image
imagewidth (px)
109
6.02k
instruction
stringlengths
9
396
gpt4_prediction
stringlengths
40
3.06k
instruction_conditioned_caption
stringlengths
22
1.35k
Neden sağda ve sarı saçlar tekneye yapışıyor?
Sağdaki sarı saçlı kişi tekneye yapışıyor çünkü ayakta kalmaya ve tekne alabora olmazca boğulmaktan kaçınmaya çalışıyorlar.
Bir tekne alabora haline geliyor, birden fazla kişi birbirlerine ve büyük ahşap teknenin raylarına tutuyor.
Yerdeki kişiyi yapmaya çalışan insanlar nelerdir?
Ayakta duran insanlar, muhtemelen bilinçsiz veya yardıma ihtiyaç duydukları için kişiye yardım etmeye veya kaldırmaya çalışıyorlar.
Oturma odasının ortasında duran beş kişi var.Yerlerinde ayaklarının yanında, sadece belinin etrafında bir havlu veya bir çift beyaz şort ile soyunma durumunda görünen bir kişi, ayakta duran bireylerin hepsi parti elbiseleri giyiyor.Yerdeki kişi bilinçli görünmüyor.Çok renkli bir soyut elbiseli bir kadın, diğer kadınlar bacaklarını tutarken, adamın kollarından birini tutar.Görüntünün arkasındaki bacaklarından birine tutunan kadının yüzünde endişeli bir ifade var.Görüntünün sağ tarafında, kısa pembe bir elbiseli bir kadın hareket halindedir ve grubun geri kalanına katılmak için acele ediyor gibi görünüyor. Bu görüntüdeki oturma odasında çok sayıda tabure ile iki kanepe vardır.Ayak çubuklarından birinde kağıt havlular var ve başka bir tabanda atılan bir siyah giysiler var.
Çiçek elbisesi olan kişi çocuğa ne verir?
Çiçek elbiseli kişi çocuğa büyük sarı bir damperli kamyon oyuncağı veriyor.Bu, kadının oyuncağı çocuğa teslim ettiği görüntünün açıklamasından açıktır.
Çiçek elbiseli bir kadın, sırtında bir kovboy şapkası olan kırmızı bir düğme gömleğinde bir çocuğa büyük bir sarı damperli kamyon oyuncağı veriyor.
Soldaki formlardaki adam neden mor elbiseli kişiye yaslanıyor?
Görüntüde, soldaki formlardaki adam mor elbiseli kişiye yaslanıyor çünkü kalabalığın ortasında onunla enerjik bir şekilde dans ettikten sonra nefesini yakalamaya çalışıyor.
İnsan kalabalığının merkezinde boş bir dairesel temizlemede mor bir elbiseli bir kadınla dans eden gri bir takım elbiseli bir adamla büyük bir kutlama toplantısı var.Herkes resmi kıyafetler giyiyor gibi görünüyor.
Yemek yeni başladı mı?
Görünüşe göre yemek daha yeni başladı, çünkü yaşlı çift hala çatal bıçak takımlarını tutuyor ve tabaklarında yiyecek var.Ayrıca, buzlu içecekler uzun zamandır oturmadıklarını göstermektedir.
Bu görüntüde, yemek masasında birbirlerine bakan yaşlı bir erkek ve kadın var, her biri çatal bıçak takımı ellerinde.Masada iki bardak buzlu içecek var ve bunun dışında çeşitli etler ve yan yemekler de dahil olmak üzere masa için yiyeceklerle çok sayıda kase ve çok sayıda paylaşım tabağı var.Her insanın önünde biraz yiyecek bulunan bir tabak var.Adamın tabağında az miktarda et görünür ve bazı yeşil sebze parçaları bulunurken, kadının tabağının içeriğini görmek daha zordur.Bununla birlikte, bir salata yaprağı ve belki de biraz çorba tutmuş gibi görünen bir tabak sağında bir tabak var. Oturdukları yemek masası tamamen tabaklarla doludur.Arka planda bir kabinde süs eşyaları var.Görüntünün sol tarafında bir dizi perde var ve sağda bir lamba var.
Heykel en çok hangi köpek türü?Heykelin hangi temel özellikleri sizi böyle düşündürüyor?
Heykel, yağsız vücudu, uzun bacakları, büyük burnu ve uzun sivri kulakları nedeniyle bir tazı benziyor.Bu özellikler, hızları ve çeviklikleri ile bilinen tazıların karakteristiğidir.
Bu, çeşitli metal türlerinin binlerce parçasından yapılmış bir köpek heykelidir.Köpek yalındır ve uzun bacakları, büyük bir burun ve uzun sivri kulakları vardır.Köpek diğer metal parçalarından yapılmış bir yaka giyiyor.
Verilen resme göre aşağıdaki soruyu cevaplayın: Nereye bakıyor?
Onun altındaki masaya bakıyor.(Görüntü açıklaması, kaykay sürerken masaya baktığından bahsediyor.)
Genç bir adam bir masanın üstüne kaykay sürüyor.Sağ bacağı ve sağ kolu havaya kaldırılırken, altındaki masaya bakar.Bir seyirci kalabalığı, beton paten parkının kenarı boyunca kırmızı bir ipin arkasından izler.Adam, geriye dönük yeşil ve beyaz bir şapka ile birlikte kot pantolon ve siyah bir tişört giyiyor.
Verilen resme göre aşağıdaki soruyu cevaplayın: Bu resimde gün ışığı mı?
Evet, güneş ışığı sac arka duvarının üzerindeki ve tavanın altında bir çatlaktan filtrelediği için bu resimde gün ışığı.
Bu, saman kapalı zeminde birden fazla sığır ve görüntünün sağ tarafında duran muhteşem boynuzları olan bir boğa ile sığırlar için açık bir barınağın iç kısmının bir görünümüdür.Güneş ışığı, sac metal arka duvarının üzerindeki ve tavanın altında bir çatlaktan süzür.
Verilen resme dayanarak aşağıdaki soruyu cevaplayın: Çocuk beyzbol oynuyor mu?
Evet, çocuk beyzbol oynuyor.Görüntü, bir beyzbol sopası tuttuğunu ve sporla uğraştığını gösteren çimenli bir çim üzerinde durduğunu gösteriyor.
Bu, çimenli bir çim üzerinde duran bir beyzbol sopası tutan genç bir çocuğun siyah beyaz bir görüntüsüdür.Beyzbol sopası sol omzunun üzerinde tutulur ve yoğun bir konsantrasyon ifadesiyle ileri ve hafifçe yukarı doğru bir yöne bakar.
Verilen resme dayalı aşağıdaki soruyu cevaplayın: Bu katlanır bir sandalye mi?
Hayır, katlanır bir sandalye değil.Ofis tarzı siyah döner bir sandalye.
Bu, içinde ofis kurulumu olan küçük bir yatak odasının resmidir.Duvar boyunca, bir pencereye karşı ahşap bir masa ile bir yatak var.Masanın sağında bir yazıcı, bir dizüstü bilgisayar ve masada büyük hoparlörler ve önünde bir ofis tarzı siyah döner karakter bulunan küçük bir dolap var.
Sağlanan görüntüye dayanarak aşağıdaki soruyu cevaplayın: Kafasında giyen adam nedir?
Adam kafasındaki yapraklardan yapılmış bir taç giyiyor.Bu, doğadan ilham alan veya yaratıcı bir aksesuar önerir.
Yapraklardan yapılmış bir kravat giyen ve kafasında yapraklardan yapılmış bir taç kullanan mavi gömlekli bir adam.
Verilen resme dayanarak aşağıdaki soruyu cevaplayın: Spor ayakkabıları hangi renk?
