label
int64
0
1
text
stringlengths
1
332
1
@jtaurens @shmaramagda Agdies, kā pārsmējos! Šito jau pat pie salātiem nevar.
1
Lieliska novadnieces Līgas Priedes versija, par Sīpolu "Daugaviņa". Brauns man topā ne dēļ pēdējo dienu komenta. Šai dziesmai 84. Mikrofonā bija jābūt augstāk par 5. Priecīgus svētkus tautieši! #4maijs https://t.co/WVp1VRVQmJ
0
@ingedenize Mums te nav tik traki, bet es klausos vienu podkāstu, kur regulāri iezvanās cilvēki no štatiem, kuri "pēdējos 27 mēnešus rāvušies pa 3 darbiem, laulāti pāri, dzīvo uz rīsiem un pupiņām" un tas viss tāpēc, lai nomaksātu savus 50k studentu parādus, 25k trucks utt. Atkarīgs no mērķa
0
Nahuj es cepot kartupeļus iedomajos par cietušu leonu
1
@nenormamma @FoodUnion @DGFelton es nezinu cik tur iekšā ir palmu tauku, bet garšo patiešām labi
1
@libarte @WilmaLinda Es aiztaisu acis un ēdu :D Neatceros,no "veikala" vai "lauku" olām bija lielāka varbūtība, bet rūpīgi nomazgājot "lauku" olu, apēdu un aizmirstu.
1
@elina_shh Oh boy! Lasītu, rakstītu, skatītos filmas, sēņotu, ogotu, pastaigātos ar suņiem, iekoptu augļu dārzu un sakņu dārzu, mācītos spēlēt ģitāru, pievērstos lauku darbiem, pieteiktos palīgā visās kartupeļu talkās utt.
0
@janisliksts Kaut kā ir pārliecība, varbūt maldīga, ka tie, kas demonstratīvi vēlas veikt pašnāvību, to neizdara, jo vēlas pievērst sev tikai uzmanību. Kamēr ēstu vēstuli, gan jau pārdomātu. Kaut kā muļķīgi, manuprāt. Kas grib aiziet no dzīves, dara to klusējot, bez lieka pafosa.
0
@DienasMirklis Nē. Tie ir citi. Tos pārpalikumus apēdu aukstus ar majonēzi.
1
@_skabarga O,mana tēma! Tā tad.... Taukiem ideāli ir Kvadro firmas virtuves tīrāmais. Kaļķim ideāls ir HG,bet dārgs un smaciņa. Lētajā variantā ir Sano Anti Kalk,bet ēd ādu no rokām,saldi smaržo. Logiem pērku Amway atšķaidāmo,arī labs. Tagad pārsvarā viss no Kvadro.
0
@WilmaLinda Nekad nesapratīšu,kā var ēst tos ķīniešu spageti,ja ir īstie... :)
1
Durklis ir atvēris jaunu lappusi manā kulinārajā grāmatā, durkļa maizītes > locco maizītes
1
@baibakalpisha Vai tad neesi dzirdējusi - man ir tikai #bezrecepte - viss uz čuju. Klimpas vāru atsevišķi, ēdot salieku kopā. Un klimpas man garšo sīkstas, lieku daudz miltus, lai mīkla stingra.
0
@ancetarvida Kliente atteicās no pasūtījuma, jo atlikums tika izdots ~10 monētas, nebija arī citu variantu kā izdot. Kliente paziņoja, ka es viņu necienu un atstāja savu silto maizīti un kafiju neaiztiktas. Viņa paziņoja, ka dosies uz citu filiāli, kur viņu ciena un izdod normālu naudu. https://t.co/oR2FYwz2XG
0
@VilhelmsM KAAA? Tas totāli garšo pēc kūts
1
@zhanett Ļoti laba izvēle. Vienu laiku bija branči "Vecpuisī" un "Valmiermuižā", bet neesmu skatījusies, vai arī tagad ir. Bija ļoti labas brokastis "Tērbatā", bet tagad laikam nav speciāls brokastu piedāvājums.
1
@Snowtales @Butkevics Domāju, to sarkanbalto simtgades saldējumu varēja nosaukt par "Gansu". Būtu itin jauki, vai ne?
