instruction
stringclasses
154 values
input
stringlengths
72
2.46k
output
stringlengths
31
1.27k
Duchenne Muscular Dystrofie. Ik doe een onderzoek naar deze genetische ziekte en ik zou er graag meer over willen weten van een professional. Ik ben bezig met onderzoek naar de wijze van erfenis, symptomen, behandelingen/hulpgroepen en relatieve kosten voor het gezin.
DMD is een progressieve vorm van spierdystrofee (DMD) die voornamelijk voorkomt bij mannen, maar in zeldzame gevallen ook bij vrouwen kan optreden. DMD veroorzaakt progressieve zwakte en verlies (atrofie) van de skelet- en hartspieren. [1] De eerste tekenen van DMD kunnen een vertraagd vermogen tot zitten, staan of lopen en moeilijkheden bij het leren spreken omvatten. De spierzwakte wordt gewoonlijk bij 3 of 4 jaar waargenomen en begint in de heupen, het bekken, de bovenbenen en de schouders. De kalveren kunnen worden vergroot. Kinderen met DMD kunnen een ongebruikelijke loop- en moeilijkheidsgraad hebben, de trap beklimmen en vanaf de grond komen.> DMD kan ook invloed hebben op het leren en het geheugen, net als op communicatieve en bepaalde sociale emotionele vaardigheden.> De spierballen verergeren met de leeftijd en progressies van de armen, benen en de romp. De meeste kinderen met DMD gebruiken een rolstoel op volle leeftijd 13.
DMD is een progressieve vorm van spierdystrofie die vooral voorkomt bij mannen, maar in zeldzame gevallen ook bij vrouwen. De eerste tekenen van DMD kunnen bestaan uit een vertraagd vermogen om te zitten, staan of lopen en moeilijkheden bij het leren spreken. De spierzwakte wordt gewoonlijk bij 3 of 4 jaar waargenomen en begint bij de heupen, het bekken, de bovenbenen en de schouders... DMD kan ook het leren en het geheugen beïnvloeden, evenals de communicatie en bepaalde sociale emotionele vaardigheden... De spierzwakte neemt toe met de armen, benen en de romp. De meeste kinderen met DMD gebruiken een fulltime rolstoel op leeftijd 13. Hart- en ademhalingsspierproblemen beginnen in de tienerjaren en leiden tot ernstige, levensbedreigende complicaties. DMD wordt veroorzaakt door veranderingen (mutaties) in het DMD-gen. DMD wordt geërfd in een X-linked recessive patroon.
Duchenne Muscular Dystrofie. Ik doe een onderzoek naar deze genetische ziekte en ik zou er graag meer over willen weten van een professional. Ik ben bezig met onderzoek naar de wijze van erfenis, symptomen, behandelingen/hulpgroepen en relatieve kosten voor het gezin.
Duchenne spierdystrofie (Outlook (Prognose)): Duchenne spierdystrofie leidt tot een geleidelijke verslechtering van de handicap, vaak bij 25-jarige leeftijd, meestal bij longstoornissen, maar de vooruitgang in de ondersteunende zorg heeft ertoe geleid dat veel mannen veel langer leven dan deze.
De spierdystrofie van Duchenne leidt tot een toenemende handicap, vaak door leeftijd 25, meestal door longziekten, maar de vooruitgang in de ondersteunende zorg heeft ertoe geleid dat veel mannen veel langer leven dan dit.
Duchenne Muscular Dystrofie. Ik doe een onderzoek naar deze genetische ziekte en ik zou er graag meer over willen weten van een professional. Ik ben bezig met onderzoek naar de wijze van erfenis, symptomen, behandelingen/hulpgroepen en relatieve kosten voor het gezin.
Duchenne spierdystrofie (Causes): Duchenne spierdystrofie is een vorm van spierdystrofie. Het verergert snel. Andere spierdystrofieën (met inbegrip van de spierdystrofie van Becker) worden veel langzamer. Duchenne spierdystrofie wordt veroorzaakt door een defect gen voor dystrophine (een eiwit in de spieren). Het komt echter vaak voor bij mensen zonder een bekende familiegeschiedenis van de aandoening. De aandoening treft jongens het vaakst door de manier waarop de ziekte wordt geërfd. De zonen van vrouwen die drager zijn van de ziekte (vrouwen met een gebrekkig gen, maar geen symptomen zelf) hebben elk 50% kans op een ziekte. De dochters hebben elk 50% kans op draagmoeders. Zeer zelden kan een vrouw door de ziekte worden getroffen. Duchenne spierdystrofie komt voor bij ongeveer 1 van elke 3.600 mannelijke baby's.
Duchenne spierdystrofie is een vorm van spierdystrofie. Het verslechtert snel.... Duchenne spierdystrofie wordt veroorzaakt door een defect gen voor dystrophine (een eiwit in de spieren). Echter, het komt vaak voor bij mensen zonder een bekende familiegeschiedenis van de aandoening. De aandoening treft meestal jongens als gevolg van de manier waarop de ziekte wordt geërfd. De zonen van vrouwen die drager van de ziekte (vrouwen met een gebrekkig gen, maar geen symptomen zelf) elk hebben een 50% kans op de ziekte. De dochters elk hebben een 50% kans op dragers. Zeer zelden, een vrouw kan worden getroffen door de ziekte. Duchenne spierdystrofie komt voor in ongeveer 1 op elke 3.600 mannelijke baby's.
Ik ben op zoek naar informatie over Kanker van de Esophagus en ik vind niets op uw website.
De behandeling van deze ziekte kan een rol spelen in de ontwikkeling van deze aandoening. In de Verenigde Staten kunnen de risico's voor de ontwikkeling van oesofageale kanker omvatten roken, zwaar drinken, obesitas, en schade door zure reflux. behandelingen omvatten operatie, straling, chemotherapie, en lasertherapie. Sommige patiënten kunnen ook voedingsondersteuning nodig hebben, omdat de kanker of behandeling het moeilijk kan maken om te slikken. (HPO) De humane fenotype ontologie (HPO) geeft de volgende lijst van kenmerken die zijn gemeld bij mensen met deze aandoening. Veel van de informatie in de HPO is afkomstig van oceanet, een Europese zeldzame ziektedatabank. De lijst bevat een ruwe schatting van hoe vaak voorkomende symptomen.
Esofageale kanker is een kanker van de slokdarm, de holle slang die voedsel en vloeistoffen van de keel naar de maag voert. Naarmate de kanker groeit, kunnen de symptomen pijnlijk of moeilijk zijn: slikken, gewichtsverlies en ophoesten van bloed. De precieze oorzaak is meestal niet bekend, maar zowel milieu- als genetische factoren spelen een rol in de ontwikkeling van deze aandoening. In de Verenigde Staten zijn de risico's voor de ontwikkeling van slokdarmkanker onder meer roken, zwaar drinken, overgewicht en schade door zure reflux. De behandelingen omvatten operaties, straling, chemotherapie en lasertherapie. Sommige patiënten kunnen ook voedingsondersteuning nodig hebben, omdat de kanker of behandeling moeilijk kan maken om te slikken.
Ik ben op zoek naar informatie over Kanker van de Esophagus en ik vind niets op uw website.
Esofageale kanker: Esofageale kanker begint in de slokdarm. Dit is de slang die voedsel van de mond naar de maag verplaatst. Esofageale kanker is niet gebruikelijk in de Verenigde Staten. Het komt het vaakst voor bij mannen ouder dan 50 jaar. Er kunnen twee hoofdvormen van slokdarmkanker zijn: plaveiselcelcarcinoom en adenocarcinoom. Deze twee soorten zijn verschillend van elkaar onder de microscopen. Het slokdarmkanker van de slokdarm van de slokdarm van de slokdarm van de slokdarm wordt geassocieerd met roken en drinken te veel alcohol. Adenocarcinoom is het meest voorkomende type van slokdarmkanker. Barrett oesofagus verhoogt het risico van dit soort kanker. Acid refluxziekte (gastro-oesofageus) kan zich ontwikkelen tot Barrett slokdarm. Andere risico-factoren zijn onder andere: roken, mannelijke of zwaarlijders.
Esofageale kanker is kanker die begint in de slokdarm. Dit is de slang die voedsel van de mond naar de maag verplaatst. Esofageale kanker is niet gebruikelijk in de Verenigde Staten. Het komt het vaakst voor bij mannen ouder dan 50 jaar. Er zijn twee hoofdvormen van slokdarmkanker: plaveiselcelcarcinoom en adenocarcinoom. Slokdarmkanker wordt geassocieerd met roken en alcoholgebruik. Adenocarcinoom is de meest voorkomende vorm van slokdarmkanker. Barrett slokdarm verhoogt het risico op dit soort kanker. Acid Slokdarmziekte (gastrosofageale refluxziekte, of GERD) kan zich ontwikkelen tot Barrett slokdarm. Andere risicofactoren omvatten roken, zijn mannelijke, of obese.
Ik heb een hernia die ik zo snel mogelijk zou willen afhandelen. Ik vroeg me af of jullie me konden helpen.
De meeste mensen met een hiatale hernia hebben geen symptomen of symptomen en hebben geen behandeling nodig. Als u tekenen en symptomen ervaart, zoals herhaaldelijk brandend maagzuur en zure reflux, heeft u misschien medicijnen of operaties nodig. Als u brandend maagzuur en zure reflux ervaart, kan uw arts u aanbevelen: - antacida die maagzuur neutraliseert. Antacida, zoals Mylanta, Rolaids en Tums, kunnen een snelle verlichting bieden. Overgebruik van sommige antaciden kan bijwerkingen veroorzaken, zoals diarrhae of soms nierproblemen. - Medicatiemiddelen voor het verminderen van de zuurproductie. Deze geneesmiddelen - bekend als H2-receptorblokkers - omvatten cimetidine (Tagamet famothidine (Pepcid), nizatidine (Axid) en ranitidine (Zantac). Sterkere varianten zijn verkrijgbaar per recept.
De meeste mensen met een hiatale hernia hebben geen symptomen en hebben geen behandeling nodig... Als u brandend maagzuur en zure reflux ervaart, kan uw arts u aanbevelen: - Antacida die maagzuur neutraliseren... Soms is een hiatale hernia een operatie vereist. Chirurgie wordt algemeen gebruikt voor mensen die niet geholpen worden door medicijnen om maagzuur en zure reflux te verlichten, of complicaties zoals ernstige inflammatie of vernauwing van de slokdarm.
Ik heb een hernia die ik zo snel mogelijk zou willen afhandelen. Ik vroeg me af of jullie me konden helpen.
De behandeling heeft tot doel symptomen te verlichten en complicaties te voorkomen.De behandelingen kunnen bestaan uit: - geneesmiddelen voor de controle van maagzuur - Chirurgie om de hiatale hernia te repareren en reflux te voorkomen Andere maatregelen om de symptomen te verminderen zijn onder andere: - het vermijden van grote of zware maaltijden - niet liggend of buigend direct na een maaltijd - het verminderen van gewicht en niet roken - het optrekken van het hoofd van het bed van 10 tot 15 centimeter (10 tot 15 centimeter) Als medicijnen en levensmaatregelen niet helpen bij het beheersen van symptomen, kunt u een operatie nodig hebben.
De behandeling heeft tot doel symptomen te verlichten en complicaties te voorkomen.De behandeling kan bestaan uit: - geneesmiddelen voor maagzuurbestrijding - Chirurgie om de hiatale hernia te repareren en reflux te voorkomen Andere maatregelen om de symptomen te verminderen zijn onder andere: - het vermijden van grote of zware maaltijden - niet direct na een maaltijd liggen of buigen - het verminderen van gewicht en niet roken - het optrekken van het hoofd van het bed van 10 tot 15 centimeter (10 tot 15 centimeter) Als medicijnen en levensmaatregelen niet helpen symptomen onder controle te houden, moet u misschien een operatie ondergaan.
Ik heb een hernia die ik zo snel mogelijk zou willen afhandelen. Ik vroeg me af of jullie me konden helpen.
Hernia (behandeling): Chirurgie is de enige behandeling die permanent een hernia kan repareren. Chirurgie kan gevaarlijker zijn voor mensen met ernstige medische problemen. Chirurgie herstelt de verzwakte buikwand weefsel (fascia) en sluit gaten. De meeste hernia's worden afgesloten met hechtingen en soms met mesh patches om het gat te stoppen. Een navelhernia die niet geneest op het moment dat een kind 5 jaar oud is zal waarschijnlijk worden gerepareerd.
Chirurgie is de enige behandeling die permanent een hernia kan repareren. Chirurgie kan meer risico opleveren voor mensen met ernstige medische problemen. Chirurgie herstelt het verzwakte buikwand weefsel (fascia) en sluit gaten. De meeste hernia's worden afgesloten met hechtingen en soms met mash patches om het gat te dichten.
Ik heb een hernia die ik zo snel mogelijk zou willen afhandelen. Ik vroeg me af of jullie me konden helpen.
Diafragmatische hernia (behandeling): Een diafragmatische hernia reparatie is een noodgeval dat een operatie vereist. Chirurgie wordt gedaan om de buikorganen in de juiste positie te plaatsen en de opening in het middenrif te repareren. Het kind moet tijdens de herstelperiode ademhalen. Sommige baby's worden geplaatst op een hart-long bypass machine om te helpen bij het leveren van voldoende zuurstof aan het lichaam. Als een diafragmatische hernia wordt gediagnosticeerd vroeg tijdens de zwangerschap (voor 24 tot 28 weken), foetus-operatie kan in sommige situaties een optie zijn.
Een pessariumhernia reparatie is een noodgeval dat een operatie vereist. Chirurgie wordt gedaan om de buikorganen in de juiste positie te plaatsen en de opening in het middenrif te repareren.
Ik heb een hernia die ik zo snel mogelijk zou willen afhandelen. Ik vroeg me af of jullie me konden helpen.
Als uw hernia klein is en u niet lastig valt, kan uw arts u misschien een oogje in het zeil aanbevelen. Bij kinderen kan de arts proberen de bulge met de hand te verminderen alvorens een operatie te overwegen. Bij operatieve of pijnlijke hernia's is meestal een operatie nodig om ongemak te verlichten en ernstige complicaties te voorkomen. Er zijn twee algemene soorten hernia-operaties - open reparatie en laparoscopische reparaties. Bij deze operatie kan de reanimatie van het lichaam, die kan worden uitgevoerd met plaatselijke verdoving of algemene verdoving, de chirurg maakt een insnede in uw lies en duwt het uitsteeksel zo snel mogelijk terug in uw buik. De chirurg na de operatie kan enkele weken voordat u de normale operatie hervat worden, worden.
Als uw hernia klein is en u niet lastigvalt, kan uw arts u aanraden oplettend te wachten. Verhoogde of pijnlijke hernia's vereisen meestal een operatie om ongemak te verlichten en ernstige complicaties te voorkomen.
Ik heb een hernia die ik zo snel mogelijk zou willen afhandelen. Ik vroeg me af of jullie me konden helpen.
Hiatale hernia: Hiatale hernia is een aandoening waarbij een deel van de maag door een opening van het middenrif in de borst. Het middenrif is de spier die de borst van de buik verdeelt. De precieze oorzaak van hiatale hernia is onbekend. De aandoening kan te wijten zijn aan zwakte van het ondersteunende weefsel. Uw risico voor het probleem gaat omhoog met leeftijd, zwaarlijvigheid en roken. Hiatale hernia zijn zeer gebruikelijk. Het probleem komt vaak voor bij mensen ouder dan 50 jaar. Deze aandoening kan leiden tot remissie (achterstroom) van maagzuur uit de maag tot de slokdarm. Kinderen met deze aandoening worden zelden veroorzaakt symptomen.
Hiatal hernia is een aandoening waarbij een deel van de maag zich uitbreidt door een opening van het middenrif in de borst.... De behandelingen kunnen bestaan uit: - geneesmiddelen voor de controle van maagzuur - Chirurgie om de hiatale hernia te repareren en reflux te voorkomen Andere maatregelen om de symptomen te verminderen zijn onder andere: - het vermijden van grote of zware maaltijden - niet liggend of buigend recht na een maaltijd - het verminderen van gewicht en niet roken - het optrekken van het hoofd van het bed van 4 tot 6 centimeter (10 tot 15 centimeter) Als medicijnen en levensmaatregelen niet helpen symptomen te beheersen, kunt u een operatie nodig hebben.
Mijn vader lijdt aan IBS en verliest elke dag gewicht.Soms valt hij zelfs flauw door zwakte.Hij kan geen voedsel verteren, alsjeblieft help ons en wijs ons op dit probleem.
Uw zorgverlener zal praten over dingen die u thuis kunt doen om uw aandoening te behandelen. U kunt last hebben van last van het lichaam, van de stoelgang, van de huid, van de huid, van de huid, van de diarree, van de constipatie, of van een combinatie van deze symptomen. Voor sommige mensen kan IBS symptomen beïnvloeden van het werk, van reizen, van sociale aard zijn, maar het nemen van geneesmiddelen en het veranderen van de levensstijl kan helpen bij het behandelen van uw symptomen. Veranderingen in uw dieet kunnen echter nuttig zijn. IBS kan van persoon tot persoon verschillen, zodat dezelfde veranderingen niet voor iedereen kunnen werken. - Houdt u rekening met uw symptomen en het voedsel dat u eet. Dit helpt bij het zoeken naar een patroon van voedingsmiddelen die de symptomen kunnen verergeren.
Veranderingen in uw dieet kunnen nuttig zijn. IBS varieert echter van persoon tot persoon. Dezelfde veranderingen kunnen niet voor iedereen van nut zijn. - Houd uw symptomen en het voedsel dat u eet bij. Dit helpt u bij het zoeken naar een patroon van voedingsmiddelen dat uw symptomen kan verergeren. - Voorkom voedingsmiddelen die symptomen veroorzaken. Dit kunnen vette of gefrituurde voedingsmiddelen, zuivelproducten, cafeïne, frisdranken, alcohol, en granen zoals tarwe, rogge en gerst. - Eet 4 tot 5 kleinere voedingsmiddelen per dag, in plaats van 3 grotere voedingsmiddelen.
Mijn vader lijdt aan IBS en verliest elke dag gewicht.Soms valt hij zelfs flauw door zwakte.Hij kan geen voedsel verteren, alsjeblieft help ons en wijs ons op dit probleem.
Als IBS is niet hetzelfde als inflammatoire darmziekte (IBD). De oorzaken waarom IBS zich ontwikkelt zijn niet duidelijk. Het kan voorkomen na een bacteriële infectie of een parasitaire infectie (giardiasis) van de darmen. Dit heet postinfecteuze IBS. Er kunnen ook andere triggers zijn, waaronder stress. De darm kan worden verbonden met de hersenen met behulp van hormonen en zenuwsignalen die heen en weer gaan tussen de darmen en de hersenen. Deze signalen hebben invloed op de darmfunctie en symptomen. De zenuwen kunnen tijdens stress meer actief worden. Hierdoor kunnen de darmen gevoeliger worden en meer contracteren. Vaak begint het in de tienerjaren of de eerste volwassenheid.
