text
stringlengths
11
9.97k
label
int64
0
1
Jeg har i dag haft en fremragende oplevelse med nogle rigtige og professionelle flyttefolk, de var med til at flytte fra København til Oslo. Oplevelsen var meget god og hurtig, så dygtige og professionelle stærke mænd, som sørgede for at alt skulle gå som det skulle være, uden en elevator og helt op på tredje sal. Prisen var flot og rimelig, servicen var helt i top. Aldrig har jeg haft en bedre oplevelse end denne gang. Jeg kan med god samvittighed anbefale flyttefirma24. De tager imod ønsker og prøver at gøre det så godt som overhovedet muligt. Stort tak til flyttefirma24. Hvis jeg kunne give flere stjerner havde jeg helt klart gjort det ! Tusind tak for hjælpen. Det bliver absolut ikke sidste gang hvis vi skal flytte til en anden gang.
1
Bookede en tid og betalte, men underviseren var der ikke på aftalte tid og sted. Han tog heller ikke sin tlf eller ringede tilbage. Musikundervisning.dk er informeret, men har ikke tilbudt mig mine penge tilbage.
0
Alt var som det skulle værre, god service og hurtig levering. Jeg er yderst tilfreds! Bjarne
1
Vi har haft to gode oplevelser henholdsvis pø Gothersgade og Bagerstræde. Men denne tredje oplevelse var under al kritik! Først ventede vi 15 minutter på at blive seated. Vi blev bedt om selv at finde et bord. Da vi havde fundet os et bord ventede vi i yderligere 30 minutter uden nogen form for betjening, vi henvendte os i baren, hvorefter der kom en forvirret tjener, der kun tilbød os mad. Herefter kom en tjener og spurgte om vi ville have noget vand, vi var på dette tidspunkt stadig ikke blevet tilbudt noget vin. Da maden var klar blev den kastet på bordet uden nogen form for præsentation. Da vi var i gang med at spise blev vi tilbudt noget vin, som tjeneren glemte at bringe ned til bordet. Vores vin kom da vi var halvvejs igennem vores mad. Da vi skulle betale oplevede vi ubehøvlet service og følte faktisk, at vi blev charget for meget i forhold til hvor meget vin, vi havde drukket. Vi vil ikke anbefale dette sted til nogen, hvis de ønsker et hyggeligt spisested på en fredag!
0
De fineste mærker og den bedste service! Kan kun anbefale rameau.dk! :)
1
Har bestilt vare for længe siden. Pengene blev trukket 11/9. Har ikke set skyggen af varen og support siger den er leveret. Fup firma, ALDRIG handel her. Aldrig, det er tyveri ved højlys dag!
0
Gin smagning var virkelig hyggeligt at være med til! Alle smage blev forklaret på en forståelig måde for en som mig, som aldrig har prøvet det før, og derudover smagt det hele simpelthen fremragende! Tror faktisk jeg fik lidt røde kinder hin af vejen 🙈
1
Varen lever op til forventning - hurtig levering
1
Mest amatør agtige foretagende jeg nogensinde har været vidne til. Og top uprofessionel kundeservice.Opmåler kom meget for sent begge gange og da gardinerne endelig kom, var det med fejlmål. Montøren hang dem op alligevel, på trods af, at de tydeligvis ikke levede op til aftalen. Jeg måtte ringe til kundeservice et utal af gange, blev hele tiden stillet videre, ingen kunne svare på noget som helst i min sag og der var aldrig nogen der ringede tilbage, på trods af flere aftaler herom. Så svære at bokse med og simpelthen ikke i orden. Der er sidste gang jeg har været kunde her.
0
God og hurtig service.
1
Yderst professionelle, dygtige og meget imødekommende. Har kun pæne ting at sige om Laser Removal Clinic. De får mine største og varmeste anbefalinger.
1
Købte to stk vinterdæk, efter ½ år er den ene dæk blevet meget krakeleret, så jeg henvender mig til dem, via mail med billeder ad dækket og få den her svar: -------- Vores procedure er, at de defekte dæk bliver indsamlet, og de bliver sendt til producenten, hvor flere tests bliver foretaget på dem. I mellemtiden, kan du vælge at få udskiftningsdæk eller en fuld tilbagebetaling. Hvis test resultatet afviser din påstand, bliver du opkrævet for tilbagebetaling / udskiftning. Så her har vi en rigtig meget smart måde at undgå garantien på. Så efter mange års handel hos det firma, må jeg finde mig et firma der står ved sine produkter og ikke har en smart system for at undgår reklamation.
0
Jeg følte mig så dårligt behandlet. Blev lovet kvalitet - men det synes jeg ikke jeg fik. Jeg blev nærmest gjort grin med i telefonen og det tog mange, mange flere uger at få mit produkt færdigt, end de havde lovet.
0
Fremragende service
1
Har netop forsøgt at handle hos Hav, hvilket jeg måtte opgive. Jeg bad om at få laksetatar fra den friskrørte men ekspedienten insisterede på, at jeg skulle have af sen fra i går. Derefter forsøgte jeg mig - stadig med tålmodighed - at købe 3 gange fisk og bad og 3 gange hvidløgsrejer, hvorefter jeg fik oplyst at der max måtte være 2. Det sås ikke annonceret og jeg opgav derfor at handle hos Hav og finder en anden leverandør.
