text
stringlengths
11
9.97k
label
int64
0
1
Blev her til aften ringet op af en sælger der var meget ubehøvlet, og fordi jeg sagde at jeg ikke var interesset, begynde han at true mig på tlf'en. Mega dårlig stil..
0
Købte 2 år gl brugt SEAT hos Conceptbiler med fabriksgaranti op til 5 år. Fik som en del af handlen monteret træk. Bilen melder fejl på frontassist efter flere måneder og SEAT finder defekt ved trækboksen, så det er ikke dækket af bilens garanti som vanligt. Fejlfinding 4.500krKontakter Conceptbiler som skifter defekt boks, men nægter at betale fejlfindingen, fordi jeg ikke havde kontaktet dem først..Hvis ikke deres arbejde havde givet fejl, havde jeg ikke stået med en regning på 4500krDet ragede dem en skidJeg synes det er småligt....
0
Der er simpelthen så meget fedt og billigt tøj at vælge imellem jeg slet ikke ved hvor jeg skal starte.. Godt jeg kan bestemme mig ved at drikke en kop kaffe rende rundt I en super lækker butik med en fed vibe :D
1
Har købt et par memory-foam tips til mine AirPods pro hos Hoved-grej.Ordren blev behandlet MEGET hurtigt, også selvom JEG kom til at vælge en forkert farve! :-) Ordren blev ændret, inden afsendelse, og jeg fik mine tips meget hurtigt!De varmeste anbefalinger herfra!
1
Hsr haft den dårligste oplevelse derude...En bil fattigere og en masse penge spildt..
0
Ingen kontrol af byggeriet fra Danhaus side. Er du til skæve huse med mange fejl og mangler, så er Danhaus den helt rigtige partner. Byggelederen ser man aldrig, men en masse underentreprenører uden CVR nummer på bilerne, det skal man forvente. Syn og Skøn, bliver hurtigt din eneste udvej, men så når endelig hele murværket er blevet revet ned, så starter mareridtet forfra.... Byggelederen møder lige op og hilser på mureren, og så ser man ellers ikke byggelederen mere. Man skal endelig ikke forvente et hus bygget efter tegningerne, håndværkerne får stor kunstnerisk frihed, og det kan jo være lidt ærgerligt, hvis man ikke lige bor på Christiania. Du må forvente en del vand, altså ned igennem taget, og det er ikke noget du skal regne med Danhaus kommer og laver lige foreløbigt. Du skal forvente et hus der har været udsat for regn, Danhaus lukker ikke deres huse af sådan lige med det samme, medmindre man synes 8 måneder er hurtigt. Hvis du har gulvvarme i huset, så anbefales det at købe lune sutsko, samt varmt tøj, det virker nemlig ikke over det hele.... Klager du over gulvvarmen, ja så er det i hvertfald ikke Danhaus du skal klage til, det er nemlig ikke dem der har noget med det at gøre! De kan til nød sende beskeden videre til deres underentreprenør, men så skal du også regne med flere ugers radiotavshed. Aftaler om udbedring af fejl og mangler indgåes gerne, men glemmes hurtigere end byggelederen kan nå ud af huset igen. Er du til drageflyvning, så bare vent og se når affaldet flyver om ørerne på dig, det er nemlig ikke noget Danhaus tager sig af, vi har set plastik og isolering flyve flere hundrede meter væk fra vores byggeri, og Danhaus siger bare, at det er deres underentreprenører, som ikke rydder op, altså det er ikke Danhaus problem! Jeg tror ikke deres findes et firma, som bruger så mange forskellige håndværkere som Danhaus, du skal ihvertfald indstille dig på at se mange nye mennesker. Foreløbigt har vi set mindst 20 forskellige murere/arbejdsmænd, arbejde på vores ydermur, ja det lyder vildt, men ikke desto mindre er det sandt og det er kun til skalmuren. Vi fik lov til at flytte vores ting ind i huset inden stod helt færdigt, dette da huset var flere måneder forsinket, men så kom der indbrud, men det tog Danhaus med ophøjet pande, der var ingen grund til at låse huset af før næste uge, med det resultat at tyvene stjal endnu mere i løbet af weekenden. Jeg vil aldrig nogensinde kunne anbefale Danhaus til nogen, medmindre man da ligefrem ønsker et Pippi langstrømpe hus.
0
Hurtig levering langt bedre end Nygaard Tønder. Fik levet nogle skridsikre dupsko til mine krykker. Har tidligere brugt Nygaard Tønder, men deres er af blødt gummi, så man skrider. Havde overvejet 4 stjerner, men da de generelt får 5 stjerner har jeg givet 5, også fordi den dårlige anmeldelse måske ikke er helt fair.
1
Virksomheden er lukket og man får aldrig sine varer. Der bliver ikke svaret på telefon eller mails, og man får kun sine penge retur ved at lave indsigelse i banken.
0
Pas på her!Efter du har tilmeldt dig, kan du ikke komme i kontakt med firmaet. Der er ingen, der svarer på telefonen, hjemmesiden virker ikke og ingen besvarer dine mails.Tine Hartung
0
Lad være med at tænke På dem svindel og bedrageri på højeste niveau og ikke værd. Håber vi kan få stramninger mod sådan Nogle slynger
0
Den bedste anbefaling til Flair Flytteforretning fra os.Vi skulle flytte fra lejlighed til rækkehus, og flyttefolkene var venlige, effektive og opmærksomme.At benytte et flyttefirma i forbindelse med flytning er en tillidssag, da man overlader flytningen af sine ejendele til andre mennesker. Igennem hele forløbet har vi følt os meget trygge i samarbejdet med Flair Flytteforretning.Vi vil til enhver tid anbefale Flair Flytteforretning.
