text
stringlengths
2
5.88k
label
int64
0
1
e buna, pentru dimensiunile reduse si pretul accesibil e foarte ok. sunetul e clar si destul de puternic pentru o sufragerie de bloc cu 4-5 oameni in ea. sigur, nu dai petreceri cu ea, in niciun caz, dar e buna la un pahar de vorba. singura ei problema este ca utilizarea e cam contraintuitiva. dupa ce i-ai facut pairing cu un device, este foarte greu sa il recunoasca pe al doilea, o face din a doua sau a treia incercare, asta dupa ce i-am "forget this device" la cel initial. un alt minus este ca nu are usb player si nici radio, dar asta stiam de la inceput. in concluzie, un produs bun, iar faptul ca e rezistenta la stropire e un plus.
1
3 incarcari am facut si am duso la service!!! poa
0
cumparat din alta parte. conectarea simultana pc (pentru muzica si conferinte pe skype for business) e principalul avantaj. materialele ok. anc (active noise cancelling) e bun dar nu excelent. pe sony wh-100xm3 si bose qc35ii e mai bun. in birou acopera o parte din zgomotele de fundal dar persoanele galagioase reusesc sa treaca de anc (asta daca nu asculti nimic). in schimb cu muzica fundal nu se mai aude nimic. in schimb, concurenta de la sony si bose nu ofera compatibilitate unified communications importanta daca iti petreci mult timp in conferinte pe skype.
1
sunt foarte vesela
1
sunt foarte multumita de produs. multumesc emag
1
un raport calitate-pret excelent. isi face treaba foarte bine si e usor de transportat. nu am ce sa-i reporsez.
1
desi la compatibilitate scrie universal, nu e compatibil cu galaxy j5.
0
e mai mare decat ma asteptam, dar foarte confortabil de purtat, fiind foarte usor. imi place faptul ca nu are touch screen iar cureaua cu care a venit e foarte confortabila. dupa o saptamana de purtat bateria e la 45%, asa ca ma astept sa tina spre doua saptamani, fara activitati care implica gps.
1
am primit cadou aceasta boxa si pot doar sa o laud in pretul asta nu cred ca gasesti ceva mai bun, am facut comparatie cu jbl go si se aude mult mai bine bass'ul la philips, intradevar jbl go are o idee sunetul mai clar dar trebuie sa fii foarte atent sa iti dai seama, in rest nu are bass deloc.
1
l-am avut cu mine in concediu. l-am luat cu mine chiar si pe plaja. s-a incalzit putin, dar nu a pierdut din capacitate. am incarcat cu el si telefonul si tableta. imi place pentru ca are autonomie mare si e foarte placut ca design. per total sunt foarte multumit.
1
nu e buna de nimic. nu se aude si nu functioneaza. doar bani irositi degeaba si nici cu banii inapoi nu m ai m am vazut. nu se merita. mai bine luati direct din magazin si le incercati decat sa dati banii degeaba ca mine. eu una m am lecuit sa mai comand ceva de aici.
0
am comandat cablul impreuna cu o husa pentru o tableta samsung, pentru a avea net de la vodafone. nu le-am putut folosi si le-am returnat, cu toate ca la telefon, in momentul efectuarii comenzii mi s-a spus ca totul e ok. pro:: nimic pro, pentru ca am returnat produsul. contra:: nu se poate utiliza cu un stick de vodafone, chiar daca operatorul la care am facut comanda, dupa o documentare prealabila, mi-a spus ca se poate.
0
desi au venit negre nu albe cum este pe site, aceasta nu este o problema, problema este ca la scurt timp de la cumparare una din casti a inceput sa se intrerupa, sunt super dezamagita!
0
folia nu se potriveste cu gaurile de la camera web si difuzor in momentul cand pui folia sa fie centrata pe camera depaseste 1 mm marginea din partea stanga iar in partea dreapta ramane gol aproximativ 2 mm
0
nu tine bateria deloc. mai buna e cea veche.
