input
stringlengths
0
3.34k
instruction
stringlengths
7
1.69k
output
stringlengths
1
6.38k
Δημιουργήστε ένα σχόλιο για ένα επιστημονικό άρθρο.
Το άρθρο είναι πολύ ενδιαφέρον και θα ήθελα να σας ενημερώσω για τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις και εξελίξεις στον τομέα.
Κατατάξτε το συναίσθημα της φράσης "Είμαι τόσο ευχαριστημένος με τη δουλειά μου".
Το συναίσθημα της φράσης "Είμαι τόσο ευχαριστημένος με τη δουλειά μου" είναι θετικό.
Βρες την πέμπτη λέξη στην πρόταση "Τι όμορφη μέρα για πικ-νικ".
Η πέμπτη λέξη στην πρόταση "Τι όμορφη μέρα για πικ-νικ" είναι "για".
Μετατρέψτε τη φράση "Την έτρεξε γρήγορα στο μαγαζί" στο παρελθόν.
Είχε τρέξει γρήγορα στο κατάστημα.
Τροποποιήστε τη φράση "Το ξυπνητήρι χτυπούσε δυνατά στις επτά"
"Το ξυπνητήρι χτύπησε δυνατά στις επτά".
Διαγράψτε τυχόν λέξεις που είναι περιττές στη πρόταση "Αγόρασα μερικά διαφορετικά αντικείμενα στο κατάστημα"
"Αγόρασα διάφορα πράγματα στο μαγαζί".
Γράψε ένα σύντομο ποίημα που περιγράφει ένα δύσιμο ήλιου.
Καθώς η μέρα ξεθωριάζει, ο δύτος ο ήλιος ζωγραφίζει τον ουρανό, με πορτοκαλί και κόκκινο χρώματα, σε μια όμορφη επίδειξη. Τα σύννεφα μετατρέπονται σε φωτιά, καθώς ο ήλιος βυθίζεται χαμηλά, μια τελευταία έκρηξη φωτός, πριν από τη σκοτεινή χορωδία της νύχτας. Τα χρώματα σιγά σιγά εξασθενούν, σε αποχρώσεις ροζ και μπλε, καθώς ο ήλιος δύει από το βλέμμα, αφήνοντας τον ουρανό στην σκιά του λυκόφωτος. Μια ειρηνική ηρεμία κατέρχεται, καθώς η μέρα τελειώνει, με το ηλιοβασίλεμα, το ταξίδι μιας άλλης ημέρας στρέφεται.
Εξηγήστε πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι αλγόριθμοι στα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Οι αλγόριθμοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εκπαιδευτικά ιδρύματα με διάφορους τρόπους για να ενισχύσουν τη διδασκαλία και τη μάθηση, να εξορθολογίσουν τις διοικητικές εργασίες και να βελτιώσουν τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων. Παρακάτω αναφέρονται μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι αλγόριθμοι σε εκπαιδευτικά ιδρύματα: 1. Προσωποποιημένη εκπαίδευση: Οι αλγόριθμοι καθιστούν δυνατή τη χρήση εκπαιδευτικού λογισμικού για να παρέχουν στους μαθητές εξατομικευμένες εμπειρίες μάθησης. Χρησιμοποιώντας δεδομένα από την απόδοση ενός μαθητή, ο αλγόριθμος μπορεί να προσαρμόσει το περιεχόμενο και τον ρυθμό μάθησης ώστε να ταιριάζει με τις ατομικές ανάγκες του μαθητή. 2. Αξιολόγηση και Αντιδράτωση Φοιτητών: Οι αλγόριθμοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προετοιμασία βαθμολογιών ή δοκιμών, παρέχοντας στους εκπαιδευτικούς μια αντικειμενική και συνεπής αξιολόγηση της απόδοχής των μαθητών τους. Επιπλέον, οι αλγόριθμοί μπορούν να παρέχουν αυτόμασμένες ανατροπικές πληροφορίες, εντοπίζοντας τους τομείς όπου οι μαθητές χρειάζονται βελτίωση και προτείνοντας μαθητικές πηγήσεις για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. 3. Προγραμματισμός: Προγραμματισμός: Προηγήσεις, αναδρομές, αναδρομές και άλλες δραστηριότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την βελτιστοποίηση μεγάλων δεδομένων, όπως τα πρότυπαίωση των σχολικών προγραμμάτων.
Δημιουργήστε μια λίστα επίθετων που σχετίζονται με έναν καλοκαιρινό κήπο.
Εδώ είναι μερικά επίθετα που περιγράφουν έναν καλοκαιρινό κήπο: 1. Ηλιογεμάτο 2. Λουξάνιο 3. Ζωντανό 4. Αρωματικό 5. Χρωματιστό 6. Πλούσιο 7. Ανθονιστικό 8. Φωτεινό 9. Πρασίνιο 10. Ανθονιστικό 11. Πλούσιο 12. Ηρεμικός 14. Αναζωογονητικός 15. Πιτσογραφικός.
Τομ Χανκς
Δημιουργήστε ένα πρωτοσέλιδο για μια ιστορία για μια διασημότητα που μόλις κυκλοφόρησε ένα βιβλίο.
"Ο Τομ Χανκς εκπλήσσει τους θαυμαστές του με την κυκλοφορία του νέου βιβλίου: Ένα Μνημόνιο που πρέπει να διαβάσετε"
Κούπα
Δίνοντας ένα αντικείμενο εισόδου, δημιουργήστε έναν αλγόριθμο για να καθορίσετε αν το αντικείμενο είναι έγκυρο.
