text
stringlengths
2
5.88k
label
int64
0
1
un produs pe care il recomand.
1
acumulator defect. nu tine incarcat nici macar o singura zi. acumulatorul era totusi nou...
0
diagonala, viteza procesor si grafica, numar difuzoare harmankardon, baterie, viteza combinata bluetooth+wireless m5 mai mari decit t4; din pacate, m5 maninca bataie urita le pret: t4 domina majestuos, fiind de 2 ori mai mare...
1
excelent sunetul si calitatea finisajelor.
1
chiar daca este un produs relativ ieftin, nu trebuie sa fie o scuza pentru calitatea produsului care este mizerabila! am respectat instructiunile de folosire si timpul de incarcare, cu toate astea nu imi poate incarca un telefon cu bateria de 3500mah nici la 75% (fara ca eu sa il folosesc in acest timp)!
0
nu merita banii!
0
nu citeste cartela sim.. bateria tine foarte putin
0
mizerie pe margini si nu se imbina complet. mentionez ca ecranul a fost curat. si nu stiu ce inseamna la ei "previne ramanerea amprentelor", raman amprentele chiar foarte bine.
0
cred ca se gasesc si variante mai bune. vad ca sunt filtrate comentariile deci imi e dificil de dat mai multe detalii.
0
se aude bine in casca, dar cel cu care vorbesti te aude foarte prost, mai ales daca e si ceva zgomot prin jur. acum vad ca nu mi se mai conecteaza prin bluetooth la niciun telefon, toate samsung (s6, j7, express 2). nu recomand sub nicio forma!
0
nu se poate reprinde
0
merita investitia. calitate buna, inti da mobilitatea in timp ce incarci telefonul, tableta etc..... nu mai ai grija bateriei
1
carcasa foarte subreta sa crapat in portofel si nu mai pot citi cardul. in rest viteza de scriere citire buna.
0
un produs prost am facut comanda pentru camuflaj mi-au trimis rosu telefonul nu merge incarcat la ea cum se spune in descriere se aude slab nici 5 w nare nu recomand
0
merita dar pt un telefon sub capacitatea lui
0
pro: nota 10 echipa emag pentru livrarea produsului. produsul e de calitate si sunetul la fel. contra: baterie complet descarcata, dupa 2 ora de alimentare nu s-a incarcat nici marca 20%. sper sa nu fie defecta si sa fiu obligat sa o returez. revin cu feedback dupa si daca se incarca la 100%
0
am fost un pic sceptic cand am achzitionat-o dar am descoperit ca este tot ce voiam. nici mai mult, dar nici mai putin. difuzorul are un bas destul de puternic in comparatie cu marimea boxei. bateria tine 4-5h (asa cum se mentoneaza si in descriere), iar timpul de incarcare este deasemenea scurt. in concluzie, jbl go este o boxa excelenta care isi merita banii si pe care o recomand!
1
am cumparat acest produs pentru antrenamentele de alergare, insa nu il recomand in nici macar un caz pentru acest lucru. in primul rand pentru ca trebuie sa ai telefonul la tine atunci cand alergi(atunci de ce as mai avea nevoie de o bratara fitness?). are un mod numit "exercise". am incercat sa il folosesc. am alergat 1 minut(intervale), insa la final bratara imi spune ca timpul e prea scurt pentru a putea inregistra alergarea... personal nu il recomand acelora care vor sa il foloseasca pentru alergare(raman la telefon, e cel mai bun pentru asta, m-am convins).
0
dupa aprox. 5 incarcari nu se mai incarca.. obiectul garantiei nu-l mai face pt. ca l-am scapat o data, nu foarte tare, si s-a crapat carcasa.. cocluzia: ghinion!
0
la 45 de zile au ajuns direct la cos! calitate jalnica!
0
arata super bine si merge super bine acum mie mi se pare mare pretul dar asta nu i un lucru neobisnuit la toate produsele apple
1
spionaj mascat. am vrut sa cumpar acest tracker, dar am renuntat cand am vazut ca aplicatia necesara (lapa bluetooth tracker) cere acces la toate fisierele mele din telefon (video, audio, poze)! ce treaba are aplicatia de localizare cu fisierele mele? in germania, astfel de "dispozitive" sunt interzise. vezi recentul caz al papusii cayla, care pentru acest fel de acces a fost interzisa si retrasa din comert, iar parintii care au cumparat-o au fost sfatuiti s-o distruga! am cumparat-o si eu, deci sunt in cunostinta de cauza.