0
am testat tableta o zi si pare ok... nu prea stiu cat tine incarcata pt ca am trimis-o inapoi in service sa vada ce are incarcatorl. avea o chestie ciudata, daca o incarcam cu alt incarcator decat cel original mergea, iar incarcatorul ei original pus in alt dispozitiv mergea de asemenea, dar cand le foloseam impreuna nu faceau contact cum trebuie.... trebuia scos un pic afara si am trimis-o in service. am 5 zile inca astept un radpuns.
0
produs f bun, genial, singurul care l-am gasit compatibil pentru logan. extrem de practic, micut, perfect.
1
produsul functioneaza foarte bine, insa materialul din care este fabricat este de proasta calitate nu cred ca rezista foarte mult.
0
foarte, foarte bun produsul, recomand tuturor care doresc un produs de calitate.
1
un produs reusit pentru pretul platit!
1
il am de anul trecut. pe partea de telefon este bun, se aude foarte bine, partea cu localizarea destul de slabut.. per total ar fi ok la pretul acesta insaaaaaa, se pare ca are un anume defect,, universal", si anume din 2 in 2 luni nu se mai incarca... intr-un an de zile l-am trimis de 4 ori in service cu aceeasi problema, chiar mi-a fost si schimbat, insa si cel nou dupa 2 luni a avut aceeasi problema... nu se mai incarca! pe scurt, nu recomand!
0
se aude bine pentru marimea si pretul ei.
1
ceasul e ok
1
l-am achizitionat de mai bine de 3 luni de zile si inca sta lipit de parbriz.. chiar daca masina a stat in soare. trepideaza putin in mers, in rest este ok. are interiorul si clemele laterale acoperite de un material care sa nu zgarie telefonul sau sa alunece.
1
pentru incarcare de smartwatch merge, dar doar atat
0
mai slab decat cel original din telefonul nou. dar asta e...
0
you cant run easily because it is always drop down, if you are sweating it generates problem.
0
material ok, functioneaza bine!
1
merita toti banii, imi incarc iphone 5s de 5 ori de la 0%. isi face treaba foarte bine. recomand!
1
am comandat acest ceas, si desigur ca avand o prostie de aplocatie nunma pot conecta deloc nici macar o secunda sa pot seta ora. arata o prostie de ors. nu recomand aceasta chinezarie proasta
0
sunt multumita de ele
1
am acest ceas de aproape 4 luni si il recomand tuturor carora vor sa achizitioneze un ceas cam la pretul asta. pro: se misca bine, la capitolul apeluri functioneaza excelent, foarte aratos, bateria tine cateodata si 2-3 zile, dar, doar daca nu este activat bt si doar daca verifici cat e ora, daca il folosesti la maxim adica, cu muzica pornita si bt si restul nu iti tine mai mult de 5-6 ore... si in rest tot ce spune in descriere este adevarat. contra: folia de protectie era pusa prost, sa dezlipit in prima zi de la cumparare, fara folie sau mai produs cateva zgarieturi fine atat pe displai cat si pe spate.
1
chinezarie ieftina si proasta... am primit din prima produsul defect ( nu functiona de nici un fel ); l-am trimis inapoi ( pe costurile si timpul meu ); mi-a fost expediat un altul care dupa 5min a sucombat subit; schimbat bateriile, fara nici un rezultat. nu recomand de nici un fel; bani aruncati.
0
foarte slabe, am cumparat 2 pe negru, si am primit pe albastru, de foarte proasta calitate, nu recomand...
0
produsul este foarte ok. dar data viitoare voi cauta sa cumpar din alta parte. foarte dezamagita de emag
1
raportul dimensiune/sunet este impresionant. bateria tine destul de mult.
