text
stringlengths
11
9.97k
label
int64
0
1
Jeg tog sportsmassøruddannelsen i 2016 hos Jesper, Proatlet, og har siden været deltids massør. Jesper viste stort engagement i os elever og underviste i massagedelen, så det satte sig på rygraden. Mine varmeste anbefalinger herfra. Ise K, massør
1
Var på romantisk spa og der var intet romantisk over det. Vi var hele tiden forskudt af hinanden i forhold til behandlingen. Vi havde problemer med rabatkoden og det gik der en halvtime med, som så blev trukket fra vores tid i spaen, hvilket vil sige at vi skulle vælge en behandling som vi ville springe over. Spaen var overhovedet ikke hvad vi havde regnet med og man kunne have rettet på mange ting så det blev mere hyggeligt, rart og intimt som en ‘romantisk spa’ burde være. Lavastenen som vi havde på os var slet ikke varme. Der står at deres produkter er til alle hudtyper, men Ikke for mig. Min hud er slået ud i ansigtet og har nu været helt tør i en uge, uanset hvad jeg gør.
0
Vi har lige fået vores super flotte fotobog, med billeder fra vores bryllup. Kan ikke andet end anbefale luksusfotobog.nu. Kvaliteten er helt i top, både når det gælder omslag og billeder, og matcher uden tvivl andre på markedet som koster 3-4 gange så meget. Så skal du have en lækker fotobog, så er det her!
1
Jeg har ikke fået nogen økonomisk rådgivning, som jeg ikke selv kunne have fundet frem til. 5000 kr for ingenting, hvilket i sagens natur ikke stiller mig bedre økonomisk. Jeg blev endda ved med at få opkrævninger efter otte måneder, og på det tidspunkt blev der tydeligvis ikke arbejdet på min sag. Jeg måtte selv ringe for at høre, hvad der foregik i sagen, og blev bekræftet i at det var absolut ingenting. Passivfinans var måske et mere passende navn.
0
Samarbejdet med Lykke fra WP+ har været en fornøjelse. For mig var det enormt vigtigt at finde en samarbejdspartner der gjorde at jeg følte mig tryg. Det ved man jo aldrig før man står midt i samarbejdet, hvor det kan være for sent at trække sig ud. Hos WP+ har jeg følt mig serviceret, vejledt og rådgivet i meget højere grad end forventet. Lykkes indsats rækker langt ud over de standardløsninger og priser der ellers tilbydes på WordPress markedet. Tilbudet giver hun på baggrund af grundig research. Hun engagerer sig dybt, tilpasser og følger projektet til dørs. Alle funktioner bliver kontrolleret og korrigeret ned i mindste detalje. Således har jeg følt mig tryg undervejs og været i kompetente hænder fra dag et. Nu står jeg med et resultat der taler for sig selv. Vores samarbejde er ikke slut. Lykke Scavenius er kompetent vejleder, guide og støtte inden for søge optimering. Jeg vil i den grad anbefale Lykke Scavenius og WP+ til andre. Hos hende er du i de bedste hænder.
1
Gode produkter, god service og hurtig levering 😊
1
Super hurtig levering og god betjening. Blomsterne er forsvarligt pakket og ser fantastiske ud.
1
Jeg har for vane at anmelde mine restaurant besøg, og er som oftest temmelig positiv, men her må jeg kort og godt sige at det er en ommer.Forretten er grå og kedelig, og ikke de 129 kr, værd vi gav for den.Hovedretten som vi fik, fandt min mor til stor forbavelse et hår i, og da vi retter henvendelse til restauratøren, for vi den kolde skuldre og får en lang historie om, at det er jo hvad der kan ske, og det skal man ikke tage så tungt, men når man betaler omkring 1800 kr, for 4 mennesker inkl. vin og vand, forventer man vel i det mindste at der ikke er hår og andre ting i sin mad?Den samlet bedømmelse må blive, at jeg frarådder alle mine venner samt forretnings forbindelser at besøge stedet, da både stedet og ejeren virker og fremstår helt og aldeles frastødende.
0
Du har ikke råd til at lade være!
1
Lækre produkter, hurtig levering
1
Jeg havde en god oplevelse hos progainer.dk. Hjemmesiden er brugervenlig og utrolig let at finde rundt på. Jeg valgte lokal afhentning og blev mødt af en ung, smilende engageret sælger der udleverede produkterne. Produkter af høj kvalitet og helt i TOP kundeservice!
1
Det er første gang vi har prøvet Mentor Danmark og oplevelsen har været meget positiv!! Min datter blev meget glad for forløbet og for den søde og dygtige mentor hun har fået. Vi kommer til at bruge Mentor Danmark igen i fremtiden.
1
Fik varen trods en lille fejl i lagerbeholdningen...Udmærket sted ...levere hurtigt...