0
Ogres Ezītis šodien izceļās: stundu gaidam, atnes trīs atsaldētās kartupeļu pankūkas, ko viesmīle apstiprina, ar pa virsu uzmestu lasi, smieklīgu salātlapu un ķirštomātiem. Visi klienti ir neapmierināti, pukst. Un skaidrs kāpēc. Vienīgajai viesmīlei sejā brīdis pirms breakdown.
1
@_evija Tieši tā! Un, ēdot visu ar karoti, arī garšo labāk! Īpaši kariji.
1
@LusisToms @latviangrey Kazas gaļa. Kopš tā laika, kad vecāki eksperimentēja ar šo zvēru audzēšanu. Es nezinu, kā savādāk to nosuakt, es vienkārši saku, ka garšo pēc kazas. Nu... vjē.
0
@Olehnovics Dullie kurzemnieki ēd ķīseli un piekož siļķi... :)
1
@beerzinzh Varēji jau nedzēst. 😉 Protams, ka katram savs. Varbūt es uz nākamajiem Līgo svētkiem arī kādu jūsu ideju likšu lietā, bet šobrīd ir pasūtīts grils un ko nu vairs...likšu lietā un cepšu gaļu u.c. gardas lietas.🔥❤
1
@priedza ārprāc, kā man garšo šis savienojums
1
Tik jocīgi, ka jāpierod pie tā kā garšo ūdens.
0
Krustpils novada Kūku pagastā satiksmes negadījumā cietis vīrietis https://t.co/vgq26euDrA
0
es neēdu normāli jau nedēļu.
1
@RozeIeva es tos pārējos nezinu, bet šis man garšo
0
Cilvēki ar lisakiem un čolkām netiks tākāk par darbu maķītī pie kases.
1
Pistāciju groziņš... ņamma https://t.co/BDElrKHaQ2
0
Šis lika atcerēties, ka neesmu ēdis otro dienu, lmao.
0
@livaoliva @JanaSima Bāc, nav jāizdomā tas, kā nav! Prātā jukt nav labi. Līdz tās Aparistes "atklājumam" nez kā neviens par šo saldējumu neuztraucās.
1
@Signeens @Vinnta1 Jo garšo. Un kafija pa dienu birojā apnikusi
1
Mazais pirmo reizi mūžā ēdot izdomāja iekost. Izrāvu krūti un stingrā balsī noteicu, ka sāp. Un ko viņš? Paskatās, aizver acis un aizmieg. Tik smieklīgi
0
@Tas_es_Pats @StepanenkoJulij @andrispp @AttistibaiPar Āāā, saprotu. Arī jūsuprāt terors 14.jūnijā ir tas pats kā tagad pret saldējuma ražotāju. Interesanti.
1
@thearmi Es visu gadu dzeru stoutus, ēdu saldējumu un labprāt ēdu arī auksto zupu :) Diezko nesezonēju. Par saglabāšanu grūti teikt - ka nu kuru reizi gadās.
1
Centrāltirgū prasu pārdevējai, vai var dabūt puskukulīti rupjmaizes. Kundzīte ar jauku akcentu atbild: "Protams, ka var, kapec ne? A priekš kam jums puse? Liel' cilveks esat, un liel' cilveks ēd viss kukuls. Lieku maisiņš un vsjo!"
1
@Papuass @MartinsAbolins Rīgas klīnikās apgrozījums nav krities, vismaz tajās, ko es zinu. Kājas lauž kā parasti, ēst ar grib. Laukos marts un aprīlis bija zinàms sastingums, bet nu viss notiek. Mazāk, bet notiek.
1
Šodien nogaršoju alu, kuru man ieteica @tonycat83 Thx for advice. Nice beer and will be in my fridge time to time ;) Tad nu nedaudz dalos ar domām, bet bez samoljē spējām :) https://t.co/tEqnX9n8ZR
1
@bizenajs @garamgajejs @GunitaBa A es jauno kaķa čipsi pagaršoju. Bada laikā, kā uzgraužamais pie alus, var iztikt.
1
@MarisAntons Skābmaize ir dabīgi raudzēta maize. Ļoti garšīga un laba. Var pasūtīt pie Renāra Purmaļa, Dzimbojones, Žaņa Raivo Behmaņa un Istamaize. Pamēģini kādu no šīm, izcilas. Es parasti sūtu no Dzimbojones.
