text
stringlengths
1
16.8k
label
stringclasses
3 values
dataset
stringclasses
6 values
misafirlerimiz için almıştık, gayet rahat olduğunu söylüyor kullanan bütün misafirlerimiz. tek sıkıntısı pompayla şişirmesi. kompresör yardımıyla şişirmeniz sizin için çok daha iyi olacaktır.
Positive
urun_yorumlari
Bu Film Çok kötü Bu kadar kötü olamazısını beklemiyordum 10 üzerinden" 0 " Tammammmmmm
Negative
HUMIR
ürün karşıma çıkınca yorum yapmadan geçmek istemedim yıllardır aynı ürünü kullanıyorum harika diyebilirim daha önce başka bir markayı denemek amacı ile kullanmıştım 3-5 kullanımda saçlarım yıprandı bu ürünü yıllardır her gün kullanmak kaydı ile aralıksız kullanıyorum ne bir yıpranma ne bir çatallanma oldu benim için benim için en önemlisi saçı yıpratmayışı alacaklara tavsiye ederim hiç şüphede kalmasınlar
Positive
urun_yorumlari
Şu an ise bağımsız editör olarak çalışmaktadır .
Notr
wiki
8 yasındaki oğluma verdim.
Negative
urun_yorumlari
Jack onların uzaylı olmadığını insan olduklarını öğrenir .
Notr
wiki
fiyatı ve kalitesi çok iyi.
Positive
urun_yorumlari
1 gün kadar kısa sürede elime ulaşmış olması alışverişin en keyifli yanıydı. ürün kendi orijinal kutusu ve faturası ile geldi. böyle bir şeye ihtiyacı olanlar için bunu kesinlikle tavsiye ediyorum.
Positive
urun_yorumlari
-eksileri
Positive
urun_yorumlari
alacak arkadaslara tavsiyem su; tel cok saglam yere kac kere dustu ben unuttum artık ama tek bır sıkıntı olmadı sarjı ortalama 3 gun gıdıyor tek eksı yonu msj yollarken kıtleyıp kendını bastan acıyor tel tek eksıgıde bu telefonun tam manasıyla 4-3 luk telfon.pişman olmazsınız
Positive
urun_yorumlari
Red Bull Racing takımı için yarışmaktadır .
Notr
wiki
serinin en iyi filmi aynı zamanda görsel efektte çığır açan film...
Positive
HUMIR
Otel doğa ve deniz arasında bir cennet gibi. Bu sebeble tatilim için bu sene tekrar tercih ettim. Hem hizmet kalitesi hemde lokasyon olarak tek geçerim.
Positive
HUMIR
ilkindeki esprilerin aynılarını almaları çok kötü olmuş.birincisi çok iyiydi,ikincisi kopyası olduğu için hayalkırıklığı.
Negative
HUMIR
oyunlar ile oldukça haşır neşir olduğumdan ötürü şarjı 3 saat kadar yetiyor. şarj kapasitesi 4k mah kadar olsaydı gerçekten tam idea olurdu ama benim gibi genel olarak oyun için kullanmıyorsanız 1 günü rahat çıkarırsınız. ekran kalitesi, programardaki performansı son düzeyde. fiyatı da oldukça iyi yani öneririm.
Positive
urun_yorumlari
urunu arkadasıma aldım cok begendı 25 yas ustu ıcın cok ıyı bır urun bu fıyata kacırmayın . agır falan dıye yorumlar var ılk etapta etkılenıyorsunuz merak etmeyın .
Positive
urun_yorumlari
Yüksek hızda ve alçak uçarlar .
Notr
wiki
Avrupa şampiyonluğunu elde etti .
Notr
wiki
Samimiyetsizlikten gebereceksiniz
Negative
tweet-pn
Yaa bu filmi beğenen bunca insanı anlamıyorum gerçekten. Saçma sapan seks sahneleri var, gayet de ahlaktan uzak. Üstelik de bu ağlayanları da hiç anlamıyorum. Yaa bu adam şımarıklığı yüzünden bu kadını bıraktı siz nasıl da bu adamın aşkına saygı duyarsınız. Gayet basit bir aşkı varmış demekki. Beğenmedim kötü olmuş.
Negative
HUMIR
Ancak çok geçmeden babası da hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolur .
Notr
wiki
Bu sanatın kökeninin Hindistan olduğu söylenir .
Notr
wiki
ürün gayet iyi daha önceki elektrik süpürgelerine hiç benzemiyor ve fiyatini da göz önüne alirsak tartışmasız mükemmel. halıyı yerinden kaldiriyor ve filtresi gercekten de cok pratik. ciddi anlamda memnun kaldım...
