label
int64
0
1
text
stringlengths
1
332
0
@pragsmacktics Nespēju ieēst neko ar gabaliņiem aka jogurtus ar ogu gabaliņiem un ja kartupeļu biezenī ir jūtams kartupeļa gabaliņš rauj nereāli uz augšu. Kaitina,ka dara pavirši,nu ja apaviem tīra zoles,tad katru rieviņu iztīra,nevis nobrauc pa virsu. Vistas filejai cīpsla un asinsvadi
1
@AlksneR Redzu, ka saldējums gatavots no saldkrējuma. To var no izskata saprast un pat sajust garšu.:>
1
@chiepis @Solvatins Ar puiku bija vieglāk. Nebija pupomāns. Un varēja izturēt no pusgada šad tad pat tik ar 1-2 ēšanām. Man liekas, ka jāvēro bērnu un jāvēro sevi. Gulēßana normālā sāksies, kad vairs neēdīs pū. Nemaz neēdīs.
0
@KalniArmands Jums ir kāds ēdiens kurš dzēriens, kurš nepatīk? Vai kāds cilvēks, kurš nepatīk? Ja ir, tad izdarīšu secinājumu, ka Jūs esat pret ēdieniem un dzērieniem. Iespējams pret cilvēci. Tā? No "B saka, ka valstī ir problēma X" nevar izdarīt, ka B ir pret valsti, ja vien nav totalitārims.
0
Kā Lielais Pelēkais apēda Rīgu.
1
@didzis_m @kasparszellis @ilya_kozin Man ar garšo Salds, un vispār man bērnībā mēģināja iestāstīt, ka es no Kārumkalna, vēlāk pat sanāca pie viņa strādāt ;)
1
- Vispār jau interesanti, ka pie mums, Latvijā, salīdzinoši tik viegli tie covid19 gadījumi, pārsvarā vieglās formas. Pētniekiem varētu būt interesanti. - Jo mēs te visi sēnes ēdam. #noklausītas_sarunas
1
@MatissJekabsons @MFridrihsone @aismans @ivetarouge Mēs katru vakaru laukos pārbaudāmies un kaķi nelaižam istabās, esam tur daudz cilvēki, un ja kāds ciemiņš pajautā: tev šovasar iekoda kāda ērce, tad atbildam: šodien nē. Neviens vairs nestreso par tām ērcēm, tikai nopūšas un meklē pinceti.
0
@liana_langa Tur tieši tā problēma, putni ēd un ar kakām iznēsā. Mums Jūrmalā kādreiz viena krūms kaimiņos auga, tagad mežā kā sērga. Pirms 2 gadiem izcirta, tagad atvases visur https://t.co/cXzTWaM4cB
1
Bērns pusdienās ēda cīsiņus ar vīnogām, bet vakariņās sajauca rīsus ar ceptiem sīpoliem (tie, kas pirktie, kraukšķīgie), aplēja ar Vidusjūras mērci. Tagad sēž un ēd ar karoti olīves no bundžas, tūlīt piebeigs jau. Un saka vēl, ka grūtnieces dīvaini ēd.
1
Un to Zilonīša jogurtu! 😍 (jebkurš jogurts var kļūt par zilonīša jogurtu, ja to ēd pietiekoši daudz, Gerda)
0
@DairaZile @EsEsmuTuEsmuEs Ja man 15min neļautu ēst saldējumu, kas man jau ir rokā, man arī sāpētu.
1
Ja godīgi, mājturību skolas programmā pavisam mierīgi varētu atstāt šādu tālmācības uzdevumu formātā - gatavošana, tīrīšana, augu un dzīvnieku aprūpe, IKEA mēbeļu montēšana, gan jau adīt no YT iemācītos tikpat veiksmīgi, kā cept un vārīt.
1
Cepu gaļu un klausos jaunāko Eitanāziju. Kas var būt labāks par šo???!
0
@meta_sniedze @gmaliks @aktudievs @proflauradean @Dace_Shh Naudu nedošu, ēst netaisīšu un veļu nemazgāšu.
