label
int64
0
1
text
stringlengths
1
332
0
@IvChiv Asociācijas mēdz būt dažādas. Man kafija ar cukuru un pienu, īpaši, ja tos abus pievieno daudz, saistās ar Vinstonu Volfu no “Lubenes”, kura kafijā bija “lots of cream, lots of sugar”. Varbūt tas kaut kā bija saistīts ar viņa specialitāti, proti, atbrīvošanos no līķiem.
0
@vikipediatrs Kāpēc es to zinu? Jo arī man kinza garšo pēc blaktīm.
0
@gerda_c 15 gados caur Nodarbinātības aģentūru tiku pārdot saldējumu un hot-dogus Zoodārzā. Es biju šokā,cik toreiz viņi mūs tīņus ātri apmācīja un ātri atstāja vienus. Domājiet,ka visas sanitārās prasības tika ievērotas? To atceroties šermuļi skrien pāri.
1
Topošajiem studentiem, tagad, dubultgrūta izvēle, ko studēt tālāk? Jelgavai prognozēju, potenciālo interesentu, krietnu pieaugumu. Ēst vajadzēs vienmēr. Zeme LV ir. Atliek skoloties un darboties praksē.
0
@rushee88 @vmakarovs Poļi ir 38 miljoni, viņu importētie ukraiņi 44 miljoni, tur neviens nevienu nevar apēst un noslīcināt, it īpaši, ja runa ir par 1 miljonu ukraiņu viesstrādnieku, kuri, starp citu, demogrāfiju arī necels,jo viņiem nav augsta dzimstība. Arī ja 1 bērns ģimenē dzimst, tauta turpinās.
1
@h_punkts Joks vietā :) Lai gan, manā "kambarītī" vienmēr stāv auzu pārslas un nejau tāpēc, ka garšo, bet tāpēc, ka stāv tur, kopš nopirku ar domu "jāsāk ēst auzu pārslas" Mamma dažreiz brauc ciemos un atved ievārījumu+auzu pārslas. Tāds pārslu plauktiņš. Jāsāk cept cepumi...
0
@my_rita Tbh, es pati pie dārzeņu stenda šo gūglēju pirms pāris mēnešiem. Tas IR mulsinoši, kad receptē ir rakstīts viens, bet veikalā norādīts otrs nosaukums
1
@Mells_Maakons Vienam no maniem kaķiem garšo kēksi :D
1
@DanijaMamma Dzeltenais ķirbis, jo saldens. Ir nācies pagaršot savu pienu (🙈), un tas bija salds (maisījumi laikam arī ir), tāpēc mana loģika teica, ka šis variants varētu būt ok.
0
@hmm_pff @girtsgg @velorasti Iebāz savu "pisieskadirstplenci" savā velorasta šokolādes cehā.
1
Vislabākā šokolādes kūka ir tā, kuras receptē ir 65g miltu, puslitrs saldā krejuma un fakken puskilograms šokolādes.
1
@ausii_runaa Tieši tā. Manējai vienīgās, kas dārziņā nekotējās, ir paprika. Pārējo apēdot pa tīro.
0
@frakcija Šīs nedēļas fiasko ir tāds, ka es nekur nevarēju atrast saldējumu "blacky". Ne piemājas veikalā, ne lielajā Valdemāra ielas RIMI.
0
Nu "varenu" domu pateici. Tgd seko aplausu vētra... P.s. kādi vēl Tev ir tarakāni galvā?
1
@AnceAV @KaijaSkujina @AttistibaiPar @progresivie Es neiebilstu pret šādu finišu, daudz labāk nekā maisiņš ar ūdeni un ābolu :D
1
Ko nozīmē tas, ka pasaulē garšīgākaias saldais ēdiens angliski ir floating island, bet latviski peldošās salas?
0
@MillennialMom17 Ar šo uzmanies. Var iedzīvoties liekajā svarā, jo apēd savu un tad "ārā jau nemetīsi". Kamēr pliki dārzeņi, es vienk. iejaucu rītdienas zupā, sautējumā, gailis pakaļ nedzied. Vai kompostā.
1
Es vienīgā šeit redzu, kā milzīga govs ēd Baltijas valstu mežus, sākot ar Rīgas jūras līci? :)
0
@_sindija_ Biju komandējumā, kur nebija pieejas telefonam, izgāju pusdienās - 28 neatbildēti zvani no bērnudārza. Bērnam iekaisa auss, vajadzēja braukt pakaļ, bet es biju 150km attālumā. Iejūtīgie pedagogi pat neļāva gulēt diendusu, bet lika tās 2h sēdēt uz krēsliņa un mammu gaidīt.