1
e foarte bun doar ca dureaza putin bateria
1
acumulatorul este dotat un cablu micro usb integrat (ptr samsun sx etc.), care, in momentul utilizarii, se extrage din corpul acestuia, descoperind, in acelasi timp, o priza usb la care se poate conecta orice alt cablu usb de alimentare (pentru iphone etc.) - acesta din urma nefiind inclus in pachet.! alimentare se face prin mufa: micro usb". cablul de incarcare usb - micro usb este livrat cu produsul. se pot face 2 incarcari complete pentru iphone 6. timp propriu de incarcare - cca. 2 1/2 - 3 ore. (este necesar un incarcator 220v c. a. - cu priza usb, neinclus.) activarea acestuia se face prin scuturare iar dezactivarea se face automat dupa un anumit timp dupa ce nu mai este folosit sau cand device-ul alimentat s-a incarcat complet. produsul este foarte estetic fiind acoperit pe doua fete cu piele maro-caramizie. sigla platinet apare pe fata principala are dimensiunile identice cu iphone 6 astfel incat unul peste altul par aceeasi entitate, mai ales daca telefonul este dotat cu o husa apple tip...... din piele de culoare apropiata (maro) care se asorteaza relativ cu produsul. personal sunt foarte incantat ca l-am achizionat la un pret rezonabil pentru cum arata. nu ma pot pronunta in ceeace priveste durata de viata, deoarece il folosesc de curand. concluzie: 5 *.
1
sant foarte multumit de aceasta casca! cea mai mare distanta la care am vorbit era de 50 metri! cei care se plang de aceasta casca nu cred ca au incercat si altceva.... sa vada diferenta fatza de o casca samsung, nokia, jabra etc.... o folosesc zilnic, are un sunet foarte clar bateria ma tine 2 zile si vb mult calitatea sunetului variaza mult de la un telefon la altul, eu il folosesc cu un iphone 6s probabil cei cere se plang de el au alt tip / model de telefon.
1
nu recomand acest produs! i-am dat retur imediat dupa ce am deschis pachetul. este un produs chinezesc de o calitate foarte slaba. batul este foarte instabil, se balangane stanga-dreapta, facand extrem de dificila manevrearea lui. nici capatul in care se fixeaza telefonul nu este de prea mare incredere.
0
la un telefon cu o baterie de peste 3,5 a se pare ca telefonul incarca acumulatorul extern si nu invers
0
dupa 6 luni de folosinta dintr-o data nu-l mai recunoaste telefonul, da eroare si la formatare...
0
doamne! o prostie.. nu cumparati!! am zis sa nu investesc foarte mult intr. o tableta pt copil,, unde doar se uita pe youtube".. dar mi. am dat seama ca am dat si acesti bani degeaba.. e de aruncat... in capul celui care a facut. o!! e un plastic prost, ieftin, se incinge.. se blocheaza.... inca astept sa functioneze... e blocata de 20 min..
0
produs de calitate
1
l-am achizitionat la 99.00 de black friday. un produs foarte bun. incarca fast charge. recomand +++++++++++
1
la banii astia e bun dar nu are ventuza ci se lipeste definitiv..
0
este mare, nu se potriveste modelului.
0
magnet puternic, dimensiuni foarte mici. nu tre sa dau gauri pentru alti suporti, si nu mai trebuie sa pun ventuze pe parbriz, in campul vizual. nu a cazut inca iphone 7, care e destul de greu de pe el. il folosesc pentru gps, sa vad cine ma suna, si combinat cu handsfree e genial. il recomand.
1
recomand cu incredere! este o boxa care se aude destul de tare pentru dimensiunile ei! raportul calitate-pret a fost mai mult decat satisfacator. eu am luat-o cu 30 de lei dupa reducerile de black friday. am fost incantat de multitudinea de functii pe care le are, incluzand redarea prin bluethooth, jack 3.5 mm, microsd card si microfon.
1
se incarca greu, are cablu scurt si de foarte proasta calitate, se incalzeste foarte tare fie ca il incarci pe el sau il folosesti sa incarci ceva. nu recomand! acest produs se ofera cadou gratis pentru ca nu se merita sa il cumperi! cel mai bun lucru legat de produsul asta este cablul!