0
o boxa cu un aspect interesant, un sunet echilibrat, atat inaltele cat si basul se aud foarte bine. volumul nu e foarte mare dar e suficient, la maxim nu distorsioneaza deloc. in specificatii autonomia e de 8 h, teoretic, practic undeva la maxim 3-4 h in functie de genul si volumul ascultat. autonomia e singurul incomvenient pentru care dau 4 stele!
1
boxa se aude bine si tare pentru banii cheltuiti. cel mai mult imi place cum se aude bass-ul. bateria tine destul de mult, la mine a tinut ceva mai mult de 5 ore dar nu am ascultat la volum maxim. se conecteaza imediat cu telefonul si e compacta pentru puterea ei. pe scurt, imi place!
1
buna calitate, pret avantajos!
1
sunt foarte multumit de calitatea produsului!
1
nu recomand. mi se pare un plastic ieftin. eu am primit accesori defecte la el este mono. bateria tine( din cauza asta am editat intrun final reviewul original).
0
calitate foarte proasta!!!! nu merita banii!!!
0
raport calitate -pret bun
1
am luat ceasul in principal pentru a fi anuntat de apeluri telefonice si sms la o oarecare distanta de telefon. din pacate nu functioneaza decat partea de sms. functie inutila, zic eu, este aceea de vibratie cand inchei un apel telefonic sau cand trimit sms (poate a fost gandita pentru cazuri de furt?). pentru afisaj ai nevoie de lumina ambientala ca sa poti vedea ceva. design frumos, incarcare rapida. un mare minus pentru evolio este acela ca meniul si indicatiile ceasului sunt in engleza. este o firma romaneasca ce produce si pentru romani. mai mult respect!
0
o chinezarie ordinara. l-am folosit de cateva ori, apoi am mers cu el la mare unde a stat langa telefon, si cand m-am intors in bucuresti nu mai mergea. o fi prins niste stropi de apa, nu stiu, cert e ca telefonul nu a patit nimic, iar bateria a murit complet. acum cand o pun la incarcat arata de parca ar avea baterie full mereu, altfel nu se mai aprinde, iar de cateva ori chiar a scos niste zgomote de zici ca urma sa explodeze si m-am speriat, asa ca merg sa imi iau alta de la asus..
0
sunt foarte dezamagita de acest ring light, ma asteptam sa faca o lumina mai puternica. daca este intuneric in camera se vede ok dar daca este putina lumina e ca si cand nu ar fi. nu are o putere foarte mare nici la nivelul 3. pe langa toate astea am primit produsul cu ambalajul deteriorat si foarte zgariat, ca si cand ar fi fost folosit inainte. foarte scump pentru ceva din plastic.
0
surubul ar trebui strans cu un cleste pentru a sustine un s7. o sa il returnez.
0
arata bine. se conecteaza repede. sunet mizerabil.
0
de proasta calitate, am schimbat 2 bateriii, aceeasi problema, incarca 1% din telefon, dispar 5% din baterie
0
arata bine, materiale bune si se simte okay pe mana. aplicatia parca are cam putine functii, dar e okay si arata bine. intrebarea mea ar fi daca se poate mari luminozitatea ecranului sau nu? pe soare foarte puternic abea se vede. daca aflu cum sa maresc, dau 5 stele.
1
ambele produse sunt cu mult sub asteptari (ochelari vr box si smartwatch dz09) nu recomand! stiam ca la acest pret nu pot cere mult dar chiar si asa dezamagirea este mult prea mare.
0
e ok eu am facut-o cadou pentru ca ea fost la un pret accesibil
1
il am de doua zile.... il alimentez la priza direct. l-am achizitionat pentru a-l lega la un receiver sony mai vechi, lucru facut cu cablurile aflate in pachet. l-am testat redand muzica atat de pe un ios cat si de pe un android. reda sunetul impecabil!