Het doel van de behandeling is symptomen te verlichten. In sommige gevallen van IBS kunnen veranderingen in de levensstijl helpen. Bijvoorbeeld regelmatige oefening en verbeterde slaapgewoonten kunnen angst verminderen en de symptomen van de darm verlichten. Dieetveranderingen kunnen nuttig zijn. Echter, geen specifieke dieet kan worden aanbevolen voor IBS omdat de aandoening verschilt van de ene persoon naar de andere. De volgende veranderingen kunnen helpen: - het vermijden van voedsel en dranken die de darmen stimuleren (zoals cafeïne, tea, of colas) - het eten van kleinere maaltijden - het verhogen van de vezel in het dieet (het kan leiden tot constipatie of diaree, maar het opblazen erger maken) Praat met uw provider voordat u over-the-counter-middelen neemt. Geen enkel middel werkt voor iedereen.
Mijn vader lijdt aan IBS en verliest elke dag gewicht.Soms valt hij zelfs flauw door zwakte.Hij kan geen voedsel verteren, alsjeblieft help ons en wijs ons op dit probleem.
Irritable Bovel Syndrome (IBS) (behandeling): Hoewel prikkelbare darmsyndroom (IBS) een behandeling heeft, kan uw arts de symptomen behandelen met een combinatie van dieet, medicijnen, probiotica en therapieën voor geestelijke gezondheidsproblemen. U kunt een aantal behandelingen proberen om te zien wat het beste voor u werkt. Uw arts kan u helpen bij het vinden van de juiste behandelingsplan. U kunt ook helpen bij het behandelen van uw symptomen.
Hoewel prikkelbare darmsyndroom (IBS) geen remedie heeft, kan uw arts de symptomen behandelen met een combinatie van dieet, medicijnen, probiotica en therapieën voor geestelijke gezondheidsproblemen. Misschien moet u een paar behandelingen proberen om te zien wat het beste voor u werkt. Uw arts kan u helpen bij het vinden van de juiste behandelingsplan.Changes in het eten, dieet en voeding, zoals het volgen van een FOMMAP-dieet, kan uw symptomen helpen behandelen.Uw arts kan medicijnen aanbevelen om uw symptomen te verlichten....Loperamide om de diarree te verminderen door het vertragen van de beweging van de ontlasting door uw colon.Loperamide is een antidiarrhe bij mensen met IBS, hoewel het pijn, opgeblazenheid of andere symptomen vermindert.
Mijn vader lijdt aan IBS en verliest elke dag gewicht.Soms valt hij zelfs flauw door zwakte.Hij kan geen voedsel verteren, alsjeblieft help ons en wijs ons op dit probleem.
Irritable Bowel Syndrome (IBS) (Hoe kan mijn dieet de symptomen van IBS behandelen?): Het eten van kleinere maaltijden vaker, of het eten van kleinere delen, kan helpen uw prikkelbare darmsyndroom (IBS) symptomen. Grote maaltijden kunnen krimpen en diarree veroorzaken als u IBS heeft. Het eten van voedingsmiddelen die laag aan vet en hoog aan koolhydraten, zoals pasta, rijst, volkoren en granen, fruit en groenten, kan helpen.Vezel kan de constipatie symptomen veroorzaakt door IBS verbeteren omdat het de ontlasting zacht en gemakkelijker te passeren maakt.Vezel is een deel van voedingsmiddelen zoals volkoren brood, granen, bonen, vruchten en groenten.Het Amerikaanse Ministerie van Landbouw en U.S. Department of Human Services staat in de Dieetrichtlijnen voor Amerikanen, 2010 (PDF, 2.963 MB) dat volwassenen 22 tot 34 gram fiber per dag moeten krijgen.3While fiber kan helpen bij constipatie, het verminderen van buikklachten of pijn van IBS.
Het eten van kleinere maaltijden vaker, of het eten van kleinere delen, kan helpen uw prikkelbare darmsyndroom (IBS) symptomen. Grote maaltijden kunnen krimpen en diarree veroorzaken als je IBS.Het eten van voedingsmiddelen die laag aan vet en hoog aan koolhydraten, zoals pasta, rijst, volkoren brood en granen, fruit en groenten, kan helpen.... Voeg voedingsmiddelen met vezels aan uw dieet een beetje op het moment om uw lichaam te laten wennen aan hen. Te veel vezels in een keer kan gas veroorzaken, wat symptomen kan veroorzaken bij mensen met IBS. Het toevoegen van vezels aan uw dieet langzaam, met 2 tot 3 gram per dag, kan helpen bij het voorkomen van gas en opblazen.
Mijn vader lijdt aan IBS en verliest elke dag gewicht.Soms valt hij zelfs flauw door zwakte.Hij kan geen voedsel verteren, alsjeblieft help ons en wijs ons op dit probleem.
Irritable could syndrome - after care (Diet): Veranderingen in uw dieet kunnen nuttig zijn. Echter, IBS varieert van persoon tot persoon. Dus dezelfde veranderingen kunnen niet voor iedereen werken. - Houd uw symptomen en het voedsel dat u eet bij. Dit zal u helpen zoeken naar een patroon van voedsel dat uw symptomen kan verergeren. - Vermijd voedsel dat symptomen veroorzaakt. Deze kunnen vettige of gefrituurde voedingsmiddelen, zuivelproducten, cafeïne, frisdranken, alcohol, chocolade en granen zoals tarwe, rogge en gerst. - Eet 4 tot 5 kleinere maaltijden per dag, in plaats van 3 grotere. Verhoog de vezels in uw dieet om symptomen van constipatie te verlichten. Vezel wordt aangetroffen in volkoren brood en granen, bonen, vruchten en groenten. Aangezien vezels gas kunnen veroorzaken, is het het het beste om deze voedingsmiddelen langzaam aan uw dieet toe te voegen.
Veranderingen in uw dieet kunnen nuttig zijn. IBS varieert echter van persoon tot persoon. Het kan dus voorkomen dat dezelfde veranderingen voor iedereen werken. - Houdt uw symptomen en de voedingsmiddelen die u eet bij. Dit helpt u bij het zoeken naar een patroon van voedingsmiddelen dat uw symptomen kan verergeren. - Voorkom voedingsmiddelen die symptomen veroorzaken. Deze kunnen bestaan uit vette of gefrituurde voedingsmiddelen, zuivelproducten, cafeïne, frisdrank, alcohol, chocolade en granen zoals tarwe, rogge en gerst. - Eet 4 tot 5 kleinere maaltijden per dag, in plaats van 3 grotere.
Wij hebben 14 broers en zussen in ons gezin, tenminste 10 van ons hebben een bevroren schouder.
Ingevroren schouders (Oorzaken): De beenderen, ligamenten en pezen die deel uitmaken van uw schoudergewricht worden in een capsule van bindweefsel gehuld. De bevroren schouders komen voor wanneer deze capsule verdikt en vernauwt rond het schoudergewricht, waardoor de beweging ervan wordt beperkt. De artsen zijn er niet zeker van waarom dit gebeurt met sommige mensen, hoewel het vaker voorkomt bij mensen met suikerziekte of degenen die onlangs hun schouders voor een lange periode hebben moeten immobiliseren, zoals na een operatie of een gebroken arm.
De beenderen, ligamenten en pezen die deel uitmaken van uw schoudergewricht worden ingesloten in een capsule van bindweefsel. De bevroren schouder komt voor wanneer deze capsule verdikt en rond het schoudergewricht vernauwt en de beweging ervan beperkt. De artsen zijn er niet zeker van waarom dit gebeurt met sommige mensen, hoewel het vaker voorkomt bij mensen met diabetes of degenen die onlangs hun schouders voor lange tijd hebben moeten immobiliseren, zoals na een operatie of een gebroken arm.
Wij hebben 14 broers en zussen in ons gezin, tenminste 10 van ons hebben een bevroren schouder.
Vaak is de pijn en de stijfheid van de schouders aanwezig. De capsule van het schoudergewricht is gemaakt van sterk weefsel (ligamenten) dat de schouders tegen elkaar houdt. Als de capsule ontstoken wordt, kunnen de schouders zich niet vrij bewegen in het gewricht. Deze aandoening kan bevroren zijn, de schouder kan zich zonder oorzaak ontwikkelen. Het kan ook voorkomen bij mensen die: - Schedelziekte, diabetes, of door middel van de behandeling met geneesmiddelen - u kunt een schouderwond hebben - u heeft een beroerte gehad waardoor uw arm niet kan worden gebruikt - u kunt een handdruk op de schouders nemen, maar u kunt de schouders vaak op één plaats vasthouden.
Het kan ook voorkomen bij mensen die: - een schildklierziekte, diabetes, of een menopauze hebben - een schouderwond hebben - een beroerte hebben gehad waardoor ze hun arm niet kunnen gebruiken - een gips op hun arm hebben dat hun arm in één positie houdt.... De meeste mensen hebben een volledig herstel met een volledig bereik van beweging.
Wij hebben 14 broers en zussen in ons gezin, tenminste 10 van ons hebben een bevroren schouder.
De behandeling van de schouders heeft meestal geen reden voor bevroren schouders. De behandeling van de schouders is onder andere mogelijk: - Diabetes - Thyroïde problemen - Veranderingen in uw hormonen, zoals tijdens de menopauze - Schouderverwonding - Schaamstreek - Open hartoperatie - Open haardziekte van de hals - Vrouwen 40 tot 70 jaar oud zijn het meest getroffen De belangrijkste symptomen van een bevroren schouder zijn: - Verlaagde beweging van de schouders - pijn - Stiffness Frozen schouder zonder enige bekende oorzaak begint met pijn. Dit gebrek aan beweging kan leiden tot stijfheid en zelfs minder beweging. Na verloop van tijd bent u niet in staat om bewegingen te doen zoals boven uw hoofd of achter u. Uw zorgverlener zal vragen over uw symptomen en uw schouders. Een diagnose wordt vaak gemaakt wanneer u niet in staat bent om uw schouders te draaien.
De meeste van de tijd is er geen reden voor bevroren schouders. Risicofactoren zijn onder andere: - Diabetes - Schildklierproblemen - Veranderingen in uw hormonen, zoals tijdens de menopauze - Schouderblessure - Schouderoperatie - Open hartoperatie - Open hartslagziekte van de hals - Vrouwen van 40 tot 70 jaar zijn het meest getroffen Belangrijkste symptomen van een bevroren schouder zijn: - Verlaagde beweging van de schouders - pijn - Stiffness De bevroren schouder begint zonder enige bekende oorzaak met pijn. Deze pijn voorkomt dat u uw arm beweegt. Dit gebrek aan beweging kan leiden tot stijfheid en zelfs tot minder beweging. Na verloop van de tijd kunt u geen bewegingen meer doen zoals boven uw hoofd of achter u reiken..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Wij hebben 14 broers en zussen in ons gezin, tenminste 10 van ons hebben een bevroren schouder.
Wat zijn de complicaties van bevroren schouders?: Complicaties kunnen zijn: - Stikheid en pijn blijven zelfs bij de behandeling - de arm kan breken als de schouders krachtig worden bewogen tijdens de operatie
Wat zijn de complicaties van bevroren schouders?: Complicaties kunnen zijn: - Stikheid en pijn blijven zelfs bij de behandeling - de arm kan breken als de schouders krachtig worden bewogen tijdens de operatie
Wij hebben 14 broers en zussen in ons gezin, tenminste 10 van ons hebben een bevroren schouder.
De meeste bevroren schouderbehandelingen omvatten het controleren van de pijn in de schouders en het zo veel mogelijk bewegen van de schouders. In sommige gevallen kan uw arts u sterkere pijnstillers en anti-inflammatoire geneesmiddelen voorschrijven. Therapie Een fysieke therapeut kan u helpen bij het herstellen van de mobiliteit in uw schouders, zodat u de mobiliteit van uw schouders zo goed mogelijk kunt herstellen. Uw inzet om deze oefeningen te doen is belangrijk voor het optimaliseren van het herstel van uw mobiliteit. Chirurgische en andere behandelingen De meeste bevroren schouders worden binnen 12 tot 18 maanden beter. Voor aanhoudende symptomen kan uw arts u voorstellen: - Steroïde injecties. Het inspuiten van corticosteroïden in uw schoudergewricht kan helpen bij het verminderen van de pijn en het verbeteren van de schoudermobiliteit, vooral in de vroege stadia van het proces.
Een fysiotherapeut kan u bewegende oefeningen leren om zo veel mogelijk mobiliteit in uw schouders terug te krijgen. Uw inzet voor deze oefeningen is belangrijk om het herstel van uw mobiliteit te optimaliseren.
Wij hebben 14 broers en zussen in ons gezin, tenminste 10 van ons hebben een bevroren schouder.
Tijdens deze fase kunnen tekenen en symptomen geleidelijk beginnen, verergeren en vervolgens verdwijnen, meestal binnen een tot drie jaar. Uw risico op het ontwikkelen van bevroren schouders neemt toe als u herstellend bent van een medische aandoening of procedure die voorkomt dat u uw arm beweegt - zoals een beroerte of een mastectomie. De behandeling van bevroren schouders heeft een veelheid aan bewegingsoefeningen en, soms, corticosteroïden en verdoofde geneesmiddelen die in de gezamenlijke capsule worden geïnjecteerd. In een klein percentage van de gevallen kan een artroscopische ingreep worden gebruikt om de gezamenlijke capsule los te maken, zodat ze zich vrijer kunnen bewegen. Het is ongebruikelijk voor bevroren schouders om terug te keren in dezelfde schouder, maar sommige mensen kunnen het in de andere schouders ontwikkelen.
Sommige factoren kunnen uw risico op het ontwikkelen van bevroren schouders verhogen.Mensen van 40 jaar en ouder, met name vrouwen, lopen een grotere kans op bevroren schouders. Immobiliteit of verminderde mobiliteit Mensen met een langdurige immobiliteit of verminderde mobiliteit van de schouders lopen een groter risico op het ontwikkelen van bevroren schouders. Immobiliteit kan het gevolg zijn van vele factoren, waaronder: - Rotator manchetblessure - Gebroken arm - Beroerte - Herstel uit de operatie Systemische ziekten Mensen met bepaalde ziekten lijken meer kans te hebben op het ontwikkelen van bevroren schouders.
Ik ben momenteel een gastroparesis-vechter met een GJ-voedselbuis. Ik ben ook een van de beheerders van een GP-supportgroep en een advocacy-groep. Ik ben vrijwilliger geworden. Ik waardeer alle informatie die u kunt delen over gastroparesis, voedbuisjes, en zelfs tpn.
Als de suikerziekte de oorzaak is van de gastroparese, kan uw arts u helpen bij het controleren van de gastroparese. Veranderingen in uw voeding Het handhaven van voldoende voeding is het belangrijkste doel bij de behandeling van gastroparese. Veel mensen kunnen de gastroparese behandelen met dieetveranderingen en dieetveranderingen zijn de eerste stap in het behandelen van deze aandoening. Uw arts kan u verwijzen naar een veteranen die met u kunnen werken om voedsel te vinden dat u beter kunt verteren, zodat u meer calorieën en voedingsstoffen kunt krijgen uit het voedsel dat u eet. Een veteranen zou kunnen suggereren dat u: - minder maaltijden beter eet - goed gekookte vruchten en groenten, in plaats van ruwe vruchten en groenten - geen vezelige vruchten en groenten, zoals sinaasappels en broccoli's - Kies vooral vetarme voedingsmiddelen, maar als u ze kunt verdragen, minder vetten aan uw dieet toevoegt - Try- en pure voedingsmiddelen, als u minder voedingsmiddelen gebruikt - Slikmiddelen - Dranken op basis van kleurstoffen - Dranken op basis van kleurstoffen - U kunt behandelen met kleurstoffen - U kunt behandelen met andere stoffen - U weet niet altijd wat u nodig heeft.
Het behandelen van gastroparese begint met het identificeren en behandelen van de onderliggende aandoening. Als de suikerziekte uw gastroparese veroorzaakt, kan uw arts met u samenwerken om het te controleren. Veel mensen kunnen gastroparese behandelen met dieetveranderingen en dieetveranderingen zijn de eerste stap in het behandelen van deze aandoening.... Sommige mensen met gastroparese kunnen geen voedsel of vloeistoffen verdragen. In deze situaties, artsen kunnen aanbevelen een voedingstube (jejunomy tube) in de dunne darm te laten zetten, of artsen kunnen een maagontluchtingstube aanbevelen om de druk van de maaginhoud te verlichten. Voelingen kunnen via uw neus of mond worden doorgegeven of direct in de dunne darm worden gebracht. De tube is meestal tijdelijk en wordt alleen gebruikt wanneer gastroparese ernstig is of wanneer de bloedsuikerspiegel niet kan worden gecontroleerd. Sommige mensen kunnen een IV (ouderlijke) voedingsbuis nodig hebben die direct in een ader in de borst zit.... Onderzoekers blijven nieuwe geneesmiddelen onderzoeken om gastroparese te behandelen.
Ik ben momenteel een gastroparesis-vechter met een GJ-voedselbuis. Ik ben ook een van de beheerders van een GP-supportgroep en een advocacy-groep. Ik ben vrijwilliger geworden. Ik waardeer alle informatie die u kunt delen over gastroparesis, voedbuisjes, en zelfs tpn.
Het lichaam van de maag, de maag van de maag, de maag van de maag, de maag van de maag, de maag van de maag, de maag van de maag, de maag van de maag, de maag van de maag, de maag van de maag, de maag van de maag, de maag van de maag, de maag van de maag, de maag van de maag, de maag van de maag, de maag van de maag, de maag van de maag, de maag van de maag, de maag van de maag, de maag van de maag, de maag van de maag, de maag van de maag, de maag van de maag.
De meest voorkomende symptomen van gastroparese zijn misselijkheid, een gevoel van volheid na het eten van slechts een kleine hoeveelheid voedsel, en braken onverteerd voedsel?soms enkele uren na een maaltijd. Andere symptomen van gastroparese omvatten gastro-oesofageale reflux (GER), de meeste mensen gediagnosticeerd met gastroparese hebben idiopathische gastroparese, wat betekent dat een zorgverlener de oorzaak niet kan identificeren, zelfs niet met medische tests. Diabetes is de meest bekende oorzaak van gastroparese.... De gastroparese wordt gediagnosticeerd door een lichamelijk onderzoek, medische geschiedenis, bloedtests, tests om blokkering of structurele problemen in de gastro-intestinale (GI) tractus uit te sluiten....
Ik ben momenteel een gastroparesis-vechter met een GJ-voedselbuis. Ik ben ook een van de beheerders van een GP-supportgroep en een advocacy-groep. Ik ben vrijwilliger geworden. Ik waardeer alle informatie die u kunt delen over gastroparesis, voedbuisjes, en zelfs tpn.
Het is mogelijk dat de maag niet te vol wordt, waardoor de maag beter kan worden geleegd. Een zorgverlener kan ook aanbevelen om vet- en vezelrijk voedsel te vermijden. Vetten vertragen de spijsvertering en sommige ruwe groenten en vruchten zijn moeilijker te verteren dan andere voedingsmiddelen. Sommige voedingsmiddelen, zoals sinaasappels en broccoli, bevatten vezelachtige delen die niet goed verteren. Mensen met gastroparese moeten hun inname van grote delen van deze voedingsmiddelen minimaliseren, omdat de onverteerde delen te lang in de maag kunnen blijven. Soms kunnen de meest ongewenste delen van de maag worden gevormd, wanneer een persoon ernstige symptomen heeft.
