text
stringlengths
11
9.97k
label
int64
0
1
Hurtigt og effektivt! Bestilte det én dag og modtog varen den næste... Fantastisk
1
Købte et tæppe til 2499,- hvor vi under udpakningen finder flere mørke pletter på bagsiden i hjørnerne af tæppet og det lugter voldsomt jordslået/muggent og var fugtigt. En lang historie kort så har vi måtte gøre omfattende rent og opbevare et skimmelsvamp tæppe i vores lejlighed henover weekenden da det ikke kunne afhentes før onsdag, da vi fik det fredag.Efter dette har vi kontaktet kundeservice og kraftigt lagt op til at vi gerne ville have et nyt tæppe og har haft en dårlig oplevelse, men at vi synes en kompensation var på sin plads. Det er SOFACOMPANY tilsyneladende ikke interesseret i at gøre op for, så vi har måtte returnere tæppet. Vi står nu med en klar opfattelse af, at vi hverken vil anbefale nogle og ej heller selv handle her, da deres kvalitetsprodukter ikke lader til at være tilfældet og kundetilfredshed ikke prioriteres.
0
Jeg bestile i mandags (den 3. februar) 3 pakker EarPods. Det var efter klokken 16, så jeg går ud fra at de først er blevet sendt afsted tirsdag.. Da der er 2-3 dages levering, skulle de gerne blive leveret torsdag eller fredag.. Det er de så bare ikke... Jeg skrev til EarPods over chat på facebook, og de spurgte om mit ordrenummer. Det gav jeg dem så, men har ikke fået noget svar overhovedet... Synes at det er lidt dårligt at reklamere med at der er hurtig levering, når i ikke kan leve op tip det.. Pengene er også blevet trukket...
0
det var en super god oplevelse at bruge billigselskabet hurtigt og nemt og svar på de spørgsmål der var klart noget jeg kan anbefale
1
Dejlige holdbare parfume!!! Handler sikkert igen:).Tusind tak for gave og slik:)!!!
1
Smager af mel. Nej tak
0
Dårlig service det kostede mig 133 kr for to poser matador mix og spurgte om jeg ku aflyse men du ku jeg ikk virkelig dårlig service!
0
Min søster og jeg fik en smartbox med hotelophold samt middag og anvendte den derfor her i weekenden. Vi vil gerne gøre opmærksom på at det på ingen måder levede op til vores forventninger. Vi kørte til Jylland og ankom trætte til Hotellet “gram slotskro”. Vi fik på ingen måder værelse som forventet og anvist på internettet. Vi blev henvist videre væk fra selve kroen og hen i noget der ligner et motel fra en gyserfilm. Det mest primitive vi nogensinde har set med papsenge og en kvalitet man skulle tro var maks til en stjerne. Hotellets forklaring var at der var bryllup og derfor ikke var plads til os på selve kroen.Det ville vi gerne have vidst på forhånd så vi ikke skulle køre forgæves fra Sjælland til Jylland.Vi havde forventet et ophold på selve kroen og blev simpelthen så skuffet at vi gik ned og afleverede nøglen og kørte igen. Vi er rigtig kede af vi skulle have så dårlig behandling og vores lille ferie sammen skulle ende med så stor en skuffelse.Kan på ingen måder anbefale dette sted.
0
Hurtig levering, billige priser og intet bøvl
1
Bestilte en led pakke til min Audi A3. Rigtig fine produkter og til en ok pris.Men leveringstiden var ikke helt i orden. Det tog lidt over en uge inden produkterne kom. Ellers ok handel.
1
Jeg synes, at Michael Bang har en fantastisk evne til at formidle inspirerende og forståeligt.Men, at kalde "Aldrig mere auto" for en bog er vildledende. Det er en guide på 40 sider. Derudover er en del af materialet og flere forklaringseksempler tilgængelige i det gratis materiale, han har liggende på sin blog og hjemmeside.Der er kun én meget overfladisk øvelse i bogen og ingen konkrete instruktioner til udendørs foto. Jeg synes derfor, at 200 kr. er ret dyrt for noget, der ter mindre, end hvad det giver sig ud for og til dels genbrugt materiale. Jeg sidder tilbage med en fornemmelse af, at "koen virkelig er blevet malket".Ærgeligt, når formidlingsstilen ellers er fantastisk, og jeg derfor gerne ville købe flere produkter, men af disse årsager vælger at lade være.
0
Bestilte og fik det nærmest dagen efter. Kvaliteten i top og ja kun ros herfra
1
PAS PÅ DETTE FIRMA. DE SENDER IKKE VARERNE OG SVARER IKKE PÅ MAILS. HVIS I HAR KØBT VIA PAY PAL SÅ MELD DET TIL DEM, SÅ FÅR I PENGENE REFUNDERET.
0
Jeg er meget utilfreds med Nordico’s service. Jeg bestilte min lampe d. 8/9 og fik den først leveret d. 25/9. Skulle selv være opsøgende for at få svar på, hvorfor varen var så længe undervejs. Handler ikke på denne side igen og vil ikke anbefale andre at gøre det heller.
0
Køb aldrig herfra! Man modtager ikke det produkt man betaler for... en eller anden dårlig kopi, der ikke opfylder de ting de lover på internettet. Sikke en parodi! Og så til sådan en penge.. det ikke ok!
