text
stringlengths
1
16.8k
label
stringclasses
3 values
dataset
stringclasses
6 values
tartma işi güzel kullanışlı ve pratik, uygun fiyat, hızlı gönderi daha ne olsun
Positive
urun_yorumlari
On yaşındayken evden kaçıp bir sirke girdi .
Notr
wiki
erzurum
Positive
urun_yorumlari
yıllar önce izlemiştim godfathe r serisini.hala da oturup sıkılmadan izlerim.bence sinema tarihinin en iyi filmi budur.en karizmatik karakter ve kompozisyon da vito corleone’dir.marlon brando oyunculuk dersi verip kendilerine asla yetişemeyecek aktörlere idol olmuştur.müzikler bir insanın hayatında duyabilecegi en dokunaklı nağmeler,kanınıza kadar işler,nino rota farkı.bu film bircok film ve dizi için de esin kaynağı olmuştur,ama ancak esin kaynağı!benzeri,daha fazlası yapılmadı yapılamaz...filmin girişindeki düğün, geleneklere bağlılığı,dayanışma gösterir,sonra zamanla sadakat, ihanet,aşk,evlat acısı,intikam,nefret,şehvet kısacası hayatta ne varsa mükemmel bir biçimde sırayla işlenir.hayatta ne varsa...bu film bu yüzden 1 numara.bu yüzden geçilemez,erişilemez.daha iyi senaryo daha iyi yönetmen daha iyi müzikler bulunacak olsa bile marlon brando yok artık...bu filmi izlemeden ölen neden doğar ki'bu filmi izlememiş bir sinemasever neden sinema izler ki'bu filmi izlemiş olan sinemasever neden başka bir filme 1 numara der ki? bana puan verme konusunda cimri olduğumu söylerseniz sonuna kadar haklısınız ama keşke daha fazla verebilseydim.10/10
Positive
HUMIR
Yenipazar belediyesine bağlı yerleşim yerleri;
Notr
wiki
Kadınlar da erkekler de genelde bol giysiler giyerlerdi .
Notr
wiki
En üstten itibaren tespit edilen tabakalar şöyledir .
Notr
wiki
makineyi yaklaşık üç haftadır kullanıyorum. eski makinem bozulduğu için fiyatı uygun diye aldım. beklediğimin üzerinde kaliteli. bulaşıkları gayet iyi temizliyor aynı zamanda ekonomik. daha ne olsun.
Positive
urun_yorumlari
cok tereddutle aldim cunku ses yok demislerdi yorumlarda ama uydu alicisiyla birlikte hic bir sorun yasamadim sesi guzel goruntu guzel ucuz da daha ne olsun tesekkurler. insallah boyle devam eder
Positive
urun_yorumlari
Oğlu Phillip mafya işlerine hiç girmedi .
Notr
wiki
arkadaşlar, lamynin bu kalem srti gayet kullanışlı fakat şeffaf olan kısmın plastigi çok sıradan, dolmakalemin ucu medium olarak geliyor imza ve yazı için uygun, roller kalem de gayet kullanışlı
Positive
urun_yorumlari
Nedenlerle erozyona maruz bırakır .
Notr
wiki
Halkının Yörük asıllı olduğu tahmin edilmektedir .
Notr
wiki
Kürt kökenlidir .
Notr
wiki
fotoğraftakinden daha hoş. gönderim şekli de kaliteli. pırlantası abartıldığı kadar küçük değil. bu fiyata gayet iyi. yeterince tatmin etti, teşekkürleeer... :)
Positive
urun_yorumlari
Dünya Savaşı konulu bir romantik gerilim filmidir .
Notr
wiki
Şehrin değeri zamanla basit bir kale seviyesine inmiştir .
Notr
wiki
ürün şık ve istediğimiz gibi büyük. yer sorunu olanlar ölçerek alırlarsa daha iyi olur. kullanılan malzemenin kaliteli olduğu belli. sessiz çalışıyor. arkadaşlar mutfağa kadar taşıdılar. bunun içinde kendilerine teşekkür ediyorum. i̇lçemizde olamyan samsung servisi teslim edildiği gün aksaray ilinden geldi ve ilgili bir şekilde kurulumu yaptı. şimdilik her şey güzel inşallah ilerleyen zamanlarda da memnuniyetimiz devam eder.