Το καθήκον είναι να προσδιοριστεί αν ένα δεδομένο αντικείμενο είναι έγκυρο, με την εισαγωγή του παραδείγματος να είναι ένα "Mug". Εδώ είναι ένας αλγόριθμος δείγματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσδιοριστεί η εγκυρότητα της κούπας ή οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου. 1. Ορίστε κριτήρια για το τι θεωρείται έγκυρο αντικείμενο. Για παράδειγμα, ένα έγκυρο αντικείμενο θα μπορούσε να οριστεί ως: α. Ένα αντικείμενο που υπάρχει στον φυσικό κόσμο β. Ένα αντικείμενο που είναι απτό και μπορεί να αλληλεπιδράσει με το γ. Ένα αντικείμενο που εξυπηρετεί έναν σκοπό ή λειτουργία δ. Ένα αντικείμενο που μπορεί να αναγνωριστεί και να ονομαστεί 2. Ελέγξτε αν το δεδομένο αντικείμενο, "Mug" σε αυτή την περίπτωση, πληροί τα παραπάνω κριτήρια: α. Μια κούπα είναι ένα αντικείμενο που υπάρχει στον κόσμο - Ναι β. Μια φυσική κούπα είναι απτή και μπορεί να οριστεί με την αλγόριθμη - γ. Μια κούπα εξυπηρετεί έναν σκοπό ή λειτουργία, όπως η κράτηση υγρού υλικού - Ναι δ. Ένα αντικείμενο είναι εύκολα αναγνωρίσιμο και μπορεί να προσδιοριστεί - 3.
Συνοψίστε τις λειτουργίες της Ομοσπονδιακής Τράπεζας.
Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα (Fed) είναι η κεντρική τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι κύριες λειτουργίες της περιλαμβάνουν: 1. Διεξαγωγή νομισματικής πολιτικής: Η Fed διαχειρίζεται τη νομισματική προσφορά του έθνους για την επίτευξη επιθυμητών οικονομικών αποτελεσμάτων όπως η σταθερότητα των τιμών (χαμηλός πληθωρισμός) και η μέγιστη απασχόληση. 2. Εποπτεία και ρύθμιση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων: Η Fed εξασφαλίζει την ασφάλεια, τη σταθερότητα και τη σταθερότητα των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων θέτοντας πρότυπα, διεξάγοντας περιοδικές εξετάσεις και, εάν είναι απαραίτητο, λαμβάνοντας μέτρα επιβολής. 3. Προώθηση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας του συστήματος πληρωμών και διακανονισμού: Η Fed παρέχει υπηρεσίες πληρωμών και διακανονισμού για την προώθηση της έγκαιρης ολοκλήρωσης των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών και τη μείωση των κινδύνων. 4. Προώθηση της προστασίας των καταναλωτών και της ανάπτυξης της κοινότητας: Η Fed προωθεί τους νόμους προστασίας των καταναλωτών και εργάζεται για την προώθηση της ανάπτυξης της κοινότητας με την υποστήριξη δραστηριοτήτων που βοηθούν τις κοινότητες χαμηλού και μέσου εισοδήματος.
Σκούμπι Ντου
Δημιουργήστε ένα τεστ για ένα θέμα της επιλογής σας.
Αυτή είναι μια μεγάλη επιλογή! Εδώ είναι ένα κουίζ για τον Σκούμπι Ντου: 1. Ποιος είναι ο δημιουργός του Franchise του Σκούμπι Ντου; Α) Χάννα-Μπαρμπέρα Β) Τσαρλς Σουλτς Σ) Νικ Πάρκ 2. Σε ποιο έτος κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η αρχική σειρά του Σκούμπι Ντου, Πού Είσαι; Α) 1962 Β) 1969 Γ) 1977 3. Ποιος είναι ο καλύτερος φίλος του Σκούμπι Ντου; Α) Δάφνη Β) Βέλμα Σ) Σάγκι 4. Ποιο είναι το όνομα του βαν που χρησιμοποιείται από την Μυστηριακή Ομάδα; Α) Μυστηριακή Βάγκον Β) Ο Μπιτλ Σ) Η Μυστηριακή Μηχανή 5. Ποιο είναι το πλήρες όνομα του Σκούμπι Ντου; Α) Ρετομπόρτ Σκούμπερτ Β) Σκούμπερτ Σκούμπερτ Σ) Σούμπόρτ Σ) Συνήθως η διάσημη φράση Και θα το είχα ξεχάσει, αν δεν ήταν για τα παιδιά σας. Α) Φρεντ Σκούμπερτ Β) Β) Β) Β) Β) Ποιοίος είναι ο Σκουμπέρ; Α) Ποιοίος είναι ο Σκουμπέρ; Α) Ποιο είναι ο γερμανός; Α) Ποιοίος; Ποιο είναι ο γερμανός; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο; Ποιο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αναπτύξτε μια στρατηγική διαπραγμάτευσης για καλύτερους μισθούς στον χώρο εργασίας.
1. Έρευνα και προετοιμασία: Ξεκινήστε με την έρευνα ποια είναι η τιμή αγοράς για κάποιον στον ρόλο σας, τη βιομηχανία και την τοποθεσία σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία όπως ιστοσελίδες που αναφέρουν τους μέσους μισθούς ή μιλώντας σε συναδέλφους ή επαγγελματίες της βιομηχανίας, αυτό θα σας δώσει ένα δίκαιο σημείο εκκίνησης για τις διαπραγματεύσεις σας. 2. Παρέχετε αποδείξεις της αξίας σας: Αναλογιστείτε την απόδοσή σας και ποσοτικοποιήστε τα επιτεύγματά σας. Ετοιμαστείτε με συγκεκριμένα παραδείγματα για το πώς έχετε προσθέσει αξία στην εταιρεία, τονίζοντας περιπτώσεις όπου έχετε προχωρήσει πάνω και πέρα από τον ρόλο σας. 3. Επιλέξτε τον κατάλληλο χρόνο και το κατάλληλο μέρος: ο προμηθευτής είναι σαφώς απαραίτητος και είναι σημαντικό να εξετάσετε το γενικό οικονομικό επίπεδο της εταιρείας όταν ζητάτε μια επαγγελματική συνάντηση.
Δημιουργήστε μια τάξη περιέκτη που περιέχει δύο τιμές.