0
Købte en IQOS igår og desværre virker den ikke efter hensigten. Rygetiden er ekstrem kort og ikke i nærheden af 14 inhaleringer, så går den ud, selvom der stadig er masser af tobak tilbage... øvMvh Dorte
0
Jeg vandt en give-away på deres hjemmeside, og det var vildt god service. De svarede stort set med det samme, og pakken var ved mig to dage efter jeg havde vundet! Kan kun anbefales, og jeg skal da helt sikkert ind og have flere ting fra deres hjemmeside!
1
Altid en god oplevelse og lækre produkter
1
første melding er 8-10 uger, det blev så til 12 uger.Får besked i 13. uge, at den først kan leveres i 15.uge.Jeg har gentagne gange selv skulle kontakte formel A for status.skuffende
0
Dette sted kan på INGEN måde anbefales - mit eneste råd er " hold jer langt væk"Hvis det var muligt ville jeg give 0 stjerner til Just Beauty. Jeg blev ligesom sikkert mange andre lokket af sweetdeal tilbuddet og købte 8x Tei +8x Lipo. "Klinikken" ligger i en stue i en lejlighed og er alt andet end indbydende og lækker. Man føler sig heller ikke spor velkommen når man kommer, der er ualmindelig dårlig service. Personalet består primært af unge uengagerede piger som ikke virker til overhovedet at være uddannet. Hele set-uppet virker meget uprofessionelt og maskinerne bliver ikke gjort ordentligt rent mellem hver kunde og de genbruger håndklæder fra kunde til kunde. ligeledes gives der ikke nogen vejledning eller personlig vurdering og når man spørger konkret til behandlingen og evt. Effekt, får man afvigende og uklare svar om at det er individuelt etc. Jeg overhørte også at andre kunder fik forskellig besked. Man bliver henvist til at man kan læse om det på deres hjemmeside. Det hele er helt tydeligt en stor pengemaskine og kan på ingen måde anbefales. Jeg overholdt alle råd mht. Behandlingsforløbet og det havde INGEN EFFEKT OVERHOVEDET. jeg blev også lovet at få tilsendt resultatet,men det har jeg aldrig modtaget. Jeg ville ønske at jeg ikke var hoppet på dette eller i det mindste havde valgt en ordentlig klinik. Havde jeg set "klinikken" inden jeg købte beviset, så havde jeg ALDRIG valgt dette sted.
0
Opel Grandland xdet største fejlkøb jeg har lavet af biler bilen er snart 1/2 år nu købte den fra ny og der var fejl på den fra dag 1der er skifte lige fra lygter til trækaksler toplejer i fjederben og nu har Opel lige skiftet trækaksler igen på bilen der er stadig støj så skal Aldrig ha noget der står opel på igen syndes der har været så dårlig service med at løse problemerne fra Opels side syndes der har været så mange problemer med den Opel burde ha taget bilen tilbage så kan kun sige hold jer langt væk fra den
0
Skjult abonnement?Meget svært at se, at det koster et månedligt gebyr at være tilmeldt Menucard. Hverken under fanerne Om Menucard eller Hvordan virker Menucard bliver man gjort opmærksom på det. Jeg fangede det først da jeg så beløbet trukket fra min konto.........Spil dog med åbne kort - hvis I mener at have et koncept, der er værd at man som forbruger vil betale for det, så gør i det mindste KLART opmærksom på det. Hvis ikke, så drop projektet.
0
Jeg havde inviteret Bjarke Bekhøj fra Compell til at gøre os klogere på digital markedsføring til et arrangement i fagforbundet Kommunikation og Sprog. Alle fik super gode råd med hjem som de kunne implementere i deres arbejde og remindere om måling og nyhedsmails, som er vigtige at huske på.Jeg kan varmt anbefale andre at blive klogere på de digitale muligheder sammen med Compell.
1
Rigtig venlig og høflig kundeservice og hurtig behandling....ja, det koster at låne, men de vil trods alt også gi én chancen og det er jo i sig selv også en chance for dem...😉 så tusind tak for tilliden auroraMvh Xenia
1
Gode service , nem bestilling og hurtig levering
1
Hentede takeaway i Viborg.Gode pomfritter.Ben var over kogt. Men ok smag.Mør mørbrad, men desværre total smagsløs.Alt i alt meget kedelig ret til pengene.Betalte 299 for 2 Pers.Kan ikke anbefales!Jesper Rokkjær.
0
De får 2 stjerner pga. hurtig levering, men der stopper den gode service så også.Jeg købte et børneur til min søn på 7 år. Først knækkede beskyttelsesproppen til USB stikket, så knækkede remholderen og så revnede skærmen.Så selvom det til at starte med ligner et ok billigt ur... så er det bestemt ikke billigt, når det kun holder 2,5 måned.Man burde mene at et BØRNEUR kan holde til at børn har det på, men NEJ, det kunne det ikke.Jeg har forsøgt at reklamere på det, men svaret var: “En ødelagt skærm forsaget ved 'uheldigt' brug af uret, går desværre ikke under reklamation.Reklamationsretten er dækkende for fejl og mangler, som kan henføres til produktionen af produktet, og ikke brugen heraf.”Så vi er nødt til at købe et nyt ur efter 2,5 måneder til min søn og NEJ, det bliver ikke hos Kidssafety 😡
0
Varen leveret til tiden som bekræfter.