Spor ayakkabıları beyaz.Görüntü, bu bağlamda spor ayakkabıları olan beyaz spor ayakkabılarda uyuyan küçük kahverengi bir köpeği açıklıyor.
Küçük kahverengi bir köpek, siyah sandaletler, kahverengi sandaletler ve kırmızı terlik içeren bir ayakkabı rafında beyaz spor ayakkabılarda uyuyor.
Sağlanan görüntüye göre aşağıdaki soruyu cevaplayın: Sahada kaç kişi var?
Sağlanan görüntü açıklamasına dayanarak, sahada 3 kişi var: Bat, Bat, Catcher ve Hakem için Beyzbol Oyuncusu.
Bu görüntü yarasa kadar bir beyzbol oyuncusu, ev plakasının arkasındaki pozisyonda çömelmiş bir avcı ve yakalayıcının arkasında duran bir hakem gösteriyor.Beyzbol sahasının çoğunluğu görüntüde görünmez.Aktif olmayan diğer oyuncular sığınağında görülebilir ve ağartıcılarda oturan seyirciler uzaktan görülebilir.
Sağlanan görüntüye göre aşağıdaki soruyu cevaplayın: Binanın arka plandaki rengi nedir?
Arka plandaki binanın rengi kahverengidir.Görüntü açıklaması bundan "büyük kahverengi kare üniversite türü" olarak bahsediyor.
Birden fazla pencereye sahip büyük bir kahverengi kare üniversite türü bina.
Sağlanan görüntüye göre aşağıdaki soruyu cevaplayın: Bu ne tür bir kedi?
Sağlanan görüntüye dayanarak, iki tür kedi vardır: büyük bir kediye benzeyen işaretlere sahip geniş siyah ve gri çizgili kedi ve TV ekranında kabarık gri bir taby kedi.
Bu görüntüde iki kedi var.Çok geniş siyah ve gri çizgileri olan bir kedi var, yerli bir kediden daha büyük bir kediye benzeyen işaretlere sahip.Gri ve siyah çizgili kedi, kabarık gri bir tekir kedi olan TV'de bir kediye bakarak bir TV ekranının önünde oturuyor.
Verilen resme dayalı aşağıdaki soruyu cevaplayın: Pil topa bakıyor mu?
Hayır, meyilli topa bakmıyor.Ev tabağına bakıyor.
Bu, yarasaya kadar bir beyzbol oyuncusu, ev plakasının arkasındaki çömelmiş bir pozisyonda bir yakalayıcı ve yakalayıcının arkasına yerleştirilmiş bir hakemin görüntüsüdür.Catcher ve hakem, görüntüde görünmeyen sürahi höyüğünün yönüne bakıyor gibi görünüyor.Hamur yarasayı sallanan bir pozisyonda tutuyor ve ana plakaya bakıyor.Sığınak aktif oyuncuların arkasında görülebilir ve uzakta tribünler üzerinde oturan seyirciler var.
Bu hayvan neredeyse hiç kimsenin yapamayacağını ne yapabilir?
Kırmızı kanguru, tek bir sıçramada 25 feet'e kadar atlayabilir, bu da neredeyse hiçbir hayvanın yapamayacağı benzersiz bir yetenektir.Bu etkileyici atlama becerisi, büyük mesafeleri hızlı bir şekilde kaplamalarını ve yırtıcılardan kaçmalarını sağlar.
Bu, bir hayvanat bahçesinde taş duvarın üstünde bir çit bulunan yarı çıplak bir çim tarlası.Alanın ortasında uzun boylu duran kırmızı bir kanguru var.Arkasında yatan başka bir şey var ve arkasında başka bir beyaz kanguru bükülen başka bir şey, uzak tarafa doğru bir diğeri ile birlikte dört bacağın hepsiyle birlikte bükülür.
Verilen resme dayanarak aşağıdaki soruyu cevaplayın: Bunu hangi spor için kullanabilirsiniz?
Sağlanan görüntüye dayanarak, bu spor motosikletini motosiklet yarışı veya tur için kullanabilirsiniz.Şık tasarım ve kısa bir ön cam ve konuşmacı tekerlekler gibi özellikler, hız ve performans için inşa edildiğini ve yarış etkinlikleri veya uzun sürüşler için uygun hale getirdiğini gösteriyor.
Şık bir siyah ve gri spor motosikleti yol kenarına park edilmiş gösterilmektedir.Kısa bir ön cam ve tekerlekler var.Koltuk iki yolcu barındırıyor.Bisiklette ek depolama yok.
Verilen resme dayanarak aşağıdaki soruyu cevaplayın: Bu ne oyuncak?
Görüntüdeki oyuncak açık gri doldurulmuş bir oyuncak ayıdır.
Bir adam, bir sırt çantası giyen bir bankta oturuyor, açık gri doldurulmuş bir oyuncak ayının başını arkadan attığı.
Sağlanan görüntüye dayanarak aşağıdaki soruyu cevaplayın: Bu beyefendi o kırmızı torbada ne taşıyor olabilir?
Beyefendi kırmızı çantada spor kıyafetleri, iş malzemeleri veya kişisel eşyalar taşıyor olabilir.Görüntü açıklamasına göre kesin içerikleri belirlemek zordur.
Bu, sağdaki sokakta yoğun trafik ve yaya geçidini geçen bir kalabalık olan bir şehir sahnesidir.Yaya geçidinin önünde yalnız, siyah pantolon, beyaz preslenmiş elbise gömleği ve siyah bir papyon kıyafeti giyen siyah bir adam var.Ayrıca gri bir beyzbol şapkası giyiyor.Sol elinde gri ucu ve kırmızı kayışlı kırmızı bir spor çantası var.
Verilen görüntüye dayanan aşağıdaki soruyu cevaplayın: Bir mutfakta bunun gibi bir merkez yapıştırılmış birime ne denir?
Bir mutfakta bunun gibi bir birim yapıştırılmış bir birim ada denir.Mutfakta ek çalışma alanı ve oturma alanı sağlayan bağımsız bir dolap parçasıdır.
Siyah metalden yapılmış üç bar dışkı tarzı sandalye ve gri koltuk yastıkları ile odanın merkezinde bir tezgah bulunan bir mutfağın resmi var.Solda siyah bir buzdolabı var ve en arkadaki lavabonun her iki tarafında bir pencerenin altında açık raflar var.Merkezdeki tezgah, altında kullanılan aynı kereste ile eşleşen yüksek derecede cilalı, ağır kırmızı kahverengi ahşaptan yapılmıştır.
Verilen resme göre aşağıdaki soruyu cevaplayın: Birisi neden bu yere gidebilir?
Birisi, şehirde popüler ve hareketli bir alan olduğu için Hong Kong'daki Mongkok'un canlı gece hayatını, alışverişini ve sokak yemeklerini deneyimlemek için bu yere gidebilir.
Bu, çok kalabalık bir şehir manzarasının bir resmi, yaya geçidinde toplanan insanların tahtları.Özellikle, bu, Ekim 2011 dolaylarında Hong Kong'da Mongkok, Nelson Caddesi ile birleştiği Sai Yeung Choi Caddesi'nde.
Verilen resme göre aşağıdaki soruyu cevaplayın: Bu neyden büyür?
Bu zambak bir ampulden büyür.Görüntü açıklaması çiçek ve vazoya odaklanır, ancak zambaklar tipik olarak toprağa dikilen ampullerden büyür.
Parlak renkli bir turuncu zambak küçük bir gümüş vazoda gösterilir.Lily'nin yaprakları, mavi masa örtüsüne ulaşmak için gümüş yüzü uzatır.Polen hala Lily's Duten'e bağlıdır.Hiçbir yaprak görünmez.