1
@meta_sniedze Šodien tā pamatīgi sajūtu vēnu ,galva reiba Padzēru mammas lasītās zāļu tējas ,paguleju ir mazliet labāk . Bet gribu ceptus kartupeļus ,tas laikam ir pozitīvi
1
forši, ka tad, ja pēc pusdienām izdomāju, ka launagā gribu zemenes ar pienu upes vidū, tad varu arī pati savas iegribas realizēt. beigās paliku arī uz vakariņām un vēlo tēju putnu kompānijā. upes ir vaļā, ļaudis, un tur neviena nav! https://t.co/c7onv8Pfrl
1
@LArtour Ja es taisītu pavārgrāmatu sauktu to “Uz Aci”. Kur visas sastāvdaļas būtu uz aci. Trauku, litru, svara, karošu mērvienības būtu uz “Cik liela ir Jūsu iedomu ģimene.” Piemēram, paņemiet x kartupeļu daudzumu, ja Jūs jutāt, ka šodien jums 6 bērnu ģimene. Tas izsalkuma dienās.
1
@Inga_Gorbunova @vanadziene Arī tieši šodien bijām un vēlāk notiesājām skumbrijas. Nedaudz tālāk uz Rīgas pusi ir vietējais dus, kur garšīga kafija un pašceptas bulciņas.
0
@trash_JH @ikigai_NJ tu izlaidi dažus vārdis. kafija ir fucking parādā miljonārim. jeb kakao
0
@n0_fail @spunde_ Mežoņi LV tak apēdīs dzīvu jebkuru dāņu baņķieri. Prinči, kā vienmēr, nezina, ko dara. Gadījumu ar Misāni visi skaidri atceras un to, kā latvieši dāņiem viņu atņēma! Vot!
0
@ruslansbiserovs Mazpacmit gadi. Pa TV bija redzēts, ka liķieris uz saldējuma ir baigi kūl. Liķiera mājās nebija, toties bija brendijs. Sanāca kārtīgs alko saldējuma kokteilis. Gulēju uz grīdas, ietinusies dvielī un vēmu. Pēc tam saldējumu gandrīz gadu neēdu
1
Zirnis no sava dārza garšo labāk, kā tas no tirgus :)) https://t.co/lvQFz5skFK
1
@cunkam Veģetāru uzturu patstāvīgi izvēlētos tikai tad, ja to noteiktu ārsts :) Par zivi, vīrietis ņem tikai vienu, tik, cik paši varam apēst un neņem lielās zivis. Ja neviens viņas nemakšķerētu, tāpat kā, ja mednieki nemedītu, būtu bardaks :D
0
@Mara_ar_putniem @S_Simplicitas Nav raduši ēst no traukiem, pieraduši ēst no zemes, ar laiku vajadzētu pierast
1
@fjodoorz @akmens @R_Medne Karstā biešu zupa ir dievīga! :P Kas Tev, alerģīja pret sarkano krāsu dēļ saskaņas? :)
1
@peterispuritis @dirsalidejs @ancetarvida ka gribētos apēst katru kvadratmilimetru..
1
@donis777 Man pašlaik dūmojas cūķis, laši un vistas... . Darbs, bet kūpinājumi pašam garšo un neapnīk!
1
@ArvisKolmanis Izlasīju tā: Lido pelmeņi. Ar jēra gaļu ir. Garšīgi. 🤦‍♀️
1
@Maris_US @nahimovs @AKrasevskis @pavluts Pasaki, kur ēdi un nomierinies. Mēs uz tādiem lokāliem negājām. Manam vīram vācietim arī patika.
1
Kad tikko sāku braukt ar mašīnu, man bija bail no tēta kritikas. Šodien ar viņa busu stūrēju pa meža ceļiem, abi ēdām saldējumus. Es spiedu sajūgu, viņš pārslēdza ātrumus. Laikam jau ka uzticas.
1
@bibaiba ..bet nu visi grib ēst. Divi no mums 4 aiziet stāvēt rindā, es arī aizeju, tētis nāk tikai pastāvēt, neēdīs. Kamēr 3 runājam, ko ņemsim, pienāk mūsu kārta. Pārdevēja pēkšņi 'Lūdzu?' Izrādījās ieprecējusies latviete. Tētis ar tomēr apēda kebabu :)
1
Karogs mastā, balts galdauts, bērni pidžamās, pankūkas - mana Latvija! Sveiciens svētkos!
1
Latvieša mīļākais ēdiens ir otrs latvietis, rasols un skābi kāposti.