Positive
urun_yorumlari
yorumların hepsini okudum. bir kere yatağın kötü hiç bir yanı yok. ne koku var ne başka birsey. öncelikle yatağı kritize ederken fiyatı da göz önünde bulundurmak lazım. yatak normal bedelinin neredeyse 3 de 1 fiyatına satılıyor. bunu unutmamak gerekli. bir kere çok rahat gerçekten dinlendiğimi hissediyorum ve daha erken kalkıyorum. ne sert ne yumuşak. kalite olarak da oldukça iyi. kumasında dikişinde bir sıkıntı göremedim. açıkçası bundan önce pahalı bir yatağım vardı. fakat bu yataktan daha memnun kaldığımı söyleyebilirim. hiç pişman olmadım. tavsiye ederim.
Positive
urun_yorumlari
Kesinlikle mükemmel, çok memnun kaldım, çok pratik ve kullanışlı bir makina. Ayrıca Horoz kargo personeli ve Vestel teknik servis ekibininde çok başarılı ve hızlı olduğunuda söylemeliyim.
Positive
magaza_yorumlari
bu fiyata alabileceğiniz plastik kartlar arasında e iyisi bu. daha kaliteli plastik kartlar bunun yaklaşık 3-4 katı fiyata satılıyor. bu kartların kalitesi fiyatına göre gayet iyi
Positive
urun_yorumlari
fırçanın gövdesinin esnekliği ok iyi ayarlanmış, girdiği yere uyum sağlayabilecek kadar esnek, ama detaylı bir temizlik gerçekleştirecek kadar da sert, fırçanın kılları da sert sayılır, fiyatını da göz önünde bulundurunca titiz insanlar için kaçırılamayacak bir ürün.
Positive
urun_yorumlari
Devlet Lisan Okulu İngilizce kursunu tamamladı .
Notr
wiki
harika bir hizmet ve harika bir kitap yazana çevirene teşekkürler
Positive
urun_yorumlari
si̇pari̇şi̇n ertesi̇ gün eli̇ni̇zde olacak , hiz konusunda gayet i̇yi̇ ambalaj korumasi da takdi̇re şayan
Positive
urun_yorumlari
açıkcası biraz tereddütlü almıştım fakat herşeyimi bu fırında yapar oldum :) harika işimi görüyor ve çok yer kaplamıyor. siparişinizin ertesi güne elinize jet hızıyla geçiyor zaten !
Positive
urun_yorumlari
bu ürünü annem için almıştım.annem o kadar memnun ki şimdiye kadar neden almadığımız için dert yanıyor.eminim ki kullanmaya devam ettikçe faydasınıda görecek
Positive
urun_yorumlari
ilk filmde kötüydü ikincisi de tam bunun devamı olmuş...
Negative
HUMIR
malum bebeklerin süper hızlı mama tüketimi yüzünden ekonomiye dikkat ediyoruz bu sebeple hepsiburadaya tşk ederiz
Positive
urun_yorumlari
sıfır maliyetle ancak bu kadar film yapılırdı.filmde o kadar çok hata var ki saymakla bitmez.laptop parçalama sahnesi bile gerçek değildi.3 bile çok bence
Negative
HUMIR
Bu önemli partilerin dışında kurulmuş olan pek çok parti daha vardı .
Notr
wiki
Ancak kazandığı madalyalar doping kullandığı gerekçesiyle elinden alındı .
Notr
wiki
Üzüm dünyanın şarap bölgelerine ekilir .
Notr
wiki
ürün zaten ariel kalitesi belli, diyecek bişey yok.
Positive
urun_yorumlari
yorumlara bakarak aldım fakat pişman oldum, yarım ekmek içine zor sığıyor, kablosu da çok kısa. zaten kutu açılmış ve straforları eksik halde gelince bende ürünü geri gönderip büyük model sipariş ettim. alacak olanlar dediklerimi göz önünde bulundursun.
Negative
urun_yorumlari
Bu açıklamanın ardından Avril Lavigne şarkıyı beraber yazdıklarını ve müziği de birlikte yaptıklarını söylemiştir .
Notr
wiki
Genel olarak otsu ve odunsu özelliklerdir .
Notr
wiki
Yıkılmaya yüz tutmuş kimi evler devlet ve özel kuruluş ve kişilerin katkısıyla korunmaya çalışılmaktadır .