1
Det værste lårt nogen sinde. Har skrevet til så mange lejligheder som jeg har forelsket mig i og som jeg rigtig gerne ville have muligheden for at se, MEN INGEN SVARER og man hører aldrig fra nogen. Seriøst det værste fup lårt nogen sinde.
0
Hun er en dygtig og kreativ person, som tager varmt imod en hver gang man besøger butikken.
1
Endnu engang tak fo god service og hurtigt behandling af min ordre ❤️
1
Rigtig flot spejl til en god pris. Hurtig og sikker levering.
1
Er blevet trukket 168 kr for månedlige membership, som IKKE fremgår synligt når du køber en vare hos dem. Nu betalt 168 kr for ingenting.
0
Jeg vil gerne FRARÅDE alle at anvende Berit's Hjemmepleje skønt deres slogan er:VI SER DIG, VI HØRER DIG, VI HJÆLPER DIGVi leverer med stolthed: Privat personlig pleje og praktisk hjælp. Du betyder alt for os, og vi vil med et smil arbejde hårdt for at du har det så godt som muligt !Bare de levede op til dette, men det gør de desværre ikke !!De gør ikke de ting som de skal og som de får deres betaling for.Nu har jeg igennem lang tid set på hvordan det forløber.Man kan ringe til dem, man kan afholde møder med dem og alligevel ændrer tingene sig ikke, men jeg forstår det udmærket, ledelsen er jo IKKE bedre, de kommer ikke til aftalt møde, hvilket betyder at de spilder vores tid og jeg føler mig efterhånden til grin over for dem.Vi finder ofte piller der ligger på gulvet og medicinen ligger frit fremme på sofabordet i stuen skønt de skal ligge i en aflåst boks.De giver piller med to timers mellemrum selv om der skal gå mindst 4 timer imellem.De beder om mere medicin selvom det findes i den aflåste boks.Rengøring er også så som så og jeg tvivler på at vi er alene om dette.Batteriskifte på høreapparat fungerer ikke.Jeg tvivler på at deres hjemmehjælper har den rette forståelse for de ting som de skal udføre hos den enkelte borger, hvilket ledelsen hos Berit's Hjemmepleje er enig med mig i. Det er skruen uden ende med Berit's Hjemmepleje men hvem skal man vælge når man skal have hjemmepleje, Måske skulle Jette Skive få løst alle de problemer der findes i hjemmeplejen, det er da uhyggeligt at man betaler nogle penge for noget, som ikke bliver udført som det skal.Jeg orker ikke at tage mig af det mere, men er dog ked af denne situation, jeg står med min gamle mor og kan bare se på, at hun ikke får den hjælp som hun er berettiget til.
0
Lette at komme i kontakt med, hurtig levering og yderst fair ved henvendelse om en lille ubetydelig fejl.
1
Har lagt en ordre for mere end en måned siden, pengene blev hævet med det samme men har ingen vare fået, og der svares ikke på henvendelser. Så for os at se er dette en fupbutik, og vil ikke anbefale at handle her… Vi har i hvertfald stadig intet modtaget, hørt fra dem eller lignende, men pengene fik de hævet med det samme.
0
Efter lang tids venten og med mange undskyldninger fra Like Living, på forsinkelser hos leverandøren, modtog vi vores gyngestol. Desværre med fejl. Efter gentagne rykkere fik vi endeligt svar fra Like Living, at vi kunne få ombyttet skallen på stolen, mod at vi selv sendte den leverede skal med fejl retur.På min forespørgsel om hvem der skulle betale forsendelsesomkostninger, har vi siden intet hørt, trods gentagne rykkere.Er der nogen der kan hjælpe med oplysninger om, hvordan vi kan få pengene retur på varen med fejl vi har modtaget? Vi synes det er rigtig ærgeligt og mange penge smidt ud af vinduet.Mvh hilsen fra en meget utilfreds kunde hos Like Living
0
Venlige og absolut kompetente medarbejdere, der hurtigt hjælper én videre - gerne med små film - når der indimellem er udfordringer og spørgsmål ved arbejdet med hjemmeside og intranet. Venlig hilsen Charlotte Adsbøll entreprise A/S
1
Kvaliteten er i top, prisen yderst rimelig, men SemiBasic formår også at give en personlig kundebetjening, så selv en delvis klage ender med fuld tilfredshed. Jeg har SemiBasic hjemme og i sommerhuset, og snart i det nye gæstehus. Hold øje med Mathilde og Vivian, de har et godt øje for stilfuld smag og kvalitet.
1
Super professionelt bureau. De får mine varmeste anbefalinger.
1
Først og fremmest har vi været tilfredse med det udførte arbejde, der stemte godt overens med de eksempler vi fik fremvist i forbindelse med tilbud. Kommunikationen mellem os og dansk parket har været præcis, venlig og professionel. De har i den grad imødekommet vores forventninger til håndværkerarbejdet. Vi anbefaler varmt Dansk Parket. Vi ved i hvert fald godt hvem vi ringer til næste gang vi skal have udført håndværkerarbejde!
1
Jeg købte el laptimer der og modtog en brugt og defekt vare,efter noget skriveri frem og tilbage modtager jeg efter aftale en brugt mere til låns,den får jeg heller ikke til at virke korrekt,der efter returnerer jeg dem og skriver til dem det er gjort(under de svarere). De svarere ikke på hverken email,telefon eller deres hjemmeside.Nu flere månedener efter har jeg ikke modtaget mine penge tilbage eller hørt fra dem :-(Og i dag 4/10-12 er pengene på min konto :-)
0
Købte USB kabler til min iPhone, og det ene gik i stykker efter få måneders brug. Skrev til dem og fik fortalt, at de ville sende et nyt til mig. Siden har jeg skrevet 5 gange og rykket samt ringet adskillige gange (intet svar) Det er simpelthen ikke i orden, så min anbefaling er at holde jer LANGT væk fra iphonelir.dk / NH Import medmindre I er ligeglade med Jeres reklamationsret. Varerne kommer hurtigt dog.
