text
stringlengths
11
9.97k
label
int64
0
1
Jeg bliver kontakt CHCHRISTIAN REIBChristian Reib, fra Saleshunter Aps, omkring et muligt job. Efter jeg takker pænt nej tak til tilbuddet.For jeg ikke andet ind spydige kommentarer. Det syntes jeg er en sindsyg dårlig måde at køre sin forretning på, især når det er et firma der er afhængige af andres samarbejde! SKUFFET!
0
Firmaets medarbejdere tillader sig at holde foran naboers (min) indkørsel. Når de bliver konfronteret med dette er de arrogante og er ligeglade. Kører dog væk efter at have fået besked.
0
Alt var tilfredsstillende med venlig service
1
Gode produkter - hurtig levering:)
1
Gud hvor Jeg savner Uber. 35353535 bekræftede bestilling skrev at taxa ville være der inden 5 minutter derefter får Jeg et opkald hvor de siger i en automatiseret stemme at der er travlt og der kan ikke komme en taxa i overskuelig fremtid.Jeg stod med 3 børn i regntøj og havde pænt travlt.Glæder mig til at få Uber tilbage istedet for en dårlig Uber kopi!Frederik
0
Jeg var positivt overrasket over den flotte individuelle indpakning af hver olie, med en sød hilsen på. Fint net / taske fulgte med. Lækkert og overraskende. Skønne olier. Jeg er 100% tilfreds.
1
Jeg fik intet returlabel og måtte selv af med 102 kr for at sende pakken retur. Det synes jeg var for dårligt. Forhåbentligt kommer min pakke frem, og jeg får pengene retur.
0
Udskiftnig af forrude pris og tidspunkt som aftalt.
1
Jeg har købt medium low og medium High puden. Jeg fik hold i nakken og smerter i skulderen af at ligge med dem begge. Min mand har overtaget medium High og sover godt med den. Jeg er meget ked af puden ikke levede op til forventninger.
0
Kundeservice var okay i forbindelse med bestilling og levering. Dog gik kundeservicen under jorden i forbindelse med returnering. Her blev det pludselig helt umulig at få kontakt. Og på trods af at returvarer er modtaget hos hotshop, har jeg hverken modtaget bekræftigelse eller penge retur. Og de svarer ikke på nogen former for henvendelser. Dårlig stil og bestemt ikke et sted jeg selv ville handle igen - eller anbefalet andre.
0
Har ikke til andre begravelser oplevet at betalingen opkræves allerede dagen efter bisættelsen. Er ikke lydhør over for vores begrundelse for udsættelse af vores betaling. Kan ikke anbefale denne bedemand til andre.
0
Virkelig god kvalitet, varm og dejlig behageligt at have på. Flyverdragterne er rigtig lækre og man kan mærke det er godt og holdbart materiale. Man har stor bevægelsesfrihed i den og kan sagtens holde varmen når vinteren konmer. Rigtig god og hurtig service ❤️
1
Bukserne sidder fantastisk og er vildt behagelige at have på! Udover den gode kvalitet, så er de helt vildt flotte. Hvis man skriver til dem, så får man også hurtigt svar. Kæmpe anbefaling herfra :-)
1
skønt tøj til gode priser, hurtig levering og super let
1
Tak for jeres gode behandling af min mors begravelse jeres venlighed og håndtering af begravelsen og urnen kh arne og joan
1
Super betjening - som altid ;)
1
Jeg bestilte et cover fra iBoom d. 21. november, og jeg regnede naturligvis med at modtage det hurtigt efter, da der stod at det var på lager. Jeg skriver til dem onsdag og rykker efter en opdatering, da jeg skal bruge coveret til en gave i weekenden, men får ikke noget svar. Søndag sender de så en autogenereret mail, hvor der står at ordren er afsendt. Dagen efter er pengene trukket. Nu er det torsdag d. 1. december, og jeg har stadig ikke modtaget mit cover eller fået svar på nogle af de mails jeg har sendt. Jeg aner ikke hvad status er.Det er fair nok at man kan lave fejl med lagerbeholdningen, eller at man bliver forsinket af den ene eller den anden grund, men så giv dog besked til kunderne, og svar på jeres emails.
0
Generelt set en god onboarding oplevelse. Jeg opdatere nok min "Trustpilot" beskrivelse om nogle måneder, når jeg har fået lidt mere erfaring med platformen. Jeg overvejede både helloproper.com, boligflow.dk og eindom.dk. Dog efter en snak med dem alle sammen, så valgte jeg eindom.dk trods det var markant dyre at komme i gang med med blot en ejendom. Det vigtige var det rigtige valg, hvis jeg skal vækst min ejendomsportefølje. Det tror jeg eindom.dk kan være med til. Et andet afgørende punkt var YouTube videoer deres udvikler Martin havde lavede og det faktum Toke fra Billy var gået med som partner. Jeg havde ellers et godt øje til Proper. De havde dog intet online materiale eller demo adgang. Det kunne jeg få ved eindom.dk.Man kan godt mærke det er en ny platform de har fået lavet. Der er mange bugs/fejl i løsningen, men deres udvikler Martin er heldigvis god til at fikse problemerne meget hurtigt og agilt. Ting jeg savner ved platformen er automatisering af alle aspekter vedr. varsling af bl.a. husreguleringer. Det virker som om Proper har styre på denne del, men at dette stadigvæk er noget som halter lidt hos eindom. Det er dog noget jeg glæder mig til at se om de fikser i fremtiden. Ingen af platformene har i dag understøttelse af Dinero, hvilket er lidt træls..... Casper Schneidereit har skrevet en god post omkring dette her: "bluelobster .dk/88.html"Glæder mig til at få flere erfaringer med eindom.dk. Det er godt med noget mere konkurrence blandt platformene til ejendomsadministratoin. Dette så vi kan få flere feature og automatisering i fremtiden. Indtil videre har mine erfaringer med eindom.dk være rigtig gode! Jeg glæder mig til at få endnu mere erfaringer med deres løsning. Det sagt, så kunne jeg godt finde på at afprøve et af deres konkurrenter i fremtiden. Det vigtigst for mig er den bedste platform til at minimere administrationen forbundet med ejendomsadministration og det tror jeg eindom.dk er det bedste bud på i øjeblikket.Peter Selch Dahlselch-ejendomme.dk
1
Jeg har benyttet Nemadvokat i forbindelse med køb af min naboejendom i privat handel. De har hjulpet med skøde, tinglysning, m.m. og de har igennem hele forløbet ydet en god og imødekommende rådgivning og sparring.Jeg synes generelt jeg har fået rigtig meget for pengene.Kun de aller bedste anbefalinger herfra.