0
Nægter at betale sin regning for hosting og support af hjemmeside så nu virker lindgren revision hjemmesiden ikke. pas på med at handle her, de overholder end ikke skriftlige aftaler
0
bestilt 1 bog, sendt rykker 2½ måned efter da jeg ikke har modtaget noget, intet svar. ingen vare. SKODFIRMA!
0
Meget skuffende oplevelse - og utrolig dårlig service når man kontakte maxi.dk for yderligere spørgsmål til produktet.Kunne jeg dog bare give 0 stjerner.
0
Stor anbefaling herfra! Nogle super rare mennesker, som er meget servicemindede og har fokus de rigtige steder. Fornøjelse!
1
Fræk og direkte ubehøvlet behandling.Ved telefonisk henvendelse.Vare i form af 2 stk, extra stærke kæder specielt fremstillet til ladcykler, forlyder salgstalen.Men varen er en fuldstændig og aldeles sekundavare.Og svare overhovedet ikk’! Til beskrivelse endsige biled beskrivelse.Kan bestem ikk’! Anbefales, men på det kraftigste frarådes![Ordre #33681] (23. Januar 2021)
0
Lejede en brugt kaffemaskine samt mælkekøler til brug for Coffee to go. Opsagde aftalen efter 8 måneder, idet lejen var dyrere end andet tilbud og engangskrus var 3 gange dyrere end andet tilbud. Vi har indbetalt depositum på 3 gange månedsleje svarende til i alt DKK 2.625,- De vil ikke tilbagebetale depositum samt de har sendt en regning på yderligere DKK 2.110,- for ny mælkekøler, ny vandtank og 2 x service. Den ene gang service er jf. lejeaftale ok. De påstår, at de har fået en defekt mælkekøler retur der ikke virker - det passer ikke, den fungerede fint da vi afleverede den. De påstår, at der på vandtank mangler nogle clips - Jeg ved ikke hvad det er for nogle clips, så har bedt om billeder men forgæves. De påstår, at vi ikke har kørt kalkafrensningsprogram af maskinen - det passer ikke, vi har sms korrespondance der bakker vores påstand op om, at det har vi gjort - De påstår, at der ikke har været Clear Blue kalkfilter i maskinen, det passer ikke - Vi har købt et kolli med 12 filtre hos dem -Vi fjernede det brugte Clear Blue filter ved rengøring af maskine inden aflevering. Iflg. lejeaftale skulle de komme hver 3. måned og lave servicetjek af maskine og kaffekværn. De har ved flere lejligheder været forbi butikken og aflevere krus og for at vise os, hvordan man bruger maskinen og hvordan man renser den, men de har aldrig lavet et servicetjek af hverken maskine eller kaffekværn. De skrev til os, at de ikke havde tjent penge på os - Er det så måden de tjener penge på, ved at beholde vores depositum og yderligere sende en regning på reparationer som ikke er i tråd med virkeligheden! Vi modtog en brugt maskine og afleverer af naturlige årsager en mere brugt maskine retur. I min verden er det ikke fair business det her...
0
Jeg var i weekenden på hotel med min kæreste i forbindelse med at vi havde et arrangement lørdag eftermiddag i Århus. Jeg havde desværre bestilt et forkert værelse men det løste hotellet hurtigt og fik os logeret på et business dobbelt. Værelset så fint og ryddeligt ud, så vi pakkede vores ting ud. Da jeg så havde været i bad og ledte efter en føntørre, åbnede jeg en skuffe hvor jeg fandt underbukser, sokker og læsebriller (!?). Vi blev begge super pressede både fordi vi gerne vil have at tingene (ISÆR RENGØRINGEN) er i orden når vi er på hotel og skal slappe af, men også fordi vi havde meget lidt tid til at gøre os parate til arrangementet. Så vi gik ned i receptionen og fortalte receptionisten om fundet, hun tilbød at en rengøringsdame kunne komme op og fjerne tingene, men grundet tidspres insisterede jeg på at vi fik et nyt værelse. Vi fik en sodavand i baren og et nyt værelse, men endte med at komme 1,5 time for sent til arrangementet. Da vi checkede ud, blev der hverken undskyldt eller spurgt om vi havde nydt opholdet.. Rigtig ærgerlig og meget uheldig oplevelse.
0
Godt sted og træne
1
Jeg er bange for, at dette er en fuskervirksomhed. Ville ønske jeg havde læst anmeldelserne inden jeg handlede. bestilte et par sandaler til min datter 6/5, har ikke set skyggen af dem endnu. Og ringe kan man heller ikke til dem. Har forsøgt 6 gange. De svarer sikkert heller ikke på den mail jeg har sendt. Overvejer at melde dem til forbrugerombudsmanden. Vil have mine penge retur!
0
Hurtigt pakning af mine vare, samt god vejledning til brugen af dem.
1
Venlig og imødekommende personlig betjening og derudover nemt at bestille på nettet, gode biler i pæn stand til en okay pris :-)
1
Bestilte varen fredag og onsdag er den stadig ikke ankommet ! Bestil din vare hos AV-cables eller AV-connections og du modtager varen dagen efter !!!!!
0
Vi har prøver flere viduespudsere i Esbjerg med svingende resultat, men ingen har gjort det så godt som Martin.Rimelig pris, top kvalitet og kommer til tiden!