Een zorgverlener kan voorstellen zes kleine maaltijden per dag te eten in plaats van drie grote. Als er minder voedsel in de maag komt elke keer dat een persoon eet, kan de maag niet te vol worden, waardoor het gemakkelijker kan worden geleegd. Kauwvoedsel, het drinken van niet-geconstitueerde vloeistoffen met een maaltijd, en het lopen of zitten gedurende 2 uur na een maaltijd, kan de maagverzachter helpen bij het legen van de maag, of het verzwelgen van de maag, kan een hulpmiddel zijn voor de behandeling van het lichaam, of de behandeling van het lichaam, of de behandeling van het lichaam. Dit middel stimuleert de spiersamentrekking van de maag om te helpen bij het leegmaken van de maag. Metoclopramide helpt ook bij het verminderen van de misselijkheid en het braken. Het middel wordt 20 tot 30 minuten voor het eten en op het bedtijdje genomen. Bomatotoxine is een zenuwblokker, ook bekend als botox.
Ik ben momenteel een gastroparesis-vechter met een GJ-voedselbuis. Ik ben ook een van de beheerders van een GP-supportgroep en een advocacy-groep. Ik ben vrijwilliger geworden. Ik waardeer alle informatie die u kunt delen over gastroparesis, voedbuisjes, en zelfs tpn.
Er zijn aanwijzingen dat bepaalde alternatieve behandelingen nuttig kunnen zijn voor mensen met gastroparese, hoewel er meer studies nodig zijn. Sommige behandelingen die veelbelovend zijn, zijn onder andere: - Acupunctuur en electroacupunctuur. Acupunctuur betekent het inbrengen van extreem dunne naalden door de huid op strategische plaatsen op uw lichaam. Tijdens de electroacupunctuur wordt een kleine elektrische stroom door de naalden gepasseerd. Onderzoek heeft aangetoond dat deze behandelingen de gastroparesis symptomen kunnen verlichten meer dan een schijnbehandeling. - STW 5 (Iberogast). Deze plantaardige formule uit Duitsland bevat negen verschillende plantenextracten. Het is niet aangetoond dat de maaglediging sneller is geworden, maar het was iets beter in het verminderen van de spijsverteringsverschijnselen dan een placebo. - Rikkonshito. Deze Japanse plantaardige formule bevat ook negen kruiden. Het kan helpen bij het verminderen van de pijn in de buik en het gevoel van post-maalheid. - Cannabis. Er zijn geen gepubliceerde klinische studies over cannabis en gastroparese.
Andere behandelingen kunnen nuttig zijn voor mensen met gastroparese... Sommige behandelingen die veelbelovend lijken zijn onder andere: - Acupunctuur en electroacupunctuur. Acupunctuur betekent het inbrengen van uiterst dunne naalden door de huid op strategische punten op uw lichaam. Tijdens de electroacupunctuur wordt een kleine elektrische stroom door de naalden doorgegeven. - STW 5 (Iberogast). Deze plantaardige formule uit Duitsland bevat negen verschillende plantenextracten. Rikzunshito. Deze Japanse plantaardige formule bevat ook negen kruiden. Het kan helpen verminderen van de pijn in de buik en het gevoel van post-mout volheid. - Cannabis - algemeen bekend als marihuana - wordt gedacht om misselijkheid en andere spijsverteringsproblemen te verlichten.
Ik ben momenteel een gastroparesis-vechter met een GJ-voedselbuis. Ik ben ook een van de beheerders van een GP-supportgroep en een advocacy-groep. Ik ben vrijwilliger geworden. Ik waardeer alle informatie die u kunt delen over gastroparesis, voedbuisjes, en zelfs tpn.
De precieze oorzaak van gastroparese is onbekend. Het kan worden veroorzaakt door een verstoring van zenuwsignalen in de maag. De aandoening is een veel voorkomende complicatie van diabetes. Het kan ook een aantal operaties volgen. Risicofactoren voor gastroparese zijn onder andere: - Diabetes - Gastrectomie (operatie om een deel van de maag te verwijderen) - Systemische sclerose - Gebruik van geneesmiddelen die bepaalde zenuwsignalen blokkeren (anticholinerge geneesmiddelen)
De precieze oorzaak van gastroparese is onbekend, het kan worden veroorzaakt door een verstoring van de zenuwsignalen in de maag, de aandoening is een gebruikelijke complicatie van suikerziekte, het kan ook een aantal operaties volgen.
Ik ben momenteel een gastroparesis-vechter met een GJ-voedselbuis. Ik ben ook een van de beheerders van een GP-supportgroep en een advocacy-groep. Ik ben vrijwilliger geworden. Ik waardeer alle informatie die u kunt delen over gastroparesis, voedbuisjes, en zelfs tpn.
Gastroparese: gastroparese is een aandoening die de normale spontane beweging van de spieren (motility) in de maag aantast. Meestal, sterke spiercontracties propelle voedsel door uw spijsverteringskanaal. Maar als u gastroparese, uw maag motiliteit wordt vertraagd of helemaal niet werkt, waardoor uw maag niet goed kan worden geleegd. Bepaalde geneesmiddelen, zoals pijnstillers, sommige antidepressiva, en hoge bloeddruk en allergie medicijnen, kunnen leiden tot een langzame maaglediging en vergelijkbare symptomen veroorzaken. Voor mensen die al gastroparese hebben, kunnen deze geneesmiddelen hun conditie verergeren.
De gastroparese is een aandoening die de normale spontane beweging van de spieren (motility) in de maag treft. De oorzaak van gastroparese is meestal onbekend. Soms is het een complicatie van de diabetes, en sommige mensen ontwikkelen gastroparese na de operatie. Hoewel er geen behandeling voor gastroparese, veranderingen in uw dieet, samen met geneesmiddelen, kan een bepaalde verlichting bieden. Tekenen en symptomen van gastroparese omvatten: - Braken - Misselijkheid - Een vol gevoel na het eten van slechts een paar beten - Braken onverteerd voedsel een paar uur eerder - Zuur gevoel in de buik - Buikpijn - Veranderingen in de bloedsuikerspiegel - Gewichtsverlies en ondervoeding Veel mensen met gastroparese hebben geen merkbare symptomen.
Ik ben momenteel een gastroparesis-vechter met een GJ-voedselbuis. Ik ben ook een van de beheerders van een GP-supportgroep en een advocacy-groep. Ik ben vrijwilliger geworden. Ik waardeer alle informatie die u kunt delen over gastroparesis, voedbuisjes, en zelfs tpn.
Het is mogelijk dat de maagzenuw wordt beschadigd door ziekte of letsel, waardoor de maagspieren normaal niet meer werken. Het voedsel beweegt zich dan langzaam van de maag naar de dunne darm of stopt helemaal met bewegen. Diabetes is de meest voorkomende oorzaak van gastroparese. Mensen met diabetes hebben een hoog gehalte aan glucose in het bloed, ook wel bloedsuiker genoemd. In de loop der tijd kunnen hoge bloedglucose niveaus de zenuwen van de vagus schaden. De meest voorkomende symptomen van gastroparese zijn misselijkheid, een gevoel van volheid na het eten van slechts een kleine hoeveelheid voedsel, en het braaksel van voedsel soms meerdere uren na een maaltijd. Andere voorkomende symptomen zijn gastroslijm, pijn in de maag en een gebrek aan eetlust.
De meeste mensen die met gastroparese zijn gediagnosticeerd, hebben idiopathische gastroparese, wat betekent dat een zorgverlener de oorzaak niet kan identificeren, zelfs niet met medische tests. Diabetes is de meest voorkomende oorzaak van gastroparese. De meest voorkomende symptomen van gastroparese zijn misselijkheid, een gevoel van volheid na het eten van slechts een kleine hoeveelheid voedsel, en het braken van onverteerd voedsel? soms enkele uren na een maaltijd. Andere algemene symptomen zijn gastro-oesofageale reflux (GI), pijn in de maag, buikopgeblazen gevoel, en gebrek aan eetlust.
Genetische mutaion mijn zoon geboren met alopicia totalis en zwaaiend rond de ogen, we hebben gedaan voor hem Whole Exome Sequencing, ze geïdentificeerd een heterozygous waarschijnlijk pathogisch variant in het SOX18 gen, die de klinische diagnose van hypotricosis-lymphedema-telangiectasia syndroom ondersteunt, ik zou graag willen weten of ik dit of iets dat we kunnen doen om de symptos te helpen, peae helpen
Wat zijn de symptomen van hypotricosis-lymphiedie-telangiectasiasyndroom? Wat zijn de tekenen en symptomen van hypotricosis-lymphedie-telangiectasiasyndroom? De humane fenotype Ontologie geeft de volgende lijst van tekenen en symptomen voor hypotricose-lymphedie-telangiectasiasyndroom. Als de informatie beschikbaar is, bevat de tabel hieronder hoe vaak het symptoom wordt gezien bij mensen met deze aandoening. U kunt het medische woordenboek van MedlinePlus gebruiken om de definities voor deze medische termen op te zoeken.
Tekenen en symptomen Geschat aantal patiënten (indien beschikbaar) Alopecia 90% Aplasia/Hypoplasia van de wenkbrauw 90% Edema van de onderste ledematen 90% Lymfangioom 90% Abnormaliteit van het oog 50% Cutis marmorata 50% Periorbitale oedeem 50% Vaginale hernia 50% Veneuze insufficiëntie 50% Abnormaliteit van het peritoneum 7,5% Abnormaliteit van het pleura 7,5% Hydrops fetalis 7,5% Abnormaliteit van de nagel - Abnormaliteit van de tanden - Absende wenkbrauw - Absende wimpers - Autosomal dominante erfenis - Autosomal recessieve erfenis - Hydrocele testis - Hypotricosis - Niet-immune hydrops fetalis - Palmar telangiectasia - Predominant lagere ledematenymfeoedeem - Dun huid -
Ik ben een vrouw van 72 jaar en heb diverticulose, gastritis en oesofagitis. Vandaag heb ik geprobeerd om drie verschillende artsen te bezoeken, maar ik weet eerlijk gezegd niet wat ik moet doen, het doet pijn in mijn borst en ik kan nauwelijks praten.
Gastritis (Points to Herinneren): Gastritis is een aandoening waarbij de maagvoering bekend is als de slijmvliezen of opgezwollen. Vaak voorkomende oorzaken van gastritis omvatten Helicobacter Pylori (H. Pylori) infectie, schade aan de maagvoering, en auto-immuunreactie. Sommige mensen met gastritis pijn of ongemak in het bovenste deel van de buik. Echter, veel mensen met gastritis hebben geen symptomen. Erotische gastritis kan leiden tot zweren of erosie in de maag die kan bloeden. Een persoon met alle tekenen of symptomen van bloeden in de maag moet de
De zorgverleners behandelen gastritis met medicijnen om de hoeveelheid zuur in de maag te verminderen en de onderliggende oorzaak te behandelen.
Ik ben een vrouw van 72 jaar en heb diverticulose, gastritis en oesofagitis. Vandaag heb ik geprobeerd om drie verschillende artsen te bezoeken, maar ik weet eerlijk gezegd niet wat ik moet doen, het doet pijn in mijn borst en ik kan nauwelijks praten.
Gastritis (behandeling): De behandeling is afhankelijk van wat het probleem veroorzaakt. Sommige oorzaken verdwijnen in de loop van de tijd. Het kan nodig zijn om te stoppen met het gebruik van aspirine, ibuprofen, naproxen of andere geneesmiddelen die gastritis kunnen veroorzaken. Praat altijd met uw zorgverlener voordat u stopt met een geneesmiddel. U kunt andere geneesmiddelen gebruiken die de hoeveelheid zuur in de maag verminderen, zoals: - antaciden - H2-antagonisten: famothidine (Pepsid), cimetidine (Tagamet), ranitidine (Zantac), en nizatidine (Axid) - protonpompremmers (PPI's): omeprazol (Prilosec), esomeprazol (Nexium), ilansoprazol (Prevacid), rabeprazol (AcipHex) en pantoprazol (Protonix) Antibiotica kunnen worden gebruikt voor de behandeling van chronische gastritis veroorzaakt door infectie met Helicobacter pyloribacteria.
Gastritis (behandeling): De behandeling is afhankelijk van wat het probleem veroorzaakt. Sommige oorzaken verdwijnen in de loop van de tijd. Het kan nodig zijn om te stoppen met het gebruik van aspirine, ibuprofen, naproxen of andere geneesmiddelen die gastritis kunnen veroorzaken. Praat altijd met uw zorgverlener voordat u stopt met een geneesmiddel. U kunt andere geneesmiddelen gebruiken die de hoeveelheid zuur in de maag verminderen, zoals: - antaciden - H2-antagonisten: famothidine (Pepsid), cimetidine (Tagamet), ranitidine (Zantac), en nizatidine (Axid) - protonpompremmers (PPI's): omeprazol (Prilosec), esomeprazol (Nexium), ilansoprazol (Prevacid), rabeprazol (AcipHex) en pantoprazol (Protonix) Antibiotica kunnen worden gebruikt voor de behandeling van chronische gastritis veroorzaakt door infectie met Helicobacter pyloribacteria.
Ik ben een vrouw van 72 jaar en heb diverticulose, gastritis en oesofagitis. Vandaag heb ik geprobeerd om drie verschillende artsen te bezoeken, maar ik weet eerlijk gezegd niet wat ik moet doen, het doet pijn in mijn borst en ik kan nauwelijks praten.
Moet ik naar een arts voor Diverticulose?: Bel uw zorgverlener als er symptomen van diverticulitis optreden.
Bel uw zorgverlener als zich symptomen van diverticulitis voordoen.
Ik ben een vrouw van 72 jaar en heb diverticulose, gastritis en oesofagitis. Vandaag heb ik geprobeerd om drie verschillende artsen te bezoeken, maar ik weet eerlijk gezegd niet wat ik moet doen, het doet pijn in mijn borst en ik kan nauwelijks praten.
Gastritis (behandeling): De behandeling van gastritis hangt af van de specifieke oorzaak. Acute gastritis veroorzaakt door niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen of alcohol kan worden verlicht door het gebruik van deze middelen te stoppen. Medicijnen die gebruikt worden om gastritis te behandelen zijn onder andere: - Antibiotische geneesmiddelen om H. Pylori te doden. Voor H. Pylori in uw spijsverteringskanaal, kan uw arts een combinatie van antibiotica aanbevelen, zoals claritromycine (Biaxin) en amoxicilline (Amoxil, Augmentin, anderen) of metronididine (Flagyl), om de bacterie te doden. Zorg ervoor dat u het volledige antibioticarecept gebruikt, meestal zeven tot 14 dagen lang, om het gebruik van deze middelen tegen te gaan.
De behandeling van gastritis hangt af van de specifieke oorzaak. Acute gastritis veroorzaakt door niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen of alcohol kan worden opgelucht door het stoppen van het gebruik van deze stoffen. Medicijnen die gebruikt worden om gastritis te behandelen zijn onder andere: - Antibiotische geneesmiddelen om H. Pylori te doden.... Medicijnen die de zuurproductie blokkeren en de genezing bevorderen. Protonpompremmers verminderen zuur door de werking van de delen van cellen die zuur produceren te blokkeren. Medicijnen om de zuurproductie te verminderen. Acidblokkers - ook histamine (H-2) blokkers genoemd - verminderen de hoeveelheid zuur die in uw spijsverteringskanaal vrijkomt, wat de gastritis pijn vermindert en de heling stimuleert....Uw arts kan een antacidum in uw geneesmiddelenregime opnemen. Antaciden neutraliseert het bestaande maagzuur en kan snelle pijnverlichting bieden.
Ik ben een vrouw van 72 jaar en heb diverticulose, gastritis en oesofagitis. Vandaag heb ik geprobeerd om drie verschillende artsen te bezoeken, maar ik weet eerlijk gezegd niet wat ik moet doen, het doet pijn in mijn borst en ik kan nauwelijks praten.
Zwart-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-je-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-brood met een hoge sterkte van niet meer dan 10 g/wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-brood met een hoge sterkte van meer dan 10 g/wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-wit-je-je- met een- met hoge- met hoge- met hoge- met hoge- met een- met een- met een- met een- met een- met een- met een- met een-je-je-je-je-je- met een-je- met een- met een-je-je-je-je-je- met een
De zorgverleners van de gezondheidszorg behandelen gastritis met geneesmiddelen om de hoeveelheid zuur in de maag te verminderen... Het verminderen van zuur kan de genezing van de maagvoering bevorderen. Medicijnen die zuur-insluitstoffen verminderen, zoals Alka-Seltzer, Maalox, Mylanta, Rolaids, en Riopan. H2-blokkers, zoals cimetidine (Tagamet HB), famotidine (Pepcid AC), nizatidine (Axid AR), en ranitidine (Zantac 75). H2-blokkers verminderen de zuurproductie. H2-blokkers, proton-pompremmers (PPI's) omvatten o.a. omeprazol (Prilosec, Zegerid), lansoprazol (Prevacid), dexprazol (Dexilant), pantoprazol (Protonix), rabeprazol (AcipHex) en esomeprazol (Nexium). PPI's verlagen de zuurproductie effectiever dan H2-blokkers.... Afhankelijk van de oorzaak van de gasthritis, kan een aanvullende behandeling aanbevelen.
Ik ben een vrouw van 72 jaar en heb diverticulose, gastritis en oesofagitis. Vandaag heb ik geprobeerd om drie verschillende artsen te bezoeken, maar ik weet eerlijk gezegd niet wat ik moet doen, het doet pijn in mijn borst en ik kan nauwelijks praten.
Gastritis (eten, voeding en voeding): Onderzoekers hebben niet vastgesteld dat eten, voeding en voeding een belangrijke rol spelen bij het veroorzaken of voorkomen van gastritis.
Onderzoekers hebben niet vastgesteld dat eten, voeding en voeding een belangrijke rol spelen bij het veroorzaken of voorkomen van gastritis.
Kunt u mij informatie over Glaucoma opsturen? Ik ben onlangs gediagnosticeerd en ik wil alles weten over de ziekte.
Glaucoma (onderzoeken en tests): De enige manier om glaucoom te diagnosticeren is door een volledig oogonderzoek. - U krijgt een test om uw oogdruk te controleren. Dit heet tonometry. - In de meeste gevallen krijgt u oogdruppels om uw pupil te verwijden. - Als uw pupil verwijd is, zal uw oogarts naar de binnenkant van uw oog en de oogzenuw kijken. Oogdruk is verschillend op verschillende tijdstippen. Oogdruk kan zelfs normaal zijn bij sommige mensen met glaucoom. U heeft dus andere tests nodig om glaucoom te bevestigen. Ze kunnen bestaan uit: - het gebruik van een speciale lens om de ooghoek te bekijken (gonioscopyopie); - foto's of foto's van een laserscan van de binnenkant van uw oog (optische zenuwbeeldvorming). - het controleren van uw netvlies.
De enige manier om glaucoom te diagnosticeren is door een volledig oogonderzoek uit te voeren. U krijgt een test om uw oogdruk te controleren. Dit heet tonometry. -Ogendruk is verschillend op verschillende momenten van de dag. Oogdruk kan zelfs normaal zijn bij sommige mensen met glaucoom. U zult dus andere tests nodig hebben om glaucoom te bevestigen. Ze kunnen omvatten: - Het gebruik van een speciale lens om de hoek van het oog te bekijken (gonioscopy). - Foto's of laserscanning beelden van de binnenkant van uw oog (optische zenuwbeeldvorming). - Controle van uw netvlies. Het netvlies is het lichtgevoelige weefsel aan de achterkant van uw oog. - Controle van de reactie van uw leerling op licht (pupillairreflexreactie). - 3D-zicht op uw oog (lichtlamponderzoek).
