk kontakt med butikken, hvor jeg fik super venlig service. Her kunne mange lære noget :)
1
RETTELSE: PAS PÅ - Nicarpe anmelder og fjerner alle negative anmeldelser. Jeg måtte i dialog med trustpilot for at bevare min anmeldelse, og jeg kan se nu, at der er flere negative anmeldelser, som er blevet fjernet. SVINDELFORETAGENDE; HOLD JER VÆK.Vi skriver den 21. oktober til Nicarpe for at få et tilbud på en hjemmeside. Vi har nu den 17. november, og er ikke engang tæt på at kunne indgå en aftale. Fra at være interesserede tager det hele sig en drejning, da vi bemærker noget opsigtsvækkende:Med adskillige undskyldninger fra Nicarpe bliver en eventuel aftaleindgåelse rykket flere gange. Vi syntes prisen er passende, men vi kunne naturligvis godt tænke os at læse handelsbetingelserne før vi binder os på noget. Slutteligt løber vores tålmodighed ud fra dårlige undskyldninger, og vi leder selv efter handelsbetingelserne - hvilket ikke eksisterer på hjemmesiden.Vi opdager dog i vores søgen, at nicarpe.com er en købt skabelon som er udarbejdet af et fransk selskab: "Emanate - Startup Landing Page by uiuxassets". Googler man førnævnte, ville man kunne finde den eksakte side - altså har Nicarpe ikke engang lavet sin egen hjemmeside.Endvidere som prikken over i'et, har Nicarpe direkte løget over for os med en af undskyldningerne som lød, at de "er migreret over til et nyt system til mails" og derfor ikke har modtaget nogle af vores mails. Dette har en nærtbeslægtede der læser datalogi på 9. semester undersøgt og herefter afkræftet. Modtagelsen af vores mails er sket korrekt.Dette demonstrerer en absolut vits af et enkeltmandsvirksomhed, der blæser sig op og jævnligt fremhæver dets størrelse som værende større end det i realiteten er.Hold jer væk! Find en som ikke imiterer en professionel.
0
Det er nu en uge siden vi bestilte vores linser, og de er endnu ikke kommet.Vi har intet fået ud af at kontakte deres kundeservice, der blot påstår at de skulle være sendt for 3 dage siden, og han sagde at det ikke var ham vi skulle brokke os til. De skulle være brugt i dag til halloween festen, og over en uges leveringstid (hvis de da nogensinde kommer) er helt uacceptabel.
0
Jeg købte en Viva cykelhjelm på cykel-deal.dk d 24 maj til 199 kr, pengene blev trukket d. 27 maj og dealen skulle udløbe ugen efter, hvor jeg så regnede med senest at få min hjelm..den kom så aldrig. I stedet blev dealen forlænget en uge til, og 2 dage efter den var udløbet fik jeg besked fra pay pal om at der var udsolgt og jeg fik mine penge igen. Jeg forstår så ikke, hvorfor man valgte at forlænge dealen når den var udsolgt, og hvorfor man stadig kan købe den samme hjelm på hjemmesiden, nu bare til 790 kr i stedet for 199 kr, hvis den er udsolgt?jeg har aldirg hørt direkte fra cykel-deal.dk , men håber da for dem at de har kunnet bruge mine penge til noget i de 3 uger de har "lånt" dem..jeg "køber" så nok aldrig noget fra dem igen,desværre.
0
Super fin butik, med god behandling og service
1
Super fanatisk app. Den er netop blevet for dyr, så nu finder vi nok på noget andet. Næsten 100 kr for at læse, glem det, de 49 kr gav mening
0
Clement Copenhagen er blevet min ynglings butik, selv om jeg rejser langt for, at blive klædt på da jeg bor i Aalborg. Aldrig har jeg set så mange lækkerier, helt anderledes end andre tøjforretninger og endda til billige penge og ikke for ikke, at glemme den gode service og ekspertise der er i den forretning.Jeg skal snart derover igen da jeg så på deres hjemmeside alle nyhederne, så det er nu jeg skal købe min vintergarderobe inden forretningen melder udsolgt
1
Sjov forretningsmodel i køre der.
0
Dejligt mad og god betjening, kan kun give min varmeste anbefalinger.
1
10 ud af 10. Fandt ud af jeg havde et grødhoved :)
1
Har egentlig været tilfreds, men har i denne måned ikke modtaget min pakke. Barko har ikke svaret på mine tre henvendelser, telefonnummer findes ikke på hjemmesiden, og Afmeld Barko-tasten fungerer ikke
0
Synes det er lidt useriøst at man allerede efter 2 timer åbent har udsolgt af hovedretter.. Det er åbenbart et problem som flere har mødt - hvorfor bliver der ikke gjort noget ved det..? Mindre udsolgt = mere solgt = mere indtjening. Simpelt for enhver.Jeg kommer ikke igen, da jeg ikke kan være sikker på at få noget, og derfor hellere vil gå andetsteds fra start af..
