text
stringlengths
2
5.88k
label
int64
0
1
bun tare.
1
sunt multumit cum functioneaza si sper sa aiba o viata de functionare lunga. pretul este acceptabil. l-am cumparat doar de cateva zile si inca nu pot sa-mi fac mai mule aprecieri. voi vedea in timp cum se comporta ca si calitate.
1
minunata. va recomand aceasta boxa minunata. abia astept sa-mi cumpar varianta asta. este uimitoare.
1
destul de ok, calitate/pret. am achizitionat doua incarcatoare diferite. pe acesta si unul mai ieftin care le folosesc la incarcarea unui iphone se. pot sa spun ca aceste este foarte bun comparativ cu cel mai ieftin cu 10 lei. nu se intrerupe, adica pui telefonul la incarcat si il incarca, sau daca nu il asezi cum trebuie, atunci te anunta imediat ca nu se face incarcarea. cel mai ieftin face cam acelasi lucru doar ca te anunta dupa unul doaua minute ca nu se face incarcarea bine.
1
nu incarcarca nici un telefon desi portul bricheta functiona normal
0
fast charging intr-adevar! recomand!
1
nu se conecteaza cu aplicatia. am incercat si varianta veche si tot degeaba. ceasul are o pb sau aplicatiile sunt proaste.
0
bun! recomand!
1
cand sun de pe ceas pe cineva el nu ma aude pe mine.
0
bateria tine extrem de putin
0
acum mi-a ajuns boxa, la un prim test se aude ok!! sa vedem in timp cum va merge
1
din pacate, este un produs extrem de slab. incarca foarte greu telefonul, nu il recomand!
0
capacitate reala 1200mah, dar nu asta e marea problema. am introdus mufa in baterie care foarte greu a intrat in interior, fapt ce a dus la impingerea mufei mult inauntrul carcasei. am demontat totul, si am ajuns la baterie. am facut toate testele cu carcasa deschsa, si ceea ce ma interesat cel mai mult a fost intervalul de tensiune ce intra in acumulator. pragul maxim este 4,25v, putin cam mult, dar inca nici asta nu ar fi marea problema. protectia la subtensiune nu exista. am ajuns la 2,4v, posibil si mai jos, si nu a taiat curentul, desi becul folosit la test, pierdea din putere. nasol. curentul de incarcare (cand pui bateria la incarcat) pleaca de la 0.75a, daca mai are importanta, si termina incarcarea la 0.28a cand are undeva pe la 4,25v, probabil o medie de 0.5a. nu are buton, nu stii cat curent mai are in ea. bateria nu a fost cumparata de la emag, si scrie lot nr. 1 pe instructiuni. probabil voi folosi celula in alta parte, daca nu a ramas cu sechele. pentru cei ce nu stiu, acumulatorul pe litiu rezista la o singura descarcare adanca, ceea ce nu e acelasi lucru cu o descarcare completa, care ar trebui sa fie intre 2,8-3,3v, ca prag minim.
0
un card de memorie foarte bun, viteza mare, recomand sa fie folosit cu card readerul pentru viteza maxima. pret accesibil.
1
calitatea sunetului intrece asteptarile, iar autonomia e foarte buna. uiti sa o incarci. jbl a facut treaba buna cu charge 3. eu am prins-o cu 550 de lei de black friday, dar merita si mai mult de atat.
1
am ridicat produsul personal din showroom. se comporta foarte bine, dar nu merita upgradeul de la gear s3 frontier. recomand produsul. am facut si un scurt video de unboxing: youtu.be/fp8vzvtuj6q
1
timpul de ascultare nu e nici pe departe ce spun ei, in maxim 1h30min bateria descarcandu-se. o casca are un buton defect si nici macar nu sunt stereo. la banii astia nu merita de nicio culoare.
0
sunt multumit pe deplin cu aceasta tableta, insa pacat ca nu se gaseste deocamdata husa ptr ea!
1
facand raportul calitate / pret si caracteristici, comparand si cu alti acumulatori, cred ca situatia este favorabila. pro: afisajul de incarcare al acumulatorului mai informativ decat cazul cu cele 4 leduri ( 25 %; 50%; 75% si 100% ) - oricum sub 20% nu mai poti incarca nimic. incarcarea la 1a si 2, 1 a lumina ambientala cu 2 pozitii ( lumina intensa si cca 2/3 din lumina intensa ) care ajuta ( lumineaza binisor o camera de 20 mp ) si lanterna. sursa stabila de curent ( fata de situatia mai veche cand am vrut sa reincarc un telefon in tren, prin incarcator, si apoi s-a dus incarcatorul ) cand esti in excursii. l-am conectat la un telefon cu caracteristici bune ( display quadhd, procesor octa core la 2 ghz ) si am vizionat videoclipuri 4k cca 2-3 ore continuu, iar la final telefonul era incarcat la 99%. contra: inca nu am constatat nimic, poate doar faptul ca starea de descarcare a acumulatorului nu este constanta ( arata o descarcare mai rapida intre anumite valori, apoi stagneaza o perioada - poate si datorita faptului ca inca este nou ). recomand pentru cei care stiu si au ce sa faca cu el.