1
Vi har brugt klinikken gennem først et kortere katteliv og siden et langt hundeliv. Gennem mange forskellige situationer i alt fra kostvejledning, større operationer og etiske dilemmaer har vi været meget tilfredse med klinikken.Eksempelvis da vi til sidst blev enige om at aflive vores hund. Louise Mulvad kom privat ud til os, så hele familien kunne være sammen om afskeden i hjemlige rammer. Vi kunne sidde på gulvet omkring hunden og nusse hende, indtil hun sov ind. Det var en fredfyldt afsked, og vi følte os både professionelt og omsorgsfuldt behandlet.
1
Jeg er yderst tilfreds med Privéoutlet Ringsted, man bliver altid, mødt med et "velkommen til" af de glade og hjælpsomme medarbejder, der både står til rådighed men også giver kunderne plads til at kigge selv. Rigtig god service og kvaliteten er i top. Er meget tilfreds og kommer gerne igen, klart et besøg værd - på eget ansvar da man kommer til at bruge penge :D
1
Har idag modtaget den lækreste stol - båret ind af døren og pakket ud - det kalder jeg service 🙏
1
Lavede en aftale med dem tirsdag kl. 10 om de skulle komme onsdag morgen og ordne et utæt vandrør. De skriver så en email til mig kl. 21 om aftenen at de ikke alligevel kan komme næste morgen. Og da jeg så onsdag morgen opdager den email og skriver til dem om at aftale en tid vi kan være hjemme, så siger de at de ikke længere kan hjælpe os før engang i næste uge. De svarer ikke på mobil eller email, så meget ringe kundeservice.
0
Efter at have set en masse før-efter billeder som Nfinitybeauty havde delt af deres tandblegning behandling, blev jeg fristet til at give det et skud, især når det kun kostede 500kr og de påstod at deres før-efter billeder blot var efter én behandling.Selve behandlingen gik udmærket, og jeg kunne sagtens se en lille forskel efterfølgende. Jeg fulgte ALLE råd jeg fik fra behandleren, men alligevel var mine tænder tilbage til min 'normale' farve blot få timer efter jeg fik behandlingen, selvom jeg ikke havde spist eller drukket noget. Jeg følte mig rigtig snydt og jeg synes det er spild af selv de 500kr, hvis deres behandling kun garanterer dig hvide tænder i 2-3 timer. Behandleren anbefalede desuden også, at jeg kom tilbage igen til endnu en tandblegning allerede 4 uger efter, hvilket jeg synes lyder voldsomt da tandblegning i sig selv ikke er særlig sundt. Mine tænder gjorde ondt i over et døgn efter behandlingen. De var super ømme og det føltes som om de kunne ryge ud ethvert øjeblik, så at komme tilbage igen efter en måned kan de glemme alt om. Spild af penge. Desværre ikke det værd. Så vil jeg hellere betale det tredobbelte og gå til en rigtig tandlæge som under ingen omstændigheder ville sige, at man skulle komme tilbage igen efter en måned til endnu en blegning.Stemningen i klinikken var desuden også kaotisk. Behandlerne havde ikke styr på hvem der havde tid hvornår, de kaldte heletiden det forkerte navn op og de stormede ind og ud af hinandens behandlingsrum hvor der var kunder igang med en behandling. Det kunne være en fordel med noget musik i baggrunden - både i venteværelset men også i behandlingsrummet, så man ikke sidder, i mit tilfælde, i en hel time på en briks i et koldt rum og glor ud i luften uden i det mindste beroligende musik kørende.
0
Super service. God til at rådgive og følte vi fik det bedste forslag der passede til vores behov. Tak for en god handel.
1
Puuurfect! Hurtig levering!
1
Vi har bestil en hel masse hos babywalz og det meste af det vi har fået er efter beskrivelsen. Dog fik vi nogen sutteflasker forkert. De skulle være +3 mdr, men var +0 mdr, og så starter der ellers et virvar af misforståelser og dårlige oplevelser med kundeservice.Min kone skriver en mail til dem, men de er længe om at svare (2-3dage), så jeg ringer til dem og får afvide jeg skal sende flaskerne retur, men at behandlingstiden er 3 uger. Nåh jeg sender dem retur, og kan se dagen efter at pakken er modtaget (via trackandtrace nummeret), men jeg hører absolut ingenting om det fra dem, og har stadigvæk intet hørt!Jeg aftaler at vi skal bestille nogen nye flasker, og at de så selvfølgelig sender de rigtige, som sagt som gjort. Men igen kommer der +0 sutteflasker. Ind imellem alt det her har jeg flere gange rykket for refundering af sutteflaskerne selvom der først er gået 3 uger idag. (Vi modtog først de nye flasker igår) og det er ca. 1 mdn siden vi bestilte den oprindelig pakke. Bemærk lige at suttehovederne kun kan bruges i max 3 mdr.Når jeg ringer til dem igen, og prøver at forklare dem at jeg ikke kan bruge sutteflaskerne, og at hun snart bliver for gammmel til dem. Er deres service medarbejders argument for at deres arbejde er godt nok er satme at man kan få sutteflasker så mange andre steder, og hun kan ikke se problemet i det. Og ja der røg jeg op i det rødefelt og gav hende en ordenlig sviner. (Undskyld for det) Men jeg synes simplet ikke det er godt nok, jeg bestiller selvfølgelig ikke sutteflasker hos dem, for bagefter at skulle betale for nogen andre i babysam?!