Here is an example of a container class in Python that can hold two values: ```python class Pair: def __init__(self, x, y): self.x = x self.y = y def get_x(self): return self.x def get_y(self): return self.y def set_x(self, x): self.x = x def set_y(self, y): self.y = y def __str__(self): return f"({self.x}, {self.y})" ``` This `Pair` class can be used to hold any two values of any data type. The values are stored in the instance variables `x` and `y`. The methods `get_x` and `get_y` can be used to retrieve the values, while the methods `set_x` and `set_y` can be used to modify the values. Here is an example of how this class might be used: ```python p = Pair(1, 2) print(p) # prints (1, 2) p.set_x(3) p.set_y(4) print(p.get_x()) # prints 3 print(p.get_y()) # prints 4 ```
Με το μετρό
Αν έχετε μια καθημερινή κατάσταση, φτιάξτε μια σύντομη ιστορία γύρω από αυτήν.
Η Λένα ανέβηκε στο πολυσύχναστο βαγόνι του μετρό, ενώ το γνωστό μεταλλικό σχιστήρα κάτω από τα πόδια της χτυπούσε απαλά καθώς έφτασε σε μια κοντινή άδεια θέση. Κάθησε και έβαλε την τσάντα της ανάμεσα στα πόδια της, κοιτάζοντας γύρω στους επιβάτες που είχαν ήδη απορροφηθεί από τα τηλέφωνα, τα βιβλία ή τις συνομιλίες τους. Καθώς το μετρό άρχισε να χτυπάει προς τα εμπρός, η Λένα παρατήρησε το τοπίο έξω από το παράθυρό της να θολώνεται σε πολύχρωμα γραμμές. Και δεν μπορούσε να μην χαμογελά καθώς θυμόταν τις μεγάλες περιπέτειές της ως παιδί, προσποιούμενη ότι ήταν σε ένα μικρό τρένο που κατευθύνεται προς κάποιο εξωτικό προορισμό.
Συλλογή δεδομένων ιατρικών εικόνων
Δημιουργία αλγόριθμου ταξινόμησης για δεδομένο σύνολο δεδομένων.
Για να δημιουργήσουμε έναν αλγόριθμο ταξινόμησης για ένα σύνολο δεδομένων ιατρικών εικόνων, μπορούμε να ακολουθήσουμε τα εξής βήματα: 1. **Προεπεξεργασία δεδομένων**: Πρώτα, πρέπει να προετοιμάσουμε τα δεδομένα για τον αλγόριθμο μας. Αυτό περιλαμβάνει την φόρτωση του συνόλου δεδομένων, την ανάλυση και την αναγνώριση των χαρακτηριστικών που θα χρησιμοποιηθούν για την ταξινόμηση. Στη συνέχεια, πρέπει να προεπεξεργαστούμε τις εικόνες εκτελώντας λειτουργίες όπως η αναδιαμόρφωση της εικόνας, η εξομάλυνση και η αύξηση των δεδομένων. Αυτά τα βήματα θα βοηθήσουν τον αλγόριθμο να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά στις εικόνες. 2. **Σελεγμός μοντέλου**: Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξουμε έναν κατάλληλο αλγόριθμο για την ταξινόμηση. Για την ταξινόμηση εικόνων, μπορούμε να επιλέξουμε από μια ποικιλία αλγόριθμών βαθμολογίας βαθμολογίας βαθμολογίας βαθμολογίας και μηχανικής μάθησης όπως το CNN (Convolutional Neural Network), το SVM (Support Machine Vector) ή το Forestry. Κάθε αλγόριθμός έχει τις προοπτικές και τις προτιές του, έτσι μπορούμε να επιλέξουμε τον καλύτερο τρόπο να εκπαιδεύσουμε τα δεδομένα με βάση το συγκεκριμένο πλαίσιο. 3. **Προεπεδοποίηση, προεπεξεργασία και αναπροεξεργασία δεδομένων.
Δημιουργήστε ένα σενάριο που μετατρέπει το κείμενο σε μουσική partitura.
Η μετατροπή κειμένου σε μουσική partitura δεν είναι μια απλή διαδικασία, καθώς δεν υπάρχουν καθορισμένοι κανόνες για τη χαρτογράφηση λέξεων, γραμμάτων ή προτάσεων σε συγκεκριμένες μουσικές σημειώσεις, ρυθμούς ή μελωδίες. Θα απαιτούσε μουσική γνώση, δημιουργικότητα και ερμηνεία για να μετατρέψει το κείμενο σε μια ουσιαστική σύνθεση. Ωστόσο, εδώ είναι μια προσέγγιση που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μουσική από το κείμενο: 1. Για κάθε γράμμα στο κείμενο, αναθέστε μια μουσική nota. Η κατανομή σημειώσεων μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, όπως η ταύτιση κάθε σημειώσεως ή αλφάβητο σε μια τάξη χρονοστοιχίας (C, D, E, F, G, A ή B) με βάση την αριθμητική αναπαράσταση του ASCAPP ή χρησιμοποιώντας ένα προκαθορισμένο σύστημα χαρτογράφησης.
Ο ήλιος ήταν... και ο ουρανός ήταν...
Συμπληρώστε την ακόλουθη πρόταση με την εισαγωγή κατάλληλων λέξεων.
Ο ήλιος ήταν φωτεινός και ο ουρανός ήταν καθαρός.