Kunt u mij informatie over Glaucoma opsturen? Ik ben onlangs gediagnosticeerd en ik wil alles weten over de ziekte.
Glaucoma (Outlook (Prognose)): Open-angle glaucoom kan niet worden genezen. U kunt het behandelen en uw zicht houden door de aanwijzingen van uw provider te volgen. Closed-angle glaucoom is een medisch noodgeval. U heeft direct behandeling nodig om uw visie te redden. Baby's met aangeboren glaucoom doen het meestal goed wanneer de operatie vroeg wordt gedaan. Hoe u het doet met secundaire glaucoom hangt af van wat de oorzaak van de aandoening.
Open-angle glaucoom kan niet worden genezen, u kunt het behandelen en uw zicht houden door de aanwijzingen van uw provider in acht te nemen. Closed-angle glaucoom is een medisch noodgeval. U heeft direct behandeling nodig om uw visie te redden. Hoe u het doet met secundaire glaucoom hangt af van wat de oorzaak is van de aandoening.
Kunt u mij informatie over Glaucoma opsturen? Ik ben onlangs gediagnosticeerd en ik wil alles weten over de ziekte.
Glaucoom (Symptomen): De tekenen en symptomen van glaucoom verschillen afhankelijk van het type en het stadium van uw toestand. Bijvoorbeeld: open-angle glaucoom - blote oogvlekjes in uw zijde (perifeer) of centraal zicht, vaak in beide ogen - tunnelzicht in de gevorderde stadia Acute hoeksluiting glaucoom - Ernstige hoofdpijn - Oogpijn - Misselijkheid en braken - Vertroebeld zicht - Halos om het licht - roodheid van het oog Bij onbehandelde ogen zal glaucoom uiteindelijk blindheid veroorzaken. Zelfs bij behandeling, ongeveer 15% van de mensen met glaucoom wordt binnen 20 jaar blind in ten minste één oog. Wanneer u een arts ziet, moet u onmiddellijk medische verzorging ondergaan.
De tekenen en symptomen van glaucoom zijn afhankelijk van het type en het stadium van uw aandoening. Open-angle glaucoom - Patchy blind spots in uw zijde (perifeer) of centraal zicht, vaak in beide ogen - Tunnel vision in de gevorderde stadia Acute hoeksluiting glaucoom - Ernstige hoofdpijn - Oogpijn - Misselijkheid en braken - Wazig zien - Halos om het licht - roodheid van het oog Indien onbehandeld, glaucoom zal uiteindelijk leiden tot blindheid. Zelfs met behandeling, ongeveer 15% van de mensen met glaucoom wordt blind in ten minste één oog binnen 20 jaar.... Vlak voordat u naar een eerstehulpkamer of een oogarts (oftalmoloog) kantoor gaat, als u een aantal symptomen van acute hoekhoekhoekhoekhoek glaucoom, zoals ernstige hoofdpijn, pijn in het oog, of wazig zien ervaart.
Kunt u mij informatie over Glaucoma opsturen? Ik ben onlangs gediagnosticeerd en ik wil alles weten over de ziekte.
Het doel van de behandeling is het verminderen van de oogdruk. De behandeling hangt af van het type glaucoom dat u heeft. OPEN-ANNEALGLAUCOMA - Als u open-angle glaucoom heeft, krijgt u waarschijnlijk oogdruppels. U kunt meer dan één type nodig hebben. Als de meeste mensen met oogdruppels behandeld kunnen worden. - De meeste oogdruppels die vandaag gebruikt worden, hebben minder bijwerkingen dan in het verleden. - U kunt ook pillen krijgen om de druk in het oog te verlagen. Als druppels alleen niet werken, kunt u een andere behandeling nodig hebben: - de behandeling met een pijnloze laser om de kanalen te openen waar de vloeistof uitstroomt. - Als druppels en de laserbehandeling niet werken, kunt u een operatie nodig hebben.
Het doel van de behandeling is het verminderen van de oogdruk. De behandeling hangt af van het type glaucoom dat u heeft. OPEN-ANNEALGLAUCOMA - Als u open-angle glaucoom heeft, zal u waarschijnlijk ook oogdruppels krijgen. U kunt ook pillen krijgen om de druk in het oog te verlagen. Als druppels alleen niet werken, heeft u misschien een andere behandeling nodig: - Laserbehandeling maakt gebruik van een pijnloze laser om de kanalen te openen waar de vochtstroom uitstroomt. - Als druppels en laserbehandeling niet werkt, heeft u misschien een operatie nodig. De arts zal een nieuw kanaal openen, zodat de druk kan worden verminderd. - Onlangs zijn er nieuwe implantaten ontwikkeld die kunnen helpen bij de behandeling van glaucoom bij mensen die een cataractoperatie ondergaan.
Kunt u mij informatie over Glaucoma opsturen? Ik ben onlangs gediagnosticeerd en ik wil alles weten over de ziekte.
Feiten over Glaucoma (Hoe wordt glaucoom ontdekt?): Glaucoma wordt ontdekt door middel van een uitgebreid oogonderzoek, dat het volgende omvat: Visueel onderzoek. Deze oogkaarttest meet hoe goed je op verschillende afstanden kunt zien. Visueel onderzoek. Deze test meet je perifeer (zijzicht) Het helpt je oogverzorger te vertellen of je perifeer zicht, een teken van glaucoom hebt verloren. Verwijderd oogonderzoek. In dit onderzoek worden druppels in je ogen geplaatst om de ogen te verwijden, of te verwijden, de pupillen. Uw oogverzorger gebruikt een speciale vergrootlens om je netvlies en oogzenuw te onderzoeken op tekenen van schade en andere oogproblemen. Na het onderzoek kan je close-up vision enkele uren wazig blijven. Tonometry is de meting van de druk in het oog door middel van een tonometer. Numbing druppels kunnen op je oog worden toegepast voor deze test. Een tonometer meet de druk in het oog om glaucoom op te sporen.
Glaucoma wordt ontdekt door middel van een uitgebreid oogonderzoek, dat het volgende omvat: Visualisatietest. Deze oogkaarttest meet hoe goed je op verschillende afstanden kunt zien. Visuale veldtest. Deze test meet je perifere (zijzicht) en helpt je oogverzorger te meten of je perifeer zicht, een teken van glaucoom hebt verloren... Je oogverzorger gebruikt een speciale vergrootlens om je netvlies en oogzenuw te onderzoeken op tekenen van schade en andere oogproblemen....Tonometry is het meten van de druk in het oog met behulp van een instrument dat een tonometer wordt genoemd. Je oogverzorger gebruikt een verdovende druppel op je oog en maakt gebruik van een ultrasoon golfinstrument om de dikte van je hoornvlies te meten.
Kunt u mij informatie over Glaucoma opsturen? Ik ben onlangs gediagnosticeerd en ik wil alles weten over de ziekte.
Glaucoma (symptomen): OPEN-ENGEGLACOMA - De meeste mensen hebben geen symptomen. - Zodra het zicht verliest, is de schade al ernstig. - Langzaam verlies van het zicht aan de zijzijde (ook wel tunnelzicht genoemd) - Geavanceerde glaucoom kan leiden tot blindheid. De symptomen kunnen eerst en vooral optreden of steeds erger worden. U kunt zien: - Plotselinge, ernstige pijn in één oog - Verlaagd of bewolkt zicht, vaak "steamy" vision - Misselijkheid en braken - Rainbow-achtige halo's rond lichten - Rode ogen - Ooggevoelens opgezwollen CONGENITAL GLAUCOMA Symptomen worden het vaak waargenomen wanneer het kind een paar maanden oud is. - Cloudines van de voorkant van het oog - Verwijding van één oog of van beide ogen - Rode ogen - Sensibility to licht - Sensibility - Sensibility - Symboys of the underdicated coure coulant coulance.
De meeste mensen hebben geen symptomen. - Zodra het verlies van het gezichtsvermogen optreedt, is de schade reeds ernstig. - Langzaam verlies van het vision (perifeer) zicht (ook wel tunnelzicht genoemd) - Geavanceerde glaucoom kan leiden tot blindheid. Een enkel oog kan symptomen veroorzaken die in het begin voorkomen of nog verergeren. U kunt merken: - plotselinge, ernstige pijn in één oog - verminderd of bewolkt zicht, vaak "steamy" vision - Misselijkheid en braken - Rainbow-achtige halo's rond lichten - rood oog - oog...
Kunt u mij informatie over Glaucoma opsturen? Ik ben onlangs gediagnosticeerd en ik wil alles weten over de ziekte.
Glaucoma (Causes): Glaucoma is de tweede meest voorkomende oorzaak van blindheid in de Verenigde Staten. Er zijn vier belangrijke vormen van glaucoom: - Open-angle glaucoom - Angle-closure glaucoom, ook wel closed-angle glaucoom - Congenitale glaucoom - Secundaire glaucoom Het voorste deel van het oog is gevuld met een helder vocht, dit lichaam wordt gemaakt in een gebied achter het gekleurde deel van het oog (iris). Het laat het oog door de kanalen waar de iris en het hoornvlies aankomen. Dit gebied wordt de voorste kamerhoek genoemd, of de hoek. Het hoornvlies is het duidelijke omhulsel op de voorkant van het oog dat de iris, de pupil en de hoek bedekt.
Er zijn vier grote soorten glaucoom: - Open-angle glaucoom - Angle-closure glaucoom, ook wel closed-angle glaucoom - Congenitale glaucoom - Secundaire glaucoom Het voorste deel van het oog is gevuld met een heldere vloeistof genaamd waterige humor. Deze vloeistof wordt gemaakt in een gebied achter het gekleurde deel van het oog (iris). Het oog wordt door kanalen heengelaten waar de iris en het hoornvlies elkaar ontmoeten. Dit gebied heet de voorste kamerhoek, of de hoek. Het hoornvlies is de duidelijke laag op de voorkant van het oog die bekend is als een open oog dat de iris, de pupil en de hoek dekt.
Haaruitval Informatie die u nodig heeft Kunt u iets om mijn haar terug te laten groeien? Ik heb mijn haar nodig als in de spuug dubbel van Dr.
In de meeste gevallen is haarverlies mild tot matig. U heeft geen behandeling nodig als u zich goed voelt bij uw uiterlijk. Voor vrouwen wordt de 2%-oplossing of 5%-schuim vaak aanbevolen. - Minoxidil kan helpen bij de groei van het haar bij ongeveer 1 op de 4 of 5 van de vrouwen. Bij de meeste vrouwen kan het haarverlies vertragen of stoppen. - U moet dit middel ook lang blijven gebruiken. Haarverlies begint opnieuw wanneer u ermee stopt. Ook het haar dat het helpt te groeien zal verdwijnen. Als minoxidil niet werkt, kan uw provider andere geneesmiddelen aanbevelen, zoals spironolactone, cimetidine, geboortebeperking pillen, ketoconazol, uw provider.
Het enige medicijn dat door de United States Food and Drug Administration (FDA) is goedgekeurd voor de behandeling van vrouwelijke kaalheid is minoxidial: - het wordt toegepast op de hoofdhuid. - Voor vrouwen, de 2%-oplossing of 5%-schuim wordt aanbevolen. - Minoxidil kan helpen bij de groei van het haar bij ongeveer 1 op de 4 of 5 vrouwen. Bij de meeste vrouwen kan het haarverlies vertragen of stoppen. - u moet dit middel nog lang blijven gebruiken. Haaruitval begint opnieuw wanneer u ermee stopt. Ook zal het haar dat het helpt te groeien uitvallen. Als minoxidil niet werkt, kan uw provider andere geneesmiddelen aanbevelen, zoals spironolactone, cimetidine, geboortebeperking pillen, ketoconazol... HAIR TRANSPLANT Tijdens haartransplantatie, worden kleine stekkers van haren verwijderd uit gebieden waar het haar dikker is, en geplaatst (getransplanteerd) in gebieden die kaler zijn....
Haaruitval Informatie die u nodig heeft Kunt u iets om mijn haar terug te laten groeien? Ik heb mijn haar nodig als in de spuug dubbel van Dr.
Haaruitval (behandeling): Effectieve behandelingen voor sommige soorten haaruitval zijn beschikbaar, maar sommige haaruitval is blijvend. Onder bepaalde omstandigheden, zoals fragmentaire haaruitval, kan het haar binnen een jaar zonder behandeling teruggroeien. De behandeling voor haaruitval omvat geneesmiddelen, operatie, lasertherapie, pruiken of haarstukken. De behandeling van deze middelen kan leiden tot de beste resultaten. De behandeling heeft tot doel de groei van het haar, het langzaam haarverlies of het haarverlies bij de huid. De behandeling van de huid kan alleen worden uitgevoerd door middel van een onderliggende ziekte, de behandeling van deze ziekte is noodzakelijk. De behandeling kan bestaan uit geneesmiddelen voor de vermindering van de ontsteking en de onderdrukking van uw afweersysteem, zoals prednison. Als een bepaalde geneesmiddelen het haarverlies veroorzaken, kan uw arts u aanbevelen deze te stoppen met het gebruik van deze middelen gedurende tenminste drie maanden.
Uw arts kan een combinatie van deze benaderingen voorstellen om de beste resultaten te verkrijgen... Als uw haarverlies wordt veroorzaakt door een onderliggende ziekte, behandeling voor die ziekte zal noodzakelijk zijn.... Medicijnen zijn beschikbaar voor de behandeling van patroon kaalheid. Twee geneesmiddelen goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA) voor de behandeling van haarverlies zijn: - Minoxidil (Rogaine). Minoxidil is een over-the-counter vloeibare of foam dat u in uw hoofdzak wrijft twee keer per dag om haar te laten groeien en om verdere haaruitval te voorkomen. Het kan worden gebruikt door mannen en vrouwen. Met deze behandeling, sommige mensen ervaren haargroei, een langzamere snelheid van haaruitval of beide. Het effect van de haaruitval moet worden gehandhaafd... u moet de medicijnen blijven toepassen om de voordelen te behouden...
Hallo, ik heb een scoliose probleem plz help me ik wil de behandeling ik kan mijn x.ray ook sturen
Scoliase: Scoliase is een zedelijke kromming van de wervelkolom die het vaakst optreedt tijdens de groeispurt vlak voor de puberteit. Terwijl scoliosis kan worden veroorzaakt door aandoeningen zoals hersenverlamming en spierdystrofie, is de oorzaak van de meeste scoliose onbekend. De meeste gevallen van scoliose zijn mild, maar sommige kinderen krijgen de wervelkolom misvorming die steeds ernstiger wordt als ze zich ontwikkelen. Ernstige scoliose kan zich ontwikkelen. Een bijzonder ernstige spinale curve kan de hoeveelheid ruimte in de borst verminderen, waardoor de longen moeilijk goed functioneren. Kinderen met lichte scoliose worden nauwlettend gevolgd, meestal met X-rays, om te zien of de curve erger wordt. In veel gevallen is geen behandeling nodig. Sommige kinderen moeten een beugel dragen om de kromming tegen te houden. Andere kunnen een operatie nodig hebben om de scoliose te voorkomen en ernstige gevallen van coliose te voorkomen.
Ernstige scoliose ontwikkelt zich meestal met de tijd, zodat uw arts scoliose-operatie kan voorstellen om de ernst van de spinale curve te verminderen en om te voorkomen dat deze erger wordt. De meest voorkomende vorm van scoliose-operatie wordt spinale fusie genoemd. Bij de fusie van de wervelkolom verbinden de chirurgen twee of meer botten in de wervelkolom (vertebrale) aan elkaar, zodat ze zich niet zelfstandig kunnen bewegen. Stukken bot of een botachtig materiaal worden tussen de wervels geplaatst. Metalen staven, haken, schroeven of draden meestal dat deel van de wervelkolom recht en nog vast houden terwijl het oude en nieuwe botmateriaal aan elkaar vasthoudt.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Hallo, ik heb een scoliose probleem plz help me ik wil de behandeling ik kan mijn x.ray ook sturen
U heeft last van de ruggengraat, u heeft last van de ruggengraat, u heeft last van de ruggengraat, u heeft last van de ruggengraat, u heeft last van de ruggengraat, u heeft last van de ruggengraat, u heeft last van de ruggengraat, u heeft last van de ruggengraat, u heeft last van de ruggengraat, u heeft last van de ruggengraat, u heeft last van de ruggengraat, u heeft last van de ruggengraat, u heeft last van de ruggengraat, u heeft last van de ruggengraat, u heeft last van de ruggengraat, u heeft last van de ruggengraat, u heeft last van de ruggengraat, u heeft last van de ruggengraat, u heeft last van de ruggengraat, u heeft last van de ruggengraat, u heeft last van de ruggengraat, u heeft last van de ruggengraat, u heeft last van de ruggengraat, u heeft last van de ruggengraat.
De meeste mensen met een idiopathische scoliose hebben geen behandeling nodig, maar je moet nog steeds elke 6 maanden gecontroleerd worden door een arts... Als je nog steeds groeit, kan je arts je een back brace aanbevelen. Een back brace voorkomt verder buigen. Er zijn veel verschillende soorten braces. Wat soort je krijgt hangt af van de grootte en de plaats van je curve... Back braces werken het beste bij mensen ouder dan 10 jaar. Braces werken niet voor mensen met een aangeboren of neuromuscular scoliose. Je kunt een operatie nodig hebben als de wervelkolom ernstig is of zeer snel erger wordt. Chirurgie houdt in dat de curve zoveel mogelijk gecorrigeerd wordt:.... Mensen met een lichte scoliose doen het goed met een beugel.
Hallo, ik heb een scoliose probleem plz help me ik wil de behandeling ik kan mijn x.ray ook sturen
De aanbevelingen voor de behandeling zijn over het algemeen afhankelijk van het risico van curve-voortgang. De ontwikkeling van de curves verloopt het meest tijdens de snelle groeiperiode van de patiënt (adolescente of pre-adolescente groeispurt). De groeipotentie wordt geëvalueerd door de leeftijd van de patiënt, de status van de vrouw en de radiografische parameters (x-ray studies).
De behandeling van adolescente idiopathische scoliose kan bestaan uit observatie, bracing en/of operatie, aanbevelingen voor de behandeling zijn over het algemeen afhankelijk van het risico van curve-voortgang.
Hallo, ik heb een scoliose probleem plz help me ik wil de behandeling ik kan mijn x.ray ook sturen
Scoliase (behandeling): De meeste kinderen met scoliosis hebben een milde curve en zullen waarschijnlijk geen behandeling nodig hebben met een beugel of een operatie. Kinderen met lichte scoliosis kunnen om de vier tot zes maanden een controle nodig hebben om te zien of er veranderingen in de kromming van hun wervelkolom zijn. Terwijl er richtlijnen zijn voor lichte, matige en ernstige curves, wordt de behandeling altijd op individuele basis gegeven.
De meeste kinderen met scoliose hebben een milde curve en hebben waarschijnlijk geen behoefte aan behandeling met een beugel of een operatie... de beslissing om de behandeling te beginnen wordt altijd op individuele basis genomen. De factoren die overwogen moeten worden zijn: - Sex. Meisjes hebben een veel groter risico op progressie dan jongens. - Slijvigheid van de curve. Grotere curves kunnen met de tijd verergeren. - Curve-patroon. Double curves, ook wel S-vormige curves genoemd, kunnen vaker verergeren dan C-vormige curves. - Locatie van de curve. Kromingen in het centrum (thoracische) deel van de wervelkolom verergeren vaker dan curves in de bovenste of onderste delen van de wervelkolom. - Slijvigheid. Als de botten van een kind zijn gestopt met groeien, dan is het risico van een curve-voortgang. Dat betekent ook dat de beugels het meeste effect hebben bij kinderen waarvan de botten nog groeien.