0
sunet foarte bun, bass super-ok, multe accesorii de urechi. calitate buna in general. sunt foarte multumit de ele.
1
foarte faina. usor de aplicat. recomand
1
sunt niste casti fake si de o calitate inferioara chiar si fata de chinezariile de 2 lei. au venit intr-un scoci cu o eticheta si un cod qr care nu insemna nimic, pe langa impachetarea proasta nu se aud deloc iar microfonul nu capteaza sunetele bine absolut deloc, iar in timpul apelarii iti mai si inchid convorbire din senin.
0
ceasul indeplineste toate functionalitatile unui smartwatch in 2018, totusi are cateva minusuri: - mai multi pixeli pentru ecran - suport slab de aplicatii din cauza ca foloseste tizen os - antrenamentele ce sunt detactate automat sunt putine la numar ( 4) si nu sunt chiar cele mai ok: mers, bicicleta, bicicleta epiletica si canotaj. pentru celelalte trebuie sa le pornesti manual ( ceea ce nu cred ca sta un user normal in sala de fitness sa faca ) overall, produsul este destul de ok, dar nu este perfect, bateria pe mine ma tine undeva intre 3-4 zile ( 46mm). il incarc pe wireless rapid pe stand-ul oferit la precomanda si tot este destul de incet pentru un ceas. (aprox 2 ore de la 0-100%). livrarea produsului a fost foarte proasta si pentru mine, a trebuit sa vorbesc 3 zile cu cei de la emag pentru a afla cand o sa imi primesc produsul. plus ca nu am primit nici macar mesaj sa il ridic din showroom, a trebuit tot eu sa sun ca sa aflu ca a ajuns acolo.
1
am primit bateria odata cu un lenovo vibe s1 lite, nu am reusit nici 10% sa incarc telefonul.
0
eu o folosesc la prezentarea unor materiale audio-video, impreuna cu tableta. am avut doua boxe logitech, cu alimentare la priza si am vrut sa cumpar aceasta boxa pentru a scapa de multimea de cabluri. se aude excelent si este foarte portabila, incape in buzunarul de la geaca. o folosesc uneori si la laptopul de acasa care are boxele mai mici. bateria tine destul de mult. o pun cand imi aduc aminte la incarcat si pana acum nu s-a descarcat complet niciodata. isi face treaba cu prisosinta.
1
este o casca foarte buna. se aude foarte bine. recomand pentru cei care vorbesc mult pe casca. am revenit cu un comentariu. nu se mai conecteaza la niciun telefon. am incercat pe cel putin 5 telefoane si nu se conecteaza. la cati bani am dat pe ea.....
0
le-am cumparat acum 2-3 saptamani. in raport specificatii-pret, sunt bune. nu ma asteptam sa gasesc asa marfa. nu sunt expert, insa jos am facut un mic review: pros: =========== 1. confirm faptul ca sunt casti hi-fi (high fidelity). reproduc sunete la o calitate superioara, de inalta sensibilitate, motiv pentru care va recomand sa ascultati doar track-uri implicit lossless (flac/alac/wav) cand le folositi. daca vreti sa ascultati muzica pe youtube, soundcloud, sau track-uri mp3 (lossy) va recomand sa nu le cumparati; riscati sa nu se auda mai bine decat ca la niste casti in-ear datorita adancimii de banda (bit depth: detalii pe net) a melodiei si cea pentru care au fost concepute castile. 2. confirm faptul ca suporta modul 3d sound, care poate fi activat, insa hi-fi-ul este de ajuns (parerea mea) 3. suporta functia stereo. 4. suporta si functia extra bass (cred ca asa se cheama), care combinata cu functia hi-fi duc la un sunet de o fidelitate ridicata si o mentinere a frecventelor joase fara pierderea calitatii. pe scurt: au bass:) 5. suporta line-in/out jack de 3.5mm. la pachet va vine un cablu auxiliar cu mufa universala prin care va puteti conecta telefonul, pc-ul la casti direct fara sa utilizati conexiunea bluetooth. de asemenea castile suporta functia line-out, in sensul ca puteti scoate sunet din ele intr-un alt sistem audio! cum? conectati castile prin bluetooth la telefon (de exemplu), conectati