0
Brugtvognsforhandlere er altid nogen, der bliver fortalt vittigheder om - som eksempel på utroværdighed. Michael Andersen Biler er en ganske anden historie. Jeg kiggede på nogle lidt dyrere vogne, men endte med at købe en af deres billigste. Det gjorde ingen forskel mth. service. Det er mit indtryk, at folk der køber en bil til 20.000, får samme fine behandling som folk, der køber en bil til 200.000. Det er god stil! Et par uger efter at jeg havde overtaget bilen, opstod en defekt. Den ordnede MA Biler helt gratis - hvad de jo ikke havde behøvet, da jeg havde købt bilen som beset. Det er sgu flot gjort. Og sådan er det fortsat.
1
Har bestilt et kabel til bilradio via messenger, d 22/4 og overført det aftalte beløb, skriver til dem igen via messenger d 27/4 uden svar. Skriver så til dem via kontakt formularen på deres hjemmeside d 30/4, hvor jeg igen skal sende min adresse til dem og bliver lovet kablet bliver sendt. Jeg har stadig ikke modtaget noget kabel, eller hørt fra dem
0
Meget professionelle og dygtige mennesker. super kundeservice, har både brugt dem private og i mit firma. hverken først eller sidste gang jeg bruge dem.Tak for hjælpen
1
HejJeg har bestilt en gyngestol ordrenr: 3682 den 4. september 2017.Har endnu ikke fået stolen.Vil I venligst enten give mig pengene 849 kroner tilbage, eller sende stolen til mig hurtigst muligt. Margit OlesenFebruarvænget 246000 Kolding.
0
Aldrig brug dem! Jeg mistede ca 3000 DKK ved at veksle hos dem i Billund lufthavn. Jeg havde euro som skulle veksles om til bulgarske lev. Men de glemte lige at fortælle at først skulle de veksles til DKK og så til bulgarske lev. Det kostede ca 403 euro/3000 DKK. Og deres kundeservice fatter ikke en klap når man kontakter dem og de svarer ikke på mails. Forbrugerombudsmanden er kontaktet og de vil informere global exchange om klagen men de kan ikke gøre noget. Jeg er uvant med at oprettet en klagesag via klagenævnet. Det er eneste mulighed.
0
Hurtig ekspedition, fin service
1
Jeg har returneret en ordre for 25 dage siden. Har intet hørt fra Fashion4U, selvom jeg har forsøgt at kontakte dem flere gange via mail for at forespørge, hvornår købesummen refunderes til mig.
0
“Vi har fået renoveret køkken-alrum hos Designhaus - Torp Byg, og vi har under hele processen oplevet professionel rådgivning og proces strukturering fra meget dygtige og passionerede indretningsarkitekter, håndværkere og projektledere. De har hjulpet os hele vejen igennem med at tage de rigtige valg med bla. indretning, hvidevarer og materialer. Kristian er meget skarp på detaljer og funktionalitet, og han har givet os et skub i den rigtige retning til et køkken med helhed i en minimalistisk stil, hvor funktionalitet og kvalitet følges ad - det har han ramt rigtig godt. Vi indfinder os rigtig gerne igen i deres flotte og inspirerende butik - de kan deres kram og leverer altid noget, der er i orden” - Bent & Birgit
1
Der er en god støtte i ryggen
1
Jeg kontaktede SEON da jeg havde hørt en del omkring dem. Det viste sig så at jeg blev nød til at vente i 18 dage (Næsten 3 uger) før jeg modtog et tilbud, og derfra kunne gå videre. Jeg kontaktede SEON d. 15/04, angående min webshop, hvor jeg ønskede et nyt design. Jeg bliver kontaktet 3 dage senere (18/04), af en medarbejder hvor vi aftaler at de vil sende et tilbud over mail. Den 26/04 bliver jeg så igen kontaktet af en medarbejder, som spørg hvad mine tanker er omkring deres tilbud, på dette tidspunkt har jeg endnu ikke modtaget et tilbud fra dem.En uge senere altså d. 03/05 modtager jeg så endelig et tilbud fra SEON, som jeg kan forholde mig til. Men jeg må indrømme at efter at have ventet i 3 uger på blot at modtage et tilbud på sit projekt, som man gerne vil starte hurtigst muligt. Begynder man at betvivle deres koordinering og søger derfor andre veje. Jeg har ikke lyst til at tænke på hvor lang tid der så går før mit projekt faktisk er færdigt. Jeg har en hastesag, og det er derfor rart hele tiden at være i dialog med det webbureau man nu ønsker at benytte. Jeg er utilfreds & skuffet og den lange ventetid, jeg ved der er flere iværksættere derude som gerne vil i gang med sit projekt og ikke har 3 uger til at vente på et tilbud.
0
Altid lækre varer og hurtig levering
1
Den 30. juli bestilte jeg et par briller. d.d. har jeg intet hørt om ordren. De svarer hverken på mails eller tlf, man kunne være i tvivl om noget overhovedet kommer frem.
0
Jeg bestilte mine vare hos iphonelir d. 14/6 og modtog samme dag en mail om at mine varer var ved at blive pakket. Idag er det den 24/6 og jeg har intet modtaget - de trak penge fra min konto d. 17/6 og jeg har sendt 2 mails, samt skrevet besked på deres side på facebook uden at jeg så meget som får svar. Jeg synes det er SÅ ringe og jeg føler mig i den grad snydt. Ingen roser til dem herfra - sådan nogle platugler!