Hallo, ik heb een scoliose probleem plz help me ik wil de behandeling ik kan mijn x.ray ook sturen
Scoliose (Alternatieve geneeskunde): Onderzoek wijst uit dat de volgende behandelingen voor scoliose niet doeltreffend zijn: - Chiropraktische manipulatie - Elektrische stimulatie van de spieren - Dieetsupplementen
Onderzoek wijst uit dat de volgende behandelingen voor scoliose niet doeltreffend zijn: - Chiropraktische manipulatie - Elektrische stimulatie van de spieren - Dieetsupplementen
Hallo, ik heb een scoliose probleem plz help me ik wil de behandeling ik kan mijn x.ray ook sturen
Scoliasis in kinderen en volwassenen (hoe wordt het behandeld?): Uw arts kan aanbevelen de volgende behandelingen: - Observatie. Als de curve is mild en u nog steeds groeit, zal uw arts u om de paar maanden opnieuw onderzoeken. - Bracing. Als de curve matig is en u nog steeds groeit, kan uw arts u een beugel aanbevelen om de curve niet te verergeren. Brancards worden geselecteerd voor het specifieke curve-probleem en passen bij elke patiënt. Brancard moet elke dag worden gedragen voor het volledige aantal uren voorgeschreven door de arts. - Chirurgie. Als u nog steeds groeit en een ernstige curve heeft die erger wordt, kan uw arts u een operatie voorstellen, waarbij vaak twee of meer botten in de wervelkolom worden samengevoegd. De arts kan ook een metalen staafje of een ander hulpmiddel gebruiken om de wervelkolom direct na de operatie te behouden.
Uw arts kan u de volgende behandelingen aanbevelen: - Observatie. Als de curve mild is en u nog steeds groeit, zal uw arts u om de paar maanden opnieuw onderzoeken. - Bracing. Als de curve zwak is en u nog steeds groeit, kan uw arts u aanbevelen een beugel te gebruiken om te voorkomen dat de curve erger wordt. Brancards worden geselecteerd voor het specifieke curveprobleem en voor elke patiënt geschikt. Brancards moeten elke dag worden gedragen voor het volledige aantal door de arts voorgeschreven uren. - Chirurgie. Als u nog steeds groeit en een ernstige curve heeft die erger wordt, kan uw arts een operatie voorstellen. Dit betekent vaak dat u twee of meer botten in de wervelkolom moet mengen. De arts kan ook een metalen staaf of een ander hulpmiddel inbrengen om de wervelkolom direct na de operatie te helpen behouden.
Hallo, ik heb een scoliose probleem plz help me ik wil de behandeling ik kan mijn x.ray ook sturen
Hoe goed een persoon met scoliose wel is, hangt af van het type, de oorzaak en de ernst van de curve. Hoe ernstiger de kromming, hoe groter de kans dat het kind groeit, hoe groter de kans dat het erger wordt. Mensen met lichte scoliose doen het goed met een beugel. Ze hebben meestal geen problemen op lange termijn. Rugpijn kan waarschijnlijker zijn wanneer de persoon ouder wordt. Outlook voor mensen met een neuromusculus of congenitale scoliose varieert. Ze kunnen een andere ernstige aandoening hebben, zoals hersenverlamming of spierdystrofie, dus hun doelen zijn veel verschillend. Vaak is het doel van de operatie eenvoudigweg om een kind rechtop in een rolstoel te laten zitten. Congenitale scoliose is moeilijk te behandelen en vereist doorgaans veel stuipen.
Hoe goed een persoon met scoliose is, hangt af van het type, de oorzaak en de ernst van de curve, hoe ernstiger de kromming, hoe waarschijnlijker het wordt als het kind niet meer groeit. Mensen met een lichte scoliose doen het goed met een beugel.
Hallo, ik heb een scoliose probleem plz help me ik wil de behandeling ik kan mijn x.ray ook sturen
Scoliase (behandeling): De behandeling is afhankelijk van veel dingen: - De oorzaak van scoliose - Waar de curve zich in uw wervelkolom bevindt - Hoe groot de curve is - Als uw lichaam nog steeds groeit De meeste mensen met idiopathische scoliose hebben geen behandeling nodig. Maar je moet nog steeds worden gecontroleerd door een arts ongeveer elke 6 maanden. Als u nog steeds groeit, uw arts kan aanbevelen een back brace. Een back brace voorkomt verdere kromming. Er zijn veel verschillende soorten braces. Welke soort u krijgt afhankelijk van de grootte en plaats van uw curve. Uw provider zal de beste voor u kiezen en u laten zien hoe u het moet gebruiken. Braces kunnen naarmate u groeit worden aangepast. Braces werken het best bij mensen boven de 10 jaar. Braces werken niet voor mensen met een aangeboren of een neuromuscular scoliose. U kunt een operatie nodig hebben als de wervelkolomcurve ernstig is of erger wordt.
De behandeling is afhankelijk van veel dingen: - De oorzaak van scoliose - Waar de curve zich in uw wervelkolom bevindt - Hoe groot de curve is - Als uw lichaam nog steeds groeit De meeste mensen met idiopathische scoliose hebben geen behandeling nodig. Maar je moet nog steeds worden gecontroleerd door een arts ongeveer elke 6 maanden. Als u nog steeds groeit, uw arts kan aanbevelen een back brace. Een back brace voorkomt verder buigen. Back braces werken het beste bij mensen ouder dan 10 jaar. U kunt een operatie nodig hebben als de wervelkolom ernstig is of steeds erger wordt zeer snel. Chirurgie houdt in het corrigeren van de curve zo veel mogelijk mogelijk. Scoliose behandeling kan ook omvatten: - Emotionele ondersteuning: Sommige kinderen, met name tieners, kunnen zelfbewust zijn bij het gebruik van een back brace. - Physical therapie en andere specialisten te helpen verklaren van de behandelingen en ervoor te zorgen dat de brace correct past.
hulp bij zwaarlijvigheid Ik zou graag willen helpen bij mijn zwaarlijvigheidsprobleem en als ik hulp kan krijgen
Zwaarlijvigheid tijdens het kind (behandeling): De behandeling van zwaarlijvigheid tijdens de kindertijd is gebaseerd op de leeftijd van uw kind en als hij andere medische aandoeningen heeft. De behandeling omvat meestal veranderingen in de eetgewoonten van uw kind en de lichamelijke activiteit. In bepaalde omstandigheden kan de behandeling bestaan uit geneesmiddelen of gewichtsverlies operatie. De behandeling voor kinderen die overgewicht hebben De American Academy of P kinderen raadt aan kinderen ouder dan 2 jaar en jongeren wier gewicht in de categorie overgewicht valt, te kiezen voor een dieetprogramma dat de groei van het gewicht van het kind vertraagt.
Oudere kinderen van 6 tot 11 jaar die zwaarlijvig zijn of zwaarlijvig zijn, kunnen worden aangemoedigd hun eetgewoonten te veranderen om te streven naar gewichtsverlies van maximaal 2 pond (of ongeveer 1 kilo) per week. Uw kind moet een gezond dieet eten - zowel qua type als qua hoeveelheid voedsel - en de lichamelijke activiteit te verhogen. U kunt ook kiezen voor fruit en groenten. U kunt ook kiezen voor huishoudelijke producten, zoals broodjes, crackers en voorbereide maaltijden - vaak in suiker, vet en calorieën. U kunt altijd gezonde snacks hebben. - Limit zoetdranken.
hulp bij zwaarlijvigheid Ik zou graag willen helpen bij mijn zwaarlijvigheidsprobleem en als ik hulp kan krijgen
De behandeling voor overgewicht en zwaarlijvigheid hangt af van de oorzaak en ernst van uw toestand. U kunt een gezonde levensstijl veranderen of een gezond gewicht handhaven, uw arts kan u aanbevelen een gezonde levenswijze aan te nemen. Hart-gezonde voeding. U moet meer weten over welk voedsel en welke voedingsstoffen deel uitmaken van een gezond voedingspatroon. Het is belangrijk om de juiste hoeveelheid calorieën te eten om een gezond gewicht te behouden. Als u gewicht moet verliezen, probeer dan geleidelijk uw dagelijkse calorieën te verminderen. Gebruik de Lichaamsgewicht Planner om uw dagelijkse caloriebehoefte te bepalen en om doelstellingen vast te stellen. Neem contact op met uw arts voordat u met een dieet of eetplan begint.
De behandeling voor overgewicht en zwaarlijvigheid hangt af van de oorzaak en ernst van uw aandoening. Eventuele behandelingen omvatten gezonde levensstijlveranderingen, behandelingsprogramma's voor gewichtsverlies, medicijnen en eventuele operaties. Leer over welke voeding en voedingsstoffen deel uitmaken van een gezond voedingspatroon. Het is belangrijk om elke week de juiste hoeveelheid calorieën te eten om een gezond gewicht te behouden. Als u gewicht moet verliezen, probeer dan geleidelijk aan uw totale dagelijkse calorieën te verminderen.Veel gezondheidsvoordelen worden geassocieerd met lichamelijke activiteit en het krijgen van de aanbevolen hoeveelheid lichamelijke activiteit per week.Voordat u een oefeningsprogramma begint, kunt u uw arts vragen welk niveau van lichamelijke activiteit voor u geschikt is. Studies hebben aangetoond dat er een relatie is tussen gebrek aan slaap en zwaarlijvigheid. Uw arts kan u aanbevelen in te schrijven in individuele of groep Behaviorale gewichtsverlies programma's voor de behandeling van uw overgewicht en zwaarlijvigheid. In deze programma's zal een geschoolde gezondheidsmedewerker een gewichtsplan voor u aanpassen.
hulp bij zwaarlijvigheid Ik zou graag willen helpen bij mijn zwaarlijvigheidsprobleem en als ik hulp kan krijgen
Obesitas (behandeling): het veranderen van uw leven Een actieve levensstijl en veel oefening, samen met gezond eten, is de veiligste manier om gewicht te verliezen. Zelfs bescheiden gewichtsverlies kan uw gezondheid verbeteren. U kunt veel hulp nodig hebben van familie en vrienden. U kunt het belangrijkste doel zijn om nieuwe, gezonde eetgewoonten te leren en ze deel te laten uitmaken van uw dagelijkse routine. Veel mensen vinden het moeilijk om hun eetgewoonten en hun gedrag te veranderen. U kunt een aantal gewoonten zo lang gebruiken dat u misschien niet eens weet dat ze ongezond zijn, of dat u ze zonder na te denken doet. U moet gemotiveerd zijn om hun levensstijl te veranderen. Zorg ervoor dat uw lichaam gedurende lange tijd verandert. Weet dat het tijd duurt voordat u een andere levenswijze heeft.
Een actieve levensstijl en veel oefening, samen met gezond eten, is de veiligste manier om gewicht te verliezen. Maak het gedrag veranderen deel van uw leven op de lange termijn. Weet dat het duurt tijd om een verandering in uw levensstijl te maken en te houden. Werk met uw provider en diëtist om realistische, veilige dagelijkse calorie counts die u helpen gewicht te verliezen terwijl u gezond blijft. Uw diëtist kan u leren over: - gezonde voedselkeuzes - gezonde snacks - lezen voedingsetiketten - Nieuwe manieren om voedsel voor te bereiden - Portiematen - Gezoetde dranken Extreme dieetten (minder dan 1100 calorieën per dag) worden niet gedacht veilig te zijn of te werken. U kunt advertenties voor supplementen en plantaardige middelen zien die u helpen gewicht te verliezen. Sommige van deze beweringen kunnen niet waar zijn. En sommige van deze supplementen kunnen ernstige bijwerkingen hebben.
hulp bij zwaarlijvigheid Ik zou graag willen helpen bij mijn zwaarlijvigheidsprobleem en als ik hulp kan krijgen
Prescription Medications to Treat Overweight and Obesity (Hoe gebruiken artsen voorgeschreven geneesmiddelen off-label voor de behandeling van overgewicht en zwaarlijvigheid?): Soms gebruiken artsen medicijnen op een manier die verschilt van wat de FDA heeft goedgekeurd, bekend als off-label gebruik. Door een off-label te kiezen voor de behandeling van overgewicht en zwaarlijvigheid, kan uw arts een geneesmiddel voorschrijven dat is goedgekeurd voor de behandeling van een ander medisch probleem twee of meer geneesmiddelen tegelijkertijd een geneesmiddel voor een langere periode dan goedgekeurd door de FDAU moet het aangenaam vinden uw arts te vragen of hij of zij een geneesmiddel voorschrijft dat niet alleen is goedgekeurd voor de behandeling van overgewicht en zwaarlijvigheid.
Door een off-label geneesmiddelen te kiezen voor de behandeling van overgewicht en zwaarlijvigheid, kan uw arts een geneesmiddel voorschrijven dat is goedgekeurd voor de behandeling van een ander medisch probleem twee of meer geneesmiddelen tegelijkertijd een geneesmiddel voor een langere periode dan door de FDA is goedgekeurd.U moet zich op uw gemak voelen wanneer u uw arts vraagt of hij een geneesmiddel voorschrijft dat niet alleen is goedgekeurd voor de behandeling van overgewicht en zwaarlijvigheid.
hulp bij zwaarlijvigheid Ik zou graag willen helpen bij mijn zwaarlijvigheidsprobleem en als ik hulp kan krijgen
Obesitas (behandeling): Obesitas is het doel van de behandeling van zwaarlijvigheid te bereiken en te blijven op een gezond gewicht. Het kan nodig zijn om te werken met een team van gezondheidsdeskundigen - waaronder een dieet-, gedrags- of zwaarlijvigheidsdeskundige - om u te helpen begrijpen en veranderingen aan te brengen in uw eet- en activiteitsgewoonten. Het eerste doel van de behandeling is doorgaans een bescheiden gewichtsverlies - 3 tot 5 procent van uw totale gewicht. Dat betekent dat als u 200 kilo weegt (91 kg) en geen vet op BMI-standaarden heeft, dan moet u bij de behandeling van uw lichaam een gewicht van slechts 6 tot 10 pond (1,2 tot 4,5 kg) voor uw gezondheid beginnen te verbeteren. Echter, hoe meer gewicht u verliest, hoe meer de voordelen. Alle gewichtsprogramma's vereisen veranderingen in uw eetgewoonten en verhoogde lichamelijke activiteit.
Het doel van de behandeling met zwaarlijvigheid is om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Het kan zijn dat u moet samenwerken met een team van gezondheidswerkers - waaronder een diëtist, gedragsadviseur of een zwaarlijvigheidsdeskundige - om u te helpen begrijpen en veranderingen aan te brengen in uw voedings- en activiteitsgewoonten. Alle gewichtsverliessprogramma's vereisen veranderingen in uw voedingsgewoonten en verhoogde lichamelijke activiteit. De behandelingsmethoden die juist zijn voor u zijn afhankelijk van uw niveau van zwaarlijvigheid, uw algehele gezondheid en uw bereidheid om deel te nemen aan uw gewichtsverliesplan. Andere behandelingsmiddelen zijn onder andere: - dieetveranderingen - Oefening en activiteit - verandering van het gedrag - voorgeschreven gewicht-verlies-medicijnen
hulp bij zwaarlijvigheid Ik zou graag willen helpen bij mijn zwaarlijvigheidsprobleem en als ik hulp kan krijgen
Voorschrijvingen op de behandeling Overgewicht en Obesitas: De zorgverleners gebruiken de Body Mass Index (BMI), wat een maat is voor uw gewicht in verhouding tot uw gewicht. U kunt uw BMI berekenen als u overgewicht of overgewicht heeft. Overgewicht of overgewicht kan het risico op gezondheidsproblemen verhogen. Uw zorgverlener kan uw individuele risico bepalen als gevolg van uw gewicht. Obesitas is een chronische aandoening die meer dan een op de drie volwassenen in de Verenigde Staten treft. Een andere op de drie volwassenen is overgewicht. Als u met uw gewicht worstelt, kunt u een gezond eetplan en regelmatige lichamelijke activiteit gebruiken om gewicht te verliezen en te houden op de lange termijn. Als deze levensstijl veranderingen niet voldoende zijn om uw gewicht te verliezen of uw gewicht te behouden, kunt u medicijnen voorschrijven als onderdeel van uw gewicht.
Als u met uw gewicht worstelt, kunt u vaststellen dat een gezond eetplan en regelmatige lichamelijke activiteit u helpen gewicht te verliezen en het op de lange termijn uit te houden. Als deze levensstijlveranderingen niet voldoende zijn om u te helpen gewicht te verliezen of uw gewicht te behouden, kan uw arts medicijnen voorschrijven als onderdeel van uw gewichtscontroleprogramma. Prescription medicijnen voor de behandeling van overgewicht en zwaarlijvigheid werken op verschillende manieren. Bijvoorbeeld, sommige medicijnen kunnen u helpen minder honger of voller te voelen. Andere medicijnen kunnen het moeilijker maken voor uw lichaam om vet op te nemen uit het voedsel dat u eet. Weight-loss medicijnen zijn bedoeld om mensen te helpen die gezondheidsproblemen hebben met overgewicht of zwaarlijvigheid.
hulp bij zwaarlijvigheid Ik zou graag willen helpen bij mijn zwaarlijvigheidsprobleem en als ik hulp kan krijgen
Obesitas (Alternatieve geneeskunde): Vele voedingssupplementen die beloven u snel gewicht te geven, zijn beschikbaar. De effectiviteit, met name de effectiviteit op lange termijn, en de veiligheid van deze producten zijn vaak twijfelachtig. Herbale geneesmiddelen, vitamines en mineralen, die allemaal worden beschouwd als voedingssupplementen van de Food and Drug Administration, hebben niet dezelfde rigoureuze test- en etiketteringsprocedures als over-the-counter- en receptgeneesmiddelen. Toch kunnen sommige van deze stoffen, waaronder producten die als "nature" worden aangeduid, geneesmiddelen-achtige effecten hebben die gevaarlijk kunnen zijn. Zelfs sommige vitamines en mineralen kunnen problemen veroorzaken bij het nemen van overmatige hoeveelheden. Ingrediënten kunnen niet standaard zijn en kunnen onvoorspelbare en schadelijke bijwerkingen veroorzaken. Dieetsupplementen kunnen ook gevaarlijke interactie met voorgeschreven geneesmiddelen veroorzaken. Praat met uw arts voordat u een voedingssupplement inneemt.
De effectiviteit, met name de effectiviteit op lange termijn, en de veiligheid van deze producten zijn vaak twijfelachtig. Neem contact op met uw arts voordat u een voedingssupplement inneemt. Mind-body behandelingen - zoals acupunctuur, mindfulness meditatie en yoga - kunnen een aanvulling zijn op andere behandelingen met zwaarlijvigheid. Deze behandelingen zijn echter over het algemeen niet goed bestudeerd bij de behandeling van gewichtsverlies. Neem contact op met uw arts als u geïnteresseerd bent in het toevoegen van een mind-body therapie aan uw behandeling.
Hoe erg kan endometriose zijn?