1
har d. 19 juli bestil bestilt et vægtæppe fik ordrebekræftelse . Pengene blev trukket D. 29 juli. her d. 15 august intet tæppe . Har sendt mail og ringet 3 gange intet svar . det eneste jeg vil vide er . får jeg mit tæppe eller penge retur. I dag d. 19 aug. efter 1 måned fik jeg endelig mit tæppe. Handler der aldrig mere
0
Dårlig mad, kolde nachos. Bøffer der liger fryse bøffer der bare er blevet varmet op. Virkelig dårlig oplevelse
0
Da jeg bestilte mit knæbind var jeg fint tilfreds fiken mail om at de var ved at pakket den, hvor jeg så efterfølgende får en mail hvor der står der kan gåop til 25 dage... Nu er der så gået 2måneder og jeg har stadig intet modtaget..
0
Produktet virkede desværre ikke på mig. De lovede mig pengene retur, men da jeg opdager at pengene ikke kommer til mig, svarer de nu hverken på facebook eller flere mails.
0
Der var sket en fejl. Men ham jeg snakkede med, var meget sød og venlig. Jeg genbestilte min vare og den ankom dagen efter. Flot👍🏼
1
Det er anden gang vi har fået passet vores hund på Hestehavehus. Begge gange er både vi og vores hund blevet taget imod på en professionel og omsorgsfuld måde. Vores hund har begge gange været glad for at blive afleveret og vi har fået en glad og afslappet hund hjem igen. Vi vil klart fortsat benytte Hestehavehus fremover.
1
Ringer derned og de fortæller mig jeg bare kan kigge forbi og få lavet en nøgle, tar hele vejen fra Køge, også får jeg afvide, det kan han ikke, jeg kan komme igen på mandag
0
Dårligste hjemmeside i hele verden... Hold dig langt væk!! Jeg har haft så mange problemer med deres hjemmeside både med at logge ind, betaling og nu vil de ikke refundere mine penge da vi ikke kan komme afsted pga covid-19. Skulle betale et restbeløb hvor jeg var nødt til at gøre det to gange fordi deres hjemmeside sagde at transaktionen ikke gik igennem første gang. Anden gang siger hjemmesiden at transaktionen gik igennem og jeg tænker at alt er godt. Vi får så en mail om at vi kan få pengene refunderet pga covid, men det kan jeg ikke fordi jeg åbenbart ikke har betalt restbeløbet! Nu kan jeg så heller ikke logge ind på deres hjemmeside for at tjekke hvilke beløber er betalt og hvilke ikke er betalt. Scam scam scam...
0
"Eksklusiv Tapas Anretning" kan være en rigtig god oplevelse. Det ved vi fra tidligere bestillinger, hvor alt har været smukt anrettet på mindre fade. Denne gang fik vi det meste på et stort fad - så stort og overfyldt, at jeg ikke kunne løfte det. Der manglede 3 ting, men Events Catering har valgt ikke at svare på vores henvendelse/reklamation.
0
Jeg havde bestilt et cylinderkit til min PGO Hot 50. Jeg bestilte d. 28/06 og har først fået det leveret d. 07/07.. Det burde ikke tage så langtid at levere et cylinderkit.
0
Gode kommunikationsevner til folk, der ikke er så it-kyndige ;-) Opgaven blev taget alvorlig og godt at de også kan sige, at de har travlt og derfor ikke lige kan lave opgaven med det samme. Tak for hjælpen.
1
Søde og effektive og behaglige at tale med,ikke sidste gang jeg tar kontakt til dem.
1
Smukt og lækkert design, og helt genial til små babyer
1
Varen var forsinket men virkelig god opfølgning
1
Helt igennem fantastisk service.Jeg bestilte en killerbee en fredag morgen og lørdag eftermiddag kunne jeg hente den på posthuset.Der var ved en fejl 1 spacer for lidt med i pakken, jeg skriver en mail til Birdseye.nu og dagen efter ligger der ikke 1 men 2 spacere i min postkasse.Der er også virkelig hurtig responstid på mailen og ejeren Rudi er også mere end hjælpsom til at svare på alverden spørgsmål.Kan virkelig kun varmt anbefale alle der roder med mini quads at smide en bestilling efter de absolut top produkter der er at finde på siden..
1
Havareret IKEA-skabMit PAX-skab fra IKEA var gået i opløsning og måtte have nyt korpus. Det blev monteret til den aftalte tid af venlige montører, der brugte mundbind og handsker - til den aftalte pris!
1
Jeg er fuldt ud tilfreds med Bambustøj. Tøjet er af en god kvalitet og varen kommer hurtigt efter jeg har bestilt.
1
Kan blot sige at jeg er meget tilfreds 😊😊😊
1
Super go service! Blev meget klogere efter en uformel snak omkring deres service og ydelser.