1
daca prima data i-am dat 5 stele datorita infatisarii. revin cu o rectificare nu este de 10000 nici pe departe. am incarcat un samsung a8 2018 de la 10% pana la 100% si a doua oara de la 20% cam la 50-60% si cam atat. asa ca trageti voi concluzia. cred ca nu are mai mult de 5000 pe real. ideea este ca am vrut sa fac retur dar am zgariat carcasa. nu merita banii astia nici daca este redus. multumesc si o zi buna.
0
este un suport excelent pentru tablete intre 7-10 inchi, am ramas uimit de calitatea materialelor si modul foarte simplu de folosit, se poate monta si pe parbriz si pe tetiere prin suportii deja inclusi in pachet. merita cumparat cu incredere. recomand multumesc #buzztellur pentru sansa de a testa acest produs
1
dezamagire totala! nu acopera tot ecranul (cel mai grav), raman urmele amprentelor pe ea, marginea se vede urat si da impresia ca este groasa, desi e f. subtire. inainte am avut tempered glass tellur, care adera perfect, acopera toata suprafata, nu e sesizabila(multe persoane ma intrebau de ce nu pun folie pe telefon) si protejeaza perfect, pot sa confirm dupa cazaturi pe ciment, gresie si parchet. am zis sa incerc altceva, dupa ce prima folie se ciobise la locurile de impact. mare greseala!
0
ceasul a fost folosit normal, nu abuzat, nu scapat pe jos. aplicatia software este cel putin primitiva, se poate si mai bine. ceasul nu are functie de ascultare fara ca sa stie copilul. localizarea este varza, calitatea apelurilor este groaznica, semnal slab, in zona unde semnalul este maxim. dupa un an de folosire, prezinta semne de oboseala si bateria tine mai putin de o zi. capacul de pe spate a cedat, de la sine, sistemele de prindere, din plastic inferior calitativ, s-au mancat de la sine si capacul nu mai sta. sistemul de alimentare este de toata jena, nu are mufa normala, este reprezentat de un adaptor. per total, o chinezarie ieftina. am preferat sa-l vand, decat sa-l dau la reparat. la sfarsit, o nota pozitiva: am avut multe tablete vonino de-a lungul vietii si am fost multumit de toate, sunt produse decente, singura problema este ca suportul software este _extrem_ de limitat, tableta epic e7, de exemplu, este limitata la android 4.4.4, fara posibilitate de upgrade, desi hardware-ul ar duce. china, s-ar putea spune, dar, per ansamblu, produsele vonino sunt ok, mai putin acesta.
0
de acord cu celelalte review-uri. e un produs super pentru incepatori si nu numai. dupa cum arata si pretul, bateria nu tine mult (depinde si de telefon, distanta, volum...) dar cu asta se si incarca destul de repede. sunet si baterii mai bune sunt la alea mai scumpe. pt conectare e nevoie sa tii apasat lung (mai mult de 2 sec), dai search pe telefon si nu lasi butonul pana nu-l vede. altfel, casca sta asa aprinsa, nu se conecteaza, un albastru foarte luminos.
1
mic, usor, suna bine.
1
mic, util, practic, il folosesc sa imi incarc telefonul personal, un samsung galaxy s5 plus, care cu o baterie de 2900 mah este gata incarcat in vreo 90 de minute de la 0%. recomand cu caldura acest produs.
1
sunt nemultumit pentru ca nu functioneaza pe o raza de 90 m. max 10m.
0
materiale de calitate. prinde telefonul foarte bine cu placuta din dotare care este gri metalic inchis si are un aspect placut. fara placuta tine un samsung s7 doar fara husa. daca ii pui husa, magnetul nu mai tine iar placuta nu poate fi folosita cu tel cu incarare wireless.
1
am comandat tableta sa o fac cadou nepotelul meu, cred ca e cea mai buna alegere, arata super bine, suporta sim, camera buna, baterie bunicica... imi place!
1
acest incarcator este o chinezarie.. l. am folosit o luna si jumatate.. imi incarca cam intr-o ora si 15 min.. si acum se incarca in 4 ore cu adaptive fast charging... multumesc emag!
0
super tableta, se misca rapid, sunet bun pt o tableta dar nu este lte, nu are usb 3.1 si nu suporta mhl.
1
isi merita banii! este o boxa foarte buna cu un sunet perfect, dinamica a sunetului excelent, calitatea materialului f buna, putere mare etc... ii dau 5 stele fara ezitare!!