1
De fusker og kører rundt i ens bil mens man er ude og rejse. 50 km var der kørt i min på en uge hvor den holdt hos dem. Svineri.
0
Jeg har købt en alarm fra dette firma. Alarmen kom som brugt og med engelsk tale.Jeg troede at tingene var i orden og salg foretaget ifølge dansk brugsret.Jeg fik en vejledning på hvordan alarmen skulle opsættes på dansk men alarmen er koderet på engelsk...Alarmen virker ikke og sender altid nogle falske beskeder. Jeg sendte alarmen retur til eftersyn, og så kom der sandelig en regning for fragt og rykker gebyr!! Dette er en elendig service. Desuden var en af sensorerne defekte og bliver slet ikke godkendt som deres vare....
0
Bestilte 2 smarte toiletbørster. Det viser sig så at jeg skulle betale told og skat for at få dem. Så de er nu døbt guldbørster da de står mig i 500kr:(. Meget dårlig stil. La være med at handle der. Det kommer fra Kina og du risikere at skulle betale told af det du bestiller.
0
"Som du nævner, har der været arbejdet meget med din sag. Blandt andet foreligger der byggetilladelse fra København Kommune, og der har, efter det oplyste, været foretaget støjmålinger, hvor resultatet var under grænseværdierne."Det er lodret løgn. der har kun været fortaget én støjmåling, hvor grænseværdigerne ikke var under det tilladte / der var for meget støj.Der er aldrig lavet en opfølgende støjmåling.I laver en rapport om lovligheden af byggeriet, og i bliver efterfølgende gjort opmærksom på fejl og i gør intet for at rette de fejl.Derudover glemmer i at forholde jer til i rapporten, der er sat en stor kasse op i trappeopgangen med vvs installationer, den er med 100% sikkerhed ikke omfatte af byggetilladelsen, for der vil min overbo have de installationer skulle gå gennem min lejlighed. Hvilket var direkte ulovligt, og hvor i på ulovlig vis ville tiltvinge jer adgang til min lejlighed med låsesmed, det var mig der stod med hele bevisbyrden for at det i havde gang i var ulovligt.Den installationsboks er heller ikke del af fuldmagten fra bestyrelsen, og overtræder vores vedtægter, jeg har gjort opmærksom på dette et utal af gange, alligevel forholder i jer ikke til det i den rapport i har lavet.Jeg er individuelt berørt af byggeriet.både i forhold til at min overbo oprindeligt ville borde et vandrør ned i min lejlighed, 18 måneder hvor byggeriet stod på med banken direkte ned i mit loft alle ugens 7 dage.flere måneder efterfølgende hvor støjen fra spabadet var så kraftig at min lejlighed lød som lå den ved siden af en trafikeret vej.og nu hvor jeg har et spabad, over min stue, der starter ca hver 30 minut døgnet rundt, og er særdeles hørbart samt skaber vibrationer.Når man er individuelt berørt, har man krav på en parthøring ellers gør det byggeriet ulovligt.jvf ombudmandens dokument om partshøring.Der er aldrig blevet fortaget en partshøring selv om jeg er individuelt berørt.
0
Er meget glad for at Tonni og Søren fik lavet et nyt rør og rist til min håndvask og en ny stophane til mit toilet, ligeledes fik de ordnet vores toilet som løb. Fin service, flinke fyre og kompetente folk, kan klart anbefale dem.
1
Hurtig levering. Fik en spritny akustisk guitarforstærker til stærkt reduceret pris
1
Abonnementssnyd - hold jer væk. Vi har betalt 1.300 kr. for en bog der kostede 81 kr.
0
Mangler du et bureau til et quick-fix så er Gutfelt sikkert et lige så godt bud som så mange andre, men de mister hurtigt fokus og så er du bare et kundenummer til den næste fakturering.Hvis du er utilfreds, så er svaret noget i retning af at dit site ikke virker ordentligt eller du på anden måde ikke selv leverer. Det der startede godt endte hurtigt skidt, mit bedste råd er at du som minimum får en aftale der sikrer dig at ROAS ikke ender i 1 eller under når du også har betalt deres udgift, for uanset hvad de leverer så forventer de selvfølgeligt betaling også når de holder ferie osv. Kontakt mig gerne for uddybning, hvis du virkelig stadigvæk overvejer dem, har du lavet aftale med dem og sidder i saksen, så har jeg nok også et godt råd til hvordan du undgår at spilde alle dine penge.