Verilen resme dayanarak aşağıdaki soruyu cevaplayın: Sosisli sandviçin zirvesinde olduğu öğelerin adı nedir?
Sosisli sandviçler turşu zevk, soğan, jalapenos ve doğranmış domates ile tepesinde.Bu Topingler sosisli sandviçlere lezzet ve doku katar.
Kırmızı bir sepette balmumu kağıdında oturan, turşu zevk, soğan, jalapeno ve doğranmış domates ile tepesinde iki sosisli sandviç vardır.
Verilen resme dayanarak aşağıdaki soruyu cevaplayın: Bu sörf hilesi ne denir?
Bu sörf hilesine "dikey kalkış" denir.Sörfçü, sörf tahtalarını sudan yaklaşık 90º açıyla konumlandırıyor, bu da dalgayı dikey bir düşüşle zirveden sürmeye çalıştıklarını gösteriyor.
Derin mavi bir okyanusta, ıslak bir elbiseli bir sörfçü bir dalganın tepesindedir, sörf tahtası sudan neredeyse 90º açıda açılmıştır.Sörfçü öne doğru eğiliyor ve hafifçe aşağı doğru eğiliyor.
Verilen resme dayanarak aşağıdaki soruyu cevaplayın: Kurulun adı nedir?
Adam beyaz bir sörf tahtasında.(Görüntü açıklaması okyanusta beyaz bir sörf tahtasında bir adamdan bahsediyor.)
Sakin, yeşil renkli bir okyanusun ortasında beyaz bir sörf tahtasında siyah vücut şortları ve mavi bir gövde gömlek var.
Verilen görüntüye göre aşağıdaki soruyu cevaplayın: Bu pasta hangi lezzet?
Pasta, vanilya buzlanma ve çikolata şurubu olduğu için vanilya ve çikolata lezzetlerinin bir kombinasyonudur.
Vanilya buzlanma ve çikolata şurubu ile bir kraker
Verilen görüntüye göre aşağıdaki soruyu cevaplayın: Pantolonlar ayakkabılarla aynı renk mi?
Hayır, pantolon ayakkabılarla aynı renk değildir.Pantolon bordo, ayakkabılar beyaz.
Bir kayakçı yeşil bir ceket, bordo pantolon, beyaz ayakkabılar, beyaz eldivenler ve gri bir bere giyiyor.Snowboardlarıyla arka planda oturan insanlar var.
Sağlanan görüntüye göre aşağıdaki soruyu cevaplayın: Yarasa nedir?
Yarasa ahşaptan yapılmıştır.(Görüntü açıklaması, yarasanın ahşap gibi göründüğünü ve açık kahverengi bir renge sahip olduğunu belirtiyor.)
Bir hamur, ev tabağının yakınında ahşap bir yarasa gibi görünen şeyleri tutuyor.Sürahi topu atarken yarasayı salladı.Catcher ve hakem de görülebilir.Hakem koyu gri ve siyah giyinirken, meyilli ve yakalayıcının her ikisi de beyaz ve kırmızı formlara sahiptir.Yarasa parlak veya metalik değildir, ancak açık kahverengi bir renge sahiptir.
Verilen görüntüye dayanarak aşağıdaki soruyu cevaplayın: Sizce kaşıkın solundaki tencere hangi renk olduğunu düşünüyorsunuz?
Görüntü açıklaması saksıların renkleri hakkında herhangi bir bilgi sağlamadığından, kaşıkın solundaki tencerenin rengini belirlemek mümkün değildir.
Metal kapların ve metal kaşıkların önünde bir soba üzerinde dilimlenmiş patates ve iki çiğ havuç içeren bir kesme tahtası.
Sağlanan resme göre aşağıdaki soruyu cevaplayın: Sizce at yürüyor mu?
Hayır, atlar yürümiyor;Görüntü açıklamasında belirtildiği gibi dörtnala.
Birden fazla kahverengi ve siyah at, gündüz bitki örtüsü ile küçük bir tepeyi dörtnala.
Verilen resme dayalı aşağıdaki soruyu cevaplayın: Resimde bir telefon var mı?
Evet, resimde bir telefon var.Adam, muhtemelen bir akıllı telefon olan elektronik bir cihazdan geçiyor.
Siyah blazer, deniz mavisi elbise gömleği ve deniz mavisi kravat giyen bir adam sağ elinde tutulan bir elektronik cihazdan kayıyor.
Verilen resme dayanarak aşağıdaki soruyu cevaplayın: Hangi tür uçak?
Bir uçak değil;Gösterge panelinin açıklamasına ve ön cam silecekleri olan düz pencerelere dayanan büyük bir gemi gibi görünmektedir.
Üniforma gibi bir erkek izci giyen genç bir kişi kaptanın koltuğuna oturur.Koltukta "TR Komutanlığı Görevlisi" arkaya dikildi.Sandalye büyük bir gösterge panelinin ve büyük gemilerin ortak olan her tarafta düz pencerelerin önünde.Ön pencereler ön cam silecekleri içerir.Gösterge panelinde telefonlar, video ekranları ve düğmeler bulunur, ancak yönlendirme simidi veya uçuş çubuğu görünmez.
Sağlanan görüntüye göre aşağıdaki soruyu cevaplayın: Buzdolabı ne yapılmıştır?
Buzdolabı metalden yapılmıştır.Görüntü açıklaması "cam ön pencereli metal buzdolabı" ndan bahsediyor.
Cam ön pencereli metal bir buzdolabı, çoğunluğu boş cam konserve şişeleri ile kapasiteye kadar doldurulmuş 7 raf gösteren içten parlak bir şekilde aydınlatılır.
Verilen resme göre aşağıdaki soruyu cevaplayın: Yastık veya kağıt görüyor musunuz?
Evet, masanın sağındaki ahşap zeminde döşenen bir yastık var.Görüntü açıklamasında belirtilen makale yoktur.
Burası bir ev ofis alanı.Uzak duvara karşı bir bilgisayar monitörü bulunan bir masa var.Masada beyaz bir anahtar kelime, fare ve iPod, bazı küçük knickknacks ile birlikte oturuyor.Uzak duvarda asılı resimler ve kitaplarla dolu yüzen bir kitaplık çerçeveledi.Masanın sağında saksı bir bitki ve ahşap zemine döşenen bir yastık var.Odanın ortasında kırmızı ve yeşil çizgili bir alan halısı vardır.Tekerleklere sahip siyah bir sandalye masaya itilir ve sandalyenin arkasından asılı kahverengi bir ceket vardır.
Verilen resme dayalı aşağıdaki soruyu cevaplayın: Yatay turuncu ve eski moda olmayan cihaz mı?
Sağlanan görüntü açıklamasında yatay, turuncu veya eski moda olmayan bir cihaz hakkında bilgi yoktur.
Üniforma gibi bir erkek izci giyen genç bir kişi kaptanın koltuğuna oturur.Koltukta "TR Komutanlığı Görevlisi" arkaya dikildi.Sandalye büyük bir gösterge panelinin ve büyük gemilerin ortak olan her tarafta düz pencerelerin önünde.Ön pencereler ön cam silecekleri içerir.Gösterge panelinde telefonlar, video ekranları ve düğmeler bulunur, ancak yönlendirme simidi veya uçuş çubuğu görünmez.
Verilen görüntüye dayanarak aşağıdaki soruyu cevaplayın: Adamın solunda ne tür bir mobilya var?
Sağlanan görüntü açıklamasında herhangi bir mobilya hakkında bilgi yoktur.