1
@latviangrey es atceros ka bija brīdis kad vēl dzīvoju ar dzīvokļu biedriem un visiem bija beigusies nauda bet mana dzīvokļa biedrene strādāja kofikā un burtiski viss kas mums bija ēdams uz kādu nedēļu ar pusi bija siera kūkas un cepumi un tas bija smieklīgi tikai pirmās divas dienas :D
1
@ritaignate Vērmeļu tēja. Dzerot vērmeļu tēju katru reizi, kad ir vēlme pēc cukura, nedēļas laikā mans saldumu patēriņs ir samazinājies par 80% noteikti. Un nav "lomku"
1
Ķemeru saldējums ir lielisks. Pistāciju saldējums kā Itālijā
0
@S_Simplicitas Viņš arī krējumu pie zupas dikti peļ ;)
1
Man ļoti patīk strādāt no mājām, jo pusdienās var dzert alu. Man ļoti nevajadzētu strādāt no mājām, jo pusdienās var dzert alu. Wat do...
0
@PuuchuksJ Par dārzeņiem jau pats par sevi. Man neviena lieta nešķiet tik ļoti negaršīga, lai dēļ tās neēstu ēdienu. Tas ir tas, ko es nesaprotu.
0
@mvanags bija reiz kāds premjera kandidāts, kas ēda puņķus...
1
Atspirdzinošs laima svaigums, rooibos tējas augļainums un cold brew baudījums.🍋☕️ Monin sortimentu papildina trīs jauni produkti vēl gardākam garšu ceļojumam kokteiļu pasaulē - https://t.co/VM7Pze6pos. https://t.co/CpDMzOOSmi
1
@cepum_s Manam arī negaršo. Viņš ēd Karlsonu, tēva saldējumgēns būs nostrādājis. Karlsons ir 2x lētāks. Win-win.
0
ASV un Ķīnas tehnoloģiju karš turpinās – liegums uzņēmumiem spēkā https://t.co/4Jzlh0HNkP
1
@meta_sniedze @thislifeer Mazie kartupelīši, cepti sviestā, tev garšo meitenīt
0
Vaiiiii...dzīvoju bērnības atmiņās, kad laukos durvis neslēdza ciet. Ziņās par traktorzagļiem lasīts, bet kad īsā laikā no dažādām pusēm uzzini, ka laukos pat sīpolu bunte un kaltētas cūkpupas nozog, paliek tā dīvaini.....
0
@ofija_ @Sidraba Es esmu mazliet samulsusi, ko iesākt ar milzīgo, gandrīz pusotru kilogramu smago selerijas sakni (nu, ēdu pa drusciņai, protams), un man ļoti pietrūkst iespējas aplūkot lietas pirms pirkšanas, bet jāatzīst, ka Augļu servisa paprikas bija daudz svaigākas un jaukākas par Barboras.
0
[ieksejais monologs 14:00 dienā] varbut es esmu 𝓓𝓐𝓤𝓝𝓘𝓢, varbut es esmu KROPLIS , Varbtu s esmu Bebitis (baby_) , bet tas ko man sobrid vajag ir aizbraukt uz veikalu ''rimi'' pēc saldētajiem dārzeņiem
1
@elinakursite Atceros momentu, kad mamma bija jāpamodina uz hokeja spēli un pusdienas snaudas. Man bija kādi 4/5 gadi. Viņa necēlās. Bakstīju, kad iesita vārtus. Līdz spēles beigām biju iemācījusies hokeju un sašņorēt kurpju auklas.
1
@ZiemasEzis @BarbarsBalelins Es joprojām domāju, ka "Nāves ēnā" tomēr viņiem nevajadzēja nogalināt un apēst to jauno puisi. Ok, labi, ka vismaz viņš bija baltais.
1
@LiigaM @WilmaLinda Jebkuru ēdienu sabojā piešauti zaļie zirnīši.. Zupas, mērces, salāti.. Lūdzu, nē. :D Vieni paši gan man tie ļoti garšo - un šis ir tas, ko neviens nesaprot, ka tā var būt, ka garšo, bet negaršo.
1
@DienasNots Ja tālu jāceļo, droši vien novāc pusgatavus. Kā arī domāju, ka eksportam paredzētos audzē citādi - lai ilgāk saglabātos svaigi. Bet ceļojumos viss garšo labāk!