1
Vi havde en aftale med HH Installation d. 22/10-15 kl. 8,30, da de skulle give tilbud på installering af lamper m.v. på badeværelse. Ingen fra firmaet mødte og og der blev ikke taget kontakt til os om evt. ændring af tidspunkt. Men de har nok ikke ønsket en ny arbejdsopgave. Ingen anbefaling herfra. V.h. Iben og Per Christensen
0
Skulle have skiftet et 30 cm rør. Havde taget billeder af rør inklusiv længde og tykkelse og havde derefter lagt det til udbud for at få 3 tilbud, da priserne jo som bekendt kan svinge kraftigt.En flink mand ringer og tilbuder at komme forbi næste morgen og se på det. Jeg minder om at jeg har udloadet adskillige billeder, men fint nok at han kommer og jeg kan blot starte jobbet hjemmefra, tænker jeg.Næste morgen: Den ordner jeg lige hurtigt!Øhh ok siger jeg og tænker, når så er det bare så hurtigt som jeg tror (har selv skiftet rørstykker før).Noget overrasket over at modtage en pris på 2.771 kroner.Endnu engang fortæller det bare, at jeg/man ALTID skal få et tilbud før en håndværker starter, hvis man ikke kender dem.Fint arbejde, men få en pris først!Personligt vælger jeg en anden næste gang.
0
Jeg er stadig i gang med mit forløb ved Anders. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv! ❤️Det er nemt og simpelt. Overskueligt at følge og der er plads til fødselsdage, restaurantbesøg og lignende uden man slår sig selv i hovedet bagefter. Familien spiser gladeligt med og jeg føler ikke jeg er på kur. Jeg har bare ændret min tilgang til med og hvad jeg har behov og lyst til. Jeg er blevet meget gladere for mig selv på kun 8 uger, kan lide hvad jeg ser i spejlet og det påvirker faktisk resten af familien positivt 🥰Vil klart anbefale et forløb ved Anders til alle der kunne have brug for det 👏🏼
1
Jeg har lige købt et sengetæppe vintage flower 260x260 hos Cool Nordic, der var på udsalg.-Desværre kan jeg se det samme tæppe er på udsalg hos Design Letters uden det er et særtilbud og her er prisen 699kr-og da jeg ved Cool Nordic og Design Letters samarbejder må forretningen have kendskab til prisnedsættelser hos hinanden.
0
Jeg bestilte et par bamsestøvler i oktober måned 2018. Efter flere samtaler med Claus, er der stadig ikke sket noget . Han lover og lover og lover, men der sker ikke en skid😡😡 hvis i vil høre min mening. Er han en løgner og en svindler!!!!
0
De kom aldrig, og gav aldrig besked fra sig. Dog fik jeg pengene tilbage.Det er pænt surt, når man skulle ankomme i en limousine til sit galla i 3.g gymnasiefest
0
Ekstraordinært. Jeg bestilte min cap om eftermiddagen og fik den leveret personligt om aften. ALDRIG før har jeg prøvet det :-) Lover heller ikke at det er en fast service for alle, men det en god mand bag det firma. Min varmeste anbefalinger her fra.
1
Smid alle mine papir ud også originale papir, var ligeglad.
0
Efter st have betalt mange penge for CND lak hos professionelle besluttede jeg for en del tid siden, at investere i mit eget sæt. Jeg købte derfor en stor lampe med tilhørende 3 lakker. Jeg oplever desværre at mine negle er enormt fedtede efter opførsel af lakken og skidt og støv hænger fast. Jeg har efterfølgende købt topcoat for at se om det kunne afhjælpe problemet, men det gør blot problemet værre. Jeg følger alle instrukser og påfører meget tynde lag! Alt i alt en skuffende oplevelse og vil ikke anbefale le mini til andre.
0
Købte den fedeste Bell open face styrthjelm hos Aros Speed shop, og kan kun give 5 stjerner for hele processen. Super kundeservice. Mange tak👌👌👌👍🏼👍🏼👍🏼
1
Vi handler her tit, og vender altid tilbage - da vi altid får en god pris og hurtig levering.Jeg kan klart anbefale at man køber hos dem.Priserne er altid bedre end hos andre hjemmesider.
1
Aarhus - odden.Jeg har brugt Mols linjens app til adskillige køb af billetter, vel nok en 20-25 gange.Har hele tiden haft den samme bil. Jeg købte en lavpris til 249 fra Aarhus til odden idag søndag d. 29/11.Da jeg så kommer til check in, scanner den så min nummerplade og pludselig er min bil ikke længere en lille bil. Men skiftet til en normal størrelse bil. En Citroën c3 er en lille bil, det kan ikke diskuteres. Det betyder jeg blev opkrævet yderligere 300 kr ved check in, inden jeg fik lov at køre om bord. Jeg syntes det er helt igennem bondefangeri. Hvorfor er min sejlads nummer 26 anderledes end de forrige 25 gange? Samme app, samme bil. Jeg var sikker på der var tale om en fejl, men damen ved skranken holdt fast i at min bil ikke hørte til kategorien lille bil. Kan se jeg ikke er den eneste der er blevet snydt af jeres nye kategorier, i har implementeret uden at skilte med det. Da jeg sejlede over fra odden til Aarhus fredag, skulle der ikke betales længde tillæg på 300 kr. Kan oplyse om at feks på wikipidia at en Citroën c3 er opgivet som en minibil. Jeg har sejlet med molslinjen for sidste gang. Det er ikke pengene det drejer sig om, men princippet i at min tur nummer 26 i samme bil skal koste 300 mere i tillæg end mine forrige 25 ture. Hilsen en skuffet pendler
0
Et kursus i kundeservice ville ikke gøre spor
0
Rigtig fed oplevelse, rigtig dygtige medarbejdere, som virkelig var på og opmærksomme på alle og meget hjælpsomme, kan helt klart anbefale søndermarken go monkey.