Notr
wiki
- özellikle halı üzerine değil de doğruca parke veya taş zemin üzerine koyarak spor yapacaksanız, bu ürünün kalınlığı ve yumuşaklığı sizi memnun edecektir. yoga hareketlerinde dizlerimin ve dirseklerimin acımasını engelliyor, sporu rahat yapmayı sağlıyor.
Positive
urun_yorumlari
Ürün çok hoş,bu fiyata alabileceğinizin en iyisi.Ayrıca süpriz hediye için çok teşekkürler:)
Positive
magaza_yorumlari
ürünü siparişin ertesi günü sabahında elime ulaşmasını sağladıkları için firmaya teşekkürler. çok beğendim. 19 aylık kızım eminim severek oynayacaktır. boyutu gerçekten küçük ancak 3 yaşına kadar rahatlıkla ve güvenle kullanacağımıza eminim. teşekkürler :)
Positive
urun_yorumlari
köprüsüz de yaşanır ama filamingosuz izmir izmir olmazizmirkuşlaramezarolmasın
Positive
tweet-pn
Şirket ayrıca Savannah tesislerini genişletme kararı almıştır .
Notr
wiki
mükemmel rahatlatıcı bir kokusu var çok süper köpürüyor tek kelime ile şahane fiat çok uygun teşekkürler hepsiburada.com
Positive
urun_yorumlari
ürün için söylenecek söz yok . degerinin çok üstünde bir performans
Positive
magaza_yorumlari
Dünya üzerinde birçok stadyum hibrit çim sistemini kullanmaktadır .
Notr
wiki
Nesne yönelimli programlama kavramının gelişmesine katkıda bulunan aktif programlama dillerinden biridir .
Notr
wiki
Amerikalı rock müzik grubu .
Notr
wiki
yumoşu yıllardır kulllanıyoruz gerçekten çok güzel yumaşatıp güzel koku bırakıyor
Positive
urun_yorumlari
yenidoğan bebekler için gerçekten güzel bi paket, ıslak mendili, alt açmasıda gayet iyi ve kullanışlı.çok memnun kaldık.
Positive
urun_yorumlari
gerçek bir başyapıt... harika bir film... defalarca izleyip hiç sıkılmadığım filmlerden biri... işlenişi senaryosu filmdeki tüm ögeler birbirini tamamlamış... izlenmesi gereken filmlerden !
Positive
HUMIR
ürünü uzun zamandır kullanıyorum spordan önce 3 spordan sonra 3 tablet olmak üzere kas ağrılarını hissedilebilir düzeyde azaltıyor. kısaca tavsiye ederim.
Positive
urun_yorumlari
kalem siparişi verdikten üç gün sonra elime geçti, beklediğimden çok daha iyi ve kaliteli...fiyatı ise harika aynı kalem birçok yerde iki katı fiyata satılıyor.
Positive
urun_yorumlari
haziran ile haziran arasında yaptığım tatil bana hayatı yeniden sevdirdi bunda en büyük katkı kaldığım otel olan mahberi otelin tabiki herşey çok mükemmeldi deniz havuz yemekler ve odalar tek kelimeyle şahane bir otel en kısa zamanda tekrar kalmayı ümit ediyorum personelve özellikle genç yaşında oteli harika çeviren mustafa bey kardeşime de saygılarımı sunuyorum tekrar tekrar teşekkürler en kısa zamanda görüşmek dileği ile
Positive
HUMIR
tek kelimeyle muhteşem.10/10
Positive
HUMIR
Lig Kupası finalidir .
Notr
wiki
herhangı bır sorun yok fıyatına gore sorunsuz daha ıyı bır sey ıstersenız 3 katı paralara var ama bu urun kısıtluı butceye tam uygun
Positive
urun_yorumlari
cok ıyı bı urun 3u bır arada olmasıda buyuk avantaj ben haftada 2 3 kez kullanıyorum cıldınız tertemız ve parlak gorunuyor kesınlıkle tavsıye ederım
Positive
urun_yorumlari
i̇leri seviye ingilizce bilgisine sahip biri olarak, aslında grammar in use (cambridge uni.press) kitabını tavsiye ederim ancak eğer ingilizceye yeni başlıyor veya türkçe anlatımlı bir i̇ngilizce dilbilgisi kitabı istiyorsanız bu kitap isabetli olacaktır. kitapçıda buna muadil bir kaç türkçe anlatımlı kitabı inceledim. i̇çlerinde en güzel anlatımı olan buydu. dilbilgisi sıralaması çok iyi, sistematik. ancak yanında gelen cdden pek bir şey beklemeyin. sadece alıştırmaların ses dosyası olarak okunmuş halini koymuşlar. ses ve video kaynaklarını internetten de edinebilirsiniz zaten. bu durum kitabın kalitesine gölge düşürmez.. selamlar.