0
@basketbols @Adis1981 Kamēr Jaunups smakos LBL tikmēr īsti dzīve nebūs...pārsvarā LBL prezidenti ir bijuši ielikteņi ...ieliekat kādu kam uzmest uz visiem mākonu stumdītājiem un sākt lēnām būvēt normālu Basketa saimi ...Vajag veci ar Kāpostu ..kuru nevar locīt..
1
@ZaneGaisa Apskaužami! Es nesen vīram teicu - iedomājies, tu katru dienu atnāc, un uz galda stāv silts, garšīgs ēdiens - tā noteikti ir tik laba sajūta, ne? Viņš - jā, nesūdzos :) Visas cerības uz bērniem. Vecākais nesen iemācījās apcept baltmaizi sviestā uz pannas, gaidu salātu prasmes.
1
@BaibaTrinite @LiepinInese Ja biji bagāts, tad iemeti 3 kapeikas, kad satecēja sīrupiņš, parāvi nost. Iemeti otru 3kapeiku, un tad tik pietecināji pilnu! Ak, cik garšīgs tāds dubultais! Mājās nekad šo neteicu, būtu pamatīgi norāvusies...
0
@galvumednieks Un tieši tur ir problēma - domāšanā, kas mums neļauj iet uz priekšu no 8h darba dienām, sodu sistēmām, “priekšmetu” mācīšanām skolās un dzīves un darba līdzsvara izpratnē, ka dzīve ir kaut kas vairāk par “iešanu” uz darbu un nākšanu mājās, lai paēstu ģimenes vakariņas un ietu 😴
1
@jemberga @Ruksane nosauc keksu par šeparda maltās gaļas pīrāgu un nesatraucies arī par to:)
1
@latviangrey Man garšo viss.
1
Dārzeņu krēmzupa 💚💚💚 https://t.co/rJqpFuiRIG
0
@MartasTante @AndisKudors @VentsAKrauklis @SkujaVilnis Vai neesat sasapņojušies? Ir neveselīgi ēst pirms gulētiešanas.
0
@MartasTante @originalLNO @DzSimpson @AttistibaiPar Vai tantes centrāltirgū melš pareizi, ka šo operatīvo kombināciju izdomāja kāds reklāmas guru pārdošanas apjomu celšanai un importa latvietes atpazīstamībai pirms vēlēšanām? T.i., vai tiek kurināts naids mantkārības nolūkā ? Turklāt naciki pirks saldējumu un visu to apmaksās?
0
@ritaignate Nedrīkst ēst augļus? Lol. Te @and_kse nosirmotu
1
@ZaneGaisa hahah :D Beeet es tomēr palikšu viņa pusē, es zinu kā tas ir kad gribās cepumiņus un saldumus(daudz). Es vienigi esmu par slinku, lai ceptu kaut ko :D
1
@agijakola @IngaStirna Varu piedāvāt tikai #myfatness un ne vegan/glutenfree utml. Liekas, Inga ir dabūjusi kādā no dzimenēm. Viegli un ātri var uzcept var klasisko biskvītu, ja ievēro recepti. https://t.co/3ge0ZQMl7M Atdzisušu pārgriež gareniski uz pusēm un pilda ar krēmu. Dekorē ar kaudzi zemeņu :) https://t.co/e2byaAWuiw
1
@kasparszellis Oj, šodien atbrauca viens pāris ar frāzi - mums a/k tunci. Šitik garšīgs par liellops nav
1
@VilksTavsBiedrs Te viņus pusvārītis rīvēju, tad liku vienu kārtu, pa vidu sieru, malto gaļu no vakardienas, tad otru kārtu. Tad uz pannas svaidīju. Labs ir. Vai ir vērts ķēpāties? Nezinu.
0
"Kauns!" – saldējuma ražotājam pārmet rasismu https://t.co/tgBPNUzqq5
0
It is official - man riebjas, ka cilvēki ēd arbūzu ar karoti (cilvēki=cilvēki ar ko es dzīvoju kopā).
1
@martins_benc Te izskatās, ka arī vakariņas ir nopelnītas!!! No savas puses šodienai pielikšu punktu ar Zibens Dārdā Rūsa Kāmītī Bet, ja ir vēl, labprāt baudīšu citus pusvārdu spēles vārdu sakopojumus.