Bir erkek ve bir kadın karda, kar tahtaları yerde duruyor.Adam beyaz bir kask ile siyahtır ve kadının turuncu kar pantolonları ve beyaz eldiven ve mavi kask giyen ağır mavi bir kışlık ceketi vardır.Her ikisinin de googles var.Arkalarındaki manzara karla kaplıdır, powerlines, "Jersey Cream" ü beyaz metin okumalı büyük bir mavi afişe sahip küçük bir metal siloya yol açar.
Görüntüye dayanarak, hangi köpek cinsi koruma için en iyisidir?
Görüntüye dayanarak, Dobermann Pinscher, bahsettiğimiz diğer küçük cins köpeklerinden daha büyük olduğu için koruma için en iyi köpek cinsidir, bu da onu bir bekçi köpeği olarak daha korkutucu ve etkili hale getirir.
Dobermann Pinscher, küçük cins köpekleri, Manchester Terrier, Boston Terrier ve Fransız Bulldog'dan daha büyük.
Verilen resme dayalı aşağıdaki soruyu cevaplayın: Kartın bu tarafında metin veya herhangi bir tanımlayıcı kimlik var mı?
Sağlanan görüntü açıklamasına dayanarak, küçük siyah işaretlerden bahsedildiğinden, kartın sağ tarafında bir metin veya bir tür tanımlama kimliği var gibi görünmektedir.Bununla birlikte, beyaz kartı gizleyen kamera flaşı nedeniyle, metni okumak veya içeriğini tanımlamak imkansızdır.
Ahşap bir masada beyaz bir kart fotoğraflandı.Kameradan gelen flaş beyaz kartı gizledi ve okumayı imkansız hale getirdi, ancak küçük siyah izler kartın sağ tarafına yazıyor gibi görünüyor.Hiçbir fotoğraf görünmez.
Verilen resme dayanarak aşağıdaki soruyu cevaplayın: Bu nedir?
Bu, kompakt tasarıma sahip bir tür araba ve yolcuların girmesi ve çıkması için iki kapı olan kırmızı iki kapılı bir sedan.
Kırmızı İki Kapı Sedan
Verilen resme göre aşağıdaki soruyu cevaplayın: Bu şişede ne var?
Şişe, 200 mg, 60 softgels ile bir diyet takviyesi olan Co-Q10 ubiquinol QH-Absorb'dan azaltılmış jarrow formülleri içerir.
Ahşap bir masaya bir şişe yerleştirilir.Etiket şöyle yazıyor: "Jarrow formülleri. Co-q10'dan azaldı. Ubiquinal QH-Absorb. Yüksek emme / enchaned stabilite. Daha büyük boyut! 200mg, 60 softgells. Diyet takviyesi."Etiketin siyah arka plan, yeşil sınır ve çeşitli yazı tipleri ve boyutları olan beyaz, turuncu ve yeşil metinleri vardır.
Verilen resme dayanarak aşağıdaki soruyu cevaplayın: Bu kitabın adı ne?
Kitap "Tom Gates Her Şey L. Pichen tarafından inanılmaz (bir tür)."
Ahşap bir masada renkli bir çizgi film dolu kitap kapağı gösterilmiştir.Metin şöyle yazıyor: "Tom Gates L. Pichen tarafından her şey inanılmaz (bir tür)."Sağ üst köşede ayrıca "Roald Dahl Komik Ödülü 2011" metninde bir hata var.Parlak renklerde canavarlar, oklar, yıldızlar ve diğer çizgi film şekilleri var.Arka plan rengi çoğunlukla sarıdır.
Verilen görüntüye göre aşağıdaki soruyu cevaplayın: Pakette jöle fasulyelerinin hangi lezzetleri var?
Görüntü açıklamasına dayanarak paketteki jöle fasulyelerinin kesin lezzetlerini belirlemek mümkün değildir.Bununla birlikte, bunların çeşitli olduklarını ve sarı, pembe, yeşil, mor, kırmızı ve turuncu renklerde olduklarını biliyoruz.
Jelly Belly Jellybeans bulanık bir paketi gösterilmiştir.Paket "doğal ve yapay olarak aromalı şekersiz çeşitli lezzetler" yazıyor.Paketin sağ alt köşesinde bir Splenda logosu gösterilmiştir.Sarı, pembe, yeşil, mor, kırmızı ve turuncu jellybean, berrak ambalaj penceresinden görülebilir.
Sağlanan görüntüye dayanarak aşağıdaki soruyu cevaplayın: Bu ne tür bir kuş?
Görüntüdeki kuş kırmızı bir altın sülün.
Burada bir takvimden bir sayfa var, Ocak kelimesi yeşil bir şeritte beyaz bir yazı tipinde.Yukarıda, geniş gözleri ve hafifçe karıştırılmış tüylerle sola bakan çok tombul kırmızı altın sülün gösterilmiştir.
Verilen resme dayanarak aşağıdaki soruyu cevaplayın: Bu nedir?
Bu, çeşitli matematiksel fonksiyonlara ve UP, DN ve hoparlör sembolü gibi ek düğmelere sahip büyük bir mavi hesap makinesinin bir görüntüsüdür.
Çok büyük bir mavi hesap makinesinin bir resmi, anahtarları çok sayıda ve günah, cos, bronz, log, ln ve standart bölünme, çarpma, çıkarma ve ilave gibi çeşitli işlevlere sahip.UP, DN gibi hesaplamalarla ilgili olmayan ek düğmeler ve ağızdan gelen üç ses dalgası olan bir kafanın resmi.
Verilen resme göre aşağıdaki soruyu cevaplayın: Şişede ne var?
Şişe, göz tahriş edici ve çocukların erişemeyeceği bir "kondisyon cam temizleyici" içerir.
Beyaz şişenin arka etiketinin bulanık bir fotoğrafı gösterilmiştir.Metnin çoğu okunamaz, ancak bazı görünür kelimeler "şartlandırma cam temizleyici", "uyarıda tahriş edici", "çocukların ulaşamayacağı", "madde # 84" ve bir marka logosu ile parlak kırmızı renkte Rutland diyor.Bir barkod ve talimatlar da görülebilir.
Sağlanan görüntüye göre aşağıdaki soruyu cevaplayın: Kişinin hangi eli mor şişeyi tutar?
Kişi sol elinde mor yeniden kullanılabilir bardak tutar.Görüntü açıklaması, fincanın sol elinde olduğunu ve bunu şeffaf kupadan görünür hale getirdiğini belirtiyor.
Bir kişi sol elinde mor yeniden kullanılabilir bir bardak tutar.Avuç içi ve parmakları, içinde bir nota kartı ve saman bulunan şeffaf fincandan görülebilir.Kişi bir ofiste, bir pencerenin yakınında, arka planda büyük bir fotokopi makinesi ile bulunur.
Verilen resme göre aşağıdaki soruyu cevaplayın: Barkodun dizüstü bilgisayardaki yeri nedir?
Barkodun dizüstü bilgisayardaki konumu sol üst köşededir.
Kırmızı bir dizüstü bilgisayar, bir kişinin ayaklarının yanındaki halı kaplı zemine uzanır.Kırmızı dizüstü bilgisayarda sol üst köşede beyaz bir barkod ve sağ üst köşede beyaz bir logo bulunur.Sağ alt köşede "120 sayfa, 3 konu, kolej tarafından yönetilen" yazıyor.
Dünyanın hangi bölgesinde bu hayvanları normalde bulursunuz?Sosyal grupları vahşi doğada ne kadar büyük?