1
har ikke modtaget min vare jeg har betalt for, og det er umuligt at få kontakt til kundeservice!!
0
Ved meddelelse om retur, bad herren bag shoppen mig om at sende kontonr på mail og skrev flere gange, at han betaler gebyr osv. Efter ubehagelig telefonsamtale, hvor jeg sagde, jeg ikke ville sende kontonr på mail, sagde han at “vi jo skal hjælpe hinanden”, “at han havde behov for at fortælle om gebyrer”, “at jeg jo alligevel ikke var en kunde, når jeg returnerer“ og andet spændende, handler jeg ikke dér igen. Meget langt fra sine kunder og ubehagelig kommunikation ...
0
Fik aldrig min vare. Det eneste jeg har modtaget efter en ordrebekræftigelse, er en mail om at mine penge er tilbageført, men ikke hvad grunden til dette var.
0
Jeg må på det kraftigste opfordre alle til at undgå Flexservice, hvis man ønsker rengøring. Kvaliteten af rengøringen er virkelig ringe, og de rammes meget ofte af sygdom i sidste øjeblik.Endelig er de ret ligeglade med de ting, der findes i hjemmet; 3 gange er noget blevet ødelagt, og sidste gang nægtede de at erstatte det ødelagte.
0
Det var lige det, mit barnebarn ønskede sig. Prisen var rigtig og leveringen hurtig og nem.
1
Seriøst, velformidlet og befriende ukommercielt. Stor troværdighed.
1
Vi har købt flexa hjøkstolen med bøje og bord til vores søn. Vi valgte den for det elegante design og den havde endda vundet red dot award samt test i bla. Alt for damerne. Disse mennesker har tydeligvis hverken samlet eller brugt højstolen. Højstolen er enormt besværlig at samle. Beslagene til fodstøtten er lavet så det er svært at få skruetrækkeren ind. De hvide skruer mister deres maling med det samme. Bordet og Bøjlen ser ud til på instruktionen bare at "glide" ind i hullerne i siden på stolen, men de skal både voldes ind og ud, og man risikerer at klemme fingrene når man skal have dem ud og gøre rillerne rent. Derudover er de mellem benet fæstnet med finde bånd, som 1. er sindsygt svære at få i og ud, og 2. bliver super klamme når der er babymos alle steder.. På sociale medier viser flexa hvordan stolen nemt kan rengøres i opvaskemaskinen, og bevares, det er da smart, men det kræver du skiller hele stolen ad, hvilket er meget besværligt.. Så vi vil ikke anbefale denne højstol til nogen, og hvis vi kunne sende vores retur ville vi nok gøre det. Den er simpelthen upraktisk, og så nytter det ikke den er smuk.
0
Hurtigt levering, varer som beskrevet på siden, god kontakt
1
Fantastisk god oplevelse. Jeg valgte selv at hente papkasserne hos dem. Og Leo, som udleverede dem, gav en superservice. Han havde gjort papir klar, pakkede dem for mig og gav mig gode råd til selve flytningen. De to personer som kom var der fem minutter før og var yderst serviceminded. Flytningen fra 3 sal gik hurtigt og gnidningsfrit. Mine varmeste anbefalinger til teamet bag. Lige fra første opkald til aflevering af papkasserne oplevede jeg en super service. Så hvis du skal flytte, eller have transporteret noget, så tag endelig fat i Universal Transport & Flytteforretning!
1
Fantastisk flotte varer ... altid god og hurtig service 😊
1
Synd den ikke passede til min varmepumpe selvom jeg googlede Panasonic varmepumpe
0
Jeg har flere gange ringet (og indtalt besked) samt skrevet til jeres mail, da jeg ønsker penge retur for nogle varer. Men jeg kan slet ikke komme i kontakt med jer. Hjemmesiden er under ombygning, så der har jeg ikke kunne finde information omkring returnering. Returretten er nu overskredet! Dette er simpelthen ikke i orden!!!!
0
Jeg har købt varer på Keyclubco to gange nu, hovedsageligt tøj og hold nu op hvor er det bare nogle helt igennem lækre kvaliteter! Jeg er endnu ikke faldet over en lignende hjemmeside (eller fysisk butik) som forhandler lignende ekslusive mærker fra Italien. Shoppen er derfor unik for mig og det er ihvertfald langt fra sidste gang jeg shopper hos jer. Derudover har jeg kun oplevet kundeservicen være hurtige med svar og yderst imødekommende.