Δημιουργήστε ένα παράδειγμα του τι θα πρέπει να αρέσει στο βιογραφικό για έναν επαγγελματία της μαγειρικής
** John Doe** ** Πληροφορίες επικοινωνίας:** 123 Boulevard Avenue, Νέα Υόρκη, NY 10023 [email protected] (123) 456-7890 ** Συνοπτική περιγραφή:** Υψηλής δεξιοτεχνίας και δημιουργική επαγγελματίας σε μαγειρική με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας σε διάφορα περιβάλλοντα κουζίνας, Νέα Υόρκη, NY. Επαγγελματίας στην προετοιμασία και παρουσίαση οπτικά ελκυστικών πιάτων με μοναδικές γεύσεις. Αφιερωμένος στη διατήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας για την προετοιμασία, την παρουσίαση και την υγιεινή των τροφίμων. ** Δεξιότητες:** - Μαγειρική και παρουσίαση διαφόρων διεθνών κουζίνων - δεξιότητες μαγειρικής και τεχνικές προετοιμασίας τροφίμων - Ανάπτυξη συνταγών και προγραμματισμού μενού - Διαχείριση κουζίνας και προετοιμασίας τροφίμων - Προετοιμασία και υγιειοποίηση τροφίμων - Προετοιμασία και υγιειοποίηση τροφίμων - Προετοιμασία και προετοιμασία τροφίμων - Προετοιμασία και προετοιμασία τροφίμων - Προετοιμασία και προετοιμασία τροφίμων - Προετοιμασίας τροφίμων - Προετοιμασίας και προετοιμασίας τροφίμων - Προετοιμασίας τροφίμων - Προετοιμασίας και προετοιμασίας τροφίμων - Προετοιμασίας τροφίμων - Προετοιμασίας και προετοιμασίας τροφίμων - Προετοιμασίας προετοιμασίας και προετοιμασίας - Προετοιμασίας τροφίμων - Προετοιμασίας προετοιμασίας και προετοιμασίας - Προετοιμασίας τροφίμων - Προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας και προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προετοιμασίας προ
Κέικ, εγώ, τρώω
Τα στοιχεία που δίνονται παρακάτω, τα διαχωρίζουμε με τη σειρά που θα συμπληρώσουμε την ακόλουθη πρόταση.
Εγώ τρώω τούρτα.
Μισέλ Ομπάμα
Γράψτε μια εισαγωγική παράγραφο για ένα διάσημο πρόσωπο.
Η Μισέλ Ομπάμα, γεννημένη στις 17 Ιανουαρίου 1964 στο Σικάγο της πολιτείας Ιλινόις, στις ΗΠΑ, είναι δικηγόρος, συγγραφέας και δημόσια προσωπικότητα που υπηρέτησε ως Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών από το 2009 έως το 2017.
Δημιουργήστε μια λίστα με πέντε πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν εξετάζετε μια αλλαγή σταδιοδρομίας.
1. Αξιολογήστε τους λόγους σας: Είναι σημαντικό να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσετε ακριβώς γιατί θέλετε να κάνετε μια αλλαγή σταδιοδρομίας. Οι λόγοι σας μπορεί να κυμαίνονται από την επιθυμία να ακολουθήσετε το πάθος σας, την αναζήτηση καλύτερης αποζημίωσης ή ικανοποίησης στην εργασία, ή ακόμη και την ανάγκη αλλαγής σκηνής. Το να είστε σαφείς για τους λόγους σας μπορεί να σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε από τη νέα σας σταδιοδρομία. 2. Αξιολογήστε τις δεξιότητες και την εμπειρία σας: Κάντε απολογισμό των υφιστάμενων δεξιοτήτων, εμπειριών και προσόντων σας. Πώς μπορείτε να τα αξιοποιήσετε σε έναν νέο τομέα; Αναγνωρίστε τυχόν κενά και κάντε ένα σχέδιο για την απόκτηση νέων δεξιοτήτων ή πιστοποιητικών για να κάνετε την μετάβαση σας πιο ομαλή. 3. Ερευνήστε τις επιλογές σας: Κάντε την δέουσα επιμέλεια στις βιομηχανίες, τις εταιρείες και τους συγκεκριμένους ρόλους που σας ενδιαφέρουν.
Το ακόλουθο είναι ένα απόσπασμα από μια σύμβαση μεταξύ δύο μερών, με την ετικέτα "Εταιρεία Α" και "Εταιρεία Β": "Η Εταιρεία Α συμφωνεί να παρέχει εύλογη βοήθεια στην Εταιρεία Β για να εξασφαλίσει την ακρίβεια των οικονομικών καταστάσεων που παρέχει. Αυτό περιλαμβάνει την παροχή εύλογης πρόσβασης στην Εταιρεία Α στο προσωπικό και άλλα έγγραφα που μπορεί να είναι απαραίτητα για την αξιολόγηση της Εταιρείας Β. Η Εταιρεία Β συμφωνεί να διατηρήσει το έγγραφο που παρέχεται από την Εταιρεία Α ως εμπιστευτικό και δεν θα αποκαλύψει τις πληροφορίες σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος χωρίς την ρητή άδεια της Εταιρείας Α".
Αναλύστε το νομικό έγγραφο και εξηγήστε τα βασικά σημεία.
Η σύμβαση μεταξύ της εταιρείας Α και της εταιρείας Β περιγράφει μια κατανόηση μεταξύ των δύο μερών, σύμφωνα με την οποία η εταιρεία Α συμφωνεί να παράσχει βοήθεια για τη διασφάλιση της ακρίβειας των οικονομικών καταστάσεων που παρέχονται από την εταιρεία Β. Η βοήθεια αυτή μπορεί να περιλαμβάνει την παροχή πρόσβασης στο προσωπικό και στα σημαντικά έγγραφα, όπως κρίνεται αναγκαίο από την εταιρεία Β. Σε αντάλλαγμα, η εταιρεία Β συμφωνεί να διατηρεί τις πληροφορίες που αποκαλύπτονται από την εταιρεία Α εμπιστευτικές και να μην τις κοινοποιεί σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος χωρίς την άδεια της εταιρείας Α. Η σύμβαση αυτή αποσκοπεί στην προώθηση της ακρίβειας και της διαφάνειας, διατηρώντας παράλληλα την εμπιστευτικότητα των ευαίσθητων πληροφοριών.
Ποια είναι η τιμή του Prestige XL2?