1
este greu de pus in functiune, nu merge in reteaua rds, bateria nu tine mai mult de 5 ore (chiar daca nu umbli pe el ) nu am reusit sa sun de pe ceas.. meniu greoi. imi da eruari la gps. imi aparea ca e undeva la 4 km de scoala si el era in clasa
0
un produs slab calitativ. nu se conecteaza la net cum spun in descriere. am fost sfatuiti sa l trimitem inapoi pentru a primi ulterior banii. si nu am primit nimic nici macar nu raspund la telefon.
0
exact cum scrie si on descriere este un produs excelent se conecteaza la doua telefoane simultan iar acumulatorul este super tine foarte mult si se incarca repede. un produs care merita bani l am achizitionat la oferta cu un cablu usb mixt la recomandarea unui prieten de la o firma de curierat care folosea de ceva timp casca. sunt foarte multumit de produs.
1
cutia a venit intr-o punga, iar cutia era destul de deteriorata care parea a fi fost deschisa inainte prinsa partial cu 2 bucatele de scoch. nu pare a fi ambalaj de la samsung, ci doar o imitatie ieftina dintr-un plastic cu niste stickere in chineza lipite, iar unde scria samsung, nu arata de parca ar fi un produs facut de ei. pe incarcator era o folie de plastic care nu arata deloc a noua lipita parca in sila. telefonul se incinge foarte tare iar o incarcare dureaza undeva la circa 2h pe modul fast charge. nu recomand
0
vad mai jos un coleg care spune ca boxa are doua difuzoare de 10 w fiecare o minciuna pe fata. aceasta boxa este mediocra eu i am dat retur si inter timp mi am cumparat un jbl go de 3w care se aude mult mai tare si clar decat aceasta, basul este 0. dupa ce o conectati aveti ocazia ca de la 1 metru de ea sa se intrerupa, gajie conectarea bluetooth. va rog frumos sa nu o cumparati este o copie de 2 lei eu nu am luat in considerare review -uri negative si am zis hai ma sa o iau, nu faceti la fel.
0
foarte bun. recomand.
1
cele mai jalnice casti care exista, aceiasi problema o am si eu cu casca stanga (nu functioneaza).in descrierea oferita de vanzator nu scrie nicaieri ca functioneaza doar o casca sau ca acea casca poate fi utilizata maxim o ora dupa care moare bateria.
0
sunt mai mici decat par in fotografii, chiar ok, se aud bine (intr-adevar trebuie infundate bine in urechi ca sa se auda basul, daca le tin "atarnate" se aude pitigaiat). cablul dintre ele este la fix, nici prea lung nici prea scurt, se prinde la spate daca ramane in plus. finisaje ok sunat de pe iphone 4s pe 5, microfonul se aude foarte ok, aproape la fel ca de la telefon. daca erau cu 10-15 ron mai ieftine era perfect pro:: - marime - calitate si finisaje materiale - microfon bun contra:: - pret
1
am primit aceasta baterie cadou de la iubita mea. dupa 8 luni de folosinta, s-a umflat foarte tare. telefonul ma tine 2 ore incarcat. nu recomand!
0
e o boxa foarte proasta. dupa un an boxa nici nu mai merge.
0
chiar foarte bun. i l-am luat cadou mamei mele si nu a folosit decat vreo 3 gb din 32:)). recomand pentru clasa, pret si marime.
1
super cool bun asa
1
a tinut 2 incarcari. dupa asta nu mai incarca telefonul deloc, ba chiar ii seca repede bateria cand il conectam. foarte slab pentru 70 lei.
0
la 35 lei, nu ai ce sa vrei mai mult.
1
calitate indoielnica.
0
nu isi merita banii, nu arata cirect pasii facuti, nu se sincronizeaza tit timpul pe telefom... etc nu se merita!
0
nu a fost bun!! nu va recomand!! lam scapat odata si sa spart ecranul?? cel putin 2-3 saptamania ma ma tinut!!
0
l-am folosit pentru a accesa date de pe un stick usb 32 gb in portul tip c al unui lenovo yoga. a mers excelent. nu am incercat sa alimentez prin intermediul lui! drept inconvenient ar fi faptul ca - fiind foarte mic - se poate pierde usor.