1
@DzeneDace Nu izlaid vienu dienu šokolādes gabaliņu un uzkod īsteni gardu kūciņu :) Mammai neviens neteikts ;)
1
@M_Jakobsons Man ļoti līdzīga secība, tikai brokastis stundu. Šo atklāju arī bērniem - labāk uzreiz telefonu, atmodina labāk par runāšanām, bakstīšanām un pat aukstu ūdeni (bērns reiz palūdza viņam uzliet, lai atmostos).
1
The Great British Bake Off nav tikai realitātes šovs. Tas ir mīļš apskāviens. Tā ir piparmētru tējas krūze. Tā ir saulaina diena. Tā ir silta siera bulciņa.
0
@PunciPunci Es nedodu ēst, protams ja tā vemšana nav dienām.Ūdeni dzert, ja var iedzert. Zinu, ka man pašai mamma deva sausmaizītes/grauzdētas maizītes bez nekā.
1
Izvēlies mūsu īpaši garšīgo, īpaši lielo BIO liellopa gaļas hot dogu ar fritētām kartupeļu daiviņām un saņem 50% atlaidi ĀRPUS ALL TOGETHER IPA alum. #hotdogs #beeripa #beer https://t.co/VRkdFQj6KO
0
Es pirms COVID: nah terēt laiku virtuvē, kur mans Wolt.... Es pašlaik: 1dien pusdienām būs avokado tosti ar bekonu un cieto sieru, 2dien - pankūkas ar raberberu/aprikozu zapti, 3dien olu nūdeles ar cīsiņiem un zaļumie, 4dien steiks ar salātiem.... 🤦
1
Būt mammai nav grūti: deleģē bērnu tēvu ar pēcnācējiem mazgāt traukus, pati pa šo laiku ieslēdzies tualetē un ēd šokolādi. Īzī!
0
Dēlam pirmā velotrauma - nobrāzts celis. Visu dienu guļ, ēst un čurāt lec uz vienas kājas, plāksteri piecos slāņos, kompreses un "vajag salveti, man šķiet tūlīt tecēs asinis". Vaimanāšana pie katras kustības. Ja vīriešiem būtu jādzemdē, viņi nobeigtos jau pirmajā trimestrī.
0
@IXIXNOISE Vsp jā...ja viņš nebija neko sliktu darījis kāpēc viņš devās uz Dienvidameriku? Suns zin ko ēdis laikam. Ja vienkārši zem PSRS negribēja dzīvot bija taču citi varianti ASV, Kanāda, Austrālija utt.. Ja čalis bēga uz dienvidameriku tas pats parcsevi daudz ko izsaka.
0
gribu paraudāt un paēst saldejumu
1
@btsjams321 kafija is the only right answer
1
Dzirdu mūsu kaimiņiene savam dēlam pa visu pagalmu bļuj: - Dainīt, nāc mājās ēst ! - Es jau paēdu pie Andra ! - Oj ! Kāds zelta bērns man !
0
@Liepupe1 @poznaks Tas sīkums - pērn atbrauca draugs no Gruzijas - jaunā Toyota kā saburzīta avīze. Šiem krusa bijusi mandarīnu lielumā... . Ne vairs izbuktēt, ne pārdot... :(
0
@jabuslemts Man arī zināma vaina, kā dziedātājam tā ir diezgan nepatīkama problēma. Bet man ir jautājums - kas tieši ir "labāk/pareizāk" ēšanas ziņā? Jo bieži vien ļaudis nenojaušot aizraujas ar (skābiem) dārzeņiem un augļiem, kas nebūt situāciju neuzlabo. Bet stress, protams, arī slikts.
1
@tvitermaniaks Tas ir labi, ka Tev ir tā. Salātus arī (citi sapīkušie tvītotāji) var griezt, kā viņiem patīk. Šķiet, ka neērtības publiskajā telpā sākas tad, kad uz citiem sāk ar dakšiņu rādīt, ka viņiem visam jābūt tāpat. Lai laba apetīte un vakars arī.
1
@my_rita NEZ MUMS ĻOTI GARŠO ❤️ un max ROI
0
@ZvaigzneAnete Nez, man šķiet, ka naids pret svaigiem dārzeņiem ir diezgan populāra, lēta tēma popkultūrā, īpaši visādos sitkomos, īpaši amerikāņiem. Tā nu es lielāko daļu dzīves esmu zinājusi, ka cilvēkiem par svaigiem dārzeņiem ir kaut kādi mega dīvaini uzskati.