Positive
urun_yorumlari
Mükemmeldi, hikayenin gerçeklere dayanması filmi daha da etkileyici yapmış.Kesinlikle kaçırmayın ama 3 saat film başında oturmayı da göze alın.
Positive
HUMIR
günlük trş oluyorsanız tam size göre.
Positive
urun_yorumlari
Bir Harry Potter Fanı Olarak Filmi Hiç Beğenmedim. Kitapta Anlatılanın Aksine Çok Yerler Var ve Bazı Anlatımlar Eksik Hatta Hatalı Olmuş. Büyük Harry Potter Fanlarının Tahmin Edebileceği Üzere Film Bizler İçin Tam Bİr Hayalkırıklığı. Ancak Objektif bakmak gerekirse efekleri gerçekten on numaraydı. Diğer filmler arasında en iyisi bu diyebilirim.
Negative
HUMIR
çok kötü bir ürün, gece yatmadan burnumu iyice temizleyip yapıştırıyorum sabaha karşı yastığa yapışmış buluyorum
Negative
urun_yorumlari
ürünü iki adet bisiklet için aldım ve sorunsuz bir şekilde kullandım, kesinlikle iş görüyor, sabitleme için gerdirme lastikleride kullandım ek olarak tavsiye edebilirim
Positive
urun_yorumlari
çok güzel bi ürün
Positive
urun_yorumlari
ürünü sipariş vermemle bana ulaşması arasında geçen düre 1 haftaydı.marka dtm mağazasından aldım, tereddütlerim vardı doğru ürün gönderirler mi diye ama orijinal ambalajında sipariş verdiğim ürün gönderilmişti. bunun için marka dtm mağazasına, ürünü güzel bi şekilde taşıyan horoz lojistiğe ve ürünü piyasa fiyatından ucuz bi şekilde almamı sağlayan hepsiburadaya çook teşekkür ederim.
Positive
urun_yorumlari
berbat ötesiçeşmenin göbeğinde bu kadar iğrenç profesyonellikten bu kadar uzak bir otel olamaz bayram tatili için gittiğimiz otel tam kelimeyle hüsrandı yemekler kötü havuz kirli etrafta kediler köpekler soğuk suyla duş ve bunlara rağmen çalışanların ukala tavırları üstelik kişi başı tl son gün yemekte şahit olduğumuz olayda cabası misafirlerden biri resmen garsonlar tarafından darp edildi biber gazı sıkıldı sebep yemek sırasında araya girmek isteyen müdürüne yemek götürecek olan garsona adil olmadığının sırada insanların beklediğinin söylenmesi kesinlikle bir daha gitmeyeceğim ve tavsiye etmeyeceğim bir otel
Negative
HUMIR
flim çok güzel çok iyi yazılmış bir flim.Jİm Carrey çok iyi performans göstermiş.
Positive
HUMIR
En azından beş kez evlendi .
Notr
wiki
kendinizi filmdeki sorunlara cok yakın hissediceğiniz yaşamla oldukça örtüşen aynı zamanda hayattaki seçenekleri ve sonuçlarını irdeleyen hoş ve orjinal bir film.... ben cok severim..
Positive
HUMIR
Kendisini "mültecilerin çocuğu" olarak nitelendirmiştir .
Notr
wiki
6 aydır kullanıyoruz gayet iyi
Positive
urun_yorumlari
Ve tipik olarak çekirdek bir üniversiteye ve araştırma merkezine sahiptir .
Notr
wiki
ürünü koltuklara sikiyorsun köpürmeye başliyor ve koltuklari kapsayacak şeki̇lde sikin 3-4 daki̇ka bekleyi̇n nemli̇ bi̇r bezle ovuşturarak si̇li̇n mükemmel görüntüyü görün.
Positive
urun_yorumlari
El yanlılığı ve cinsel yönelim arasındaki ilişki her iki cinsiyet içinde rapor edilmiştir .
Notr
wiki
yapabilceğim en ağır yorumu yapmak isterim ama biraz kaba kaçar sanırım:Pneyse...kısaca sıradan ve sıradanlığın da ötesinde saçma bi şey(!)