1
Hurtigt levering. Udmærket tilfreds
1
Tarveligt firma.Køb intet her hvis du ikke vil snydes. Har købt en kjole til 500 Men aldrig set varen og sjovt nok er der altid telefonsvarer på når man ringer til firmaet. Håber I får en fængselsdom.
0
Dejligt koncept! Jeg fik hurtigt svar da jeg skrev til dem inden jeg modtog kassen. Den kom hurtigt og var fyldt med gode sager og en håndskrevet hilsen. Jeg vil helt klart anbefale preggobox til andre gravide <3
1
Hej Dealfighter.dk!- Jeg brækker mig over jeres kundeservice, jeg har for over 2 måneder siden bestilt 2x Ralph Laurens t-shirts, pengene er trukket på mit kort, og det synes jeg simpelthen er noget svineri!- Der står i den mail i har sendt til mig, at varen bliver sendt, seneste 14 dage efter at tilbudet er udløbet, vi skriver oktober måned, og det blev bestilt i juli!- Hvis i ikke gider at tage jeres telefon, og hellere ikke gider besvarer min mail. Skal de penge tilbage på min konto igen, ifølge købeloven har jeg ret til at annullere mit købt, hvis varen ikke dukker op. Indenfor en overskuelig fremtid!
0
Super hurtig levering og ingen problemer....
1
Vi har brugt DKFT i dag. Det var en super oplevelse alt kørte som det skulle. Vi fik flyttekasser som aftalt; flyttefolkene var der til tiden, hurtige og meget høflige. Det var ikke det billigeste tilbud vi fik men lagt fra det dyreste. I forhold til servicen syntes jeg det var billigt. Jeg vil 100% anbefale DKFT. HilsenClaus
1
- ingen ordrebekræftelse lige efter køb- en 3 mands e-mail står derefter i beskeden til mig- ved ikke hvem er det?- pengene trækkes fra konto før varen er afsendt- sender ikke godt indpakket vare med en fragtmand selvom betaler man post danmark levering - det giver problemer med evt. opbæring - varebeskrivelse - badekarret er klar til at påsætte bundventil - det er det ikke - skrev pæn e-mail angående mangler så blev jeg ringet op af en mænd som sagde at han ikke har modtaget min betaling så skal jeg holde kæft da han gider ikke at snakke med mig PUHA ! handler meget på nettet - sådan service har ALDRIG nogensinde oplevet
0
Det kan ikke være rigtigt at man skal se en gammel man prøve at købe en blomst som står udenfor butikken på galgebjergvej og ærlig som han er siger han han har taget en sådanne og lægger 25 kroner , HER kommer den ekspedient med et snobbet svar "kender ikke noget til blomster til 25 kr" der er kun blomster til 30 kr , så siger den stakkels man jamen så er der 5 kroner mere , MEN den snobbede betjening forsætter med "du må hente den uden på fortorvet og bringe den herind" manden står med net og alt muligt og det er tydeligt at se det piner ham men det piner tilsydeladene ikke ekspedienten , Da vi andre også står i kø tilføjer jeg at nu må hun da hjælpe ham med at finde ud af prisen det kan da ikke være rigtigt at i stiller vare udenfor uden at vide hvad de koster eller!? SÅ skal jeg ellers lige love for ALLE ekspedienter kigger som om de haved fået en spand vand i hovedet , Jeg har aldrig set så meget snobberi , Det kunne være i skulle kigge ud af vinduet engang imellem før i ansætter ekspedienter , personligt er det ikke første gang jeg har bemærket denne ekspedient være direkte uhøflig mener da også jeg har påpeget det før men åbenbart er budskabet ikke nået ind ,,, LAD VÆRE MED AT REKLAMERE FOR SUPERTILBUD OG BLA BLA BLA hvis i kun har i sigte at stå der og spille snobber , OG ja jeg giver SØREN S ret i at det bliver værer og være.
0
Kære Amazing SpaceVi har henvendt os flere gange til jer uden held.Vi er i den situation at vores allesammens PostNord har smidt et gavekort væk jeg skulle modtage. Vi har både kvitteringer og dokumentation for køb og det må være ganske let at hjælpe os med at udskifte det bortkomne bevis med et nyt, men det ønsker i tilsyneladende ikke at være behjælpelige med, på trods af ingen omkostninger for jer, ved denne manøvre. Det er småligt, arrogant og under al kritik.Min ovenstående kritik og spørgsmål har i sidenhen besvaret ved i et FB indlæg at diskuterer forhold som i godt ved er totalt uvedkommende for sagen, se mit nedenstående svar. Først og fremmest så er det ikke mig, som har henvendt mig, men netop vedkommende som har erhvervet gavekortet hos jer. Så jeres præmis er falsk og det ved i godt. Herudover er omstændighederne fuldstændig ligegyldige i denne sag. Der er tale om en kunde som køber et gavekort på 3000 til Amazing Space og ulykkeligvis mister det ( og det er pga. PostNord). Som i udemærket ved har hun henvendt sig med kvittering for køb, så der på ingen måde hersker tvivl om købsdato, beløb og gyldighed. Det koster ingenting at yde den service hun efterspørger, men for jer er det åbenbart en principsag. En principsag som er ligemed elendig kundeservice. Når i har fundet en løsning, kan i kontakte mig på 24607582 eller hende
0
Jeg har ikke fået mine varer endnu
0
"gratis forsendelse" ved tilmelding til nyhedsmail, som så gav et link jeg først fik efter bestillingen. Men skrev så og Futric fjernede forsendelsen, så jeg kom til at betale som forventet. Super hurtig svar og forsendelse - og produktet, ja det er stadig under "investigation", men ser lovende ud indtil nu.