0
Fremragende service. Intet lå og flød, og der blev ryddet op efter hver dags arbejde, så jeg kunne være i mit hjem om aftenen, uden at føle ubehag i den periode arbejdet stod på. Da de var færdige med opgaven, var der kun det flotte arbejde tilbage. Med andre håndværkere har jeg oplevet cigaretskodder og dåser i gården, men det var der intet af her. Jeg ville helt sikkert hyre dem igen både til renoveringsopgaver i hjemmet og til større byggeprojekter.
1
Formidabel service. Jeg har fået alarm og overvågning, leveret og monteret af cf security. Et yderst professionelt result. God service, flinke medarbejdere, og konkurrencedygtige priser. Aftaler bliver overholdt, og havde jeg andre ønsker end dem vi havde aftalt, blev det bare lavet på min måde, uden problemer.De kommer helt sikkert til at lave mere for mig, når jeg ikke længere synes min løsning er dækkende, og behovet bliver større. (mere grej)
1
Stor hjælpsomhed og hurtig tilbagemelding.
1
Jeg fik lavet min IPhone 6S plus, inde hos Phone Stuff.Jeg kom desværre til at smadre den, på min arbejdsplads. Jeg fik den sendt ind til Phone Stuff, og må sige jeg er ekstrem overrasket over den hurtige kundeservice, og ekstrem gode kvalitet, samt hurtige repararation.
1
Blev presset af useriøs telefonsælger, og tæppe bombet med mail SMS og telefonopkald.
0
Har endnu ikke fåret min vare, har bestilt for over 14 dage siden, det er den dårligste leverings tid som jeg nogensinde har oplevet, de svare heller ikke på mails. Hvis du ønsker din kaffe så bestil et andet sted.
0
Produktet virker godt men der var en uges levering, selvom der står 1-3 hverdage.
0
God kvalitet
1
Tag en masse billeder af jeres tøj/gardiner osv. inden i indleverer dem til Hvidovrerens.dk! Jeg afleverede nogle helt nye gardiner til pres i går, og selvom jeg fik at vide, at de først var klar onsdag, modtog jeg en sms et par timer efter om at mine gardiner var klar, hvilket jeg selvfølgelig var imponeret over. Jeg blev dog lidt skuffet senere på aftenen da jeg skulle hænge mine gardiner op, idet mine gardiner var gået i stykker to steder. Jeg kontakter Hvidovrerens.dk her til morgen, hvor jeg får besked på at sende billeder, og jeg vil blive kontaktet. Jeg er nu blevet kontaktet af Hvidovrerens.dk hvor de slet ikke vil vedkende fejlen. Først fik jeg at vide, at jeg bare kunne komme ind så de kunne presse dem igen. Hvilket jo selvfølgelig ikke var problemet. Så fik jeg at vide at det må være sket i vasken, altså da jeg havde vasket dem. Jeg fortæller ham, at jeg ikke har vasket dem, og at det er helt nye gardiner, hvilket jeg selvfølgelig kan fremvise kvittering på. Og til sidst får jeg så at vide, at det var der jeg indleverede gardinerne. De frakender sig fuldstændig ansvaret, og jeg sidder tilbage med nogle ødelagte gardiner. Jeg har betalt 300kr for at få ødelagt nogle helt nye gardiner. Dårlig oplevelse og virkelig dårlig service! Vil aldrig anbefale stedet til nogen.
0
Billig kvalitet af snorene, når de går i stykker uden grund, vil de ikke erstatte, selv det kun er en måned gammel. De har desuden direkte truet mig på Facebook. Hold jer langt væk, der er så mange andre virksomheder som tilbyder det samme, både med bedre service til en billigere pris!
0
en rigtig god tur med masser af indhold og alt i en høj kvalitet
1
Fandt lige mit nyt nummer til min vognmandsforretning og fik svar indenfor nogle timer (lørdag 2. Januar) den er god service!
1
Fantastisk service og korrespondance. Jeg vil helt sikkert handle hos Laura igen :-)
1
bestilte mine varer d 6/9 og har dd satdig ikke modtaget dem, har prøvet at kontakte dem på tlf men kun telefon svarer og chatten bliver lukket hver gang jeg stiller spørgsmål om hvor mine varer bliver af, på deres side står de til at være afsendt, men jeg sidder stadig uden varer og med en følelse af at være blevet snydt.INGEN stjerner herfra
0
Jeg blev slettet fra comwell club uden nogen varsel og alle mine opsparede point er dermed slettet.Jeg skrev til Comwell Club, da jeg var helt sikker på at det var en fejl, men jeg fik et kort svar på, at de slettede alle medlemmer som de har en mailpermission på, om sletning af medlemmer uden pointtilskrivning de seneste 5 år.Men jeg havde optjent point i 2019 og 2020Jeg havde 7 dage til at reagere på denne mail som jeg ikke havde modtaget.
0
har et gavekort men hvad gør jeg når stedet er lukket?Marianne
0
Har bestilt en trense-ring. Fik ikke nogle ordrebekræftigelse. Pengene er trukket og de skriver at den er sendt, men intet sker.
0
De fineste øreringe, kanon service!!!