auxiliarul la dispozitivul audio prin care vreti sa redati sunetul si voi la! ce redati in telefon se va auzi in boxe:) e util pentru telefoane care nu au mufa 3.5mm. 6. durata de viata a bateriei. nu stiu cat la suta au fost incarcate cand a venit curierul, insa stiu ca in 2-3 saptamani de utilizare zilnica cca 2 ore, le-am incarcat o singura data, si anume ieri:) 7. aria de acoperire bluetooth: as zice in jur de 10m in spatiu inchis, pana la 30 in aer liber (cand nu sunt interferente de banda). cons: ========== 1. au unele bug-uri in software. cand apesi sa schimbi melodia curenta, uneori se activeaza un infinte loop care sare in track-ul curent din 5 in 5 secunde, si nu-l poti opri decat daca inchizi castile. solutia e ca inainte de a schimba track-ul, sa simulezi dezactivarea modului 3d. cititi si alte review-uri, poate gasiti o solutie mai buna. 2. cand bateria este pe terminatelea, se aude din 5 in 5 secunde un sunet „low battery” care nu poate fi dezactivat. e conceput asa pentru a te forta sa inchizi castile ca sa salvezi bateria: aparent nu e bine sa fie empty: 0%. 3. in functie de forma capului as spune, uneori pielea de pe headband scartaie cand esti in miscare si dureaza pana ii gasesti o pozitie corecta. 4. cand esti in miscare si castile le tii pe gat, mod „standby”, aliajul de zinc se izbeste de cupele de plastic, ceea ce produce un mic zgomot inconfortabil. le da si o nota de instabilitate in ciuda faptului ca au structura metalica. 5. nu poti controla player-ul (next/previous track, pause/play) atunci cand esti conectat in modul line-in decat daca iti activezi si bluetooth-ul (dar asa ceva nu recomand; sunetul poate iesi distorsionat din cate am observat eu; nici nu stiu sa fi fost concepute pentru modul asta). 6. structura metalica in sine favorizeaza propagarea intensa a socului in cazul unei izbituri sau ceva de genul acesta. fiti atenti cu ele. recomandari: =========== 1. nu alergati cu ele. pielea poate face un zgomot enervant iar socul tamponarii piciorului cu asfaltul se resimte in casti datorita structurii lor metalice. le poate deregla. 2. p̶a̶s̶t̶r̶a̶t̶i̶-̶l̶e̶ ̶i̶n̶ ̶c̶u̶t̶i̶a̶ ̶i̶n̶ ̶c̶a̶r̶e̶ ̶v̶i̶n̶ ̶p̶e̶n̶t̶r̶u̶ ̶a̶ ̶n̶u̶ ̶d̶e̶t̶e̶r̶i̶o̶r̶a̶ ̶e̶l̶a̶s̶t̶i̶c̶i̶t̶a̶t̶e̶a̶ ̶h̶e̶a̶d̶b̶a̶n̶d̶-̶u̶l̶u̶i̶.̶ ̶ dupa o perioada mai indelungata am ajuns la concluzia ca nu este o abordare potrivita. dimpotriva, acest lucru poate duce la deteriorarea elasticitatii headband-ului. 3. in cazul in care sunetul nu e asa cum va asteptati, amintiti-va faptul ca sunt casti hi-fi si fiti siguri ca sunetul redat este si el „hi-fi” (adica lossless). altfel degeaba le-ati cumparat. de asemenea in cazul in care redati muzica de la computer/laptop, in functie de soft trebuie configurat egalizatorul. castile acestea nu fac ca unele sisteme audio: dau bass boost automat ca sa sune fain. ele redau exact ce iese pe line-in. sunt hi-fi, asa ca in functie de sistem, sunt necesare configurari prealabile. 4. nu e nevoie sa deschideti bluetooth-ul cand redati line-in. verdict =========== sunt casti bune cu functionalitate speciala pentru pretul la care sunt vandute. eu unul le recomand pentru home studio-uri si pentru cei in cautare de fidelitate sonica. am dat rating 4 in special pentru punctul 1 de la cons. in rest 5. sper sa ramana 5 pentru macar 5 ani:)
1
recomand acest ceas cu gps si functie spion. indeplineste toate functiile descrise pe site, foarte finut. il recomand pentru orice varsta. tin sa mentionez ca vine cu instructiuni in limba romana si este foarte usor de setat. chiar si asa, cei de la babytoy au fost foarte amabili cand le-am cerut cateva detalii si chiar s-au oferit ei sa imi seteze ceasul doar ca era deja setat de mine. recomand cu mare incredere.