1
Havde bestilt en cykelhjelm og fik samme dag en mail, at den var afsendt. 4 dage senere tjekkede jeg status og der stod nu, at der manglede at blive leveret dele fra leverandøren. Senere på dagen fik jeg en mail, at varen ikke længere kunne leveres og så et link til et alternativ. Linket endte imidlertid blindt og hverken min henvendelse her om eller min forespørgsel på, hvorfor jeg havde fået en mail om, at varen var afsendt, blev besvaret. Varen er stadig tilgængelig på deres hjemmeside og jeg kan se, at jeg ikke er den eneste, der oplever at bestille varer de ikke har på lager alligevel. De mails jeg modtog fra deres kunde"service" havde ikke skyggen af servicemind. Der handler jeg i hvert fald ikke igen.
0
Der er altid en dejlig stemning i deres butik og en rigtig god Service.Den bedste damp butik jeg har været i...
1
Lige købt en bil hos Bagsværd bilsalg. De er Virkelig kompetente, søde og fleksible efter den enkelte kundes behov. Den bedste bilforhandler jeg har handlet med til dags dato.
1
Magen til dårlig service.Jeg skulle hente en pakke for min kone, samme adresse, sammen efternavn, havde e-mail som var sendet fra min kones e-mail til min hvor der stod at jeg godt måtte hente pakkenMen NEJ, det kunne man ikke :-(Så det er sidste gang at jeg køber noget hos Femillet!
0
Det bedste firma. Med den bedste service. Gav gerne en ⭐️ mere hvis det var muligt.
1
Hurtigt levering allerede dagen efter, rigtig godt, da jeg faktisk stod og manglede varen :-).
1
Boligkonsulet Lone Lind fra designrum, gjorde et fantstisk stykke arbejde med mit værelse. Lone foreslog Long Island stil som passer pefekt til mig. På 2 uger blev mit værelse forandret med nymalet væge og gulv, Nye Lexington puder og tæpper. Et nyt skab og billeder på vægene. Mit værelse har aldrig set flottere ud, og jeg kunne aldrig selv have fået de ideer Lone Lind fandt på.
1
I septemer bestiller vi en stor modulsofa. Da den kommer er der huller, forskelig størrelse på moduler, virkelig skæve syninger, manglende ben mm. En sofa til 90.000 med huller i?? Efter utallige og langtrukne samtaler vil Bolia endelig tage den retur. Vi bestiller en ny sofa hos Bolia. Da montørerne samler den nye er der IGEN en masse fejl (forskellige højder, skøre folder i stoffet og når den er samlet er ryglænet ikke lige). Montørerne noterer det og melder det til Bolia. Vi hører intet. Nu har vi siden vi modtog den ringet mange mange gange, skrevet, sendt dokumention igen - vi hører intet.Bolias sofaer er den værste gang sjusk og de tager intet ansvar. Pris og kvalitet passer slet ikke sammen. Fejl sker, men hvis de hos Bolia så bare ville prøve at få det fikset. De er fuldstændig ligeglade. Vi ringer igen i morgen og bliver sikkert (igen) lovet at nogen ser på det. 5 måneder med ufatteligt mange timer brugt.Spar jeres tid og penge og køb en fejlfri sofa et andet sted.Order nr: 700036277
0
Pia er en rigtig god coach og hun er god til at få gejsten oppe igen, hvis den er helt nede. Man kan altid skrive til hende og man får hurtigt svar igen. Man opnår de mål man gerne vil, hvis man husker at høre efter.Det virker!😂Jeg kan varmt anbefale Pia 👍😃
1
God og hurtig betjening
1
Der står ikke skrevet med stort at når du vil købe den såkaldte start pakke at så melder du dig samtidigt til et fast abbonement hver måned.. Den profil man kan gå ind i og tjekke sine ordre osv. er meget dårligt lavet ( som Dansmoke hele tiden refereraer til i "ofte stillet spørgsmål under kunde service) 1. Man kan ikke se hvor man afmelder en ordre2.Opsigelse af sit såkaldte medlemskabKan blive så gal over at det sjovt nok altid er nemt at købe men meget svært at afmelde.
0
Flot plakat og super god service
1
Er i samme situation som så mange andre kunder - umuligt at få depositum tilbage. Har rykket mange gange og altid en forklaring om at bogholderiet er bagud. Har sendt mit krav til fogedretten i Glostrup for det kan ikke være rigtigt at dette firma gang på gang slipper godt fra at stikke kundernes penge i egen lomme. De er direkte uhæderlige og utroværdige!
0
Har nu prøvet næsten alle deres færdigretter og nogen smager da ok men intet specielt. Dog er jeg rigtig skuffet over mængden af deres færdigretter. De er virkelig små og man bliver slet ikke mæt. Så man betaler faktisk 50kr for en ret uden at blive mæt. Man kan godt nok ikke smage at en Michelin kok er en af stifterne. Virker masseproduceret. Med det sagt er deres pølser lækre hvilket giver en stjerne.