1
cu sim orange nu merge gps, nu mai merge localizarea
0
un ceas excelent. face cam tot ce ai nevoie cata vreme nu-l compari cu un telefon. baterie tine mult, il am de 17zile si mai are 20% baterie folosit intens. primesti notificarile in timp real, nu se blocheaza este f. comod si arata premium. nu-l comparati cu un ceas smart care tine bateria 1 zi este din alta categorie si se adreseaza celor care vor o extensie la telefon.
1
review de 5 stele este pentru furnizor care a avut toata bunavointa din lume sa imi rezolve problema. am achizitionat doua ceasuri pentru cei mici si unul nu se incarca deloc. le am returnat a doua zi. imediat m-a sunat furnizorul sa intrebe care este problema si mi-a solutionat problema si mi-a schimbat ceasurile facand si toate setarile necesare plus verificarea acestora. ceasurile sunt utile daca sunt plecati la bunici sau dvs sa ii puteti suna, gps ul are eroare de cateva sute de metri dar pt mine a fost foarte importanta functia telefon. pt ceasuri 4 stelute.
1
este ieftina si chiar functioneaza (cel putin acum), cu mici exceptii. cred ca daca puneam inca atata luam una mai serioasa si cu siguranta mai aratoasa, deoarece aceasta arata ca ceva foarte ieftin, si am montat-o chiar la intrare. primul prieten care a venit la mine m-a intrebat daca este de juarie. are butoane din cauciuc ca la primul meu telefon bosh, antena extensibila ca la radiou si afiseaza senzorii pe un led rosu ca la ceasul electri pe care-l aveam in facultate. telecomenzile au si ele antene... comunicarea inte senzri si centrala nu este cea mai grozava daca ai 2 usi intre ele... aumulatorul intern care ar trebui sa mentina centrala in functiune daca hotul opreste curentul inainte sa intre in casa, nu functioneaza (sau nu exista). o s-o desfac si revin cu aceasta informati. am studiat piata si toate sunt produse in china, dar sunt diferente mari de calitate intre unele si altele. pro:: ieftina functionala in anumite conditii contra:: arata ieftin, pare de jucarie. are antena de radio, la fel si senzorii butoane ca la primul meu telefon mobil nu are/nu functioneaza acumulatorul intern si se opreste daca nu are curent daca nu ma zgarceam gaseam ceva mai bun stetic si functional.
0
slab. nu recomand. am un iphone 6s pe care nu reuseste sa-l incarce cu waze-l pornit. il descarca.
0
incarca foarte greu, 10% in jumatate de ora.
0
dupa 3 zile s-a dus ecranul
0
se pare ca telefonul (6s) se incarca mai bine!
1
nu a rezistat decat 2-3 luni...
0
am cumparat acest ceas pentru baietelul meu si sunt destul de multumita de produs. plusuri - este din silicon moale -este usor de configurat - se aude destul de bine cand aplezi de pe telefon minusuri - partea care vine in contact cu manuta este din metal - la localizare aplicatia vede ceasul la 2 strazi distanta (aproape 100 m)
1
este incredibila mi-am luat-o pentru a face o pasiune prima data cand am folosit-o a fost la ziua de nastere a surori mele, la un pranz al miresei si la un majorat. e excelenta.
1
o prostie, nu am reusit sa incarc nici macar o data bateria telefonului.
0
le-am luat pe baza rewiurilor primite, dar produsul este foarte, foarte slab calitativ.
0
forte bun recomand cu caldura
1
e prima tableta de la apple pe care o detin si sunt incantat de ea. imi place ecosistemul si tine locul in vacante si deplasari mac-ului fara nici o problema. pro: - autonomie - viteza - ecosistemul pentru cei ce utilizeaza mai multe device-uri de la ei. con: - cumva se simte invechita - ramele la display mi-ar placea sa fie mai mici
1
raport calitate/pret - dezamagitor plusuri: - telefonul este tinut bine in suport si nu aluneca minusuri: - in descriere scrie ca are si ventuza de prindere dar vine echipat fara ventuza respectiva - prinderea de grila de aerisire este foarte instabila - daca ai un telefon mai greu (ex: nexus 5) suportul nu se poate folosi in pozitie landscape (pe orizontala) deoarece se invarte intr-o parte sau in alta spre o pozitie verticala si te trezesti cu aplicatia gps cu capul in jos... - si la reducere este mult prea scump pentru un kitsch, sa nu mai vorbim de pretul initial
0
achizitie verificata si sunt foarte multumit. iar cei de la asistenta technica super de treaba.