0
Har handlet 3 ure hos Thomas efterhånden. Det er bare altid 110% i orden. Kan på det varmeste anbefales
1
Vi føler os i den grad dårlig behandlet og ført bag lyst af First.Vi har lavet LOVPLIGTIG ARBEJDSSKADEFORSIKRING ved First - og de har så lavet forsikringen gennem et andet forsikringsselskab som nu viser sig at være gået konkurs, og vores dækning er væk. Vi har tegnet forsikringen igennem First, og så mener vi også at det er dem som har ansvaret for at vi er dækket ind uanset hvad og hvilket forsikringselskab de har brugt. De har efterfølgende genforsikret os, og dermed opkrævet os for 1/2 års præmie som vi jo i forvejen havde betalt én gang - således at vi har ialt betalt for 1 1/2 år præmie for ET års dækning. Nu ønsker vi ikke at bruge First mere - men First vil ikke slippe os, de siger vi er bundet endnu et år. KH TAGDÆKNING Feldborg ApS
0
Mega fed trøje, elsker den
1
SVINDLER FIRMA, der er blevet trukket 1.920.- fra vores konto, hvordan det er sket er ubegribeligt, har intet haft med det skide firma at gøre. De involveret burde hænges i den nærmeste lygtepæl.Engang idioter og svindlere....Sagen er overdraget til politiet.Finn
0
Super vejledning og afsendt samme dag. God service 👍
1
Vi elsker vores Odder Vida barnevogn - og går dagligt ture - nogle ture på helt op til 17 km. Der er intet at klage over.Og super fin kundeservice. Vi var bekymrede, efter Odder meldte ud, at nogle af vognene pludselig tabte baghjulene (specielle stelnumre), så vi kontaktede den BabySam, hvor vi købte vognen, og de sendte vores vogn til tjek just in case. Alt blev kigget igennem og strammet op.Og så elsker vi simpelthen størrelsen på vognen. Mens mange fra 'vores' mødregruppe har små vogne, hvor deres børn snart ikke kan ligge i på trods af, at børnene kun er 4 måneder, så ligger vores datter stadig kun i liften. Vi kan bruge vognen længe.
1
Vi skulle have sushi som fødselsdagsmenu og bestilte på hjemmeside til afhentning 45 min senere. Da min mand kommer derned må han alligevel vente i 20 minutter. I ventetiden ringede flere kunder ind og bestilte levering, men de kunne ikke levere i dag så kunderne fik 20 procent rabat mod afhentning. Det blev min mand ikke tilbudt på noget tidspunkt i ventetiden.Sushien var under middel - billigere sushisteder kan gøre det lang bedre. Fisken virkede ikke speciel frisk, der var ikke meget smag og tempura rejerne var bløde og overhovedet ikke sprøde.Vi kommer helt sikkert ikke igen - yuri sushi lige om hjørnet er meget bedre!
0
Det er 7 timer siden jeg afleverede min iPhone 8+ til skærmerstatning. Han sagde der vil gå 2 timer - jeg kom tilbage - og han bad om 30 minutter mere. Jeg kommer tilbage efter 30 minutter men han beder omEndnu mere tid. Så jeg venter i butikken, og der går 45 minutter uden der sker noget. Han siger så til mig, at jeg bare kan gå hjem og vente i et par timer, så vil han ringe til mig og sige, at telefonen er klar. Jeg sidder så jer kl. 20:00 uden noget opkald og en lukket butik. Jeg skal bruge min telefon og de oplysninger der er på den. Fuldstændig vanvittig dårlig service. Har aldrig oplevet noget lignende! Vil aldrig tage tilbage hertil. Håber dog jeg får min telefon tilbage.
0
Havde modtaget 3 blade i gave, men havde misforstået gaven, og viste ikke det var et løbennede abonnement.... jeg modtager et girokort sammen med blad nummer 4, sender dette blad retur, hvor efter jeg modtager opkrævning på det blad jeg har sendte tilbage + 30kr i gebyr Jeg sidder tilbage og undre mig over hvorfor jeg skal betale 59,50kr for et blad jeg har sendt tilbage og hvorfor jeg skal betale 30kr i gebyr.Mvh. en skuffet og meget sur læser...PS. bladet er udemærket
0
fik en pris på mellem 5800 og 6200 kr. på en brugt zastave riffel, da den kom hjem var prisen steget til 6300 kr. hvilet jeg ikke ville give til at starte med. Efter 3 dage satte de pludselig prisen op til 6800 kr. total dårlig stil
0
Aldrig har vi oplevet så dårlig en service før fra et forsikringsselskab. Vi ha rykket for svar flere gange uden at de kontakter os igen. Har været strandet i Australien grundet Corona krisen og skulle videre hjem derfra. Brug ALDRIG Safeaway.
0
Gode drenge der giver god service, også hvis noget skal i retur!
1
0 stjerner. De truede med at bruge min bil som kundebil, kan ikke afbetale Jens Buus til nogen! Fik repareret en skade her. Jeg kunne aldrig finde på at bruge dem igen. Det var problemet hele vejen igennem forløbet, de virkede meget mistroisk og virkede kun som forsikringens folk. Jeg måtte ind mindst 3 gange, fordi de ikke lavet det som aftalt.Priserne der var aftalt over telefonen, var ikke de samme på fakturaen. Alle tre gange jeg fik lånebil stod der i kontrakten at der ikke var skadet på bilen, på trods af det var skader hele vejen rundt. Den eneste grund til jeg ikke kom til at betale var fordi jeg havde billeder af bilen, fra afhentning. Det var samme problem ved aflevering, der skulle jeg alle gange bede om underskrevne kvittering på at bilen var afleveret uden skader. Det er meget utrygt at de ikke har styr på noget så simpelt. Da de ringede sidste gang var den hele stadig ikke lavet, derfor nægtede jeg at hente den. Der truede de med at bruge min som lånebil.