Χρησιμοποιώντας τις παραπάνω πηγές δεδομένων, χωρίστε και επαναπαρατάξτε μια ερώτηση πελατών σε ξεχωριστές ερωτήσεις για κάθε σχετική κατηγορία: (Α) γενική επιχειρηματική γνώση και χαρακτηριστικά προϊόντος, (Β) τιμολόγηση προϊόντος ή αποθέματα και (C) αντιμετώπιση προβλημάτων προϊόντος. Δημιουργήστε μια απάντηση JSON με την κατάλληλη ερώτηση για κάθε κατηγορία. Εάν μια ερώτηση δεν ανήκει σε μια συγκεκριμένη κατηγορία, αφήστε την κενή. Εάν η ερώτηση πελατών εμπίπτει σε μία μόνο κατηγορία, το αντίστοιχο πεδίο ερωτήματος θα πρέπει να περιέχει την αρχική ερώτηση.
``json { "κατηγορίες": ["B"], "κατηγορία_α": "", "κατηγορία_β": "Ποια είναι η τιμή του Prestige XL2?", "κατηγορία_γ": "" } ```
Το Πρέστιτζ Α3+ έχει εγγύηση;
Χρησιμοποιώντας τις παραπάνω πηγές δεδομένων, χωρίστε και επαναπαρατάξτε μια ερώτηση πελατών σε ξεχωριστές ερωτήσεις για κάθε σχετική κατηγορία: (Α) γενική επιχειρηματική γνώση και χαρακτηριστικά προϊόντος, (Β) τιμολόγηση προϊόντος ή αποθέματα και (C) αντιμετώπιση προβλημάτων προϊόντος. Δημιουργήστε μια απάντηση JSON με την κατάλληλη ερώτηση για κάθε κατηγορία. Εάν μια ερώτηση δεν ανήκει σε μια συγκεκριμένη κατηγορία, αφήστε την κενή. Εάν η ερώτηση πελατών εμπίπτει σε μία μόνο κατηγορία, το αντίστοιχο πεδίο ερωτήματος θα πρέπει να περιέχει την αρχική ερώτηση.
```json { "κατηγορίες": ["A","B"], "κατηγορία_α": "Παρέχει εγγύηση το Πρεστίζ Α3+;" "κατηγορία_β": "Πόσο είναι το Πρεστίζ Α3+;" "κατηγορία_γ": "" } ```
Είναι η Epson F2100 μια υποτυπωτή χρωστικής και πόσο κοστίζει;
Χρησιμοποιώντας τις παραπάνω πηγές δεδομένων, χωρίστε και επαναπαρατάξτε μια ερώτηση πελατών σε ξεχωριστές ερωτήσεις για κάθε σχετική κατηγορία: (Α) γενική επιχειρηματική γνώση και χαρακτηριστικά προϊόντος, (Β) τιμολόγηση προϊόντος ή αποθέματα και (C) αντιμετώπιση προβλημάτων προϊόντος. Δημιουργήστε μια απάντηση JSON με την κατάλληλη ερώτηση για κάθε κατηγορία. Εάν μια ερώτηση δεν ανήκει σε μια συγκεκριμένη κατηγορία, αφήστε την κενή. Εάν η ερώτηση πελατών εμπίπτει σε μία μόνο κατηγορία, το αντίστοιχο πεδίο ερωτήματος θα πρέπει να περιέχει την αρχική ερώτηση.
```json { "κατηγορίες": ["A","B"], "κατηγορία_α": "Είναι η Epson F2100 εκτυπωτής υπερύθμισης χρωμάτων;" "κατηγορία_β": "Ποια είναι η τιμή της Epson F2100;" "κατηγορία_γ": "" } ```
Το φως κόκκινο αναβοσβήνει όταν το ανοίγω.
Χρησιμοποιώντας τις παραπάνω πηγές δεδομένων, χωρίστε και επαναπαρατάξτε μια ερώτηση πελατών σε ξεχωριστές ερωτήσεις για κάθε σχετική κατηγορία: (Α) γενική επιχειρηματική γνώση και χαρακτηριστικά προϊόντος, (Β) τιμολόγηση προϊόντος ή αποθέματα και (C) αντιμετώπιση προβλημάτων προϊόντος. Δημιουργήστε μια απάντηση JSON με την κατάλληλη ερώτηση για κάθε κατηγορία. Εάν μια ερώτηση δεν ανήκει σε μια συγκεκριμένη κατηγορία, αφήστε την κενή. Εάν η ερώτηση πελατών εμπίπτει σε μία μόνο κατηγορία, το αντίστοιχο πεδίο ερωτήματος θα πρέπει να περιέχει την αρχική ερώτηση.
```json { "categories": ["B","C"], "category_a": "", "category_b": "Ποιο είναι το κόστος αντικατάστασης για το Epson F7200?", "category_c": "Τι σημαίνει όταν τα κόκκινα φώτα αναβοσβήνουν στο Epson F7200 μου και πώς μπορώ να το διορθώσω;" } ```
Ποιο χαμηλό κόστος εκτυπωτή DTF θα συνιστούσατε για την επιχείρησή μου στο σπίτι εκτύπωση μπλουζάκι;
Χρησιμοποιώντας τις παραπάνω πηγές δεδομένων, χωρίστε και επαναπαρατάξτε μια ερώτηση πελατών σε ξεχωριστές ερωτήσεις για κάθε σχετική κατηγορία: (Α) γενική επιχειρηματική γνώση και χαρακτηριστικά προϊόντος, (Β) τιμολόγηση προϊόντος ή αποθέματα και (C) αντιμετώπιση προβλημάτων προϊόντος. Δημιουργήστε μια απάντηση JSON με την κατάλληλη ερώτηση για κάθε κατηγορία. Εάν μια ερώτηση δεν ανήκει σε μια συγκεκριμένη κατηγορία, αφήστε την κενή. Εάν η ερώτηση πελατών εμπίπτει σε μία μόνο κατηγορία, το αντίστοιχο πεδίο ερωτήματος θα πρέπει να περιέχει την αρχική ερώτηση.