Negative
HUMIR
fiyatına takılmayın.. ürün çok iyi.. 5 tane kıytırık ucuz şarj alacağınıza adam gibi bi tane alın bunu alın bence..
Positive
urun_yorumlari
bu fiyata alınabilecek en iyi işlemci. f/p konusuna pentium g3258'i geride bıraktı. single core performansı iyi olduğu için g3258 gibi overclock yapmadan oyunlarda rahatlıkla son nesil i̇3, i̇5 işlemcilerle aynı, genel kullanımda ise i̇3 6100'e yakın bir performansı var. özellikle 2 fiziksel çekirdeği ve hyper threading ile 4 çekirdek olabilmesi geçmişteki pentiumlara nazaran çok daha iyi performans vermesini sağlıyor. düşük bütçeli arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.
Positive
urun_yorumlari
*türkçe gün sayacı
Positive
urun_yorumlari
son derece guzel ve kaliteli bir urun. manuel fircanin ulasamadigi yerlere ulasip son derece guzel temizliyor. cocuk icin olanin ayri bir sarj unitesi olmasi lazimdi ama bu saticinin degil ureticinin eksikligi. kargo ile elime ulasmasi 2 gun surdu urunu satin aldigim gunun urun kargoya hemen verildi. tesekkurler :)
Positive
urun_yorumlari
Başarım ölçüsü genellikle desibel cinsinden verilir;
Notr
wiki
Ölüm nedeni bilinmiyor .
Notr
wiki
Bu anlaşmazlık sırasında kendisinin ve daha sonra oğlu Paul’ün Pierre ile ilişkileri bozuldu .
Notr
wiki
Nevis adası Karayipler bölgesinin en fakir adalarından biri oldu .
Notr
wiki
Bu açıklamayı filmin çoğu büyük hayranı kabul etmez .
Notr
wiki
Grup dağıldıktan sonra da Alan Parsons ile çalışmayı sürdürdü .
Notr
wiki
nazan bekiroğlunun eşsiz anlatımıyla çok mükemmel bir kitap kesinlikle okuyun,uzun olmasına rağmen çok akıcı. okuduktan sonra nazan bekiroğlunun bütün kitaplarınıda okumak isteyeceksiniz
Positive
urun_yorumlari
Fenerbahçe yüzme şubesi sporcusudur .
Notr
wiki
gayet uygun fiyat sorunsuz kargo
Positive
urun_yorumlari
Bu da iki kamp arasında düşmanlığa yol açmaktadır .
Notr
wiki
judgement day terminatör serileri içinde hep en beğendiğim olmuştur.kendi tarzındaki devam filmlerinin içinde bence en başarılı olanıdır
Positive
HUMIR
marketlerdeki urun fiyatiyla ayni. ustelik termos bardagi hediye.
Positive
urun_yorumlari
dış dünyadan kopup seni içine çeken orjinal bir hikaye
Positive
urun_yorumlari
ürün bugün eli̇me geçti̇ geli̇r gelmez denedi̇m ve etki̇si̇ni̇ gördüm hari̇ka bi̇r ürün teşekkürler hepsi̇burada :)
Positive
urun_yorumlari
yaptığım yanlışları yaptığınız yanlışlara sayarsınız kahpe düzenin orospu evlatları
Negative
tweet-pn
Gerçekten süper bi gençlik filmi ! farklı düşüncedeki tarzdaki insanların nasıl olupta bir araya gelişin gerçekten güsel bi şekilde anlatmış.Dvd sini aldım.iikide almışımdiyorum.izlemediyseniz bir an önce izleyinn derimm !!
Positive
HUMIR
2010da hepsiburada.comdan almıştım. aldığım günden beri gayet memnundum ama bozuldu. şimdi yeni bir ütü arayışı içindeyim. ütüyü musluk suyuyla değil içme suyuyla kullanmanızı tavsiye ederim. buhar çıkışı oldukça etkili bir ütü.
Positive
urun_yorumlari
İlk olarak seçilen birim zamana göre gözlem yapılıyor .