1
Jeg var ydersttilfreds med hvor hurtigt jeg fik min bestilling hos jer så det er ikke sidste gang jeg handler hos jer. Hilsen Jørgen fra Næstved
1
Bestilte et iPad pro cover 6.1.21. Efter bestillingsbekræftelsen hørte jeg intet. Rykkede 13.1., hvor jeg fik besked på, at varen var på lager, men at forsinkelsen skyldtes at “GLS er ekstra presset i forbindelse med nedlukningen, det er det der giver lidt længere leveringstid desværre”.Stadig ingen vare.Rykkede idag 16.1.Fik nu at vide at varen IKKE er på lager. Jeg har brug for varen, så jeg accepterede en anden farve, der er på lager.SIDSTE GANG JEG HANDLER HOS HUMAC!!!
0
Alt ok. Hurtig levering
1
Maden smagte dårligt og amatøragtig, men regningen havde de ingen problemer med at skrue op for
0
Super lækker mad, god pris og hurtig service. Anbefalet med 5 stjerner!
1
Jeg købte en kikkert hos Kikkert-Shoppen, en 10x42. Jeg bruger den, da jeg bor tæt på et sted, hvor der er folk, som springer fra fly i faldskærme. Jeg er meget tilfreds med min kikkert.Den kom super hurtigt efter bestillingen!
1
Super nemt og overskueligt med en masse gode magasiner.
1
Jeg kan på ingen måde anbefale denne dyrlæge til nogen. Dette bliver en længere historie, men for at opsummere så er det den mest uprofessionelle oplevelse jeg har haft, hvor dyrlægerne modarbejder hinanden. De gjorde et meget trist forløb endnu værre og super forvirrende, end det burde have været. Punkvis kommer her mine klagepunkter. Det drejede sig om min kat, som ikke spiste særlig meget samt kastede meget op.- Det første klagepunkt består i, at min kat får taget blogprøver i klinikken af Dyrlæge 1 og kommer hjem med tre barberede steder og ikke kan gå på sine ben den første time, hun er hjemme. Dette tyder på en alt for hårhændet behandling af katten.- Dyrlæge 1 tager på ferie, og Dyrlæge 2 tager over. Efter en undersøgelse hos Dyrlæge 2, får hun tilføjet noget medicin til listen, Dyrlæge 1 allerede har ordineret. - Efter nogle dage på den nye medicin ringer jeg for at stille nogle spørgsmål til behandlingen. Her får vi fat på Dyrlæge 3 (klinikindehaveren), som fortæller os, at (næsten) alt hvad der er gjort indtil nu af Dyrlæge 1 og 2 nu har været helt forkert. Indtil dette tidspunkt har jeg tvangsfodret katten hver tredje time i over en uge, og dette fortæller Dyrlæge 3 har været helt forkert. Derudover fortæller Dyrlæge 3, at den medicin katten får kan være meget skadelig at kombinere i længden, og det kun gøres i yderste nødstilfælde, hvilket jeg ikke blev informeret om, så jeg kunne holde øje med eventuelle symptomer. Dyrlæge 3 ordinerer mig noget nyt medicin, som katten nu skal tage. - Dagen efter ringer jeg til Dyrlæge 3 for at fortælle, at min kat var blevet helt skør i hovedet af den nye medicin. Hun siger, at det kan ske. Jeg beder hende om at tage sagen i egen hånd, da jeg af god grund ikke har så meget tiltro til Dyrlæge 1 og 2 grundet hendes udmeldinger. Den var hun med på og ville kigge alle de undersøgelser, vi indtil nu havde fået foretaget. Der bliver aftalt, at vi skulle komme til en konsultation med hende om nogle dage, så hun selv kunne få lov til at kigge på katten. - Vi ankommer til konsultationen for at finde ud af, at Dyrlæge 3 ikke er til stede, men Dyrlæge 1 og 2 er der for at yde en form for brandslukning efter Dyrlæge 3’s udmeldinger. De forsvarer deres handlinger, og modsiger hvad Dyrlæge 3 har sagt – og at vi skal gå tilbage til deres anbefalinger af medicin. De undskylder Dyrlæge 3’s udmeldinger med, at ”det var tidligt om morgenen, og der er altid lidt morgen-forvirring”. Dette er ekstremt uprofessionelt og uacceptabelt, når det handler om et liv. Et liv, som hang i trådene. På dette tidspunkt har jeg lagt mere end 20.000 på undersøgelser af katten. Denne konsultation var gratis, hvilket var fint, men også det mindste de kunne gøre. Dyrlæge 1 overtager sagen igen.- Nogle dage senere ringer jeg for at stille nogle spørgsmål, da kattens tilstand var forværret. Jeg får fat på receptionisten, som lover at få Dyrlæge 1 til at ringe tilbage til mig samme dag. Jeg hørte aldrig fra Dyrlæge 1 hverken på dagen eller næste dag. Min største fejl var først at skifte dyrlæge på dette tidspunkt. Så for at opsummere; min kritik går ikke på de undersøgelser, der blev foretaget af katten – de gav mening. Ej heller går kritikken på, at de ikke fandt ud af, hvad min kat fejlede – det var en meget kompliceret sag. Min kritik går på det useriøse og ekstremt uprofessionelle og ubehagelige forløb, jeg oplevede hos dem. Jeg kan ikke anbefale nogle at tage deres elskede dyr med til denne klinik. Dertil skal det også nævnes, at deres lokaler er super stressende for et dyr. Min kat har hvert fald aldrig været så stresset hos en dyrlæge, som i deres lokaler. Hele den ene væg i konsultationen består af et stort vindue ud til en stor vej med meget larm og bevægelse. Derudover har jeg også haft en ærgerlig oplevelse hos deres søsterklinik; Curapet Nærum. Her kom jeg med min kat, efter hun havde slikket sig bar for hår på sine baglår samt på mellemgulvet. Dyrlægen mistænker kraftigt gigt efter at have mærket på hende. Derfor anbefaler hun os en gigtbehandling på 5000 kr. som foregik gennem 4 indsprøjtninger. Efter behandlingen synes vi ikke, at det havde haft nogen effekt, hvilket vi fortæller dyrlægen. Dyrlægen mener dog bestemt, at hun kan mærke en forbedring på kattens to bagben, hvorfor det bliver konkluderet, at hun har gigt. Det viser sig dog ved en senere undersøgelse, at katten intet gigt har, men har grus i blæren, hvilket kan forklare den massive slikken dernede. Mit råd til alle, der overvejer at tage hertil er ikke at tage noget for gode vare, men få undersøge dyret ordentligt, før nogle konklusioner bliver draget. Det kan, som I mit tilfælde, ende med at gøre det egentlige problem værre og pengepungen meget lettere.