```json { "categories": ["A"], "category_a": "Ποιο χαμηλού κόστους εκτυπωτή DTF θα συνιστούσατε για την επιχείρησή μου στο σπίτι εκτύπωση μπλουζιών?", "category_b": "", "category_c": "" } ```
Η γρήγορη καφέ αλεπού πηδάει πάνω από το τεμπέλη σκυλί
Μετρήστε τον αριθμό των περιπτώσεων που εμφανίζεται κάθε λέξη σε μια πρόταση και την έξοδο σε μορφή JSON
``json {"λέξεις": {"το": 2, "ταχύ": 1, "καφέ": 1, "ρέσα": 1, " πηδήσεις": 1, "πάνω": 1, "μυστηρά": 1, "σκύλος": 1} ```
Επισκεφθείτε μας στο https://example.com
Εξάγεται η διεύθυνση URL και το όνομα τομέα από μια σειρά και η έξοδος σε μορφή JSON
```json {"url": "https://example.com", "domain": "example.com"} ```
Ο Μεγάλος Γκάτσμπι, του Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ
Εξάγεται ο τίτλος και ο συγγραφέας ενός βιβλίου από μια χορδή και η έξοδος σε μορφή JSON
Ο Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ.
Γράψε ένα ποίημα με ρήμες για έναν άντρα που έχει εμμονή με το no-gi jiu jitsu.
Σε μια πόλη δίπλα στην ακτή, όπου το γέλιο ήταν ελεύθερο, ζούσε ένας άνδρας είκοσι πέντε ετών, με εμμονή με το no-gi. Έβριχνε και κυλίζονταν, από το πρωί μέχρι το βράδυ, Ούτε ένα gi στην ντουλάπα του, μόνο επιφυλακτικά σε θέα. Έμενε με τη μητέρα του, προς μεγάλη της απογοήτευση, γιατί το jiu jitsu τον καταναλώνει, κάθε νύχτα και μέρα. Το δωμάτιό του ήταν ένα χάος, και τα ρούχα του δεν πλένονταν, Αλλά το πάθος του για το no-gi, ήταν σταθερά παρατηρημένο. Θα εξασκούνταν τις κινήσεις του στο χαλί και τα πλακάκια, η μητέρα του θα παρακολουθούσε, με ένα χαμόγελο που βουλιάζει. "Τα καθήκοντα μπορούν να περιμένουν, μαμά, έχω να περάσω, η εμμονή μου με το no-gi είναι μια ισχυρή ευκαιρία". Οι σπασίδες του ήταν αρκετά στενές, οι επιφυλακτικές του ήταν σφιχές, Θα τα φορούσε για να απολαύσει τη μητέρα του, "Απολαμβάνω το τσιούλι, το μαγιά μου, το μάναράκι μου, το χέρι μου, τα πόδια μου, τα πόδια μου, τα πόδια μου, τα πόδια μου, τα πόδια μου, τα πόδια μου, τα πόδια μου, τα πόδια μου, τα πόδια μου, τα πόδια μου, τα πόδια, τα πόδια μου, τα πόδια μου, τα πόδια μου, τα πόδια, τα πόδια μου, τα πόδια μου, τα πόδια, τα πόδια μου, τα πόδια μου, τα πόδια, τα πόδια μου, τα πόδια, τα πόδια μου, τα πόδια, τα πόδια μου, τα πόδια, τα πόδια, τα πόδια μου, τα πόδια, τα πόδια μου, τα πόδια, τα πόδια, τα πόδια μου, τα πόδια, τα πόδια, τα πόδια, τα πόδια μου, τα πόδια, τα πόδια, τα πόδια, τα πόδια, τα πόδια, τα πόδια, τα πόδια, τα πόδια, τα πόδια, τα πόδια, τα πόδια, τα πόδια, τα πόδια, τα πόδια, τα πόδια, τα πόδια, τα πόδια, τα πόδια, τα πόδια, τα, τα πόδια, τα, τα πόδια, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα, τα
Να γράψω ένα αστείο ποίημα για έναν έξυπνο νεαρό γυμναστή που λέγεται Λούκας, ο οποίος είναι και φοιτητής του AP και στο πρόγραμμα MUN.
Σε μια πόλη γεμάτη γέλια, όπου η γνώση ήταν το κλειδί, ζούσε ένας Λούκας, ένας μαθητής του Πανεπιστημίου, ο οποίος συμμετείχε στο MUN, η ευφυΐα και η γοητεία του, κανείς δεν μπορούσε να κάνει λάθος. Με ένα φως στα μάτια του και ένα σίγουρο χαμόγελο, θα κατακτούσε κάθε πρόκληση, αποφασισμένος να κερδίσει. Η σχολική του δουλειά ήταν άψογη, η κωδικοποίηση του, πρώτης τάξης, ένας ιδιοφυΐας προγραμματισμού, το μέλλον του φαινόταν υπέροχο. Θα περπατούσε στους διαδρόμους, με βιβλία στα χέρια του, συζητώντας την παγκόσμια πολιτική, και μακριά. Ο Λούκας, που συζητούσε στο MUN, με πάθος και γούστο, θα κερδίζει θαυμασμό, ενώ δημιουργούσε τα μαλλιά του. Στην τάξη, θα μαγεύσει τους δασκάλους του, θα φτιάξει την αίσθηση του υπολογισμού, χωρίς να κάνει λάθος. Θα λύνει τις εξιστικές εξιστικές, και με το φως των ματιών, θα είναι αποφασισμένος να κερδίσει.
Ένα κολίβρι έπεσε στο δωμάτιό μου και άρχισε να πίνει από το μπολ στο τραπέζι του κρεβατιού μου.
Θα σας δοθεί ένα κείμενο που περιέχει μια περιγραφή κάποιου γεγονότος.
Πιθανό
Τεξ: Ένας άντρας πήγε να αγοράσει μερικά ψώνια και επέστρεψε με ένα καινούργιο αυτοκίνητο.