0
Vores forrude smadrede fuldstændig efter en fasan fløj ind i den (skete en onsdag). Da vi skal bruge bilen torsdag eftermiddag kontakter vi en masse selskaber for tilbud. Min mand finder rudefix som både giver priser og sørger for at man kan booke online og de har en tid torsdagen efter i tidsrummet 8-12. Vi forsøger at kontakte dem telefonisk inden vi booker men ingen tager den så vi booker online. Min mand får en ordrebekræftelse med dato og pris, men intet tidspunkt/tidsrum og det virker som om at der skal komme endnu en mail. For at være på den sikre side prøver vi at ringe igen. De har to numre og det ene bliver ikke taget og det andet går på hyletone som om det ikke eksisterer. Intet sted står der noget om deres åbningstider så vi ringer over hele dagen, skriver til dem på Facebook og på mail. Ingen steder svarer de. Dagen efter, torsdagen hvor de skal komme forsøger vi at ringe igen, omkring klokken 9 kommer vi igennem og manden i røret siger at vi skulle have modtaget en mail med er alternativt tidspunkt for de kan ikke komme idag, men først næste uge - vi siger at vi må prøve at finde en anden så de skal annullerer ordren og vi modtager en mail om annulleringen. Vi finder et andet selskab der kan komme om fredagen og de fikser vores rude og vi betaler dem. Samme fredag trækker rudefix de knap 3.000 kr. alligevel og vi kontakter dem om det. De sender en mail om at vi får pengene inden tirsdag. Det er december måned, den 18. og de har trukket næsten 3.000 kr. fra os som vi ikke kan undvære op til jul, og vi kan risikere først at få dem tirsdag den 22. december. Vi har snakket med ejeren Oliver som beklager og tilbyder os at hjælpe os økonomisk hvis det bliver nødvendigt, og det er selvfølgelig rigtig sødt, men hele det her forløb har været under al kritik og jeg er super frustreret især over hvor svære de er at få fat i.
0
Jeg var næsten 60 år da jeg startede ved Sands Køreskole. Jeg havde aldrig før haft kørekort, og havde uden succes prøvet 2 andre køreskoler. Jeg har været tilknyttet køreskolen i 3/4 år. Et 3/4 år, hvor der har været 100% styr på ALT. Kenneth er dybt professionel, og så formår han at formidle teoristoffet på en så utrolig levende, spændende og humoristisk måde, at alle er med. Samtidig har Kennet et så stort engagement i den enkelte køreskoleelev at man ALDRIG tvivler på at han gør sit allerbedste for at støtte/hjælpe dig igennem forløbet. I mit forløb har jeg været sammen med mange typer mennesker i alle aldre, og Kenneth rummer dem ALLE, for de menneskelige hensyn vejer meget tungt hos Sands Køreskole. Desuden er Kenneth i besiddelse af en tålmodighed der rækker langt, langt udover det sædvanlige. Det jeg ikke troede var muligt i min alder blev muligt takket være Kenneth Sand, og jeg er dybt taknemmelig. Da jeg var ung i Ålborg var Sands Køreskole en del af bybilledet - det er den stadig, og efter at have været tilknyttet køreskolen i 3/4 år er jeg ikke i tvivl om hvorfor. Sands Køreskole er kvalitet - et helt igennem sikkert valg.
1
Lad være med at hold på parkeringspladser med noget navn som minder om bluepark. De er nu lukket (forstå det hvem der kan) eller er i alt fald administrationen er overgået til City Parkeringsservice A/S står der på deres hjemmeside.Samme ejer som står i CVR 35845666 er Nikolaj Florentz Mackowski, som også har en masse andre virksomheder. Blandt andet et opkrævningsfirma.Jeg anmodede dem om at være en lille smule menneskelige i forbindelse med en afgift kort tid efter skift til sommertid, da mit ur i bilen ikke havde skiftet. Men NEJ de vil ha penge. Griske som de er. Ak ja, 750 kr- rigtig god påske Nikolaj Florentz Mackowski og dine medarbejdere.Fremover vil jeg undlade at handle i butikker der har private p-pladsafgiftsfirmaer til at opkræve penge.Hvis i andre gør det samme så kan de jo ikke tjene penge og må lukke.Så kan man handle i fred og ro. Jeg var væk i knap 20 minutter, kontrolløren må ha stået og ventet efter jeg gik, for der var ikke meget tid. Men der er selvfølgelig også masser af penge til personale med alle de dyre afgifter de skraver til sig.
0
Har aldrig fået så god behandling før! De er så sympatiske og dygtige !
1
De svindler en til at underskrive en økonomiforsikring, som er deres skjulte gebyrer og renter. Har ingen fordel for kunden, men det oplyser de ikke. Deres netbank er umulig at åbne noget i. Så man kan intet se overhovedet. HOLD DIG VÆK.
0
Dette firma er ophørt (kan tjekkes på cvr.dk).Hjemmesiden er stadig aktiv og jeg bestilte - og betalte - desværre en vare med mobilepay. Har skrevet til firmaets email, men selvfølgellig ikke noget svar.Næste skridt må blive en politianmeldelse.