Notr
wiki
ürün gayet kaliteli ve sağlam. boyutu da ideal. 4 yaşındaki oğlum çok sevdi. almayı düşünenlere tavsiye ederim. sipariş verdikten 2 saat sonra kargoya verildi ertesi gün elimdeydi.
Positive
urun_yorumlari
düşündüğümden daha iyi çıktı
Positive
urun_yorumlari
Genel olarak memnun kaldım.
Positive
HUMIR
Kesilmiş tek bacağının yerine takılan protez ile kaykay yapan ilk sporculardan birisidir .
Notr
wiki
bedava kargosu olması ve piyasadaki fiyatından ucuz olması hasebiyle siparişi verdim. yolda patlar diye korkuyordum ki sağolsunlar kapak bantlı geldi. tavsiye ederim.
Positive
urun_yorumlari
ürünün fiyatına göre özellikler yetersiz
Negative
urun_yorumlari
güzel parasına göre iyi.
Positive
urun_yorumlari
ürün sipariş verdiğim günün ertesi günü elime ulaştı. kargoda hiç bir sıkıntı,paketinde hiçbir hasar yaşanmadan siparişlerimi alıyorum ve çok memnun kalıyorum.teşekkürler.
Positive
urun_yorumlari
devamlı kullandığım traş bıçağı,fiat olarak en ucuz burada.
Positive
urun_yorumlari
Bu sayede topun atış hızı arttırıldı .
Notr
wiki
sinemaya geldiğinde hiç düşünmede gideceğim tarzda bir film:)) ilkini de çok sevmiştim zaten...eh Deep için değer değil mi? ;))
Positive
HUMIR
ütü masasının kılıfı benim için çok büyük bir problemdi.buhar kazanlı ütü kullandığım için ütü bitene kadar masanın altı da üstü de sırılsıklam oluyordu.bu ürün çok kalın, keçeli ve büyük.buhar kazanlı ütü kullanırken sorun yaşayanlar rahatlıkla alabilir.
Positive
urun_yorumlari
film o kadar ahım şahım bi film değil idare eder işte ehhh
Negative
HUMIR
parasına değer boyut yeterli fiyat uygun teşekkür ediyorum
Positive
urun_yorumlari
görüntü ve ses kalitesi iyi. fakat internette yazı yazarken klavye tuşları olmadığı için biraz zor internette birşey aramak. ama internet hızı çok iyi.
Positive
urun_yorumlari
4. inanılmaz kibar bir şişesi var bence sadece şişesi bu kadar para eder :)))
Positive
urun_yorumlari
Sonraki yıllarda birçok popüler rap "mixtape"inde ve stüdyo albümüne konuk oldu .
Notr
wiki
kızlarıma aldım.elimize çok güzel oturuyor dediler.yeniden 3 adet daha sipariş verdim.
Positive
urun_yorumlari
gerçekten çok güzel duruyor.tavsiye ederim.yapıştırılmasıda çok basit.
Positive
urun_yorumlari
Köyde Kafkas kültür ve yaşam tarzına ait bir faaliyet ve görünüm bulunmamaktadır .
Notr
wiki
Köyde Karadeniz iklimi görülmektedir .
Notr
wiki
Höyük aynı zamanda bir taş daire ile çevrelenmiştir .
Notr
wiki
Dünyanın sayılı büyük camileri arasındadır .
Notr
wiki
Cezasının tamamı yedi yıl daha sürecek .
Notr
wiki
Cehennem ve yeraltındaki tüm olağandışı varlıklar onun hükmü altındadır .
Notr
wiki
zaman kaybı sadece.. ne oyunculuk ne de başka bişi belemek anlamsız bu filmden. ne efekt nede başka bişi. aşk filmi izlicekler daha değişik filmlere yönelsinler.