Θα σας δοθεί ένα κείμενο είτε για ένα καθημερινό γεγονός, είτε για μια γενική δήλωση. Αν το γεγονός φαίνεται αδύνατο για εσάς, ή η γενική δήλωση δεν έχει νόημα και δεν ταιριάζει με την κοινή λογική σας, αναγράφετε "Λάθος", αλλιώς αναγράφετε "Αληθινή".
Απάτη
Έβρεχε τόσο δυνατά που το νερό του ωκεανού βράζει.
Θα σας δοθεί ένα κείμενο είτε για ένα καθημερινό γεγονός, είτε για μια γενική δήλωση. Αν το γεγονός φαίνεται αδύνατο για εσάς, ή η γενική δήλωση δεν έχει νόημα και δεν ταιριάζει με την κοινή λογική σας, αναγράφετε "Λάθος", αλλιώς αναγράφετε "Αληθινή".
Απάτη
Τεξ: Επειδή ο Τζέρεμι είχε μελετήσει σκληρά για τις εξετάσεις του, αισθάνθηκε σίγουρος ότι θα τα πήγαινε καλά.
Πρέπει να διαβάσετε ένα κείμενο και να καθορίσετε αν περιγράφει αιτία και αποτέλεσμα ή απλώς καταχωρίζει στοιχεία. Αν το κείμενο περιγράφει πώς κάθε στοιχείο της λίστας οδηγεί στο επόμενο στοιχείο, αναφέρετε "επιπτώσεις και αιτίες".
αιτία και αποτέλεσμα
Το σπουργίτι είναι ένα είδος πουλιού.
Θα σας δοθεί ένα σύντομο κείμενο που περιέχει δύο οντότητες. Πρέπει να καθορίσετε αν η οντότητα στο πρώτο μέρος είναι πιο γενική από, τόσο συγκεκριμένη όσο, ή μη σχετική με την οντότητα στο δεύτερο μέρος.
Η λέξη "σπουργίτιδα" είναι πιο συγκεκριμένη από το "είδος πουλιού".
Σχοινί: "ABCD", "CD".
Θα σας δοθούν δύο σειρές, Α και Β. Ανοίξτε 1 εάν η σειρά Β εμφανίζεται στο τέλος της σειράς Α. Διαφορετικά, ανοίξτε 0.
1
Hiabcxyz XYZ.
Θα σας δοθούν δύο σειρές, Α και Β. Ανοίξτε 1 εάν η σειρά Β εμφανίζεται στο τέλος της σειράς Α. Διαφορετικά, ανοίξτε 0.
1
Η παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά παλιά
Θα σας δοθούν δύο σειρές, Α και Β. Ανοίξτε 1 εάν η σειρά Β εμφανίζεται στο τέλος της σειράς Α. Διαφορετικά, ανοίξτε 0.
0
Οδηγίες: ['Πάρτε δύο χάπια με νερό', 'Διδάξτε έναν σκύλο να πετάει', 'Καουτσάρετε το ρύζι για 40 λεπτά'].
Για κάθε εντολή, αναγράφετε αν είναι δυνατό να ολοκληρωθεί η εντολή όπως περιγράφεται.
Πάρτε δύο χάπια με νερό: Είναι δυνατόν να διδάξετε ένα σκυλί να πετάει: Είναι αδύνατο Να μαγειρεύετε ρύζι για 40 λεπτά: Είναι δυνατόν
Δηλώσεις: ['Συγκρούστηκε', 'Το γυαλί έπεσε τρεις ορόφους', 'Ένα κομμάτι χτύπησε τον Ιωάννη στο κεφάλι'.].
Η χρονολογική σειρά σημαίνει ότι αν το γεγονός Α συνέβη πριν από το γεγονός Β και το γεγονός Γ, τότε το αποτέλεσμα θα πρέπει να έχει το Α πριν από το Β και το Γ. Αν δύο γεγονότα συνέβησαν ταυτόχρονα, δεν χρειάζεται να είναι σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη σειρά σε σχέση με το ένα το άλλο, εφόσον είναι και μετά από όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν πριν από αυτά και και πριν από όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν μετά από αυτά.
[Το γυαλί έπεσε τρεις ορόφους, έσπασε σε κομμάτια, ένα κομμάτι χτύπησε τον Τζον στο κεφάλι.]
Κείμενο 1: Ο Ιωάννης διαβάζει μόνο βιβλία για τη φιλοσοφία. Κείμενο 2: Ο Ιωάννης δεν διαβάζει βιβλία που δεν είναι για τη φιλοσοφία.
Θα σας δοθούν δύο κείμενα. Το καθήκον σας είναι να καθορίσετε αν το πρώτο κείμενο υπονοεί το δεύτερο κείμενο.
- Ναι, ναι.
Ο Βόρειος Πόλος βρίσκεται στην Ανταρκτική.
Διαπιστώστε εάν η δήλωση είναι "Προσωπικά αληθινή", "Προσωπικά ψευδής" ή "Πρόσωπα ψευδής", σύμφωνα με το δοσμένο κείμενο.
Τελικά Ψευδές
Το γυαλί έπεσε από ένα τριώροφο κτίριο και δεν έσπασε.
Θα σας δοθεί ένα κείμενο είτε για ένα καθημερινό γεγονός, είτε για μια γενική δήλωση. Αν το γεγονός φαίνεται αδύνατο για εσάς, ή η γενική δήλωση δεν έχει νόημα για εσάς, αναγράφετε "Λάθος", διαφορετικά αναγράφετε "Αληθινή".
Απάτη
Περιγραφή: Ένα άτομο μπαίνει σε ένα δωμάτιο και εξαφανίζεται.
Εφόσον δίνεται περιγραφή ενός γεγονότος, πρέπει να πείτε αν είναι δυνατό ή όχι.
Αδύνατον
Βγήκα έξω και έβρεχε τόσο πολύ που βρέχτηκα.