0
@Kikimoons Ir gan - tā, ka sāp vismaz 4 dienas nedēļā. Un nekas diži nelīdz. Pierod tikai ēst ibīti saujām. Tā 4-5 dienā. Un arī tad nav tā, ka pazūd pavisam. Vnk sāp mazāk, fonā. Pizģec vienvārdsakot. Tā arī staigā kā dārzenis.
1
Aiii... es būšu tas cilvēka tips, kurš pēc lockdown iznāks veselīgāks
1
@jenuufa Mūsu runcis nečiepj, bet prot ļoti skaisti un izteiksmīgi prasīt. Toties, kad abiem iedod ko gardu, runcis ēd ar garšu un kamēr tur smalki izgrozās, pieskrien suns un aprij.
1
@happynorelle @DGFelton Mhm, ir. Izmērs arī normāls. Garšo ļoooti labi.
1
Fantastiska diena piknikam ABAVAS abeļdārzā! Iespēja nobaudīt mūsu jauno Burkānu destilātu un daudz citu foršu dzērienu.
0
Neest kartupeļus ir bik gejiski
1
Ēdu kkādus asus korejiešu roltonus cerībā, ka reiz būšu slavens un piedalīšos hot ones
0
😬🤦🏼‍♀️
1
@IvarsTracums @5zvaigznes Es tik bieži neizmantoju, man kalpo labi jau trešo gadu. Parasti nažus uzasina vīrietis, kaut kur mancave, kā viņš to dara, nezinu. Šo izmantoju tikai tad, kad griežu tomātu un negriež :D
1
@Vinotava @liana_langa @Briidis Vai mūsu sistēma ir spējīga kaut vienu notiesāt par korupciju. Kur tur Lembergs? Kur pārējie sēž? 😃 Spānijā ir daudz efektīvāka sistēma, pie tam, tur ir daudz lielāka politiskā konkurence, tā tur vispār ir atšķirībā no LV.
1
Īstajos brīžos notiek vajadzīgas lietas - lekcijas šodien grūti klausīties, tādēļ datoram tikko nomira baterija. Oh well, eju uztaisīt tēju un uzēst šokolādi♥️
1
‘Cielaviņa ķiršudārzā ēd zemenes’ Sveicieni Mammām!! Cieņā Es un mana lielā māsa :)) https://t.co/K7d0qcp1HA
0
Nopirku Bauskas tumšo. Krāsa gaiša, putu nav, garšo pēc sūda! https://t.co/Qu3vQ1Ghpu
1
@androns Nu par to es domāju, bet vnk, ja rij veselu zivi, tur plikas 5-7cm asakas tomēr nerēgojas laukā.. Cerams, ka pārstrādājas. Šīs tāda vidēja vecuma/paveca un prātīga kaija izskatījās. Gandrīz no rokas ēda un gandrīz pa logu iekāpa iekšā :) Ilgi "pakomunicējām"..
1
Šitam liķierim Stokmanā kkadu 12 eiro atlaide, nereāli gards, garšo pēc svaigām, bet saldām lācenēm https://t.co/kEoRQwQW6O
0
@meta_sniedze Un @RimiLatvija publiskais "fuj" par to, ka virtuli "sanybany" nevar atrast Rimī aplikācijā 😡😡😡 Kam tur kafija un pīpauzes pa daudz, ka nav laika papildināt e-veikalu?! Anuka, saņemās‼️‼️‼️
1
Tikko gardi papusdienoju, notiesādams milzu porciju vakar vārītās skābeņu zupas. Atveru twiteri un redzu šadu lūk ierakstu :)))
1
@ancedobrova Man garšo abi :D
0
VIDam tāds: Nodokļu pārmaksa Es: Super! *Ievadu savu konta nr.* VIDs: *nav ieskaitijis to kāpostu jau 3 mēnešus*
1
Kā pareizi marinēt šašliku, lai tas būtu mīksts un sulīgs – gaļu varēsi cept jau pēc 40 minūtēm https://t.co/KsbzETYpfq
0
@ZPupola @KaarlisKK @Driafre @ArvisKolmanis Nesapratu. Atbildot uz @KaarlisKK - Ēst nelielu mēreni saprātīgu daudzumu putnu gaļas mēnesī ir daudz vieglāk, nekā sekot pareizai diētai kā vegānam/veģetārietim - norādīju, ka nav viens vienīgs jēdziens -veģētārisms. Kā mēs nonācām līdz maizes ēšanai vai atbildībai?