0
Bredal Kro.Vi havde planer om at skulle indløse vores gavekort Luxus oplevelser her fra d. 8 til 9/8 2019. Jeg får også reserveret et værelse og giver alle de oplysninger de ønsker. Jeg får den besked at jeg inden for kort tid vil modtage en mail som ok for opholdet. Da jeg ikke har hørt noget fra Bredal Kro hen på eftermiddagen, ringer jeg til dem og får så at vide at, ham der har ud steget gavekortet er afgået ved døden. Kroen skal bruge datoen på indbetalingen fra banken, for er betalingen sket efter d. 27/9 2018 kan man ikke bruge gavekortet, da de ikke har modtaget penge efter den dato.Bredal Kro kan tilbyde at give et afslag på et ophold hvis vi ønsker dette.Jeg sender det som de beder om og får i dag d 2/82019 mail fra Breddal Kro, hvor de skriver " Jeg kan se at dit gavekort er betalt den 18/10. Vi modtager ikke gavekort her på kroen som er betalt senere end den 27/9 - 2018 da vi ikke har modtaget penge fra Luxusoplevelser efter denne dato, grundet ejerens død.Vi har istedet fået lov at give 1000 kr. i rabat på gourmetoplevelsen i Resturanten, hvis man selv ønsker at betale"Kan det virkelig være rigtigt at man ikke kan få pengene tilbage og hvornår er denne person død, er dette gavekort solgt/købt efter han er afgået ved døden.Jeg syne ikke detter er særlig god reklame for Kroen
0
Jeg synes det er en svinsk måde de behandler deres ansøgere på at man bliver kaldt ind til en samtale og dernæst høre man intet og bliver kvitteret med et svar "du er desværre ikke kommet i betragtning til stillingen og synes det er tragi-komisk da man ikke har været til den samtale for at finde ud at om personen var egnet. Meget mærkelig firma
0
Bato leverer som altid superservice. Fiksede lige min knækkede udstødning, lørdag i påsken! Har brugt dem i mange år og fortsætter helt klart med det fremover. Gode priser og hurtig hjælp.
1
Jeg er endnu en af dem GLS påstår ikke var hjemme da de skulle aflevere.Vi var 3 mennesker og 4 hunde der gør når nogen træder ind på matriklen der var hjemme, så nej, GLS, I har ikke været her...
0
De udskød vores opgave af flere omgange i så lang til at vi blev tvunget til at finde en nødløsning 5 timer efter vores flytning skulle have fundet afsted. De skrev 10 minutter før den aftalte tid at de var 2 timer forsinkede. Vi ringede til dem 40 minutter efter den aftalte nye tid da de ikke var kommet. Her blev der sagt at de var mindst 3 timer yderligere forsinket. Vi stod med en 5 mdr baby, alt vi ejede i flyttekasser og absolut ingen forståelse for at de havde ødelagt en dag vi havde planlagt og set frem til i månedsvis. De havde lige pludselig en stor flytning, som tydeligvis var vigtigere, selvom vi havde kommunikeret i dagene op til og bekræftet vores aftale. De betalte differencen på det tilbud de havde givet og det vi endte med at betale, men den lovede kompensation for ventetiden har vi stadig ikke set skyggen af. I stedet har jeg mailet frem og tilbage med dem forbi de mener at de alligevel ville have gået over tid i forhold til deres oprindelige tilbud hvilket jeg ikke kan forstå - de ville sende 3 mand som skulle bruge 3 timer på at flytte 47 kvm uden sofa og med 28 flyttekasser plus det løse. Vores nødløsning endte med at klare opgaven med 2 mand på 3 timer fordelt på 2 dage forbi det blev så sent da Flytbedst ikke opfyldt deres aftale. Hvilket også betød at vi skulle finde overnatning til 2 voksne og et spædbarn uden nogle af vores ting pga deres manglende planlægning. Ud fra anmeldelserne ser det ud til at være en engangs forestilling vores oplevelse men jeg vil aldrig tage chancen eller støtte et firma som var så ligeglade med vores situation.
0
Gode priser og lynhurtig levering.
1
Til min fødselsdag fik jeg et gavekort til en fodmassage, dette gavekort har jeg utallige gange forsøgt at indløse, men forgæves. Jeg kom ikke igennem deres besynderlige bookingssystem og fandt derfor deres mailadresse og skrev. Jeg fik en mail tilbage hvor der stod; at ville jeg stadig have en tid(??) så skulle jeg bestille igennem deres bookingsystem. Det er jo det rene vanvid. Jeg har forsøgt at ringe til de to numre der er at finde på deres side, men det ene nummer eksisterer slet ikke og det andet er der konstant svarer på som siger " du har ringet uden for kontorets åbningstid". Det er utroligt at sådan et firma ikke er blevet politianmeldt!
0
Tusind tak til Jonas og René! Virkelig en god oplevelse. René ringede dagen før og gav os ro i maven før vores store flyttedag.Hyggelige fyre som er i godt humør og som leverer omhyggelig service.Ankom til aftalt tidspunkt og løftede alle opgaver med et smil, selv da der var tale om de helt tunge af slagsen.Vil helt klart bruge dem igen!
1
Jeg kan kun anbefale gældshuset. Jeg fik meget kompetent rådgivning og vi kom frem til en god løsning
1
Dejligt Sted, god atmosfære, gode priser og søde bartendere ;) Jeg kommer helt sikkert igen.