0
God dobbelt ølbong
1
bestilte Søndag kl. 1330, og har ikke modtaget den endu og der er gået 3 dage. på track and trace står der: ikke modtaget på modtaget på terminal. skriver så til plusdamp og får afvide jeg vil få svar inden 24 og der er gået over 24 timer nu, simpel hen for dårligt!
0
Den 13. maj bestiller jeg 2 varer fra FDM-Shoppen. Samme dag får jeg at vide, fra GLS, at min pakke er forsinket. Spøjst, men okay.Det går cirka en uge, hvor jeg ikke tænker nærmere over det, men synes da det tager lige lovligt lang nok tid.Jeg kontakter GLS, da min track and trace siger at pakken er leveret. Den er så åbenbart sendt retur til FDM, da pakket har været for ringe pakket og er blevet beskadiget.Intet hørt fra FDM. Til trods for dette, har der dog ikke været problemer med at hæve pengene fra min konto, allerede den første dag pakken er sendt.Jeg kontakter FDM gennem deres formular, og synes det er mærkeligt, at beder dem fortælle hvornår pakken så kommer. 29. maj, skriver FDM, "vi gå ud fra at den pakke vi har gensendt allerede den 15. maj er modtaget/evt. afhentet fra pakkeshoppen". Okay, det var en sjov antagelse.Jeg ringer samme dag, og får så at vide, at pakken først var sendt dagen forinden.Hvordan kan I så antage den er modtaget?Onsdag morgen, d. 10. juni, er min tålmodighed opbrugt. Jeg retter IGEN henvendelse, og oplyser, at enten har jeg pakken den uge, eller jeg skal have mine penge retur.Dette bærer heller ikke frugt. 2. juli, ringer jeg til FDM, da jeg meget gerne vil have dette løst, og mails tydeligvis ikke har nogen effekt.Jeg får fat i en sagesløs ansat, som ikke sidder med den del af webshoppen. Jeg bliver lovet, at jeg bliver ringet op af den person der kan hjælpe.Samme aften modtager jeg en mail om, at ordren vil blive krediteret. Jeg er dog ikke blevet ringet op. Konfliktskyhed måske, hvem ved.Det er så elendigt, at ord næsten ikke kan udtrykke det. Jeg har ventet 1,5 måned på en ordre, der var på lager. At I så klokker i det, og ikke har pakket den korrekt - ting sker. Den efterfølgende håndtering af sagen, er under al kritik. Tag jer sammen, FDM.Købere, tag jer i agt.Spændende om FDM kan overskue at svare på dette medie.Bedste hilsner, en utilfreds kunde,Mikkel
0
Som så ofte før sørger Boligselskabet 2014 ikke for at gøre det sikkert at færdes på fællesarealerne, når det har sneet og er spejlglat som i dag, hvor der minusgrader.Har rykket 3 gange i dag uden, der sker noget. En ret farlig situation. Den var også gal den 6 og 13.1.21, da det sneede her på Djursland. Et ualmindeligt dårligt Boligselskab, der administreres af Randers Bolig.
0
Bondefangeri, advokat på sagen!
0
Platugler fra ende til anden, (kun en person taler dansk) overholder ikke aftalt tid og aftalte ydelser. Var mere interesserede i "venners" biler, øv øv øv øv
0
Jeg kan kun tilslutte mig hvad andre har skrevet før mig. Sengetid.dk yder en perfekt kundeservice :-)Jeg har flere gange talt i telefon med den sødeste medarbejder, og da sengen kom var det de gæveste gutter der samlede min seng så den var lige til at springe i. Thoms up fra mig :-) Jeg vil til enhver tid anbefale Sengetid til andre. Og skal lige siges - sengen er fantastisk at sove i :-)
1
Købte en pose umalet Crane og en pose umalet Condor. Hurtig og velemballeret levering. Nem at finde rundt på hjemmesiden. Især Crane faldt i vores smag og bliver nok den, vi kommer at bestille fremover.Rigtig god kaffe. Rund og cremet og med en blød eftersmag. Er man til en kaffe med lidt mere kant, vil Condor sikkert passe bedre.Begge poser er bedre end det, man køber hos vores lokale kaffehus og milevidt fra det kaffe, man kan købe i supermarkedet. Ja, det er en smule dyrere, men helt klart det værd!Kan kun anbefale Coffee by Storm.
1
Kan se der er mange som er bleven snydt af Mette!! Er der nogen som har en ide om hvad man kan gøre? Mit nr er 22984293 Skrev eller ring enlig jeg er meget desparat 😢
0
Bestilte medio oktober varer med levering i uge 41 - nu over en måned senere har jeg stadigvæk ikke modtaget de bestilte varer og deres hjemmeside er åbenbart gået ned
0
De reddet mit liv med at arbejde i weekenden. Super kvalitet og billigt. 5 stjerner her fra.