1
@maljorka Man viena draudzene teica, ka viņai garšoja un labprāt vēl vienu būtu izdzērusi :-D
1
Jūs zinājāt, ka bērzu lapu tēja garšo ļoti līdzīgi kā zaļā tēja? Vākt vislabāk ir mazās lapiņas ziedēšanas laikā, bet par skādi nenāks arī citā laikā vāktas. Iedarbība urīndzenoša, žultsdzenoša, regulē vielmaiņu.😊
0
Ja tev garšo arbūzi mēs neesam draugi jo man garšo tikai milf mommy bufete
1
@Mara_ar_putniem @LindaMigla No šķidrajiem man sojas mērces vietā labāk patīk izmantot austeru mērci. Gandrīz visur var 1:1 aizstāt. Un saldā čili mērce mums arī ir mega ejoša.
1
@ruslansbiserovs Ja, protams. Sēnes ir viltīgas, viena pabaros, cita kino parādīs!
1
The OG kartupeļu plāknses 🥺😍
1
@Vinotava @elinakursite @Meibija @DagnijaNeimane Cik garšīgi... ēdu savu gar vaigiem pilošo krogus ēdienu, lasu un smejos. https://t.co/T3s6QJFVrg
0
@EsEsmuTuEsmuEs Neo apēda ne to tableti un nonāca nazitrixa.
0
pirms kādiem gadiem septiņiem vīrieši randiņos veda vakariņās un uz dejām, izmaksāja bāros. vai vismaz pirms randiņiem gāja dušā. tagad labi, ja par to Narvesen kafiju nebūs jāmaksā pašai. Tinder ir briesmīga vieta
0
@ancetarvida Klienti pasūtīja Americano un sūdzējās, ka tā nav stipra kafija, lai taisu citu par brīvu un pie reizes pati pagaršojot to ne pārāk garšīgo kafiju. Atbildēju, ka man Americano negaršo un citu netaisīšu par brīvu, jo ir saņēmuši to, ko pasūtīja, paši kļūdījušies. https://t.co/HgCSb04Wat
1
@ZaneSeipule @Grencberga Kūku dēļ nopirku svariņus. Un karošmērītājus. Un “cups”. Mierīgāka sirds.
0
@meInsuzbaIta @Wald_berg @normis Kurš ir rasists? Saldējuma ražotājs vai tie idioti, kas nosaukumā vai reklāmā saskata rasismu?
1
@ansite Mums arī saldēti dārzeņi un pusfabrikāti bieži glābj situāciju (šodien pagatavoju makaronus ar liellopa gaļas konserviem 2 dienām).
1
īstenībā ja pielej pietiekami daudz brūno tad arī RC kola ir garšīga
0
@aktudievs Ja garšo pēc gaļas, tad man droši vien nepatiks. 😁 Varbūt tekstūra pie vainas, jo garšo maltā gaļa, vistas fileja, bet visādus gulašus un sašlikus nevaru un viss. Esmu mēģinājusi, jo "tā taču nevar būt".. bet ir. 😅
0
@laukutrollis @ainissprogis @karlsons @ZiemasEzis @LVANTIGLOBALIST @martinsveide . Izēd manu smirdīgo dirsu idiņ.
0
@visi_suni Redz, ka viena libermauka saldējumu iztaisīja par ceptuvi... un tad vēl vainu uz citiem noveļ un sauc par rasistiem. Nosaukuma dēļ. Stulbene Abene! Jobene
0
@MillennialMom17 Sākums smags. Tagad 2 nedēļas smuki ēda un tagad vienkārši stumj ārā. Ne raud, ne bļauj, vienkārši stumj ārā.
1
Uz 2 nedēļām es tev atstāju naudu tik mazliet vairāk par 50 euro un sev tu zini lielākas summas man patīk ārzemēs dārgi ēst ok.. https://t.co/WMqpgKEJpF
1
@_skabarga tu par formu vai konkrēto kūku? teorētiski jebkuru garšīgu kūku vari taisīt jebkādā formā. Mēs uztaisījām meduskūku kravas auto formā (don’t ask, i have a 4yo) un bija ļoto garšīgi 😄
1
Labākais latviešu saldums ir šokolādes batoniņš “Miks”.