1
foarte draguta! reactioneaza repede la pairing si se aude decent. recomand.
1
nu se incarca la soare.
0
slabutz
0
perfecta pentru cat dai pe ea. la doar 3w putere se aude exceptional.
1
am luat doua in urma cu cateva luni. le folosesc cu camera video sony, merg foarte bine,
1
merita toti banii. eu am prins oferta la 47 de lei, se aude impecabil daca mai consideri si suma data pt achizitionare. inconvenient: nu are control al volumului. daca dai mai incet de pe boxa, o sa dea defapt mai incet la telefon, sau la ce este ea conectata in momentul respectiv.
1
- merge bine pe un aparat foto dslr. pretul este convenabil.
1
super bune. le folesesc pe un asus zenfone max se aud foarte bine. as mai cumpara o pereche
1
bun si atat. sa nu te astepti la ceva iesit din comun, dar pentru pretul de vanzare merita investitia.
1
nu recomand sub nici o forma impresie foarte proasta azi ridicata, azi retur
0
calitate foarte slaba. este o porcarie no name. nu merita.
0
am fost entuziasmat de toate comentariile adaugate la acest produs. ieri am primit boxa, am ascultat o singura melodie... la maxim si acum ae aude prost, gajie
0
pro: -design placut -placa electronica cu urmatoarele caracteristici: *iesire 2,1a in total indiferent de port, cu o medie in jur de 2a *intrare 2a in medie, cu incarcare in impulsuri la anumite intervale de timp. *protectie la scurt-circuit direct pe placa, nu am testat si la polaritate inversa, *protectie la descarcare 2,85v, iar la incarcare 4,17v. *tensiune de iesire stabila chiar si la 1,4a, fiind undeva la 4,92v. *mufe foarte bune, toate trei, -lanterna contra: -acumulatorii. desi au 42 de grame, 5 la numar, dupa conversia la 5v, acestia ofera un maxim de 3500mah, respectiv 3200mah la al doilea produs, masurati cu becuri, aprate de masura conventionale si cabluri artizanale. bateria externa ar fi trebuit sa debiteze un minim de 5a, din cei 8a declarati. chiar si daca ar fi fost asa, randamentul greutate-eficienta ar fi fost slab. un acumulator de 8a cu 5a debitati, are in medie 200g, iar acesta cu 3,5a are in jur de 260 grame. bateriile nu sunt marcate, iar legarea lor in interior nu este eficienta, astfel ca doua au o tensiune mai mare decat celelate trei, cu 2-3 unitati. eu le-am legat toate 10, din doua aparate, si am obtinut o tensiune stabila pe toate 10, dupa 24 de ore, de aproximativ, 4,09v, oarecum slabut, tinand cont ca ele sunt incarcate pana la 4,17v, si ar fi trebuit sa ramana pe la 4,13v. carcasa este lipita, asadar nu o puteti deschide fara sa o stricati. eu am cumparat doua bucati, nu-mi pare rau, le-am luat foarte ieftin, dar daca as fi stiut de capacitatea lor reala, nu le-as mai fi cumparat. placa electronica e cat de cat, dar ca intreg, probabil ca nu ar merita mai mult de 25-30 de lei, eu achizitionandu-le cu putin peste. placa electronica are 4,5 stele, iar acumulatorii, 3 stele cu minus.
0
se strica repede
0
nu se potriveste la fix, trebuie pus putin mai spre margine din cauza gaurii pentru camera nepozitionata bine, dar in rest e ok.