1
Lørdag d. 16/2 Måtte jeg gå fra kassen/ekspeditionen. Det var service der var under al kritik, og dermed ikke et sted jeg ville ligge mine penge. Det gjorde vidst også kun den unge pige glad, at hun ikke skulle gøre mere i "ekspedition". Ingen henvendte sig for at hjælpe, ingen sagde hej, der gik noget tid inden nogen havde tid til at tage imod mig ved kassen selvom der stod to. Hende der tog imod mig virkede træt af at jeg "afbrød" med at skulle ekspederes. Hun virkede godt og grundig træt af sit arbejde og havde en ualmindelig dårlig attitude på. Ingen smil, meget kort for hovedet og ubehøvlet/flabet i svar. Hun tastede forkert pris ind, som jeg rettede hende i. Her følte jeg hun anklagede mig for at have sat et tilbudspris mærke på. Jeg sagde de måtte tjekke bedre op, hvis det var en fejl med prisen. Der svarede hun mig igen og sagde hun sagtens kunne forbeholde sig retten til at sælge mig varen til fuld pris til trods for der var tilbudspris mærke på. Øhhhh hvad...Aldrig om jeg sætter mine ben der igen. Hvis andre ønsker en nogenlunde anstændig service, vil jeg fraråde jer at handle i isenkram tarupcenteret.
0
Bedste service længe! Webshoppen tager ikke mastercard, så da jeg forgæves havde prøvet et par gange, fik jeg en mail fra en medarbejder, der tilbød at betale med hendes eget kort, så jeg alligevel kunne få de varer jeg ønskede! Min pakke er også allerede sendt afsted, selvom det kun er få timer siden, jeg aflagde ordre. Ikke sidste gang jeg har handlet her!!
1
Nu har jeg gået hos Herlev kiropraktor center et stykke tid og har været rigtig tilfreds med min behandler men jeg må nok sige at de receptionister nok er de mest sure og ligeglade personer jeg nogensinde har mødt. De har jo ingen mensur forståelse og ejer ikke et smil. Kommer aldrig til at sætte min fødder der igen. Samt vil de give et gebyr for at melde afbud forment men de skriver i deres sms at man skal ringe og intet om at man kan sende mail. Havde de gjort det var det en mail jeg havde valgt og sende. Nu forventer de jeg betaler et gebyr og del skal skal de godt nok se langt efter for det kommer aldrig til at skeI har ret i jeg ikke kan se om de smiler på en telefonisk henvendelse, det er dog stadig tilfældet og en samlet opfattelse jeg har da jeg aldrig er blevet mødt af et smil i centeret udover min behandler som jeg kun kan tale godt om da hun virkelig ved hvordan mennesker skal behandles.Så denne anmeldelse er endelig myntes på receptionen frem for selve behandlerne. Også er ja da fuldstændig ligeglad med at i syntes jeres gebyrer er moderate. Vis i skriver i jeres besked at i skal kontaktes telefonisk kan i ikke sige at jeg jo kunne have skrevet en mail så skal i lave jeres besked om vis i vil holde fast i dette.I ser stadig ikke en daim fra mig så må vi se hvor længe i gider kæmpe for det, for jeg har hele livet.
0
Landal seawestIkke pengene værd. 2 gang vi er der begge gange er boligerne beskidte. Alt var jo lukket ned pga Corona det er ikke deres skyld. Men ikke en eneste ting har de gjort for man ku lave noget eller muligheden for penge retur eller kompensation eller en slikpose eller noget som helst. Totalt ligeglad med folk. Det var sidste changse vi gav Landal.
0
Vi lejede en bil i en længere periode. Bilen var i fin nok stand. Bestilling, afhentning og aflevering gik upåklageligt. Depositum ville vi få 30 dage efter aflevering, for at dække evt. bøder osv. - fair nok tænkte vi.Vi modtog dog ikke depositum som lovet. Vi havde både mail korrespondancer og telefonisk kontakt med dem løbende over de næste mange måneder - intet skete. Til sidst var vi så trætte af dem at vi skrev nedenstående mail, 17 min senere fremgik transaktionen af vores netbank ;). Forbrugerrådet opfordrede mig til en større kompensation end jeg udbeder.Emne: Tilbagebetaling af depositum (indsæt ordre nr.:) Kære NetteOo-bil-leje Det er nu 3 måneder siden at vi afleverede bilen som vi havde lejet for x dage fra d. _/_-15.Vi har nu haft en løbende dialog over de seneste måneder for at få tilbagebetalt depositum. Vi må desværre konstatere at beløbet ikke er finde på min konto, som lovet telefonisk flere gange i de seneste 21 dage, som nu er gået siden bogholder kom tilbage fra ferien. Vi har nu henvist os selv til forbrugerrådet for at få deres vejledning. Derfor beder vi til at vores depositum er tilbageført til vores konto indenfor to (2) bankdage fra d.d. Sker dette ikke fyldest pålægges Kompensation: 500 kr. og 10% rente til det fulde beløb(depositum) gældende fra d.d. Fremgår tilbagebetalingen i henhold til ovenstående ikke af min kontooversigt senest d. 10. september 2015 kl. 9:00 anmoder via banken om at tilbagetrække vores kortbetaling begrundet i misligholdt kontrakt (jvf. forbrugerloven om handel på internettet).