0
Vi skulle levere vores bil tilbage efter endt leasing. Fik Central Carwash til at "shine" den inden den skulle omkring FDM. Bilen stod som ny da vi hentede den og på FDM fik vi at vide at de sjældent havde set en bil der stod så flot efter endt leasing.Det er Central Carwash fortjeneste .Tak til jer 😊. Det er bestemt ikke sidste gang vi bruger jer 😊
1
Nem hjemmeside, super kvalitet og ikke mindst hurtig levering. Har lagt to ordre, og begge ordre blev leveringen indenfor 2 dage. Bestemt ikke sidste gang jeg vælger denne virksomhed til levering af mine plakater.
1
I starten fungerede nabby nogenlunde. Signalet var ok, den alarmerede hvis den hoppede af. Nu efter et års tid er den blevet dårligere og dårligere. Den alarmerer ikke hvis signalet afbrydes - hvilket det gør i tide og utide. Det vil sige at jeg må stå og holde øje og altid have vinduet åbent og så kan det jo være ligemeget med en babyalarm. Desuden er rækkeevnen elendig. De reklamerer med 340 meter (ikke at jeg ville stille mit barn så langt væk) men den kan dårligt klare knap 20 meter i direkte linje.Ideen er super smart men produktet er ubrugeligt.
0
har købt en el løbehjul for 2 mdr. siden bagskærm ødelagt under transport, de ville sende en ny med det samme, har ikke modtaget nogen endnu, for en uge siden gik forlygten i stykker, har bedt dem sende en ny, det har de ikke svaret på. man kan ikke ringe til dem, de svare ikke på mails, svare heller ikke på chat selvom de er online, det gik hurtig da de skulle sælge , jeg køber aldrig noget i dette firma, service kender de ikke noget til
0
Brug aldrig dette firma. De gør ikke deres job ordentligt og de snyder dig for penge du burde få tilbage. Føj siger jeg bare!!!!!!
0
Min kæreste har fået graveret et guldsmykke hos Juvelgruppen (Fredberg) i Aalborg. Vi er mildest talt ikke tilfredse med graveringen. Klikker man på linket til billedet, vil man kunne se hvorfor. Skriften fremstår ujævn og rystet. Den er ikke centreret på smykket og står derfor underligt skubbet ud til højre. Gravøren har endda påført smykket ridser på bagsiden. Billedet til venstre er af graveringen fra Juvelgruppen (Fredberg), billedet til højre er efter en anden guldsmed har slebet guldsmykket ned, og lavet en ny pæn gravering. (kopier linket til din browser, og fjern mellemrummet mellem "c" og "o" i "com". Man kan åbenbart ikke have links i en trustpilot anmeldelse)dropbox.c om/s/ipygrhak306cwqo/Smykke.jpg?dl=0Jeg har talt med Juvelgeuppen om graveringen, og de siger at de står 100% inde for den gravering de har lavet, og mener at den er helt i orden. Om noget er pænt er en subjektiv vurdering, så jeg tænker at folk kan se på billedet, og så vurdere om det er en gravering de selv ønsker på deres smykke. Retfærdigvis skal det siges at Juvelgruppen endte med at betale for slibningen af smykket, så der kunne laves en ny gravering af en anden guldsmed. Men den nye guldsmed har måtte slibe for ca. 500 kr. guld af smykket (hans eget estimat), for at rette op på Juvelgruppens fejl, hvilket selvfølgelig ikke er optimalt. Dette har Juvelgruppen ikke ville kompensere os for. Det der får mig til at skrive denne anmeldelse er ikke så meget det at Juvelgruppen har lavet en grim gravering (for alle kan jo lave lave fejl), men mere det at de hårdnakket forsvarer det som en pæn gravering. Derfor må man forvente at det er sådan en gravering man får, hvis man henvender sig hos Juvelgruppen (Fredberg) i Aalborg. Men vurder selv på billedet i linket, det taler vist for sig selv.
0
Hurtig og effektiv forsendelse!