1
Professionel og venlig betjening, fantastiske smukke kjoler i virkelig god kvalitet og med flot fald. Kan ikke få armene ned :)
1
Jeg er fuldstændig tilfreds👍 Det lyserøde bundstrøelse jeg købte til mit hamster er rigtig godt, og det er Hamsterbogen også.Skønt med hurtig levering, jeg vender helt sikkert tilbage👍🐭😁
1
Danmark værste Altan firma Balco kompagni jeg anbefaler ikke dette firma til at få lavet altaner Fra De er hurtig Med at lave altan men hvad hjælper det når det er fiasko Det arbejde de har lavet jeg bor i andelsbolig på Nørrebro og vi er 140 lejer hvor 102 har fåret altanen men er meget utilfreds med deres afslutning de prøver at løbe rundt om hjørner med os Og det er svært at komme i dialog med Balco Altaner de Anerkender ikke deres fejl de har lavet Her ude.Jeg tror at de skal ha skifte navn fra Balco Altaner til at hedde fiasko Altaner . 👎
0
Jeg bliver altid overrasket over det vanvittige prisniveau på Hereford - og har nu spist der for sidst gang.348,- kr for en simpel frokost menu for 2 personer er simpelthen overpriced. Aldrig har jeg fået en så simpel burgermenu. En lille håndfuld fritter og en sesambolle med en hakkebøf imellem. Ikke en eneste skive salat ... 55 kroner for en 50 cl. sodavand?! Bevares, restauranten er pæn og betjeningen acceptabel, men den samlede regning står slet slet ikke mål med hvad man får for pengene.
0
God og hurtig levering, uden nogen problemer . Det vil jeg gøre igen, når jeg mangler
1
hvis jeg kunne, havde denne værksted blomstervej 6 fået 0 stjerner.Utroligt nok, hvor flabet de mennesker kan være.Jeg ringede ind og spurgte om de ikke kunne tjekke min bil, pga utæt kølervæske.Jeg ankom til stedet, og ejeren af værkestedet tog imod mig med en frygtelig attitude. Han startet med at sige, at han troede jeg kom ind tidligere, og at jeg bare kunne lad min bil stå, og han vil kigge på det lidt senere. Jeg sagde jeg ikke kunne komme hjem, da jeg ikke bor i nærheden, jeg vælger så at blive og vente. Jeg ventet og ventet i over en time, og endelig fik jeg noget afvide.Han fortalte så han ikke kunne finde fejlen, og jeg kan vende tilbage den 2 januar, da jeg har en undervogns behandling af min bil der.Så tænkt jeg ja okay, det kan jeg vel godt, men med håb på jeg ikke skulle betale igen for at få det tjekket hvad fejlen er.Jeg betalte så 840kr i selve dagen for en time og tyve minutter uden at finde fejlen i bilen.Kommer igen den 2 januar og afleverer min bil.Den 3 januar ringer han og siger han har fundet fejlen, og om jeg var interesseret i at få den lavet.Jeg takker nej, da jeg skulle vente en dag mere.Da min lillebror ankom til stedet og skulle afhente min bil, fik han afvide han skulle betale ekstra penge , pga de har fundet fejlen?Her blevet jeg chokeret og ret sur over, hvorfor de skulle have ekstra penge for at finde fejlen?!?! Når jeg i forrige dag, betalte næsten 840kr uden de kunne finde fejlen?Har aldrig oplevet noget ligende, og syntes det er utroligt ring så grådig de er. Servicen var ring, attitude var helt henne i vejret. Derfor hold jer væk, i kan finde andre værksteder, de kan behandle jeres bil og har en god moral i deres arbejde.
0
Jeg bestilte 100 mundbind som blev leveret allerede dagen efter. De er godkendt og så koster de kun det halve af dem man kan købe på apoteket mm.
1
Jeg købte 2 sækkestole i uge 8. Pengene blev trukket på min konto dagen efter, men leveringstiden var 3-4 uger. En dag jeg kommer hjem har de forsøgt at leverer stolene, uden at informerer mig om at de ville komme. Jeg kontakter minpude for at få dem leveret igen, men bliver oplyst om, at de kun leverer en gang, og da jeg ikke var hjemme må jeg nu selv ind og hente dem?? Jeg annullere derfor ordren, da jeg synes det er rigtig dårlig service.. det er nu 3 uger siden, og jeg har stadig ikke fået mine penge retur? Jeg har skrevet et par gange, og får bare besked på at jeg skal tage fat i megarabat hvor jeg bestilte igennem - men når jeg spørger om de har informeret dem om at sende pengene retur får jeg ikke noget svar. Mener det er minpudes ansvar at sørge for jeg får pengene retur.De har så i denne uge sendt mig mail om at de har haft problemer med levering via postdanmark og vil prøve at leverer igen? - selvom de har bekræftet min annullering af købet?
0
Behandlingen var meget uprofessionel og smertefuld og foregik i 2015. Jeg havde alt for mange besøg med øjenbryn og eyeliner, især det sidste blev ikke til noget trods vandvitige smerter. Jeg er blevet bange for hendes metoder og har opgivet at få noget for de 5000, som jeg betalte i god tro. Jeg tilslutter mig de negative udtalelser og vil også gerne have penge retur, for den behandling, som aldrig blev udført trods flere henvendelser til Beautylicious.Else Klit Jensen
0
Kan kun på det kraftigste anbefale Nyvo som leverandør. Leveret til tiden - eller endda før tid - og opfølgning på leverancen efterfølgende.
1
Super for kvinder der ønsker selvudvikling. En masse fine øvelser, videoer, events, podcasts mm. Super hyggeligt, trygt og lærerigt univers.
1
Ingen ord... simpelthen bare alt for ringe. Jeg ville ikke bruge en eneste krone eller øre på denne restaurant igen (selv ikke for en sodavand)!.