1
daca ai mai mult de 10 ani nu iti incape pe mana. nu merita cumparata. dar daca o primesti gratis(cazul meu) merge ca cablu de rezerva.
0
foarte usor de folosit. protocolul de conectare la aplicatia de mobil este simplu si direct. trebuie citite instructiunile si totul va decurge foarte usor. in plus sunt foarte multumit pentru ca pot trimite comenzi pe retea dintr-un raspberry pi ca sa controlez starea on/off sau sa interoghez statusul. in interogarea de status raspunde cu o structura de date json in care gasim chiar si date despre puterea consumata (bun pentru monitorizarea consumului de putere)
1
azi 20.11.2018 am facut mail de returnare a produsul nu sunt ok se adus incet knd vrei sa vb prin ele si nu se pot conecta ambele la orice model de telefon
0
carte tehnica: o gluma proasta in spaniola. sunetul: la nivelul radiourilor portative din anii '80(3-5w; gama de frecventa undeva 200-8000 hz. receptorul fm: foarte slab si te mai ia si la misto: daca receptia nu e buna ridicati antena (pe care nu o are). nu intelegi nimic din indicatorul de incarcare baterie. la punerea in functiune pacanituri dubioase ca la potentiometrele obosite. muzica de stick-ul de memorie ascultata pe un radio nornal auto suna de parca ar fi alta muzica. led-urile... pentru pomul de craciun sau pentru analfabeti. cureaua de transport: jenanta, era preferabil un miner fix. concluzie: daca o auzeam inainte si mi se oferea gratis o refuzam si ma scuteam de carat un gunoi. ma intreb ce asculta cei care o lauda. sunt sigur ca nimeni de specialitate de la emag n-a ascultat-o, altfel nu avea ce sa caute in oferta. calitate sub orice critica deci orice pret e prea mare. nu am dusmani asa mari incit sa recomand.
0
nu incarca si nici nu transfera date... am incercat pe 3 telefoane diferite... trebuie sa il returnez...
0
casti mai de proasta calitate nu am vazut niciodata, nici-o stea nu merita
0
cica bass super mega! nu are deloc bass! cateodata stai si 2 minute sa te conectezi la ea prin bluetooth!
0
se aude foarte bine, am incercat-o atat bluetooth cat si pe jack cu galaxy s2, s5 si ipad 2 mini. bateria tine intr-adevar mult, am ascultat dupa-amiaza cateva ore la volum normal, dupa care peste noapte am lasat-o pe tunein radio (la volum scazut, pe bluetooth) si inca mai poate. singurul motiv pentru care nu ii dau 5 stele este ca la volum mare se rastoarna intrucat vibreaza de la basi. daca ar fi avut baza mai stabila, ar fi avut si de la mine 5 stele.
1
sunet clar, fara lag, volum si bass ok. jbl!
1
un produs foarte util pentru cei care sunt mereu pe drumuri si nu beneficiaza de o priza majoritatea timpului. poate sa incarce 2 telefoane in acelasi timp si suficient de repede.
1
in descriere ceasul este decodat si merge in toate retelele din romania! o minciuna! nu merge in digi. plus ca ceasul are un piciorus rupt de la capacul de la baterie si nu sta prins ok
0
face figuri la conectare cu telefonul.
0
am cumparat acest smartwatch.in descriere spune ca are calculator, magic voice si video player, dar nu are.am cautat in toate setarile si in tot meniul de cateva ori si nu e nici urma de calculator sau video player sau magic voice.
0
calitate foarte buna
1
super multumit... recomand!
1
un produs care se vinde mult prea scump si nu m-a tinut nici macar un an. desi am citit o gramada de review-uri ca i se desface bratara am zis ca mie nu. ei totusi, se pare ca e valabila treaba si dupa vreo 8 luni de purtare au inceput sa se dezlipeasca caucicurile la margine. nu sunt absolut deloc utilizator in conditii extreme. in rest mi-a placut, de cele mai multe ori masura totul destul de corect. plus ca e usor de purtat si nu te prea bruieaza, se descurca singur cu majoritatea activitatilor. softul deasemenea e bine lucrat si frumos. rareori am avut miste nici nereguli cu notificarile. in conditiile astea m-am frustrat si mai tare ca nu au fost capabili sa faca cauciucul ala se reziste desi se stie de problema asta de ani de zile. un plus mare pentru emag care s-a ocupat exemplar de garantie si a returnat banii fara probleme.