1
Greenify er fint koncept. men da jeg forklarede at jeg havde fået nogle defekte kaktus, og at jeg ikke havde kunne reagere på den tidligere. nægtede de ansvarMine altankasser og planter trives og jeg er rigtig glad for dem. men kaktus pakken jeg købte er simpelthen ved at være dødsdømt, jeg har allerede fået refunderet for en kaktus som var død da den kom. men de andre følger efter. Jeg passer dem præcis som i beskriver, og har haft rådgivning på dem. men der er ikke noget at gøre. min andre kaktus(ikke fra jer, har det fint)jeg har skrevet til jer at jeg ikke har haft mulighed for at sætte en mail sammen til jer før nu. billederne der er sendt er gamle som jeg også har fortalt. og jeg har også sendt placering og vandings informationer. hvilket er præcis som i forskriver på jeres egen side.jeg har skrevet at der er andre af samme type i samme område som trives. der er slet ingen tvivl om at disse kaktus har taget skade et eller andet sted, og er døde langsomt i mine varetægt. men det har være hos jer den er gået galt.alt taget i betragting, ser jeg fint jeres synspunkt. men i vil ikke tage ansvarjeg er ikke interesseret i at skrive frem og tilbage. i har givet jeres konklusion, nu har jeg givet min. det er klart vi ikke kommer videre.
0
Meget dårlig service, og blev sur over jeg ikke selv hjalp, selvom jeg havde fraskrevet mig det
0
Kanon service. Fremragende pris. Alt var bare helt i top.
1
Super oplevelse! kan klart anbefale dem til andre ;o)
1
Jeg var inde og se fodbold med en kammerat en søndag aften :-)Der havde jeg inviteret ham derind, hvor jeg købte billetterne over mademyday og sendt som en gave.Det virkede problemfrit, man gik lige hen til et billethus, fik billetterne udleveret og så kunne man komme ind på stadion :-)Super koncept der virker uden problemer!
1
Hurtig og sikker betjening og levering.
1
Udmærket, fremragende stykke arbejde leveret af Gulvkanonens medarbejder Jusuf, en super dygtig, hurtig, venlig mand. Varmt anbefales. Max. stjerner
1
Jeg blev kontaktet af BestDigital vedr. min nuværende hjemmeside løsning ( er kunde ved Danaweb ) for at snakke om lidt hjemmeside, og var til at starte med ikke så snaksagelig da jeg får RIGTIG mange opkald. efter en god snak har vi fundet frem til en rigtig god løsning, der ikke kun sparer mig en masse penge, men også giver mig ejerskab over min egen hjemmeside, som jeg pt. ikke har ved nuv. udbyder.. Meget proffesionelt og gode til at lytte istedet for bare at snakke derud af.
1
Så blev det min tur til at prøve japansk lifting hos Joan. Det var en meget behagelig oplevelse, hvor Joan med specielle cremer og masker samt udstrækning af huden fik givet mit ansigt ny glød. Der var også inkluderet hånd- og fodmassage samt hovedbund. Det kan varmt anbefales - og jeg har selvfølgelig allerede bestilt min næste tid😁
1
Hurtig levering
1
”Håndvasken hænger skævt. Spejlet er knækket. Vandhanen drypper og vinduet kan ikke åbnes.” Dette ville være et fair billede af det arbejde Flex Media har udført, hvis opgaven havde været på et badeværelse.Nu er det ikke et badeværelse der er ødelagt, men derimod min hjemmeside. Det vil føre for vidt her, at nævne alle de mange fejl og mangler (38 stk. i alt) som desværre blev resultatet. Men de er helt i tråd med de andres dårlige oplevelser. Alle virksomheder kan naturligvis begå fejl. Det sker. Spørgsmålet er så, hvordan man vælger at håndtere dem. Hvis vi bliver i eksemplet med badeværelset, ville et fair billede af svaret fra Flex Media, da de bliver bedt om at afhjælpe situationen være: ”Vi har aldrig fået betaling for at tingene skulle virke ordentligt. Eller for dens sags skyld, at de skulle se godt ud. Vi har kun haft ansvaret for at få dem installeret. Men når du ikke er tilfreds, vil vi gerne tilbyde at tage det alt sammen ned igen for 500,- DKK”.Og det er faktisk sandheden. Da de mange fejl og mangler blev påpeget for Flex Media, var forslaget virkelig, at de kunne pille de ting ned, som de har fået betalt ca. 45.000,- DKK for at sætte op. Og det tilbyder en person der vistnok medejer af Flex Media - så at gøre for en 500,- DKK seddel.Amatøragtigt, ynkeligt, usselt og skandaløst er de første ord man kommer til at tænke på. Det faglige håndværk er åbenbart så ringe, at Flex Media ikke engang selv vil bare forsøge at rette op på det. De mener det er OK at beholde de 45.000,- DKK og vil så have 500,- DKK yderligere, for at føre hjemmesiden tilbage som den var, inden Flexmedia fik ansvaret. Det kan man da vist kalde for bygge sjusk. Og virkelig mangel på faglig stolthed.Så for første gang i karrieren, har jeg desværre fundet det nødvendigt at advare mod en anden virksomhed. Flexmedia er efter min vurdering fantastisk uprofessionelle. Og med en måde at drive forretning på, som jeg heldigvis ikke har mødt tidligere. Og søger man på nettet, finder man da også hurtigt ud af, at andre har haft endog meget dårlige oplevelser.