Meerkats normalde Afrika'nın güney bölgelerinde, özellikle Kalahari Çölü, Namib Çölü ve Güney Afrika'da bulunur.Vahşi doğada, çeteler veya çeteler adı verilen sosyal grupları 20 ila 50 üye arasında değişebilir.Bu gruplar bir alfa çifti tarafından yönetilir ve birden fazla aile biriminden oluşur.
'Marwell Wildlife' için bir reklam panosunda beş meerkat var.Meerkatların ikisinin yüzlerinin olması gerektiğinde, delikler kesildi ve çocuklar onların içinden akıyor.Orta Meerkat, sırıtış gibi görünen ağzı açıktır.Beş meerkat da arka ayaklarının üzerinde duruyor.Meerkats, en azından kısmen, görüntünün solunda görülebilen bitki örtüsünü içeren bulanık bir arka planın önünde duruyor. Bu görüntünün alındığı işaret veya reklam, Marwell Wildlife için ad ve logoya (içinde pawprint olan bir el) ve ardından aşağıdaki metinsel bilgileri takip edin: ‘Marwell deneyiminizi bugün ayırtın!Sadece 01962 77988'i arayın.Bunu vahşi yaşam merkezi için sosyal medya logoları takip ediyor.
Bu görev, hangi varlıkların bir meme içinde yüceltildiğini, kötüleştiğini veya mağdur edildiğini tespit etmeyi vurgular.Referans çerçevesini mem yazarının bakış açısı olarak varsayarsak, amaç, bu mem içindeki kahraman, villian, kurban veya başka bir şekilde atıfta bulunulan belirli bir meme ve bir varlık çifti için sınıflandırmaktır.Verilen mem için 'medya'nın anlamsal rolü nedir?
Verilen memede, 'medya', iki adamı karşıt görüşlerle programlamaktan sorumlu oldukları için kötü adam olarak atıfta bulunuluyor.
Bir Beyaz, Bir Siyah, şişkin kaslara sahip iki adamın bir görüntüsü var.Siyah adam gri bir gömlek var, beyaz adam kırmızı.Koyu gri bir bulut arka planı var ve erkek torsolarından başka bir şey görülmiyor.Elleri ve kolları iç içe geçerek kol güreşi olduğu izlenimini veriyor.Beyaz adamın pazı, "Trump benim başkanım değil" ifadesi ve siyah adamın pazı "Maske Bencil Özgürlük Aşık Giyin!"Ellerinin birleştiği yerde, "medya tarafından programlanan insanlar" kelimeleridir.
Bu görev, hangi varlıkların bir meme içinde yüceltildiğini, kötüleştiğini veya mağdur edildiğini tespit etmeyi vurgular.Referans çerçevesini mem yazarının bakış açısı olarak varsayarsak, amaç, bu mem içindeki kahraman, villian, kurban veya başka bir şekilde atıfta bulunulan belirli bir meme ve bir varlık çifti için sınıflandırmaktır.Verilen meme için 'koronavirüs aşısının' anlamsal rolü nedir?
Verilen memede, 'koronavirüs aşısının' semantik rolü, aşılardan ziyade yüceltilmek, aşağılanmak veya mağdur olmaktan ziyade aşıların etkinliği arasında bir karşılaştırma yapmak için kullanılmaktadır.
Beyaz saçlı ve beyaz bir kupadan içen bir sakallı yaşlı bir adamın görüntüsü var.Bir dizüstü bilgisayarın önünde oturuyor.Görüntü her ikisi de adamı gösteren iki çerçeveye ayrılmıştır, ancak üstte dizüstü bilgisayara bakıyor ve altta görüntünün izleyicisine bakıyor.Her çerçevede bir başlık var.Üst olanı, "Koronavirüs aşısı koronavirüsü ortadan kaldıracak" ve alt çerçevede altyazının "Tıpkı grip aşısı gribi ortadan kaldırdığı gibi" diyor.
Bu görev, hangi varlıkların bir meme içinde yüceltildiğini, kötüleştiğini veya mağdur edildiğini tespit etmeyi vurgular.Referans çerçevesini mem yazarının bakış açısı olarak varsayarsak, amaç, bu mem içindeki kahraman, villian, kurban veya başka bir şekilde atıfta bulunulan belirli bir meme ve bir varlık çifti için sınıflandırmaktır.Verilen mem için, 'Joe Biden'in anlamsal rolü nedir?
Verilen memede, 'Joe Biden'in semantik rolü kahramandır, çünkü mem Biden/Harris kampanyası için desteği teşvik eder ve onları "gerçek Amerikalılar" seçeneği olarak tasvir eder.
Kimberly Guilfoyle, Biden/Harris 2020'nin üzerinde beyaz bir arka plan üzerinde kırmızı metinde olan bir podyumun arkasında duran bir görüntü var.Arkasında iki Amerikan yıldızı ve çizgili bayrak bayrağı var ve büyük bir yazı tipindeki görüntünün üstünde "Gerçek Amerikalılar Biden/Harris'i destekliyor!"
Bu görev, hangi varlıkların bir meme içinde yüceltildiğini, kötüleştiğini veya mağdur edildiğini tespit etmeyi vurgular.Referans çerçevesini mem yazarının bakış açısı olarak varsayarsak, amaç, bu mem içindeki kahraman, villian, kurban veya başka bir şekilde atıfta bulunulan belirli bir meme ve bir varlık çifti için sınıflandırmaktır.Verilen mem için 'Amerikalı gazetecinin' anlamsal rolü nedir?
Verilen memede, 'Amerikalı gazetecinin' semantik rolü kurbandır.
Bu, Başkan Trump'ın görüntüsünün üst üste bindirildiği, şeridin sağ ve sol tarafları arasında değişen alternatif beyaz ve siyah şeritlere sahip bir görüntüdür.Her birinde çok renkli metinde, yukarıdan aşağıya sırayla aşağıdaki gibi uzun başlıklar vardır: "Kuzey Kore'de Amerikalı bir öğrenciyi öldüren Trump:" Kim Jong-um bunu reddediyor ve ona inanıyorum. "", "Suudi Arabistan'da Amerikalı bir gazeteciyi öldüren Trump: "Suudi Crown Prensi bunu reddetti ve ben ona inanıyorum." "," Rusya'da Demokrasimize saldıran Trump: "Putin bunu reddetti ve ona inanıyorum." Ve son başlık: "Trump, tüm bu diktatörlerin yalan söylediğini söyleyen istihbarat teşkilatlarımızla ilgili: "Zekamız sahte bir haber ve güvenilmemeli!"
Bu görev, hangi varlıkların bir meme içinde yüceltildiğini, kötüleştiğini veya mağdur edildiğini tespit etmeyi vurgular.Referans çerçevesini mem yazarının bakış açısı olarak varsayarsak, amaç, bu mem içindeki kahraman, villian, kurban veya başka bir şekilde atıfta bulunulan belirli bir meme ve bir varlık çifti için sınıflandırmaktır.Verilen mem için, 'Hiller Clinton'un anlamsal rolü nedir?
Verilen memede, 'Hillary Clinton'un semantik rolü, Donald Trump'ın yanında çirkin bir şekilde tasvir edildiği için kötü adamdır ve ikisinin de liderlik için istenmeyen seçimler olduğunu ima eder.
Hilary Clinton'un yanında Donald Trump'ın bir resmi var, her iki görüntü de son derece çirkin;Trump saçlarını kargaşa içinde gösteriyor ve Hilary'nin ona 3 çene ve çılgın gözlerle gösterildiğini gösteriyor.Altyazı, "ABD'de 323 milyon insan ... ve bunu buna indiriyorlar" diye yazıyor.