0
Her er der altid musik at hente. Du får den bedste behandling. ReLacs har et bredt udvalg af musik og kan levere næsten alle genrer, men hvis du søger noget bestemt, kan du altid lave en forespørgsel. Priserne er rimelige og til tider ufatteligt billige. Hvis jeg søger efter en LP eller single, er det ReLacs.dk jeg søger til først.
1
Man føler virkelig at man er i gode hænder hos Dansave. Man får altid ærlig og professionel rådgivning - og så er supporten kun et tlf.opkald væk. Herudover er Dansave altid på forkant med teknologien og proaktive ift. at opdatere og opsætte nye releases, der gør vores arbejdsgang nemmere og sikrere.
1
Ekstrem dårlig kundeservice! Den 15/1 møder i efter aftale op på min adresse for at reparere min iPad. I har tidligere repareret den for det samme problem og har i telefonen oplyst mig om at der er garanti på reparationen. Ved besøget oplyser i med det samme at det ikke kan laves på stedet og i tager den derfor med til jeres værksted. Jeg får af vide at jeg vil få den retur senest 4 dage senere.... jeg hører intet fra jer og har nu 14 dage senere talt med jer et utal af gange. Jeg får hver gang af vide at den nok skal blive lavet og at jeg får den imorgen og at i vil ringe tilbage. Hver dag den samme undskyldning og et løfte om at ringe tilbage uden at jeg hører noget. Efter mange samtaler fortæller i endelig at i ikke kan lave den. Jeg vil i stedet få en ny iPad som erstatning. I lover at den vil blive leveret d 27/1 på min adresse. Intet sker og jeg hører intet fra jer på trods af at jeg har ventet hele dage. Jeg kontakter jer igen og bliver nu lovet at den vil komme d 29/1. Igen sker intet på trods af at jeg venter hele dagen. Jeg kontakter jer igen og nu lover i at den vil blive afleveret d 1/2. Jeg venter igen hjemme hele dagen og intet sker. Jeg ringer til jer kl 19. I vil ringe tilbage om 5 minutter. Kl 19:45 har jeg stadig ikke hørt fra jer. Jeg ringer igen og i lover at ringe tilbage... igen det samme!!!! Ingen iPad og i ringer ikke retur. Jeg har aldrig før været ude for så dårlig kundeservice!
0
Skulle købe 3 cykler til familien, fandt ud af at der er kommet et tillæg på 250,- kr pr cykel for klargøring af cykel, men det skjuler det i regningen på deres hjemmeside.Så har bestemt ikke længere lyst til at handle hos den!
0
Da jeg købte en motor til slyngevugge derinde fik jeg den hurtigt og der var ingen problemer. Den går så desværre istykker, min kæreste skriver ind og de sender straks en ny og en fjedder de anbefaler vi skal bruge (vi har den dagen efter den ødelagde er sendt afsted). Der går knapt en uge, så går denne også istykker (samme problem som sidst, en wire knækker så den ikke kan trække vuggen op igen) hun skriver igen ind, hvor vi får en flabet mail retur om at de ikke har råd råd til at vi får ny vugge fordi de er i tvivl om vi vil sælge den nye. Vi Beder om pengene retur for vi ønsker ikke bruge deres længere og skriver at det lyder som om de beskylder os for at skal sælge den videre (som er i vores gode ret hvis vi ønsker det, det var dog ikke tanken.) Derefter kommer en endnu mere flabet mail retur om at det ikke er en mistanke men en formulering, og indeholdt “haha” dybt uprofessionel samtale frem og tilbage! Anbefaler ikke dette firma til nogle hverken for deres uprofessionelle måde at håndtere fejl på deres vare (eller dårlige produkter, hvis dette er tilfældet), eller for deres vare, som er gået istykker 2 gange på under 14 dage. Første maskine holdte 4 måneder og anden maskine ikke engang en uge.
0
1 juli bestilte jeg Sille sko, i farve sort, str 37. Da jeg fik pakken var det nogle andre sko de har sendt mig. Nogle sandaler der ikke så gode ud. Jeg sendte dem tilbage. Jeg måtte selv betale for at sende det tilbage. Jeg skrev også på en seddel, at jeg vil gerne have det rigtige sko. Eller mine penge tilbage. Jeg ventede og ventede. Skete ikke noget. Jeg kontaktede dem. Skete heller ikke noget. Til sidst ringede jeg til dem, da jeg fandt deres nummer. Jeg snakkede med en ung fyr. Han sagde han ville kontakte support eller hvad nu han sagde. Jeg fik aldrig skoene. Heller ikke mine pengene tilbage. Jeg har lavet indsigelse til Danske Bank flere gange. Danske Bank har sendt mig mail.De vil have at jeg skal forttælle dem, sko mærke, farve, str. Hvornår jeg bestilte dem. Tracking nummer ( har slet ikke tracking nummer ), hvordan jeg kontaktede dem, hvonår o.s.v... Og, ville have til at sende billede af det sko, jeg ellers har bestilt. Det gjorde jeg så. Svarede dem. Et par dage efter sender de mig mail igen. Det samme igen. Jeg svarede dem igen. De har de gjort flere gange nu, Danske Bank. Uden der sker noget fra dem. Og, en dag sendte de mig mail også, at jeg skal skrive under på samtykkeerklæring. Det gjorde jeg. Og, sende den til dem. Der er ikke sket en s.... Det er bare træls det hele. Jeg vil have mine penge tilbage. Danske Bank har aldrig bedt om sådan noget før, når jeg laver indsigelse. Jeg tror jeg flytter Bank. Er bare træt af Danske Bank. Og, jeg skulle aldrig have bestilt sko hos Myranda. Rigtigt dårligt af dem.Jette Lykke Ane Jensen
0
Rigtig fine billeder, men farverne matcher ikke helt billedets
1
Vi har her i foråret renoveret køkken, gang og stue. Det har været en super oplevelse lige fra dag et. Aftaler overholdes, du får hurtig respons hvis du har spørgsmål. Super behagelig malersvend Ole sendte ud til os, han gik ikke på kompromis med kvaliteten, den skulle bare være 100% i orden.Vi kan kun give malerfirmaet Ole Hansen den bedste anbefaling.