Endometriose (ander endometriosis FAQ's): - Als ik endometriose heb, kan ik zwanger worden? Bij vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen, endometriose kan voorkomen in maar liefst 50%.1 Maar hoe endometriose onvruchtbaarheid veroorzaakt is niet duidelijk. Sommige aanwijzingen wijzen erop dat onvruchtbaarheid is gerelateerd aan de omvang van de endometriosis patches, omdat de patches kunnen verstoren de bekkenanatomie. Dit zou het moeilijk maken voor zaadcellen te reizen naar de eierstok of een bevrucht eitje om naar de baarmoeder te reizen. 2,3 Andere aanwijzingen dat de ontsteking in de abdomen kan ontwrichten of fertiliseren, of dat het endometrium zich niet goed kan ontwikkelen, waardoor de binding van het embryo aan de baarmoeder wordt bemoeilijkt. Er zijn behandelingen voor endometrium gerelateerde onvruchtbaarheid die vrouwen kan helpen zwanger te worden, zelfs met endometriumkanker.
Onder vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen kan endometriose voorkomen in zo veel als 50%... Sommige aanwijzingen wijzen erop dat onvruchtbaarheid gerelateerd is aan de omvang van de endometriose patches... Er zijn behandelingen voor endometriose-gerelateerde onvruchtbaarheid die vrouwen kunnen helpen zwanger te worden, zelfs met endometriumose.... Er is een lichte toename van het risico op ovariumkanker bij vrouwen met endometriose, vooral bij vrouwen die op jonge leeftijd met de ziekte werden gediagnosticeerd... In sommige gevallen hebben vrouwen met endometriose ook borstkanker of non-Hodgkinymphoma. Echter, deze situaties zijn zelden... Voor ongeveer een kwart van de vrouwen met de diagnose endometriose, endometriose patches, die alleen verdwijnen.
Hoe erg kan endometriose zijn?
Leven met endometriose (Samenvatting): U heeft een aandoening die endometriumose heet. Symptomen van endometriose zijn onder andere: - Ernstige menstruele bloeden - bloeden tussen periodes - Problemen met zwanger worden Deze aandoening kan uw sociale en arbeidsleven beïnvloeden. Niemand weet wat de oorzaak endometriose is. Er is ook geen behandeling. Echter, er zijn verschillende manieren om de symptomen te behandelen. Deze behandelingen kunnen ook helpen bij het verlichten van menstruele pijn.
Symptomen van endometriose zijn onder andere: - Ernstige menstruatiebloedingen - Bloedingen tussen periodes - Problemen met zwanger worden
Hoe erg kan endometriose zijn?
Endometriose (Wanneer moet u contact opnemen met een arts): Bel uw provider als: - u symptomen van endometriose heeft - rugpijn of andere symptomen die zich voordoen na behandeling van endometriose U wilt mogelijk gescreend worden op endometriose als: - uw moeder of zus heeft de ziekte - u niet zwanger kunt worden na het proberen voor 1 jaar
Bel uw provider als: - u symptomen van endometriose heeft - rugpijn of andere symptomen die zich voordoen na behandeling van endometriose U wilt mogelijk gescreend worden op endometriose als: - uw moeder of zus heeft de ziekte - u niet zwanger kunt worden na een periode van 1 jaar
Hoe erg kan endometriose zijn?
Wat is Endometriose?: Endometriosis is een probleem met de baarmoeder van een vrouw - de plaats waar een baby groeit wanneer ze zwanger is. Endometriosis is wanneer het soort weefsel dat normaal de baarmoeder ergens anders lijnt. Het kan groeien op de eierstokken, achter de baarmoeder of op de darmen of blaas. zelden groeit in andere delen van het lichaam. Dit "misplaatste" weefsel kan pijn, onvruchtbaarheid en zeer zware periodes veroorzaken. De pijn is meestal in de buik, onderrug of bekken. Sommige vrouwen hebben geen symptomen. Het probleem met de zwangerschap kan het eerste teken zijn. De oorzaak van de endometriose is niet bekend.
Het kan groeien op de eierstokken, achter de baarmoeder of op de darmen of de blaas. Dit "misplaatste" weefsel kan pijn, onvruchtbaarheid en zeer zware periodes veroorzaken. De pijn is meestal in de buik, onderrug of bekken. Het hebben van problemen met het zwanger worden kan het eerste teken zijn. pijnmedicijnen en hormonen vaak helpen. Ernstige gevallen kunnen een operatie nodig hebben. Er zijn ook behandelingen om de vruchtbaarheid bij vrouwen met endometriose te verbeteren.
Hoe erg kan endometriose zijn?
Endometriose (Mogelijke complicaties): Endometriose kan leiden tot problemen met de zwangerschap. Echter, de meeste vrouwen met milde symptomen kunnen nog zwanger worden. Laparoscopie om groei en litteken weefsel te verwijderen kan helpen bij het verbeteren van uw kansen op zwanger worden. Indien dit niet het geval is, kunt u vruchtbaarheid behandelingen overwegen. Andere complicaties van endometriose omvatten: - Lange termijn bekkenpijn die interfereert met sociale en arbeidsactiviteiten - Grote cysten in het bekken die open kunnen breken (ruptuur) In zeldzame gevallen kan endometriumose weefsel de darmen of de urinewegen blokkeren. Zeer zelden, kan kanker zich ontwikkelen in de gebieden van de weefselgroei na de menopauze.
Endometriose kan leiden tot problemen met de zwangerschap, andere complicaties van endometriose zijn onder andere: - langdurige bekkenpijn die sociale en arbeidsactiviteiten interfereert - Grote cysten in het bekken die open kunnen breken (ruptuur) In zeldzame gevallen kan endometriose weefsel de darmen of de urinewegen blokkeren. Zeer zelden kan zich kanker ontwikkelen op het gebied van weefselgroei na de menopauze.
Hoe erg kan endometriose zijn?
Endometriose (symptomen): Het primaire symptoom van endometriose is bekkenpijn, vaak geassocieerd met uw menstruele periode. Hoewel veel vrouwen last hebben van krimpen tijdens hun menstruele periode, beschrijven vrouwen met endometriose doorgaans de pijn in de menstruele periode die veel erger is dan gebruikelijk. Ze hebben ook de neiging om te melden dat de pijn in de loop van de tijd toeneemt. Vaak kunnen tekenen en symptomen van endometriose omvatten: - pijn in de periode (dysmenorroe). Pelvische pijn en krampen kunnen voor uw periode beginnen en enkele dagen in uw periode verlengen. - pijn in uw rug en in de buik. - pijn in het bloeden of bloeden tussen periodes (menometrargatie). -
Het primaire symptoom van endometriose is bekkenpijn, vaak geassocieerd met uw menstruatie... De gebruikelijke symptomen van endometriumziekte kunnen zijn: - pijnlijke periodes (dysmenorroe). De pijn en krampen van het bekken kunnen voor uw periode beginnen en enkele dagen in uw periode verlengen. U kunt ook een lagere rug en buikpijn hebben. - pijn met geslachtsgemeenschap. pijn tijdens of na de seks komt vaak voor bij endometriose. - pijn met stoelgang of plassen. U heeft de meeste kans om deze symptomen te ervaren tijdens uw periode. - Overmatige bloeden. U kunt af en toe zware periodes (bloedingen) of bloeden tussen periodes (menometr
Hoe erg kan endometriose zijn?
Wat is Endometriose?: Endometriose treedt op wanneer cellen uit de binnenkant van uw baarmoeder (uterus) groeien in andere delen van uw lichaam, wat pijn, zware bloeden, bloeden tussen periodes en problemen met zwanger worden kan veroorzaken (onvruchtbaarheid).
Endometriose treedt op wanneer cellen van de binnenkant van uw baarmoeder (uterus) groeien in andere delen van uw lichaam, wat pijn, zware bloeden, bloeden tussen periodes en problemen met zwanger worden kan veroorzaken (onvruchtbaarheid).
Hoe erg kan endometriose zijn?
Endometriose: Endometriosis gebeurt wanneer het binnenste van de baarmoeder (womb) buiten de baarmoeder groeit. Het kan voorkomen dat meer dan 11% van de Amerikaanse vrouwen tussen 15 en 44.1 Het is vooral gebruikelijk bij vrouwen in de jaren '30 en '40 en het kan moeilijker worden om zwanger te worden. Verschillende behandelingsmogelijkheden kunnen helpen bij het behandelen van de symptomen en de kans op zwangerschap verhogen. Endometriosis, soms "endo" genoemd, is een gemeenschappelijk gezondheidsprobleem bij vrouwen. Het kan voorkomen dat de naam van het lichaam van het lichaam in de vorm van het woord "Endometriosis", het weefsel dat normaal op de baarmoeder of de baarmoeder voorkomt. Endometriosis komt voor wanneer dit weefsel buiten de baarmoeder en op andere plaatsen in uw lichaam groeit, waar het niet thuishoort.
Endometriose treedt op wanneer de binnenkant van de baarmoeder (zwom) buiten de baarmoeder groeit. Het komt vooral vaak voor bij vrouwen in de jaren '30 en '40 en kan het moeilijker maken om zwanger te worden. Endometriosis gezwellen bloeden elke maand - tijdens de menstruele periode - op dezelfde manier als de binnenkant van de baarmoeder. Dit kan leiden tot opzwellen en pijn, omdat het weefsel groeit en bloedt in een gebied waar het niet gemakkelijk uit uw lichaam kan komen.
Hoe erg kan endometriose zijn?
Onder de vrouwen met bekkenpijn, endometriose kan voorkomen in ongeveer 75%.12 - onder de vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen, kan endometriumose voorkomen in maar liefst 50%.1 Andere gebruikelijke symptomen van endometriumziekte zijn: - pijnlijke, zelfs slopende, menstruele krampen, die in de loop van de tijd kunnen verergeren - pijn tijdens of na de geslachtsorganen - pijn in de darm of onder de buik - pijn in de darmen of pijnlijke plassen tijdens de menstruele periodes - Premenstruele vlekken of bloeden tussen de periodes. Bovendien kunnen pijnlijke blaassyndroom, spijsverterings- of gastro-intestinale symptomen hebben, evenals moeheid, of een gebrek aan energie.2 Voor sommige vrouwen zijn de pijnverschijnselen die gepaard gaan met endometriumose milder na de menopauze, maar dit is niet altijd het geval.
De primaire symptomen van endometriose zijn pijn en onvruchtbaarheid... Andere voorkomende symptomen van endometriose zijn onder andere:- pijn, zelfs slopende, menstruele krampen, die in de loop van de tijd kunnen verergeren - pijn tijdens of na de geslachtsbehandeling - pijn in de darm of onder de buik - pijnlijke stoelgang of pijnlijke plassen tijdens menstruele periodes - zware menstruele periodes - premenstruele spotting of bloeden tussen periodes. Bovendien kunnen pijnlijke blaassyndroom, spijsverterings- of gastro-intestinale symptomen zoals een darmaandoening hebben, evenals moeheid, moeheid of gebrek aan energie... Voor sommige vrouwen kunnen de symptomen van pijn in verband met endometriose milder worden na de menopauze... In sommige gevallen kunnen door de endometriges veroorzaakte ontstekingen en chemische stoffen de bekkenorganen aan het lichaam hechten, of bij elkaar kleven, waardoor littekenweefsel ontstaat.
Ik ben 23-jarige jongen, ik heb klapknielen die ik wil behandelen.
Knock-knie: Knock-knie is de toestand waarin de knieën elkaar raken, maar de enkels raken niet aan, de benen gaan naar binnen, de baby's beginnen met een strikje, terwijl ze in de schoot van hun moeder zitten, de benen beginnen recht te worden zodra het kind begint te lopen (op ongeveer 12 tot 18 maanden). Op leeftijd wordt het kind knock-knock-kneed. Wanneer het kind staat, de knieën raken, maar de enkels zijn van elkaar gescheiden. Bij de puberteit, de benen rechtzitten en de meeste kinderen kunnen met de knieën en de enkels aanraken (zonder de positie te forceren). Knock-knock-knie kan zich ook ontwikkelen als gevolg van een medisch probleem of ziekte, zoals: - Knock-knock-kneed) - Osteotine (bone infectie) - Overgewicht of zwaarlijvigheid - Rickets (een ziekte veroorzaakt door een gebrek aan vitamine D) Een zorgverlener zal uw kind onderzoeken.
Als het probleem na de leeftijd van 7 jaar blijft bestaan, kan het kind een nachtbrace gebruiken. Deze brace is aan een schoen bevestigd. Chirurgie kan worden overwogen voor kloppende knieën die ernstig zijn en die verder gaan dan de late kindertijd. Kinderen kunnen zonder behandeling knock-knielen uitgroeien, tenzij het door een ziekte wordt veroorzaakt. Als een operatie nodig is, zijn de resultaten vaak goed. Complicaties kunnen zijn: - Moeilijk lopen (zeer zelden) - Veranderingen in de eigen smaak van cosmetische uiterlijk van knock-knie - Indien onbehandeld, kunnen knock-knieën leiden tot vroegtijdige arthritis van de knie.
Ik ben 23-jarige jongen, ik heb klapknielen die ik wil behandelen.
Klop knieën (behandeling): Klop knieën worden in de meeste gevallen niet behandeld, als het probleem na de leeftijd van 7 jaar blijft bestaan, kan het kind een nachtbrace gebruiken, deze brace is bevestigd aan een schoen. Chirurgie kan worden overwogen voor kloppende knieën die ernstig zijn en verder gaan dan de late kindertijd.
Knock-knie wordt meestal niet behandeld, als het probleem na de leeftijd van 7 jaar blijft bestaan, kan het kind een nachtbrace gebruiken. Deze brace is bevestigd aan een schoen. Chirurgie kan worden overwogen voor knock-knielen die ernstig zijn en verder gaan dan de late kindertijd.
Ik ben 23-jarige jongen, ik heb klapknielen die ik wil behandelen.
Knock-knieën (Mogelijke Complicaties): Complicaties kunnen zijn: - Moeilijkheden met lopen (zeer zelden) - Zelfbeeldveranderingen in verband met cosmetische uitstraling van klopknietjes - Als de knieën niet behandeld zijn, kunnen ze leiden tot vroege arthritis van de knie.
Complicaties kunnen zijn: - Moeilijkheden met lopen (zeer zelden) - veranderingen in eigenwaarde in verband met cosmetische uitstraling van de knieën van de kloppende knieën - Indien onbehandeld gelaten, kunnen kloppende knieën leiden tot vroege arthritis van de knie
Ik heb een gebroken neus die ik moet laten repareren. Het is nu al drie jaar gebroken.
Een gebroken neus, ook wel een neusbreuk genoemd, is een breuk of breuk in een bot in uw neus - vaak het bot over de neusbrug - vaak de oorzaken van een gebroken neus zijn onder andere contactsporten, fysieke gevechten, vallen en ongevallen met het motorisch voertuig die leiden tot gezichtswonden. Een gebroken neus kan pijn veroorzaken, een gebroken neus, een gebroken neus, een gebroken neus, een gebroken neus, een gebroken neus, een gebroken neus, een gebroken neus, een gebroken neus, een gebroken neus, een gebroken neus, een gebroken neus, een gebroken neus, een gebroken neus, een gebroken neus, een gebroken neus, een gebroken neus, een gebroken neus, een gebroken neus, vooral bij het aanraken van de neus, een gebroken neus en een omgaande neus - een bloedneus - een bloedneus - een kneus of een mishapenneus - een neusuitademing - een neusuitbarsting van de neus - een verstopte neus of een verstopte neus.
De behandeling van een gebroken neus kan bestaan uit procedures die uw neus heroriënteren. Chirurgie is meestal niet nodig voor een gebroken neus. Als uw verwonding ernstig genoeg is om een operatieve behandeling te rechtvaardigen, moet de chirurg zowel uw bot- als kraakbeenwonden behandelen. Als u een kleine breuk heeft gehad waardoor uw neus niet scheef of anders misvormd raakt, heeft u misschien geen professionele medische behandeling nodig.
Ik heb een gebroken neus die ik moet laten repareren. Het is nu al drie jaar gebroken.
Rhinoplastiek: Rhinoplastiek is een operatie om de neus te repareren. Rhinoplastiek kan worden uitgevoerd onder plaatselijke of algemene verdoving, afhankelijk van de precieze procedure en de voorkeur van de persoon. Het wordt uitgevoerd in een chirurg kantoor, een ziekenhuis, of een polikliniek. Complexe procedures kunnen een kort verblijf in het ziekenhuis vereisen. De operatie duurt vaak 1 tot 2 uur. Het kan langer duren voordat de operatie wordt uitgevoerd. Met lokale verdoving, de neus en het gebied rond het lichaam zijn de oefeningen verdoofd. U zult waarschijnlijk licht verdoofd zijn, maar wakker zijn tijdens de operatie (ontspannen en geen pijn gevoel). De algemene verdoving zorgt ervoor dat u door de operatie heen kunt slapen. Als de neus vernauwd moet worden, moet de sneling rond de neus worden. In sommige gevallen wordt de sneling van buitenaf gemaakt, rond de neus.
Rhinoplastiek is een van de meest voorkomende procedures voor de plastische ingreep: - vermindering of vergroting van de neus - wijziging van de vorm van de punt of de neusbrug - vernauw de opening van de neusgaten - wijziging van de hoek tussen neus en bovenlip - correctie van een geboortefout of letsel -
Ik heb een gebroken neus die ik moet laten repareren. Het is nu al drie jaar gebroken.
Een neusbreuk is een breuk in het bot of in het kraakbeen over de brug, of in de zijwand of het septum (structuur die de neusgaten verdeelt) van de neus. Een gebroken neus is de meest voorkomende breuk in het gezicht. Als een gewonde of andere breuken in het gezicht vaak voorkomen, kan een gewonde neus of een gewonde nek vaak bij elkaar worden gezien. Een klap die krachtig genoeg is om de neus te verwonden kan moeilijk genoeg zijn om de nek te verwonden. Ernstige verwondingen in de neus veroorzaken als de aandacht van een zorgverlener direct nodig is. Bijvoorbeeld, schade aan het kraakbeen kan leiden tot het ontstaan van een bloedafname in de neus. Als dit bloed niet onmiddellijk wordt uitgelekt, kan dat een abces of een permanente misvorming in de neus veroorzaken.
Soms kan een operatie nodig zijn om een neus of septum te corrigeren die door een blessure uit de vorm is geraakt.
Ik heb nu bijna twee jaar gevochten tegen de Anal-spleet en het heeft geweigerd al deze spleetjes te genezen.
Anale spleet (behandeling): Anale fissuren vaak genezen binnen enkele weken als u maatregelen neemt om uw stoelgang zacht te houden, zoals het verhogen van de inname van vezels en vloeistoffen. Zuigen in warm water gedurende 10 tot 20 minuten meerdere malen per dag, vooral na de stoelgang, kan helpen ontspannen van de sluitspier en de heling bevorderen. Als uw symptomen blijven bestaan, zult u waarschijnlijk een verdere behandeling nodig hebben. Niet-operatieve behandelingen Uw arts kan aanbevelen: - Externe toepassing van nitroglycerine (rectiv), om de bloedstroom naar de fissuur te helpen verhogen en om de anale sfincter te helpen ontspannen. Nitroglycerine wordt algemeen beschouwd als de medische behandeling van de keuze wanneer andere conservatieve maatregelen falen.