Bu görev, hangi varlıkların bir meme içinde yüceltildiğini, kötüleştiğini veya mağdur edildiğini tespit etmeyi vurgular.Referans çerçevesini mem yazarının bakış açısı olarak varsayarsak, amaç, bu mem içindeki kahraman, villian, kurban veya başka bir şekilde atıfta bulunulan belirli bir meme ve bir varlık çifti için sınıflandırmaktır.Verilen mem için 'Donald Trump'ın anlamsal rolü nedir?
Verilen memede, 'Donald Trump'ın semantik rolü, olumlu bir ışıkta tasvir edildiği, heyecanlı destekçilerle çevrili ve Demokratların ve medya figürlerinin olumsuz tasviriyle tezat oluşturduğu için kahramandır.
Bu görüntü iki ayrı bölümden oluşur.En üstte, çok sayıda siyah insanın olduğu kalabalık bir etkinlikte eski ABD Başkanı Donald Trump'ın bir resmi var.Görüntüdeki insanlar Trump'a odaklanıyor, bazıları onu çekiyor ve etrafında olmak için heyecanlı görünüyor.Görüntünün odak noktası Trump, heyecanlı bir siyah kadınla bir selfie alıyor.Bu görüntünün altındaki başlık şöyle diyor: “Bu Demokratsız Amerika”. Görüntünün alt yarısı, hepsi renkli insanlar olan diğer bireylerin üç görüntüsünden oluşur.En soldaki adam Demokratlar logosu onun üstüne yapıştırıldı, MSNBC logosunun ortasındaki adam ve en uzakta, üstünde CNN logosu ile gülümseyen bir Barack Obama'nın bir resmi var.Görüntünün bu kısmının başkentleri başkentlerinde şöyle yazıyor: “Bu 3 yarış yemini, Demokrat Partisi ve ana akış medyası ABD'deki ırk ilişkilerine her şeyden daha fazla zarar vermek için daha fazlasını yaptı.”
Bu görev, hangi varlıkların bir meme içinde yüceltildiğini, kötüleştiğini veya mağdur edildiğini tespit etmeyi vurgular.Referans çerçevesini mem yazarının bakış açısı olarak varsayarsak, amaç, bu mem içindeki kahraman, villian, kurban veya başka bir şekilde atıfta bulunulan belirli bir meme ve bir varlık çifti için sınıflandırmaktır.Verilen mem için, 'Joe Biden'in anlamsal rolü nedir?
Verilen memede, 'Joe Biden'in semantik rolü kötü adamdır, çünkü mem onu ​​"Biden Seviyor" işaretiyle olumsuz olarak tasvir eder.
Kırmızı, beyaz ve mavi kıyafetler giyen bir Kafkas erkek ve kadın, "Biden'in küçükleri sevdiğini" belirten el yapımı bir işaret tutar.İşaretteki B, L ve M büyüktür ve solda kasıtlı olarak hizalanır.Kadının vatansever pantolonları "Amerikalı tekrar harika yap" diyor.Onların arkasında, kırmızı beyaz ve mavi giyen diğer kişilere bayrak sallayan gösteriliyor.Bir Walgreens'in otoparkında görünüyorlar.
Bu görev, hangi varlıkların bir meme içinde yüceltildiğini, kötüleştiğini veya mağdur edildiğini tespit etmeyi vurgular.Referans çerçevesini mem yazarının bakış açısı olarak varsayarsak, amaç, bu mem içindeki kahraman, villian, kurban veya başka bir şekilde atıfta bulunulan belirli bir meme ve bir varlık çifti için sınıflandırmaktır.Verilen mem için 'terapist'in anlamsal rolü nedir?
Verilen memede, 'terapistin' semantik rolü, terapistlerin evden çalışan ve potansiyel olarak zihinsel sağlıklarını ciddiye almamaları nedeniyle zorluklarla veya zorluklarla karşılaşabileceğini ima ettiği için mağdur olabilir.
Mavi bir düğme gömleği giyen, aynaya bakan ve kendine başparmak yukarı jest veren bir adam var.Görüntünün üstünde: "Hükümet: Evden Çalışma" ve bunun altında, "Terapistler:" başlığı.
Bu görev, hangi varlıkların bir meme içinde yüceltildiğini, kötüleştiğini veya mağdur edildiğini tespit etmeyi vurgular.Referans çerçevesini mem yazarının bakış açısı olarak varsayarsak, amaç, bu mem içindeki kahraman, villian, kurban veya başka bir şekilde atıfta bulunulan belirli bir meme ve bir varlık çifti için sınıflandırmaktır.Verilen mem için, 'Tom Hanks'ın anlamsal rolü nedir?
Verilen memede, 'Tom Hanks'ın semantik rolü kurbandır, çünkü mem, onunla seyahat etmenin belirtilen filmlere dayanarak talihsiz durumlara yol açtığını ima eder.
Bu, Joe vs, Volcano, Apollo 13, döküm, terminal ve Kaptan Phillips filmlerinden bir koleksiyon.Tüm sahneler Tom Hanks yer alıyor.Film sahnelerinin üzerindeki başlık şunları okuyor: Asla yapmayacağım bir şey ve altında okuyor: Tom Hanks ile seyahat.
Bu görev, hangi varlıkların bir meme içinde yüceltildiğini, kötüleştiğini veya mağdur edildiğini tespit etmeyi vurgular.Referans çerçevesini mem yazarının bakış açısı olarak varsayarsak, amaç, bu mem içindeki kahraman, villian, kurban veya başka bir şekilde atıfta bulunulan belirli bir meme ve bir varlık çifti için sınıflandırmaktır.Verilen mem için 'dünyanın' anlamsal rolü nedir?
Verilen memede, 'dünyanın' semantik rolü, hükümetlerin eylemleri nedeniyle acı çektiği için kurbandır.
Bu görüntü, bir mesajı paylaşabilmesi için onu yükseltmek için bir nesnenin üstünde duran bir ofiste bir adamı gösterir.Kolları havada ve bağırıyor gibi görünüyor.Bir raf ünitesinin önünde duruyor.Bu adamın önünde, önünde öne doğru eğilen ve tutan başka bir adam var.Yüzünde acı dolu bir ifadesi var. Görüntünün üst kısmındaki etiket, 'Parmaklar 1 Nisan'da hükümetlerin şöyle olduğunu geçti:' Masayı tutan adamın yanında 'Bütün dünya' kelimeleri var. Görüntünün altında, 'Bu acil durum hazırlığımızın bir testi oldu' diyen başka bir başlık daha var.
Bu ne tür bir hayvan?Bu hayvan her zaman siyah beyaz mı yoksa başka kat renkleri var mı?
Görüntüdeki hayvan bir shiba inu, bir köpek türü.Shiba Inus, görüntüde görüldüğü gibi turuncu ve beyaz dahil olmak üzere çeşitli ceket renklerine ve kırmızı, susam ve siyah ve bronzlaşabilir.
Bu, dışarıda duran turuncu ve beyaz bir shiba inu'nun grenli bir görüntüsü.Hayvan, beyaz bir tişört ve siyah pantolon giyen bir kişi tarafından tasma üzerine yönlendiriliyor.
Aşağıdaki görüntüyü ayrıntılı olarak açıklayın.İlişkili metni okuyun ve görsel sahnenin bağlamında anlayın.
Görüntü ön planda iki futbolcu, her ikisi de kollarında beyaz çizgili uzun kollu mavi gömlekler, adidas logolu yeşil yelekler, beyaz çizgili kısa mavi şortlar, dizlerinin üstünde beyaz bandajlar, uzun pembe çoraplar ve futbol ayakkabıları içeriyor..Soldaki futbolcunun bir bacağı kısmen yükseltilmiş ve sola bakarken, sağdaki olanın her iki ayağı da yerde ve sağa bakıyor.Sol futbolcunun şortları "Paris" ve bir kalkan kelimesine sahipken, doğru futbolcu şortu "Adidas" diyor.Arka planda, yeşil yelekleri olmayan başka oyuncular da var.