0
sunt foarte multumita de raportul calitate-pret, sunetul este ok, bateria chiar tine mult si (pentru cei care cauta asta) se aude tare ☺️
1
tot ce e pe gratis, e bun!!!!!!!!
1
bateria rezista 3 ore, nu se ridica la nivelul asteptarilor
0
foarte proasta. am returnat-o si cei de la celsius nici macar nu se sinchisesc sa raspunda la telefon.
0
descriere incorecta. nu este pentru tablete de 9.7. are 30.5 cm. trebuie prinsa tableta cu holsuruburi, sa nu alerge prin husa.
0
este o baterie foarte buna! tine aproximativ 4 incarcari pana se descarca complet. dupa parerea mea chiar isi merita toti banii.
1
foarte bine:)
1
nu se potriveste pt modelul z380knl si problema e ca se ingalbeneste foarte rau
0
posesor iphone 8 achitionat la pretul de 140 + transport. avantaje design decent compatibil cu apple incarca prin husa dezavantaje in dock nu incarca datorita pozitionarii bobinelor in pozitie verticala daca este asezat (unul peste celalalalt) pe o suprafata care nu este perfect plana, se despart. fiind primul dispozitiv de acest gen cumparat, viteza de incarcare este mica.
0
super portabil dpdv dimensiuni. parametrii electrici corespund 100%. il folosesc de 1 an de zile fara probleme. recomand fara rezerve.
1
sunt la al doilea incarcator fast charging si exact ca cel original al telefonului dupa un an de functionare se defecteaza si incarca normal. pacat ca cei de la samsung apeleaza la fabrici de low cost pentru a le fabrica diferite componente si ansambluri pentru produsele sale. nu pot sa nu remarc si calitatea slaba a cablului de date/incarcare care se incalzeste si pur si simplu se incalzeste incat se coace si se descompune. urat este si faptul ca nu poti alege si alte variante de culoare si calitate in produsele samsung, ma refer la incarcatoare.
0
scoate sunete ciudate cand nu este nimic bagat in el. merge doar pentru incarcare, pt transfer de date nu recunoaste nimic.
0
dupa doar 2 saptamani de folosire arata foarte prost, materialul a crapat, este de foarte proasta calitate. nu recomand!
0
am avut asteptari mari, era vorba, totusi de un samsung, si nu am fost dezamagit. se misca frumos, ca e 3g, nu 4g nu ma deranjaza, iar bateria tine mai mult decat multumitor (folosita in regim light, o incarc la 3-4 zile). recomand! p. s. m-a distrat la culme faptul ca, acceptand sim nu preia numai date mobile, ci si semnal pentru apeluri mobile... ei, acuma! oricat o fi de draguta, nu ma vad stand cu ditai lopata la urechi!...
1
extraordinar de bune si confortabile.
1
toate cele 3 lentile isi fac treaba minunat. recomand pasionatilor de poze macro si nu numai.
1
foarte ok! recomand!
1
plastic ieftin, meniu slab, informatii putine in prezentare, inutil
0
am luat-o pentru a o folosi la un foisor la curte. e incredibil cat de bine suna in aer liber. sunet curat, bas foarte bine definit, e ideala pentru afara, ca sa nu mai zic ca in apartament risti sa scoti vecinii pe scara. se conecteaza foarte usor, bateria tine mult, nu s-a descarcat timp de 7 ore cat a functionat incontinuu si foarte mult timp la maxim. recomand achizitia unei huse sau cutii pentru depozitare sau transport in masina, pentru protejarea partilor laterale cu difuzoarele de bass cu membrana, care fiind expuse si neprotejate pot fi infundate accidental.
1
am dorit sa experimentez conceptul de smartwatch fara a cheltui prea mult, si am primit exact ce am cheltuit: nu prea mult. iata ce am constatat: dezavantaje: • este nevoie de software instalat pe telefon; • conexiunea bluethooth se intrerupe destul de frecvent; • ecranul este de fapt mult mai mic decat carcasa ceasului; • rezolutia ecranului este foarte mica, limitand drastic cantitatea de informatii pe care o poti vizualiza; • firmware-ul telefonului este slab, unele notificari raman afisate defectuos si nu dispar fara sa restartezi telefonul; • bateria se descarca in cateva ore in mod conectat si in maximum 36 ore daca il utilizezi doar ca ceas/pedometru/etc. (functiile sale incluse) avantaje: • touchscreen-ul functioneaza bine; • poti vorbi la telefon ok cu ceasul in timp ce conduci, se aude bine si microfonul receptioneaza sunetul satisfacator. precum vedeti, raportul este foarte defavorabil, astfel, nu pot sa spun ca merita cheltuiala altfel decat ca experiment. macar nu este o suma colosala, dar sincer, cred ca maxim 50 de lei ar fi mult mai cinstit. produsul este doar imediat deasupra termenului de "chinezarie asamblata pe vapor"
0
sunt fake-uri. casca stanga se aude cu 40 la% mai incet fata de casca dreapta. calitatea sunetului este jalnica, fata de castile samsung (de la samsung s6) originale. acestea sunt copii de pe acele casti samsung. (diferentele vizibile sunt perforatiile difuzorulu, si anume dimensiunea gaurilor si calitatea cablului, la cele orignale cablul este cauciucat moale, pe cand la aceste fake-uri sunt un cauciuc dela tare plastifiat) p. s.: nu recomand bravos emag, lasa-i pe toti sa vina cu fake-uri chinezesti.