1
Mans heroīns ir auzu cepumi + ābolu sula (skābena, pašspiesta).
1
@DBudrevich @KarlisLangins Jā un nē. Kā cilvēkam, kurš bieži nevar ēst cūku (jo kuņģis), bet negrib ēst veģetāro, vista ir diezgan ok izvēles spektrā :D
1
@sauc_mani Es gribu Tevi apēst
1
norm paēdīšu tagad, lai rīt no rīta negribas ēst
0
@leimanis @Vinkele Man gribētos domāt, ka dzīvojam brīvā sabiedrībā, kur cilvēks drīkst izteikt savas domas, ticēt kaut kam citam, lasīt ko vēlas un ēst ko vēlas, bet tomēr nē. Drīz Domu laukumā būs karātavas un visus, kas nedomā kā vairums, publiski pakārs. Man ir kauns par latviešiem...
0
@LGBTLatvija jū, tas vienmēr besī, bet man arī ar to vienmēr garšoja tbh. bet šis sūds ir vienkārši dabas kļūda
1
Šodien meklējam internetā kaķu barību (vienīgo, kas kaķim garšo un kura jau 2. nedēļu nav vairs pieejama). Man šķiet, ka esam 100% gatavi kļūt par vecākiem.
1
Cik jauki, ka bērnu vecāki apjautājas kā man iet un vai nevajag man atvest pusdienas... ❤️ Paldies! Bet ēdiens ir pēdējais, par ko es jel kad aizmirsīšu.
1
@and_kse @latviangrey Vai cepti vārīti pelmeņi ir pieņemams kompromiss? Kā arī, lai cik stulbi tas neizklausītos, pelmeņus ir iespējams izvārīt labāk un sliktāk.
0
Skatos "Bad Boys for Life" kā melnādainais policists ar gaļas āmuru dauza citam nēģerim roku. Tas ir tas #BLM?
0
Pastaigāju ar suni un man kājā iekoda lapsene :(
1
Tad nu vācam zāļu tējas 😊🌞 labai veselībai https://t.co/orrYPLWzXE
1
Brokastis paēstas Manikīrs ir Seriāls atrasts Un izbaudu visu uz balkona !
0
Bļjad, loģiski ka tā! Cilveki ir pieradusi brīvi pārvietoties, pusdienot, mīlēties un čurāt kur vien vēlas, bet te wtf... Nevar... Jāsež mājās. PVO ir specīgi spečuki, žēl, ka tendences nespēja laikus pamanīt. Nu tās, ar covid-19 ...
0
@Alteledertasche @za_ne Paprovē zandales un zeķes! Tad ne tik pelmeņi ar liniem būs, bet riktīgi uguns pakulās!
1
Sojšlika priekšrocības: mega garšīgi, lēti, cepšana ekstra ātra. Sojšlika mīnusi: vegāni un veģetārieši dažkārt šo neēdot, jo pārāk garšo pēc gaļas. 😂
1
@acirule @leldluce Tās, kam iet labi, apēd pārējās. Piemēram R.1.Ģ. klases tagad izbūvētas arī bēniņos. Cilvēki grib laist bērnu labajās skolās, un tāpēc labās skolas tiek paplašinātas. Tur ir fikcijas elements, bet sausais atlikums, manuprāt, ir pozitīvs.
1
Šī nav Cirkle K reklāma :), bet kafija(latte, jo “tīro” kafiju nedzeru) tiešām laba. Salīdzinot ar Narvesena - izcila. Nezinu kā tagad, bet, kad vēl pirms gandrīz 2 mēnešiem biju Rīgā un biju paņēmusi Narvesenā kafiju, tā bija tik tikko silta, nevis karsta.
1
@selmuushh es pagājušajā nedēļā ēdu kūpinātu vistu, kuru pamērcēju zemeņu ievārījumā. let's talk about weird. :D
1
@AnnaFoma @ArvisKolmanis 😂 Man arī tā izlasījās! Galvā pilnīgi ar tādu kā patosu- Lido pelmeņi Ar jēra gaļu Garšīgi.