0
Har købt flere gange og har kun fået lækre ting til min datter. Altid god service og god vejledning. Kan kun anbefale andre at handle her.
1
Der er efterladt slibemærker på ca halvdelen af antal meter fodpaneler. Der blev ikke støvsuget anvendt støvsuger på alle slibemaskiner.
0
Bestilte et tilbud, fik en pris, og fik udført en godt stykke arbejde - hurtigt og effektivt.Et professionelt firma, med styr på tingene, som klart kan anbefales!
1
September 2015 købte vi to iMac 27" til en samlet pris af knap 32.000 kr. Det viser sig nu, at vi gik ud af butikken (Humac Kolding) med to-år gamle Macs, begge produceret i anden halvdel af 2013. Konsekvens: vi kan ikke længere opdatere til Big Sur.Selvfølgelig totalt egen fejl, at vi ikke opdager det før!En telefonopringning til Humac DK fortæller os, at det rigtig nok er træls, - at 32.000 kr er mange penge, - at der ikke er noget at gøre så lang tid efter, hverken ved trade-in eller nedslag i pris på to nye iMacs.Det skal siges, at vi selvfølgelig ved købet tilbage i '15 hverken fik information om produktionsdato eller procenter på det samlede beløb.Sidste gang vi køber noget hos Humac og sidste gang, at jeg ved nyanskaffelser ikke går direkte hjem og tjekker 'About this Mac'. 3xØV!
0
Jeg er i chok over Foa. Jeg har været medlem af deres a-kasse og fagforening i mange år, uden nogensinde at have brugt dem hverken med a kassen eller fagforeningen. Så for et par år siden meldte jeg mig så ud af fagforeningen, da jeg stod i en situation hvor det ikke gav mening for mig at have fagforeningen.Jeg kommer så i den situation at jeg så får brug for dem til nogen ting ringer og fortæller min situation og får afvide jeg kan få hjælp med det sammen når jeg melder mig ind, melder mig så ind noget tid efter, og så går der et par dage jeg ringer til dem og så vil de ikke hjælpe mig da jeg lige er blevet medlem igen og sagen ikke er efter jeg blev meldt ind bare ikke det jeg fik afvide.Når men ikke nok med det gider jeg ikke finde mig i det og skriver så jeg vil bruge min 14 dages fortrydelses ret og der står svar inden for 2-3 dage nu er der gået over en uge, jeg ringer så dertil de finder min sag og hun læser det jeg skriver og siger bla bla bla og jeg bliver lidt rystet og siger vil du ikke sige de skal svare på min mail og jeg kan få en bekræftelse på mail om jeg bruger min fortrydelses ret , hun siger de skal nok svare og så siger jeg nu der gået over en uge og hun er ligeglad og siger de skal nok kigge på den og så får du en mail, men stadigvæk ikke har jeg modtaget noget. Foa skider seriøst på deres medlemmer os derfor de har så dårlig en rating her på trustpilot.
0
Man burde kunne give minus-point, så dårlig behandling får man her.Min søn bestilte den 30/1 og den 2/2 trak de pengene fra kontoen samtidigt med vi fik en ordrebekræftelse pr. mail. Og det var så hvad man hørte til det firma. Har prøvet at ringe et utal af gange til det tlf.nr. der står i mailen, men den bliver ikke taget. Har skrevet mail til dem - efter jeg så de dårlige anmeldelser herinde - den 9/2 og afbestilt varen, da jeg ikke tør tage sådan en chance for så mange penge (desværre fik knægten bestilt uden at tjekke firmaet, gør han aldrig igen)Min mail har de valgt heller ikke at svare på, så jeg kontaktede min bank og de har sendt sagen videre til nets, for at få pengene retur. Det var den 12. februar. Dvs. 10 dage efter de havde trukket pengene og vi intet mere havde hørt fra dem, ikke kunne få fat i dem pr. telefon og de ikke svarede på mail.Så jeg kan kun anbefale af holde jer langt væk herfra, man får ingen varer for sine penge
0
det er simpelthen for besværligt hvis man har et nem id kort kan betaling ikke gennemføres, fik aldrig sms kode og vil ikke oprette et kode ord. det er bare for besværligt , øv så ellers lækkert ud. jeg må sige i gør det ikke nemt for jer selv.
0
Øv, jeg blev også fanget af et abonnement, da jeg købte en kalender til 150 kr, har nu betalt 900 kr til et skjult medlemsskab....Hold jer fra denne udbyder.
0
Jeg er colego evig taknemmelig! Startede om som selvstændig og blev kontaktet af kawar fra colego. vi fik lavet en super billig aftale med at han ville sende mulige kunder til mig og det kan man godt sige at han gjorde! Takket være kawar og colego så blev mit firma sparket super fint i gang.. Mvh en glad selvstændig
1
Super tandpasta der har reduceret blødende tandkød. Den har en dejlig frisk smag og skummer lige tilpas meget. Jeg giver min bedste anbefaling!
1
Fantastisk produkt og engagerede medarbejdere. Desværre er medarbejderne ikke altid koordinerede og de løbende priser er arrogante. Sidste oplevelse er at jeg har skullet betale 470 kr i Oktober for kalenderåret 2021 med "smart control" (du får en app hvor du kan regulere varmepumpen samt de laver opdateringer fra tid til anden). Det er for dyrt og for tidligt (2 mdr. før servicen begynder leverance). Derefter blev der booket et serviceeftersyn hvor min top af plastik også skulle skiftes ved samme lejlighed. Det lykkedes dog ikke, da teknikeren ikke havde fået informationen tilstrækkeligt detaljeret til at have udstyret med. Det får jeg så nok også lov til at betale ekstra for til den tid, ud over de 2500 jeg har betalt for eftersynet. Det sker næsten hver gang at noget er koordineret dårligt, hvilket ødelægger oplevelsen. Jeg mener ikke at kan kan tillade sig at tage 3000 kr om året oveni for et produkt man har leveret. Tilsvarende eftersyn for andre luft til vand varmepumper koster omkring 1000 kr om året.