1
I solgte en varer der var udsolgt.I undskylder og siger i vil sende varen uden beregning. Nu efter over tre uger, har jeg stadig ikke modtaget vaten. Måske fordi jeg ikke har ændret min anmeldelse?
0
Sikkert en rigtig god fysisk butik, men kan ikke anbefales som webshop. Vi har en gave der skal sendes retur, men da der ikke medfølger returlabel fra firmaet skal man selv sørge for det - både at sende den afsted og selv stå for udgiften. Desværre ser man ikke handelsbetingelserne når man er uheldig at modtage en gave bestilt på denne webshop. Ikke et sted jeg kommer til at købe kommende smykker.
0
Gennem to år, hvilket svarer til 4 køb, var jeg en rimeligt tilfreds kunde hos Globalbrænde og ville have givet dem 3 stjerner. Men her i september 2013 da sidste ordre blev givet vendte bøtten og min beskrivelse om dårlig kundeoplevelse ligner til forveksling så mange andre herinde, så den lader jeg ligge indtil evt. senere brug.Men det korte af det lange er at jeg 19/12 2013 indgav en stævning til retten i Odense "Stævning til sager om højest 50.000 kr. Småsager " Der betales 500 ved indgivelsen og retten tager sig af forløbet. Sagsøgte har, efter at være præsenteret for stævningen, en frist på ca. 3 uger for at give sin side af sagen. Globalbrænde valgte at forholde sig tavse og d. 24 marts 2014 blev der afsagt dom til min fordel og Globalbrænde havde en frist på 14 dage til at tilbagebetale mit udestående samt sagens omkostninger. Da fristen for dette er overskredet vil næste skridt for mig, være en fogedsag.Jeg er totalt uforstående overfor at man fra Globalbrændes side ikke mander sig op og betaler hvad der skyldes både i andres sager og i min. Det ville være dejligt hvis man kunne undlade at stjernebedømme en virksomhed!!
0
Lysene er pæne, prisen er okay og der opstår ingen sort røg i stuen når du pustes ud
1
Gode kvalitetsvarer, til okay priser. Betemt tilfreds.4 stjerner er givet. Grunden til jeg ikke giver 5 er, de har lidt lang leveringstid, som de godt kunne gøre bedre.
1
Ingen smil og ingen service
0
Et værksted hvor du lynhurtigt får en tid og kort tid efter er bilen lavet. Priserne er rigtig fornuftige og betjeningen er venlig og god. Min bil kom ind og ud samme dag uden komplikaitoner, og der var ikke en finger at sætte på noget. Kan klart anbefale Au2gården til alle
1
Jeg bestilte en vare onsdag morgen - 8-dage siden. Jeg har ikke modtaget noget endnu. Da jeg kontakter dem, får jeg oplyst de vil sende med det samme... Det skete ikke. Der gik en dag ekstra - de har valgt en forsendelse med DAO som er 2 - 4 dage undervejs. Så medmindre du har oceaner af tid til at vente på din vare, så ville jeg nok bestille et andet sted.
0
Sikkerhed i top, virker utrolig prof og søde mennesker. Sikke en oplevelse at se vores verden fra 100-500 meters højde. Lyden af stemmer og hunde der gør nede fra jorden, folk der vinker, masser af vildt på markerne. Opleve by- og vejplanlægning fra oven. Det er ikke sidste gang jeg har fløjet ballon med Dreamballon.Jørn Langendorff
1
Super god service. Jeg vil klart anbefale dem. Deres danske er ikke 100%, men hvad gør det når badet er fedt og service høj 🤗
1
Super produkt og hurtig levering
1
Jeg fandt min drømme konfirmations kjole, og prøvede den.. Hvorefter vi købte den (lugtene af røg) men den skulle rettes, så det fik vi en tid til... Da vi så kom blev vi glemt, fordi der kom nogle andre, ca. 10 min. usynlighed.. Den blev sendt til syerske og kom tilbage men lignede lort. Hun mente vi havde aftaler, men vi kendte ikke til dem... Der var en kæmpe klump bagpå og manglede knapper... Den blev sendt tilbage igen.. Idag 3 dage før konfirmationen må vi acceptere dette: Ned ladene kommentarer til kropsform, samt så mente hun at det var vores egen skyld at vi havde hentet kjolen sent, da hun jo ikke kunne ringe til alle hvornår deres kjole var kommet tilbage fra syerske. Vi er første gangs købene i butikken, og vidste derfor ikke at vi selv skulle ringe, men glemte selv at spørge om hun ringede..
0
Utroligt fedt sted!
1
Jeg havde gennem miinto.dk i slut november bestilt et sæt sengetøj i voksen størrelse. Pakken var fra minijacobi. De sendte imidlertid sengetøj i forkert str., nemlig junior Jeg har sendt det retur , mailet og forsøgt at ringe uden noget svar. Har selvfølgelig også lavet en retunering på miinto som man skal. Nu er der gået 1 måned og jeg har intet hørt og ikke fået mine penge retur
0
Super flotte blomster - hurtig levering og god service :)
1
Super gode, smilende og hjælpsomme flyttemænd. Som hjælper lige til det sidste. De kan varmt anbefales, og vil glædeligt benytte mig af demigen.