0
pro: numara pasii foarte precis (eroare verificata sub 5%), masurare puls continua, incarcare rapida, autonomie 4 zile fara probleme comoda, usoara si discreta contra: cureaua nu se aliniaza perfect cu unitatea, nu se poate reseta la setarile din fabrica, nici reseta contul. luminozitatea redusa, afisaj putin vizibil in lumina soarelui, notificari doar pentru apel, mesaj si calendar. putine variante de aspect al ceasului cureaua mai iritanta pentru piele, cel putin fata de gear fit si chiar fata de fitbit charge hr
1
se incarca prea incet dar tina mult. recomand!
1
l-am pus pe bord si sta f bine. sunt multumita.
1
exceptional. recomand
1
nu inteleg de ce este atat de laudat acest produs! semnalul e foarte slab, trebuie sa tii telefonul extrem de aproape de casca.. l
0
este ok, raportat pret-calitate, doar o sg data poti incarca un tf de dimensiune mare.
0
se aude mai bine si mai tare decat ma asteptam. manualul nu da multe detalii despre folosirea celor 3 butoane pt radio fm dar e destul de intuitiv, oricum.
1
o tableta super buna...
1
este de calitate, tine bine telefonul si e foarte usor de utilizat.
1
folia este de sticla de 2.5mm nu de 3mm si nu este usor curbata cum este trecuta in descriere. este o folie dreapata cat marimea display-ului care nu se lipeste pe marginea curbata a telefonului, ceea ce determina intrarea prafului, a scamelor intre folie si display in curand se va deslipi. nu recomand
0
foarte incantat de specificatii, mai putin de pret, dar foarte nemultumit de functionare! pe un huawei honor 6 mi-a tot dat erori, imi restarta telefonul de cateva ori pe zi, am incercat sa-l formatez in toate modurile posibile, degeaba! am facut schimb de carduri cu un prieten pentru cateva saptamani si la el ( pe un honor 4x ) face acelasi lucru, dar ceva mai rar. acum am decis sa-l trimit in service, sper sa fie doar ghinionul meu cu un produs cu defect de fabricatie...
0
desi are un pret mediu tableta se misca foarte bine (cel putin pe aplicatiile / jocurile pe care le utilizez eu)
1
jalnic. fara protectie ecran, iar piesele mici va trebui sa te chinui sa le montezi
0
foarte buna a luat un prieten la gratar in aer liber si nu numai e buna si pentru curte la casa isi face treaba cu brio, sunet clar autonomie mare a acumulatorului, merita fiecare banut.
1
incredibil de proaste. casca stanga se aude mai incet decat dreapta. muzica se aude ok, dar nu se poate vorbi la telefon. se intrerupe. am schimbat deja doua perechi. nici nu se conecteaza automat cand le pui in ureche.
0
dupa 6 luni de garantie se umfla ca un balon.
0
cea mai proasta tableta... se blocheaza la fiecare 5 secunde.. nu recomand!!!
0
acest smartwatch este foarte bun. aveam nevoie de ajutor si am apasat e sos
1
foarte multumit de alegerea facuta.
1
functioneaza conform asteptarilor.
1
super, am incarcat de patru ori un telefon lenovo fara probleme!
1
un sunet cald, deosebit de bine echilibrat. bass puternic. dupa ce am incercat mai multe marci, aceasta boxa mi-a intrecut asteptarile.
1
recomand! raport calitate pret ok.
1
scrie nokia 1020 pe ea dar nu se potriveste, e cat jumatate de ecran.
0
nu recomand. detin acest ceas din ajunul craciunului si a treia zi de craciun a murit definitiv.. fara nici un motiv. plus ca bateria e naspa rau nici o zi macar in totate functiile pe care le detine. aspectul e ok.
0
ma dor ochii de la el si capul nu merita cumparat l-as returna dar vreau sa incerc si cu alt telefon
0