0
Jeg købte tre produkter online, og efterfølgende har Serfine.dk trukket min konto 168 kroner. De tilmelder dig automatisk et abonoment, hvor de hver måned trækker penge fra din konto. Det har kostet mig over 300 kroner, da jeg nu skal bestillet et nyt kreditkort for at undgå at de trækker penge fortsat. Det fremgår ikke tydeligt af deres hjemmeside at dette sker.
0
- 13. februar, bestiller en sækkepude gennem mydeal - 12. marts, kontakter min puden om hvornår de levere, dagen efter er svaret.- 13. marts, mail fra min pude, 130 sækkepuder strandet hos PostDanmark i Taulov pga. forkert volume. Får besked når jeg kan hente min sækkepude. - 20. marts, min pude skriver at volumen alligevel ikke er forkert og at jeg kan afhente min pakke dagen efter.- 24. marts, jeg kontakter min pude da jeg stadig ikke har modtaget sækkepuden. Her får jeg så at vide at sækkepuden er kørt ud med fragtmand i Kbh hvor jeg bor. Og giver mig hans nr. - 25. marts. Ringer til fragtmanden. Han oplyser at sækkepuden er leveret på min adr. d. 6.marts og at han har en underskrift der beviser det og derfor ikke vil hjælpe mig. 8 timer efter ringer han og siger at den alligevel ikke er leveret, han vil ringe senere og sige hvornår han levere puden- 25. marts, intet nyt fra fragtmanden- 25. marts, skriver vred mail til min pude- 26. marts, fragtmanden ringer, han levere puden 1,5 time senere. Det er den rigtige pude, dog er den beskidt......min pude har endnu ikke svaret på min sidste mail....
0
Har handlet hos Run4All flere gange og har altid fået en rigtig god service.
1
Vi havde desværre en rigtig dårlig oplevelse med idealhuse, vi startede vores møde med at fortælle om budget samt bygge procent på grunden, vi fik en meget flot skitse af huset som overskred både budget og byggeprocent, blev efterfølgende opkræver 7500kr for dette, prøvede at indgå et forlig om beløbet, dette vil idealhuse ikke imødekomme. Til andre som skal bygge med idealhuse vil jeg være meget opmærksom på dette! Har efterfølgende valgt et andet bygge-firma.
0
Meget langsom til at sende min ordre, selvom alt jeg bestilte var på lager, der stod en leveringstid på 1-2 hverdage. Efter en uge har de ikke sendt min ordre endnu, har skrevet til rawfoodshop, men de har stadigvæk ikke sendt den. Måske skulle de oplys en mere realistisk leveringstid.
0
Som familiemedlem OG kunde er jeg yderst tilfreds med hjælpen. Vores firma elevu har fået førsteklasses arbejde.Vi har samlet al markedsføring hos dem! Og kan stærkt anbefale andre at gøre det samme.
1
Har købt et smykkekabinet til min kæreste som skulle leveres af Brandrunner.dk. (tjek evt. brandrunner.dk på trustpilot) De er registreret sammen med en bunke andre virksomheder under samme cvr nr. De har alle ekstremt dårlige anmeldelser, og leverer produkter der er langt under den standart der kan forventes når man køber noget der er nyt. Jeg vil ikke uddybe dette, men man kan se anmeldelserne under brandrunner.dk.Jeg har kontaktet jer på mail for at hører hvorfor i vil handle sammen med et firma som dem, men får blot svar om at i ikke har oplevet problemer og hvis der skulle være problemer, så vil i tage over og gøre noget ved det. Når et firma har dårlige anmeldelser, så burde i kigge på det og se om de måske er det værd for jeres omdømme...
0
Yderst dygtig og fleksibelKan kun anbefale firmaet
1
Det er en nem og overskuelig hjemmeside og brændte bliver leveret præcis som det skal
1
Bestilte nogle HAMA perler og en powerbank i juni. Pakken kom hurtigt, men den indeholdt ingen powerbank og de forkerte perler. Det fulde beløb er trukket på min konto. Jeg har ikke modtaget kvittering via mail og der var ingen følgeseddel med i pakken. Har henvendt mig to gange via deres kontaktformular og intet hørt.
0
Jeg fik af flere anbefalet netop disse produkter. Har en kombination af tør/sensitiv hud. Jeg købte et startkit som begyndelse, efter noget tid oplevede jeg lidt rødme og kløe, og da mit startkit næsten var tomt skrev jeg til ecooking og spurgte til det. Her skrev de at det var normalt i en tilvænningsfase, og på baggrund af samtalen købte jeg derfor både renseprodukter og nat/dagcreme uden parfume. Nu har jeg givet det mere tid end jeg burde i en tilvænningsfase. Jeg har sågar forsøgt med en lille pause, hvor min hud fik ro, og startede så op igen. jeg sidder nu med en hud, der er krakelerende tør(flere steder end da jeg startede) den er ekstremt rød, klør konstant og har fået små knopper(blister).Har nu konsulteret andetsted og fik af vide at det er en allergisk reaktion. Jeg er skuffet over at de ikke fortæller at folk kan opleve reaktioner på de æstetiske olier, så jeg sidder nu en del 100kr fattigere, med en oplevelse af at firmaet kun har fokus på indtjening og ikke kundepleje!Denne besked er ligeledes skrevet til firmaet, i håb om at de som minimum lærer af erfaring. Men har du sensitiv/tør hud som jeg, så lyt til dig selv inden du køber dig fattig i deres produkter!Jeg svarer slutteligt, efter snak med Marie. Som skrevet nedenfor. Vi fandt en løsning og de refunderede pengene. Som sagt, er det ikke deres skyld at jeg oplever allergisk reaktion. Men desværre var cremerne ikke god for min hud. Dog lærte jeg i samtalen at man godt kan tage kontakt angående at prøve produktet. Dette er god service, som jeg ville ønske jeg havde kendt inden. Men dejligt at det blev løst, med en god service.