0
Bestilte en trækvogn d. 13/6. Har forsøgt flere gange på mail at få fat i dem og også på telefon men uden held. Fik en ordrebekræftelse på engelsk, hvilket jeg synes er lidt underligt når det er en dansk siden. Har bedt om pengene retur men der er intet sket. Svindel og humbug!
0
Gebyrer i lange baner! Synes godt nok det er lidt for groft!
0
Bestilte hundefoder - littleZoo trak kr. 798 med det samme den 13.1.14 på betalingskortet - MEN har intet modtaget :-( Har ringet (KUN telefonsvarer) sendt mail og via kontaktformular - MEN INTET SVAR!!!Håber nu, at min bank kan få mine penge retur. Forstår ikke at de mennesker der står bag disse firmaer kan sove godt om natten. Føj!!!
0
Deres produkter virker overhovedet ikke, normal fugtighedscreme er bedre
0
Gode og primært lokale produkter, god kvalitet, interessant udvalg og fantastisk venlig og imødekommende service :))
1
Meget venlige og effektiv flytterengøring til meget rimelig pris. Alt blev godkendt ved fraflyttersyn.
1
Min veninde og jeg havde et gavekort til cafebesøg for 2 til 300 kr. vi vælger Marco polo, fordi de har udvalg af mange forskellige ting. Vi finder så ud af derinde at vi kun må vælge mellem pastaretter og pizzaer. Det var også okay, men udover det måtte vi kun vælge mellem de 3 pastaretter til 99 kr. (som var bolognese eller noget fløderet, som ikke var carbonara) og de pizzaer, som minder om pizzaer fra et pizzaria, altså skinkepizza osv. Vi vælger så gourmetpizzaerne, som virkede lækre, og betalte bare det resterende. Min pizza var med frisk tomat, et eller andet mærkeligt mozzarella, og frisk basilikum. tomaten var splittet fuldstændigt ud på hele pizzaen, og der var 3 blade basilikum. 130 kr. var den ihvertfald ikke værd. Vi undrer så os over hvad de sidste 100 kr. bliver brugt på, så da vi har spist, spørger vi ham, og han siger det var salaten vi fik med. Vores såkaldte salat bestod af 4 skiver mozzarella og 4 skiver tomat, med lidt soya ovenpå. 100 kr kostede det åbenbart, og det var jo ikke engang en salat. ihvertfald er vi vildt skuffede over det her besøg. Vi ved ikke om det er deres skyld, eller selve smartbox, ihvertfald var det ikke tilfredstillende.
0
Bestilte om formiddagen og havde poloerne dagen efter. Min søn er rigtig glad for dem.
1
Bestilte to par sko inde fra hjemmesiden. Det ene par. modtag jeg i den forkerte farve - mintgrøn i stedet for rosa.Begge sko ville jeg gerne sende retur - uden dog at være sikker på proceduren for at sende dette tilbage. Jeg kan dog herefter ikke komme ind på Aismos hjemmeside, hvor der i stedet for i flere uger står 'error', når der forsøges på dette. Jeg ringer og skriver endvidere uden at få svar. Ikke god nok service! Nu står jeg med to par sko, som jeg gerne vil bytte, uden reelt at vide om dette kommer til at ske. Jeg kan desværre ikke anbefale at købe inde fra denne hjemmeside.
0
Dejligt sted for en fartglad familie. Bedste bane jeg har prøvet. Masser af plads til at overhale. Venlig betjening. Vores børn kan ikke vente til vi skal til Racehall Cph igen.