Positive
urun_yorumlari
bence mükemmel,ilk işe başladığınızda hemen ısınması, yeterli ısıya gelince
Positive
urun_yorumlari
ürün tamamen plastik ve malzeme kalitesi çok iyi değil gibi ancak görünüm olarak güzel sayılır.
Positive
urun_yorumlari
Belirlenen ana esaslar çerçevesinde teknik uygulamalara temel teşkil edecek görüş ve raporlar oluşturulmuştur .
Notr
wiki
Organizasyon için yapılmakta olan gönüllü başvuruları da sona erdi .
Notr
wiki
beklediğim gibi değil. dokusu çok zayıf. rulo için sarılmış lastik izleri derin izler bırakmış düzelmiyor. daha önce aldığım 1.5 cm lik olanı daha tok ve kaliteli. ama bu 10 mm lik olanının malzeme kalitesi kötü. hayal kırıklığı yaşadım. 2 adet almıştım birini iade edebilirim....
Negative
urun_yorumlari
cok kaliteli bi yapım kesinlikle mükemmel.izlenmeli. filmde anlayamadığım güsel bi atmosfer var.renkler müzik adrien brody zaten bir numara.tarihide cok güzel yansıtmış yapılan işkence ve okadar insanlık dışı kimselerin arasındaki sıcaklığı...
Positive
HUMIR
Annesi ve babası ayrılır ve kısa süre sonra annesi tekrar evlenir .
Notr
wiki
aldıktan bir gün sonra elime geçti süper hızlı mükemmel
Positive
urun_yorumlari
bu film izlenmek için yapılmış olamaz..şaka gibiydi..yani sırf müzikleri için gidilir diebilirim..bide oyunculuklara,,repliklere bol bol gülünmek için gidilebilir.izlerken çok güldüm..eğlenceliydi gerçekten. bence sinan çetin kasmamalı kendini bu kadar..yönetmenlikle yetinsin bence o..yazmasın senaryo fln..soora pişman ooluo oynıyanlar..neyse zaten okan bayülgen ve teo da izlerken çok eğlenmişler ..
Negative
HUMIR
Dünya Savaşı sırasında Yahudi bir partizan .
Notr
wiki
3-4 gunde kargo ile sorunsuz geldi. urun orjinal.
Positive
urun_yorumlari
Şu sıralar Hekimoğlu dizisinde "Selin Kurt" karakterine hazırlanmaktadır .
Notr
wiki
urun cok kotu 2 gunde yunlendi. hic tavsiye etmem gereksiz yere paranizi harcarsiniz
Negative
urun_yorumlari
ürünü geçen hafta aldım. i̇lk dolumda 5v 2a adaptörle yaklaşık 10 saat civarında doldu. telefonumda 2100mah batarya mevcut ve 3 tam şarj ve bir yarım şarj oldu. ama muhtemelen bu yarımda tam şarz olabilrdi. yola çıkacağımdan riske atmamak için tekrar cihazı şarz ettim. bence ürün gayet iyi yolda şarjım bitti derdim yok artık. hem iş icabı hemde oyun için telefonumu sık kullanıyorum. tavsiye ederim.
Positive
urun_yorumlari
Üst ucunda bir duman deliği vardı .
Notr
wiki
Harika fiyat performans. Sessiz çalışma. Zamanında teslim. Daha ne diyeyim. Umarım zaman içinde mutlu etmeye devam eder.
Positive
magaza_yorumlari
*çok hızlı biçimde işlev görüyor.
Positive
urun_yorumlari
ürün beklentileri karşılıyor ama sinyal sorunu var gibi gözüküyor fakat çokta rahatsız edici değil kamera gayet başarılı.
Positive
urun_yorumlari
şi̇kayet! desem hepi̇ni̇zi̇n okuyacagini bildigim icin bu kelime ile basliyorum. urun aksam saatlerinde sip. girildigi icin ertesi gun kargoya verildi ve bugun elimize ulasti. hizlilik 5* paketleme konusunda buyuk bi hassasiyet gostermisler 2. 5*
Positive
urun_yorumlari
ürün tedarik sürecinden önce kargolanıp gönderildi.i̇ç yapısı ve dış yapısı farklı özelliklere sahip.i̇ç yapısının terletme amaçlı yapıldı belli.gayet güzel ürün bel kısmını mükemmel kavrıyor.alacak olanlara tavsiye ederim.