1
s-a rupt sistemul de prindere dupa cateva zile. comparativ cu bratara originala e mai rigida si mai stearsa.
0
geamul de protectie e mai mic decat suprafata telefonului si ce e mai rau si decat ecran, pe latime cu circa 1,5 mm. am pus si poza pentru a vedea. nu recomand pentru huawei p9, poate o fi bun pentru p9 lite, nu stiu, dar la p9 sigur nu e ok.
0
este de toata jena, nu merita banii..... nu tine bateria deloc
0
am luat acum o luna boxa x6 si deja mi s-a stricat incarcatorul! l! cu toate ca, nu l-am tinut non stop la incarcat ca sa fie foarte soliciat! am luat un incarcator universal de 15v cum era si celalalt incarcator! dar imi arata ca incarca, palpaie lumina rosie si cele trei beculete sunt aprinse, merge un timp apoi se opreste din palpait beculetul rosu si gata bateriea e descarcata ca si cum nu l-as fi pus la incarcat! sunt dezamagit de aceasta firma dupa nici o luna sa si stricat incarcatorul! am stiut ca e o firma slaba dar chiar ata de slaba nu m-as fi asteptat! totusi la inceput mi-a castigat un pic admiratia pt aceasta boxa dar rapid mi sa dus cheful de el! nu mai iau niciodata cv de la firme gen akai!
0
sincer sa fiu, la inceput credeam ca este o boxa puternica dar cand am facut un test m-am inselat, difuzoarele abia se aud. nu recomand deloc
0
dupa cateva folosiri, pur si simplu s-a descompus in mainile mele cand tocmai vroiam sa-l folosesc pentru urmatorul drum...
0
dezamagit totat de chinezi sau japonezi, cine o fi facut castile astea...
0
foarte buna! racomand
1
nu o recomand, in primul rand are un sistem bluethooth foarte slab 2.1 bateria este prea mica 2000 mha la o boxa de 100w, pf nu merita
0
avand in vedere ca pretul e de 10 lei, e un produs excelent! pro: - telefonul sta foarte bine in el - foarte ieftin - material soft la contactul cu telefonul contra: - e nevoie de 2 maini ca sa pui si sa scoti telefonul din el - odata ce l-am dezlipit din masina unde l-am folosit pentru prima data, nu se mai lipeste altundeva ( nu tine ventuza), va rezista oricat, in locul unde il montati prima data.
1
e buna, sunet bun pentru pretul ei
1
o boxa foarte buna. se aude foarte bine.
1
raport calitate pret excelent. nu mai duc grija telefonului cat sunt la pescuit..
1
il am de o zi si pot spune ca este exact ce trebuie, fara fandoseli inutile sau alte functii inchipuite. imi numara pasii, arata pe ecran vremea data si ora. se pot seta alarme. pentru mine este suficient. si acum pretul: 180ron resigilat, impecabil.