0
Jeg havde købt en forkert størrelse, og fik virkelig god kundeservice. Jeg fik tilsendt en returlabel og fik en bedre størrelse tilsendt, som passer helt perfekt. Det er mega fedt med en bæredygtig shop, så man kan handle med god samvittighed og produkterne er virkelig lækre!
1
Efter første behandling kunne der mærkes forskel - de bedste og varmeste anbefalinger kommer herfra til Rikke.
1
Har købt 4 barstole og har reklameret over plastdupperne som stolene står på. De flækker. Sælger påstod at der aldrig har været problemer med dupperne. Han sendte på trods heraf sendt tilsvarende dupper, som selvfølgelig også er gået i stykker nu. Nu kan vi ikke komme i kontakt med firmaet, der afviser at modtage vores mail og telefon går direkte på svarer. Heldigvis er det lykkedes at skaffe nye og bedre dupper ved møbelfirmaet Ingvard Christensen i Esbjerg. Pris 10 kr stk. De ved hvad service er og betyder for kunden.
0
Bestilte en havelåge der.. lågen var som fin nok når den blev samlet men havde godt nok forventet der ankom en samlet låge og ikke et samlesæt
0
Havde booket skab og betalt, skabet var taget i brug hvorefter mylocker hævder, at en anden har booket skabet. Hvis det er sådan med ting vi køber, at vi kan risikere at skulle levere tilbage så nej tak. Virkelig dårlig kundeservice.
0
Købte nogle fadøl på drinkster. Da jeg ankom til beværtningen ville de ikke godkende mine koder. Købet blev foretaget samme dag som jeg forsøgte at bruge dem.Jeg har forgæves ringet til drinkster et par gange uden at komme igennem til andet end en telefonsvarer. Efterfølgende har jeg også skrevet en email til dem uden held.Har opgivet at få penge tilbage. Men kommer ikke til at bruge drinkster igen.
0
Købte den 17. oktober en vare ved DealFigther, pengene er hævet, men jeg har ikke modtaget varen. Jeg har forsøgt at komme i kontakt med firmaet men uden held. Er meget skuffet over dette firma og handler bestemt ikke der igen.
0
Modtog en madkasse og nogle ekstra ting til den i julegave, og skulle have den byttet. Der var hurtig svartid og super god hjælp fra Marlene og alt gik som smurt.Vil helt klart anbefale at handle herfra!
1
Lever 100 procent op til hvad det lover. Mildt og drøj i brug. Super produkt.
1
DET FUNGERE... hurtig levering og fin og omhyggelig indpakning..
1
Vi har Macchiato sofaen i lys kanvas stof. Det er virkeligt en lækkert designet sofa. Desværre er stoffets kvalitet så ringe, at der fire år efter at vi købte sofaen er slidt hul igennem stoffet. Vel at mærke på en sofa til 60.000 kr.Vi bestilte sofaen i efteråret 2016. 2 gange leverede Norr11 sofaen med chaiselongen spejlvent i forhold til, hvad vi havde bestilt. Norr11 lod os beholde sofaen begge gange, da der var en ventetid på ca. 8 uger på en ny sofa. Stoffet på de 2 første sofaer var der intet at bemærke til. Det var lyst kanvas stof, og vi var positivt overraskede over, at man begge gange stort set ikke kunne se, at vi havde haft sofaen til låns. Da den rigtige sofa endelig kom, gik der ikke længe, før stoffet begyndte at fnuldre. Vi kunne også mærke at kanvassen slet ikke havde den samme stivhed som på de to første sofaer. Vi gjorde Norr11 opmærksomme på, at der måtte være en fejl i stoffet, da stoffet virkede anderledes end på de to forrige sofaer. Det ville man ikke forholde sig til ved Norr11 og afviste vores mistanke. Det blev kun værre og værre og i efteråret 2020 begyndte vævningen i stoffet at trævle. Vi kontaktede igen Norr11 og sendte dem billeder af stoffet. Norr11 ville igen ikke tage ansvar for den manglende kvalitet af deres produkt. Vi kunne købe nyt stof gennem dem og få sofaen ombetrukket ved en møbelpolstrer - for egen regning. Nu, 4 år efter, at vi købte sofaen, er stoffet så revnet. Vi har igen kontaktet Norr11 og har også denne gang sendt billeder med. Norr11 har valgt ikke at svare på vores henvendelse. Bare tavshed. Vi er bevidste om, at købeloven kun giver os to års reklamationsret - dog har vi fra starten af reklameret over, at der måtte være en fejl i stoffet. Norr11 burde fra starten af have taget ansvar og forholdt sig til vores mistanke. Uanset om vi havde reklameret eller ej - så er vi forbløffede over, at man hos Norr11 er tilfreds med en levetid på 4 år på et produkt. Særligt til de penge. Så vores anbefaling herfra: Køb jeres møbler et andet sted.