Als uw symptomen aanhouden, zult u waarschijnlijk verdere behandeling nodig hebben. Niet-operatieve behandelingen Uw arts kan aanbevelen: - Extern toegepaste nitroglycerine (Rectiv), om de bloedstroom naar de breuk te verhogen en de genezing te bevorderen en om de anale sluitspier te helpen ontspannen. Nitroglycerine wordt algemeen beschouwd als de medische behandeling naar keuze wanneer andere conservatieve maatregelen falen. - Topische anesthetische crèmes zoals lidocaïnehydrochloride (xylocaïne) kunnen helpen bij pijnbestrijding. - De injectie met botulinetoxine type A (Botox) kan de anale sphincterspieren verlammen en spasmen ontspannen. - De medicijnen met betrekking tot de bloeddruk, zoals oraal nifedicine (Procardia) of diltiazem (Cardizem) kunnen helpen bij het ontspannen van de anale sfincter. Deze geneesmiddelen kunnen via de mond, of extern worden gebruikt.
Ik heb nu bijna twee jaar gevochten tegen de Anal-spleet en het heeft geweigerd al deze spleetjes te genezen.
Anale spleet: Een anale spleet is een kleine scheur in het dunne, vochtige weefsel (mucosa) dat de anus scheidt. Een anale breuk kan optreden wanneer u harde of grote stoelgangen overbrengt tijdens een stoelgang. Een anale breuk kan vaak leiden tot pijn en bloeden bij stoelgangen. U kunt ook last krijgen van spasmen in de spierring aan het einde van uw anus (anale sfincter). Een anale fissuur kan zeer vaak voorkomen bij jonge baby's, maar kan ook bij mensen van welke leeftijd voorkomen. De meeste anale fissuren worden beter met eenvoudige behandelingen, zoals verhoogde vezels of sitz-baden. Sommige mensen met anale fisssures kunnen medicijnen nodig hebben of af en toe een operatie ondergaan.
Als u een chronische anale spleet heeft die resistent is tegen andere behandelingen, of als uw symptomen ernstig zijn, kan uw arts een operatie aanbevelen. Artsen voeren doorgaans een procedure uit die laterale interne sfincteromy (LIS) wordt genoemd, waarbij een klein deel van de anale sfincter spier wordt doorgesneden om spasmen en pijn te verminderen, en om de genezing te bevorderen. Onderzoek heeft uitgewezen dat chronische fisuur, operatie veel effectiever is dan een andere medische behandeling. Echter, operaties hebben een klein risico op het veroorzaken van incontinentie. Verschillende lifestyle veranderingen kunnen helpen bij het verlichten van ongemak en het bevorderen van de genezing van anale fisure, evenals het voorkomen van herhalingen: - Voeg vezels toe aan uw dieet toe. Eten van ongeveer 25 tot 30 gram vezels per dag kan helpen bij het zacht houden van de stoelgang en het verbeteren van fisure healing.
Ik heb nu bijna twee jaar gevochten tegen de Anal-spleet en het heeft geweigerd al deze spleetjes te genezen.
Anale fissuur (behandeling): de meeste fissuren genezen op zichzelf en hebben geen behandeling nodig. Om anale fissuren bij baby's te voorkomen of te behandelen, moet men de luiers vaak vaak vervangen en voorzichtig schoonmaken.Briefjes en ADULEN De pijn tijdens een stoelgang kan ertoe leiden dat iemand ze vermijdt, maar zonder stoelgang kan de stoelgang alleen maar harder worden, waardoor anale fissaties erger kunnen worden.
Voorkomen van harde stoelgang en constipatie door: - Het maken van dieetveranderingen - het eten van meer vezels of bulkproducten, zoals fruit, groenten en granen - Drinken van meer vloeistoffen - Het gebruik van stoelgangontharders Vraag uw provider over de volgende zalfjes of room om de getroffen huid te kalmeren: - Numbing cream, als pijn interfereert met normale stoelgangen - Petroleumgelei - zinkoxide, 1% hydrocortisoncrème, preparatie H, en andere producten Een zitz bad is een warm waterbad dat wordt gebruikt voor het genezen of zuiveren van de huid. Zitten in het bad 2 tot 3 keer per dag. Het water moet alleen de heupen en billen dekken. Als de anale fissssures niet weggaan met thuiszorgmethoden, kan de behandeling inhouden: - Botox-inspuiten in de spier in de anus (anale sfincter) - Kleine operatie om de anale spier te ontspannen - Prescription creams, zoals nitraten of calciumkanaalblokkers, toegepast op de fis.
Ik heb sinds vier jaar last van korstmossen. Enige tijd vermindert het rode bord en soms neemt het toe en ik kan geen pittig voedsel of warm voedsel gebruiken. Kunt u mij de middelen voorstellen? Ik had ook de dermatoloog geraadpleegd.Hij gaf me een zalfje met de naam kloontaxol voor het aanvragen van een aanvraag voor het leesgebied. In afwachting van uw waardevolle advies ik dit namens. Met vriendelijke groet.
Wat zijn de behandelingen voor Lichen planus?: Het doel van de behandeling is het verminderen van symptomen en snelheidsgenezing. Als uw symptomen mild zijn, heeft u wellicht geen behandeling nodig. De behandelingen kunnen bestaan uit: - Antihistaminica - geneesmiddelen die het afweersysteem kalmeren (in ernstige gevallen) - Lidocaïne mondspoelen om het gebied te verdoven en het eten aangenamer te maken (voor zweren in de mond) - topische corticosteroïden of orale corticosteroïden om de zwelling te verminderen en de immuunreacties te verlagen - Corticosteroïde schoten in de pijn - Vitamine A als room of via de mond genomen - Andere geneesmiddelen die op de huid worden aangebracht - Dressings geplaatst op de huid met medicijnen om te voorkomen dat u krabt - Ultraviolete lichte therapie
De behandeling kan bestaan uit: - antihistaminica - geneesmiddelen die het afweersysteem kalmeren (in ernstige gevallen) - lidocaïne mondspoelen om het gebied te verdoven en om het eten aangenamer te maken (voor zweren in de mond) - topische corticosteroïden of orale corticosteroïden om de zwelling te verminderen en de immuunreacties te verlagen - Corticosteroïde shots in een pijnlijke vorm - vitamine A als een crème of via de mond ingenomen - Andere geneesmiddelen die op de huid worden aangebracht - Dressings geplaatst op de huid met medicijnen om te voorkomen dat u krabt - ultraviolette lichte therapie
Ik heb er geen hulp bij, ongeveer 4 jaar geleden, nu ik ingegroeid ben, heb ik een probleem met de leeftijd van ongeveer 4 jaar, nu ik dit probleem heb, heb ik hulp nodig.
Ingegroeide teennagel verwijdering kwijting (Wanneer de arts te bellen): Bel uw provider als u merkt dat uw teennagel niet geneest - Koorts - pijn, zelfs na het nemen van pijn-reliëf medicijnen - bloeden van de teennagel - Kat van de teennagel - Zwelling of roodheid van de teen of voet - Hergroei van de nagel in de huid van de teen
Bel uw provider als u merkt dat uw teennagel niet geneest.
Ik heb er geen hulp bij, ongeveer 4 jaar geleden, nu ik ingegroeid ben, heb ik een probleem met de leeftijd van ongeveer 4 jaar, nu ik dit probleem heb, heb ik hulp nodig.
Ingegroeide teennagel verwijdering (Samenvatting): U heeft een operatie ondergaan om uw teennagel geheel of gedeeltelijk te verwijderen. Dit is gedaan om pijn en ongemak te verlichten als gevolg van een ingegroeide teennagel. Ingegroeide teennagels kunnen voorkomen wanneer de rand van uw teennagel groeit in de huid van de teen.
Ingegroeide teennagel verwijdering? loss (Samenvatting): U heeft een operatie ondergaan om uw teennagel geheel of gedeeltelijk te verwijderen. Dit is gedaan om pijn en ongemak te verlichten door een ingegroeide teennagel.
Ik heb er geen hulp bij, ongeveer 4 jaar geleden, nu ik ingegroeid ben, heb ik een probleem met de leeftijd van ongeveer 4 jaar, nu ik dit probleem heb, heb ik hulp nodig.
Ingegroeide teennagel (behandeling): Als u suikerziekte, zenuwprobleem in het been of voet, slechte bloedsomloop in uw voet, of een infectie rond de nagel, zie meteen een provider. Probeer niet om een ingegroeide nagel thuis te behandelen. Anders, om een ingegroeide nagel thuis te behandelen: Als de voet 3 tot 4 keer per dag in warm water wordt gebracht indien mogelijk. Na het weken, houdt hij de nagel droog. - Gently massage over de ontstoken huid. - plaatst u een klein stuk katoen of tandzijde onder de nagel. Nat het katoen of flost met water of antideptisch. Bij het trimmen van uw teennagels: - weken uw voet in warm water om de nagels te verzachten. - Gebruik een schone, scherpe trimmer. - Trim teenails recht over de top.
Als u suikerziekte, zenuwproblemen in het been of voet, slechte bloedsomloop in uw voet, of een infectie rond de spijker, zie meteen een provider. Probeer niet om een ingegroeide spijker thuis te behandelen. Anders, voor de behandeling van een ingegroeide spijker thuis: - Zeep de voet in warm water 3 tot 4 keer per dag indien mogelijk. Na het weken, volg de teen droog. - Zacht masseert over de aangebrande nagel. - Als de nagel in de nagel wordt gedompeld, moet u de nagel in de nagel stoppen. - Gebruik een schone, scherpe trimmer. - Trim teennagels recht over de top. Niet taperen of rond de hoekjes of te kort trimmen. - Probeer niet zelf het ingegroeide deel van de spijker uit te snijden. Dit zal het probleem alleen verergeren.
Ik heb er geen hulp bij, ongeveer 4 jaar geleden, nu ik ingegroeid ben, heb ik een probleem met de leeftijd van ongeveer 4 jaar, nu ik dit probleem heb, heb ik hulp nodig.
Ingegroeide teennagel verwijdering (preventie): De teennagel kan weer naar binnen groeien. Om dit te voorkomen, volg dan deze tips: - Draag geen strakke schoenen of hoge hakken - Niet te kort of om de hoek trimmen - Niet pikken of scheuren op de hoeken van de nagels
De teennagel kan weer naar binnen groeien. Om dit te voorkomen, volg dan deze tips: - Draag geen strakke schoenen of hoge hakken - Niet te kort of om de hoek trimmen - Niet pikken of scheuren op de hoeken van de nagels
Ik heb 25 ijzerpillen genomen... wat moet ik doen... dit was gisteravond.
Wat is een overdosis ijzer? Ijzer is een minerale stof die in veel over-the-counter supplementen wordt aangetroffen. Ijzerovername treedt op wanneer iemand meer neemt dan de normale of aanbevolen hoeveelheid van dit mineraal. Dit kan per ongeluk of opzettelijk gebeuren. Ijzeroverdoses zijn bijzonder gevaarlijk voor kinderen. Een ernstige overdosis kan voorkomen als een kind volwassen multivitaminen eet, zoals prenatale vitamines. Als het kind teveel multivitaminen voor kinderen eet, is het effect meestal klein. Dit is alleen ter informatie en niet voor gebruik bij de behandeling of behandeling van een feitelijke overdosis. Gebruik het niet voor de behandeling of behandeling van een feitelijke overdosis. Als u of iemand met een overdosis bent, dan kunt u uw lokale noodnummer (zoals 911) of uw lokale gifcentrum direct bereiken door de nationale tolvrije Poison Help-hotline (800-222-1222) te bellen.
Als u of iemand die u heeft overdoses, bel dan uw lokale alarmnummer ( 911) of uw plaatselijke gifcentrum kan direct bereikt worden door de nationale gratis vergifhulplijn (1800-222-1222) te bellen vanuit de Verenigde Staten.
Ik heb last van het syndroom van Kartagener en ik wilde informatie van u of van Dr.. voor dit syndroom. (over vruchtbaarheid) en indien mogelijk andere symptomen.
Kartagener-syndroom (behandeling): Er is momenteel geen behandeling voor het Kartagener-syndroom. De behandeling varieert op basis van de tekenen en symptomen die in elke persoon aanwezig zijn. Airway clearance-therapie, vergelijkbaar met die gebruikt bij cystische fibrose, kan dikke, plakkerige slijmen losmaken, zodat het kan worden verwijderd. Antibiotica kan worden voorgeschreven voor de behandeling van luchtweg-, sinus- en middenoorinfecties en kan op lange termijn worden gegeven bij mensen met chronische of frequente infecties. Chirurgie voor het invoegen van oorsondes kan worden aanbevolen bij kinderen met chronische oorinfecties die resistent zijn tegen antibiotica. Bij mensen met ernstige longziekten kan longtransplantatie een optie zijn. (..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Op dit moment is er geen remedie tegen het syndroom van Kartagener. De behandeling varieert op basis van de tekenen en symptomen die in elke persoon aanwezig zijn. De luchtwegklaringstherapie, vergelijkbaar met die gebruikt bij cystische fibrose, kan dikke, plakkerige slijmen losmaken, zodat het kan worden verwijderd. Antibiotica kunnen worden voorgeschreven voor de behandeling van luchtweg-, sinus- en middenoorinfecties en kunnen op lange termijn worden gegeven bij mensen met chronische of frequente infecties. Bij mensen met ernstige longziekte, kan longtransplantatie een optie zijn.
Ik heb last van het syndroom van Kartagener en ik wilde informatie van u of van Dr.. voor dit syndroom. (over vruchtbaarheid) en indien mogelijk andere symptomen.
Kartagener syndroom: Kartagener syndroom is een type p dat ook wordt gekenmerkt door situs in versus Totalis (mirror-image omkering van interne organen). De tekenen en symptomen kunnen verschillen, maar kunnen neonatale ademhalingsproblemen omvatten; frequente long-, sinus- en middenoorinfecties die in het begin van de kindertijd beginnen; en onvruchtbaarheid. [1] [3] Het kan worden veroorzaakt door veranderingen (mutaties) in veel verschillende genen die op een autosomale recessieve manier worden geërfd. Hoewel de wetenschappers veel van de genen geassocieerd met Kartagenersyndroom hebben geïdentificeerd, is de genetische oorzaak van sommige gevallen onbekend. [4] Er is geen remedie voor Kartagenersyndroom. De behandeling varieert op basis van de tekenen en symptomen aanwezig in elke persoon, maar kan bestaan uit luchtwegtherapie en antibiotica.>> Kartagenersyndroom wordt gekenmerkt door p en situs in versus Totalis.
Kartagener syndroom is een type p dat ook wordt gekenmerkt door situs in versus Totalis (mirror-image omkering van interne organen). De tekenen en symptomen verschillen, maar kunnen neonatale ademhalingsproblemen omvatten; frequente long-, sinus- en middenoorinfecties beginnen in het begin van de kinderjaren; onvruchtbaarheid. Bij mensen die worden getroffen door situs in versus Totalis, kunnen de interne organen waaronder het hart, de lever, de milt en de darm aan de andere kant van het lichaam zijn. Hoewel de interne organen abnormaal geplaatst zijn, kan deze aandoening geen gezondheidsproblemen veroorzaken. Kartagener syndroom kan worden veroorzaakt door veranderingen (mutaties) in veel verschillende genen. Deze genen encoderen eiwitten die belangrijk zijn voor de structuur en functie van cilia. Cilia zijn kleine, haarachtige structuren die worden aangetroffen op het oppervlak van cellen in verschillende delen van het lichaam, zoals de voering van de luchtwegen, het voortplantingssysteem en andere organen.
Ik heb last van het syndroom van Kartagener en ik wilde informatie van u of van Dr.. voor dit syndroom. (over vruchtbaarheid) en indien mogelijk andere symptomen.
Kartagenersyndroom (Prognose): De vooruitzichten op lange termijn voor mensen met het syndroom van Kartagener lopen sterk uiteen en zijn grotendeels afhankelijk van tijdige diagnose en behandeling. Chronische infecties bij kinderen kunnen erg verzwakken, maar bij een passende behandeling kan de progressie van longziekten worden vertraagd en andere complicaties, zoals gehoorverlies, worden vermeden.
De vooruitzichten op lange termijn voor mensen met het syndroom van Kartagener lopen sterk uiteen en zijn grotendeels afhankelijk van tijdige diagnose en behandeling.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Ik heb last van het syndroom van Kartagener en ik wilde informatie van u of van Dr.. voor dit syndroom. (over vruchtbaarheid) en indien mogelijk andere symptomen.
Kartagenersyndroom (Cause): Kartagenersyndroom kan worden veroorzaakt door veranderingen (mutaties) in veel verschillende genen. Deze genen coderen eiwitten die belangrijk zijn voor de structuur en functie van cilia. Cilia zijn kleine, haarachtige structuren die op het oppervlak van cellen in verschillende delen van het lichaam worden aangetroffen, zoals de voering van de luchtwegen, het voortplantingssysteem en andere organen. De gecoördineerde beweging van Cilia in wave-achtige bewegingen is belangrijk voor de normale werking van bepaalde organen en weefsels in het lichaam en zorgt ervoor dat organen in het ontwikkelende embryo worden geplaatst.
Deze genen coderen eiwitten die belangrijk zijn voor de structuur en functie van cilia. Cilia zijn kleine, haarachtige structuren die op het oppervlak van cellen in verschillende delen van het lichaam worden aangetroffen, zoals het slijmvlies van de luchtwegen, het voortplantingssysteem en andere organen. De gecoördineerde beweging van cilia in wave-achtige bewegingen is belangrijk voor de normale werking van bepaalde organen en weefsels in het lichaam en zorgt ervoor dat organen in het ontwikkelende embryo worden geplaatst. Mutaties in deze genen veroorzaken dat de cilia ofwel immotile (onbeweeglijk) ofwel dysmotile (zij bewegen verkeerd), wat leidt tot de vele tekenen en symptomen van het syndroom van Kartagener.
Ik heb last van het syndroom van Kartagener en ik wilde informatie van u of van Dr.. voor dit syndroom. (over vruchtbaarheid) en indien mogelijk andere symptomen.
Kartagener-syndroom (heritage): Kartagener-syndroom wordt op een autosomale recessieve manier geërfd. [4] Dit betekent dat een persoon in beide kopieën van het verantwoordelijke gen in elke cel een mutatie moet hebben. De ouders van een getroffen persoon hebben gewoonlijk elk één gemuteerde kopie van het gen en worden aangeduid met carriers. Carriers vertonen doorgaans geen tekenen of symptomen van de aandoening. Wanneer twee dragers van een autosomale recessie kinderen krijgen, heeft elk kind een risico van 25% (1 op 4) om de aandoening te hebben, een risico van 50% (1 op 2) om een drager te zijn zoals elk van de ouders, en een kans van 25% om de aandoening niet te hebben en geen drager te zijn.
Het syndroom van Kartagener wordt op een autosomale recessieve manier geërfd. [4] Dit betekent dat een persoon een besmetting moet hebben in beide kopieën van het verantwoordelijke gen in elke cel. De ouders van een getroffen persoon dragen gewoonlijk elk een gemuteerde kopie van het gen en worden aangeduid als dragers. Vervoerders vertonen doorgaans geen tekenen of symptomen van de aandoening. Wanneer twee dragers van een autosomale recessie kinderen krijgen, heeft elk kind een risico van 25% (1 op 4) om de aandoening te hebben, een risico van 50% (1 op 2) om een drager te zijn zoals elk van de ouders, en een kans van 25% om de aandoening niet te hebben en geen drager te zijn.
Ik heb last van het syndroom van Kartagener en ik wilde informatie van u of van Dr.. voor dit syndroom. (over vruchtbaarheid) en indien mogelijk andere symptomen.