0
@btsjams321 kafija jo man paliek slikta duusha pec kakao lol
1
Ļoti jauka diena šodien bija, tāda silta un saulaina. Piezvanīja VID ar labām ziņām. Bijām kopā ar jaunāko apēst zupu Miit pagalmā - tur bija tik aizvējoti, ka vienā jaukā brīdī pat kļuva karsti. Un arī promenādē bija karsts un saulains, un ūdens mirdzēja visā savā mirdzumībā.
1
Tu man kārtīgi paēd Jā mīlļum es sataisiju ..labi https://t.co/fP4eUKgJ51
1
Vīrs laukos, mazais boss čuč-man karsta vanna un plānojas saldējuma kokteilis.Cik maz tagad vajag laimei!:)
1
@meta_sniedze Man draudzene par tādu jūsmo (lētā gala verķis). Esot mātei, māsai un nesen pirka dāvanai vēl kaut kam. Darbojas uz parastu maltu kafiju. Pienu ar var uzkarsēt. Skaitoties pusautomātisks un neprasot atkaļķošanas. Tas tavs bildē ar kapsulām... daudz atkritumu un kafija so/so. https://t.co/8ft7ex01qr
0
@latviangrey Ne reiz šais 2 mēnešos nav bijuši griķi vakariņās
0
@anita_mmd Un jātusē uz vietas ap stundu. 2 lielas tehnikas vienības. Kur likt lopu? Robežas ciet. Gaļas vērtība nav 2.2k par galvu. Vaislai? Krotālija
1
@bobijsvelns man sdn brokastīs bija "pina colada putra" vārīta kokosa pienā ar ananāsu un kokosa skaidiņām, pa vidu shoko gabaliņš ☀️☀️☀️ extra ņam-ņam-ņamm
0
a kas vispar ir veseliga esana? like kas skaitas veseligas brokastis? prost katru dienu oatmeal? tas pat nav joke, es katru ritu edu auzu parslu putru kur mans skinny waist bet fr tho mos kads var pastastit?
0
@KasparsKas Noteikti nebūs diži sliktāks par jebkuru veikalā nopērkamo gaļas izstrādājumu. Ja vēlies saprast kapēc veģitārieši/vegāni tādu ēd? -tikai dēļ garšas, ne dēļ uzturvielām. Vegāniska dzīvesveida doma nav aizvietot/aizstāt gaļu ar kko. To vēlas tikai industrijas kas ražo šos mēslus.
0
@Butkevics Verdzība ir slikti, bet ar dievpalīgu esam tikuši cauri pirms pusotra gs. Jā, ir rasisms un ar to ir jācīnās, arī strīdu nav. Bet, kad pūlis ar virvēm un laužņiem medī pieminekļus, man paliek bail. A/Par varonīgā cīņa pret saldējumu prtms ir pelnījusi kaut kādu atsevišķu godalgu.
0
@ilgonisxiv @JanaSima @anita_mmd Aha. Tātad par šo joku ir tāds, hm, aizrādījums, bet pats joks gan - hardcore rasisms. Saldējuma reklāma - rasisms. Blackface no cilvēka, kas par to neko nezina - rasisms. Nesapratne, kam vajadzīga Latvijā BLM akcija - rasisms. Vietā teiciens par baļķi savā acī un skabargu svešā.
0
@juriskazha @MyronGainezzz @WokerJustice @GaumigsJoks @Eriks_the_Great @frakcija @Latvija_100 @Nodusgordius @ainissprogis Lai brauc mājās, ja nepatīk Britu zemes likumi, kas izvarošanu traktē kā noziegumu nevis ikdienas izklaidi pēc tējas dzeršanas.
1
@ritaignate Atmest cukuru ir viegli. Es to patērēju milzu apjomā - pie tējas, šokolādēs, končās, cepumos. Tad veselības dēļ bija jānogriež cukurs, tauki, kvieši. Atradu divas ķīniešu tējas - tagad nespēju iedomāties, ka varētu tās cūkot ar cukuru. Plus augļi cukura vietā, 1X ned. tumšā šoko.