0
Jeg har bestilt stofbleer d.26 juni med leveringstid på 3 dage, mine penge er hævet men jeg har aldrig set skyggen af mine varer. Har forgæves skrevet mail og ringet uden at få kontakt til firmaet! Så vil bestemt ALDRIG anbefale nogle at handle hos Mypit 😠😠
0
Forsendelsen pakke forsvarligt ind. Ankom hurtigt og intakt.Udvalg stort og spændende.Kan klart anbefales
1
Rigtig god service. Bestilte et par shorts, og jeg fik dem dagen efter ;))
1
Fantastisk service :-)
1
Meget nem bestilling og betaling samt meget hurtig levering af taske med broderet navn. Fin kvalitet.
1
Fantastisk og professionel kundeservice, ved efterfølgende produktspørgsmål. Hurtig svar- og leveringstid. Kreativ og indbydende pakke, gjorde oplevelsen mere eksklusiv!Er klart et besøg værd :-)
1
Ringede om aftenen med en knust rude. Næste dag kl 14 var den skiftet.Der var ellers 10 dages leveringstid på ruden, da det er en gammel bil, men de er så fleksible, at de selv kører ud til en hugger og piller en rude ud - og vupti, så er det klaret. I øvrigt meget billigt.
1
Min kæreste og jeg købte 4 mundbind fra Healthy Head. De kommer så, og der er så sendt 5 mundbind. Kun ÈN ud af fem mundbind har ståltråd i sig, dvs 4 styk ubruglige mundbind. Jeg kontakter healthy head på mail, intet svar, så på telefon i deres ubrugelige kundeservicetid mellem 17 og 19, intet svar og så til sidst på facebook, de har set min besked men aldrig svaret. Jeg råder ALLE til at søge andre steder hen, dette er dybt sunhedsskadeligt og afsindig dårlig kundeservice. Jeg er mildest talt chokeret samt skuffet og sur.
0
Virkelig skidt.. Købte et hønsehus med tilhørende høns “startpakke” som braste sammen dagen efter. Sælger gav os aldrig et nyt, så måtte selv reperere det.. elendigt
0
Min kæreste bestilte en sækkepude via downtown fra minpude.dk. Hun fik ingen bekræftelse fra minpude, så derfor måtte hun ringe ind. Kun derfor nåede vi at få den inden juleaften og hun bestilte den 3 december. Da den så endelig kom var det slet ikke en sækkepude. Ingen krøyerkugler i, den var fuldstændig flad og der var ikke oplyst på hjemmesiden hvilken materiale der var inden i. Derfor ville jeg gerne have den byttet, men de tog aldrig telefonen. Kørte ind på deres adresse i København, ingen åbnede, der hang blot en hvid seddel i vinduet hvor der stod minpude.dk. Fik så fat i downtown og klarede den derfra.Det tog over 3 uger at få den byttet. 126kr i fragt, en køretur, 4 mails og mange telefonopkald og har endnu ikke fået pengene retur!Hold jer væk fra den side!
0
Efter at have haft ondt i knæet i mere end to år bookede jeg tid hos FysPlus. Et par uger med simple stræk og styrkeøvelser var alt der skulle til og nu kan jeg træne og løbe igen :-) Caspar er top prof og supergod til at forklare - og som en bonus har jeg fået inspiration til hvordan jeg kan gøre mine løbeture mere effektive og meget sjovere.
1
Hvis du bestiller tid hos N’finity, og får Sinan som behandler, så skynd dig væk så hurtigt du kan.Jeg kan se på andre anmeldelser, at jeg langt fra er den eneste, der har fået en ubehagelig, uforskammet og direkte flabet behandling af ham! Jeg gik mildest talt grædende fra klinikken, da jeg følte mig dårligt behandlet og han bare havde jaget en nål i læben på mig, uden bedøvelse eller nogen forvarsel. Jeg blødte voldsomt, og var allerede i samme sekund helt blå. Der sad to piger inde i klinkrummet (hvilket også undrede mig i disse coronatider. Og uden mundbind), og efter hans voldsomme behandling, bemærkede den ene at jeg græd, og sagde småforarget til Sinan, at han havde fået mig til at græde, hvortil han, helt koldt, svarede at han “får mange kvinder til at græde”. Jeg skrev efterfølgende til en veninde, som også har været til behandlinger i klinikken, og selvom hun var målløs, kom det ikke som en overraskelse, da hun også kun har oplevet denne opførsel fra ham.De andre behandlere virker søde, men der er altid kaos i klinikken.
0
Hold jer væk.Startede med at skrive en god anmeldelse af firmaet herinde fordi de bad mig skrive en anmeldelse over sms inden de var færdige med arbejdet, naivt nok gjorde jeg det.Så gætter på de andre gode anmeldelser er på samme vilkår.Da de kom virkede de ret mistænksomme når de skulle teste vores krybekælder, chefen sagde at en af de unge gutter kun skulle teste lige ved åbningen af lugen ned til kælderen, selvom han insisterede på at teste længere inde (han var ny) plus en af dem stank af alkohol. Så allerede der burde jeg ha stoppet det.Men de sprøjtede løs og satte Ozon maskiner op (som ikke rigtig gør meget mod skimmelsvamp) så vi måtte flytte ud i en uge da man ikke kunne få vejret derinde. Det har så senere vist sig de ikke har fjernet en skid! Det virker som en flok svindlere som tjener hurtige penge. Vi blev også lovet nogle rapporter som aldrig dukkede op.
0