Θα σας δοθεί ένα κείμενο είτε για ένα καθημερινό γεγονός, είτε για μια γενική δήλωση. Αν το γεγονός σας φαίνεται απρόσιτο, ή η γενική δήλωση δεν έχει νόημα σύμφωνα με την κοινή λογική σας, αναρτήστε "Λάθος", αλλιώς αναρτήστε "Αληθινή".
Αληθινή
Ένα UFO πετάχτηκε πάνω μου και με απήγαγε.
Θα σας δοθεί ένα κείμενο είτε για ένα καθημερινό γεγονός, είτε για μια γενική δήλωση. Αν το γεγονός σας φαίνεται απρόσιτο, ή η γενική δήλωση δεν έχει νόημα σύμφωνα με την κοινή λογική σας, αναρτήστε "Λάθος", αλλιώς αναρτήστε "Αληθινή".
Απάτη
Βάλαμε τα παπούτσια μας και βγήκαμε έξω.
Θα σας δοθεί ένα κείμενο είτε για ένα καθημερινό γεγονός, είτε για μια γενική δήλωση. Αν το γεγονός σας φαίνεται απρόσιτο, ή η γενική δήλωση δεν έχει νόημα σύμφωνα με την κοινή λογική σας, αναρτήστε "Λάθος", αλλιώς αναρτήστε "Αληθινή".
Αληθινή
Το φεγγάρι περιστρέφεται γύρω από τη Γη κάθε 27 ημέρες.
Θα σας δοθεί ένα κείμενο είτε για ένα καθημερινό γεγονός, είτε για μια γενική δήλωση. Αν το γεγονός σας φαίνεται απρόσιτο, ή η γενική δήλωση δεν έχει νόημα σύμφωνα με την κοινή λογική σας, αναρτήστε "Λάθος", αλλιώς αναρτήστε "Αληθινή".
Αληθινή
Η Μαίρη είχε διαβάσει για τις εξετάσεις όλη μέρα και ήταν εξαντλημένη.
Θα σας δοθεί ένα κείμενο είτε για ένα καθημερινό γεγονός, είτε για μια γενική δήλωση. Αν το γεγονός σας φαίνεται απρόσιτο, ή η γενική δήλωση δεν έχει νόημα σύμφωνα με την κοινή λογική σας, αναρτήστε "Λάθος", αλλιώς αναρτήστε "Αληθινή".
Αληθινή
Είδα έναν πεντακόσιου χρονών άνδρα.
Θα σας δοθεί ένα κείμενο είτε για ένα καθημερινό γεγονός, είτε για μια γενική δήλωση. Αν το γεγονός σας φαίνεται απρόσιτο, ή η γενική δήλωση δεν έχει νόημα σύμφωνα με την κοινή λογική σας, αναρτήστε "Λάθος", αλλιώς αναρτήστε "Αληθινή".
Απάτη
Ένα άτομο μπορεί να επιβιώσει χωρίς φαγητό για εβδομάδες, όσο έχει νερό.
Θα σας δοθεί ένα κείμενο είτε για ένα καθημερινό γεγονός, είτε για μια γενική δήλωση. Αν το γεγονός σας φαίνεται απρόσιτο, ή η γενική δήλωση δεν έχει νόημα σύμφωνα με την κοινή λογική σας, αναρτήστε "Λάθος", αλλιώς αναρτήστε "Αληθινή".
Απάτη
Ο Τζον πήγε βόλτα με το σκυλί του, τον Ρόβερ.
Θα σας δοθεί ένα κείμενο για ένα γεγονός. Βάσει των πληροφοριών που περιέχονται στο κείμενο, θα πρέπει να απαντήσετε αν το γεγονός είναι πιθανό ή όχι. Η απάντησή σας πρέπει να είναι είτε ναι είτε όχι. Αν δεν είναι πιθανό το γεγονός να συμβεί βάσει των πληροφοριών που περιέχονται στο κείμενο, τότε η απάντησή σας θα πρέπει να είναι "Όχι". Αν είναι πιθανό το γεγονός να συμβεί, ακόμη και αν δεν μπορεί να συμβεί απαραίτητα, τότε η έκδοση σας θα πρέπει να είναι "Ναι".
- Ναι, ναι.
Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι Αμερικανός πρώην επαγγελματίας παίκτης μπάσκετ.
Για κάθε δήλωση, πρέπει να αναγράψετε "Αληθινή" αν η δήλωση είναι αληθινή και "Λάθος" αν όχι.
Αληθινή
Ένα δέντρο έπεσε στον άνεμο και έβλαψε το αυτοκίνητό μου.
Θα σας δοθεί ένα κείμενο για ένα γεγονός που έχει συμβεί. Η δουλειά σας είναι να καθορίσετε αν το γεγονός θα μπορούσε λογικά να έχει συμβεί, με βάση τη γνώση σας και την κοινή λογική.
Αληθινή
Βήματα: ['Βγάζει τα βιβλία της', 'Ο δάσκαλος επιστρέφει τα χαρτιά', 'Πηγαίνει στην τάξη', 'Χτυπάει η καμπάνα'].
Θα σας δώσω μια λίστα με τα βήματα. Πρέπει να καθορίσετε αν τα βήματα πηγαίνουν προς τα εμπρός ή προς τα πίσω στο χρόνο, βάζοντας "Προς τα εμπρός" ή "Πίσω".
Πίσω
Ο ουρανός ήταν πολύ σύννεφος σήμερα.
Μια άποψη ορίζεται ως μια δήλωση που δεν μπορεί να αποδειχθεί αληθινή ή ψευδής και βασίζεται συνήθως στις πεποιθήσεις κάποιου. Ένα γεγονός ορίζεται ως μια δήλωση που μπορεί να αποδειχθεί αληθινή ή ψευδής και δεν βασίζεται στις πεποιθήσεις κάποιου.
Η δήλωση που γίνεται στο κείμενο είναι γεγονός.