1
Jeg var på Haché med en veninde for et par uger siden, og vi var virkelig begejstrede for maden. Burgerne havde masser af smag og fritterne var som de skulle være. Vi bestilte også deres friturestegte mars til deling, og den smagte himmelsk. Det var desuden dejligt, at vi fik en mars på hver vores tallerken, så vi ikke skulle sidde og spise af samme tallerken - en lille, men positiv detalje. Tjenerne var generelt smilende, og maden kom hurtigt. Der var nogle små minusser, som at vores pommes frites ikke kom så hurtigt, og vi måtte spørge efter dem, og så kom de ikke og tog imod vores betaling efter vi havde bedt om regningen, men det var dog ikke noget, som havde større betydning. Til sidst vil jeg bare nævne, at akustikken i restauranten heller ikke var særlig god, og det kan derfor være, at jeg vil bestille take away næste gang. Én ting er dog sikkert - der bliver en næste gang!
1
Respektløs behandling af kunder....Da jeg skulle bestille et vitrineskab fra homeish, havde den ellers meget venlige sælger utallige af gode løsninger til bestilling og levering. Levering endte galt! - hovedsageligt fordi der aldrig bliver svaret på mails, på trods af at det er den eneste måde de aftaler levering mm. Efter at have købt skabet blev det sat ned med 30 %, og det kan man som kunde godt blive ærgerlig over når nu det ikke engang var ankommet endnu, de fleste butikker er dog også til at tale med, idet de ønsker tilbagevendende kunder - homeish er i min optik bedøvende ligeglad med sine kunder. Derudover er det leverede skab ridset og hakket i bunden. - det har homeish heller ikke vendt tilbage med, på trods af utallige mails for at påminde dem om det. Meget apropos mange mails, er det ganske tragisk, at homeish sender 2-3 mails dagligt om ligegyldige tilbud, men man får aldrig svar på sine henvendelser. Den eneste gang jeg har talt i telefon med homeish, blev jeg bedt om, at lade vær med "at lyde så forurettet". Det er fin butik med fine ting, men som kunde får man skuffende og ringe service. Der er ikke faldet nogen, rabat, ombytning af skab, eller afslag i prisen for den ødelagte vare der er leveret. Dårlig stil.
0
Rigtig god service og gode priser.
1
har bestilt en vare d. 02.09.2017. har betalt og stadig ikke modtaget noget. vil bestemt ikke anbefale demopriser til andre.
0
Fantastisk konceptSå nemt og dejligtNetop brugt til 50 års føsda og skal bruges igen senereI like it!
1
god og behagelig betaling imødekommende
1
God professionel service og vejledning, og altid klar til at besvare spørgsmål.
1
Bestilte hvor efter skrev en mail og hvornår kunne få det. de svarede ikke. efter 45 min i kø hos dem tog en den spurgte om de havde det hjemme , han ville vende tilbage efter 5 min , men ringede aldrig tilbage. Dag efter fik jeg fat i ham igen hvor han sagde de manglede 5 af de 8 varer , vi blev enig om at aflyse handlen , han lovede at skrive en mail hvor han aflyste. Da jeg så ikke havde fået den dagen efter ringede jeg igen , hvor han så sendte den mens snakkede med ham.. MEN alligevel 2 dage efter skrev post danmark de var ved at sende min pakke. Ringede så endnu endnu engang hvor de undskyldte og BLA BLA. De lovede så at sende pengene tilbage.. Det nu over en uge siden og har ikke fået mine penge tilbage.. HOLD JER LANGT VÆK
0
Jeg bestilte en iPhone 11 i begyndelsen af november, som var lagervare med leveringstid 1-8 dage. Her sidst i november har jeg ikke engang kunne få et svar, hvornår telefonen bliver leveret selv efter jeg har forespurgt flere gange. Autosvaret hver gang har været at IT Eksperterne har travlt fordi der har været november tilbud og bestilling af julegaver. Hver gang angiver de at lagerchefen vil give besked en til to dage senere, men jeg har aldrig fået besked. Før man bestiller noget hos IT Eksperterne skal man vurdere om man skal bruge varerne nu eller man kan acceptere mange ugers leverance forsinkelse. Jeg ville ikke bestille til en julegave hos dette firma.
0
Jeg havde min ordre i løbet af 24 timer. Super service og lækre produkter!
1
Virkelig dårlig service.. og det tag lang til og få pakken. Og ventede i 10 måneder før jeg fik regningen!!
0
Dårlig oplevelse. Bil til 500.000 kr. Leveret med fejl og mangler. Man står selv med tid og bøvl. Ikke god oplevelse.Hilsen Thomas
0
Super levering, service, fitting og kvalitet! Alt var perfekt
1
Det startede også fint med bestilling af vindskærm til min KAWA, ordrebekræftelse ,T&T nr. lå klar til afhentning, men Post Danmark har desværre haft nedbrud på deres edb IGEN. Har snakket med Post Danmark, og de har IKKE haft noget nedbrud, firmaet har bare bestilt et T&T nr. og mærkat, men aldrig indleveret pakken. Har stadig ikke modtaget nogen vindskærm eller svar på mail, tager heller ikke telefonen. RIGTIG DÅRLIG OPLEVELSE. De kan da i det mindste svare når jeg henvender mig. Så vær dog ærlig og sig hvad problemet er.Det skal så retfærdigvis siges at den 07-05-2014 kom der en kreditnota og pengene er ført tilbage til min konto, efter utallige henvendelser (både mail og telefon) uden svar.Så jeg kan bestemt IKKE anbefale firmaet til nogen.
0
Jeg skulle have modtaget mine penge i sidste uge, men har ingen penge modtaget i nu! Har prøvet at skrive og ringe til jer flere gange, dog uden at få noget svar tilbage.Det er utroligt at i ikke kan finde ud af at udbetale folks penge!
0