1
montat pe mondeo mk 4 se potriveste de minune pe ventilatia masinii vine in pachet cu doua tablite, una cu autocolant iar a doua simpla plus doua folii care cred eu ca sunt pentru a proteja telefonul in cazul montarii in carcasa sau in husa sistemul de prindere pe ventilatie are varful cauciucat pentru a proteja ventilatia
1
mi-a incarcat galaxy s5 doar de 2 ori si asta de pe la 20-30%.... si a incarcat si foarte greu (in jur de 4 ore per incarcare de la 20-30%). imi facusem sperante mari citind reviewurile de aici insa sincer sunt dezamagita.... nu am observat acei 10. 000 mah si nici ca viteza nu pot sa zic ca m-a dat pe spate. imi pun intrebari daca ce am primit eu o avea vre-un defect pe undeva... daca persista descarcarile asa rapide probabil am sa il duc in service, daca vroiam 2 incarcari si alea asa greoaie imi luam unul mult mai mic mai usor si mai ieftin, nu de 10. 000. in opinia mea, cel putin momentan spun ca nu merita achizitionat.
0
calitatea audio buna, insa nu se mai audea o casca dupa o luna de folosire. slabut..
0
s-a blocat in meniul de update, la 0%, imediat dupa ce s-a conectat la telefon. desi teoretic exista posibilitatea resetarii ceasului la specificatiile din fabrica, se pare ca acest lucru nu este posibil daca a intrat in meniul de update. foarte multi posesori au sesizat ca ceasul se desincronizeaza destul de des fata de telefon, lucru pentru care a fost creat si acest update. culmea este ca din dorinta de a rezolva aceasta problema a fost creata una mai mare, ceasul se blocheaza si ramane blocat in meniul de update, fara posibilitatea de resetare, practic devine nefunctional. dupa mai multe discutii cu support team de la vector watch, se pare ca este o problema care nu poate fi rezolvata. astazi voi discuta cu cei de la emag posibilitatea schimbarii sau resoftarii acestuia in perioada de garantie. este dezamagitor ca acest ceas, care se considera premium, sa cedeze atat de usor si de repede, ceea ce denota ca testele pentru lansarea acestui model au fost insuficiente.
0
recomand:)
1
foarte calitativa.... sunet puternic si de calitate
1
usor de folosit si puternica.
1
nu stiu cine a postat acele review uri bune (cel ma probabil voi) dar acea baterie este o chinezarie si e mai de proasta calitate decat jucariile din pufuleti. o singura data iti incarci telefonul apoi gata. bateria e frecata. se incalzeste, se incarca greu sau deloc, aia 10000 mah is de fapt 4000 maxim o hotie totala nici macar o stea nu merita. macar au respectat termenul... nu cumparati gunoiul ala... sunt baterii mai bune la 40 de lei decat prostia asta..
0
cel mai prost incarcator ever... nu merge fast charging iar mai nou nu merge nici macar in modul low charge... nu recomand... o pierdere de bani si de timp.
0
ceasul este facut dintr-un material foarte slab, s-au rupt o curea pe care am lipito apoi s-a rupt cealalta curea. nu recomand
0
merge super. la nexus 5x pe care il am, reusesc sa il incarc de 3 ori, avand in vedere ca bateria e de 3000mah, ceea ce inseamna ca bateria are o eficienta de 90%
1
incarca de vreo 3 ori un j5 2017
1
am primit produsul cu suportul pentru telefon rupt. am facut solicitare sa primesc altul si distribuitorul mi-a trimis un model diferit, mai ieftin si cu mai putine dotari. amandoua produsele sunt realizate din plastic de foarte slaba calitate. al doilea produs primit este inutilizabil la folosirea telefonului pe verticala, intrucat elementele stick-ului sunt atat de slabe incat se rotesc si nu tin telefonul in pozitia dorita. asa cum i-am scris distribuitorului si pe email, mi-a placut atitudinea lor binevoitoare, insa produsele sunt de slaba calitate, raportat la pretul lor exagerat de mare.
0
l-am achizitionat la sfarsitul lui octombrie, deci dupa nici 4 luni nu mai tine bateria nici 2 ore...
0
buna pt un copil dar si pt unul mare care e neprietenos
1
nu are nicio legatura ceasul din imagine cu realitatea. bratara este de o calitate foarte proasta, touch ul merge foarte lent si trebuie sa apesi de mai multe ori ca sa preia comanda. l am tinut fix 10 minute scos din cutie apoi l am dat retur. nu recomand. daca doriti un smartwatch, mai bine faceti o investitie si luati ceva de calitate.
0