1
Super service, som altid
1
Jeg har nu haft min anden rigtig dårlige oplevelse med carconnect, jeg har som tidligere skrevet haft kontaktet dem ang. jeg hade en mistanke til min kaliber var røget af eller revet sig løs, jeg kørte hjem og satte satte den på liften og kiggede og til min store overraskelse sidder der simpelhen slet ikke nogen bolte i min kaliber. Ringer ud til basir som spørg om jeg ikke kan køre ned til dem, undskyld skulle jeg køre ned til jer i en bil som er livsfarlig? Det forstod han ikke før jeg fik fortalt det til ham på en måde hvor han ikke kunne undgå/benægte det, første gang jeg ringede til dem fok jeg afvide de kunne kigge på det torsdag og der sagde jeg hvad jeg troede var galt ang. kaliberen men det kunne ikke ændres, fint men da jeg så fandt ud af kaliberen slet ikke var fast monteret blev jeg godt nok negativ over de så siger jeg måtte vente, for de skulle have reservedele “ bolte” som de kunne hente 5min fra hvor de ligger, de var hellere ikke interesseret i at komme ud til min adresse med 2 bolte som ligger 10min fra deres forretning, jeg ender selv med at ville få en anden til at køre mig op til en butik jeg kan købe boltene i. Hvor basir så endelig siger du kan hente dem nu i butikken hvilket vidst bare var for at prøve at gøre en lille smule godt, så har han den frækhed at spørge om jeg ikke syndes jeg overreageret over de bolte. Min gravide kone har kørt rundt i en bil i 3 måneder der faktisk kunne ha kostet mig, min kone og mit barn, Han siger at den var blevet synet som den var, da vi skulle syne bilen var der en masse problemer med kaliberen. Hvilket så for mig virkeligt er svært at forstå hvordan der kan sidde en kaliber løs. Han har anmeldt mit andet opslag for at vi aldrig har en handel/reel oplevelse. Vis man ønsker dokumentation så skriv endelig. Hold jer væk er mit eneste råd, men handler i med dem så få alt på skrift med det samme også det i aftaler mundtligt for nå handel er i hus så ændre alt sig.Vh Kongsmann
0
Anders satte nye gipsplader i alle lofter i hele lejligheden samt satte fodpaneler op. Desuden lavede han en ny gipsvæg med trædør samt udskiftede en anden dør. Hele opgaven blev lavet indenfor aftalt tid og til aftalt pris. Desuden er resultatet blevet superb :-)
1
At handle hos Kiki Gram er som en oplevelse tilbage i tiden (jeg er 66 år). Fantastisk og sød, personlig betjening på websitet. Så meget lækkert tøj, lynhurtig forsendelse, og altid en sød hilsen ❤️Jeg havde den store fornøjelse at besøge Kiki’s lækre butik i sidste uge, og jeg blev behandlet som en prinsesse, selv om jeg intet købte. Mine varmeste anbefalinger ❤️
1
Var inde at besøge Aquafeet idag med min lille søn på 1 år. Dejligt afslappende og god behandling med kaffe og vand. Mine fødder føles vidunderlige og jeg vil helt klart komme igen. Kan varmt anbefales.
1
Nem at bestille, god pris ogHurtig ekspedition.Handler der helt sikker igen
1
Strømafbrydelser hver uge - sådan kan man ikke være el-leverandør i DK.
0
Fremragende og utrolig god service - der er tjek på det må jeg sige. Jeg kludrede selv i min ordre og kom til at trykke 2 par bukser (skulle kun bruge 1 par :-) - sendte en mail - og i løbet af en halv time - var min ordre ændret og dagen efter var beløbet, jeg havde betalt for meget, returneret til min konto. Tak for den gode service - jeg vil bestemt handle her igen.
1
Modtog en skinneramme, der så helt fin ud. Det viser sig, at den er i så dårlig kvalitet, at en af magneterne samt ophængningssnoren falder fra rammen, da jeg hænger min plakat op.Nu har jeg en reklamationssag kørende, da både ramme og en plakat købt eksternt gik i stykker. Jeg forsøgte først at skrive på chat, men det måtte jeg ikke. Så skrev jeg en mail, som de har svaret på, men nu er de stoppet uden at gennemføre reklamationen. Det er snart to uger siden, jeg tog kontakt. Øv.
0
Har i dag fået en overvågning der fortalte st mit lån var OK.Ds lånet er indfriet skrev jeg og fortalte firmaet at den overvågning vist ikke vsr helt i top.Det skal medgives at de var hurtige til at svare, da Carina og Martin indenfor 5 minutter sendte mig 2 forklaringer på fejlen.Carinas er nok den der kommer nærmest sandheden da den siger jeg jo selv skal indtaste rettelser, men hvad er en overvågning der angiveligt henter oplysninger fra tingbogen så værd.Martin derimod kunne sørme godt se at lånet ( det de overvågede ) var indfriet og alligevel kom med en vurdering af. Til gengæld skriver han så at overvågningen har konstateret at der er optaget nyt lån, hvilket er lodret løgn,Løgnen fortsætter i svarer, jeg havde ikke selv slettet noget da jeg fik overvågningen, det gjorde jeg først da jeg fandt ud af hvor talentløse de er.Det fremgår klart af tingbogen at lånet et aflyst, pantebrevet henstår alene for det tilfælde at hvis vi vil sælge ejendommen, så kan køber spare stempelafgift.
0
Hold jer fra Nytilbud, du bliver snydt og de trækker pengene fra din konto med det samme.
0
Bestilte 3 stk. mårsikring lørdag d. 12. december som jeg umiddelbart modtog en bekræftelse på via e-mail.Tirsdag d. 15. december modtog jeg en SMS fra GLS, at pakken fra Duepigge.dk lå klar til afhentning. Ergo, varen er blevet pakket og afsendt mandag d. 14. december.Alt i alt er rigtig god oplevelse, hurtig levering = varen var på lager, og i øvrigt var sikringerne forsvarligt emballeret. Obs! Nu er jeg spændt på, om disse mårsikringsanordninger også virker efter hensigten.
1
Ringer stadig..... jeres telefon passer er gået kold
0
Jeg stiller mig op i køen af personer, der ikke kan komme igennem til firmaet. Tre mails med tilpas mellemrum er forblevet aldeles ubesvaret. Køn service (ironisk), når man har købt to cykler, og blot beder om en simpel genpart af regningen, der var forsvundet.