Kartagenersyndroom (symptomen): Kartagenersyndroom wordt gekenmerkt door p en situs inversus Totalis. Bij mensen die worden getroffen door situs inversus Totalis, zijn de interne organen, waaronder het hart, de lever, de milt en de darm aan de andere kant van het lichaam. Hoewel de interne organen abnormaal geplaatst zijn, veroorzaakt deze aandoening doorgaans geen gezondheidsproblemen. [1] [2] De tekenen en symptomen van primaire ciliaire dyskinesie variëren, maar kunnen bestaan uit: [1] [2] [3] Neonatale ademhalingsnood Vaake luchtweginfecties die kunnen leiden tot ernstige longschade Chronische neusverstoppingen Vaak voorkomende infecties van het middenoor van het oor, met name in de jeugd Gehoorverlies Hydrocephalus Infertiliteit
Het syndroom van Kartagener wordt gekenmerkt door p en situs inversus Totalis. Bij mensen die worden getroffen door situs in versus Totalis, zijn de interne organen, waaronder het hart, de lever, de milt en de darm, aan de andere kant van het lichaam. Hoewel de interne organen abnormaal geplaatst zijn, veroorzaakt deze aandoening doorgaans geen gezondheidsproblemen. De symptomen van primaire galdyskinesie variëren, maar kunnen bestaan uit:...
Meer weten over My Daughter have Distal renale tubulaire acidose. Wij komen uit Mexico, en wij zijn aan het wonden als wij meer informatie naar ons toe kunnen sturen. misschien kunt u ons een associatie aanbevelen?????
De nieren filteren gewoonlijk vocht en afvalproducten uit het lichaam en verwijderen ze in de urine; bij mensen met een distale niertubuleuze acidose kunnen de nieren echter niet voldoende zuur uit het lichaam verwijderen, en het bloed wordt te zuur. Deze chemische onevenwichtigheid heet metabole acidose. Het onvermogen om zuren uit het lichaam te verwijderen leidt vaak tot vertraagde groei en kan ook leiden tot verzachting en verzwakking van de beenderen, genoemd rickets bij kinderen en osteomalacia bij volwassenen. Deze botaandoening wordt gekenmerkt door botpijn, gebogen benen, en moeilijkheden bij het lopen. Bovendien hebben de meeste kinderen en volwassenen met SLC4A1-assimile niertuaire acidose meer calcium in de urine (hypercalciurie), calcium deposito's in de nieren (nefrocalcinose) en nierstenen (nefrolyse).
De nieren filteren gewoonlijk vocht en afvalproducten uit het lichaam en verwijderen ze in de urine, maar bij mensen met distale nieracidose, de nieren kunnen niet genoeg zuur uit het lichaam verwijderen, en het bloed wordt te zuur. Deze chemische onevenwichtigheid heet metabole acidose. De niet-afneembaarheid van de cellen leidt vaak tot vertraagde groei en kan leiden tot verzachting en verzwakking van de botten, met name bij kinderen en bij volwassenen. Deze botaandoening wordt gekenmerkt door botpijn, gebogen benen en moeilijkheden bij het lopen. Bovendien hebben de meeste kinderen en volwassenen met SLC4A1-verwante niertuberculose meer calcium in de urine (hypercalciurie), calcium deposito's in de nieren (nefrocalciurie) en nierstenen (antheolysis).
Meer weten over My Daughter have Distal renale tubulaire acidose. Wij komen uit Mexico, en wij zijn aan het wonden als wij meer informatie naar ons toe kunnen sturen. misschien kunt u ons een associatie aanbevelen?????
In het bloed van de anion exchanger 1 (AE1) eiwit, dat negatief geladen atomen (anionen) over de celmembranen transporteert. In het bloed van de cellen van de niercellen en de rode bloedcellen. In de niercellen zorgt de uitwisseling van bicarbonaat door middel van AE1 ervoor dat zuur wordt afgegeven uit de cel in de urine. In rode bloedcellen hecht AE1 zich aan andere eiwitten die het structurele kader vormen (het cytoskelet) van de cellen, waardoor het lichaam van de cellen wordt veranderd.
Zowel de autosomale dominante als autosomale recessieve vormen van SLC4A1-geassocieerde distale renale tubulaire acidose worden veroorzaakt door veranderingen in het gen van het SLC4A1-gen.... het zuur groeit zich op in het bloed bij de meest getroffen personen, wat leidt tot metabole acidose en andere kenmerken van complete distale renale tubulaire acidose. Het is niet duidelijk waarom sommige mensen metabole acidose ontwikkelen en anderen niet. Onderzoekers suggereren dat bij personen met onvolledige distale renale acidose, een ander mechanisme in staat is om de zuurgraad van het bloed (pH) te reguleren en metabole acidose niet te ontwikkelen.... Sommige mensen hebben nonhereditary vormen van distale renale tubulaire acidose; deze vormen kunnen worden veroorzaakt door problemen met het immuunsysteem of andere aandoeningen die de nieren schaden.
Meer weten over My Daughter have Distal renale tubulaire acidose. Wij komen uit Mexico, en wij zijn aan het wonden als wij meer informatie naar ons toe kunnen sturen. misschien kunt u ons een associatie aanbevelen?????
De ouders van een individu met een autosomal recessive conditioneren elk met een kopie van het gemuteerde gen, maar ze vertonen doorgaans geen symptomen van de aandoening. Dit patroon treedt op met bepaalde soorten van de SLC4A1-gen. De ouders van een individu met een autosomal recessive conditionation, elk met een copy van het gen, dragen elk een copy van het gen, maar ze vertonen geen symptomen van de aandoening die zich in beide kopieën van het SLC4A1-gen voor de ontwikkeling van de aandoening voordoet.
In de meeste gevallen erft een getroffen persoon de besmetting van een getroffen ouder, andere gevallen zijn het gevolg van nieuwe genmutaties in het gen en komen voor bij mensen zonder voorgeschiedenis van de aandoening in hun familie.
Ik heb onderzoek gedaan naar Lewy Body Disease en heb een paar vragen.1) Is deze ziekte erfelijk?2) Speelt alcoholisme een rol in het beginproces van deze ziekte?3) Wat zijn de eerste symptomen van de ziekte?
Lewy body dement: Lewy body dement is een van de meest voorkomende vormen van progressieve dementie. Mensen die getroffen worden door deze aandoening kunnen een verscheidenheid aan symptomen ervaren zoals veranderingen in alertheid en aandacht; hallucinaties; problemen met beweging en houding; spierstijfheid; verwarring; en/of geheugenverlies. Hoewel de precieze oorzaak van Lewy body demention is, worden symptomen vermoed wanneer klonters van een proteïne, de zogenaamde alfasyncleïne ("lewy bodys") accumuleren in de hersenen. Lewy body dements meestal voorkomt bij mensen zonder familiegeschiedenis van de aandoening. Sympathie, meer dan één familielid, is mogelijk beïnvloed door deze aandoening. Momenteel is er geen behandeling voor Lewy body dement.
Lewy body dementa is een van de meest voorkomende vormen van progressieve dementie. Mensen die getroffen worden door deze aandoening kunnen een verscheidenheid aan symptomen ervaren, zoals veranderingen in alertheid en aandacht; hallucinaties; problemen met beweging en houding; spierstijfheid; verwarring; en/of geheugenverlies. Hoewel de precieze oorzaak van Lewy body dementa is slecht begrepen, symptomen worden verondersteld te ontstaan wanneer klonters van een eiwit genaamd alfa-synnuclein ("Lewy bodys") accumuleren in de hersenen. Lewy body dementa komt meestal sporadisch voor bij mensen zonder familiegeschiedenis van de aandoening. Zelden, meer dan een familielid kan worden beïnvloed. Onderzoek van deze families suggereert dat er in sommige gevallen een genetische component van de aandoening kan zijn. Sommige van deze gevallen lijken te zijn te wijten aan enkele genveranderingen (mutaties) die een autosomal dominant patroon van erfenis volgen.
Ik heb onderzoek gedaan naar Lewy Body Disease en heb een paar vragen.1) Is deze ziekte erfelijk?2) Speelt alcoholisme een rol in het beginproces van deze ziekte?3) Wat zijn de eerste symptomen van de ziekte?
Lewy body demention (inheritance): De meeste gevallen van Lewy body demention worden niet geacht te zijn geërfd. De aandoening komt over het algemeen sporadisch voor bij mensen zonder familiegeschiedenis van de aandoening. [4] In zeldzame gevallen kan de aandoening meer dan één familielid treffen. Sommige van deze gevallen lijken te wijten te zijn aan genveranderingen (mutaties) die een autosomal dominant patroon van erfenis volgen. Andere familiale gevallen volgen geen specifiek patroon van erfenis en hebben waarschijnlijk een multifactoriële oorzaak (geassocieerd met de effecten van meerdere genen in combinatie met levensstijl en omgevingsfactoren). [6] [5] [5]
De meeste gevallen van Lewy lichaamdementie worden niet geacht te zijn geërfd. De aandoening komt over het algemeen sporadisch voor bij mensen zonder familiegeschiedenis van de aandoening. In zeldzame gevallen kan de aandoening meer dan één familielid treffen. Sommige van deze gevallen lijken te wijten te zijn aan enkele genveranderingen (mutaties) die een autosomaal dominant patroon van erfenis volgen. Andere familiale gevallen volgen geen specifiek patroon van erfenis en hebben waarschijnlijk een multifactoriële oorzaak (geassocieerd met de effecten van meerdere genen in combinatie met levensstijl en omgevingsfactoren).
Ik heb onderzoek gedaan naar Lewy Body Disease en heb een paar vragen.1) Is deze ziekte erfelijk?2) Speelt alcoholisme een rol in het beginproces van deze ziekte?3) Wat zijn de eerste symptomen van de ziekte?
Lewy body dementes (symptomen): Lewy body demention signs and symphys kan omvatten: - visuele hallucinaties. hallucinaties kunnen een van de eerste symptomen zijn, en ze komen vaak terug. Ze kunnen vormen, dieren of mensen zien die er niet zijn. Geluid (auditory), geur (olfactory) of aanraking (tactile) hallucinaties zijn mogelijk. - Bewegingsstoornissen. Tekenen van de ziekte van Parkinson (parkinsonachtige symptomen), zoals vertraagde beweging, stijve spieren, tremor of een schuifelend loopje. - Slechte regulering van de functies van het lichaam (autonomisch zenuwsysteem).
Slechte lichaamdementie tekenen en symptomen kunnen zijn: - visuele hallucinaties. Hallucinaties kunnen een van de eerste symptomen zijn, en ze komen vaak opnieuw voor. Sound (auditory), geur (olfactorische) of aanraking (tactiele) hallucinaties zijn mogelijk. - Bewegingsstoornissen. Tekenen van de ziekte van Parkinson (parkinson symptomen), zoals vertraagde beweging, stijve spieren, tremor of een schuifelende loop kunnen voorkomen. - Slechte regulering van de functies van het lichaam (autonomisch zenuwsysteem). De bloeddruk, pols, transpiratie en het spijsverteringsproces worden geregeld door een deel van het zenuwsysteem dat vaak wordt beïnvloed door Lewy lichaamdementie. Dit kan leiden tot duizeligheid, vallen en darmproblemen zoals constipatie.
Ik heb een lijst met vragen over de ziekte van Tay sachs en clubfoot 1. Wat is TSD/Chubfoot, en hoe kan het effect van een baby 2. wat veroorzaakt beide? kan het worden voorkomen, behandeld, of genezen 3. Hoe vaak is TSD? hoe vaak is Clubfoot 4. Hoe kan uw & quot;agency" helpen een vrouw/koppel die zich zorgen maakt over deze aangeboren aandoening, en is er een prijs? Als u deze paar vragen kunt beantwoorden, zou ik dankbaar zijn, kom dan zo snel mogelijk terug.
Tay-Sachs-ziekte (behandeling): Er is geen behandeling voor Tay-Sachs-ziekte, maar sommige behandelingen kunnen helpen bij het behandelen van symptomen. Het doel van de behandeling is ondersteuning en comfort. ondersteunende behandelingen omvatten: - Medicatie. Om de symptomen van uw kind te verminderen, zijn er een aantal voorgeschreven geneesmiddelen beschikbaar, waaronder anti-asidure geneesmiddelen. - Respiratory care. Kinderen met Tay-Sachs-ziekte hebben een hoog risico op longinfecties die ademhalingsproblemen veroorzaken en vaak mucus in hun longen accumuleren. Uw kind kan het slijm nodig hebben met behulp van borst fysiotherapie (CPT) om te helpen bij het verwijderen van mucus uit de longen. - Voederbuisjes. Uw kind kan moeite hebben met slikken, of ademhalingsproblemen ontwikkelen door het inademen van voedsel of vloeibaar in de longen tijdens het eten. Om deze problemen te voorkomen, kan uw arts een ondersteunende voedingstechniek aanbevelen, zoals een gastrostomiebuis.
De ziekte van Tay-Sachs is niet te genezen, maar sommige behandelingen kunnen helpen bij het behandelen van symptomen. Om de symptomen van uw kind te verminderen, zijn een aantal voorgeschreven geneesmiddelen beschikbaar, waaronder anti-seizure geneesmiddelen. Kinderen met de ziekte van Tay-Sachs lopen een groot risico op longinfecties die ademhalingsproblemen veroorzaken en vaak slijm in hun longen accumuleren. Uw kind kan tijdens het eten het slijm nodig hebben met behulp van fysiotherapie op de borst (CPT) om te helpen bij het verwijderen van slijm uit de longen. Uw kind kan moeite hebben met slikken, of ademhalingsproblemen ontwikkelen door het inademen van voedsel of vocht in de longen terwijl het eten. Om deze problemen te voorkomen, kan uw arts u een ondersteunende voedingsmiddel aanbevelen... Naarmate de ziekte zich ontwikkelt, kan uw kind baat hebben bij een lichamelijke behandeling om de gewrichten zo flexibel mogelijk te houden en te behouden.
Ik heb een lijst met vragen over de ziekte van Tay sachs en clubfoot 1. Wat is TSD/Chubfoot, en hoe kan het effect van een baby 2. wat veroorzaakt beide? kan het worden voorkomen, behandeld, of genezen 3. Hoe vaak is TSD? hoe vaak is Clubfoot 4. Hoe kan uw & quot;agency" helpen een vrouw/koppel die zich zorgen maakt over deze aangeboren aandoening, en is er een prijs? Als u deze paar vragen kunt beantwoorden, zou ik dankbaar zijn, kom dan zo snel mogelijk terug.
Tay-Sachs ziekte: Tay-Sachs ziekte is een erfelijke metabole ziekte veroorzaakt door de schadelijke opbouw van lipiden (vette stoffen zoals oliën en zuren) in verschillende cellen en weefsels in het lichaam. Het is een groep van genetische aandoeningen genoemd GM2 gangliosidoss. Tay-Sachs en de variant ervan worden veroorzaakt door een tekort in het enzym hexosaminidase A. Getroffen kinderen lijken zich normaal tot ongeveer leeftijd 6 maanden te ontwikkelen. Vervolgens, symptomen beginnen en omvatten progressieve verlies van mentale vaardigheden, dementie, blindheid, verhoogde schrikreflex tot lawaai, progressieve gehoorverlies leidend tot doofheid, en moeilijkheden met slikken. Snijdingen kunnen beginnen in het tweede jaar van het kind. Mensen met Tay-Sachs hebben ook "cherry-red" vlekjes in hun ogen. Een veel zeldzamere vorm van de aandoening, genoemd laat-onset Tay-Sachs ziektes ziekte.
De ziekte van Tay-Sachs is een erfelijke metabole ziekte veroorzaakt door de schadelijke opbouw van lipiden (vette stoffen zoals oliën en zuren) in verschillende cellen en weefsels in het lichaam. Getroffen kinderen lijken zich normaal tot ongeveer 6 maanden te ontwikkelen. Vervolgens beginnen symptomen met progressieve verlies van mentale vaardigheden, dementie, blindheid, verhoogde schrikreflex tot lawaai, progressieve verlies van gehoor, wat leidt tot doofheid, en moeilijkheden met slikken. In het tweede jaar van het kind kunnen de symptomen beginnen. Mensen met Tay-Sachs hebben ook "cherry-red" spots in hun ogen. Getroffen individuen en dragers van de ziekte van Tay-Sachs kunnen worden geïdentificeerd door middel van een bloedtest die hexosaminidase A-activiteit meet. Beide ouders moeten het gemuteerde gen dragen om een aangetast kind te hebben. Momenteel is er geen specifieke behandeling voor de ziekte van Tay-Sachs. Anticonsaccharine kan in de eerste plaats worden gecontroleerd. Andere ondersteunende behandeling omvat de juiste voeding en hydratiseringstechnieken om de luchtwegen open te houden.
Mijn dochter heeft het Menkessyndroom en zou graag willen weten hoe het moet.
Wat is het syndroom van Menkes?: Menkes syndroom is een aandoening die invloed heeft op het kopergehalte in het lichaam. Het wordt gekenmerkt door weinig, kinky haren; het is niet aangekomen om gewicht te krijgen en te groeien op de verwachte snelheid (het falen om te gedijen); en verslechtering van het zenuwstelsel. Aanvullende tekenen en symptomen zijn onder andere zwakke spiertonus (hypotonie), verzakking van gezichtstrekken, aanvallen, ontwikkelingsvertraging en intellectuele handicap. Kinderen met het syndroom van Menkes beginnen symptomen te ontwikkelen tijdens de kinderjaren en vaak niet ouder dan 3 jaar. Vroege behandeling met koper kan de prognose bij sommige getroffen personen verbeteren. In zeldzame gevallen beginnen symptomen later in de kindertijd. Occipital hoornsyndroom (soms X-linked cutis laxa) is een minder ernstige vorm van Menkes-syndroom die begint in het midden van de kindertijd.
Menkes-syndroom is een aandoening die invloed heeft op het kopergehalte in het lichaam. Het wordt gekenmerkt door weinig, kinky haren; het onvermogen om gewicht te krijgen en te groeien in de verwachte snelheid (het falen om te gedijen); en de verslechtering van het zenuwstelsel. Aanvullende tekenen en symptomen zijn onder andere zwakke spiertonus (hypotonie), verzakking van gezichtstrekken, aanvallen, ontwikkelingsvertraging en intellectuele handicap. Kinderen met het Menkes-syndroom beginnen meestal symptomen te ontwikkelen tijdens de kindertijd en leven vaak niet ouder dan 3 jaar. Vroege behandeling met koper kan de prognose bij sommige getroffen personen verbeteren. In zeldzame gevallen beginnen symptomen later in de kindertijd.
Mijn dochter heeft het Menkessyndroom en zou graag willen weten hoe het moet.
Menkes-syndroom (symptomen): De symptomen van het Menkes-syndroom zijn: - Bone-spurts - Brittle, kinky hair - Eetproblemen - Irriteerbaarheid - Gebrek aan spiertonus, floppiness - Lage lichaamstemperatuur - Mentale verslechtering - Pudgy, rooskleurige wangen - Slagaders - Veranderingen in het skelet
De symptomen van het syndroom van Menkes zijn: - Bone spurts - Brittle, kinky haren - Voederproblemen - Irriteerbaarheid - Gebrek aan spiertonus, floppiness - Lage lichaamstemperatuur - Mentale verslechtering - Pudgy, rooskleurige wangen - Epileptische aanvallen - Veranderingen in het skelet