Negative
HUMIR
çok güzel bir koku. gayet başarılı. kesinlikle tavsiye ederim. hafif ve tam yaz ayları için ideal. farklı bir koku. benim hoşuma gitti açıkçası
Positive
urun_yorumlari
Minicik yer kaplamaz ama gayet güçlü bir canavar geldi. İndirimdeyken media clup indiriminide ekleyip 529 tl gibi bir tutara aldığımıda söylersek oldukça iyi oldu. Tek sıkıntı uygulamanın sıkıntısı kargo takibi için tekrar tekrar takip no gir tel no gir her seferinde çok iyi değil düzeltilmesi diğer uygulamalarda adım adım anında görünüyor ve kargo getirdi ama orjinal kutusunu ek olarak en azından bir naylona sarabilirlerdi hoş değildi hele de böyle virüslü bi dönemde yine de ürünü gölgelemez mutlu edici bir ürün kırık çıkık yok
Positive
magaza_yorumlari
james cameron'in en iyi yaptigi islerden biri bu devam filmini cekmek olmustu. Herseyiyle bir bilimkurgu basyapiti diyebilirim. Durmak bilmeyen bir aksiyon, rollerine cuk oturmus oyuncular, daha da derinlesen bir hikaye, kisacasi kusur bulmak yersiz... (9/10)
Positive
HUMIR
ben beğenmedim, arka plastik kapak çok kalitesiz, daha kutusundan ilk çıkarttığımda kapakla gövde arası biraz açık gibi duruyordu. elimle yerine oturtmaya çalıştıysam da yine kendiliğinden açılıyordu. vestel'e yakışmamış
Negative
urun_yorumlari
Eğer bir gerilim filminden beklentiniz, günümüzde çekilen örneklerinin bize sunduklarından daha fazla değilse "küp" size beklenti standardınızı artırma şansı tanıyor. Zira sistemi eleştiren replikler, kırılması gereken kodlar ve çok açık olmasa da mesaj içerikli, keyifli sonuyla klişelerle pek dost olmayan bir film. Hatta filmin gelişim sürecinde kendini ele veren tek klişenin, 1997 yapımı olması sebebiyle bu filmle çıkmış olabileceğini düşünüyorum. İzleyin.
Positive
HUMIR
Şehir pazar yeri olan kasaba olması bakımından önemliydi .
Notr
wiki
basit kulaklıklar kadar ucuz pahalı kulaklıklar kadar da kalıtelı, işportadan alacagınıza bu urunu kullanın pişman olmazsınız, üstelik kalem piller de hediye..
Positive
urun_yorumlari
Koni üzerinde tespit edilen sabit bir E noktası .
Notr
wiki
ürünü kardeşim için sipariş ettim.kargo ve teslimat iyi.yabancı markalara boşuna para ödeniyor ,bence ürünün tek eksiği radyosunun olmaması.umarım vestel çıkaracağı yeni ürünlerde buna da dikkat eder.onun dışında gayet şık ,hafif ve iyi bir telefon
Positive
urun_yorumlari
Hemen üstünde Cumhuriyet mahallesi bulunmaktadır .
Notr
wiki
seçenekler arasından en iyisi olduğunu düşündüğüm için aldım. kullanımı pratik, şık, kısacası güzel bir ürün. tavsiye edebilirim. üstelik kısa bir zamanda elime ulaştı
Positive
urun_yorumlari
gayet iyi... önceden beri kullanıyoruz.
Positive
urun_yorumlari
Delhi Sultanlığı hizmetinde çalıştı .
Notr
wiki
yillardir gi̇llete ürünleri̇ni̇ kullaniyorum hepsi̇ güzeldi̇ ama bu son cikan progli̇de seri̇si̇ bi̇r başka güzel evde tras olanlara kesinlikle tavsi̇ye ederim.
Positive
urun_yorumlari
alişma süresi̇ zor olsa da güzel ve kullanişli bi̇r ürün. tefal kali̇tesi̇ ön planda. kargo aşamasi hizli ve güvenli̇ olduğu i̇çi̇n teşekkürler hepsi̇ burada'ya.
Positive
urun_yorumlari
fiyat olarak birşey söylemek zor. marka olarak maalesef ürünlerini biraz pahalı satıyor. diğer yönlerden oldukça başarılı. gaz oluşumunu bariz şekilde azalttı. başka biberon ile kıyasladım daha az gaz yapıyor. sanırım emziğin yapısı ile ilgili bir durum. bütçe yönünden sıkıntı yoksa alınabilir
Positive
urun_yorumlari
başarılı bir ürün çok sağolun teşekkürler
Positive
urun_yorumlari