0
Håbløst ! Skulle bruge 2 små klistermærker af tallet “40” det var ret dyrt at få produceret og det er jeg ok med. Men de ville have kr 90,- for at putte dem i en konvolut (de vejer et par gram og er 5 cm høje).
0
Efter køb af min vare (til en super god pris) gik der 10 dage uden jeg hørte mere, men Morten fra Opaldo var en rigtig god hjælp og sikrede at varen kom frem og alt var i orden.
1
Køb Aldrig hos billiggro. Lover varen er afsendt og betalt samme dag. Ventede en måned på varerne og kontaktede Jacob på mail flere gange. Endelig lovede han at returenere pengene - det sker heller ikke. Fusk og fidus firma
0
Kan ikke forstå den fantastiske omtale af Scurryhub herinde. Jeg bestilte takeaway nudler med oksekød og grøn karry. Der var stort set ingen grønsager (ca. 3) mens kødet smagte gammelt og sejt. Selvom jeg bestilte retten med grøn karry var den ikke stærk. Der er større fest i en fryse thai fra netto end en takeaway fra Scurryhub.
0
Størrelserne stemmer ikke overens som med andre steder.. selvom de påstår andet.. men når jeg løber en 40.. og min datter som bruger 38.. ikke engang kan passe den.. så er der sq noget galt.
0
Altid hurtig levering 👍Godt udvalg og gode priser.
1
Min hund er meget glad for maden
1
Daekonline har meget lang ekspedition/leveringstid. Det er træls.
0
hvis du er dygtig får du mange vagter,synes det er en super vikar bureau.fra Rachid
1
Sort arbejde, skatte- og momsunddragelse.Som nævnt nedenfor er virksomheden ophørt og du er - hvis du bruger "virksomhedens" service - medvirkende til sort arbejde, skatte- og momsunddragelseSe selv status hos CVR.DK
0
Dette er skrevet d. 31/3-13 Dette er blot en opfølgning på min tidliger bedømmelse fra d. 15-11-12Nu er det 5 mdr. Siden at jeg forsøgte at få fat på Original footwear for 1 gang.Jeg mangler stadig at få penge retur for de 2 par støvler som jeg sendte retur.Så det er helt sikkert en ren svindelbutik. Lad være med at handle hos dem eller deres andre shops ( under andre navne som er nævnt tidliger.) Du bliver med sikkerhed snydt.
0
Super dårlig oplevelse med deres platforme. Man skal huske et umuligt medlemsnummer for at logge ind. Jeg har forsøgt at logge ind på hjemmesiden flere gange, men den genkender hverken email, medlemsnummer eller password, selvom det er nustillet flere gange.Mangler en chat funktion eller email. Hader at sidde i telefonkø, det er spild af tid.
0
Irresterende
0
total mangel på kundeservice. JEg bestilte nogle golfsko i str. 37 og fik da også str. 37, men det viste sig, at modellen ikke var størrelsessvarende og egentlig var som en str. 36. Da jeg ringer og forklarer det og beder om gratis returfragt var de totalt afvisende og mente ikke, at de kunne gøre noget. De blev ved med hårdnakket at referere til, at de ikke betaler returporto uanset hvad. Jeg argumenterede for, at det jo er umuligt som køber at regne med deres produkter, hvis de ikke lige skriver, at størrelsen ikke helt passer og at de burde skrive en anbefaling om, lige at gå en størrelse op. Det var de ligeglade med. REturfragt blev 95 kr til erhvervsadresse, så jeg valgte at sælge dem på den blå avis, da det viste sig, at være en bedre forretning, omend med noget besvær og bøvl. Rigtig dårlig kundeservice fra dem!!
0
...med mindre altså at I synes det er helt ok at skulle bruge en halv søndag på batteriskiftet. Simpelthen det mest elendige design, man kan forestille sig.
0
Købte et par støvler hos DOPE i FRB. Centret, som jeg desværre ikke var vilde med alligevel. Da jeg ønskede at returnere dem (hvilket var dagen efter), blev jeg betjent af en ekspedient, som havde noget af en snobbet attitude. Da jeg ønskede at få mine penge tilbage, kommenteret hun om, hvor "dyr" støvlerne var, og hentydede nærmest til, at jeg ikke havde råd til dem. VIRKELIG UFORSKAMMET!
0
Desværre meget dårlig kommunikation. Jeg ventede næsten en måned på mine varer. De har problemer med at angive leveringstid, og da jeg endelig fik varen var den beskadiget. Firmaet fraskriver sig ethvert ansvar og lægger det over på deres leverandører/fragtfirmaet.
0
Eftersom LEA har sendt regninger til huslejen, forventer man at man får en regning, som man skal betale. Efter virksomheden ikke sendte mig en regning på en a'conto, var det min pligt at selv regne beløberne ud for vand, varme og el, og sende til dem det korrekte beløb til et kontonummer, som ikke engang er angivet. Hvis dette ikke stemmer overens med deres system opkræves et "gebyr" på 281kr. De har altså ikke engang sendt mig en regning med betalingsoplysninger, men forventer at jeg betaler. Det er svinsk og bondefangeri.
0