Bu görüntünün ön planında duran iki futbolcu var.Soldaki futbolcu, görüntünün solundaki bir şeye bakıyor, bir bacak kısmen yükseltildi, böylece sadece ayak parmakları yere dokunuyor.Sağdaki adamın her iki ayağı da yerde ve sağa bakıyor. Her iki futbolcu da aşağıdaki kıyafetleri giyiyor: kollarında beyaz çizgili uzun kollu mavi bir gömlek, üç parçaya bölünmüş bir üçgen ve 'Adidas' kelimesinden oluşan bir logoya sahip yeşil bir yelek. Her biri beyaz çizgili kısa mavi şort giyiyor.Bir kalkanın yanındaki Paris kelimesi solun şortundaki adam üzerinde görünürken, sağdaki şortun adidas diyor. Her biri uzun pembe çoraplar ve futbol ayakkabıları ile dizlerinin üstünde beyaz bandajlar giyiyor. Arka planda yeşil yelekleri olmayan diğer oyuncuları görebilirsiniz.
Aşağıdaki görüntüyü ayrıntılı olarak açıklayın.İlişkili metni okuyun ve görsel sahnenin bağlamında anlayın.
Görüntü, ahşap bir resepsiyon masasının üstünde üç konuşma içeren önemli bir Mercedes-Benz logosuna sahip geniş bir lobi alanını tasvir ediyor.Masanın üzerinde beyaz bir çizgi vardır ve her iki tarafta tropikal yaprakları olan ve birinci kata doğru uzanan iki büyük saksı bitkisi vardır.Birinci katta lobiye bakan cam cepheli bir balkon vardır.Resepsiyon masasının arkasında ahşap dolaplar ve bir ofis koltuğu bulunmaktadır.Masanın solunda, iki sandalye görünür ve muhtemelen daha fazla görünmeyen ahşap bir masa ve sandalyeler var.Zemin mermerden yapılmış gibi görünüyor.Sahne, Mercedes-Benz binasına ziyaretçiler için profesyonel ve misafirperver bir atmosfer taşıyor.
Bu görüntü, üç konuşmacı lobiye ve üzerinde beyaz bir çizgiye sahip ahşap bir resepsiyon masasının üstünde bulunan 'Mercedes-Benz' kelimeleri olan bir lobi alanı gösteriyor.Masanın solunda ve sağında, tropikal yaprakların binanın birinci katına doğru yukarı doğru ulaştığı iki büyük saksı bitkisi vardır.Binanın birinci katında, bu lobi alanına bakan cam cepheli bir balkon var. Resepsiyon masasının arkasında bir dizi ahşap dolap ve bir ofis koltuğu bulunmaktadır. Sol taraftaki resepsiyon masasının önünde ahşap bir masa ve sandalyeler var, iki sandalye açıkça görülebilir ve diğerleri potansiyel olarak kamera açısından orada. Zemin mermerden yapılmış gibi görünüyor.
Aşağıdaki görüntüyü ayrıntılı olarak açıklayın.İlişkili metni okuyun ve görsel sahnenin bağlamında anlayın.
Görüntü, yükseklik, kalınlık ve yaşta değişen çeşitli kitaplarla dolu bir kitaplığın yakın çekimidir.Görüntünün çoğunluğu bulanıklaşıyor, bu da kitapların dikenlerindeki başlıkları ayırt etmeyi zorlaştırıyor.Ancak, birkaç kitap odakta, geri kalanı arasında bir sarı kitap öne çıkıyor."Bir Karakter Oluşturma" başlıklı bu kitap, görüntünün sağ tarafından beş kitap yer almaktadır.Sahne, izleyiciyi edebiyat dünyasını ve karakter gelişimi sanatını keşfetmeye davet eden bir derinlik ve entrika duygusu taşıyor.
Değişen yükseklikler, kalınlık ve yaştaki çeşitli kitaplarla dolu bir kitaplık.Görüntünün çoğu bulanık, başlıkları okunamaz hale getiriyor, sadece birkaç kitap odak.Tek başlık okunabilir, sağdan "Bir Karakter Oluşturma" sarı bir kitap 5 kitap.
Aşağıdaki görüntüyü ayrıntılı olarak açıklayın.İlişkili metni okuyun ve görsel sahnenin bağlamında anlayın.
Görüntü, kasvetli bir şekilde düzenlenmiş beş boş kahverengi sandalye içeren bir bekleme alanı gösteriyor.Duvarlar kurumsal beyaza boyanmıştır, bunlardan birinde asılı bir bilgilendirme poster.Arka planda, merkezinde yeşil bir kare olan koyu mavi bir duvar var.Yeşil Meydan'ın altında, "H&R bloğu" ifadesi büyük beyaz harflerle yazılmıştır, bu da bu bekleme alanının muhtemelen bir H&R blok ofisinin bir parçası olduğunu gösterir.
Burada beş kasvetli, boş kahverengi sandalyeye sahip bir bekleme alanı gösterilmiştir.Kurumsal beyaza boyanmış duvarlardan birinde bilgilendirici bir poster var.Arkada, merkezinde yeşil bir kare olan katı koyu mavi boyalı duvar ve bunun altında büyük beyaz harflerle "H&R bloğu" ifadesi.
Aşağıdaki görüntüyü ayrıntılı olarak açıklayın.İlişkili metni okuyun ve görsel sahnenin bağlamında anlayın.
Görüntü, dört rafta düzenlenmiş çeşitli baharatlarla dolu bir duvara monte edilmiş ahşap bir baharat rafı gösterir.Üst rafta Old Bay baharatının kare kutuları ve bir kutu saf vanilya bulunur.Diğer raflar, diğerlerinin yanı sıra, kimyon, Altyma, Papika, Ginger ve Cayenne gibi ortak ev baharatları içeren yuvarlak plastik baharat kutuları sergiliyor.Alt rafta ayrıca büyük bir şişe maydanoz vardır.Sahne, iyi stoklanmış ve organize bir ev mutfak baharat koleksiyonunu temsil ediyor.
Duvara bağlı, tamamen bir çeşit baharat ile dolu dört raf olan ahşap bir baharat rafı var.Üst rafta Old Bay'in kare kutuları ve yanındaki bir kutuda saf vanilya var.Alttaki büyük bir maydanoz hariç, geri kalanı, genellikle bir ev mutfağında kimyon, all -binek, kırmızı biber, zencefil, cayenne vb.
Aşağıdaki görüntüyü ayrıntılı olarak açıklayın.İlişkili metni okuyun ve görsel sahnenin bağlamında anlayın.
Görüntü, şort ve uzun bir gömlek giymiş genç bir çocuğu, yan beyzbol şapkası olan, bir wiffle top yarasası tutan ve gelen bir topa sallanmaya hazır olan öne eğilen uzun bir gömlek gösteriyor.Başka bir çocuk, küçük bir sarı metal standının yanında, sahneyi gözlemleyerek arkasında duruyor.İkinci çocuk, ikinci çocuk izlerken, muhtemelen sırasını beklerken veya bir koç olarak hareket ederken, görüntü bir oyun ve beklenti anı yakalar.
Şortlu genç bir çocuk ve yanlara doğru bir beyzbol şapkası giyen uzun bir gömlek, bir wiffle top yarasası tutuyor ve bir topta sallanmaya hazır olmak için bir duruşta öne doğru eğiliyor, arkasında, başka bir genç çocuk küçük bir sarı olarak duruyorMetal stand ve üzerinde görünüyor.