0
Usædvanlig lang leverings tid.
0
De lavede præcis det samme nummer som ved Black Friday - nemlig at sælge varer, der ikke er på lager. Jeg bestilte en jakke på udsalg i torsdags, og selv om jeg fik en ordrebekræftelse, gik der 3 hverdage (+weekend), og ingen jakke blev afsendt. De lover ellers levering inden for to hverdage. Jeg skrev sidenhen en mail, fordi jeg havde læst på Trustpilot, at de tidligere ikke har hft styr på deres lagerstatus. Den forventning var korrekt. Jeg fik at vide, at jakken var udsolgt, og at der var fejl i deres lagersystem. Så jeg gider ikke at handle på Meotine igen. Dårlig service, og de har ikke styr på deres lager til trods for, at de sælger jakker for flere tusinde kroner.
0
Vores svageste punkt i huset har været terrassedøren og der har ikke været løsninger jeg æstetisk set ville være tilfredse med.Det har vi fået nu og det virker😍Og så kan jeg holde øje med både hus og børn via mobilen
1
Har været meget tilfreds hidtil.Men nu bestilte jeg 2 af samme slags være og har kun modtaget 1.Det er ikke okay at jeg så skal bestille og betale igen for varen
1
Det gik nemt og fint Der var ingen problemer Det kan godt anbefales
1
Hurtig og nemt billigt og en fantastisk service kan varmt anbefales
1
Ser frem til at bruge Jordgrus.dk !
1
Jeg købte et glattejern, som ikke levede op til forventningerne👎👎 Falsk reklame!!! Jeg skrev til dem omkring produktet, men de var ikke behjælpelige med returomkostninger til udlandet! Efter en lang besked- korrespondance, hvor der blev diskuteret frem og tilbage, så tilbød de en tilbagebetaling på 35%, hvilket jeg endte med at takke ja til, da det ikke kunne betale sig at sende produktet retur!! De burde have taget det fulde ansvar😡😡 Glattejernet kom i skraldespanden!!!
0
Så flotte knager med navn er modtaget 👌🏼 Så god handel.
1
FUPFIRMA - HOLD JER LANGT VÆK!Vi har købt et Hummer Camouflage Segboard med Hovercart i fødselsdagsgave til vores søn. Ganske kort tid efter virkede batteriet ikke, og Funboards/Dan Andersen tilbød at reparere det. Efter at have fået batteriet tilbage, går der ikke længe før batteriet atter står af. Vi får nu lovning på et nyt batteri - men modtager dog intet. Funboards undskylder det med et indbrud på deres værksted hvor alle deres reservedele opbevares, men de lover at fremsende et nyt, så snart de får det hjem igen. Det er i oktober 2019.Herefter hører vi intet. I januar kontakter vi igen Funboards og rykker dem. Men får intet svar. Vi sender flere mails - men stadig intet svar. Det lader til de ignorer vores mails.Nu er vores tålmodighed opbrugt og vi er blevet rådet af Forbrugerrådet Tænk at gå videre med en sag. Vi ønsker ophævelse af købet og den fulde købesum tilbage. Så trist at have købt en fødselsdagsgave til vores søn, som han stort set ingen glæde har haft af!Efterfølgende har vi hørt om flere andre kunders lignede erfaringer med firmaet - så vil advare alle mod at købe her!
0
Ingen klager, blot pussigt at "din vare nu var send afsted" kom EFTER jeg allerede havde modtaget orderen.
1
Vi måtte vente 45 min. på maden, trods restauranten var tom for gæster. Vi ville have snaps til frokosten, men han havde kun geyser, en dårlig snaps til kr. 59,- i Netto. Vi ville have Royals brown ale, men den havde han heller ikke. Maden var elendig, bøffen var tør og sej og tallerkenen var fyldt ud med unødvendige ting, som et dessertglas med druer og en cookie. Servicen var langsom, uvidende og doven.Citykroen er en skygge af sig selv..!
0
"Få et prisoverslag på din bil" står der på Auto Welts website. Den 10. 09. henvendte jeg mig på adressen med henblik på at købe en bil. 4 dage senere e-mail'ede jeg stelnummer på min bil, der skulle indgå i handlen. D.d. (3 uger senere) har jeg stadig ikke fået et "prisoverslag". Jeg har intet hørt fra AW. At AW ikke vil sælge en bil til 1. mill kr. kan undre. MEN! At AW ikke giver nogen form for tilbagemelding er udtryk for arrogance og respektløshed.