1
sunetul are distorsionari deranjante de la un volum de +50%
0
calitate foarte proasta. altfel nu pot sa spun. cred ca este o gluma de ceas, poate jucarie pentru copii. in plus, l-am pornit si apoi nu mai mergea, s-a stricat in secunda doi dupa ce l-am scos din cutie. l-am returnat imediat. nu se poate recomanda.
0
sunt foarte, foarte dezamagita de acest produs. lentila cu macro nu merge deloc si am incercat-o pe 3 telefoane, nici un telefon nu reuseste sa focalizeze imaginea, deci este imposibil sa faci o fotografie. iar cea wide si fisheye iau enorm de mult din calitatea imaginii/pozei. nu sunt deloc multumita si chiar nu recomand deloc acest produs, mai ales pentru ca am luat 2 si la ambele este aceeasi problema.
0
sunt foarte multumit de acest produs. am platit 37 lei, iar raportul calitate-pret este mai mult decat multumitor. intr-adevar nu este un produs pentru pretentiosi iar la manipulare se simte foarte ieftin, dar calitatea materialului conteaza mai putin pentru ceea ce indeplineste si anume, experienta vr. cei care sunt nemultumiti sa se uite la google cardboard care este o cutie de carton si la un pret mai mare decat acest produs. de luat in considerare: - lentilele sunt reglabile, dar se misca foarte usor de la loc. - locul in care se pune telefonul este facut destul de prost si s-ar putea sa actioneze butoanele din exteriorul telefonului cand este pus in locasul respectiv. - daca vreti sa folositi casti si aveti un telefon cu ecran mare, de cel putin 5.5", trebuie ca jack-ul sa fie indoit la capat, altfel nu incape in casca pentru o experienta cat mai apropiata de vr, recomand a se utiliza cu casti care au noise cancellation.
1
relativ multumit de produs. este inca in teste. la un acumulator de aproape 3000ma, a efectuat 4 incarcari complete..
1
bun..recomnd
1
initial am achizitionat o tableta vonino magnet w10 de care am fost super dezamagit de lag-ul pe care il avea aceasta tableta de la vonino. am facut retur tableta vonino si am ales tableta aceasta de la huawei care are aproximativ aceleasi specificatii tehnice cu exceptia procesorului. am dat in plus 100 de lei si sunt foarte multumit de noua achizitie. functioneaza impecabil si fara nici un lag. recomand. cei care zic ca nu are slot de sim si 3g/4g, eu nu am vazut in specificatii tehnice ale tablete sa scrie despre acestea. intr-adevar exista acelasi model de tableta care are si suport gsm, dar costa dublu. exista acelasi model si cu 3gb ram si 32gb memorie interna. si tot huawei mediapad t3 10 se numeste. deci atentie mare la ce cumparati.
1
bateria este buna, nu are probleme o folosesc deja de 3 luni, incarca telefonul foarte rapid( s7- aproape 4 incarcari). multumit de baterie.
1
o "folie" de foarte proasta calitate. in partea stanga - sus a ecranului nu s-a lipit si evident ca in acea parte a display-ului trebuie apasat mai tare. pe langa asta, la 2 zile dupa montare am sesizat ca toata folia se misca pe suprafata ecranului. daca apesi si impingi usor cu 2 degete in sus/jos de va deplasa fara probleme. cat despre angajatii lor din call-center ( ma refer la producator nu e-mag ) totul se rezuma la lipsa de respect fata de clienti .
0
este o boxa excelenta pentru marimea ei. avantajul sunetului 360 se vede atat afara cat si in casa. are un bass patrunzator, medii foarte bune. inaltele sunt bune, dar nu exceleaza. personal cred ca e cam scumpa, luata resigilata la 690, mai merge.
1
atentie! modelul tabletei este lenovo tab 7 essential. tableta raspunde foarte greu. nu are slot de sim!!
0
interfata simpla de folosit, din pacate sta prost la capitolul semnal. in anumite camere nu prinde semnalul de internet, si nu este detectata de aplicatie.