0
Jeg bestilte søndag, fik en mail om at den var blevet behandlet mandag og modtog dem onsdag morgen👍 Den ene pakke var desværre ødelagt lidt i det ene hjørne, men ellers ikke noget at sætte en finger på.
1
Perfekt og hurtig levering ;-)
1
Meget tilfreds, kunne allerede hente min ordre dagen efter 👍🏻
1
Hurtig levering og rigtig god kvalitet på varen.En dejlig oplevelse at handle her!
1
Virkelig dejlig oplevelse. Min bestilling kom hurtigt, personlig hilsen og en gave vedlagt, mange tak, vi “ses” helt sikkert igen 🎄
1
Jeg bestilte en Callaway fairway wood i oktober sidste år, med et specielt loft og skaft. Havde på fornemmelsen, at den ikke var på lager, så der nok ville være lidt vente tid. Den fine service var, at jeg blev ringet op og fik at vide, at fairway wood'en var bestilt hos Callaway i England, men at der på grund af Corona nedlukning i England, kunne gå lidt ekstra tid. Knapt et lille måned efter, blev jeg ringet op og fik at vide, at nu havde Callaway afsendt min nye fairway wood og at Golfit ville sende den til mig, så snart at de havde modtaget den. To dage efter, fik jeg et nyt opkald, de havde modtaget den. Dagen efter modtog jeg den og nu venter jeg bare på, at det bliver forår, så jeg kan tage den i brug. Jeg har sjældent oplevet så god en service og vil helt klart tage Golfit med i mine betragtninger, når mine gamle jern skal skiftes ud inden længe. Har ingen problemer med at vente på levering, bare man får besked, så man ved hvad man har at forholde sig til. Den service Golfit gav mig, var spitzenklasse :-)
1
jeg bestilte og betalte fro 4 sæt sengetøj til nedsat pris. Pengene er hævet på min konto 1395kr. JEG HAR KUN FÅET TILSENDT 2 SÆT, med en følgeseddel, der intet oplyser.
0
Jeg har desværre ikke oplevet nogen effekt efter 1 års brug - jeg har ikke misset en eneste dag. Jeg har til gengæld ikke noget dårligt at sige om kundeservice. Søde og hjælpsomme.
0
Bestilte og betalte for en vare som blev efterfølgende annulleret da varen alligevel ikke kunne leveres.Kan se på Trustpilot at det er tilsyneladende et almindelig problem med firmaet.Kunne tænkes at firmaet måske skulle opdatere deres bestillingssystem som alle andre netbutikker???
0
Går i dybden og tager samtidig hensyn til kroppen og musklen. Grundig og kommer rundt til de rette muskler. Rigtig god massage skal man lede længe efter. Men led ikke mere, for Anna der er indehaver af Corpocura er lige her.Kærlig hilsen Lisbeth Holm
1
Det er hver at prøve
1
Ingen dårlig oplevelse
1
Bor normalt i København, hvor jeg får lavet negle af en super dygtig tekniker, men var NØD TIL at få udskiftet mine akrylnegle da flerehavde løftet sig, og nogle var knækket af. Ringede til Lux Beauty Nails og fik en tid med det samme, der var ingen andre kunder i den time jeg sad der, hvilket efterfølgende forklarer sig selv og giver mening. Da jeg kommer viser jeg mine "sølle" negle og siger, at de skal skiftes og laves fra bunden igen, hvilket bliver bekræftet.Herren som skal lave mine negle begynder at fjerne den gamle akryl med en elektronisk fil, så hele neglen bliver helt ru. Og det skal siges, at jeg gennem mange år både i udlandet som i DK fået lavet negle forskellige steder, men aldrig prøvet at få slebet den gamle akryl af, som jeg fik her. Flere gange gjorde det rigtig ondt og brændt langt ned i min finger, og når jeg gav lyd fra mig og ville trække fingeren til mig, fik jeg (fra en ikke dansktalende mand) af vide at jeg ikke måtte røre. Men det gjorde sgi ondt!Finder så halvvejs inde i processen ud af, at de slet ikke lavede akryl men kun gele pga. arbejdsmiljø og lovgivning. Dette har jeg fuld forståelse for, og vi bliver enige om, at jeg bare skal have en tip på en negl som er knækket, og almindelig manicure for resten.Så manden fortsætter slibearbejdet, og jeg fortsætter med at sig AV, men får af vide at det er akrylen som brænder. Ja tak brænder min bare! Da jeg går derfra kan jeg næsten mærke huden under mine negle fordi de er blevet slebet ALT for langt ned. Dagen efter knækker tippen allerede af, og 4 negle knækker bare ved at knappe mine bukser. Da jeg retter henvendelse til Salonen får jeg dette, ikke overraskende svar: "den ene negl der blev limet på, og der faldt af fordi der skal være gele til at holde det på plads.Der kan være mange grunde til hvorfor din negl er tynd. På vores neglesalon, filer vi aldrig ned til din egen negl. Når vi er tæt på din egen negl bruger vi en sandpapir hoved til at fil resten af den kunstige negle ned for at undgå at beskadige din egen negl. Selvom neglene fjernes professionelt oplever nogle kunder (som dig), at neglene er lidt mere skrøbelige ind til de er vokset ud igen. Jeg er meget ked af at høre, at du er i smerte. Du kan evt. bruge en styrkende neglelak og sørge for at pleje dem med olie.Du er velkommen til at kontakt os med yderligere spørsmål eller forespørgsel om din negle. Vi vil med glæde hjælpe dig.Det giver sig selv, at jeg overhovedet ikke overvejer at spørge dem om noget eller søge hjælp.