Positive
urun_yorumlari
Ancak günümüzde bu gelenek büyük ölçüde kaybolmuştur .
Notr
wiki
erkeğim saçlarım uzun deil kaşlarıma kdr enselerim daha kısa chace crawford a (nate archıbald) özendim :d saçım dalgalı özellikle ön tarafında sağa sola yamulmalar çok oluyor o yüzden chace crawford ın ki gibi hiç bi zmn olmadı.bende 2 gün önce aldım bu düzleştiriciyi aynı chace crawford ın saçı gibi yaptım oldu gerçekten zaten kestirirken kalıp olarak öyle kestirmiştim tabi dalgalardan kötü duruyodu her dkka elimle düzeltmekten sinir oluyordum ama düzleştirince istediğim gibi oldu bir gün önce düzleştirdim hala bozulmadı da yani kesinlikle güvenebilirsiniz.ayrıca kullanımı flnda gayet rahat.
Positive
urun_yorumlari
bu kadar muhteşem bir dramayı daha önce neden izlemedim diye kendime kızdım şuan.bu filmi daha önce görmeliydim.eşsiz bir oyunculuk....eşsiz bir dostluk hikayesi.tim robbins e hayran kaldım açıkçası.morgan freeman zaten sevdiğim oyunculardandır.ama seven filminden sonra morgan freeman ın en güzel filmlerinden biri olmuş bu film.çok iç burkan,yürek dağlayan sahneleri var.suçsuz yere hapishanede ömrünün uzun yıllarını geçiren masum adamın hikayesi...iyiki geç de olsa izlemişim bu filmi.eğer sizde benim gibi hala izlememiş olanlardansanız hiç zaman kaybetmeyin izleyin ve işte film budur diyin
Positive
HUMIR
piyasada en düşük fiyat hepsiburada.com daydı. uygun fiyatı görünce hemen aldım. kokunun kalıcılığı biraz zayıf. ama gerçekten kokusu çok hoş.
Positive
urun_yorumlari
Taburu cephesinde yoğunlaşmıştır .
Notr
wiki
emsallerine göre hem iyi hemde fiyatı uygun.
Positive
urun_yorumlari
ben harici klavye kullanıyorum ve şuanlık gayet memnunum. bilgisayarım yükteyken 98 derecelere çıkıp bazen 100 derece olup kapatıyordu kendini. şimdiyse yükte 75-90 derece aralığında.
Positive
urun_yorumlari
helal hepsi burada kalitesinde asus zaten dev marka erken teslimat ucuz fiyat çok güzel
Positive
urun_yorumlari
pişman olmayacağınız bir ürün tavsiye ederim.
Positive
urun_yorumlari
ürün elime 1gün sonra ulaştı şarj cihazının fiyatı çok uygun dışarda ve diger yerlerde 27den başlıyo 45-50lira bile satan var bu fiyata ihtiyacınız varsa kaçırmayın duracell kalitesinden şaşmayın
Positive
urun_yorumlari
İki oyuncu ile de beşer yıllık sözleşme imzalanmıştır .
Notr
wiki
i̇phone 6s kullanıyorum, boyutu 6s'den daha büyük ayrıca ilk şarjda 18-19 saatte doldu diyebilirim. yani 20.000mah. olduguna bakmayın onu doldurmasıda ayrı bir dert yanınızda taşıması apayrı bi dert. hata ettim diyebilirim daha önce asus 10500mah vardı çok memnundum taşıması şarj süresi iyiydi arkadaşlar. ben açıkcası önermiyorum ve tavsiye etmem pişmanda oldum ama iş işten geçti.
Negative
urun_yorumlari
doğru ve sağlam geldi
Positive
urun_yorumlari
Ege Ekonomi ve Yeni Asır’da çalıştı .
Notr
wiki
bu filme yorum yapılmaz ki yani yorumsuz bu film..izledim we inanamadım, 2000 li yıllarda yok zombilerle, kurtadamlarla korku filmi mi kaldı ya..bide 1 tanede değil, 3 kardeşmi ne,aman yarabbi..beyni uçar insanın..10 üzerinden 1, oda emeğe saygımdan yani yoksa 0..hayret walla ne duydum ne gördüm..wasat ötesi..
Negative
HUMIR
urun kapalı bandrollü samsung türkiye 2 yıl garantili isme faturalı düzgün paketli teşekkürler
Positive
urun_yorumlari