0
pret/calitate ok, sunt foarte multumit de achizitie
1
un acumulator extern foarte reusit. dispune de fast charging si are o capacitate destul de mare de incarcare (de minim 2 ori un samsung s8). calitatea materialelor folosite este foarte buna. recomand utilizarea unei huse pentru a preveni zgarieturile, mai ales la modelul argintiu. pretul actual(72 ron) este foarte apropiat de ce poti gasi in magazinele chinezesti de incredere (aproximativ 15 dolari).
1
sunt persoana care nu face afirmatii nefondate... azi am primit comanda ca design ceasul este excelent..... daca analizam motivul pt care am comandat acest ceas si ce am constatat.... imi vine sa urlu...!!! scopul meu a fost sa fiu avertizat prin notificare de apelurile telefonice..... este insesizabil... flash minuscul doar pe ecran... ca sa nu mai spun problemele cu reconectare si deconectare bluetooth.... pacat.... dezamagit complet.... am urmarit comentariile si publicitate timp de o luna pana am comandat..... se vede ca am cazut in capcana..... pe viitor voi achizitiona ceasuri doar direct din magazin... pt a fi sigur ca ma satisface in ceea ce doresc sa achizitionez... am dorit un ceas care sa ma ajute.... raman doar un ceas placut la ochi....
0
telefon - merge ok. e bine ca nu are optiuni din ceas si totul se seteaza de pe un mobil cu aplicatia vonino. gps - este slabut. nu arata pozitia corecta dar merge pentru a vedea zona in care se afla copilul. ceas - inca nu am reusit sa gasesc de unde se seteaza ora corecta. - bratara s-a rupt dupa 4 saptamani de folosinta. nu am gasit de inlocuit si a trebuit sa arunc ceasul. nu recomand
0
frumos si merge ok.
1
dupa cateva saptamani a inceput incet cu incet sa se rupa colturile un material foarte prost nu recomand o sa regretati.
0
am un sony xperia z3+, care are o baterie de 2930 mah. am incarcat telefonul de la 1%. s-a incarcat de 2 ori full, si a 3-a oara 40%. rezulta ca asus zen power10050 mah are in realitate 7032 mah. in rest totul ok, design frumos, arintiu, carcasa metalica. conform specificatiilor din manualul produsului, asus-ul se incarca intre 6-9 ore, si este specificat ca atat acumulatorul asus cat si dispozitivul care se incarca de la asus sa fie facute cu cablul sau propriu(cel cu care vine in pachet pt ca asa e cel mai bine!
1
nu sunt un expert in carduri si nici telefonie mobila. mi-am luat cardul pentru telefon. pana acum sunt foarte multumit de raportul pret-calitate. il recomand!
1
foarte multumit. se aude clar cu un bass acceptabil. bateria tine mult. pro: handsfree cons: sensibilitate redusa a receptorului radio
1
foarte buna. se conecteaza rapid, se aude bine, foarte multumit de ea. am folosit si alte modele dar sincer, acesta e cel mai bun.
1
excelent l-am luat cadou pt cineva imi spunea ca se incarca super repede ( aprox. 1 ora si 15 min full) pe un asus zenfone zoom merge sa incarce de aprox 2 ori si f repede. ocupa putin loc si e f slim. este f multumita persoana la care a ajuns mersi emag!!!
1
foarte slaba folia. se lipeste doar pe margini, nu are contact cu suprafata din interiorul ecranului si cand vrei sa tastezi flambeaza, scartaie, trebuie sa apesi f tare. nu recomand.
0
de ce scrieti ca este un cablu universal daca nu este compatibil? am comandat acest cablu pentru un telefon samsung si nu este compatibil.
0
o boxa buna...
1
am un xs max, l-am prins si am plecat la drum, la nici jumatate de kilometru a picat telefonul. magnetul nu este destul de puternic pentru telefoane mai grele.
0