Aşağıdaki görüntüyü ayrıntılı olarak açıklayın.İlişkili metni okuyun ve görsel sahnenin bağlamında anlayın.
Görüntüde bir işaret ve üstlerinde ışık bulunan bir saat bulunur.Solda bulunan işaret, Gleis 5A için tren programları ve platform detayları hakkında bilgi görüntüler.Bilgiler, tren varışları ve kalkışlar hakkında güncellemelere izin veren hareketli dikdörtgenlerde sunulur.İşaretin üst sırası, Berlin Hayvanat Bahçesi ve Berlin Ostbahnhof için 6: 38'de ayrılan bir trene işaret ediyor.Orta sıra, sağda boş bir dikdörtgen ile buz içi ekspresinden bahsediyor.Alt satır, farklı taşıma tiplerini temsil eden farklı renklerle A'dan F'ye tren taşıma düzenlemelerini gösterir.Görüntünün sağ tarafındaki saat, geçerli saati 6: 30'dan hemen önce gösterir.
Bu görüntüde, üstlerinde bir ışık olan bir işaret ve saat var. Görüntünün solundaki işaretin sağ tarafında 'Gleis 5a' kelimeleri var.Sol taraftaki diğer bilgiler, bu platformda hangi trenlerin ayrıntılarını değiştirecek şekilde hareketli görünen dikdörtgenler içinde bulunur. İşaretin üst sırası, 'Berlin Ostbanhof'un üzerinde yazılmış' Berlin Hayvanat Bahçesi 'ile' Abfahrt 6.38 'diyor. Orta sıra, sağdaki dikdörtgen boşken 'buz içi eksprese' diyor. Alt satırda A'dan G'ye işaretlenmiş bir tahtada A'dan F'ye giden tren arabalarının görüntüleri vardır. Farklı arabalar için kullanılan farklı renkler vardır, soldan sağa: bunlar: A: 1 (sarı), ikinci yarı kırmızı B ve C: Yeşil (2) C - D: Sarı (1) D: Kırmızı E - f: yeşil (2) Görüntünün sağ tarafında, mevcut saati gösteren bir saat, 6.30'dan hemen önce.
Aşağıdaki görüntüyü ayrıntılı olarak açıklayın.İlişkili metni okuyun ve görsel sahnenin bağlamında anlayın.
Görüntü, 2012'den merkezde bir geyik içeren bir altın madeni para gösteriyor.Madalyonun üstünde "Krugerrand" yazan kavisli metin bulunurken, alt eğri "Fyngoud 1 oz ince altın" diyor.Bu, madalyonun bir Krugerrand, Güney Afrika altın madeni para olduğunu ve bir ons ince altın içerdiğini gösterir.
2012 yılında altın madalyon basılmıştır. Madalyonun merkezinde bir geyik vardır.Madalyonun üstünde Krugerrand diyen kavisli metin var.Alt eğri Fyngoud 1 oz ince altın diyor
Aşağıdaki görüntüyü ayrıntılı olarak açıklayın.İlişkili metni okuyun ve görsel sahnenin bağlamında anlayın.
Görüntü, ekose dokulu bir kanepeye yerleştirilmiş kare siyah bir PlayStation 3 video oyunu konsolunu gösteriyor.Konsolda, bir güç kaynağına veya TV'ye bağlı olduğunu belirten arkada görünür kablolara sahiptir.Konsolun üstünde, her biri bir tarafta dört düğme ve diğer tarafta çapraz yön düğmeleri içeren iki Sony markalı kontrolör vardır.Genel sahne, bir oturma odasında veya eğlence alanında sıradan bir oyun kurulumu önermektedir.
Ekose dokulu bir kanepenin üstünde oturan kare siyah PlayStation 3 video oyun konsolunun bir görüntüsü var.Kablolar arkada ve üstte iki denetleyici, Sony marka logosu gösterilen ve her birinin bir tarafında dört düğme ve diğer taraftaki yönlü düğmelerle gösterilmiştir.
Aşağıdaki görüntüyü ayrıntılı olarak açıklayın.İlişkili metni okuyun ve görsel sahnenin bağlamında anlayın.
Resim, hepsi aynı logoyu içeren ancak altında belirtilen farklı yerlere sahip olan Hard Rock Cafe'den bir cam atış gözlük koleksiyonunu gösteriyor.Ön sırada, Hong Kong, Hong Kong ve Buenos Aires yerleriyle üç atış gözlük var.Orta Hong Kong atış camı üzerinde turuncu ve kırmızı bir ejderha tasarımı olduğu için benzersizdir.Arka planda en az bir atış cam daha görülebilir.Görüntü, Hard Rock Cafe konumlarının çeşitliliğini ve farklı atış cam tasarımlarını vurgulamaktadır.
Hard Rock Cafe'den birkaç cam atış gözlük gösterilmiştir.Her atış cam aynı Hard Rock Cafe logosuna sahiptir, ancak altındaki yerler değişir.Ön sıradaki üçü: Hong Kong, Hong Kong ve Buenos Aires.Merkez Hong Kong atış sınıfında sınıfta turuncu ve kırmızı bir ejderha var.Arka planda en az bir atış cam daha var.
Görüntüde insan mevcut değilse ne olur?
Eğer insan görüntüde mevcut değilse, köpek havada asılı kalır ve hiçbir şeye tutar.Bu kafa karıştırıcı ve gerçekçi olmayan bir sahne yaratacaktır.
Bir adam bir scooter giyiyor ve omuzlarının arkasında tutulan bir köpek var.
Bu hayvanlar doğal yaşam alanlarında mı?Bana nedenini açıklayabilir misin?
Hayır, bu hayvanlar doğal yaşam alanlarında değil.Ahşap bir çitin varlığı ve geçmişte yürüyen insanlar, Afrika Savannah'daki doğal çevrelerinden ziyade bir hayvanat bahçesinde veya vahşi yaşam parkında olduklarını gösterir.
İki zürafa, büyük beyaz kayalar ve ahşap bir çitle çevrili bir muhafazada duruyor.İnsanlar çitin dışındaki zürafaları geçiyorlar.
Bunlar evcilleştirilmiş köpekler gibi görünüyor mu yoksa vahşi mi?Bu cinsin adı nedir?
Bu köpekler, dingolara benzedikleri ve çitle çevrili bir muhafazanın içinde oldukları için vahşi görünüyor.Cins muhtemelen dingo veya dingo mix'tir.
Dingos gibi görünen köpekler var.Gri kaya üzerinde duruyorlar.Çitlerle çevrili bir muhafazanın içindeymiş gibi görünüyorlar.
Rakiplerin bu yarışmayı kazanması muhtemel erkeklerde ve kadınlarda üst beden gücü hakkındaki yaygın inançlara dayanmaktadır.
Erkek ve kadınlarda üst vücut gücü hakkındaki yaygın inançlara dayanarak, soldaki adam bu yarışmayı kazanacaktır.Bunun nedeni, erkeklerin genellikle kadınlardan daha fazla üst vücut gücüne sahip olduğu algılanır.
Görüntü, kol güreş dövüşü olan iki kişinin olduğunu gösteriyor, her birinin kolları masanın üzerinde duruyor. Soldaki adamın kıllı kolları var ve kaslı görünüyor, kadının elindeki tutuşu sıkı. Görüntünün sağ tarafındaki kadın kolunu gerdi ve ince kolunda görünen bir kas var.Daha küçük bir eli var ve tırnakları pembe oje ile hassas bir şekilde boyanıyor. Kolları ahşap bir masanın üzerinde duruyor ve arka plan beyaz bir duvar.