0
@margoooons mani nobloķēja jau sen, jo pierakstīju vienai bildei ar sivēnu "uztaisīji bildi un tad vakariņās ēdīsi? " :(( still cant get over it
1
@jtaurens Jā, un ir ļoti garšīgi. Es cepu cepeškrāsnī (uz pusēm sagrieztus, bez mizas) un pēc tam ēdu kopā ar karamelizētiem sarkanajiem sīpoliem.
0
Es burgeru, kas nav maķītis, visbiežāk ēdu ar nazi un dakšiņu. Tad nereti dzirdu: - Nesaprotu, kā var tā ēst burgeru! Ziniet, ko es nesaprotu? KO VAR PIEPISTIES BLAD?
0
Iepako kartupeļus plēvē, lai pēc tam tos iepakotu lielākā papīra mairā, PAPĪRA!
1
@DigiPapucis @mamma_darbaa @LLauliba Manējais ēd kā feja jau nedēļu, laikam jāved tev zupas katls
1
@LiepinLiva @WilmaLinda Tātad, kažoks garšo
1
@DzeneDace Toties no Vilka sunce neatstājas ne uz sekundi. Vakar dabūja pa ļocku.... kamēr Vilks maizīti pelnīja, sunce iznīcināja dīvānu (tajā tak tik daudz plucināma!)... nu jūtas vainīga un cenšas būt izcili mīļa. :)
0
@MatissBicevskis @EdgarsLogins @VisisG Te vietā būtu pieminēt vārda''idiots''vēsturisko izcelsmi-senajā Grieķijā tā apzīmēja cilvēkus,kuri nepiedalījās vēlēšanās.Varam minēt arī latviešu apzīmējumu zināmai ļaužu daļai-spītēšu saimniekam,neēdīšu pusdienas.
0
Netipiski pandēmijas laikam, kolēģe nometusi svaru un iemācījusies uzlekt uz taburetes, attiecīgi ēdiens uz galda vai darba virsmas vairs nav drošībā. Kā arī pauž savu patieso dabu sajūsminoties par gar logu lidojošajiem putniem.
1
@vasaraevita @WilmaLinda Es bērnībā nevarēju ciest kartupeļu pankūkas, tad poļi ierādīja, ka var ēst ar cukuru. Nu jau gandrīz 30 gadus tas ir viens no iecienītākajiem ēdieniem.
1
Vakariņas beidzot atbrauca https://t.co/8OVD30EkDq
1
@Palkavnieks @DraugiemGroup Nē, nu paldies! Skardinājāt! Valmieras salāti nav miljons gadu ēsti. Žēl, ka ārpus Vidzemes šos salātus praktiski citur negatavo. Zinu laikam no kā pārtikšu brīvdienās. Atēdīšos, lai apsīkst kāre uz kādu pusgadu! 🤔😂
1
@esneesmues Iedzer piparmētru tēju vai kādu citu nomierinošo, ieej vannā (ja ir duša, arī tur var), tad centies aiziet gulēt. Ja visa diena noraudāta ir, vajag mieru. Rīt būs skaidrāks prāts, sapratīsi visu labāk un varbūt notikušo situāciju varēs kā izglābt, izmainīt.
0
@maljorka Salātus nav nemaz tik viegli uztaisīt, ja nepareizi sataisa, tad viņi ātri paliek negaršīgi. Tie visi "dresingi", etiķi, eļļas un garšvielas saēdās un kļūst par pļuru.
0
@bikovsed @bikovslv diemžēl tas ir vienīgais veids kas atliek :( pat sadrupuši rieksti garšo tikpat labi cik veselie imo
1
@miglasezis @LindaMigla @Mara_ar_putniem Ma mēn, high five! Man arī dikti labi padodas pelmeņus gatavot.
0
@latviangrey Brokastis. Ciest nevaru to rīta flegmatisko sēdēšanu un blenšanu tālumā. To laiku labāk izmantot, lai vēl pagulētu vai arī jau darītu kaut ko normālāku. Vēl arī kafija.
0
es sāku raudāt, jo es gribu šokolādes saldējumu. un man atvērti politikas teksti bet mostly es gribu šokolādes saldējumu
0
@MartinsAbolins jā... nauda ir deputātu radinieku un draugu kabatās.... Tauta lēnām mostās... un kad tautai nebūs ko ēst...tā sāks ēst tos kuri to aplaupija
1
@vardotaja Atbildēs lasu mannā putra. Nē, mana pirmā asociācija - kartupeļu biezputra. Kur šis ir normāli un vajag :) Nebija teksta par putras sastāvu
1
tējas koka eļļa - antibakteriāla un pretiekaisuma darbība, kas palīdz cīnīties ar pinnēm, želatīns - sausina ādu kanēlis - mazina izsitumu iespējamību, pateicoties antibakteriālajām īpašībām, muskatrieksts - maigi eksfoliē.