0
Bedømmelsen vedrører udelukkende indehaver Glenn Ulrich`s (manglende) evner som leaser af biler samt hans utilstedelige kundepleje. I starten af 2015 leasede jeg en bil hos CPH-CARS. Han oplyste specifikt, at han netop var startet som "leaser" og at det var firmaet FORZA som han benyttede. Jeg har interesseret i en BMW330D, meget lækker bil, der kunne leases for ca. 5000 pr. måned i 12 måneder. Jeg spurgte om det var muligt at købe bilen efter leasingperioden, hvilket Glenn bekræftede var muligt, blot skulle han lige købe bilen først og derefter sælge den videre til mig - dette for at overholde kreditloven. Jeg spurgte specifikt (flere x) ind til det restbeløb, jeg skulle betale og Glenn bekræftede beløbet og at jeg ikke skulle betale yderligere. Det stod for mig som en god handel, med en besparelse på ca. 30000 kr. i forhold til en lignende bil på markedet efter 12 måneder. Der var ikke i annoncen nævnt noget som helst om DK-reg. afgift på bilen. Jeg spurgte ind til registreringsafgiften og Glenn afviste, at jeg skulle betale afgift efter 12 måneder. Efter nogle startvanskeligheder, hvor FORZA flere x skulle have ekstra betaling for alt muligt jeg ikke havde sagt ja til, bl.a. GPS tracker m.v. - noget jeg specifikt havde afvist at betale en formue for. Jeg havde mit eget forsikringsselskab, der ville dække uanset hvad. Derudover havde både Glenn og Forza en fantastisk evne til at rode rundt i begreberne med moms og uden moms. Jeg er privat person og uinteresseret i moms. Efter 12 måneder ville jeg indfri restbeløbet og nu var Glenn pludselig af en helt anden opfattelse - jeg skulle betale ca. 400.000 før jeg kunne få bilen (med moms) - jeg havde allerede indskudt ca. 85000,- og betalt ca. 60000 i ydelse. Skandaløst ringe rådgivning - SVINDEL - af værste kaliber. Jeg forsøgte derefter at få Glenn i tale da han udmærket vidste, at han havde lavet en kæmpebrøler. Han viste sig imidlertid som den kujon han var, at ikke erkende sin fejl og indgå et forlig med sin kunde - en tilbagebetaling af f.eks halvdelen af mit indskud havde været på sin plads og sagen havde været glemt, men Glenn stod fast. På dagen, hvor jeg skulle aflevere bilen (jeg ville selvfølgelig ikke købe den til den pris) mødte der pludselig en repræsentant for FORZA op og forsøgte at overbevise mig om at fortsætte leasing af bilen. Fuldstændig gak. Derefter fik jeg besked om, tangerende en trussel, at DET VAR MIN BIL og jeg SKULLE anvise et cvr-nummer der kunne købe bilen. Derefter kom Glenn med et tilbud om at købe bilen til 140.000,- + moms (han sammenlignede med nogle biler han havde fundet i Tyskland + moms) - Da repræsentanten fra FORZA opdagede, at Glenn var ved at rode sig ud i noget vrøvl, blev det ændret il 140.000 incl. moms - derefter kunne hverken Glenn eller Henrik BOSS fra FORZA finde hoved eller hale i momsen. Det endte med at jeg afleverede bilen til Glenn og gad faktisk ikke have mere med den bil at gøre. Afsluttende havde FORZA lige et ekstra krav på ca. 14000 + moms - vel af mærke forskellen mellem to beløb der var incl. moms. Hele forløbet er så amatøragtigt, at man tror det er løgn. PAS PÅ med både FORZA og CPH-CARS i KASTRUP. Leaser du af dem, er der HELT sikkert en skjult dagsorden - tag kontrakten til FDM eller en advokat og lad vedkommende se den igennem. Brug andre firmaer med styr på reglerne, så du ikke ender som mig. FORZA har fået den sidste krone af mig om det så ender i Fogedretten - det må de selv om. Jeg skal nok møde op og fortælle dommeren sagens rette sammenhæng.
0
meget godt og effektivit
1
Lang ventetid - udsolgt vare! Dette medførte at varen var nedsat, hvorfor et gavekort ikke kunne bruges helt. Et mindre restbeløb kunne ikke refunderes, så jeg forærede det til kaffekassen 😏 Der er åbenbart lavvande i kassen.Afventer endnu varen.
0
Havde problem med at min datter havde fået tilmeldt sig et abonnement. Men hun er under 18 år, og kan jf. regler ikke tilmelde sig. Jeg var ikke klar over det før der blev trukket beløb på hendes konto.Jeg præsenterede problemet for Radioplanet, som bad mig dokumentere, og efterfølgende straks løste problemet ved at refundere det der var betalt, og vi fik slettet kontoen hos Radioplanet.Jeg kan kun være meget tilfreds med hjælpen - Tak Radioplanet .Mvh JFN
1
Fin og hurtig service
1