1
@R_Medne @oskarsvizbulis Tikko pasūtīju pusdienas no franču restorāna, kur pazīstu pavāru :) Cerams, ka tur kāds ķuremšķiks nebūs iecepts... Tev arī labu apetīti! https://t.co/zf2OvcaB2B
1
@ArvisKolmanis @mvanags Maestro, tas nav ēdiens - tas ir mākslas darbs. Nu, perfomance, tautas valodā runājot
1
@pilsonisLV Paldies! Rīt savākšu -:) kam tēja laba?
1
Apēdīs pat griķus! Interesantas idejas, kā bērniem pasniegt ēdienu https://t.co/p38Br6Wm4h
1
@liana_langa Laukos liepa šogad nezied tik spēcīgi. Liepu smarža kopš bērnības ir manas dzimšanas dienas smarža.. Ar māsīcu, atceros, kā stāvējām uz galda zem liepas, lasījām liepziedus un dziedājām Dzeguzītes dziesmu "šodien laiks bez vēja un man liekas tā, liepuziedu tēja smaržo pagalmā"
1
@ancetarvida Nu, var nopirkt spanneli un trūkstošo pievienot pēc savas garšas. Ietaupīts laiks pamatmasas izejvielu sagatavošanai un sagriešanai varētu būt to padsmit eiro vērts. Man arī prasītos svaigais gurķis, zirnis, mb arī burkāns, toties māsasvīrs gribētu tur iesārņot sīpolu (ņenavižu!)
1
@Snowtales Zinu, ka tas neatbilst īstenībai, bet kopš briseļu draugi iestāstīja, ka karmelīšu alu gatavo karmelīšu sieviešu klosterī, šis alus garšo īpaši labi.
1
@anita_mmd Ēst man šķiet ir vienkāršāk par vienkāršu - sāls, pipariņi, olīveļļa un cepeškrāsnī uz 180 grādiem kādas 15 minūtes. Klāt pusmīksta vārīta ola un Holandes mērce. Audzēšanu atstāju speciālistiem.
1
@dianchuuz @TInzenieris Cilvēkam vajag atpūsties un vienkārši ieēst grauzdiņus uzdzerot labāko alu Latvijā - Madonas alu. 😅
0
tiktok kafija ir overrated. change my mind.
1
@didzvein Nez', man Kārumi ir garšojuši vienmēr, savukārt rupjmaize - ne visai. Tā kardināli jau nekas nemainās, lai gan droši vien ekskluzivitātes faktoriņš (kad grūtāk dabūt) liek lietām garšot labāk.
1
@mvanags garšo daaaudz labāk!
1
@pulks Ja cilvēki pie kasēm ievērotu distanci. Dažos mazos veikalos vispār šobrīd ideāli - ja veikals mazs, tad tur iepērkas tikai viens cilvēks, pārējie gaida ārpusē (attiecināms uz gaļas bodēm, bulciņceptuvēm utml.)
0
@nenormamma Kas slikts drusku maizē vai rīvmaizē? Var, protams, kabačus vai kartupeļus pierīvēt, bet kaut kādu ne-gaļas saistvielu tomēr prasās.
1
@io7246 @Vinotava @Meibija @elinakursite @DagnijaNeimane Šis būs Lindas kundzei pa prātam. Kvalitatīvi, garšīgi, veselīgi, mērce netraucē utt. https://t.co/Ic6WalBVGc
1
@Lidotajs @FoodUnion Viņiem baigi labais ir tajā kraukšīgajā vafelē mmmmm... taču noglazēja glāzītes iekšpusi ar šokolādi, attiecīgi, vafele neizmirkst, viss, man cita saldējuma nav. Tā ka tur saprot lietu.
1
@tandemnieks kā kuram bērnam, patiesībā. manējam Maxima siera salāti un vinegrets works as a charm.
1
@RozeIeva Welcome! tieši tādi paši tumši ļautiņi ir manās mājās. Bet, man pie kājas - lepni ēdīšu viena un būšu no sirds laimīga. Ar tevi gan padalītos ;-)