1
rekur manas mīļākās šokolādes jo jaa.ludzu https://t.co/t1BVzGAlMa
1
Šodien, pēc 3 dienu atpūtas, izbraucu ar velo, neko daudz un ļoti lēnām. Ar meža kopšanu būšu pārcenties un sprandu esmu pārslogojis, bet jau pāriet, jau jūtams progress. Vakariņās šašlika mix ar makaroniem un alus. Brauciena bildes arī dažas izdevās. Karoč esmu dzīvs. https://t.co/6Vn9jrfvyL
0
Vakar no rīta pulss 52-62bpm pēc kafijas +/- tāpat. Šodien pēc kafijas un brokastīm 65-80bpm. Kādēļ brokastis (omlete) kaitīgākas par kafiju..? Vainoju to pikuci majonēzes..
1
@LiepinLiva Man vislabāk garšo Ērika Škutāna (29438114) saimniecībā Zirņos augušie griķi, ja netieku pie tiem, tad nesmādēju arī Z/S "Zutiņi" augušos, kurus var iegādāties "Kalnciemielas kvartāla" tirdziņā. Citi nav tik smeķīgi, kā šie abi.
0
@MammaTvito Nekad neesmu bijusi grūtniece, bet man labu laiku pusaudžu gados jebkurš jogurts garšoja pēc vēmekļiem. It sevišķi mans mīļākais - rupjmaizes.
1
@btsjams321 NO KAKAO PALIEK TĀS ATLIEKAS APAKŠĀ, BET KAFIJA IR PERFEKTA, JO TU IZDZER UN TUR APAKŠĀ NEKĀ NAV
1
@IevaSniedze Ir! Man ļooooti garšo citroni.
1
-Skaistulīt, iedod numuriņi! - Lūdzu... 67459123. - Hmm... Tā uzreiz. - Pierakstiet, pierakstiet, nekautrējaties. Piezvaniet šovakar tieši 6. 7 satiekamies restorānā. Man nepatīk ēst vēlu. Seksa šodien nebūs. Par agru. Paņemiet naudu. Es vēlos garneles. Puķes nevajag. Ietaupīsiet
1
@just1birdcherry @MartasTante Nekas nav pret vegāniem, taču dabā viss notiek pēc gluži nevegāniskiem likumiem - tu apēd un/vai tiec apēsts! Šis pats ruksītis, kad paaugsies, pie attiecīgiem apstākļiem notiesātu tādu vegānu, ačteles bolīdams un saldi čāpstinādams.
0
@anita_mmd @JeteBurkanciema Lai kāds būtu bads, bet konservēta maza pelīte zaļajos zirnīšos uz visu mūžu ir atsitusi spēju ēst jebko, kur klāt zaļie zirnīši...
0
@didzvein @Radovics Nē, nē, nē. Kaste ir kā ēdiens Vincentā. Maksā dārgi, paēst ne sūda nevar, BET - tas izskatās.
1
@nenormamma @FoodUnion @DGFelton Jā, es arī nopriecājos, ka dikti labs. Cukurvates garša sākumā ļoti izteikti jutu, pēc tam vnk gards saldējums - tiešām "pienīgs".
0
@laukutrollis Izēd Dirsu Pāķi.
1
🍅 Iepriecinoši: "[pavasarī] vegāniskas pārtikas veikalos kā “Beyond Meat” un “Tofurky” augu bāzē radīto gaļas produktu noiets sasniedza +264%. Tikmēr svaigas gaļas alternatīvu pārdošanas apjomi marta pirmo divu nedēļu laikā palielinājās pat par 279%." 👏 https://t.co/46F7Fgnh0e https://t.co/LnOxBngu6c
0
@thedemirich Ēdot cukurvati vienmēr besija ārā kā nevar normāli nokosties un vienmēr visa mutē un zods un vaigi lipīgi palika
1
Par mierīgiem vakariem balkondārzā, Druvas saldējumu ar tikko mežā un balkondobē salasītajām ogām. https://t.co/njNJXrxhtR
1
@selmuushh @DavisVilums Es izvēlējos Indiju, jo garšo viņu ēdieni.