0
Kan kun anbefale alarm365.... rigtig god service!
1
Man kan ikke logge ind og udnytte rabatkode når man er i gang. Programmet springer simpelthen tilbage til shoppen: elendigt program - dumpet. !
0
Jeg bestilte den 4-1-2015 Apple tv hos dem, har stadig intet modtaget udover en standard mail om at den er yderligere 25 dage forsinket.Man kan ikke ringe til det nummer der er opgivet, så det er nok bare fup og svindel. De har fået betaling for varen tilbage i januar.
0
Nethandel når det er værst, at det tager 10 dage at få fat I 10 par underhylere og 20 par strømper er en sag, at str. også viser sig at være små I forhold til butikker indikere for mig at noget ikke stemmer. Når man så skal afhente sin pakke I føtex, dvs ikke omdelt, ku jeg med fordel have købt mine sager I en butik I byen og teoretisk have fået dem med hjem biligere same dag.
0
Dårlig kundeoplevelse.Det aftalte stemmer ikke overens med det, der så skal afregnes ved lejeperiodens slut. Har ikke mulighed for ar få noget på skrift ved lejelperioden.
0
Vi har været meget glade for at vi valgte Allan som fotograf til vores bryllup.Allan var grundig og tog sig god tid igennem hele processen. Allan foreslog at vi mødtes et par uger før brylluppet for at hilse på hinanden, hvilket var en rigtig god idé, så vi ikke skulle bruge tid på det på selve dagen. Vi gennemgik desuden, hvordan hele dagen skulle forløbe, hvor Allan var super dygtig til at lytte til vores idéer til lokationer, opstillinger og kombinere det med hans erfaring om, hvad der fungerer godt.Alle de leverede billeder var af meget høj kvalitet, både superskarpe og med fantastiske farver. Vi kan kun anbefale at bruge Allan, både forløbet og slutresultat har været helt i top, og vi er så glade for det evige minde om vores fantastiske dag, som Allan har givet os.
1
Spurgte på jeres facebook, om i understøttede e-sim. Fik et svar at det gjorde i, hvorefter jeg blev sendt til en yousee side med forklaringen. Det viser sig så, at i må sidde de samme supportere på yousee og på eesy, da det viste sig at i ikke understøtter esim.I burde have lidt bedre systemer, der sørger for at i ved hvilket firma i svare for.
0
God oplevelse
1
Alt leveret perfekt selv om det var sommerferie tid. Glæder os vildt til at give gaven til de piger der elsker pink
1
Jeg bestilte et batteri og fik omgående en ordrebekræftelse. Det var 21. juli.Nu skriver vi 11. august, og jeg har stadig ingenting modtaget. Absolut ingen respons på henvendelser. Jeg er godt træt af at løbe min Mc i gang!!!
0
Nu da I hverken vil tage jeres telefon eller svare på min søns og mine henvendelser, så må jeg jo henvende mig til jer her.Jeg bestilte en stol ved jer d. 26 april. Det er idag d. 10 maj og jeg har stadig ikke modtaget min pakke, som skulle leveres til min dør. Det er simpelthen for dårligt at I både overskrider jeres leveringsfrist OG ikke er til at komme i kontakt med. Pengene er trukket fra min konto, ordren er ifølge jer afsluttet og afsendt, men jeg har ikke fået nogen måde at spore den på.Jeg vil på det kraftigste anbefale folk IKKE at handle hos Madebynori, da servicen ikke er noget at råbe hurra for og varerne, åbenbart, ikke kommer til tiden.Jeg er spændt på OM, og i så fald HVORNÅR, min pakke (ordre 3611) ankommer.
0
Venlig betjening og hurtig tilbagemelding. God vare!.
1
Fantastisk koncept og lækkert tøj. Lidt svært at finde rundt i størrelser osv - men det er ikke anderledes end hvis man gik i en fysisk genbrugsbutik. Levering er lidt langsom, og jeg ville ønske at man kunne vælge levering til en specifik pakkeshop i stedet for hjemmelevering. Jeg kommer helt sikkert til at købe mere her.
1
Anette er utrolig dygtig og rigtig behagelig. Hun tager sig god tid, lytter og er virkelig dygtig til sit arbejde. Anette har hjulpet mig af med smerte og løsnet op i gamle knuder. Stor anbefaling herfra!
1
En God oplevelse Trods en times forsinkelse De tog fat med det samme et par venlig flyttefolk vi starte kl.15 og slutte ca kl.17 Var mega dejlig og få det hele flytte også til en meget lavt pris i forhold til hvad andre ville ta for samme tur De varmest Anbefalinger her fra vil helt klart vælge dem igen når den næste flytning står for døren de servicemindet og dækket mine ting til med tæpper så der ikke bliv gjordt skade på dem Tak for sammarbejdet
1
tak for handlen, det fik ok stærkt og prisen var i orden
1
Bredt udvalg af produkter, overskuelig hjemmeside og gode priser samt hurtig levering.
1