1
Lækre og flotte tekstiler og fantastisk service❤️
1
Marts iår underskrev jeg en slutseddel på en Opel Karl ved Jimmi, med afhentning/betaling i Juni...Da jeg som aftalt skulle hente kl 12.00, var den først klar 5 timer senere og den var møj SKIDT.Da jeg kører, når jeg et stykke, inden den hoster, hopper og går ISTÅ....Der er fyldt DISEL på istedet BENSIN.😤😤Der går endnu en weekend, inden jeg får den...Derhjemme kigger jeg i bagagerummet, hvor jeg tror vinterdækkene ligger, som er beskrevet i annoncen... Men nej... Jeg kontakter Jimmi igen, som med flere forklaringer indtil idag, siger det er en TASTEFEJL😏😏SÆDEVARME der også var beskrevet i annoncen, opdagede jeg, der heller ikke var, ER DET OGSÅ EN TASTEFEJL !!!!!!😡😡😡Desværre står der intet på slutseddelen, kun det mest nødvendige...Så den fejl, gør jeg aldrig igen.....Og slet ikke handle bil ved Jimmi...
0
Fantastisk service og meget hurtig levering :-)
1
Kan varmt anbefales !!
1
Faldt over Fitbox, og hold da op hvor er jeg glad for det! Jeg har lige modtaget min første box og jeg elsker den allerede! Kan ikke vente til den næste kommer - en box smækfyldt med dejligheder! :D
1
Jeg havde betalt 49kr for en måneds træning i et tilbud. Jeg endte med at skulle betale fuld pris for yderligere to måneder. Rigtig mange penge for meget få træninger! Da jeg så ville kontakte arca, kunne jeg ikke finde et nummer jeg kunne ringe til, men fik i stedet en mail retur, som jeg ikke kunne bruge til noget. Jeg anbefaler ikke!
0
Jeg har desværre oplevet en ærgerlig service i forhold til reklamation af en vare i Frederiksberg centeret. Ved reklamationen får jeg at vide, at varen var intakt ved køb, hvorfor de ikke kan give penge retur, tiltrods for det er under 1 måned siden jeg har købt varen, og at den endnu ikke var pakket ud før ved brug. Dette gør bare man ikke har lyst til at handle der en anden gang, desværre.
0
Dedikerede og servicemindede
1
Vi fik det vi bestilte og det kom som lovet 2-3 hverdage efter bestilling
1
Vi har i dag været ude for at prøve kjole hos Beluga Weddings som gik over al forventning. Stemningen og indretningen af stedet gør at man med det samme føler sig tilpas. Lilly som hjalp min søster var en meget imødekommende, behagelig og rar kvinde. Hun forstod hvilke ønsker der var og tog den tid som der skulle bruges. Vi var en masse piger/kvinder samlet og havde sammen med bruden en fantastisk oplevelse. Jeg kan kun varmt anbefale dette sted. 5 store stjerner herfra!
1
Super oplevelse - De bestilte Juleøl fra Amar Bryghus blev leveret som en overraskelse til min familie bare 57 minutter efter min bestilling!
1
Der var lang ventetid hos Connox, da mine bestilte varer ikke var på lager. Da de endelig kom, var der til gengæld produktionsfejl på dem.Denne historie gentog sig to ud af tre gange, hvilket gav en del besvær med tilbagelevering og genbestilling.Ved min anden bestilling lykkedes det dem endda at begå en ordrefejl, så jeg aldrig fik en erstatningsvare.Skal jeg fremhæve noget positivt, er det deres kundeservice. De svarer hurtigt på henvendelser via mail, og de er søde og flinke i telefonen.Alt i alt var der en del bøvl med Connox, som jeg, til trods for et godt indtryk af deres kundeservice, ikke ønsker at gentage foreløbigt.
0
Vi købte 3 af de dyrere ure i maj sidste år, og har tidligere fået god service bl.a. med en oplader dee ikke virkede og en rem med farve fejl, men nu står vi i den situation at 2 af urene ikke kan oplade og derfor ikke kan tændes. Hvis nogen ved hvordan jeg kan komme i kontakt med firmaet ville jeg elske at modtage information.. Det er så skidt at er firma bare kan lade deres kunder i “stikken”
0
bliver desværre nød ti at give en stjerne som er en for meget ikke godt hvis de ikke tager sig voldsomt meget sammen vh Bjarne
0
Professionel behandling. Reel prisfastsættelse (omend man jo altid mener at ens gamle bil er guld værd). Positiv oplevelse ved overlevering og efterfølgende udbedring af påmonteret udstyr. Her handler vi gerne igen om føje år!
1
Jeg kom til Kirsten for at arbejde med mit selvværd og stress niveau. I en verden hvor kravene udefra og kravene fra mig selv havde hobet sig op var det tid til at der skulle ske noget drastisk. Kirsten fik lynhurtigt pejlet sig ind på hvor problematikken lå. Fordi Kirsten er som hun er var det utrolig nemt at åbne op og arbejde med de ting der også gør ondt. Det har været en helt utrolig stor hjælp at gå hos Kirsten og jeg har fået virkelig mange brugbare værktøjer med videre i livet jeg stadig ofte bruger. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Kirsten hvis du vil til den dygtigste psykoterapeut i København!
1
En leverandør der oftest holder hvad der loves. Der mangler lige "100 gr" ift. færdiggørelse af alarmaftale for at få 5 stjerner herfra.
1
For over et år siden bestilte jeg et elektrisk skateboard på Funboards, det tog dem over en måned at afsende det, og da det så kom havde de lagt den forkerte manual med. For et par uger siden bestilte jeg en ny remote til det, hvor de skrive til mig en uge senere at de ikke har den på lager alligevel. De har trukket pengene på min konto, og vil ikke sende dem tilbage. Det tager dem flere dage at svare på mails.Generelt bare dårlig service
0
Rigtig god service og super hurtig levering.Produkterne lever helt op til forventningerne. Priserne er rigtig gode. Kan helt klart anbefale Gladhud. Din hudpleje bliver en god oplevelse.