0
@DzeneDace Tad pilnīgi aplam! Kurš vāra kartupeļus ripiņās! Kvarterīšos, tikai!
0
@kkriistaaaaa @koobIue es pa dabai dura, kafija vairs nepalidzes
0
@spigana "Bet odziņas ēst ir veselīgi!!!11" Vļē. Man garšo pirmās 5-10 zemenes, pirmās 2 lapas salātu un pirmā puse paprikas, nevis visa pasaules zaļbarība.
1
@evita_kuzma Labdien! Atvainojamies par sagādātajām neērtībām! Vai varat, lūdzu, norādīt, kurā Maxima veikalā salāti iegādāti, lai varam novērst šādu situāciju atkārtošanos?
1
@Kefiirers @ZiemasEzis @ckzs2 @AnitaDreika @realNepareizais Laurīt, apēd Snikers:D
0
Pēc pusdienas aizbraucām kopā ar Aduli un Kārli uz Vītiņu jauno meitu iesvētītu. Vispārīgi gāja diezgan apmierinoši, man tik lāgā nepatika. Atbraucām mājās pulksten 2 pēc pusnakts. #LV1920
0
bro wtf, dzirkstošie vīni garšo tik apbrīnojami drausmīgi... izdzēru glāzi, gribu degvīnu vai arī vīnu :(
1
@zigajeva_s ja es dzīvotu Ventspilī, nāktu ciemos, būtu iemesls mest slinkumu pie malas, jo es nekad neesmu ēdusi mājās gatavotus pelmeņus 🙈🤭
1
Ar nepacietību gaidām siltuma atgriešanos, vakariņošanu saulrieta pavadībā un... (Ko Tu no šīs vasaras vēl gaidi?) #vasara #saulriets #vīnuoutlet #vīns #vakariņas #jūra https://t.co/8UjaZuFK7J
0
@EsEsmuTuEsmuEs Zinu krāpšanu. Tax free bodē var iegādāties aļņu spiras (mosse droppings). Bet izrādās šokolāde attiecīgajā formā. :(
1
Jau krietnu laiku viena no manām mīļākajām twitter personām. https://t.co/lxxCHEo9X2
0
@klusumu Atsaucoties uz vakardienas Rūjienas saldējuma fb postu, kuru es pārpublicēju savā twitter, komentējot, ka ja "blacky" viņiem nešķiet aizvainojošs termins, tad saldējumus var saukt arī par žīdiem, urlām, gansiem un citos derogatory vārdos,
0
@MillennialMom17 Pēdējais teikums mana bērna izpildījumā ir neapēd neko :D Es arī sasaldēju ledus trauciņos. Kādreiz ēdīs. Jo neēd joprojām neko un vispār. Viss ir pretīgs, ko ar karoti dod.
1
@Raivo1970 @AivarsPastalnie Augļiem, salātiem ir noteikti lētāk kā lielveikalos 😎
0
Kā NBA Young Boy fani ēd kivi: "Kāpēc sasodīti man vajadzētu draugus?" (nesaistīts klips, kā zirgs skrien uz skrejceļa)
0
max sudiga diena so gribeju treatot sevi ar labām vakariņām un aliņu. tagad esmu pieēdies un nav vieta alinam... arlabunakti zb
0
@VinetaPu Manējie ēd tikai grauzdētus ar kāfu garšvielu un cieto sieru salātos. Tā ņemšanās un siera izniekošana nav tā vērta.
1
@GunitaBa Mūsējais jau sen ēd Applaws un joprojām ļoti lēnītēm. Toties nav resns un slims.
1
@JanaSima Ja? Nezināju. Ieteica labs dārznieks. Man dārzā 1 krūms priecē. Un arī ogas garšo i putniem, i mums. Šī šķirnes
1
nopirku knorr 5min makaronus, pagatavoju (ja apliešanu ar karstu ūdeni var nosaukt par “pagatavošanu”), un uzliku uz šķīvja, nevis tāpat ēdu no tā plastmasas trauciņa. yeah mazaa esmu broke bet man ir s t i l s
1
@Kungavsand_ Apēdīs viņš vienreiz to peli
1
@LauraLasmane Nekad neturu ūdenī, uzreiz zemē, izdīgst un aug vienmēr. Kaķim garšo 😁
1
@EsEsmuTuEsmuEs @ancetarvida @NKristopane Ceptus kartupeļus ar sēņu mērci. Labākie pilsētā. 100p