1
De svarer ikke på min henvendelse og det er ved at være længe siden jeg skrev til dem.
0
Desværre kan man ikke give minus. De får bestilling i Viborg om tirsdagen, bilen vil ankomme mandagen efter kl 8, så små 6 dagen til at klargøre ordren. De får jo selvfølgelig reg nr. Det er en taxi og kl 13 giver de besked om at de ikke har den rigtige rude. De giver besked på at den korrekte rude vil være fremme sidst på ugen eller starten af næste uge, vi siger igen det er en taxi og hvad vil de gøre, tja h ad skal vi gøre siger de. Vi må forklare at de skal sætte den gamle i igen, hvilket de gør, men den er godt ødelagt nu, og revnen er i hele mit synsfelt. Uprofessionelt og magen til dårlig service skal man lede længe efter.
0
Snyd og bedrag. De tjener kassen på deres penge dyre forpligtende medlemskaber som man ikke engang ved man er blevet en del af, før det lige pludselig står rødt på kontoen, og så er der en bindingsperiode for at komme ud af skraldet. Kan absolut ikke anbefales.
0
Jeg fik aldrig varerne, betalte kun regningen. Så er utilfreds
0
De bedste! Perfekt service
1
Har skullet returnere en julegave. Jeg kontakter butikken indenfor fristen, og bliver bedt om at sende varen retur. Jeg sender den til adressen som står på forsiden af hjemmesiden. Jeg hører ikke noget fra butikken, og tager så efter nogle uger fat i GLS. De bekræfter, at pakken er leveret på adressen.Jeg tager fat i butikken igen, og de oplyser mig om, at adressen på hjemmesiden ikke længere er deres adresse. Jeg skulle i stedet have returneret til en adresse, som ligger gemt i et PDF-dokument jeg har fået tilsendt pr. mail.Jeg gør butikken opmærksom på, at jeg betragter det som deres fejl, at de oplyser en forkert adresse på hjemmesiden (der står endda "kun lager- og returadresse" ved denne adresse), og beder dem om selv at få fat i pakken og returnere beløbet til mig.Jeg har rykket dem for svar, men de svarer ikke tilbage, så næste trin er forbrugerklagenævnet.Jeg vil kraftigt advare mod at handle hos dem.
0
Sagen er den, at jeg holde ulovligt på vejlebrovej 76-128. Jeg fik dog øje på min bil mens parkeringsvagten var i færd med at observere køretøjet, hvorefter jeg straks skyndte mig over til ham og pænt informerede ham om, at køretøjet tilhørte mig. Parkeringsvagten konfronterede mig med, at jeg var heldig denne gang og jeg ikke ville blive pålagt en kontrolafgift, såfremt jeg omgående flyttede bilen. Jeg takkede p-vagten pænt og flyttede omgående køretøjet. En måneds tid efter dette hændelsesforløb får jeg dog alligevel tilsendt bøden med posten, hvilket fandt mig yderst forunderligt. Jeg skrev derfor en klage til Bluepark, hvorefter de informerede mig om, at bøden var givet på lovgivningsmæssigt grundlag i henhold til færdselslovens §122 c, stk 2. Hør nu her Blupark, det er simpelthen dårlig stil først at informere mig om, at jeg ikke vil blive pålagt en kontrolafgift for derfor alligevel at sende den med posten. Hvad der er endnu mere pinligt er, at den bestemmelse i henviser til udelukkende taler mod jeres sag, men til fordel for mig. Af bestemmelsen fremgår det, at en kontrolafgift kun må sendes, hvis det har været umuligt at anbringe den på køretøjet eller give mig den i hånden. Det er helt uden diskussion, at det har det ikke. Jeg har på intet tidspunkt opført mig bare tilnærmelsesvist truende. Med den største respekt og ydmyghed konfronterede jeg blot p-vagten med, at køretøjet tilhørte mig. P-vagten har haft alle muligheder for at anbringe p-bøden på køretøjet eller overgive den til mig i hånden. Det mest latterlige er nok, at i derefter påpeger, at hensynet bag bestemmelsen er at beskytte p-vagterne. Hvis hensynet bag bestemmelsen virkelig er at beskytte p-vagterne giver det absolut ingen mening blot at henvise mig til bestemmelsen efter min klage, da det jo klart kommer til udtryk i klagen, at jeg blot har konfronteret ham med, at køretøjet tilhører mig. I kan ikke bare bekræfte hændelsesforløbet og så alligevel påberåbe jer bestemmelsen. Det er jo totalt modstridende. Det er simpelthen pinligt og latterligt uprofessionelt arbejde!!!
0
Nemt og bekvemt og venlig betjening
1
Betalte for Fibernet fra Gigabit 15 november 2018, men har stadig ikke nogen fiber. Den er på vej, men der går måneder imellem opdateringerne, og når man skiver til Support, så kommer der intet tilbage, kun deres masse udmeldinger. Man føler at ens penge er blivet udnyttet til at lave andres fibernet for, og den manglende respons gør at de virker til at være ligeglade, nu de har fået deres penge.
0